Köpenhamn: 86 Billiga (men Topprankade!) Hotell För Två Personer I Centrum

Är du på besök i Köpenhamn? Vi har plockat ut de bäst rankade ställena för mindre än 200 € per natt.

Billiga hotell i Köpenhamn är perfekta för turister som vill uppleva staden på en budget.

Köpenhamn, Danmarks huvudstad, har ett långt och historiskt förflutet och en ljus framtid.

Den danska huvudstaden har en 5 000-årig historia. Redan på 800-talet var den känd som ett viktigt handelscentrum. På 1600-talet förstärktes den med vallar och torn av trä.

I dag är Köpenhamn regeringssäte för ett land som ligger på sjätte plats i världen när det gäller utländska direktinvesteringar.

Mer än 500 hotell finns utspridda över hela Köpenhamn. Vissa är traditionella medan andra är mer ultramoderna. Men de har alla en sak gemensamt: de är inte alls billiga....

Det finns dock några billiga hotell direkt i centrala Köpenhamn också. Tyvärr måste du göra en hel del research och jämförelser för att hitta ett som ger bra valuta för pengarna.

Vi har gjort jobbet åt dig och presenterar dig våra handplockade boenden som inte bara är billiga, utan också har fått de bästa gästomdömena.

Vår lista över 86 billiga och högst rankade hotell i Köpenhamn

Vi letade efter billiga men mycket bra mellanklasshotell i staden och hittade några som inte kommer att spränga din budget.

För 18 av de 86 boendena kunde vi till och med hitta ett pris för ett dubbelrum på mindre än 100€ per natt! Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
NH Collection Copenhagen

NH Collection Copenhagen

Strandgade 7, Christianshavn, 1401 Copenhagen, Denmark

5 / 5 *
0.8 km
ca. 197 €


NH Collection Copenhagen är ett 5-stjärnigt hotell som ligger nära det danska kungliga biblioteket. Detta boende erbjuder en mängd olika boenden och tjänster, till exempel en restaurang och ett fitnesscenter. Du kan njuta av gratis WiFi på hela hotellet.

Hotellet har en 24-timmarsreception och rumsbetjäning. Här erbjuds även valutaväxling och en mängd andra tjänster. Alla rum har luftkonditionering och är utrustade med platt-TV, skrivbord, värdeskåp och badrum med dusch. Gäster som bor på detta boende har dessutom tillgång till en kaffemaskin och en garderob.

NH Collection Copenhagen erbjuder också en mängd olika matalternativ, till exempel en vegetarisk frukost. Några av de lokala sevärdheterna som ligger i närheten av hotellet är Danmarks nationalmuseum och Christiansborgs slott. Köpenhamns flygplats ligger 60 km från boendet.

Hotellets olika funktioner inkluderar gratis WiFi, parkering och en mängd olika tjänster och faciliteter. Några av dessa inkluderar restaurang, fitnesscenter och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 197 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • NH Collection Copenhagen har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • NH Collection Copenhagen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 5 stjärnor.
Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham

Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham

Alexandriagade 1, Østerbro, 2150 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
3.9 km
ca. 122 €


Comwell Copenhagen Portside Dolce ligger i Köpenhamn och erbjuder 12 minuters promenad till stranden. Detta boende har även en restaurang, en bar och en gemensam lounge. Det ligger 18 km från Parken Stadium. Den lilla sjöjungfrun ligger på 1,4 km avstånd från hotellet.

Hotellet har också en 24-timmarsreception och rumsbetjäning. Det erbjuder även gratis WiFi och en mängd andra faciliteter. Vissa rum på boendet har en platt-TV och är utrustade med ett skrivbord. Vissa av rummen på hotellet har ett pentry med kylskåp. Comwell Copenhagen Portside by Wyndham har luftkonditionering.

Hotellets frukostbuffé serveras i hotellets restaurang. Du kan också njuta av snacks och drycker i hotellets varuautomater. Comwell Copenhagen Portside by Wyndham ligger 27 km från boendet.

Den närmaste flygplatsen är Köpenhamns flygplats, som ligger 10 km från hotellet. Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham har några av de mest populära funktionerna, såsom gratis WiFi och parkering.


  • En natt kostar omkring 122 €.
  • Det är 3.9 kilometer till centrum.
  • Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
citizenM Copenhagen Radhuspladsen

citizenM Copenhagen Radhuspladsen

H.C. Andersens Boulevard 12, 1553 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.8 km
ca. 123 €


I hotellets vardagsrum finns olika konstverk av lokala konstnärer. Gästerna kan också styra olika funktioner i sitt rum med hjälp av den kostnadsfria CitizenM-appen eller rummets iPad. Dessa enheter kan användas för att styra rummets ljus, gardiner, temperatur och andra funktioner.

Hotellets rumsservice gör det möjligt för gästerna att strömma sina favorit-tv-program och filmer från deras olika onlinetjänster, till exempel Disney+, Netflix och Amazon Prime. Gästerna kan också använda hotellets kostnadsfria Wi-Fi för att få tillgång till denna anläggning.

En la carte-frukost serveras varje morgon på hotellet. Hotellet har också 4 mötesrum och en mängd olika konferensfaciliteter, inklusive ett stort kök. Hotellets läge är idealiskt för möten. Christiansborg ligger 13 km bort och Tivoli Gardens ligger över 2 400 meter från boendet.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi, parkering och en 24-timmarsreception. Rökfria rum, restaurang och handikappanpassning ingår också.


  • En natt kostar omkring 123 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • citizenM Copenhagen Radhuspladsen har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • citizenM Copenhagen Radhuspladsen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Imperial Hotel

Imperial Hotel

Vester Farimagsgade 9, 1606 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.1 km
ca. 135 €


Alla rum på Hotel Imperial har satellit-TV och eget badrum. De luftkonditionerade rummen har ett skrivbord, ett skrivbord och en vattenkokare. Hotellet erbjuder även en kontinental frukost eller en frukostbuffé.

Hotellets restaurang serverar italienska rätter, och det ligger också nära Köpenhamns cykel- och biluthyrningsområden. Gästerna kan dessutom använda sig av hotellets utflyktsdisk och sköta sina affärer i hotellets affärscenter. Personalen i receptionen som är öppen dygnet runt kan hjälpa dig att planera din vistelse.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från stadens största torg, Rdhuspladsen. Det ligger också nära olika sevärdheter, till exempel Tycho Brahe Planetarium och Ny Carslberg Glyptotek. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis WiFi, en husdjursvänlig pool och ett bra fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 135 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Imperial Hotel har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Imperial Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Mayfair

Hotel Mayfair

Helgolandsgade 3, Vesterbro, 1653 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.3 km
ca. 140 €


Alla hotellets rum har gratis WiFi och är utrustade med eget badrum. Hotellet har även en mängd andra faciliteter, till exempel en 24-timmarsreception och en lounge. Andra populära funktioner är en restaurang, en dygnet runt-öppen bar och ett fitnesscenter. Familjerummen är också husdjursvänliga. Rökfria rum finns dessutom.


  • En natt kostar omkring 140 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Mayfair har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Mayfair anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Motel One Copenhagen

Motel One Copenhagen

Løngangstræde 27, 1468 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.5 km
ca. 141 €


Hotell Motel One Copenhagen är idealiskt beläget i hjärtat av Köpenhamn. Det erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter och ligger nära olika sevärdheter.

Hotellets gröna trädgård erbjuder en fridfull tillflykt från det livliga livet i Köpenhamns centrala affärsdistrikt. Alla hotellets rum har en mängd olika funktioner, till exempel platt-TV och eget badrum. Vissa av rummen har även utsikt över Köpenhamns stadshus.


  • En natt kostar omkring 141 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Motel One Copenhagen har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Motel One Copenhagen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Copenhagen Island Hotel

Copenhagen Island Hotel

Kalvebod Brygge 53, Vesterbro, 1560 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.9 km
ca. 142 €


Copenhagen Island Hotel erbjuder sina gäster gratis Wi-Fi, gym och bastu. Alla rum har platt-TV, luftkonditionering och utsikt över staden. Vissa har även ett skrivbord. Hotellets restaurang, The Harbour, serverar internationella rätter och har en varierad inredning.

Hotellets restaurang, som är uppkallad efter ön, serverar ett brett utbud av fisk- och skaldjursrätter, till exempel stekt sill, fjordräkor och pocherad fisk. Hotellet ligger bara några tågstopp från Köpenhamns centralstation och Tivoli. Andra populära faciliteter är en 24-timmarsbar, parkering, husdjursvänliga rum och ett bra fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 142 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Copenhagen Island Hotel har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Copenhagen Island Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The Square

The Square

Rådhuspladsen 14, DK-1550 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.8 km
ca. 148 €


The Square's rooftop bar och frukostrum ger gästerna utsikt över stadens olika hustak. Alla hotellets rum har en mängd olika funktioner, till exempel ångbastu, luftkonditionering och kassaskåp. Vissa rum har även satellit-tv och minibar.

I hotellets lobbybar, The Square, serveras en mängd olika drycker och snacks. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi på hela hotellet. Området ligger bara 800 meter från hotellet. Restauranger, barer och butiker ligger alla inom gångavstånd.

Till hotellets mest populära funktioner hör bland annat dess 24-timmarsreception, gratis WiFi och husdjursvänliga rum. Några av de andra faciliteter som är vanliga är en restaurang, en dygnet runt-öppen bar och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 148 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • The Square har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • The Square anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Sluseholmen

Scandic Sluseholmen

Molestien 11, Sydhavnen, 2450 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
4.5 km
ca. 149 €


Scandic Sluseholmen ligger bara några hundra meter från Sydhavnen och erbjuder gratis WiFi, satellit-tv och rumsservice. I hotellets relaxcenter finns en bubbelpool, ett gym och en mängd andra faciliteter. Vissa av rummen på hotellet har stora arbetsområden och erbjuder utsikt över staden och hamnen.

Hotellets restaurang, Restaurant Elements, serverar frukostbuffé och olika andra maträtter och drycker. Köpenhamns centrum ligger bara några kilometer bort. Hotellet ligger också 10 minuters bilresa från Köpenhamns internationella flygplats.


  • En natt kostar omkring 149 €.
  • Det är 4.5 kilometer till centrum.
  • Scandic Sluseholmen har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Scandic Sluseholmen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

Peder Skrams Gade 24, 1054 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.6 km
ca. 150 €


BW Premier Collection's Hotel The Huxley Copenhagen har gratis Wi-Fi och platt-TV i alla rum. Hotellets ljusa och moderna rum har vita och svarta porträtt av jazzikoner. Gästerna kan också njuta av en rejäl frukostbuffé i restaurangen, medan lobbyloungen erbjuder en lugn tillflyktsort efter en lång dag.

Hotellets personal är alltid villig att rekommendera lokala restauranger. Best Western Hotel City ligger bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Kongens Nytorv. Andra populära områden är bland annat Amalienborgs slott och Tivoliträdgårdarna. Gratis WiFi, 24-timmarsreception, husdjursvänliga rum och parkering är också populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 150 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Webers

Scandic Webers

Vesterbrogade 11B, Vesterbro, 1620 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.3 km
ca. 151 €


Alla hotellets rum har platt-tv. De moderna rummen på Scandic Webers ligger i en byggnad från 1880-talet. Hotellets restaurang, The Cube, serverar en mängd olika drycker och mat. På hotellets innergård finns ett frukostområde som är designat av Verner Panton.

Scandic Köpenhamns fitnesscenter ligger 1 000 meter från hotellet. Gästerna kan också använda hotellets parkeringsmöjligheter. Andra populära funktioner är 24-timmarsreception, gratis WiFi och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 151 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Scandic Webers har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Scandic Webers anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Phoenix Copenhagen

Phoenix Copenhagen

Bredgade 37, 1260 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.8 km
ca. 154 €


Phoenix Copenhagen erbjuder eleganta rum med gratis Wi-Fi och platt-TV. Hotellets rum är inspirerade av Louis XVI-erans inredning. De är också utrustade med guldfärgade möbler och eleganta tyger. I hotellets lobby finns tidstypiska målningar och marmorgolv.

Hotellets personal är alltid villig att rekommendera lokala sevärdheter. Restaurangen Von Plessen serverar franskinspirerad mat och ligger på hotellets innergård. Andra populära funktioner är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 154 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Phoenix Copenhagen har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Phoenix Copenhagen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
ProfilHotels Copenhagen Plaza

ProfilHotels Copenhagen Plaza

Bernstorffsgade 4, Vesterbro, DK-1577 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.1 km
ca. 156 €


ProfilHotels Copenhagen Plaza ligger bredvid centralstationen och mittemot Köpenhamns trädgårdar. Detta eleganta hotell har en mängd olika moderna och tidstypiska inslag. Dess Library Bar ligger också i närheten av hotellet. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi och tillgång till gym.

Alla hotellets rum är utrustade med moderna och antika möbler och ligger nära stadens centrum. Gästerna kan också njuta av en frukostbuffé innan de beger sig till shoppingområdet Strget, som bara ligger några kilometer bort. Hotellets bar har mörka träpaneler och Chesterfield-möbler som framkallar en viktoriansk gentlemannaklubbsatmosfär.

Restaurangen Angelini serverar rätter som är inspirerade av det amerikanska och italienska köket. Andra populära funktioner på denna anläggning är gratis WiFi, parkering och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 156 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • ProfilHotels Copenhagen Plaza har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • ProfilHotels Copenhagen Plaza anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Absalon Hotel

Absalon Hotel

Helgolandsgade 15, Vesterbro, 1653 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.4 km
ca. 158 €


Absalon Hotel erbjuder cykeluthyrning och en mängd andra fritidsaktiviteter. De moderna rummen är utrustade med platt-tv och är inredda med färgglada tyger. Ett värdeförvaringsskåp och ett kylskåp ingår också i rummet. Hotellets frukostbuffé innehåller danska bakverk, glutenfritt bröd och andra matalternativ.

Hotellets innergård och lobby är också en lämplig plats för gäster som vill njuta av en uppfriskande drink eller eftermiddagskaffe. Det här hotellet ligger precis bredvid Meatpacking District, bara några kilometer från olika lokala sevärdheter. Andra populära funktioner på denna anläggning är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och parkering.


  • En natt kostar omkring 158 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Absalon Hotel har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Absalon Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Skt. Annæ

Hotel Skt. Annæ

Sankt Annae Plads 14-20, 1250 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.8 km
ca. 162 €


Hotel Skt Annæ ligger bara några kilometer från Nyhavns hamn och tunnelbanestationen Kongens Nytorv. De moderna rummen har en platt-TV och en minibar. Gästerna kan också njuta av utsikten över Köpenhamn från dess takterrass. Restaurangen The Shrimp serverar amerikanska rätter.

I hotellets lounge och restaurang, The Club, serveras en mängd olika maträtter och drycker. Gästerna kan också dra nytta av hotellets cykeluthyrning. Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Kungliga teatern och Amalienborgs slott. De närmaste busshållplatserna ligger precis vid hotellet.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi, 24-timmarsreception, parkering och husdjursvänliga rum. Andra faciliteter, såsom kaffebryggare och tefaciliteter, finns också i alla rum.


  • En natt kostar omkring 162 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Skt. Annæ har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Skt. Annæ anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ascot Hotel

Ascot Hotel

Studiestræde 61, 1554 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.0 km
ca. 163 €


Ascot Hotel ligger bara några hundra meter från Köpenhamns centralstation. Alla dess rum har platt-TV och är utrustade med kabelkanaler. Hotellets personal kan också rekommendera lokala restauranger och barer dygnet runt. Andra populära funktioner på detta hotell är 24-timmarsreception, gratis WiFi, parkering och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 163 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Ascot Hotel har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ascot Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Alexandra

Hotel Alexandra

H.C. Andersens Boulevard 8, 1553 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.8 km
ca. 163 €


Alexandras ljudisolerade rum är utrustade med platt-tv, kaffebryggare och danska designmöbler. Hotellet erbjuder även gratis WiFi i alla rum och i lobbyn. Till dess miljövänliga faciliteter hör parkering, en 24-timmarsreception och en restaurang som serverar frukost och middag.


  • En natt kostar omkring 163 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Alexandra har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Alexandra anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Copenhagen

Scandic Copenhagen

Vester Søgade 6, 1601 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.3 km
ca. 164 €


Scandic Copenhagen har moderna rum som är utrustade med gratis wi-fi och ett dygnet runt-öppet gym. Vissa av rummen har även utsikt över staden eller vattnet. Hotellets frukostbuffé serverar en mängd olika maträtter och drycker, inklusive laktosfria och glutenfria alternativ.

Hotellets restaurang serverar en mängd olika maträtter och drycker, och man använder lokala råvaror som nötkött, fläskkött och grönsaker. Lokalen ligger bara några hundra meter från West Market och ksnehallen, som är värd för konstutställningar respektive loppmarknader. Konserthuset Vega ligger också cirka 15 km bort.


  • En natt kostar omkring 164 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Scandic Copenhagen har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Scandic Copenhagen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel SP34 by Brøchner Hotels

Hotel SP34 by Brøchner Hotels

Sankt Peders Stræde 34, 1453 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.8 km
ca. 165 €


Hotel SP34 by Brchner Hotels har en takterrass och två restauranger. Alla rum har gratis wi-fi och platt-tv. Hotellet erbjuder även kaffe- och tefaciliteter. Dess trämöbler och de högkvalitativa Ern Clean Skincare-produkterna är dessutom standard.

Gratis minibar och vin kan avnjutas i hotellets sviter under dagen. Restaurangen Vkst erbjuder maträtter i nordisk stil, medan Cock's and Cows serverar hamburgare gjorda från grunden. Andra lokala inrättningar, såsom klädbutiker och barer, är också lättillgängliga.

Hotellet ligger bara några minuter från Köpenhamns Tivoli. Dess faciliteter inkluderar en restaurang, en 24-timmarsreception och parkering. Familjerum och rökfria rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 165 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel SP34 by Brøchner Hotels har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel SP34 by Brøchner Hotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Falkoner

Scandic Falkoner

Falkoner Alle 9, Frederiksberg, 2000 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
2.9 km
ca. 166 €


Det eleganta och moderna Hotel Scandic Falkoner ligger i hjärtat av Köpenhamn, bara 4 200 meter från Frederiksberg Have. Detta boende har ett fitnesscenter, rökfria rum och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av utsikten över staden från restaurangen.

Alla rum på Scandic Falkoner har ett eget badrum och är utrustade med skrivbord. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost eller en frukostbuffé. Hotellet ligger 31 km från Ny Carlsberg Glyptotek och 1,10 km från Tivoli Gardens. Köpenhamns flygplats ligger 140 km bort.


  • En natt kostar omkring 166 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Scandic Falkoner har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Scandic Falkoner anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Danmark by Brøchner Hotels

Hotel Danmark by Brøchner Hotels

Vester Voldgade 89, 1552 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.6 km
ca. 167 €


The Danmark by Brøchner Hotels erbjuder en gratis vintimme i hotellets lobbybar från 17.00 till 18.30 varje dag. Alla rum ligger i två byggnader, och en av dem har anor från 1792. Stora fönster och kabel-tv är också standardfunktioner i dessa rum.

Hotellets restaurang, som är känd som Tivolihallen, serverar en mängd danska smörgåsar och andra maträtter. Andra lokala inrättningar som kaféer och restauranger ligger också inom gångavstånd.

Hotellet ligger bara några hundra meter från Köpenhamns höghusgatan Stroget. Stadens centralstation ligger också cirka 3 700 meter från Hotel Danmark by Brchner Hotels. Några av hotellets populära funktioner är restaurang, 24-timmarsreception och parkering.


  • En natt kostar omkring 167 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Danmark by Brøchner Hotels har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Danmark by Brøchner Hotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Fiftyseven House

Fiftyseven House

61 Studiestræde, 1554 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.0 km
ca. 168 €


The Fiftyseven House ligger på 5 minuters promenad från Rundtornet och Christiansborgs slott. Detta hotell har även rumsservice dygnet runt. Alla boenden har en platt-TV och ett eget badrum. Gästerna kan dessutom njuta av en gratis minibar och en mängd andra funktioner.

En kontinental frukost serveras dagligen på Fiftyseven House. Andra populära intresseområden i närheten av hotellet är Torvehallerne och Ny Carlsberg Glyptotek. Den närmaste flygplatsen ligger i Köpenhamn, 69 km bort. Hotellets andra populära funktioner är bland annat 24-timmarsreception, parkering, rökfria rum och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 168 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Fiftyseven House har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Fiftyseven House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
By the Lakes apartments - Into This Place

By the Lakes apartments - Into This Place

3 Dahlerupsgade 5. & 4. floor, 1603 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.1 km
ca. 171 €


Hotellets andra populära funktioner är bland annat 24-timmarsreception, parkering, rökfria rum och fitnesscenter. Alla studiolägenheter på Hotel By the Lakes har ett kök med diskmaskin, en matplats och en platt-TV. De har även ett badrum med hårtork och dusch.

Hotellets läge nära några av stadens mest populära sevärdheter, som Christiansborgs slott och Ny Carlsberg Glyptotek, är perfekt för affärs- och fritidsresenärer. Andra faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 171 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • By the Lakes apartments - Into This Place har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • By the Lakes apartments - Into This Place anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11, 1370 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.1 km
ca. 172 €


Kong Arthur Hotel har en relaxavdelning och en bubbelpool. Hotellet grundades 1882 och har moderna rum som har trägolv och kabel-tv. Hotellets restaurang, La Rocca, serverar italienska rätter. Andra lokala inrättningar som ligger inom 5 minuters promenad från hotellet är Pintxos och Sticks'n'Sushi.

Hotellets dygnet runt-öppna bar serverar snacks, drycker och kaffe. Hotellet ligger också inom 10 minuters promenad från Nrreport station, som ligger en spårvagnsresa från Köpenhamns flygplats. Andra populära funktioner på hotellet är parkering, gratis wi-fi och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 172 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Kong Arthur har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Kong Arthur anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Kødbyen

Scandic Kødbyen

3 Skelbækgade, Vesterbro, 1717 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.9 km
ca. 172 €


Scandic Kødbyen ligger i stadsdelen Vesterbro i Köpenhamn, 5 minuters promenad från Köpenhamns centralstation. Detta hotell har en restaurang och en vinbar. Du kan njuta av gratis wi-fi på hela hotellet. Alla boende har en platt-TV och ett skrivbord.

Hotellets restaurang Mør serverar lokala och internationella rätter. Här finns också en vinbar på plats som serverar olika typer av vin. The Coffee Box är ett kafé som serverar en mängd olika drycker och där gästerna kan träffas med vänner och familj. Gästerna kan dessutom låna cyklar för att utforska staden på egen hand.


  • En natt kostar omkring 172 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Scandic Kødbyen har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Scandic Kødbyen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2, Vesterbro, 1577 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.6 km
ca. 175 €


Hotellet ligger bara 15 minuter från Tivoli Gardens och 20 minuter från shoppinggatan Strget. Den närmaste flygplatsen ligger cirka 121 km bort. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, parkering och husdjursvänliga rum.

Hotellet erbjuder olika faciliteter och tjänster, till exempel gratis wi-fi, en stor pool och ett fitnesscenter. De luftkonditionerade rummen har platt-tv och satellitkanaler. Gästerna kan också använda hotellets två skybarer, som har en imponerande utsikt.

Vissa av hotellets rum har även ett frukostrum. Hotellet är även anslutet till ett parkeringsgarage. Anläggningen är också utrustad med ett mötesrum och toppmoderna konferensfaciliteter. Andra populära sevärdheter inom 10 minuters promenad är Meatpacking District och Town Hall Square.

Hotellet har också en pool och ett bra fitnesscenter. Gästerna kan njuta av gratis wi-fi på hela hotellet. Några av de andra populära faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception och parkering.


  • En natt kostar omkring 175 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Tivoli Hotel har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Tivoli Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Palace Hotel

Scandic Palace Hotel

Rådhuspladsen 57, 1550 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.6 km
ca. 176 €


De rymliga rummen på Scandic Palace Hotel har moderna bekvämligheter som kabel-tv och badrum med svart kakel. De har även utsikt över Köpenhamns pulserande centrum. Hotellets restaurang, som ligger inne i anläggningen, serverar en mängd traditionella och moderna rätter.

När du äter på hotellets restaurang kan du njuta av utsikten över Köpenhamns rådhustorg. Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från shoppinggatan och Tivoli trädgården. Gästerna kan också använda hotellets gratis WiFi och parkering.


  • En natt kostar omkring 176 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Scandic Palace Hotel har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Scandic Palace Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
WIDE Hotel

WIDE Hotel

61 Studiestræde, 1554 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.0 km
ca. 176 €


Wide Hotel ligger alldeles intill några av Köpenhamns mest populära sevärdheter, såsom Christiansborgs slott och Torvehallerne. Hotellet har även en 24-timmarsreception och gratis WiFi i hela huset. De luftkonditionerade rummen på hotellet har en mängd olika funktioner, till exempel ett skrivbord, en elektrisk tekanna och ett badrum med dusch.

WIDE Hotel har olika rum som har balkong och är utrustade med kaffemaskiner. Anläggningen har även en terrass och ett businesscenter. Gästerna kan njuta av kontinental frukost eller frukostbuffé i hotellets restaurang.

Andra populära sevärdheter inom 10 minuters promenad är Danmarks nationalmuseum, Rundtornet och Ny Carlsberg Glyptotek. Hotellet ligger också nära Köpenhamns flygplats, som är 10 km bort. Några av de andra populära funktionerna på hotellet är gratis WiFi, parkering och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 176 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • WIDE Hotel har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • WIDE Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Andersen Boutique Hotel

Andersen Boutique Hotel

Helgolandsgade 12, Vesterbro, 1653 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.4 km
ca. 177 €


Andersen Boutique Hotel är ett modernt hotell som erbjuder eleganta rum med LED-TV och gratis Wi-Fi. Anläggningens rum är också utrustade med en mängd olika funktioner, såsom ett värdeskåp och ett badrum med dusch.

I hotellets nyrenoverade lobby finns en mängd moderna bekvämligheter, såsom kaffemaskiner och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av gratis ekologiskt te och Nespresso-kaffe från Emeyu. Kdbyen, som är ett populärt område med restauranger och barer, ligger bara 5 minuters promenad bort.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis wi-fi, parkering och en 24-timmarsreception. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är fitnesscenter, rumsbetjäning och kaffekokare.


  • En natt kostar omkring 177 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Andersen Boutique Hotel har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Andersen Boutique Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Amager Boulevard 70, Amager Vest, 2300 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.4 km
ca. 181 €


Det eleganta och moderna hotellet Radisson Blu Scandinavia ligger i stadsdelen Christianshavn, som bara ligger några minuter från Köpenhamns centralstation. Detta hotell har 3 restauranger och 2 barer. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi och ett gym. Alla rum på hotellet har minibar, skrivbord och eget badrum med dusch.

Alla hotellets rum har betal-TV och tillgång till kabel-TV. Hotellets restauranger, såsom Blue Elephant och Filini Restaurant, serverar ett brett utbud av mat. Japansk mat finns också att tillgå på Kyoto Restaurant.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Islands Brygge och bara 15 minuter från Kastrups flygplats. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi, parkering och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 181 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Spectrum

Scandic Spectrum

10 Kalvebod Brygge, 1560 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.0 km
ca. 181 €


Hotel Scandic Spectrum har en restaurang, en 24-timmarsreception och gratis WiFi i hela hotellet. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rumsservice och bagageförvaring. Alla lägenheter har platt-TV.

Rummen på Scandic Spectrum har ett eget badrum och ett värdeförvaringsskåp. Gästerna kan också njuta av en frukostbuffé och tillgång till hotellets terrass. Några av de andra populära sevärdheterna som ligger inom 10 minuters promenad från hotellet är Danmarks kungliga bibliotek och Ny Carlsberg Glyptek.

Den närmaste flygplatsen ligger 68 km från hotellet. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi, parkering och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 181 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Scandic Spectrum har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Scandic Spectrum anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Front

Scandic Front

Sankt Annæ Plads 21, 1250 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
1.0 km
ca. 182 €


De moderna och luftkonditionerade rummen på Hotel Scandic Front är utrustade med platt-TV och minibar. Gratis fritidsfaciliteter som gym och lekplats för barn finns också på detta hotell. Hotellets personal kan rekommendera områdets attraktioner och sevärdheter. Hotellets parkeringsplats ligger också bara 10 minuters promenad från shoppinggatan St Troget. Andra populära tjänster och faciliteter är ett fitnesscenter, husdjursvänliga rum och gratis WiFi i lobbyn.


  • En natt kostar omkring 182 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Scandic Front har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Scandic Front anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Zoku Copenhagen

Zoku Copenhagen

Amagerfælledvej 108, Amager Vest, 2300 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
2.6 km
ca. 183 €


Zoku Copenhagen är ett lägenhetshotell som ligger bara 1,10 km från Köpenhamns centralstation. Här erbjuds privata lägenheter med gratis WiFi och stora vardagsrum. Gästerna kan också njuta av en restaurang som serverar mat av hög kvalitet.

Hotellet Zoku, som utsågs till ett av de bästa nya hotellkoncepten i Köpenhamn, erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter för att tillgodose både affärs- och fritidsresenärer. Dess översta våning har en takterrass och utsikt över staden.

Gästerna kan njuta av hotellets restaurang på plats utan bokning. Alla rum på Zoku har utrustats med platt-tv och är rymliga. De har även ett eget badrum. Gästerna kan dessutom dra nytta av hotellets gratis parkering.

Zoku Copenhagen har även gratis toalettartiklar och en hårtork. Gästerna kan dessutom använda hotellets samarbetsområden och koppla av i vardagsrummet. Köpenhamns centralstation ligger bara 3 minuters promenad bort. Detta boende har direkt tillgång till olika historiska platser och affärsdistrikt.

Zoku hotel erbjuder också cykeluthyrning. Den närmaste flygplatsen ligger 68 km bort och är Kastrups flygplats. Hotellet har en mängd olika faciliteter och tjänster, såsom 24-timmarsreception, parkering och restaurang.


  • En natt kostar omkring 183 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Zoku Copenhagen har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Zoku Copenhagen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
25hours Hotel Indre By

25hours Hotel Indre By

Pilestraede 65, 1112 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.3 km
ca. 184 €


Hotel Indre ligger bara 5 minuters promenad från The David Collection och Torvehallerne. Detta boende ligger också nära olika andra populära attraktioner, såsom Rosenborgs slott. Detta hotell har en 24-timmarsreception och bagageförvaring.

  1. ours Hotel Indre By erbjuder luftkonditionerade rum med skrivbord och värdeförvaringsskåp. Här finns också ett eget badrum med dusch. Gästerna kan njuta av en kontinental frukost eller en frukostbuffé. Alla hotellets rum har handdukar och sängkläder.
  1. ours Hotel Indre By har också ett bekvämt läge nära olika sevärdheter, såsom Danmarks nationalmuseum och Christiansborgs slott. Andra populära sevärdheter är Köpenhamns flygplats och Hirschsprung Collection.

Hotellet har en mängd olika faciliteter och tjänster, till exempel 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis WiFi. Dess fitnesscenter är också utmärkt.


  • En natt kostar omkring 184 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • 25hours Hotel Indre By har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • 25hours Hotel Indre By anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Adina Apartment Hotel Copenhagen

Adina Apartment Hotel Copenhagen

Amerika Plads 7, Østerbro, 2100 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
2.3 km
ca. 189 €


Hotel Adina är ett lägenhetshotell i närheten av Nordhavns hamn och ligger bara 10 minuters promenad från statyn Den lilla sjöjungfrun och Ocean Quay. Alla dess boenden har privat balkong och kök. Gästerna kan också njuta av en matplats och en platt-TV i rummen.

Hotellets fullt utrustade kök erbjuder all nödvändig utrustning för en avkopplande och trevlig vistelse. Gästerna kan också njuta av en mängd olika internationella och danska rätter på Storehouse, hotellets restaurang. Adina Apartment Hotel Copenhagen har dessutom en inomhuspool och ett fitnesscenter.

Hotellet ligger också bara 10 minuters promenad från tågstationen Sterport och är nära stadens centrum. Detta boende har en pool och gratis WiFi. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på detta hotell är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 189 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Adina Apartment Hotel Copenhagen har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Adina Apartment Hotel Copenhagen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Copenhagen Strand

Copenhagen Strand

Havnegade 37, 1058 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.6 km
ca. 190 €


Copenhagen Strand är ett lugnt hotell som erbjuder gratis fast internet och en mängd olika bekvämligheter. Alla rum har minibar, satellit-TV och skrivbord. Hotellet ligger bara 2 100 meter från tunnelbanestationen Kongens Nytorv och Köpenhamns vattenbussar.

Hotellet ligger också nära några av stadens populära sevärdheter, såsom Amalienborgs slott. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på detta hotell är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 190 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Copenhagen Strand har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Copenhagen Strand anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

4 Pasteursvej, Vesterbro, 1778 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
3.2 km
ca. 195 €


Hotel Ottilia by Brchner Hotels är ett lyxigt boutiquehotell som ligger bekvämt beläget i Köpenhamns förort Carlsberg. Det erbjuder olika restauranger, barer och gemensamma lounger. Gästerna kan också njuta av en gratis vintimme under sin vistelse.

Alla hotellets boenden har gratis WiFi, platt-TV och gratis toalettartiklar. Restaurangen på Hotel Ottilia by Brchner Hotels erbjuder 360 graders utsikt över Köpenhamn. Hotellet har också 10 mötesrum som kan ta emot grupper på upp till 120 personer.

Cykeluthyrning finns också tillgänglig på hotellet. Köpenhamns zoo ligger 15 minuters promenad bort, och Tivoli trädgårdarna ligger cirka 27 km bort. Till hotellets faciliteter hör en restaurang, ett fitnesscenter och parkering. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på detta hotell är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 195 €.
  • Det är 3.2 kilometer till centrum.
  • Hotel Ottilia by Brøchner Hotels har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Ottilia by Brøchner Hotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Generator Copenhagen

Generator Copenhagen

Adelgade 5 -7, 1304 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
0.5 km
ca. 69 €


Vandrarhemmet Generator ligger bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Kongens Nytorv. Alla dess boenden har moderna bekvämligheter och modern inredning. De privata rummen har en tv med strömmande tv-kanaler, medan de delade och privata badrummen har separata faciliteter. Hotellets generatorbar serverar drycker och har ett biljardbord.

Vandrarhemmet har en 24-timmarsreception och ligger inom 10 minuters promenad från gågatan i stadens centrum. Det här boendet ligger också nära vattenkvarteren Nyhavn. Andra populära tjänster och faciliteter på detta hotell är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Generator Copenhagen har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Generator Copenhagen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Bak Guesthouse

Bak Guesthouse

102 Røde Mellemvej, Amager Vest, 2300 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
3.9 km
ca. 91 €


The Bak Guesthouse ligger i Köpenhamn, 14 minuters promenad från Bella Center och 3 km från Church of Our Saviour. Detta boende har gratis WiFi och tillgång till trädgården i alla utrymmen. Det ligger också nära det danska kungliga biblioteket och Ny Carlsberg Glyptotek. Du kan parkera på fastighetens gratis privata parkeringsplats.

Familjerum finns också tillgängliga på Bak Guesthouse. Alla boenden har moderna bekvämligheter och modern inredning, såsom platt-TV, skrivbord och eget badrum. Vissa av rummen har dessutom ett kök med mikrovågsugn, kylskåp och spis.

Boendet ligger bara 5 minuters promenad från Christiansborgs slott och 2,3 km från Tivoli. Den närmaste flygplatsen är belägen cirka 40 km från Bak Guesthouse. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på detta hotell är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 3.9 kilometer till centrum.
  • Bak Guesthouse har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Bak Guesthouse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Good Morning City Copenhagen Star

Good Morning City Copenhagen Star

Colbjørnsensgade 13, Vesterbro, 1652 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.3 km
ca. 102 €


Good Morning City Copenhagen Star erbjuder gratis WiFi och ett eget badrum. Alla rum har en 32-tums LED-TV och olika andra faciliteter. Du kan också njuta av en drink på hotellets innergård. Ytterligare rumsförmåner inkluderar ett skrivbord, en hårtork och en vattenkokare.

Hotellets frukostbuffé finns tillgänglig i loungen varje morgon. Copenhagen Star ligger bara 5 minuters promenad från Tivoli trädgårdar. Stadens huvudgator, såsom Rådhustorget och Strget, ligger också inom räckhåll. Gratis WiFi, husdjursvänliga rum och 24-timmarsreception är några av de andra populära egenskaperna hos detta boende.


  • En natt kostar omkring 102 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Good Morning City Copenhagen Star har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Good Morning City Copenhagen Star anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Copenhagen, Perfect apt. near the beach.

Copenhagen, Perfect apt. near the beach.

Tovelillevej 105A st.tv, Amager Øst, 2300 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
4.7 km
ca. 108 €


Apartment Copenhagen ligger i Köpenhamn, 4 minuters promenad från stranden. Detta boende har gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Här finns även boende med en trädgård. Du kan njuta av gratis WiFi i hela lägenheten.

Detta boende ligger 6 km från det danska kungliga biblioteket och 34 km från Ny Carlsberg Glyptotek och har en trädgård och en platt-TV. Här finns även ett kök och en matplats. Om du planerar att besöka området kan du också vindsurfa i närheten.

Bella Center ligger på ett avstånd av 61 km från boendet. Danmarks nationalmuseum ligger också på avstånd. Perfect Apartment är beläget nära stranden. Gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis WiFi är några av de andra populära egenskaperna hos detta boende.


  • En natt kostar omkring 108 €.
  • Det är 4.7 kilometer till centrum.
  • Copenhagen, Perfect apt. near the beach. har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Copenhagen, Perfect apt. near the beach. anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cosy apt. in Copenhagen near Airport- metro-beach.

Cosy apt. in Copenhagen near Airport- metro-beach.

Tovelillevej, Amager Øst, 2300 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
4.5 km
ca. 108 €


Apartment Copenhagen ligger i Köpenhamn, 4 minuters promenad från stranden. Det ligger också 3 minuters promenad från Christiansborgs slott och Church of Our Saviour. Det här boendet ligger i ett område där cykling är tillåtet.

Denna lägenhet från 1990 ligger några hundra meter från Ny Carlsberg Glyptotek och cirka 3,6 km från Tivoli. Den har ett kök och ett vardagsrum med matplats och utsikt över trädgården. Du kan också njuta av gratis WiFi i hela boendet.

Detta boende ligger 6 km från det danska kungliga biblioteket och 34 km från Ny Carlsberg Glyptotek och har en trädgård och en platt-TV. De som planerar att besöka området kan också njuta av vandring och vindsurfing. Den närmaste flygplatsen ligger i Köpenhamn och är 2,3 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 108 €.
  • Det är 4.5 kilometer till centrum.
  • Cosy apt. in Copenhagen near Airport- metro-beach. har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Cosy apt. in Copenhagen near Airport- metro-beach. anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
ProfilHotels Richmond

ProfilHotels Richmond

Vester Farimagsgade 33, 1606 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.1 km
ca. 111 €


Hotel Richmond ligger nära Köpenhamns shopping- och nöjesdistrikt och Tivoli, och ligger mindre än 10 minuters promenad bort. Alla rum har ett skrivbord och ett eget badrum med hårtork. Gästerna kan också njuta av 24-timmars tillgång till hotellets lobbybar, som serverar en mängd olika drycker och snacks.

Personalen på detta hotell kan hjälpa dig att hitta lokala restauranger, barer och kaféer i Köpenhamns centrala affärsdistrikt. Den närmaste tågstationen ligger 8 minuter bort. Detta boende har även en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Några av de andra populära tjänsterna och bekvämligheterna är parkering, kaffebryggare och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 111 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • ProfilHotels Richmond har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • ProfilHotels Richmond anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Sct. Thomas

Hotel Sct. Thomas

Frederiksberg Alle 7, Vesterbro, 1621 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
2.1 km
ca. 118 €


Detta hotell ligger i stadsdelen Vesterbro, bara några minuters promenad från Köpenhamns centralstation och Köpenhamns trädgårdar, och erbjuder modernt boende med en mängd olika tjänster och bekvämligheter. Några av rummen på detta hotell har ett skrivbord och satellit-TV.

Cyklar finns också tillgängliga på plats. Närmaste busshållplats ligger bredvid Sct. Thomas Hotel. Personalen på det här boendet kan hjälpa dig att hitta lokala restauranger, barer och kaféer i Köpenhamns centrala affärsdistrikt. Detta boende har många populära tjänster och bekvämligheter, såsom parkering, kaffebryggare och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 118 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Sct. Thomas har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Sct. Thomas anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Savoy Hotel

Savoy Hotel

Vesterbrogade 34, Vesterbro, 1620 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.6 km
ca. 122 €


Savoy Hotel erbjuder modernt boende med en lugn innergård. Alla rum har en tv och te- och kaffefaciliteter. Det finns även tillgång till Wi-Fi i hela hotellet. Personalen på detta hotell kan hjälpa dig att hitta lokala attraktioner.

Hotellet ligger på gångavstånd från flera lokala restauranger och ligger i stadsdelen Vesterbro, som också är känd för sitt populära köttdistrikt. Tycho Brahe Planetarium ligger 1 000 meter bort. Denna anläggning har en 3-D IMAX-biograf. Några av de andra populära tjänsterna och bekvämligheterna är gratis WiFi, en bar och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 122 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Savoy Hotel har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Savoy Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
The Churchill 5 - Into This Place

The Churchill 5 - Into This Place

Amaliegade 45, 1256 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.4 km
ca. 124 €


The Churchill 5 - Into This Place ligger 18 km från The David Collection och 1,6 km från The Round Tower och erbjuder modernt boende med platt-TV och gratis WiFi. Denna lägenhet ligger också på gångavstånd från olika lokala sevärdheter.

The Churchill 5 - Into This Place ligger 5 minuters promenad från Rosenborgs slott och 24 km från Church of Our Saviour. Köpenhamns flygplats ligger 8 km från hotellet. Några av de andra populära tjänsterna och bekvämligheterna på hotellet är parkering, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 124 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • The Churchill 5 - Into This Place har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • The Churchill 5 - Into This Place anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Moxy Copenhagen Sydhavnen

Moxy Copenhagen Sydhavnen

Sydhavns Plads 2, Sydhavnen, 2450 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
3.9 km
ca. 126 €


Moxy Copenhagen Sydhavnen är beläget 37 km från Bella Center. Detta hotell erbjuder olika tjänster och bekvämligheter, till exempel en 24-timmarsreception, en bankomat och gratis WiFi i hela hotellet. Dess rum har en mängd olika funktioner och tjänster.

Familjerum finns också på Moxy Copenhagen Sydhavnen. Alla dess boenden har ett skrivbord, en platt-TV och ett eget badrum. Hotellet erbjuder också en mängd olika frukost- och kontinentala alternativ. Andra faciliteter, såsom mötesrum och affärscenter, är dessutom tillgängliga på denna anläggning.

Den närmaste flygplatsen är belägen cirka 11 km bort. Andra närliggande sevärdheter, såsom Ny Carlsberg Glyptotek och Tivoli Gardens, ligger också inom ett avstånd från hotellet. Några av de andra populära tjänsterna och bekvämligheterna på hotellet är parkering, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 126 €.
  • Det är 3.9 kilometer till centrum.
  • Moxy Copenhagen Sydhavnen har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Moxy Copenhagen Sydhavnen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
STUDIO1A Hotel Apartments

STUDIO1A Hotel Apartments

Borgervænget 1D, Østerbro, 2100 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
4.0 km
ca. 127 €


Studio1A Hotel Apartments ligger i regionen Själland, 5 minuters promenad från Parken Stadium och Grundtvigs kyrka. Detta boende har gratis WiFi och en platt-TV. Badrummet har en dusch och en hårtork, och köket har en mängd olika utrustning.

Den närmaste flygplatsen ligger cirka 11 km bort. STUDIO1A Hotel Apartments ligger 27 km från Hirschsprungs samling och 3 km från Rosenborgs slott och är ett idealiskt val när du besöker Köpenhamn. Gästerna kan njuta av 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 127 €.
  • Det är 4.0 kilometer till centrum.
  • STUDIO1A Hotel Apartments har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • STUDIO1A Hotel Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Tiffany

Hotel Tiffany

Colbjørnsensgade 28, Vesterbro, 1652 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.3 km
ca. 128 €


Hotel Tiffany erbjuder gratis Wi-Fi och kontinental frukost. Alla rum är utrustade med en mängd olika saker, till exempel mikrovågsugn, kaffemaskin och brödrost. Gästerna kan också beställa en kontinental frukost som består av olika typer av livsmedel, till exempel ost, yoghurt och marmelad.

Morgonens bakverk och färskt bröd levereras till hotellet. Tiffanys personal delar gärna med sig av sina kunskaper om det lokala området till gästerna. Andra populära tjänster och bekvämligheter på hotellet är parkering, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 128 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Tiffany har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Tiffany anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Kong Frederik

Hotel Kong Frederik

Vester Voldgade 25, 1552 Copenhagen, Denmark

4 / 5 *
0.8 km
ca. 174 €


Hotel Frederik Kong har gratis Wi-Fi och erbjuder en mängd olika tjänster och bekvämligheter. Vissa av rummen har ett badrum med badkar samt gratis minibar och te- och kaffekokare. Personalen på hotellet kan också ge råd om det lokala området.

Köpenhamns centralstation och Tycho Brahe Planetarium ligger bara 10 minuters promenad från Hotel Kong Frederik. Denna anläggning har olika populära tjänster och bekvämligheter, till exempel gratis WiFi, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 174 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Kong Frederik har fått 7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Kong Frederik anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Zleep Hotel Copenhagen City

Zleep Hotel Copenhagen City

Helgolandsgade 14, Vesterbro, 1650 Copenhagen Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.4 km
ca. 131 €


Zleep Hotel Copenhagen City är ett 4-stjärnigt hotell som erbjuder gratis WiFi och en mängd olika tjänster och bekvämligheter. Vissa av rummen har en platt-TV och ett eget badrum. Gästerna har även tillgång till hotellets lobbyn, där de kan läsa tidningar.

Zleep Hotel Copenhagen Citys receptionspersonal som är öppen dygnet runt rekommenderar närliggande sevärdheter och restauranger. Närmaste hållplats för kollektivtrafik är Köpenhamns Kastrup flygplats, som ligger cirka 12 minuter bort. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är parkering, gratis WiFi, rökfria rum och en bar.


  • En natt kostar omkring 131 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Zleep Hotel Copenhagen City har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Zleep Hotel Copenhagen City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Go Hotel Ansgar

Go Hotel Ansgar

Colbjoernsensgade 29, Vesterbro, 1652 V Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.3 km
ca. 134 €


Go Hotel Ansgar ligger i en imponerande byggnad från 1880-talet och erbjuder modernt boende med gratis Wi-Fi och en innergård. Alla rum har ett modernt badrum och ett skrivbord. Den fashionabla stadsdelen Vesterbro ligger bara 10 minuters promenad bort. Detta hotell ligger också nära olika kultur- och shoppingattraktioner.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi, 24-timmarsreception och rökfria rum. Andra faciliteter och tjänster inkluderar bar, 24-timmarsreception och parkering.


  • En natt kostar omkring 134 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Go Hotel Ansgar har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Go Hotel Ansgar anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Sleepcph Hotel Apartments

Sleepcph Hotel Apartments

Nyrnberggade 23D, Amager Øst, 2300 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
2.9 km
ca. 137 €


Sleepcph Hotel Apartments ligger 12 minuters promenad från Köpenhamns strand och är ett välutrustat boende med gratis WiFi. Gästerna kan utnyttja hotellets olika tjänster och faciliteter, till exempel en 24-timmarsreception. Varje boende har ett kök med diskmaskin och en sittgrupp.

Rummen på Sleepcph Hotel Apartments har en mängd olika bekvämligheter, såsom mikrovågsugn, kylskåp och ugn. Närliggande sevärdheter, såsom Christiansborgs slott och Danmarks nationalmuseum, ligger 1,7 km respektive 29 km bort.


  • En natt kostar omkring 137 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Sleepcph Hotel Apartments har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Sleepcph Hotel Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Østerport

Hotel Østerport

Oslo Plads 5, Østerbro, 2100 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.4 km
ca. 137 €


Hotel Østerport ligger i hjärtat av Köpenhamns centrum och erbjuder modernt boende med gratis Wi-Fi och en 24-timmarsreception. Här finns även cykeluthyrning och en bar. Några av hotellets andra tjänster och faciliteter är bland annat en 24-timmarsreception och husdjursvänliga rum.

Alla hotellets boenden har ett skrivbord, en kaffebryggare och en smart-tv. Gästerna har även tillgång till strykrummet. Hotellets lounge och barområde är öppna hela dagen. En kontinental frukost serveras på ett kafé 1 000 meter bort.

Østerport station ligger 5 minuters tågresa från hotellet, och det är bara 15 minuters promenad från några av Köpenhamns mest populära sevärdheter, såsom Lilla Sjöjungfrun och Nyhavns hamn. Gästerna kan också använda de närliggande tåglinjerna för att nå flygplatsen med 20 minuters mellanrum.


  • En natt kostar omkring 137 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Østerport har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Østerport anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
NORD Hotel Apartments

NORD Hotel Apartments

Nyrnberggade 31, Amager Øst, 2300 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
2.9 km
ca. 139 €


NORD Hotel Apartments ligger en kort promenad från Köpenhamns strand. Här erbjuds välutrustade boenden med gratis WiFi. Gästerna kan utnyttja hotellets olika tjänster och faciliteter, till exempel en 24-timmarsreception. Varje boende har en platt-TV och ett eget badrum.

Rummen på hotellet har olika funktioner, såsom kylskåp, ugn och kaffemaskin. Närmaste hållplats för kollektivtrafik är Köpenhamns flygplats, som ligger 3,6 km bort. Hotellets mest populära faciliteter är gratis WiFi och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 139 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • NORD Hotel Apartments har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • NORD Hotel Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
CPH Studio Hotel

CPH Studio Hotel

Krimsvej 29, Amager Øst, 2300 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
3.9 km
ca. 140 €


CPH Studio Hotel ligger 10 minuters promenad från Köpenhamns strand och 5 minuters promenad från stadens centrum. Detta boende har en restaurang och gratis WiFi. Tunnelbanestationerna Amager Strand och Oresund ligger också 5 minuters promenad bort.

Alla hotellets boenden har en 40-tums platt-TV. Vissa av rummen har även ett kök som kan vara utrustat med ett kylskåp. Gästerna kan använda hotellets kostnadsfria cykeluthyrning. Närmaste tunnelbanestation är Nyhavn och Kongens Nytorv, som ligger cirka 15 minuter bort.

Hotellets faciliteter och tjänster ligger nära Köpenhamns flygplats. Gästerna kan också använda hotellets gratis parkering. Andra populära områden är dess 24-timmarsreception och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 140 €.
  • Det är 3.9 kilometer till centrum.
  • CPH Studio Hotel har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • CPH Studio Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Bethel

Hotel Bethel

22 Nyhavn, 1051 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
0.6 km
ca. 148 €


Hotel Bethel erbjuder familjevänligt boende, som ligger 15 km från Rundtornet och 17 minuter från Rosenborgs slott. Detta boende har även gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Alla dess boenden har en platt-TV och olika funktioner.

Samtliga boenden på hotellet har ett värdeförvaringsskåp. Du kan också njuta av en kontinental frukost varje dag på hotellet. Några andra populära sevärdheter inom 5 minuters promenad från hotellet är Torvehallerne och Christiansborgs slott.


  • En natt kostar omkring 148 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Bethel har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Bethel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Go Hotel City Apartments

Go Hotel City Apartments

53 Lergravsvej, Amager Øst, 2300 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
3.2 km
ca. 152 €


Go Hotel City Apartments ligger 5 minuters promenad från Köpenhamns strand. Detta boende har en 24-timmarsreception och olika funktioner. Boendet har en bar, en gemensam lounge och gratis WiFi.

Dessa boenden har luftkonditionering, en matplats, en platt-TV och ett eget badrum med hårtork. Gäster som bor på Go Hotel City Apartments kan njuta av en kontinental frukostbuffé. Det här boendet ligger också nära olika cykel- och vandringsleder.

Den närmaste flygplatsen ligger 53 km från hotellet. Andra populära sevärdheter inom 5 minuters promenad från boendet är Danmarks nationalmuseum och Ny Carlsberg Glyptotek. Gratis WiFi, 24-timmarsreception, husdjursvänliga rum och parkering är några av hotellets populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 152 €.
  • Det är 3.2 kilometer till centrum.
  • Go Hotel City Apartments har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Go Hotel City Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ibsens Hotel

Ibsens Hotel

Vendersgade 23, 1363 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.1 km
ca. 160 €


Ibsens Hotel ligger hundra meter från Torvehallerne matmarknad. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av olika lokala rätter på La Rocca och Pintxos. Spanska tapas är också tillgängliga i restaurangen. På sommaren kan gästerna njuta av en kall öl eller espresso utanför hotellets terrass.

Hotellets nordiska frukost och ett spa finns också tillgängliga på Ibsens Hotel. Närliggande sevärdheter, såsom Rundtorn och Köpenhamns universitet, ligger cirka 10 minuter från hotellet. Köpenhamns flygplats ligger 15 minuters bilresa bort.


  • En natt kostar omkring 160 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Ibsens Hotel har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ibsens Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Comfort Hotel Vesterbro

Comfort Hotel Vesterbro

Vesterbrogade 23-29, Vesterbro, 1620 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.4 km
ca. 160 €


Comfort Hotel Vesterbro erbjuder gratis Wi-Fi och en mängd olika måltider i form av en frukostbuffé. Alla dess boenden har trägolv och luftkonditionering. Hotellet har ett centralt läge, vilket är idealiskt för shopping och nöjen. Personalen på det här boendet kan hjälpa gästerna att planera sin resa och hitta de bästa platserna att besöka. Andra populära funktioner är 24-timmarsreception, parkering och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 160 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Comfort Hotel Vesterbro har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Comfort Hotel Vesterbro anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Best Western Hotel Hebron

Best Western Hotel Hebron

Helgolandsgade 4, Vesterbro, 1653 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.3 km
ca. 162 €


Best Western Hotel Hebron har kaffebryggare och tekokare i alla rum. Andra populära funktioner är badrum med dusch, kabel-TV och skrivbord. Gästerna kan också hyra cyklar eller koppla av i hotellets lobbylounge.

Personalen på Best Western Hebron kan hjälpa gästerna att planera sin resa och hitta de bästa lokala restaurangerna i området. Denna anläggning ligger också nära Tycho Brahe Planetarium. Andra populära funktioner på detta hotell är 24-timmarsreception, parkering och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 162 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Best Western Hotel Hebron har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Best Western Hotel Hebron anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apēron Apartment Hotel

Apēron Apartment Hotel

Pustervig 8, 1126 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
0.5 km
ca. 166 €


Boendet på Condo Hotel Apēron har ett kök, en sittgrupp och en platt-TV. Gästerna kan också njuta av ett eget badrum med dusch och hårtork. Andra funktioner inkluderar ett kylskåp, en ugn och en kaffemaskin.

Hotellets läge nära några av områdets mest populära sevärdheter, såsom Rundtornet och Nationalmuseet, är också bekvämt. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis Wi-Fi och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 166 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Apēron Apartment Hotel har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Apēron Apartment Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Astoria, Best Western Signature Collection

Hotel Astoria, Best Western Signature Collection

Banegaardspladsen 4, Vesterbro, 1570 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.1 km
ca. 167 €


Best Western Signature Collection's Hotel Astoria ligger 3 minuters promenad från Tivoli trädgårdar. Här erbjuds modernt boende med gratis WiFi och en mängd olika funktioner. Rummen på denna anläggning har också stora fönster och skrivbord. Gäster som bor på detta hotell kan njuta av kabelkanaler och ett eget badrum.

Personalen på Astoria kan hjälpa gästerna att planera sin resa och hitta de bästa lokala restaurangerna i området. Detta hotell ligger också nära Köpenhamns internationella flygplats och stadens populära shoppinggata Strget.


  • En natt kostar omkring 167 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Astoria, Best Western Signature Collection har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Astoria, Best Western Signature Collection anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
By The Beach - Into This Place

By The Beach - Into This Place

114 Amager Strandvej, Amager Øst, 2300 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
3.9 km
ca. 167 €


By The Beach - Into This Place ligger i Köpenhamn, 2 minuters promenad från stranden. Här erbjuds gratis WiFi och utsikt över trädgården. Detta boende ligger också nära Danmarks nationalmuseum och Church of Our Savior.

Den närmaste flygplatsen ligger 2,11 km bort. By The Beach - Into This Place ligger nära det danska kungliga biblioteket och Ny Carlsberg Glyptotek. Gratis parkering, husdjursvänliga rum och gratis WiFi är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 167 €.
  • Det är 3.9 kilometer till centrum.
  • By The Beach - Into This Place har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • By The Beach - Into This Place anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Avenue Hotel Copenhagen by Brøchner Hotels

Avenue Hotel Copenhagen by Brøchner Hotels

Aboulevard 29, Frederiksberg, 1960 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.8 km
ca. 172 €


Avenue Hotel Copenhagen ligger 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Forum. Detta boutiquehotell ligger i hjärtat av stadens fashionabla stadsdel Nrrebro. Här finns en loungebar och gratis WiFi. Alla rum har platt-TV med internetuppkoppling.

Rummen på detta hotell har queen size-sängar och Bestlite-lampor. Hotellets innergårdsterrass är en utmärkt plats att samlas med vänner och njuta av en kopp morgonkaffe. Under vintersäsongen kan gästerna njuta av en drink vid brasan i loungen. Detta boende har också en presentbutik som säljer olika böcker och artiklar.

Cyklar kan hyras från hotellets läge på Hotel Avenue. Hotellet utsågs också till ett av de bästa små hotellen i Danmark 2011. Några av de andra populära funktionerna på denna anläggning är gratis parkering, 24-timmarsreception och restaurang.


  • En natt kostar omkring 172 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Avenue Hotel Copenhagen by Brøchner Hotels har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Avenue Hotel Copenhagen by Brøchner Hotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel CPH Living

Hotel CPH Living

Langebrogade 1A, 1411 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.0 km
ca. 173 €


Hotel CPH Living ligger några minuter från Köpenhamns centralstation och erbjuder modernt boende med gratis WiFi och platt-TV. Rummen har trägolv och är utrustade med skrivbord och stora fönster. Hotellets ljusa rum har också stora fönster som ger utsikt över staden och vattnet.

CPH Living Hotel erbjuder en mängd olika frukostalternativ samt gratis kaffe och te under hela dagen. Gästerna kan också förvara sin mat och sina drycker i hotellets gemensamma kylskåp. Hotellet ligger 10 minuters promenad från tunnelbanestationen Christianshavn och busshållplatsen Klaksvigsgade. Hotellets personal kan rekommendera lokala sevärdheter, till exempel Tivoli Gardens.


  • En natt kostar omkring 173 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel CPH Living har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel CPH Living anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
LOVELY TOP FLOOR Apart COPENHAGEN NEAR AIRPORT, METRO AND THE BEACH

LOVELY TOP FLOOR Apart COPENHAGEN NEAR AIRPORT, METRO AND THE BEACH

105A Tovelillevej, Amager Øst, 2300 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
4.7 km
ca. 176 €


Denna lägenhet ligger 5 minuters promenad från stranden och 4 minuters promenad från flygplatsen och har gratis WiFi och utsikt över trädgården. Metro and the Beach ligger 2,11 km från Christiansborgs slott och 40 km från Danmarks kungliga bibliotek.

Den här lägenheten har ett kök och ett vardagsrum med en TV. Den har ett badrum och en dubbelsäng. Den ligger några minuter från Vår Frälsarkyrkan och Bella Center.

Den närmaste flygplatsen är belägen 31 km från Lovely Topfloor. Andra populära faciliteter är gratis parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 176 €.
  • Det är 4.7 kilometer till centrum.
  • LOVELY TOP FLOOR Apart COPENHAGEN NEAR AIRPORT, METRO AND THE BEACH har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • LOVELY TOP FLOOR Apart COPENHAGEN NEAR AIRPORT, METRO AND THE BEACH anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
CPH Hotel

CPH Hotel

Tietgensgade 65, Vesterbro, 1704 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.4 km
ca. 194 €


CPH Hotel ligger 10 km från Rådhustorget. Alla rum har kabel-TV och gratis WiFi. Hotellets moderna boenden har trägolv och är utrustade med rymliga badrum. Du kan även njuta av frukost på hotellets uteservering.

Hotellet ligger 5 minuters promenad från Köpenhamns centralstation och Tivoli. Den närmaste flygplatsen ligger också cirka 20 minuter bort. Hotellet erbjuder olika faciliteter som en pool och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 194 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • CPH Hotel har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • CPH Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
By the Beach Gardens - Into This Place

By the Beach Gardens - Into This Place

32 Amager Strandvej, Amager Øst, 2300 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
3.2 km
ca. 197 €


Detta boende ligger 53 km från stranden i Amager st, några minuter från Vår Fru av Änglarnas kyrka och Danska kungliga biblioteket. Det finns gratis WiFi i hela boendet. Privat parkering finns också på plats.

Lägenheten har en terrass och har ett fullt utrustat kök, en tvättmaskin, en platt-TV samt ett eget badrum med hårtork och dusch. Andra bekvämligheter är ett kylskåp, en elektrisk tekanna och en kaffebryggare.

Närmaste flygplats är Köpenhamns flygplats, som ligger 40 km från By the Beach Gardens. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, parkering, rökfria rum och husdjursvänliga faciliteter.


  • En natt kostar omkring 197 €.
  • Det är 3.2 kilometer till centrum.
  • By the Beach Gardens - Into This Place har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • By the Beach Gardens - Into This Place anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Nora Copenhagen

Hotel Nora Copenhagen

Nørrebrogade 18B, Nørrebro, 2200 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
1.6 km
ca. 199 €


Hotel Nora Copenhagen ligger 12 minuters promenad från tunnelbane- och tågstationen Nrreport. Du kan njuta av gratis Wi-Fi och kaffefaciliteter på hela hotellet. Alla rum har en platt-TV, ett skrivbord och ett kylskåp. Shoppingområdet Kbmagergade ligger också 12 minuters promenad bort.

Några av hotellets populära funktioner är gratis wi-fi, parkering, rökfria rum och husdjursvänliga faciliteter. Gästerna kan njuta av frukost i restaurangen, och gratis öl och vattenflaskor finns på rummet vid incheckning. I hotellets varuautomater finns även snacks och drycker.

I hotellets lobby finns internationella och danska tidningar, och Köpenhamns botaniska trädgård ligger några minuter bort. Andra populära faciliteter är gratis parkering, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 199 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Nora Copenhagen har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Nora Copenhagen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade

Carsten Niebuhrs Gade 11, Vesterbro, 1577 Copenhagen, Denmark

2 / 5 *
1.6 km
ca. 73 €


Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade, som är ett 12-våningars hotell, ligger bara några minuter från Köpenhamns centralstation. Här erbjuds luftkonditionerade rum med platt-TV och gratis WiFi. Hotellets rum har designats av Kim Utzon och är utrustade med lyxiga sängar.

Alla hotellets kompakta rum har badrum med glasväggar och är utrustade med moderna bekvämligheter. Den dygnet runt öppna baren Copenhagen Wakeup serverar en mängd olika maträtter och drycker, och gästerna kan använda hotellets gratis internetuppkoppling. Andra närliggande kulturattraktioner och shoppingområden ligger också inom gångavstånd.

Lokala bussar stannar precis utanför hotellet. Gäster kan också hyra cyklar från hotellet för en bekväm och autentisk transport i staden. Andra populära tjänster är gratis parkering, rökfria rum och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Wakeup Copenhagen - Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen - Bernstorffsgade

Bernstorffsgade 35, 1577 Copenhagen, Denmark

2 / 5 *
1.3 km
ca. 74 €


Wakeup Copenhagen - Bernstorffsgade har ett bekvämt läge i hjärtat av Köpenhamns centrum. Det ligger inom några minuters promenad från Köpenhamns centralstation och olika kulturella sevärdheter. Hotellet har en dygnet runt-öppen bar och en gemensam lounge. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av satellit-TV-kanaler i sina rum.

Alla hotellets rum har eget badrum och är utrustade med skrivbord. Wakeup Copenhagen - Bernstorffsgade ligger också nära områdets cykelsamhälle. Hotellets 24-timmarsreception kan ge användbara råd om området.

Det danska kungliga biblioteket ligger några minuter från hotellet. Wakeup Copenhagen ligger också några minuter från Köpenhamns flygplats. Det här boendet har många populära tjänster och faciliteter, såsom gratis parkering och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 74 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Wakeup Copenhagen - Bernstorffsgade har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Wakeup Copenhagen - Bernstorffsgade anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Go Hotel City

Go Hotel City

53 Lergravsvej, Amager Øst, 2300 Copenhagen, Denmark

2 / 5 *
3.2 km
ca. 82 €


Hotel Go Hotel City ligger i hjärtat av Köpenhamn, bara några minuters promenad från Church of Our Savior och Danmarks nationalmuseum. Detta boende erbjuder även gratis WiFi och rökfria rum. Det ligger 2,11 km från Danmarks kungliga bibliotek och 50 km från Ny Carlsberg Glyptotek.

Hotellet erbjuder utsikt över staden, en 24-timmarsreception och gratis parkering. Rummen på Go Hotel City har ett skrivbord, en platt-TV och ett eget badrum. Du kan också njuta av hotellets frukostbuffé. Andra aktiviteter, som fiske och vandring, kan du njuta av på närliggande boenden.

Christiansborgs slott ligger också några minuter från hotellet. Andra närliggande sevärdheter som Köpenhamns flygplats är The David Collection och Go Hotel City. Gratis WiFi, husdjursvänliga faciliteter och parkering är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 3.2 kilometer till centrum.
  • Go Hotel City har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Go Hotel City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
a&o Copenhagen Sydhavn

a&o Copenhagen Sydhavn

Sydhavns Plads 4, Sydhavnen, 2450 Copenhagen, Denmark

2 / 5 *
3.7 km
ca. 83 €


a&o Copenhagen Sydhavn ligger 27 km från Köpenhamns trädgårdar och erbjuder boende med bar, gemensam lounge och privat parkering. Detta boende har även en bankomat och en 24-timmarsreception. Andra faciliteter inkluderar gratis WiFi och en 24-timmarsreception.

Familjevänligt boende finns på A&O Copenhagen Sydhavn. Alla vandrarhemmets rum har ett eget badrum och en hårtork. Gästerna kan också njuta av hotellets kontinentala frukost. Andra närliggande sevärdheter, såsom Bella Center, ligger 27 km bort.

Den närmaste flygplatsen ligger 13 km från hotellet. Några av hotellets populära tjänster är gratis WiFi, 24-timmarsreception och parkering. Familjerum, rökfria rum, husdjursvänliga faciliteter, 24-timmarsreception och gratis parkering finns också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 83 €.
  • Det är 3.7 kilometer till centrum.
  • a&o Copenhagen Sydhavn har fått 7.2 av 10 poäng. Detta är bra.
  • a&o Copenhagen Sydhavn anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Hotel Christian IV

Hotel Christian IV

Dronningens Tværgade 45, 1302 Copenhagen, Denmark

3 / 5 *
0.6 km
ca. 128 €


Hotel Christian IV ligger precis bredvid Kongens Have Gardens, där Rosenborgs slott ligger. Hotellets moderna rum har moderna badrum och kabel-tv-kanaler. Den närmaste tunnelbanestationen och shoppingområdet Kongens Nytorv ligger inom 10 minuters promenad från boendet. Andra populära faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 128 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Christian IV har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Christian IV anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Go Hotel Saga

Go Hotel Saga

Colbjornsensgade 18-20, Vesterbro, 1652 Copenhagen, Denmark

2 / 5 *
1.3 km
ca. 99 €


Hotel Go Hotel Saga erbjuder modernt boende med platt-TV och gratis WiFi. Gästerna kan njuta av en mängd olika maträtter och drycker på hotellets olika restauranger och barer. Hotellets personal kan rekommendera andra lokala sevärdheter.

Närliggande sevärdheter som Glyptoteket, Tivoli och shoppingområdet Nyhavn ligger alla inom 10 minuters promenad från hotellet. Några av hotellets andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Go Hotel Saga har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Go Hotel Saga anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
City Hotel Nebo

City Hotel Nebo

Istedgade 6, Vesterbro, 1650 Copenhagen, Denmark

2 / 5 *
1.3 km
ca. 112 €


City Hotel Nebo ligger bredvid Köpenhamns centralstation och 5 minuters promenad från stadens största torg, Rdhuspladsen. Alla hotellets rum har eget badrum och ett skrivbord.

Hotellets frukostbuffé har ett brett utbud av varma och kalla alternativ. Gästerna kan också avnjuta sina måltider på hotellets innergård. Detta ideella etablissemang stöder det lokala hemlösa samhället genom att tillhandahålla cyklar för uthyrning.


  • En natt kostar omkring 112 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • City Hotel Nebo har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • City Hotel Nebo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Annex Copenhagen

Annex Copenhagen

Helgolandsgade 15, Vesterbro, 1653 Copenhagen, Denmark

2 / 5 *
1.4 km
ca. 162 €


Annex Copenhagen ligger 5 minuters promenad från olika lokala sevärdheter, såsom Rådhustorget och shoppingområdet Nyhavn. Hotellets rum har platt-TV och gratis WiFi. Andra närliggande sevärdheter är stadens populära nattklubbar och restauranger.

Hotellets personal kan rekommendera andra lokala attraktioner. Gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum och parkering är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 162 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Annex Copenhagen har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Annex Copenhagen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
DFDS Ferry - Copenhagen to Oslo

DFDS Ferry - Copenhagen to Oslo

30 Dampfærgevej, Østerbro, 2100 Copenhagen, Denmark

8.9 / 10
2.7 km
ca. 74 €


DFDS färja från Köpenhamn till Oslo tar cirka 19 timmar. Under resan kan passagerarna njuta av en mängd olika aktiviteter och tjänster ombord, till exempel restauranger och lounger ombord. Fartyget avgår från både Kattegatt och Skagerrak och stannar i Frederikshavn.

Alla hotellets hytter har eget badrum med toalett och dusch. Gästerna kan också njuta av frukost eller välja bland hotellets olika matställen. Restaurangen Little Italy serverar italiensk mat och Coffee Crew erbjuder en mängd kalla och varma drycker.

Bistro Explorers erbjuder en mängd internationella och nordiska rätter. Efter middagen kan gästerna njuta av en drink i vinbaren eller lyssna på livemusik i nattklubben Crown. Sea Shop, som ligger inne på fartyget, erbjuder ett brett urval av kläder och accessoarer.

Färjan har också en mängd olika aktiviteter och tjänster ombord för barn. Några av dessa är bland annat en barnklubb, en pool och en bubbelpool. Denna enkelriktade kryssning avgår från Dampfrgevej och når Vippetangen följande dag.

Det finns även en pendelbuss mellan Köpenhamns centralstation och Nrrebro. Dagligen avgår bussen kl. 14.15 och anländer kl. 09.20 följande morgon. Gästerna kan dessutom dra nytta av hotellets gratis parkering och gratis Wi-Fi. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och restaurang.


  • En natt kostar omkring 74 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • DFDS Ferry - Copenhagen to Oslo har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Danhostel Copenhagen City

Danhostel Copenhagen City

H.C. Andersens Boulevard 50, 1553 Copenhagen, Denmark

8.1 / 10
0.8 km
ca. 81 €


Danhostel Copenhagen City ligger i hjärtat av Köpenhamn, 10 minuters promenad från stadens sevärdheter som Köpenhamns shoppinggata och Tivoli. Detta vandrarhem har även gratis WiFi i hela huset. Gästerna kan njuta av stadens utsikt från de olika rummen.

Hotellets rum har en mängd olika funktioner, såsom ett kök och ett badrum med dusch. På plats finns bland annat ett lekrum för barn, en tvättstuga och en tv-avdelning. Gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum och parkering är också populära tjänster som erbjuds av hotellet.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Danhostel Copenhagen City har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Sleepcph

Sleepcph

Nyrnberggade 23, Amager Øst, 2300 Copenhagen, Denmark

7.8 / 10
2.9 km
ca. 90 €


Gratis WiFi och 24-timmarsreception är några av de andra populära tjänster som hotellet erbjuder. Sleepcph ligger 12 minuters promenad från stranden. Detta vandrarhem ligger också nära Amager Strand Park och olika livsmedelsbutiker. Rummen på det här boendet har bäddade sängar.

Vissa rum har eget badrum, medan andra har delade toaletter i korridoren. Alla hotellets rum har ett skrivbord, en tv och en mängd olika tillbehör. Gästerna kan också få tillgång till hotellets kök under dagen. Tunnelbanestationen Lergravsparken ligger några hundra meter bort.

Hotellet är bekvämt beläget nära stadens centrum och Kastrups flygplats. Det ligger också mindre än 10 minuter från Nyhavn. Hotellets mest populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering och gratis Wi-Fi.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Sleepcph har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
Copenhagen Downtown Hostel

Copenhagen Downtown Hostel

Vandkunsten 5, 1467 Copenhagen, Denmark

7.4 / 10
0.5 km
ca. 93 €


Vandrarhemmets moderna rum har antingen eget eller delat badrum. De flesta av rummen har utsikt över det lilla torget Vandkunsten. Gästerna kan också använda anläggningens bagageförvaring mot en liten avgift. Detta vandrarhem är dessutom en lämplig plats för dem som vill dra nytta av gratis vandringsturer.

Hotellet ligger bara 1 1 1 000 meter från Köpenhamns centrala shoppingområde, och Köpenhamns centralstation ligger 10 minuters promenad bort. Hotellets andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering och gratis Wi-Fi.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Copenhagen Downtown Hostel har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
Esben Juhls Guest Room

Esben Juhls Guest Room

David Balfours Gade 5,4, Christianshavn, 1402 Copenhagen, Denmark

1 / 5 *
1.0 km
ca. 94 €


Gästrummet på Esben Juhls Bed and Breakfast ligger i den historiska stadsdelen Christianshavn i Köpenhamn. Här finns gratis Wi-Fi och en egen balkong. Anläggningen ligger också bara några hundra meter från tunnelbanestationen Christianshavn. Gäster kan njuta av hotellets olika faciliteter, såsom tvättmaskin och sittgrupp.

Esben Juhls B&B ligger bara 5 minuters promenad från Voldvallen och har en trädgård med leksaker och utemöbler. Andra populära faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis Wi-Fi.


  • En natt kostar omkring 94 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Esben Juhls Guest Room har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Esben Juhls Guest Room anläggningar motsvarar kvaliteten hos 1 stjärnor.
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 5-11, Vesterbro, 1652 Copenhagen, Denmark

8.2 / 10
1.3 km
ca. 95 €


På Urban House Copenhagen, som ligger i hjärtat av Köpenhamn, kan gästerna dra nytta av anläggningens olika funktioner, till exempel en cykelbutik. Vandrarhemmet erbjuder också privata och delade rum. Alla rum är utrustade med en mängd olika tillbehör och sängkläder samt individuella läslampor.

Några av hotellets faciliteter inkluderar en 24-timmarsreception, en bar och en mängd olika mat- och dryckesalternativ. Urban House erbjuder också olika tjänster, till exempel yogalektioner och cykel- och löpturer.

Frukostbuffén på Urban House Copenhagen är fri från plastbehållare. Här finns också en mängd olika matalternativ, till exempel hamburgare. Andra faciliteter, såsom tvättstuga och snackkiosk, finns dessutom tillgängliga på hotellet.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från Köpenhamns rådhustorg och stadens gågata med shoppingdistrikt. Cykeluthyrning finns också tillgänglig, vilket ger gästerna en chans att utforska området som lokalbefolkningen gör. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis Wi-Fi och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Urban House Copenhagen by MEININGER har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Steel House Copenhagen

Steel House Copenhagen

Herholdtsgade 6, 1605 Copenhagen, Denmark

8.3 / 10
1.3 km
ca. 115 €


Steel House Copenhagen erbjuder olika faciliteter som en inomhuspool, ett kafé och gratis Wi-Fi i hela hotellet. De privata rummen och sovsalarna har en mängd olika funktioner, till exempel eluttag och skåp. Gästerna kan också få tillgång till de delade badrummen.

På Steel House Copenhagen finns en 24-timmarsreception. Gästerna kan också använda hotellets gemensamma kök och dra nytta av hotellets cykeluthyrning. Boendet ligger 34 km från Islands Brygge och 21 km från Nyhavn. Några av hotellets andra populära tjänster är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 115 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Steel House Copenhagen har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Next House Copenhagen

Next House Copenhagen

27 Bernstorffsgade, 1577 Copenhagen, Denmark

8.4 / 10
1.1 km
ca. 129 €


Vandrarhemmet Next House Copenhagen har en restaurang, en trädgård och en gemensam lounge. Alla rum har gratis Wi-Fi och luftkonditionering. Faciliteter som en 24-timmarsreception och ett gemensamt kök finns också på detta boende.

En frukostbuffé serveras dagligen på Next House Copenhagen. Boendet ligger också bara 10 minuters promenad från Köpenhamns rådhustorg och gågatans shoppingområde. Några av de andra populära sevärdheterna i området är Danmarks nationalmuseum och Ny Carlsberg Glyptotek.

Den närmaste flygplatsen ligger 68 km från Next House Copenhagen. Några av hotellets populära tjänster är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en restaurang. Dess rökfria rum är också mycket populära.


  • En natt kostar omkring 129 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Next House Copenhagen har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.