101 Billiga (men Högst Rankade!) Hotell För Två Personer I Centrala Barcelona!

Du besöker Barcelona? Vi har plockat ut de bäst rankade ställena för mindre än 100 € per natt.

Billiga hotell i Barcelona är perfekta för turister som vill uppleva staden på en budget.

Spaniens tredje största stad är känd för sin arkitektur, sina gotiska kvarter och sitt restaurangliv. Den är ännu mer känd för sina stränder, stränder, stränder. Men Barcelona har också en rik konst- och kulturscen, och du behöver inte spendera en förmögenhet för att njuta av den.

Vi ägnade månader åt att undersöka hotell i Barcelona - och stötte ofta på kompromisser, till exempel rum av låg kvalitet och dålig kundservice. Vi ville ha hotell i Barcelona med vänlig service och rum som fick oss att känna oss som om vi befann oss i en elegant europeisk stad.

Det finns dock några billiga hotell direkt i centrala Barcelona. Tyvärr måste man göra en hel del efterforskningar och jämförelser för att hitta ett som ger bra valuta för pengarna.

Vi har gjort jobbet åt dig och presenterar dig våra handplockade boenden som inte bara är budgetvänliga, utan också har fått de bästa gästomdömena.

Vår lista över 101 billiga och högst rankade hotell i Barcelona

Vi letade efter billiga men mycket bra mellanklasshotell i staden och hittade några som inte kommer att spränga din budget.

För 22 av de 101 boendena kunde vi till och med hitta ett pris för ett dubbelrum på mindre än 75€ per natt! Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
Som Nit Triomf

Som Nit Triomf

Trafalgar, 39, 4º, Eixample, 08010 Barcelona, Spain

4 / 5 *
0.6 km
ca. 70 €


Som Nit Triomf ligger 4 300 meter från Plaza Catalunya och Las Ramblas och är ett pensionat med traditionella katalanska möbler och utsikt över staden. Vissa rum har en balkong. Gästerna kan också använda de faciliteter som tillhandahålls i receptionen.

Som Nit Triomf ligger mellan stadsdelarna Borne och Eixample, nära tunnelbanestationerna Borne och Arc de Triomf och 1 000 meter från en 24-timmars supermarket. I detta område finns också en mängd olika restauranger och barer. Mindre än 10 minuter bort kan du promenera till Passeig de Gracia och Ciutadella Park.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Som Nit Triomf har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Som Nit Triomf anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Acta CITY47

Acta CITY47

Nicaragua, 47, Sants-Montjuïc, 08029 Barcelona, Spain

4 / 5 *
2.4 km
ca. 71 €


Hotel Acta City47 ligger 5 minuters promenad från Barcelonas tågstation och 15 minuter från stadens utställningscenter och erbjuder 24-timmarsreception och gratis WiFi. Alla rum har en platt-TV och ett eget badrum.

Hotellets 24-timmars rumsbetjäning är också tillgänglig. Gästerna kan använda hotellets kostnadsfria strykjärn. Hotellets restaurang Nass City serverar internationella rätter och ligger 20 minuters promenad från FC Barcelonas Camp Nou. Hotellets övriga faciliteter inkluderar en dygnet runt-öppen bar och en snackbar.

Hotellets läge är idealiskt för dem som reser till Barcelonas centrum, eftersom det bara ligger 15 minuter från stadens tågstation. Några av hotellets andra populära tjänster är en 24-timmarsrestaurang, parkering och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Acta CITY47 har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Acta CITY47 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Best 4 Barcelona

Hotel Best 4 Barcelona

Doctor Trueta, 164, Sant Martí, 08005 Barcelona, Spain

4 / 5 *
2.7 km
ca. 73 €


Hotel Best 4 Barcelona ligger 7 minuters promenad från stranden och är ett elegant hotell med gym och gratis Wi-Fi. Det ligger också på en lugn gata och några minuter från tunnelbanestationen Llacuna. Rummen på hotellet har moderna och eleganta trägolv.

Alla hotellets rum har platt-TV, och vissa har utsikt över staden eller havet. Hotellets restaurang Hotel 4 Barcelona serverar medelhavsmat. Andra faciliteter på hotellet är en dygnet runt-öppen bar och ett fitnesscenter.

Hotellets gym är dessutom tillgängligt mot en extra avgift. Hotellet har även en reception som är öppen dygnet runt. Hotellets läge är idealiskt för dem som reser till Barcelonas centrum, eftersom det bara ligger några minuter från tunnelbanestationen Llacuna och Ciutadella Park. Några av hotellets andra populära tjänster är en 24-timmarsrestaurang, parkering och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Hotel Best 4 Barcelona har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Best 4 Barcelona anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Close to Passeig de Gracia

Close to Passeig de Gracia

Diputació 327, 1-1, Eixample, 08009 Barcelona, Spain

4 / 5 *
0.8 km
ca. 75 €


Detta B&B ligger 800 meter från tunnelbanestationen Passeig de Gracia och erbjuder gratis WiFi och luftkonditionerade rum. Dessa boenden har stora fönster och klinkergolv. Gästerna kan också njuta av en matplats och en platt-TV.

Alla rum på hotellet har ett eget badrum med gratis toalettartiklar. Området är känt för sina lyxbutiker, och Passeig de Gracia ligger bara några minuter bort. Detta boende ligger också nära olika restauranger och butiker. La Pedrera, som är ett populärt turistmål, ligger 10 km från hotellet.

Plaza Catalunya ligger bara 10 minuter bort. Hotellets andra populära tjänster inkluderar en 24-timmarsrestaurang, parkering och fitnesscenter. Gästerna kan också använda sig av flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Close to Passeig de Gracia har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Close to Passeig de Gracia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
HCC Regente

HCC Regente

Rambla de Catalunya, 76, Eixample, 08008 Barcelona, Spain

4 / 5 *
0.8 km
ca. 75 €


HCC Regente är ett 4-stjärnigt hotell som ligger på Rambla de Catalunya. Detta boende har en mängd moderna och konstinspirerade rum. Det har också en restaurang som serverar ett brett utbud av frukost. Andra närliggande inrättningar inkluderar barer och restauranger.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Las Ramblas och Casa Batll. Tunnelbanestationen Passeig de Grcia ligger 1 000 meter bort. Några av hotellets andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, tvättservice och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • HCC Regente har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • HCC Regente anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ilunion Barcelona

Ilunion Barcelona

Ramon Turró, 196-198, Sant Martí, 08005 Barcelona, Spain

4 / 5 *
3.1 km
ca. 77 €


Ilunion Barcelona ligger bara 10 minuters promenad från Bogatell Beach. Detta moderna hotell har en pool på taket och en solterrass. Det ligger också nära CCIB:s konferenscenter. Hotellets andra populära tjänster inkluderar en 24-timmarsrestaurang, parkering och ett fitnesscenter.

Ilunion Barcelona har moderna och eleganta rum som har trägolv och luftkonditionering. De har också en mängd andra funktioner, som ett skrivbord och en 43-tums-TV. Superior-rummen har ett eget badrum och gratis toalettartiklar. Gästerna kan dessutom njuta av en terrass med utsikt över staden eller havet.

Hotellet är officiellt utrustat för att ta emot handikappade gäster. Det har en mängd olika rum som är utformade för personer med nedsatt rörlighet. Hotellets restaurang serverar frukost och a la carte-måltider, och hotellet har även rumsservice. Hotellet har dessutom en bar och en meny som är lämplig för gäster med dietkrav.

Hotellet ligger bara några minuter från Bogatell-stranden och Rambla de Poblenou. Båda områdena är kända för sitt utbud av restauranger och butiker. Diagonal Mar och Glories shoppingcenter ligger också inom 10 minuters bilresa. Ilunion Barcelona har renoverat sina gemensamma utrymmen och erbjuder gratis internet.

Extra parkering finns också tillgänglig vid hotellet. Tunnelbanestationerna Poble Nou och Llacuna ligger bara ett par minuter bort, och de kan ansluta hotellet till stadens centrum. En annan närliggande busshållplats ligger 200 meter från hotellet.

Hotellet ligger också bara 10 minuters promenad från Gran Via och en spårvagnshållplats ligger i närheten. Flygplatsen ligger också 19 km bort. Gästerna kan också nå Ronda Litoral med en snabb resa från Barcelona-El Prat flygplats. Alla rum är utrustade med gratis toalettartiklar och rummen är beroende av tillgänglighet.

När du kommer in på hotellet får du ta del av reglerna för tillträde, som innehåller en mängd olika funktioner och tjänster. Några av dessa är bland annat en pool, en bar och gratis wi-fi.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 3.1 kilometer till centrum.
  • Ilunion Barcelona har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ilunion Barcelona anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
U232 Hotel

U232 Hotel

Comte d'Urgell, 232, Eixample, 08036 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.8 km
ca. 79 €


U232 Hotel har ett idealiskt läge i stadens attraktiva stadsdel Eixample. Det ligger 800 meter från tunnelbanestationen Hospital Clinic. Detta hotell erbjuder luftkonditionerade rum med platt-TV och gratis Wi-Fi. Alla rum har moderna badrum med kraftfulla duschar.

Hotellets terrass på översta våningen erbjuder utsikt över staden. Hotellet har även ett modernt gym och en lounge som är utrustad med läderstolar och konstfotografi. U232, som är hotellets affärscenter, har en internetterminal. Hotellets cocktaillounge har en Art Deco-inspirerad design.

Hotellets frukostbuffé serveras dagligen, och hotellet har även en mängd andra tjänster och funktioner. Dess läge ger gästerna en bekväm tillgång till stadens olika områden. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, parkering, rökfria rum och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • U232 Hotel har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • U232 Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Aparthotel Napols - Abapart

Aparthotel Napols - Abapart

Nàpols, 116, Eixample, 08013 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.3 km
ca. 80 €


Aparthotel Napols ligger bara ett par minuter från tunnelbanestationen Arc de Triomf. Dess luftkonditionerade rum har ett välutrustat kök och ett vardagsrum med TV. Gästerna kan också dra nytta av hotellets närhet till busstationen Estaci de Nord.

Hotellets lägenheter ligger bara ett par minuter från Rambla och Plaza Catalunya. Gästerna kan njuta av gratis WiFi i dessa områden. Alla rum på hotellet har moderna badrum med minibar och värdeskåp. Köket har en mängd olika apparater, såsom kaffebryggare, kylskåp och mikrovågsugn.

I hotellets komplex finns en 24-timmarsreception, en gemensam terrass och en tvättstuga. Här erbjuds även bagageförvaring och en mängd andra tjänster. Några av de andra populära tjänsterna som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och tvättstuga.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Aparthotel Napols - Abapart har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Aparthotel Napols - Abapart anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
HCC St. Moritz

HCC St. Moritz

Diputació, 262-264, Eixample, 08007 Barcelona, Spain

4 / 5 *
0.5 km
ca. 80 €


Hotel HCC St Moritz är ett elegant hotell som erbjuder modernt boende med gratis Wi-Fi och satellit-TV. Dess marmorreception och centrala trappor är bevarade. Dess luftkonditionerade rum har en mängd olika funktioner och tjänster. Gästerna kan också njuta av ett privat badrum med hårtork.

Hotellets frukostbuffé serveras dagligen, och hotellet har även en mängd andra tjänster och funktioner. Restaurangen St Gallen Restaurant serverar medelhavsrätter. Hotellet ligger bara ett par minuter från tunnelbanestationen Passeig de Grcia och tunnelbanestationen Arc de Triomf.

Barcelonas hamn ligger ett par minuter från St Moritz. Hotellet har en mängd andra populära tjänster och funktioner, till exempel 24-timmarsreception, bagageförvaring och restaurang.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • HCC St. Moritz har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • HCC St. Moritz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Capri by Fraser Barcelona

Capri by Fraser Barcelona

Sancho de Ávila, 32-34, Sant Martí, 08018 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.9 km
ca. 80 €


Det eleganta Hotel Capri by Fraser Barcelona ligger 16 minuters promenad från stranden. Detta boende ligger också inom ett par minuter från Plaza Catalunya och tunnelbanestationen Arc de Triomf. De moderna rummen har en platt-TV och en sittgrupp.

Rummen på hotellet är utrustade med minibar, kassaskåp och arbetsbord. Den kostnadsfria 24-timmars tvättinrättningen är dessutom tillgänglig. Gäster som bor på hotellet kan också dra nytta av dess gym och gratis parkering. Boendet erbjuder också en mängd andra tjänster och funktioner, till exempel en cykelbutik och en depå. För dem som reser med motorcykel erbjuder hotellet en komplett verktygslåda med bland annat kedjesmörjmedel, hjälmvisirrengöring och batteriladdare.

Hotellet erbjuder en mängd olika tjänster och funktioner, till exempel 24-timmarsreception, bagageförvaring och restaurang. Det har även en biluthyrning och gratis parkering. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Capri by Fraser Barcelona har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Capri by Fraser Barcelona anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Catalonia Atenas

Catalonia Atenas

Avenida Meridiana, 151, Sant Martí, 08026 Barcelona, Spain

4 / 5 *
3.1 km
ca. 81 €


Hotel Catalonia Atenas ligger nära det centrala Barcelona och ligger inom 3 tunnelbanestationer. Här finns en pool på taket och gratis WiFi. Rummen har även trägolv. Du kan njuta av hotellets olika tjänster och funktioner, som till exempel det turkiska badet.

Alla hotellets luftkonditionerade rum har minibar, värdeskåp och satellit-TV. Hotellets frukostbuffé innehåller en mängd olika maträtter och drycker. Gästerna kan också njuta av utsikten över staden från hotellets pool. Den närliggande Sagrada Familia ligger bara några kilometer bort. Köpcentret Glries ligger cirka 15 minuter bort.

Hotellet ligger bara ett par minuter från tunnelbanestationen Clot och tågstationen Clot. Det här boendet erbjuder också parkering och bagageförvaring på plats. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, en pool och en mängd andra tjänster och funktioner.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 3.1 kilometer till centrum.
  • Catalonia Atenas har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Catalonia Atenas anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
TWO Hotel Barcelona by Axel 4* Sup- Adults Only

TWO Hotel Barcelona by Axel 4* Sup- Adults Only

Calabria 90-92, Eixample, 08015 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.4 km
ca. 85 €


Hotellet, som ligger i hjärtat av Barcelonas gaykvarter, ligger 19 km från Barceloneta Beach. Här erbjuds parkering på plats och en 24-timmarsreception. Gästerna kan också checka in och få information om staden och gayscenen i hotellets utflyktsdisk.

På hotellets takterrass finns en mängd olika tjänster och funktioner, till exempel ett ångbad, ett massagerum och en Sky-bar. Alla rum på hotellet har luftkonditionering och minibar. Gästerna kan också njuta av en drink i hotellets lounge eller njuta av stadens utsikt från hotellets takterrass.

Hotellets frukostbuffé är också tillgänglig, och gästerna kan njuta av gratis WiFi i hela hotellet. Personalen på hotellet kan även ge information om det närliggande gaydistriktet, som kallas "Gayxample" på grund av sitt pulserande nattliv. Hotellet ligger bara ett par minuter från stadens olika kollektivtrafikanläggningar.

Two Hotel Barcelona by Axel ligger bara 13 km från Parallel, som har en mängd barer, restauranger och teatrar. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av dess gratis WiFi och parkering.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • TWO Hotel Barcelona by Axel 4* Sup- Adults Only har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • TWO Hotel Barcelona by Axel 4* Sup- Adults Only anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Atenea Rekord Suites

Atenea Rekord Suites

Muntaner, 352, Sarrià-St. Gervasi, 08021 Barcelona, Spain

4 / 5 *
2.6 km
ca. 87 €


Atenea Rekord Suite ligger i stadsdelen Sarria i Barcelona, 10 minuters tågresa från Plaza Catalunya. Detta boende har modernt boende som har en mängd olika funktioner och tjänster. Några av dessa inkluderar kassaskåp, satellit-TV och kaffemaskin. Varje rum har också ett eget badrum.

I hotellets 24-timmarsreception kan du få information om områdets olika sevärdheter och aktiviteter. Hotellet ligger också inom 200 meter från tågstationen Muntaner. Några av hotellets andra populära tjänster och funktioner är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och rumsbetjäning.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Atenea Rekord Suites har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Atenea Rekord Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Sercotel Amister Art Hotel Barcelona

Sercotel Amister Art Hotel Barcelona

Avenida Roma, 93 - 95, Eixample, 08029 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.6 km
ca. 89 €


Sercotel Amister Art Hotel ligger i hjärtat av Barcelonas kulturdistrikt, bara 10 minuters promenad från stadens fashionabla område Paseo de Gracia Boulevard. Detta boende har en pool och en mängd olika moderna boenden. Varje våning på hotellet har ett olika konstnärsrum, och gästerna kan njuta av gratis WiFi i hela hotellet.

De eleganta rummen på Sercotel Artister Hotel Barcelona är utrustade med platt-tv och luftkonditionering. Det här boendet ligger i stadens populära stadsdel Eixample, cirka 2 100 meter från tunnelbanestationen Hospital Clinic och Entena. Det är också 15 minuters promenad från La Pedrera och Gauds Casa Batlla.

Gratis WiFi, 24-timmarsreception, rumsbetjäning och pool är några av de andra populära tjänsterna och funktionerna som hotellet erbjuder. Gästerna kan också använda hotellets parkeringsmöjligheter.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Sercotel Amister Art Hotel Barcelona har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Sercotel Amister Art Hotel Barcelona anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ilunion Bel-Art

Ilunion Bel-Art

Lepanto, 406, Horta-Guinardó, 08025 Barcelona, Spain

4 / 5 *
2.6 km
ca. 90 €


Ilunion Bel-Art ligger alldeles i närheten av Sagrada Familia och 15 minuters promenad från Park Gell och världsarvet Sant Pau. Gäster som bor på det här hotellet kan också dra nytta av gratis WiFi och parkering i området. Tunnelbanestationerna Dos de Maig och Alfons X ligger dessutom cirka tusen meter från hotellet.

Ilunion Bel-Art har trägolv och gratis WiFi. Rummen har även en platt-TV, ett värdeskåp och en minibar. Detta hotell är utrustat med särskilda boenden för gäster med rörelsehinder. Dessa boenden kan begäras på begäran.

Ilunion Bel-Art erbjuder en daglig frukost och har även en särskild meny för personer med matintolerans eller celiaki. I hotellets närområde finns en mängd olika restauranger och kaféer. Det finns även tillgång till Wi-Fi i receptionen.

Gratis WiFi, 24-timmarsreception, rumsservice, pool, husdjursvänligt och gratis parkering är några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Ilunion Bel-Art har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ilunion Bel-Art anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Casa Mathilda

Casa Mathilda

Roger de Lluria, 125, Eixample, 08037 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.3 km
ca. 93 €


Casa Mathilda är ett bed and breakfast som erbjuder luftkonditionerade rum med gratis WiFi och elegant inredning. Varje rum har en platt-TV och en garderob. Du kan också njuta av gratis toalettartiklar och ett eget badrum med dusch. Detta boende ligger i hjärtat av Barcelonas kulturdistrikt.

Hotellet har även en automat för snacks och kalla drycker samt bagageförvaring. Det här boendet ligger bara 1 300 meter från La Pedrera och tunnelbanestationen Diagonal. Gäster som bor på det här hotellet kan också dra nytta av den kostnadsfria parkeringen och den närliggande Las Ramblas Boulevard.

Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är gratis parkering, 24-timmarsreception, rumsbetjäning, pool och gratis WiFi. Rökfria rum, husdjursvänligt boende och kaffebryggare finns också i alla rum.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Casa Mathilda har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Casa Mathilda anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Abba Sants

Abba Sants

Numancia, 32, Sants-Montjuïc, 08029 Barcelona, Spain

4 / 5 *
2.6 km
ca. 93 €


Abba Sants Hotel ligger bara 5 minuters promenad från tågstationen och tunnelbanestationen i Barcelona. Detta boende erbjuder moderna rum med satellit-TV och luftkonditionering. Gästerna kan också dra nytta av den kostnadsfria parkeringen och den närliggande Las Ramblas Boulevard.

Busshållplatsen nära hotellet är också tillgänglig med tunnelbanan. Hotellets restaurang, som kallas Abba Sants, serverar medelhavsinspirerade rätter. Gästerna kan dessutom njuta av lunchpaket och en mängd olika drycker på denna anläggning. Det här boendet har en 24-timmarsreception.

Du kan också hyra en bil vid hotellets utflyktsdisk, och det finns en parkeringsplats i närheten. Andra populära funktioner och tjänster är gratis parkering, 24-timmarsreception, rumsservice, pool och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Abba Sants har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Abba Sants anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Sercotel Caspe

Sercotel Caspe

Caspe, 103, Eixample, 08013 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.3 km
ca. 94 €


Sercotel Caspe ligger bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Arc de Triomf och busstationen Estaci del Nord och är ett idealiskt val för resenärer. Detta hotell har ett gym och gratis Wi-Fi. Alla dess rum har ljudisolerade och luftkonditionerade boenden.

Sercotel Caspe ligger en kort promenad från byggnaderna i stadens kulturdistrikt och erbjuder en restaurang och en kafébar. Detta hotell ligger också nära Plaza Catalunya. Detta boende har ett privat badrum med hårtork och gratis toalettartiklar.

Andra populära tjänster och funktioner är gratis parkering, 24-timmarsreception, rumsservice, pool och gratis WiFi. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är biluthyrning, 24-timmarsreception och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 94 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Sercotel Caspe har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Sercotel Caspe anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Zenit Borrell

Zenit Borrell

Comte Borrell, 208, Eixample, 08029 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.6 km
ca. 95 €


Zenit Borrell ligger i hjärtat av Barcelonas stadsdel Eixample, bara 15 minuters promenad från boulevarden Passeig de Grcia. Detta hotell har moderna rum med satellit-TV och gratis Wi-Fi. Restaurangen Marés serverar internationella rätter och rätter från Medelhavet.

Zenit Borrell ligger en kort promenad från Las Ramblas och Plaza Catalunya. Detta hotell har även en restaurang och en bar. Dess utflyktsdisk kan ge nyttig information om staden och dess omgivningar. Närmaste sjukvårdsinrättningar ligger 1 000 meter från hotellet.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Zenit Borrell har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Zenit Borrell anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
H10 Universitat

H10 Universitat

Ronda Universitat, 21, Eixample, 08007 Barcelona, Spain

4 / 5 *
0.3 km
ca. 95 €


H10 Universitat ligger i hjärtat av Barcelonas kulturkvarter, och det är bara en kort promenad från stadens olika sevärdheter. Det här hotellet har modern konst och elegant boende. Dess 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi är också populära funktioner. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är restaurang, 24-timmarsreception och kaffebryggare.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • H10 Universitat har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • H10 Universitat anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Concordia Barcelona

Hotel Concordia Barcelona

Paral·lel, 115, Sants-Montjuïc, 08004 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.6 km
ca. 96 €


Hotel Concordia Barcelona ligger 4 300 meter från Plaza Espaa och Barcelonas utställningscenter och har en pool och en solterrass. Dess moderna rum har luftkonditionering. Hotellet har också en mängd andra tjänster och funktioner, till exempel en 24-timmarsreception och en kaffebryggare.

Alla hotellets rum har gratis wi-fi, platt-TV och eget badrum. Restaurangen, som är känd för sitt medelhavskök, serverar en mängd olika frukost- och lunchalternativ. Hotellet har även en kaffe- och cocktailbar, och det finns en 24-timmarsreception.

Extra parkering finns på plats, och en laddningsstation för elbilar är också tillgänglig. Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från La Rambla och stationen Poble Sec. Det ligger också 15 minuters promenad från Plaza Espaa. Närmaste flygplats är Barcelona Port, och det går direktbussar till hotellet från flygplatsen.

Ytterligare parkering finns tillgänglig på plats. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är gratis parkering, 24-timmarsreception, rumsbetjäning, pool och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Concordia Barcelona har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Concordia Barcelona anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Grums Hotel & Spa

Grums Hotel & Spa

Palaudàries, 26, Sants-Montjuïc, 08004 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.6 km
ca. 96 €


Hotel Grums ligger i centrala Barcelona, bara 5 minuters promenad från stadens färjeterminal, kryssningsterminal och hamn. Hotellet erbjuder eleganta och rymliga rum med fönster från golv till tak. Gästerna kan njuta av hotellets olika tjänster och funktioner, till exempel 24-timmarsreception och pool.

Hotel Grums Barcelona har gratis WiFi i hela hotellet. Dess spa, som ligger inne på hotellet, erbjuder olika tjänster och behandlingar, till exempel ångbad, bubbelpool och finsk bastu. Gäster kan också få tillgång till anläggningen genom en liten tilläggsavgift.

Hotellets restaurang, Paralell Barcelona, serverar en mängd olika medelhavsmaträtter. Den har även en lounge och en terrass som kan användas för förfriskningar. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är gratis parkering, 24-timmarsreception, rumsservice, pool och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Grums Hotel & Spa har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Grums Hotel & Spa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Catalonia Gracia

Catalonia Gracia

Córcega, 368, Eixample, 08037 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.4 km
ca. 96 €


Hotel Catalonia Gracia ligger nära Plaza Catalua och Barcelonas historiska gotiska kvarter. Det ligger bara 5 minuters promenad från byggnaderna Domenech i Muntaner och La Pedrera. Detta modernistiska hotell ligger också nära några av stadens mest intressanta arkitekturer.

En frukostbuffé serveras i hotellets restaurang, och rumsservice och 24-timmarsreception finns också tillgängliga. Hotel Catalonia Gracia har ett centralt läge och ligger bara 5 minuters promenad från olika områden i Barcelona. Hotellets läge och tillgången till allmänna kommunikationer gör det till ett idealiskt val för både affärs- och fritidsresenärer.

Hotellet har mötesfaciliteter och kan ta emot upp till 200 personer för affärsmöten och konferenser. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är gratis parkering, 24-timmarsreception, rumsservice, pool och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Catalonia Gracia har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Catalonia Gracia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Balmoral

Hotel Balmoral

Via Augusta, 5, 08006 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.6 km
ca. 96 €


Hotel Balmoral har ett centralt läge och ligger bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationerna Passeig de Grcia och Diagonal. Detta boutiquehotell erbjuder gratis Wi-Fi och en mängd andra tjänster och funktioner. Varje luftkonditionerat rum på hotellet har en modern design.

Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är gratis parkering, 24-timmarsreception, rumsservice, pool och gratis WiFi. Alla rum på hotellet har platt-tv och minibar. Gästerna kan också njuta av en gratis drink i hotellets bar, eller prova lokala restauranger och barer i det närliggande stadsdelen Grcia.

Frukost serveras i hotellets restaurang, och hotellet har en tv-lounge som kan användas för att titta på sportevenemang. Hotellet har också två datorer som kan användas för internetuppkoppling. La Pedrera ligger bara 5 minuters promenad bort och Sagrada Famlia ligger 1,2 minuters promenad bort.

Gratis parkering finns tillgänglig vid hotellet. Närliggande buss- och tunnelbanestationer ligger bara 10 minuters promenad bort. Gästerna kan också nå viktiga områden som Plaa Catalunya och FC Barcelonas Camp Nou-stadion. Hotellets faciliteter och tjänster omfattar bland annat 24-timmarsreception, pool, fitnesscenter och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Balmoral har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Balmoral anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Decô Apartments Barcelona-Sants

Decô Apartments Barcelona-Sants

Carrer de l'Aliga, 28, Sants-Montjuïc, 08014 Barcelona, Spain

4 / 5 *
2.6 km
ca. 97 €


Decô-Sants Fira Apartments ligger bara några hundra meter från flygplatsens busshållplats och erbjuder moderna lägenheter med gratis WiFi och egen terrass. Dessa boenden har 2 eller 3 sovrum. Lägenheterna har också en mängd andra funktioner och tjänster, till exempel ett värdeskåp för bärbar dator.

Alla hotellets rum har platt-TV och en mängd olika funktioner, till exempel en hårtork. De privata badrummen har en hårtork. De köksapparater som hotellet har är bland annat en tvättmaskin och en diskmaskin. Ytterligare tjänster som bil- och cykeluthyrning är också tillgängliga.

Lägenheterna ligger bara 10 minuters promenad från Barcelonas kongresscenter, som är känt som Fira de Barcelona. Andra populära tjänster och funktioner är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 97 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Decô Apartments Barcelona-Sants har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Decô Apartments Barcelona-Sants anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Acacia Suite

Acacia Suite

Comte d'Urgell, 194, Eixample, 08036 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.6 km
ca. 97 €


Hotellets boende ligger i stadsdelen Eixample, som ligger 200 meter från tunnelbanestationen Hospital Clinic. De moderna lägenheterna på hotellet har en gemensam takterrass och gratis Wi-Fi. De har också en mängd olika funktioner och tjänster, till exempel ett kök med elektrisk spis och mikrovågsugn.

Lägenheterna på Dec-Sants Fira Apartments har en mängd andra funktioner och tjänster, till exempel en 24-timmarsreception, en pool och gratis WiFi. Hotellet har även ett businesscenter och kontinental frukost varje dag. Stadens finansdistrikt ligger bara några hundra meter bort och Passeig de Grcia Boulevard ligger bara några minuter med tunnelbanan.


  • En natt kostar omkring 97 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Acacia Suite har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Acacia Suite anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Derby

Hotel Derby

Loreto, 21-25, Les Corts, 08029 Barcelona, Spain

4 / 5 *
2.4 km
ca. 98 €


Derby Hotel ligger bara 20 minuters promenad från FC Barcelonas stadion Camp Nou. Detta eleganta hotell har en samling katalansk konst och ligger nära shoppingcentret L'Illa Diagonal. Alla hotellets luftkonditionerade rum har satellit-TV och gratis internet.

Rummen på Derby Hotel har utformats med massiva golv och funktionella funktioner, såsom ett värdeskåp och en minibar. Hotellets kafé, The Times, serverar lättare måltider och drycker under dagen. Gästerna har även tillgång till hotellets pool och gym.

Tunnelbanestationen Hospital Clinic ligger bara ett par kilometer bort. Mässan Feria Trade Fair ligger också inom 20 minuters promenad från hotellet. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är gratis parkering, 24-timmarsreception, rumsbetjäning, pool och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 98 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Derby har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Derby anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Gran Derby Suites

Hotel Gran Derby Suites

Loreto, 28, Les Corts, 08029 Barcelona, Spain

4 / 5 *
2.4 km
ca. 98 €


Gran Derby Suites är en charmig byggnad i rött tegel som ligger i ett lugnt område i Barcelona. Detta hotell erbjuder en pool och en samling konst av Picasso, Tpies och Dal. Varje luftkonditionerat rum har satellit-TV och ett eget badrum med hårtork och dusch.

Det finns två rymliga rum på Derby Hotel. De har moderna funktioner och är utformade för att rymma både affärs- och fritidsgäster. Gästerna kan också njuta av hotellets utomhuspool. Den dygnetruntöppna receptionen och gratis WiFi är till hjälp när de planerar sin resa till Barcelona.

Ta en kort tunnelbaneresa till stadens centrum eller hoppa på turistbussen till Gran Derby. Du kan också utforska områdets fashionabla Avinguda Diagonal. Här hittar du shoppingcentret L'Illa och en mängd eleganta butiker. Till de mest populära funktionerna hör en pool, en 24-timmarsreception, rumsservice, ett kafé och gratis wi-fi.


  • En natt kostar omkring 98 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Gran Derby Suites har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Gran Derby Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
LeMar Boutique Barcelona

LeMar Boutique Barcelona

Enric Granados, 44 - Principal, Eixample, 08008 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.1 km
ca. 98 €


LeMar Boutique Barcelona är ett modernt B&B som erbjuder ljusa rum med modern inredning och värdeskåp. Gästerna kan också njuta av en daglig frukostbuffé med lokala produkter och olika drycker. Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från olika lokala butiker och restauranger.

Hotellet ligger bara ett par hundra meter från Avinguda Diagonal och cirka 3 100 meter från Casa Batll och La Pedrera. Andra närliggande sevärdheter är FGC:s tågstation och bussarna som går genom staden. Om du planerar att resa till Barcelonas flygplats El Prat kan du ta en buss till torget Plaza Catalunya.

Hotellets andra populära funktioner inkluderar gratis parkering, 24-timmarsreception, rumsservice, pool och gratis WiFi. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är kaffekokare och flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 98 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • LeMar Boutique Barcelona har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • LeMar Boutique Barcelona anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Mercure Barcelona Condor

Mercure Barcelona Condor

Vía Augusta, 127, Sarrià-St. Gervasi, 08006 Barcelona, Spain

4 / 5 *
2.6 km
ca. 99 €


Det eleganta och moderna Hotel Mercure Barcelona Condor ligger i stadsdelen Sarri-Sant Gervasi, bara 10 minuters promenad från stadens centrum. Detta hotell erbjuder samtida och moderna rum med utsikt. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och satellit-TV i rummen. Andra funktioner inkluderar ett skrivbord, minibar och ett eget badrum med hårtork.

Vissa av hotellets rum har en terrass, och restaurangen serverar dagligen en frukostbuffé. Gästerna kan också använda hotellets fitnesscenter, som har utsikt över staden och Tibidabo-berget. Ytterligare tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är bland annat en mängd olika massagetjänster.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från olika områden i stadsdelen Gracia, till exempel Passeig de Gracia Boulevard och La Pedrera. Detta område ligger också nära FGC-stationen Muntaner och shoppingområdet Diagonal Avenue.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Mercure Barcelona Condor har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Mercure Barcelona Condor anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Silken Ramblas

Silken Ramblas

Pintor Fortuny, 13, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

4 / 5 *
0.5 km
ca. 99 €


Silken Ramblas är ett modernt hotell som erbjuder en pool på taket och gratis Wi-Fi. Vissa av rummen har en platt-TV och en minibar. Silken har även en restaurang och en bar. Alla rum har luftkonditionering och ett eget badrum.

Silken ligger också nära stadens olika sevärdheter, till exempel busshållplatserna vid Plaza Catalunya och shoppingområdet Plaza Catalunya. Detta hotell har en resedisk och erbjuder gratis WiFi och parkering. Andra populära tjänster och funktioner är kaffekokare och flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Silken Ramblas har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Silken Ramblas anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Catalonia Eixample 1864

Catalonia Eixample 1864

Roger de Llúria, 60, Eixample, 08009 Barcelona, Spain

4 / 5 *
0.6 km
ca. 100 €


Hotel Catalonia ligger bara hundra meter från boulevarden Passeig de Grcia och Gaud-byggnaderna. Detta boende ligger i en av de äldsta byggnaderna i området och har fått beteckningen specialmonument. Alla dess rum har luftkonditionering och är utrustade med ett badrum med modern design.

Vissa av hotellets rum har även en privat pool. Sala Minerva ligger också nära staden och erbjuder en mängd olika tjänster och funktioner, till exempel en restaurang som serverar traditionell katalansk mat. Les Finestres de L'Huira erbjuder också en kreativ twist på den traditionella maten.

Catalonia Eixample 1864 har ett idealiskt läge nära Passeig de Gracia Station och Plaza Catalunya, och ligger bara 5 minuters promenad bort. Detta hotell har en pool och gratis WiFi. Andra populära tjänster och faciliteter är en 24-timmarsreception, en bilparkering och en laddningsstation för elbilar.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Catalonia Eixample 1864 har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Catalonia Eixample 1864 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
H10 Casanova

H10 Casanova

Gran Via, 559, Eixample, 08012 Barcelona, Spain

4 / 5 *
0.8 km
ca. 100 €


H10 Casanova har ett spa i trädgården och ett ångbad. Detta hotell ligger i modern boutique-stil och erbjuder luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi och satellit-TV. Det moderna privata badrummet har en hårtork och andra bekvämligheter.

Hotellets spa på plats, Despacio Center Spa, är utrustat med en mängd olika tjänster och funktioner, till exempel ett turkiskt bad och en Vichy-dusch. Denna anläggning kan också erbjuda olika kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Restaurangen, som är en la carte-restaurang, serverar lokala och internationella rätter.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från tunnelbanestationen Passeig de Gracia och tunnelbanestationen Universitat. Detta boende har också en 24-timmarsreception och en möjlighet att hyra cykel eller bil. Dess närhet till områdets designerbutiker gör det till ett idealiskt val för dem som reser till staden.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • H10 Casanova har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • H10 Casanova anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ayre Hotel Gran Vía

Ayre Hotel Gran Vía

Gran Vía de les Corts Catalanes 322, Sants-Montjuïc, 08004 Barcelona, Spain

4 / 5 *
2.4 km
ca. 100 €


Ayre Hotel Gran Via ligger intill Plaza Espanya och erbjuder modernt boende med gratis Wi-Fi och en ljus central innergård. Rummen har ett eget badrum. Gästerna kan också njuta av gratis mineralvatten under den första natten.

Alla rum på Ayre Gran Va är utrustade med platt-tv och luftkonditionering. Detta hotell ligger bredvid Montjuic-kullen, där det finns olika sevärdheter, till exempel den magiska fontänen och det nationella konstmuseet. Hotellet ligger 800 meter från tunnelbanestationen med samma namn. Andra populära sevärdheter, såsom Las Ramblas och Barcelonas historiska centrum, ligger också inom 10 minuters promenad.

En direkt bussförbindelse till flygplatsen finns på Plaa Espanya, som ligger några minuter från hotellet. Några av hotellets populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Ayre Hotel Gran Vía har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Ayre Hotel Gran Vía anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
H10 Marina Barcelona

H10 Marina Barcelona

Avenida Bogatell, 64-68, Sant Martí, 08005 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.9 km
ca. 100 €


H10 Marina Hotel ligger bara 10 minuters promenad från den olympiska hamnen. Detta boende har ett spa, ett gym och gratis Wi-Fi. Dess takpool och solterrass erbjuder magnifik utsikt över staden och havet. De ljusa och luftkonditionerade rummen på hotellet har satellit-TV och fönster från golv till tak.

De här rummen har ett eget badrum med hårtork. Hotellets restaurang Dionissos serverar en mängd olika maträtter och drycker. Baren La Llum har en omfattande vinlista. Gästerna kan också få tillgång till H10 Marinas spa, som har en inomhuspool och ångbad.

Förutom sitt spa på plats erbjuder hotellet även skönhets- och massagetjänster. Detta område ligger bara 10 minuters promenad från Bogatell Beach, som är full av restauranger och barer. Tunnelbanestationen Bogatell ligger 1 000 meter bort. Gästerna kan hyra en bil eller en cykel för transport.

Kemtvätt, tvätt och strykningstjänst är också tillgängliga på detta hotell. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, restaurang och parkering.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • H10 Marina Barcelona har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • H10 Marina Barcelona anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
H10 Itaca

H10 Itaca

Avenida Roma, 22-30, Eixample, 08015 Barcelona, Spain

4 / 5 *
2.1 km
ca. 100 €


H10 Itaca är ett modernt hotell som ligger 10 minuters promenad från järnvägsstationen Sants och höghastighetsjärnvägen AVE och har en elegant 3 700 meter lång terrass. Varje rum på detta boende har en platt-TV, ett värdeskåp och ett skrivbord.

Alla hotellets rum har ett eget badrum med hårtork. Stadens centrum och olika områden, såsom Passeig de Grcia och Plaza Catalunya, ligger bara 10 minuters promenad bort. Hotellet ligger också nära Camp Nou-stadion för FC Barcelona. Detta område kan nås med tunnelbanan eller flygplatståget.

H10 Itaca erbjuder ett gratis glas cava vid incheckningen. I hotellets restaurang, som är känd för sitt signaturkök, serveras en mängd olika maträtter och drycker. Dess lounge har bekväma stolar och soffor som står under parasoller. Du kan också njuta av en drink i hotellets eleganta lobby.

Hotellets affärshörna är öppen dygnet runt. Gästerna kan också njuta av gratis internationella och nationella tidningar samt parkering. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat en 24-timmarsreception, en restaurang och en parkeringsanläggning.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • H10 Itaca har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • H10 Itaca anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Mihlton Barcelona Boutique B&B

Mihlton Barcelona Boutique B&B

Carrer del Rosselló 231, Principal 2ª, Eixample, 08008 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.3 km
ca. 100 €


Mihlton Barcelona Boutique B&B erbjuder gratis WiFi i hela anläggningen. Vissa lägenheter har även en balkong. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av en frukostbuffé. Några av de närliggande områden som är populära för turister är Passeig de Grcia och Casa Batllo.

Den närmaste flygplatsen är belägen 15 km från hotellet. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, restaurang och parkering.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Mihlton Barcelona Boutique B&B har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Mihlton Barcelona Boutique B&B anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Wello Apartments

Wello Apartments

Consell de Cent, 283, Eixample, 08011 Barcelona, Spain

4 / 5 *
0.6 km
ca. 100 €


Wello Apartments har ett bekvämt läge och är utrustade med gratis WiFi och eget badrum. Dessa moderna lägenheter har trägolv och har ett vardagsrum med satellit-TV och en matplats. Andra faciliteter och tjänster som ingår i detta boende är tvättmaskin, matplats och 24-timmarsreception.

Wello Eixample Apartments ligger bara 10 minuters promenad från det moderna konstmuseet MACBA. Detta boende erbjuder även gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Andra populära tjänster och faciliteter är parkering, restaurang och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Wello Apartments har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Wello Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hostalin Barcelona Gran Via

Hostalin Barcelona Gran Via

Gran Via de les Corts Catalanes, 657, Eixample, 08010 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.8 km
ca. 64 €


Hostalin Barcelona Gran Via har ett bekvämt läge och ligger mindre än en mil från Passeig de Gracia. Alla dess luftkonditionerade rum har en platt-TV och ett eget badrum. Gästerna kan också njuta av gratis handdukar och sängkläder.

Wello Apartments har en gemensam lounge som har en mängd olika möbler och utrustning, till exempel en tv, en varuautomat och ett skrivbord. Det finns också olika restauranger och barer i området som är öppna till sent.

Hostalin Barcelona Gran Via har också ett bekvämt läge i stadsdelen Eixample. Det ligger 1 300 meter från två tunnelbanestationer. Närmaste busshållplats är Barcelonas norra station, som ligger 10 minuters promenad bort. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är bland annat en 24-timmarsreception, en restaurang och parkering.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hostalin Barcelona Gran Via har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hostalin Barcelona Gran Via anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Best Aranea

Hotel Best Aranea

Consell de Cent, 444, Eixample, 08013 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.3 km
ca. 64 €


Hotel Aranea ligger 5 minuters promenad från Sagrada Familia. Här erbjuds gratis Wi-Fi och en takterrass med utsikt över staden. Närmaste tunnelbanestation är Bullring och tunnelbanestationen Monumental. Gäster som bor på det här boendet kan också nå La Rambla och Placa Catalunya på 10 minuter med kollektivtrafik.

De moderna, luftkonditionerade rummen har en mängd olika möbler och utrustning, till exempel satellit-TV. Badrummet har även en hårtork och ett badkar. Hotellets restaurang Aranea serverar en mängd olika maträtter och drycker. Den 24-timmarsöppna receptionen kan hjälpa gästerna att planera sin resa till Barcelona.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Best Aranea har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Best Aranea anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Arc La Rambla

Arc La Rambla

La Rambla, 19-21, Ciutat Vella, 08002 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.1 km
ca. 65 €


Arc La Rambla ligger 600 meter från tunnelbanestationen Drassanes och 5 minuters promenad från Las Ramblas. Detta hotell har gratis Wi-Fi och ligger också 10 minuters promenad från de gotiska kvarteren och Placa. Alla luftkonditionerade rum på detta hotell har en enkel och attraktiv design.

Rummen har ett eget badrum och satellit-TV. Hotellet har även en skrivare och en dator i lobbyn. Gästerna kan använda hotellets gratis Wi-Fi och dra nytta av hotellets olika tjänster och faciliteter. Hotellets restaurang Aranea serverar dagligen en kontinental frukost.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från olika barer och restauranger i Barcelonas gamla stadsdel. Gästerna kan också njuta av gratis Wi-Fi och en 24-timmarsreception. Andra populära tjänster och faciliteter är terrass, hiss och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Arc La Rambla har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Arc La Rambla anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mesón Castilla Atiram Hotels

Mesón Castilla Atiram Hotels

Valldonzella, 5, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.3 km
ca. 65 €


Mesn Castilla Atiram erbjuder gratis Wi-Fi och en terrass. Vissa av rummen har en privat balkong, medan andra har olika möbler och utrustning. Hotellet har även en 24-timmarsreception. Detta gör det möjligt för gästerna att göra sin vistelse flexibel.

Hotellets utflyktsdisk kan hjälpa till att ordna olika aktiviteter, till exempel biluthyrning och utflykter. Modern Art Museum ligger också 5 minuters promenad bort. De gotiska kvarteren, som rymmer katedralen och barer, kan nås på 10 minuter. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, restaurang och parkering.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Mesón Castilla Atiram Hotels har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Mesón Castilla Atiram Hotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
HCC Taber

HCC Taber

Aragón, 256, Eixample, 08007 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.6 km
ca. 67 €


HCC Taber är ett modernt hotell med luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi. Det är designat av Domnech i Montaner, som också designade Palau de la Msica Catalana. Detta hotell har även ett eget badrum med hårtork.

Hotellets stora fönster med burspråk och eleganta design har fortfarande kvar sina traditionella drag. Hotellets frukostbuffé serveras dagligen, och hotellet har även olika andra faciliteter och tjänster. Ramblas och de historiska Casa Batll och La Pedrera ligger båda inom 10 minuters promenad.

Flygbussar finns också tillgängliga från Plaza Catalunya. Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception och rumsbetjäning är några av de andra populära funktionerna på detta hotell.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • HCC Taber har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • HCC Taber anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
HCC Montblanc

HCC Montblanc

Vía Laietana, 61, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.3 km
ca. 67 €


Hotel Montblanc ligger i stadsdelen Born, 10 minuters promenad från Barcelonas katedral och ett avstånd från Plaza de Catalunya. Hotellets restaurang, El Rac del Montblanc, serverar en mängd olika rätter från Medelhavet. Det närliggande konserthuset, som ingår i UNESCO:s världsarvslista, ligger 1 300 meter bort.

Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception och rumsbetjäning är några av de andra populära funktionerna på detta hotell. Stadsbussen stannar vid Plaza Catalunya. Andra populära tjänster och faciliteter är parkering och restaurang.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • HCC Montblanc har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • HCC Montblanc anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
HCC Lugano

HCC Lugano

Avenida Paral.lel, 172, Eixample, 08015 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.8 km
ca. 67 €


HCC Lugano ligger på Avinguda Parallel, några hundra meter från Plaza Espaa och tåg- och tunnelbanestationerna. Detta hotell har en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi. Alla dess luftkonditionerade rum har platt-TV och gratis toalettartiklar.

Hotellets restaurang Lugano serverar ett brett utbud av mat och ligger inom 20 minuters promenad från de gotiska kvarteren och Las Ramblas. Restauranger finns också i området. Tunnelbanestationen Drassanes ligger 2 minuters promenad från hotellet. Andra närliggande sevärdheter, såsom MNAC-museet och Montjuc-parken, ligger på mindre än en mils avstånd.

Hotellets andra populära funktioner är bland annat en 24-timmarsreception, gratis Wi-Fi och parkering. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som erbjuds på detta hotell är restaurang och rumsservice för handikappade gäster.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • HCC Lugano har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • HCC Lugano anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
The Moods Oasis

The Moods Oasis

72 Travessera de Gràcia, Sarrià-St. Gervasi, 08006 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.9 km
ca. 70 €


Moods Oasis ligger i stadsdelen Sarri-St. Gervasi i Barcelona, 16 minuters promenad från La Pedrera och några kilometer från Casa Batllo. Detta 3-stjärniga hotell erbjuder en utflyktsdisk och en 24-timmarsreception. Dess fitnesscenter och gratis WiFi ingår också i hotellets utbud.

Hotellets luftkonditionerade rum har ett skrivbord, ett värdeskåp och en platt-TV. Gäster som bor på The Moods Oasis kan njuta av en frukostbuffé eller kontinental frukost. Gästerna kan också använda hotellets terrass.

Hotellet ligger också cirka 21 km från Tivoli-teatern och 23 km från Plaa Catalunya. Den närmaste flygplatsen är belägen 15 km från Moods Oasis. Några av hotellets andra populära funktioner är en 24-timmarsreception, gratis Wi-Fi och parkering.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • The Moods Oasis har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • The Moods Oasis anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Som Nit Born

Som Nit Born

Reina Cristina, 13, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.3 km
ca. 70 €


Som Nit Born är ett pensionat som ligger i stadsdelen Born i Barcelona. Det ligger bara 10 minuters promenad från Barcelonesta Beach. Rummen på detta hotell har luftkonditionering och ett eget badrum. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av gratis Wi-Fi i rummen.

Hotellet erbjuder även ett värdeförvaringsskåp och bagageförvaring. Den här byggnaden, som var Picassos hem, fanns med på det första fotot som någonsin togs i Spanien. Ett brett utbud av restauranger och barer finns i stadsdelen Born inom en minuts promenad.

Hotellet ligger i Barcelonas hjärta, bara 10 minuters promenad från gatan La Rambla och hamnen Port Vell. Du kan också nå stadsdelen Barrio Gotico och Port Vell-hamnen genom att ta sightseeingbussen 1 000 meter bort. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är bland annat en 24-timmarsreception, gratis Wi-Fi och parkering.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Som Nit Born har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Som Nit Born anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ronda House

Ronda House

Sant Erasme, 19, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.8 km
ca. 71 €


Hotel Ronda House har en restaurang och en mängd olika rum. De luftkonditionerade rummen har gratis Wi-Fi och en platt-TV. Du kan också njuta av en daglig frukostbuffé på hotellets café. Hotellets restaurang på plats serverar en mängd olika bakverk och kaffe.

Konstgalleriet MACBA ligger bara 5 minuters promenad från hotellet. Hotellet ligger också nära tunnelbanestationen Sant Antoni, från vilken du kan nå några av stadens mest populära sevärdheter, som Sagrada Familia och Casa Batll, på mindre än 15 minuter. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis Wi-Fi.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Ronda House har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ronda House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Catalonia Sagrada Familia

Catalonia Sagrada Familia

Aragó 577-579, Sant Martí, 08026 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.6 km
ca. 71 €


Mindre än 15 minuters promenad från Sagrada Familia ligger Hotel Catalonia. Denna anläggning har en restaurang, ett gym och en utomhuspool. Rummen har en mängd olika funktioner, till exempel minikylskåp och värdeförvaringsskåp. Detta hotell är känt för sin traditionella inredning och sitt läge.

Wi-Fi är tillgängligt på hela hotellet. Hotellets restaurang serverar ett brett utbud av medelhavs- och katalanska rätter. Dess café-bar serverar en mängd olika snacks och drycker under hela dagen, och personalen kan ge information om stadens sevärdheter. Gästerna kan också hyra en bil genom hotellets 24-timmarsreception.

Hotellet ligger 1 000 meter från Torre Agbar-tornet och nära tunnelbanestationen Clot. Gästerna kan nå stadens centrum på 4 hållplatser med flygplatståget. Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception, parkering, husdjursvänliga, rökfria rum och pool är några av hotellets mest populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Catalonia Sagrada Familia har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Catalonia Sagrada Familia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
H10 Art Gallery 4* Sup

H10 Art Gallery 4* Sup

Enric Granados, 62-64, Eixample, 08008 Barcelona, Spain

4 / 5 *
1.3 km
ca. 97 €


H10 Art Gallery 4* erbjuder gratis Wi-Fi i alla sina olika faciliteter och tjänster. Detta hotell är känt för sina rum med konsttema, som har en mängd olika funktioner, till exempel en platt-TV och en iPod-dockapparat. Gästerna kan också få tillgång till hotellets affärshörna med gratis tidningar och datorer.

Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception, parkering, husdjursvänligt, rökfria rum och pool är några av hotellets mest populära funktioner. Hotellets restaurang serverar olika rätter och en frukostbuffé serveras varje morgon. En trädgård med en bar och dekorativa vattenskivor finns också på hotellet. H10 Art Gallery är en dygnet runt-öppen anläggning som erbjuder mötes- och bankettutrymmen.

En privat parkeringsavgift är också tillgänglig mot en extra kostnad. Hotellet ligger bara några minuter från tunnelbanestationen Diagonal och järnvägsstationen Provena. Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception, parkering, husdjursvänliga, rökfria rum och pool är några av hotellets mest populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 97 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • H10 Art Gallery 4* Sup har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • H10 Art Gallery 4* Sup anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia

Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia

Mallorca, 606, Sant Martí, 08026 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.9 km
ca. 72 €


Leonardo Boutique Hotel Barcelona ligger precis bredvid Sagrada Familia, bara 15 minuter från denna historiska byggnad. Detta boende har en solterrass på taket och erbjuder gratis Wi-Fi. Alla de moderna rummen som vetter utåt har uppvärmning och luftkonditionering.

Alla hotellets rum har en platt-TV och en hårtork. Restaurangen på hotellet serverar en mängd olika rätter och en daglig frukostbuffé. Du kan också njuta av olika drycker och snacks på hotellets terrass.

I hotellets 24-timmarsreception får du nyttig information om stadens sevärdheter. Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception, parkering, husdjursvänliga, rökfria rum och pool är några av hotellets mest populära funktioner. Gästerna kan också njuta av hotellets restaurang som är öppen dygnet runt och kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Sagrada Familia

Hotel Sagrada Familia

Córcega, 541, Eixample, 08025 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.1 km
ca. 73 €


Hotel Sagrada Familia ligger precis intill Sagrada Familia och har en takterrass med utsikt över det berömda templet. Du kan njuta av en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi i alla rum. De luftkonditionerade rummen på detta hotell har också moderna möbler.

Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception, parkering, husdjursvänliga, rökfria rum och pool är några av hotellets mest populära funktioner. Hotellet ligger bara ett par minuter från Triumfbågen och Glries shoppingcenter. Den närliggande tunnelbanestationen Sagrada Familia ligger också bara några minuter bort.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Sagrada Familia har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Sagrada Familia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Aparthotel Bcn Montjuic

Aparthotel Bcn Montjuic

San Fructuoso, 64-74, Sants-Montjuïc, 08004 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.9 km
ca. 73 €


BCN Montjuic ligger vid foten av Montjuic-kullen, 10 minuters promenad från flygplatsens busshållplats och tunnelbanestationen Plaza Espanya. Detta lägenhetshotell har gratis WiFi och en takterrass. Det ligger också 5 minuters promenad från köpcentret Las Arenas och den olympiska stadion.

Montjuic ligger bara ett par minuter från stadens centrum och kan nås med kollektivtrafik. Alla dess moderna boenden har värme och luftkonditionering. Rummen har en platt-TV och en sittgrupp. Lägenheterna har även ett kök med tvättmaskin och ett eget badrum.

Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception, parkering, husdjursvänliga rum, rökfria rum och pool är några av hotellets mest populära funktioner. Hotellet har även en tvättstuga och en resedisk. Sängkläder och handdukar tillhandahålls dessutom.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Aparthotel Bcn Montjuic har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Aparthotel Bcn Montjuic anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Abba Rambla Hotel

Abba Rambla Hotel

Rambla del Raval, 4 C, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.0 km
ca. 73 €


Abba Rambla erbjuder gratis Wi-Fi och en terrass. Alla dess luftkonditionerade boenden har ett värdeskåp, satellit-TV och ett eget badrum. Vissa av rummen har även en balkong. Hotellets café-bar serverar frukost och kan nås med kollektivtrafik.

Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception, parkering, husdjursvänliga, rökfria rum och pool är några av hotellets mest populära funktioner. Andra faciliteter inkluderar en restaurang, en bar och en dygnet runt-öppen utflyktsdisk. Några av stadens sevärdheter, såsom MACBA-museet och La Boqueria-marknaden, ligger inom 5 minuters promenad från hotellet.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Abba Rambla Hotel har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Abba Rambla Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Lleó

Hotel Lleó

Pelai, 22-24, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.3 km
ca. 73 €


Hotel Lle har en liten pool på taket och en lounge med solstolar och solterrass. De luftkonditionerade rummen har en mängd olika funktioner, till exempel satellit-TV och kylskåp.

Restaurangen Lle serverar medelhavsrätter och har en mängd olika alternativ för frukost. Gästerna kan också njuta av en drink i dess snackbar eller loungerum. Hotellet ligger bara ett par minuter från Las Ramblas och på gångavstånd från olika andra lokala sevärdheter.

Tunnelbanestationen ligger 600 meter från hotellet, och tunnelbanestationen är bara 10 minuters promenad bort. Gästerna kan nå några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Sagrada Familia och Casa Batll, med bara några minuters promenad. Några av hotellets andra populära funktioner är en 24-timmarsreception, en restaurang och en pool.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Lleó har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Lleó anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Niu Barcelona Hotel

Niu Barcelona Hotel

8 Rambla del Raval, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.0 km
ca. 73 €


Niu Barcelona Hotel erbjuder gratis WiFi i hela hotellet. Alla boende har en platt-TV och ett eget badrum. Gästerna kan också dra nytta av hotellets 24-timmarsreception. Rummen på det här boendet är uppvärmda på sommaren och luftkonditionerade på vintern.

Närmaste flygplats är Barcelonas flygplats El Prat, som ligger 121 km från Niu Barcelona Hotel. Några av hotellets andra populära funktioner är en 24-timmarsreception, en pool och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Niu Barcelona Hotel har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Niu Barcelona Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ciutat de Barcelona

Ciutat de Barcelona

Princesa, 33-35, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.0 km
ca. 73 €


Ciutat de Barcelona ligger i de gotiska kvarteren, 600 meter från Picassomuseet. Detta hotell har en utomhuspool och erbjuder luftkonditionerade rum med platt-TV. Andra faciliteter inkluderar en 24-timmarsreception och ett arbetsbord.

Det privata badrummet på Niu Barcelona Hotel har en hårtork och en mängd miljövänliga toalettartiklar. Detta boende har ett idealiskt läge nära tunnelbanestationen Jaume I och Las Ramblas. Hotellet har också en 24-timmarsreception och bagageförvaring. Några av de andra populära faciliteterna som erbjuds av hotellet är en restaurang, en pool och en bar.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Ciutat de Barcelona har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ciutat de Barcelona anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
NH Barcelona Entenza

NH Barcelona Entenza

Equador, 20, Les Corts, 08029 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.4 km
ca. 74 €


NH Barcelona Entenza ligger 10 minuters promenad från Barcelona Sants Station och AVE-stationen för höghastighetståg, och är ett bekvämt val för resenärer. Alla dess boenden har moderna och ljusa trägolv. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi under hela dagen.

Dessa boenden har minibar, satellit-TV och ett fullt utrustat badrum. En frukostbuffé är också tillgänglig på hotellet. En av stadens huvudgator ligger i Niu Barcelona Hotels grannskap. NH Barcelona entenza ligger 10 minuters promenad från hotellet och har förbindelser med tunnelbana.

Tunnelbanestationen Entena ligger 1 000 meter bort. Camp Nou, som är FC Barcelonas hemvist, ligger också några minuter bort med tunnelbana. Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception och husdjursvänliga rum är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 74 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • NH Barcelona Entenza har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • NH Barcelona Entenza anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hostal Lleida

Hostal Lleida

Córcega, 201 , Eixample, 08036 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.6 km
ca. 77 €


Hostal Lleida är ett boende i centrala Barcelona i stadsdelen Eixample, några hundra meter från tunnelbanestationen Hospital Clicnic. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi, en platt-TV och ett eget badrum. Andra närliggande sevärdheter, såsom Passeig de Gracia och Rambla de Catalunya, ligger också cirka 10 minuter bort.

Hotellet ligger bara några minuter från Camp Nou och har en 24-timmarsreception. Alla rum på Lleida har en liten vattenflaska, och i badrummet finns en hårtork och olika toalettartiklar. Gästerna kan också njuta av en lounge med kylskåp och mikrovågsugn.

Ett brett utbud av restauranger och barer finns i området runt Niu Barcelona Hotel. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, luftkonditionering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hostal Lleida har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hostal Lleida anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ciutat Vella

Ciutat Vella

Tallers, 66, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.3 km
ca. 77 €


Ciutat Vella är ett boende som har en bubbelpool på taket och en gratis wi-fi-terminal. Alla rum har stora fönster och moderna badrum med dusch. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi under hela dagen.

Ciutat Vella har ett idealiskt läge i hjärtat av Barcelonas historiska stadsdel, och det är bara 10 minuters promenad från tunnelbanestationen. Andra närliggande sevärdheter som Rambla de Catalunya och Passeig de Gracia ligger också inom räckhåll.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Ciutat Vella har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ciutat Vella anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Acta Azul Barcelona

Hotel Acta Azul Barcelona

Gran Via de Les Corts Catalanes, 327, Sants-Montjuïc, 08014 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.6 km
ca. 77 €


Hotel Acta Azul ligger i hjärtat av Barcelonas historiska stadsdel, bara 10 minuters promenad från tunnelbanestationen. Detta boende har en takterrass och en 24-timmarsreception. Andra närliggande sevärdheter som Rambla de Catalunya och Passeig de Gracia ligger också inom räckhåll.

Azul ligger 5 minuters promenad från Plaza d'Espanya och Barcelonas magiska fontäner. Alla rum har trägolv och luftkonditionering. Gästerna kan också njuta av satellit-TV och ett skrivbord.

Hotellet är också bekvämt beläget nära Las Arenas, ett shoppingcenter som bara ligger några minuter bort. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och parkering.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Acta Azul Barcelona har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Acta Azul Barcelona anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
NH Barcelona Diagonal Center

NH Barcelona Diagonal Center

Alaba, 94, Sant Martí, 08018 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.3 km
ca. 78 €


NH Barcelona Diagonal Center ligger några minuter från stranden. Detta designhotell ligger i stadsdelen Poble Nou, och det är bara 10 minuters promenad från tunnelbanestationen Bogatell. Detta boende har moderna rum som har en platt-TV och ett skrivbord.

Hotellets privata badrum har en mängd gratis toalettartiklar och en hårtork, och hotellet erbjuder en frukostbuffé. Detta boende har också ett bekvämt läge nära Poblenou Rambla och Glries shoppingcenter. Gästerna kan njuta av 24-timmars reception och ett businesscenter.

Alla hotellets rum är utrustade med en mängd olika funktioner, bland annat gratis Wi-Fi och en platt-TV. Gästerna kan också använda hotellets parkeringsmöjligheter. Andra populära tjänster är en restaurang och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • NH Barcelona Diagonal Center har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • NH Barcelona Diagonal Center anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Acta Voraport

Acta Voraport

Carrer de Ramon Turró 169-B, Sant Martí, 08005 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.9 km
ca. 78 €


Hotel Acta Voraport ligger 10 minuters promenad från stranden och har en restaurang, en bar och en pool. Detta hotell har också ett bekvämt läge nära Bogatell. Gästerna kan också använda hotellets 24-timmarsreception och en bankomat.

Hotellets snackbar serverar en mängd olika maträtter och drycker. Alla rum på hotellet är luftkonditionerade och har en mängd olika funktioner, till exempel skrivbord, värdeförvaringsskåp och platt-TV. På hotellet kan du också njuta av en frukostbuffé som serveras varje morgon.

Hotellet ligger 9 minuters promenad från Mar Bella och Nova Icaria, medan närmaste flygplats ligger 19 km från boendet. Andra populära faciliteter är en pool och en restaurang. Rökfria rum är också tillgängliga på hotellet.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Acta Voraport har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Acta Voraport anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ramblas by Pillow

Ramblas by Pillow

Pasaje de la Banca, 2-4, Ciutat Vella, 08002 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.3 km
ca. 78 €


Hotellet ligger också nära flygplatsen och vaxmuseet, och det ligger bara 600 meter från tunnelbanestationen Drassanes. Ramblas by Pillow är bekvämt beläget nära olika områden, såsom barer och restauranger. Alla rum på hotellet är luftkonditionerade och har en mängd olika funktioner, till exempel skrivbord, kassaskåp och platt-TV.

Den flerspråkiga personalen på hotellet kan ge gästerna gratis lokala kartor och annan information. Gästerna kan också betala för sin bokning med hjälp av betalningsgatewayen redsys. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Ramblas by Pillow har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ramblas by Pillow anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Motel One Barcelona-Ciutadella

Motel One Barcelona-Ciutadella

11 Passeig de Pujades, Sant Martí, 08018 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.3 km
ca. 80 €


Motel One Barcelona-Ciutadidella ligger i Barcelonas Born-distrikt, bara 20 minuters promenad från stadens strand, och erbjuder moderna rum med eget badrum och platt-TV samt en 24-timmarsloungebar. Du kan också njuta av kontinental frukost varje morgon på hotellet.

Hotellets takterrass erbjuder utsikt över havet och Barcelonas skyline. Detta boende har också ett bekvämt läge nära Olympic Port och Las Ramblas. Sagrada Familia ligger bara 30 minuters promenad bort. Tågstationen och tunnelbanestationen Arc de Triomf ligger 2 100 meter bort.

Motellet ligger bara 20 minuters promenad från Barcelonas kongresscenter och 30 minuters bilresa från Barcelonas internationella flygplats. Det erbjuder olika tjänster och funktioner, såsom 24-timmarsreception och bagageförvaring.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Motel One Barcelona-Ciutadella har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Motel One Barcelona-Ciutadella anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Reding Croma

Hotel Reding Croma

Gravina, 5-7, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.5 km
ca. 80 €


Hotel Reding Croma ligger bara 2 100 meter från Plaza Catalunya och erbjuder luftkonditionerade rum med värdeskåp, satellit-TV och olika funktioner. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och luftkonditionering.

Hotellets 24-timmarsreception är också tillgänglig för att hjälpa till att ordna biluthyrning eller restaurangbokningar. Det här boendet ligger 5 minuters promenad från Las Ramblas. En annan 5 minuters promenad bort ligger Reding Croma, som är ett boende med en 24-timmarsreception och ligger nära Plaza Catalunya.

Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och luftkonditionering. Familjerum, gratis wi-fi och en 24-timmarsreception är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Reding Croma har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Reding Croma anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Chic & Basic Velvet

Chic & Basic Velvet

Consell de Cent, 74, Eixample, 08015 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.9 km
ca. 80 €


The Basic och Hotel Chic är moderna boenden som har en platt-TV med satellitkanaler och gratis WiFi. De här rummen ligger 8 minuter från Plaza Espanya och har ett eget badrum med gratis toalettartiklar.

I hotellets matsal serveras en daglig frukostbuffé, och gästerna kan också njuta av en drink i hotellets ärlighetsbar. En annan 5 minuters promenad bort ligger Reding Croma, som är ett boende med en 24-timmarsreception och ligger nära Plaza Catalunya. En mängd olika restauranger ligger också inom 10 minuters promenad från hotellet.

Montjuic ligger 10 minuters promenad från Magiska fontänen och Joan Mir-museet. Det här boendet erbjuder även gratis WiFi och rökfria rum. Andra populära faciliteter och tjänster är bland annat en 24-timmarsreception och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Chic & Basic Velvet har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Chic & Basic Velvet anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartaments Marina - Abapart

Apartaments Marina - Abapart

Marina, 306, Eixample, 08025 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.1 km
ca. 80 €


Marina Suites ligger bredvid kyrkan Sagrada Famlia och är perfekt för dem som vill utforska Barcelona. Dessa boenden har moderna faciliteter som kök och badrum med badkar.

Marina Suites lägenheter ligger 600 meter från Sagrada Familia och har ett vardagsrum och gratis WiFi. Gäster kan också dra nytta av hotellets kostnadsfria parkering. Andra populära sevärdheter som den gotiska katedralen och Las Ramblas kan nås med kollektivtrafik.

Lägenheterna i Marina Suites ligger också bekvämt nära stadens centrum, och gästerna kan njuta av deras lugna läge efter en hektisk dag i staden. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, hiss och uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Apartaments Marina - Abapart har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Apartaments Marina - Abapart anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ilunion Auditori

Ilunion Auditori

Sicilia, 166-170, Eixample, 08013 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.3 km
ca. 80 €


Ilunion Auditori ligger 10 minuters promenad från tågstationen och tunnelbanestationen Arc de Triomf. Detta hotell har en pool på taket och ett gym. Alla moderna boenden på boendet har trägolv och luftkonditionering. Du kan också använda hotellets gratis WiFi under hela dagen.

Dessa boenden är utformade för personer med nedsatt rörlighet. Hotellet erbjuder även tillgängliga rum, som är tillgängliga på begäran. Ilunion Auditori är en restaurang som serverar en daglig frukost. Dess personal är dessutom utbildad för att hjälpa gäster med syn- och hörselskador.

Hotellets restaurang serverar en mängd olika maträtter och drycker och har en särskild meny för dem som är allergiska eller intoleranta mot gluten. Andra närliggande områden som Born, Gothic och Eixample har en mängd olika barer och restauranger. Gästerna kan också träna i hotellets gym, som är utrustat med olika slags utrustning.

Hotellets pool på taket ligger i hjärtat av staden och erbjuder en mängd olika utsikter över staden. Gästerna kan också använda hotellets gratis internetuppkoppling under hela dagen. Andra populära sevärdheter, såsom Barcelona Auditorium, ligger på 5 minuters promenadavstånd.

Ytterligare parkering finns också tillgänglig på plats. Hotellets faciliteter och tjänster är utformade för att tillgodose personer med rörelsehinder.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Ilunion Auditori har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ilunion Auditori anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Raval House

Hotel Raval House

Carrer de l'Hospital 101, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.8 km
ca. 81 €


Hotel Raval House ligger 18 km från stranden i San Sebastian och har även nära till andra populära områden, såsom Passeig de Gracia och Placa Reial. Detta hotell har en 24-timmarsreception och erbjuder utflykter och andra tjänster.

Raval House erbjuder luftkonditionerade boenden med en mängd olika funktioner och tjänster. Några av rummen har ett värdeförvaringsskåp, en platt-TV och ett badrum med dusch. Hotellet ligger också nära några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Santa Maria del Mar och Barceloneta Beach.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Raval House har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Raval House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hostalin Barcelona Passeig de Gràcia

Hostalin Barcelona Passeig de Gràcia

Passeig de Gràcia,78. 1º2, Eixample, 08008 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.0 km
ca. 81 €


Detta boende ligger i Passeig de Grcia och har en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Alla rum har platt-TV och är utrustade med värme. Gästerna kan också njuta av gratis toalettartiklar och en minibar.

Superior-rummen på Hostalin Barcelona Passeig de Grcia har balkong och är utrustade med en mängd olika funktioner och tjänster. Andra faciliteter som erbjuds på hotellet är bland annat biljettservice, bagageförvaring och utflyktsdisk. Gratis WiFi, luftkonditionering och en mängd andra tjänster erbjuds också.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hostalin Barcelona Passeig de Gràcia har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hostalin Barcelona Passeig de Gràcia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Wander by Pillow

Wander by Pillow

Carrer de Montserrat 13, 4o, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.1 km
ca. 81 €


Pensionatet ligger 200 meter från tunnelbanestationen Drassanes och erbjuder luftkonditionerade rum med eget badrum. Gästerna kan också njuta av gratis Wi-Fi och en platt-TV. I området finns dessutom en mängd olika restauranger och barer.

Hostalin Barcelona Passeig de Grcia ligger bara några hundra meter från sjöfartsmuseet och Port Vell. Gästerna kan också nå några av stadens mest populära attraktioner via en bussresa. Andra faciliteter och tjänster på hotellet inkluderar flygplatstransfer dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Wander by Pillow har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Wander by Pillow anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Leonardo Hotel Barcelona Gran Via

Leonardo Hotel Barcelona Gran Via

Diputacio, 100, Eixample, 08015 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.4 km
ca. 81 €


Leonardo Hotel Barcelona Gran Via ligger i hjärtat av stadens stadsdel Eixample. Det här moderna boendet byggdes 2004 och har olika allmänna utrymmen som är täckta med marmor. Dess luftkonditionerade boenden har en mängd olika funktioner och tjänster.

Detta hotell har ett utmärkt läge, nära några av stadens mest populära attraktioner, såsom Ramblas och de gotiska kvarteren. Gästerna kan också lätt nå stadens stora affärsdistrikt. Alla rum på hotellet har satellit-TV och gratis Wi-Fi.

Hotellets faciliteter och tjänster är utformade för att tillgodose handikappade gäster. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och utflyktsdisk.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Leonardo Hotel Barcelona Gran Via har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Leonardo Hotel Barcelona Gran Via anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Barcelona Century Hotel

Barcelona Century Hotel

Valencia,154, Eixample, 08011 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.3 km
ca. 81 €


Barcelona Century Hotel ligger i hjärtat av stadsdelen Eixample, en kort promenad från Passeig de Grcia och Ramblas. Alla dess luftkonditionerade boenden är utrustade med en mängd olika funktioner och tjänster. Gästerna kan också njuta av gratis Wi-Fi och satellit-TV.

I hotellets 24-timmarsreception kan du få information om området, och här erbjuds en mängd olika maträtter och drycker. Stadens största shoppingområde ligger bara några minuters promenad bort. Andra närliggande områden är de gotiska kvarteren och Barcelonas katedral. Barcelona Century Hotel ligger mindre än 7 minuters promenad från tunnelbanestationerna Urgell, Hospital Clénic och tunnelbanestationerna.

Hotellets faciliteter och tjänster är utformade för att tillgodose handikappade gäster. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och utflyktsdisk.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Barcelona Century Hotel har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Barcelona Century Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Acta Splendid

Acta Splendid

Muntaner, 2, Eixample, 08011 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.6 km
ca. 83 €


Hotel Splendid är ett dygnet runt-öppet hotell som erbjuder luftkonditionerade rum och gratis Wi-Fi. Dess personal kan hjälpa gästerna att boka olika evenemang och utflykter. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi i lobbyn.

Hotellet ligger bara några minuters promenad från UNESCO:s världsarv Catalana och Palau de la Msica Catalana. Gästerna kan njuta av gratis wi-fi och en 24-timmarsreception. Några av de andra populära tjänster och funktioner som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och utflyktsdisk.


  • En natt kostar omkring 83 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Acta Splendid har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Acta Splendid anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Onix Liceo

Onix Liceo

Nou de la Rambla, 36, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.0 km
ca. 85 €


Hotel Onix ligger bredvid Urgell och bara några minuters promenad från tunnelbanestationen i Barcelonas stadsdel Liceo. Detta eleganta hotell erbjuder gratis Wi-Fi och en solterrass. Onix har även ett businesscenter och en lounge. Gratis kaffe och te kan hämtas till hotellets gäster varje dag.

Onix har luftkonditionerade rum som är utrustade med en mängd olika funktioner och tjänster. Några av dessa inkluderar minibar, satellit-tv och hårtork. Gästerna kan också hyra bil eller cykel för att ta sig runt i staden. Hotellets pool är inte uppvärmd.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Onix Liceo har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Onix Liceo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
STYLISH STUDIO APARTMENT in the CENTER

STYLISH STUDIO APARTMENT in the CENTER

218 Carrer de Calàbria, Eixample, 08029 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.8 km
ca. 85 €


Denna lägenhet med studio i centrala Barcelona ligger bara 19 minuters promenad från Montjuics magiska fontän och 1,5 km från Casa Batllo. Detta boende ligger också 21 km från Boqueria-marknaden. Denna lägenhet har en trädgård och är tillgänglig för uthyrning.

Lägenheten ligger i Barcelonas stadsdel Passeig de Gracia och har ett kök och ett badrum. Den ligger bara några minuters promenad från olika populära områden som La Pedrera och Plaa Catalunya. Den här lägenheten har också en mängd olika sängkläder och handdukar.

Den närmaste flygplatsen ligger i Barcelona-El Prat och är bara 11 km från boendet. Den här lägenheten har också en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Andra populära tjänster och funktioner inkluderar luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • STYLISH STUDIO APARTMENT in the CENTER har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • STYLISH STUDIO APARTMENT in the CENTER anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

Junta de Comercio, 8,10,12, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.8 km
ca. 85 €


Leonardo Hotel Barcelona ligger i hjärtat av Las Ramblas och har en säsongsöppen pool och en takterrass. Dess luftkonditionerade boenden har en platt-TV och olika funktioner. Hotellet erbjuder även en daglig frukostbuffé.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från olika områden, till exempel de gotiska kvarteren och Barcelonas katedral. Receptionen har internetuppkoppling, och en utflyktsdisk finns också tillgänglig för att ge information om stadens sevärdheter.

Hotellet ligger bara några minuters promenad från den gamla hamnen och tunnelbanestationen i Barcelona. Boendet erbjuder även gratis WiFi och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Sonder Vasanta

Sonder Vasanta

Casp, 31 , Eixample, 08010 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.5 km
ca. 86 €


Vasanta ligger 4 minuters promenad från Passeig de Gracia och nära Plaza Catalunya. Detta hotell har ljudisolerade rum som har gratis Wi-Fi och en platt-TV. De luftkonditionerade rummen har ett eget badrum och en balkong.

Inom 8 minuter kan du nå olika områden, såsom Las Ramblas, Barcelonas katedral samt stadsdelarna Born och Gothic. Vasanta ligger också bara 20 minuters promenad från Sagrada Familia. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis WiFi, hiss och kaffebryggare.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Sonder Vasanta har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Sonder Vasanta anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Glòries

Hotel Glòries

Padilla, 173, Eixample, 08013 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.9 km
ca. 86 €


Hotel Glries ligger 1 000 meter från Montjuic och den monumentala tjurfäktningsringen och är ett modernt hotell som ligger nära Sagrada Familia och Plaza Catalunya. Alla dess rum har luftkonditionering och uppvärmning. Hotellet har även satellit-TV och gratis Wi-Fi.

Hotellet har ett idealiskt läge för att nå några av stadens mest populära sevärdheter, som Agbar-tornet och Kataloniens nationalteater. I hotellets 24-timmarsreception kan du även hyra bil och cykel.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Glòries har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Glòries anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Serhs del Port

Hotel Serhs del Port

Avenida Paralelo, 40, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.4 km
ca. 86 €


Hotel Serhs del Port ligger på Avenida Paral-lel, bara 5 minuters promenad från Barcelonas hamn och Las Ramblas. De moderna rummen har gratis WiFi och satellit-tv. Gästerna kan också njuta av gratis toalettartiklar och en hårtork i sina privata badrum.

Montjuc Hill ligger bara 10 minuters promenad från Hotel Serhs del Port. En spårvagn förbinder Montjuc med tunnelbanestationen Paral-lel, som ligger cirka 1 1 000 meter från hotellet. Andra närliggande områden är Passeig de Grcia Boulevard och Parc Gull. Hotellets utflyktsdisk kan också ge råd om staden.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi, en 24-timmarsreception och rökfria rum. Dess tvättstuga är också tillgänglig.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Serhs del Port har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Serhs del Port anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mothern by Pillow

Mothern by Pillow

Ronda Sant Pere, 15, Eixample, 08010 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.2 km
ca. 87 €


Busshållplatsen till Barcelonas flygplats ligger 600 meter bort. Mothern by Pillow ligger 5 minuters promenad från Passeig de Gracia och har nära till några av stadens mest populära sevärdheter, till exempel Casa Batll. Hotellet ligger också bara 200 meter från tågstationen och de gotiska kvarteren.

Mothern by Pillow är ett modernt hotell som ligger i en restaurerad byggnad från 1800-talet. Här erbjuds en 24-timmarsreception och en mängd olika matställen. Gäster kan också njuta av en mängd lokala restauranger och barer inom 5 minuters promenad.

Några av hotellets andra populära funktioner är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis WiFi. Hotellets trädgård och terrass är även idealiska för handikappade gäster.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Mothern by Pillow har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Mothern by Pillow anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hostemplo Sagrada Familia

Hostemplo Sagrada Familia

Sicilia, 276, Eixample, 08013 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.6 km
ca. 87 €


Hostemplo Sagrada Familia ligger 1 000 meter från Sagrada Familia och erbjuder modernt boende med platt-TV och luftkonditionering. Dess lägenheter och rum har också modern design. Wi-Fi finns på hela boendet.

Alla hotellets rum har ett eget badrum. Byggnadens interiör har renoverats helt och hållet. Rummen på Hostemplo Sagrada Familia ligger på tredje, andra och tredje våningen, som bevarar den ursprungliga fasaden. En frukostbuffé serveras varje morgon i hotellets café på plats.

Busshållplatsen ligger bara 600 meter från hotellet. Gästerna kan också använda den närliggande tunnelbanestationen för att nå boendet. Hotellet har en 24-timmarsreception och parkering. Andra populära funktioner är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hostemplo Sagrada Familia har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hostemplo Sagrada Familia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Occidental Barcelona 1929

Occidental Barcelona 1929

Carrer de la Creu Coberta 20-22, Sants-Montjuïc, 08014 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.3 km
ca. 88 €


Occidental Barcelona 1929 erbjuder en restaurang, ett fitnesscenter och en mängd andra faciliteter i Barcelona. Detta boende har även familjerum och en solterrass. Dess 24-timmarsreception och valutaväxling är dessutom tillgängliga.

Occidental Barcelona 1929 erbjuder luftkonditionerade rum med en mängd olika funktioner, till exempel garderob och elektrisk tekanna. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost eller en frukostbuffé. Alla hotellets rum har ett eget badrum och är utrustade med handdukar och sängkläder.

Den närmaste flygplatsen till hotellet är Barcelona-El Prat Airport, som ligger 13 km från boendet. Andra populära tjänster och faciliteter är en pool och parkering. Hotellet har även rökfria rum och en kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Occidental Barcelona 1929 har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Occidental Barcelona 1929 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Soho

Hotel Soho

Gran Via De Les Corts Catalanes, 543-545, Eixample, 08011 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.0 km
ca. 88 €


Hotel Soho ligger 10 minuters promenad från boulevarden Passeig de Gracia och Plaza Catalunya och erbjuder luftkonditionerat boende. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi och satellit-TV i rummen. Hotellet har även moderna badrum med hårtork och en mängd andra faciliteter.

Hotellets 24-timmarsreception står till förfogande för biljettservice. Soho ligger 5 minuters promenad från Plaza Universitat och tunnelbanestationen Urgell. Andra faciliteter och tjänster inkluderar pool, 24-timmarsreception och parkering.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Soho har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Soho anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Pension Ciudadela

Pension Ciudadela

Carrer del Comerç, 33, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.3 km
ca. 89 €


Gästhusets läge, 600 meter från parken Ciudadela, är idealiskt för dem som reser till Barcelona. Alla rum har gratis Wi-Fi och satellit-TV. Vissa rum har även en egen balkong.

Hotellet ligger bara 600 meter från stadsdelen Born och Barceloneta Beach. Det har en mängd olika faciliteter och tjänster, till exempel en 24-timmarsreception och parkering. Några av de andra populära funktionerna är gratis wi-fi, en restaurang och en hiss.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Pension Ciudadela har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Pension Ciudadela anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Aparthotel Silver

Aparthotel Silver

Bretón de los Herreros, 26, Gràcia, 08012 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.3 km
ca. 90 €


Aparthotel Silver ligger 600 meter från tunnelbanestationen Fontana, 5 minuters promenad från stadsdelen Gracia och har en 24-timmarsreception. De luftkonditionerade rummen har gratis Wi-Fi och satellit-TV. Gästerna kan också njuta av en terrass och en dygnet runt-öppen bar.

De luftkonditionerade rummen på Silver Aparthotel har en mängd olika funktioner, till exempel en elektrisk ugn och ett kylskåp. Du kan också njuta av en drink i hotellets bar. Personalen i receptionen kan hjälpa dem att ordna bil eller cykeluthyrning.

Centrala Barcelona ligger bara 10 minuters bilresa från hotellet. Tack vare dess läge kan gästerna också lätt nå olika områden, såsom tunnelbanestationen och Parc Guell. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, parkering och restaurang.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Aparthotel Silver har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Aparthotel Silver anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Evenia Rocafort

Evenia Rocafort

Rocafort, 23 - 25, Eixample, 08015 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.6 km
ca. 90 €


Evenia Rocafort ligger 1 000 meter från tunnelbanestationen Poble Sec och är ett elegant hotell som erbjuder luftkonditionerade rum. Rummen har platt-TV och gratis internet. Gästerna kan också njuta av ett värdeskåp och en minibar.

Evenia Rocafort ligger 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Poble Sec och erbjuder 24-timmarsreception. Det ligger också på kort avstånd från den magiska fontänen och Fira. Hotellet kan ge dig information om staden och dess sevärdheter.

Evenia Rocafort ligger bara 3 hållplatser från busstationen och tågstationen Sants och är ett bekvämt val för resenärer. Andra tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, parkering och restaurang.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Evenia Rocafort har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Evenia Rocafort anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
One Shot Aragó 257

One Shot Aragó 257

257 Carrer d'Aragó, Eixample, 08007 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.6 km
ca. 90 €


Hotel One Shot Arag ligger 11 km från Barceloneta Beach och 1,11 km från Somorrostro Beach och har en 24-timmarsreception och gratis WiFi i hela hotellet. Gästerna kan också dra nytta av hotellets bagageförvaring och conciergetjänst.

Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum med skrivbord och värdeförvaringsskåp. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, parkering och restaurang. One Shot Arag har också en mängd olika rum som har ett eget badrum och en platt-TV. Några av de områden som gästerna besöker är Passeig de Gracia och Casa Batllo.

One Shot Arag ligger 13 km från flygplatsen Barcelona-El Prat. Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi, rökfria rum och 24-timmarsreception. Gästerna kan också dra nytta av tvättstugan och hissen.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • One Shot Aragó 257 har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • One Shot Aragó 257 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Boutique Hostemplo Sagrada Familia

Boutique Hostemplo Sagrada Familia

Pasaje Gaiola 19, Eixample, 08013 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.6 km
ca. 90 €


Hotel Boutique Hostemplo ligger mindre än 20 minuters promenad från stranden och erbjuder gratis WiFi, 600 meter från Sagrada Familia. Denna anläggning har en lugn atmosfär och erbjuder bekväma rum med platt-TV.

Vissa rum på hotellet har en sittgrupp som kan användas för att koppla av efter en lång dag. Alla rum på One Shot Arag har ett privat badrum med dusch. Hotellet ligger också på gångavstånd från olika områden, till exempel F.C. Barcelona-museet.

Hotellet ligger nära Las Glorias shoppingcenter och bara 10 minuters promenad från tunnelbanestationen Sagrada Familia. Denna station ger enkel tillgång till olika områden, såsom Las Ramblas och Passeig de Gracia. Den rabatterade bussbiljetten till området stannar 600 meter från hotellet.

Hotellets andra populära funktioner är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi. Några av de andra tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat en tvättstuga som är öppen dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Boutique Hostemplo Sagrada Familia har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Boutique Hostemplo Sagrada Familia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Chi

Chi

Gran Via de les corts Catalanes 455, Eixample, 08015 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.6 km
ca. 90 €


Chi Hotel ligger i hjärtat av Barcelonas stadsdel Eixample, bara 10 minuters promenad från tunnelbanestationen och Plaza Catalunya. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och luftkonditionering i alla rum. De moderna boendena har en platt-TV, ett värdeskåp och ett eget badrum med hårtork.

Hotellets personal kan hjälpa gästerna med olika tjänster och aktiviteter, till exempel biluthyrning och turistinformation. Hotellet har även en pool. Andra populära områden inom 10 minuters promenad från hotellet är restauranger och barer.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Chi har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Chi anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Caledonian

Caledonian

Gran Via de les Corts Catalanes, 574, Eixample, 08011 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.8 km
ca. 90 €


Hotel Caledonian har gratis Wi-Fi i alla rum. De luftkonditionerade rummen på denna anläggning har attraktiva trägolv och är utrustade med en mängd olika funktioner. I hotellets matsal serveras en daglig frukostbuffé. Andra lokala inrättningar ligger också inom 10 minuters promenad från hotellet.

Chi Hotel ligger bara 500 meter från tunnelbanestationen, som ger direkt tillgång till några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Sagrada Familia och La Perdrera. Hotellets 24-timmarsreception och bagageförvaring är några av de mest populära funktionerna som gästerna kan utnyttja. Andra faciliteter inkluderar en 24-timmars hiss, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Caledonian har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Caledonian anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Catalonia Roma

Catalonia Roma

Avenida Roma, 31, Eixample, 08029 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.1 km
ca. 91 €


Hotel Catalonia Roma ligger bara några hundra meter från tunnelbanestationen och stationen Sants. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi och ligger på gångavstånd från olika områden, till exempel Passeig de Gracia och Las Ramblas. Den närmaste tågstationen till Barcelonas flygplats ligger vid stationen med samma namn, och flygplatsbussen stannar i närheten av hotellet.

Hotellets 24-timmarsreception och bagageförvaring är några av de mest populära funktionerna som gästerna kan utnyttja. Hotellets restaurang och bar är också tillgängliga. Chi Hotel ligger bara 15 minuter från Montjuics magiska fontän och Plaza Espanya. Andra populära områden inom 10 minuters promenad från hotellet är konferenscentret och Montjuics magiska fontän.

Valutaväxling och biluthyrning finns också tillgängliga på detta hotell. Några av de andra populära egenskaperna hos denna anläggning är dess 1 pool och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Catalonia Roma har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Catalonia Roma anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Rec Barcelona - Adults Only

Hotel Rec Barcelona - Adults Only

Carrer del Rec Comtal 19, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.0 km
ca. 93 €


Hotel Rec Barcelona ligger bara 15 km från Barceloneta-stranden och 20 minuters promenad från Sant Miquel-stranden. Detta trestjärniga hotell har luftkonditionerade rum med gratis WiFi och eget badrum. Gästerna kan också använda hotellets 24-timmarsreception och utflyktsdisk.

Alla hotellets boenden har ett skrivbord och ett värdeförvaringsskåp. Gäster som bor på Hotel Rec Barcelona - Adults Only kan njuta av en mängd olika bekvämligheter, till exempel en terrass. En frukostbuffé är också tillgänglig varje dag.

Hotellet ligger bara några hundra meter från några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Santa Maria del Mar och Picassomuseet. Den närmaste flygplatsen ligger 18 km från hotellet. Andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception och en terrass.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Rec Barcelona - Adults Only har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Hotel Rec Barcelona - Adults Only anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B Hotel

B Hotel

Gran Vía, 389, Eixample, 08015 Barcelona, Spain

3 / 5 *
2.1 km
ca. 93 €


B Hotel är ett 5-stjärnigt hotell som ligger bara 800 meter från Plaa Espanya och Las Arenas shoppingcenter. Detta hotell har en pool på 8:e våningen och en solterrass. Alla dess luftkonditionerade boenden har gratis WiFi och är utrustade med moderna konstverk.

Samtliga boenden på hotellet har en kuddmeny och en vattenkokare. Gästerna kan också använda hotellets rumsservicemeny. Plaza Espanya och Barcelona Expo Center ligger båda 1 300 meter bort. Gäster som bor på det här hotellet har också tillgång till hotellets swimmingpool och restaurangen.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • B Hotel har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • B Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Condado

Hotel Condado

Aribau, 201, Sarrià-St. Gervasi, 08021 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.9 km
ca. 93 €


Condado ligger 1 000 meter från Avenida Diagonal och 10 minuters promenad från tunnelbanestationen Diagonal. Detta eleganta hotell har luftkonditionerade rum som är utrustade med gratis Wi-Fi och satellit-TV. Rummen har även ett eget badrum med hårtork.

Hotellet har ett kassaskåp och ett skrivbord som kan användas för gratis internetuppkoppling. Gästerna kan också beställa en frukost i hotellets cafeteria. Hotellets läge, på Passeig de Gracia, är idealiskt för dem som vill utforska staden. Två andra inrättningar, Casa Batll och La Reme, ligger bara en kort promenad bort.

Hotellets faciliteter och tjänster är utformade för att tillgodose gästernas varierande behov. Några av dessa är bland annat en 24-timmarsreception, gratis wi-fi och en parkeringsplats.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Condado har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Condado anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Andante Hotel

Andante Hotel

Avenida de les Drassanes, 23-25, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.1 km
ca. 93 €


Andante Hotel är ett 5-stjärnigt hotell som ligger bara några hundra meter från La Rambla och tunnelbanestationen Drassanes. Detta boende har en pool på taket och gratis Wi-Fi. De moderna, luftkonditionerade rummen har platt-TV med satellitkanaler och fönster från golv till tak.

I hotellets badrum finns en helspegel samt en högpresterande hårtork. Gästerna kan också njuta av en mängd olika matalternativ genom dess restaurang och en varuautomat.

Det finns även en privat transfer från hotellet till flygplatsen. Gästerna kan dessutom hyra en bil från hotellets utflyktsdisk. Andra tjänster och faciliteter som erbjuds av hotellet är bland annat tvättstuga och bagageförvaring.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Andante Hotel har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Andante Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cosmopolitan Boutique Rambla

Cosmopolitan Boutique Rambla

Rambla Catalunya, 102, Eixample, 08008 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.1 km
ca. 93 €


Cosmopolitan Boutique Rambla är ett pensionat som erbjuder gratis WiFi. Alla dess boenden har högt i tak och klinkergolv. Vissa av rummen har även en balkong. Detta boende ligger på Rambla Catalunya, som är en trädkantad aveny full av barer, restauranger och butiker.

Hotellet ligger bara 600 meter från Passeig de Gracia och tunnelbanestationen Diagonal. Några av stadens mest populära sevärdheter, som Las Ramblas och Sagrada Familia, ligger bara några minuter bort med tunnelbana. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en parkeringsplats.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Cosmopolitan Boutique Rambla har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Cosmopolitan Boutique Rambla anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
SM Hotel Sant Antoni

SM Hotel Sant Antoni

Calle Consell de Cent, 476, Eixample, 08013 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.6 km
ca. 94 €


SM Hotel Sant Antoni ligger bara 5 minuters promenad från den berömda Sagrada Familia och är ett modernt hotell som erbjuder en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi i hela huset. Alla rum har platt-TV och olika funktioner.

Dessa boenden är inredda i vita, svarta och röda toner. De har luftkonditionering och uppvärmning samt ett badrum med hårtork och eget badrum. Hotellets restaurang, Sant Antoni, serverar en kontinental frukostbuffé. Ett brett utbud av restauranger och kaféer finns också i närheten.

SM Hotel Sant Antoni ligger bara några hundra meter från nationalteatern och konserthuset L'Auditori. Andra närliggande områden, som Passeig de Grcia Boulevard och Glries shoppingcenter, kan nås på cirka 20 minuter. Till hotellets faciliteter och tjänster hör bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och hiss.


  • En natt kostar omkring 94 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • SM Hotel Sant Antoni har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • SM Hotel Sant Antoni anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
SM Hotel Teatre Auditori

SM Hotel Teatre Auditori

Ribes, 71, Eixample, 08013 Barcelona, Spain

3 / 5 *
1.8 km
ca. 94 €


Teatre Auditori ligger 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Monumental och Kataloniens nationalteater. Detta hotell erbjuder modernt boende med satellit-TV och kassaskåp. De luftkonditionerade rummen har skrivbord och kassaskåp. Gästerna kan också njuta av frukost i hotellets kafé.

Hotellets 24-timmarsreception kan hjälpa gästerna att planera sin resa till Barcelona genom att ge information om stadens sevärdheter och ordna bil- och cykeluthyrning. De närliggande områdena, såsom Passeig de Grcia Boulevard och Glries tunnelbana, ligger bara några minuter bort. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är hiss, kaffebryggare och gratis WiFi i alla rum.


  • En natt kostar omkring 94 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • SM Hotel Teatre Auditori har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • SM Hotel Teatre Auditori anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Praktik Vinoteca

Praktik Vinoteca

Balmes, 51, Eixample, 08007 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.6 km
ca. 95 €


Praktik Vinoteca ligger 7 minuters promenad från tunnelbanestationen Universitat. Detta hotell erbjuder ljusa och ljudisolerade rum med trägolv och platt-TV med satellitkanaler. I det egna badrummet finns gratis toalettartiklar och en hårtork. Du kan också njuta av ett glas vin på hotellets terrass. Fastighetens vinexpert kan ge en provsmakning av lokala viner.

Restauranger, barer och stormarknader finns på de omgivande gatorna. Stadens mest populära sevärdheter, såsom Plaza Catalunya och Paseo de Gracia, ligger bara några minuter bort. Barcelonas flygplats ligger också 45 minuters bussresa bort. Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi, rökfria rum, hiss och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Praktik Vinoteca har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Praktik Vinoteca anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Onix Rambla

Onix Rambla

Rambla Cataluña, 24, Eixample, 08007 Barcelona, Spain

3 / 5 *
0.3 km
ca. 95 €


Onix Rambla ligger 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Rambla. Detta hotell har en utomhuspool och gratis internet. Dess fitnesscenter och affärscenter är också öppna under sommarsäsongen. Alla luftkonditionerade rum har platt-TV med satellitkanaler och gratis värdeskåp.

Hotellet ligger i en byggnad med modernistisk design. Det egna badrummet har en hårtork och gratis toalettartiklar. Detta boende ligger också på gångavstånd från de vackra byggnaderna i det närliggande området Eixample. Gästerna kan dessutom hyra en bil från hotellets utflyktsdisk.

Även om poolen inte är uppvärmd kommer den att öppnas under sommarsäsongen. Andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat ett fitnesscenter och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Onix Rambla har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Onix Rambla anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.