94 Topprankade Men Billiga Hotell För Två Personer Mitt I Rom!

Du besöker Rom? Lita på oss, om du vill bo där har vi valt ut de bäst rankade ställena för mindre än 100 € per natt.

Från sviter med freskerade tak till boutiquehotell med takpooler - Roms bed & breakfasts erbjuder stilfullt boende. I Italiens huvudstad kan budgetresenärer hitta ett stycke lyx till en bråkdel av priset för en vanlig hotellvistelse.

Roms fantastiska arkitektur, konst och antika ruiner är något som finns i klassiska filmer och litteratur. Men fler och fler besökare upptäcker att den moderna sidan av Rom - Tallinn, de eleganta Vatikanmuseerna, trendiga barer och hippa kvarter - också är fascinerande på sitt eget sätt.

Den eviga staden är ett av Unescos världsarv och födelseplats och slutligen hemvist för många stora konstnärer och tänkare. Med 100 mil av kullerstensgator är Roms antika monument tätt packade i stadens centrum.

Roms Centro Storico erbjuder mysiga matställen, historiska kaféer och lyxig shopping. Gå utanför den upptrampade vägen i Testaccio, Roms "lilla Vietnam", eller Trastevere.

Men det bästa är: för att utforska staden som budgetresenär behöver du inte köra tiotals kilometer in till staden, för det finns många vackra och prisvärda boenden mitt i staden.

Vår lista över 94 billiga och högst rankade hotell i Rom

Vi gick på jakt efter billiga men superrankade mellanklasshotell i staden, från Hadrianus villa till Pantheon, och hittade några som inte kommer att spränga din budget. Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
Hotel Barberini

Hotel Barberini

Via Rasella 3, Trevi, 00187 Rome, Italy

9 / 10
0.6 km
ca. 90 €


Hotel Barberini ligger i Roms exklusiva stadsdel och är ett idealiskt val för dem som vill uppleva stadens många sevärdheter. Detta eleganta hotell ligger i en byggnad från 1800-talet och har gratis WiFi i hela huset. Dess rum och sviter är utrustade med moderna bekvämligheter.

Dessa boenden har en platt-TV och ett eget badrum. Du kan njuta av en kontinental frukost på terrassen, som har utsikt över Roms historiska centrum. Det finns även en bar som serverar förfriskningar.

Hotellet ligger 5 minuters promenad från Via Veneto och har nära till några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Quirinale-trädgårdarna och Fontana di Trevi. Tack vare sitt läge kan gästerna också lätt nå tunnelbanestationen Barberini. Enligt oberoende recensioner är detta område den bästa delen av Rom.

Hotellets läge är också idealiskt för par. De gav det ett betyg på 9,7 av 10 på Trip.com på grund av dess faciliteter och tjänster. Andra populära funktioner är dess gratis WiFi och en mängd olika alternativ för rumsservice.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Barberini har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
Nazionale 51 Group

Nazionale 51 Group

Via Nazionale 51, Rione Monti, 00184 Rome, Italy

8.9 / 10
0.6 km
ca. 65 €


Rummen på Hotel Nazionale 51 Group är utrustade med moderna möbler och är rymliga. De har även en platt-TV och ett värdeskåp. Hotellet ligger 15 minuters promenad från Imperial Fora, Colosseum och Fontana di Trevi. I området finns en mängd olika restauranger och butiker.

Enligt hotellets gäster är detta område den bästa delen av staden. De gav hotellet ett betyg på 9,6 av 10 på Trip.com på grund av dess faciliteter och tjänster. Några av de andra populära egenskaperna hos hotellet är dess rökfria rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Nazionale 51 Group har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Hotel Mozart

Hotel Mozart

Via Dei Greci 23, Spagna, 00187 Rome, Italy

8.3 / 10
0.8 km
ca. 90 €


Hotel Mozart har en restaurang, gratis wi-fi och en takträdgård med utsikt över stadens takåsar. Rummen är också utrustade med moderna möbler och är rymliga. Gästerna kan njuta av hotellets olika tjänster och faciliteter, till exempel dess 24-timmars rumsbetjäning.

Hotellets frukostbuffé serveras på morgonen och innehåller olika typer av mat som italienskt kaffe, fruktpajer och bakverk. Hotellet ligger också 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Spagna och Spanska trappan.

På bara 10 minuter kan du nå den berömda Fontana di Trevi. Enligt oberoende recensioner älskar par hotellets läge och de olika tjänster och faciliteter som erbjuds. Dess faciliteter och tjänster får också beröm av Trip.com-användare. Några av de mest populära egenskaperna hos hotellet är dess restaurang, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Mozart har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Central Station, 00184 Rome, Italy

8.2 / 10
0.7 km
ca. 95 €


Hotel Quirinale är en historisk byggnad som ligger bara 20 minuters promenad från Colosseum. Detta boende har rymliga rum som är utrustade med trägolv och klassiska möbler. Wi-Fi finns tillgängligt i alla rum.

Rummen på Quirinale har platt-TV och är utrustade med satellitkanaler. Gästerna kan också njuta av frukost i hotellets restaurang, som serverar en mängd olika rätter. Hotellet ligger 800 meter från tunnelbanestationen Repubblica.

Spanska trappan och den närliggande Fontana di Trevi ligger inom 15 minuters promenad från varandra. Vatikanstaten kan nås på cirka 10 minuter med bil. Trip.com-användare ger det här området höga betyg, och par är särskilt förtjusta i det.

Hotellet erbjuder också en mängd olika faciliteter, till exempel flygplatstransfer och restaurang. Några av de andra populära tjänsterna inkluderar en rumsbetjäning som är tillägnad handikappade gäster.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 0.7 kilometer till centrum.
  • Hotel Quirinale har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
i Fiori de' Mario Suites

i Fiori de' Mario Suites

Via Mario de' Fiori, 36 Roma 36, , Spagna, 00187 Rome, Italy

9.4 / 10
0.7 km
ca. 85 €


I Fiori de' Mario Suites ligger i hjärtat av Roms stadsdel Spagna, bara 1050 meter från stadens viktigaste piazzor och 1050 meter från Via Condotti. Här erbjuds gratis WiFi i hela området. Det ligger också 2,1 km från det populära Popolo och 1,1 km från Barberini.

Familjerum finns också tillgängliga på pensionatet. Dessa rum har luftkonditionering och är utrustade med olika funktioner som skrivbord, kassaskåp och platt-TV. Gäster som bor på i Fiori de' Mario Suites kan också njuta av en kontinental frukost.

Hotellet ligger bara ett par minuter från några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Spanska trappan och Via Principe. Det ligger också nära den närmaste flygplatsen, som är Rom Ciampino. I Fiori de' Mario Suites erbjuder en avgiftsbelagd flygplatstransfer.

Hotellet fick mycket beröm av Trip.coms användare 2017 för sitt läge. Dess faciliteter och tjänster är också populära bland par. Några av de mest populära egenskaperna hos hotellet är dess restaurang, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 0.7 kilometer till centrum.
  • i Fiori de' Mario Suites har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
Relais de l'Opera - Relais de l'Opera Group

Relais de l'Opera - Relais de l'Opera Group

Via Palermo 36, Rione Monti, 00184 Rome, Italy

8.8 / 10
0.6 km
ca. 85 €


Relais de l'Opera Group erbjuder en mängd olika bed and breakfast-rum som är utrustade med ett frukostpaket och gratis toalettartiklar. De har även ett eget badrum med hårtork.

Hotellet ligger 10 minuters promenad från järnvägsstationen och 1 km från Spanska trappan. Denna plats är populär bland par, eftersom den ligger nära Spanska trappan och tågstationen Termini. Boendet har en mängd olika faciliteter, till exempel ett spa och flygplatstransfer dygnet runt. Några av de andra populära tjänsterna är gratis Wi-Fi i alla rum och kaffebryggare i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Relais de l'Opera - Relais de l'Opera Group har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Easyrome Guest House

Easyrome Guest House

Via Milazzo 42 Internal 6, Stair B, Floor 2, Central Station, 00185 Rome, Italy

9.5 / 10
1.3 km
ca. 70 €


Rummen på Easyrome Guest House har en platt-TV och är utrustade med olika funktioner som dusch och eget badrum. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi och bagageförvaring. Det närmaste området är Santa Maria Maggiore, som ligger 2 1050 meter bort.

Den närmaste flygplatsen till Easyrome guest house ligger i Rom Ciampino flygplats, som är ca 14 km från boendet. Dess läge är också populärt bland par på grund av närheten till några av stadens mest populära attraktioner. Dess 24-timmarsreception och rökfria rum är dessutom populära bland par.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Easyrome Guest House har fått 9.5 av 10 poäng. Detta är exceptional.
Relais Forus Inn

Relais Forus Inn

Via Cavour 194, Rione Monti, 00184 Rome, Italy

8.9 / 10
0.6 km
ca. 65 €


Relais Forus Inn är ett bed and breakfast i stadsdelen Monti i Rom, nära tunnelbanestationen Cavour och Colosseum. Rummen har trägolv och platt-TV. Gästerna kan också njuta av gratis Wi-Fi och en 32-tums LCD-TV.

Vissa av rummen på hotellet har spa-badkar, och några har synliga träbjälkar. Hotellets flerspråkiga personal kan ordna flera turer och utflykter. Du kan också njuta av kontinental frukost varje morgon. Det finns dessutom många restauranger och vinbarer i närheten av värdshuset.

Resenärer älskade hotellets läge, som ligger nära några av stadens mest populära attraktioner. Dess 24-timmarsreception, rökfria rum, flygplatstransfer och gratis WiFi är några av de andra populära egenskaperna hos hotellet.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Relais Forus Inn har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Belli 36 Rooms

Belli 36 Rooms

Via Giuseppe Gioachino Belli 36, Vaticano Prati, 00193 Rome, Italy

9.5 / 10
1 km
ca. 90 €


Belli 36 ligger i centrala Rom och erbjuder luftkonditionerade rum med gratis WiFi och satellitkanaler. Alla rum har en TV med satellitkanaler och olika funktioner, som till exempel ett eget badrum. Gästerna kan dessutom använda hotellets gratis hårtork och toalettartiklar.

Morgonkaffe och bakverk serveras i hotellets dygnetruntöppna café. Gästerna kan börja dagen med en kopp kaffe eller te, och de kan också njuta av salta eller söta rätter från hotellets utbud av tillagade rätter.

Enligt oberoende recensioner älskar par hotellets läge eftersom det ligger nära några av stadens mest populära attraktioner. Dess 24-timmarsreception, rökfria rum, flygplatstransfer och gratis WiFi är några av de andra populära egenskaperna hos hotellet.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 1 kilometer till centrum.
  • Belli 36 Rooms har fått 9.5 av 10 poäng. Detta är exceptional.
Hotel Vespasiano

Hotel Vespasiano

Via Vespasiano 49, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

8.3 / 10
1.6 km
ca. 76 €


Hotel Vespasiano ligger bara hundra meter från Vatikanmuseerna och erbjuder moderna rum med luftkonditionering och olika funktioner. Dess 24-timmarsreception, rökfria rum, flygplatstransfer och gratis WiFi är några av de andra populära funktionerna på hotellet. Alla rum har platt-TV, minibar och vattenkokare.

Några av hotellets andra populära funktioner är hårtork, gratis toalettartiklar och en 24-timmarsreception. Gästerna kan också nå den närliggande Via Cola di Rienzo och den närliggande tunnelbanestationen Otaviano på bara några minuter.

Resenärer älskade hotellets läge eftersom det ligger nära några av stadens mest populära sevärdheter. Dess 24-timmarsreception, rökfria rum, flygplatstransfer och gratis WiFi är några av de andra populära egenskaperna hos hotellet. Dess spa- och hälsocenter är också populärt bland par.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Vespasiano har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Suite Art Navona

Suite Art Navona

Via Zanardelli 20, Navona, 00186 Rome, Italy

8.1 / 10
0.6 km
ca. 80 €


Art Suite Navona ligger i hjärtat av Roms historiska centrum och är ett modernt hotell som erbjuder gratis WiFi och moderna rum. Det här boendet öppnades år 2012. Rummen har utformats med minimalistisk design och har samtida konst på väggarna.

Navona Art Suite ligger på första och fjärde våningen i en historisk byggnad och erbjuder luftkonditionerade rum. De har en platt-TV, minibar och en mängd olika tillbehör. Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Pantheon och tvärs över floden från staden Castel Sant'Angelo.

Enligt oberoende recensioner älskar par hotellets läge eftersom det ligger nära Petersplatsen. Dess 24-timmarsreception, rökfria rum, flygplatstransfer och gratis WiFi är några av de andra populära egenskaperna hos hotellet.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Suite Art Navona har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Domus Iuliae

Domus Iuliae

Via Angelo Poliziano 8, Rione Monti, 00184 Rome, Italy

9.2 / 10
1 km
ca. 89 €


Domus Iuliae ligger i en stadsdel i Rom och erbjuder luftkonditionerade rum nära Santa Maria Maggiore. Det ligger också nära Domus Aurea och cirka 2800 meter från Colosseum. Du kan njuta av gratis WiFi och privat parkering på hotellet.

Pensionatet på Domus Iuliae har en garderob, medan rummen på hotellet har ett eget badrum och en platt-TV. Du kan också njuta av en mängd olika italienska frukostalternativ på hotellet. Den närmaste flygplatsen ligger 14 km bort, och boendet har en avgiftsbelagd flygplatstransfer.

Recensenterna berömde hotellets läge och faciliteter och sa att det är en av de mest populära platserna i staden. Dess rökfria rum, flygplatstransfer och gratis WiFi är också populära egenskaper hos hotellet.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 1 kilometer till centrum.
  • Domus Iuliae har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
Merulana Inn Guest House

Merulana Inn Guest House

Via Merulana 19, Rione Monti, 00185 Rome, Italy

9.1 / 10
0.9 km
ca. 86 €


Merulana Inn ligger nära Termini station, 10 minuters promenad från basilikan Santa Maria Maggiore. Alla rum har gratis Wi-Fi, luftkonditionering och platt-TV. Hotellets personal kan också ordna turer och utflykter i området.

Merulana Inn ligger i hjärtat av staden och har utmärkta tunnelbane- och bussförbindelser. Enligt oberoende recensioner älskar par hotellets läge. Det har också en mängd olika faciliteter och tjänster som är idealiska för både affärs- och fritidsresenärer.

Hotellets faciliteter och tjänster är idealiska för både fritids- och affärsresenärer. Några av de populära funktionerna är gratis WiFi, flygplatstransfer och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Merulana Inn Guest House har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
Vatican Style Suite

Vatican Style Suite

Via del Mascherino,46, Vaticano Prati, 00193 Rome, Italy

8.9 / 10
1.4 km
ca. 93 €


Vatican Style Suite ligger 5 minuters promenad från Petersplatsen och mindre än 1,8 km från Peterskyrkan. Detta boende har en mängd olika tjänster och faciliteter, till exempel conciergetjänst och gratis WiFi.

Vatican Style Suite är ett modernt hotell som ligger nära Vatikanmuseerna. Här finns luftkonditionerade rum med skrivbord, kylskåp, mikrovågsugn och värdeskåp. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av en kontinental frukost eller en a la carte-frukost.

Hotellets ligger 1,9 km från hotellet, och lokalområdets sevärdheter ligger inom 5 minuters promenad från boendet. Den närmaste flygplatsen ligger i Rom Ciampino, 19 km från hotellet. Gäster som bor på Vatican Style Suites föredrar detta område på grund av dess läge.

Resenärer älskade hotellets läge och dess faciliteter, som inkluderar rökfria rum, rumsservice och gratis WiFi. De noterade också att hotellet har en mängd olika faciliteter och tjänster som är idealiska för både affärs- och fritidsresenärer.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Vatican Style Suite har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Colonna Suite Del Corso

Colonna Suite Del Corso

Via Della Colonna Antonina 41, Pantheon, 00186 Rome, Italy

8.7 / 10
0.4 km
ca. 85 €


Colonna Suite Del Corso är ett modernt hotell som ligger i stadsdelen Pantheon i Rom, 560 meter från Monte Citorio. Här erbjuds eleganta rum med gratis WiFi och modern inredning. Varje rum har en platt-TV och ett eget badrum med dusch eller badkar.

Vissa av rummen på hotellet har ett spabad eller en rund säng. Området ligger också 5 minuters promenad från Pantheon och Via del Corso. Resenärer älskade hotellets läge, som ligger nära några av stadens mest populära sevärdheter. Enligt oberoende recensioner ger paren hotellet 9,8 av 10 poäng.

Hotellets faciliteter och tjänster är idealiska för både fritids- och affärsresenärer. Några av de populära funktionerna är gratis WiFi, flygplatstransfer och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 0.4 kilometer till centrum.
  • Colonna Suite Del Corso har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Al centro di Roma

Al centro di Roma

Piazza Sant'Andrea della Valle, 3 , Pantheon, 00182 Rome, Italy

9.1 / 10
0.4 km
ca. 100 €


Detta hotell ligger i centrala Rom, nära några av stadens mest populära attraktioner, som Palazzo Venezia och Colosseum. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis WiFi och gratis frukost. Alla rum på hotellet har ett eget badrum och en platt-TV.

Vissa av rummen på hotellet har en balkong eller en sittgrupp. Gäster som bor på detta bed and breakfast kan också njuta av en mängd olika italienska frukostalternativ. Några av de lokala områden som är populära bland turister är Campo de' Fiori och Via Navona.

Enligt oberoende recensioner ger paren hotellet 9,9 av 10 i betyg. Läget är också populärt bland resenärerna, eftersom de noterade att det ligger nära några av stadens mest populära attraktioner. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är hiss, restaurang och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 0.4 kilometer till centrum.
  • Al centro di Roma har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
B&B Arco Di Gallieno

B&B Arco Di Gallieno

Via Pellegrino Rossi 14, Central Station, 00185 Rome, Italy

9.2 / 10
1 km
ca. 75 €


B&B Arco Di Gallieno ligger 12 minuters promenad från Colosseum och nära tågstationen Termini. Du kan njuta av gratis WiFi och en mängd andra faciliteter och tjänster på detta hotell. Alla dess luftkonditionerade rum har en platt-TV och en minibar.

Vissa av rummen på hotellet har ett spabad eller en hårtork. Detta hotell ligger 2 minuters promenad från tunnelbanestationen Vittorio Emanuele. Hotellet ligger också nära basilikan Santa Maria Maggiore. Det här området är våra gästers favoritdel av Rom, vilket framgår av oberoende recensioner.

Resenärerna älskade hotellets läge och dess faciliteter, som inkluderar rökfria rum, en restaurang och gratis WiFi. De noterade också att hotellet har en mängd olika faciliteter och tjänster som är idealiska för både affärs- och fritidsresenärer.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 1 kilometer till centrum.
  • B&B Arco Di Gallieno har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
Smart BB

Smart BB

Via Farini 52, Central Station, 00185 Rome, Italy

9.1 / 10
0.9 km
ca. 88 €


Smart BB ligger bara några steg från Termini station och är ett bekvämt val för resenärer som vill bo nära områdets olika attraktioner. Dess rum är inredda med livliga färger och har luftkonditionering.

En varierad italiensk frukost serveras dagligen i hotellets restaurang. En 15 minuters promenad tar dig till Colosseum, medan operateatern och Piazza del Repubblica ligger cirka 1050 meter bort. Resenärer älskade hotellets läge och dess faciliteter, som enligt oberoende recensioner var mycket bra för två personer som reser tillsammans.

Hotellets olika faciliteter och tjänster är idealiska för både affärs- och fritidsresenärer. Några av de populära funktionerna är gratis WiFi, restaurang och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Smart BB har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
Popolo & Flaminio Rooms

Popolo & Flaminio Rooms

21 Via Flaminia, Villa Borghese Parioli, 00196 Rome, Italy

9.2 / 10
1.2 km
ca. 81 €


Rummen på Popolo & Flaminio är ett bekvämt val för resenärer som vill bo nära områdets olika attraktioner. Alla rum på det här hotellet har luftkonditionering och inkluderar en Smart-TV med gratis internetuppkoppling. Gästerna kan också njuta av en mängd olika drycker genom hotellets kaffemaskin och vattenkokare.

Alla rum på hotellet har ett eget badrum med hårtork. Gratis toalettartiklar finns också tillgängliga vid incheckningen. Den närmaste flygplatsen ligger i Rom Ciampino flygplats, som ligger cirka 15,9 km från hotellet.

Resenärer älskade hotellets läge och dess faciliteter, som enligt oberoende recensioner var mycket bra för två personer som reser tillsammans. Dess gratis WiFi, rökfria rum och flygplatstransfer är också populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 1.2 kilometer till centrum.
  • Popolo & Flaminio Rooms har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
A Peace Of Rome

A Peace Of Rome

Via Fabio Massimo 60, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

9.3 / 10
1.4 km
ca. 85 €


A Peace Of Rome är en historisk byggnad som ligger bara några steg från Termini-stationen och Vatikanmuseerna. Detta hotell erbjuder moderna rum med gratis Wi-Fi och trägolv. Dess läge gör också att gästerna kan njuta av en lugn gata. Rummen på detta hotell har luftkonditionering och ett eget badrum med hårtork.

Alla rum på hotellet har 32 zoll platt-TV med Sky-kanaler. De har även en kaffebryggare samt te- och kaffeförråd. Spanska trappan och tågstationen Termini ligger bara några steg från hotellet. Hotellets gäster älskade områdets läge, vilket noterades i oberoende recensioner.

Hotellets läge prisades också av resenärer, som gav det 9,7 av 10 poäng för två personer som reser tillsammans. Dess olika faciliteter och tjänster är idealiska för både affärs- och fritidsresenärer.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • A Peace Of Rome har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
St. Peter Manor

St. Peter Manor

Vicolo delle Palline 18, Vaticano Prati, 00193 Rome, Italy

9.2 / 10
1.3 km
ca. 91 €


St Peter Manor är ett charmigt hotell i stadsdelen Vaticano Prati, som ligger bara några steg från Petersplatsen och Vatikanen. Detta boende ligger också bara ett stenkast från Vatikanmuseerna och områdena Navona och Campanello. Det ligger cirka 1,9 km från lokalområdets andra sevärdheter, såsom slottet Campo Santo .

Gratis WiFi finns tillgängligt i alla hotellets rum. Alla rum har luftkonditionering, platt-TV, minibar, hårtork och garderob. Gästerna kan också njuta av gratis toalettartiklar och ett eget badrum. Vissa av pensionatets rum har ett värdeförvaringsskåp.

Hotellet ligger bara ett par kilometer från S:t Petrus herrgård och 2,6 km från Pantheon. Gästerna kan också använda hotellets gratis flygplatstransfer. Detta boende är också ett bekvämt val för resenärer som vill bo nära områdets olika sevärdheter.

Hotellets läge prisades också av resenärerna, som gav det 9,7 av 10 poäng för två personer som reser tillsammans. Dess olika faciliteter och tjänster är idealiska för både affärs- och fritidsresenärer.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • St. Peter Manor har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
Vatican Style

Vatican Style

via del Mascherino 46, Vaticano Prati, 00193 Rome, Italy

8.9 / 10
1.4 km
ca. 93 €


Vatican Style Luxury Hotel ligger i stadsdelen Vatikanen-Prati, 800 meter från Petersplatsen. Alla rum har luftkonditionering och satellit-TV. Gäster kan också njuta av gratis toalettartiklar och ett privat badrum.

Hotellets rum har en mängd olika bekvämligheter, såsom luftkonditionering och satellit-TV. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi i hela anläggningen. Den närmaste flygplatsen är Fiumicino flygplats, som ligger 29 km bort.

Resenärerna berömde hotellets läge och olika tjänster och faciliteter, såsom gratis flygplatstransfer. De gav det också betyget 9,4 av 10 för två personer som reser tillsammans.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Vatican Style har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Navona Queen Rooftop

Navona Queen Rooftop

Corso Vittorio Emanuele II 251, Navona, 00186 Rome, Italy

9.1 / 10
0.8 km
ca. 90 €


Navona Queen Rooftop är ett pensionat som ligger mittemot Campo de' Fiori. Det erbjuder en magnifik utsikt över staden och kullen Gianicolo. Dess rum har utsikt över staden och de omgivande områdena. Gäster kan lätt nå områdets andra sevärdheter, såsom Chiesa Navona, genom en 5 minuters promenad.

Varje rum har en platt-TV med Sky-kanaler, minibar och klinkergolv. En la carte-frukost erbjuds också dagligen på hotellets takterrass. Här ingår en mängd olika frukostalternativ, till exempel kallskuret, bakverk och kakor.

Gäster kan även njuta av glutenfria produkter mot en extra kostnad. Hotellet ligger 10 minuters promenad från Vatikanstaten. En spårvagn stannar framför hotellet, och en buss stannar nära tågstationen Termini och Colosseum. Enligt oberoende recensioner är detta område en av de mest populära attraktionerna i Rom.

Resenärerna berömde också hotellets läge och olika tjänster och faciliteter, till exempel den kostnadsfria flygplatstransfertjänsten. De gav det dessutom betyget 9,7 av 10 för två personer som reser tillsammans. De flesta rummen är rökfria, och hotellet har en mängd andra tjänster och faciliteter.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Navona Queen Rooftop har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
Relais Le Clarisse

Relais Le Clarisse

Via Cardinale Merry Del Val 20, Trastevere, 00153 Rome, Italy

8.7 / 10
0.8 km
ca. 77 €


Le Clarisse är ett pensionat som ligger i Trastevere, som är ett av Roms mest karakteristiska områden. I detta område finns också några av stadens mest populära sevärdheter, till exempel Campo de'Fiori-marknaden. Hotellet ligger cirka 1 1530 meter från Ponte Sisto-bron.

Tack vare hotellets läge nära Petersplatsen kan gästerna ta sig till områdets sevärdheter, såsom Colosseum och tågstationen Termini. Le Clarisse Relais frukostbuffé innehåller olika typer av mat, till exempel ägg, ost och bröd. Dess restauranger och barer ligger också i området.

Hotellet ligger 10 minuters spårvagnsresa från Trastevere tågstation, som erbjuder förbindelser till transportknutpunkten Termini och Fiumicino flygplats. Resenärerna berömde hotellets läge, och några sa att det var deras favoritdel av staden.

Resenärerna berömde hotellets läge och olika tjänster och faciliteter, till exempel den kostnadsfria flygplatstransfertjänsten. De gav det också betyget 9,7 av 10 för sin frukost.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Relais Le Clarisse har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Little Queen Pantheon

Little Queen Pantheon

4 Via del Collegio Capranica, Pantheon, 00186 Rome, Italy

9.2 / 10
0.4 km
ca. 89 €


The Little Queen Pantheon är ett pensionat som ligger mindre än en mil från Fontana di Trevi. Det har utsikt över staden och ligger nära några av stadens mest populära sevärdheter, som Via Condotti och Palazzo Venezia. Hotellet erbjuder gratis WiFi och luftkonditionerade rum. Gäster som bor på det här boendet får också en mängd olika bekvämligheter, såsom ett värdeskåp och en platt-TV.

The Little Queen Pantheon erbjuder gratis WiFi och en mängd olika sängar. Du kan också njuta av en frukostbuffé på hotellet. Några av de andra populära områdena i närheten av boendet är Spanska trappan och Largo di Torre Argentina. Den närmaste flygplatsen ligger i Rom Ciampino, 11 km från hotellet.

Enligt oberoende recensioner älskar par det här hotellets läge. Det har fått betyget 9,9 av 10 för sina tjänster och faciliteter sedan augusti 2018. Andra populära egenskaper hos detta boende är gratis flygplatstransfer, rökfria rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 0.4 kilometer till centrum.
  • Little Queen Pantheon har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
Marcella Royal Hotel - Rooftop Garden

Marcella Royal Hotel - Rooftop Garden

Via Flavia 106, Via Veneto, 00187 Rome, Italy

8.6 / 10
1.1 km
ca. 79 €


Det eleganta och moderna Hotel Royal Marcella ligger bara 10 minuters promenad från tunnelbanestationen Via Veneto och Repubblica. Gästerna kan njuta av dess takträdgård med 360 graders utsikt över staden. Rummen på detta boende har utrustats med moderna bekvämligheter, som luftkonditionering och TV med satellitkanaler.

Hotellets frukostbuffé serveras i Sala Panorama, som ligger på 7:e våningen och har en rymlig terrass. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi och flerspråkiga turistbroschyrer. Personalen kan dessutom ordna guidade turer i staden.

Hotellets parkeringsgarage ingår i garagetaxan. Enligt oberoende recensenter är denna plats det perfekta valet för par som söker en bekväm och bekväm vistelse i Rom. Några av de andra populära egenskaperna hos detta boende är gratis flygplatstransfer och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Marcella Royal Hotel - Rooftop Garden har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Leonardo Boutique Hotel Rome Termini

Leonardo Boutique Hotel Rome Termini

Via Marghera 47/A, Central Station, 00185 Rome, Italy

8.5 / 10
1.3 km
ca. 92 €


Leonardo Hotel Rome Termini har moderna rum som är utrustade med gratis Wi-Fi. Gästerna kan också njuta av satellitkanaler och en mängd andra moderna bekvämligheter. Dess frukostrum har utsikt över trädgården.

Hotellets frukostbuffé serveras i Sala Panorama och har ett omfattande urval av söta och salta produkter. Gästerna kan också njuta av dess gratis Wi-Fi och flerspråkiga turistbroschyrer. Efter en dag med sightseeing i Rom kan hotellets turkiska bad eller bastu användas.

I hotellets gym finns olika typer av utrustning, till exempel viktmaskiner och löputrustning. Enligt oberoende recensenter är denna plats det perfekta valet för par som söker en bekväm och bekväm vistelse i Rom. De berömde också varmt hotellets gratis Wi-Fi och goda frukost.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Leonardo Boutique Hotel Rome Termini har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Design 18 Charming Rooms

Design 18 Charming Rooms

18 Via Muzio Clementi, Vaticano Prati, 00193 Rome, Italy

9.3 / 10
0.9 km
ca. 82 €


Design 18 Charming Rooms ligger i hjärtat av Rom, bara 10 minuters promenad från Spanska trappan och nära olika populära attraktioner. Detta boende har även en gemensam lounge och gratis WiFi i hela området.

Familjerum är också tillgängliga på hotellet. Dessa rum har ett skrivbord, ett värdeskåp och ett eget badrum med dusch. Vissa av rummen har dessutom en kaffemaskin. Andra rum har även en mikrovågsugn och en spishäll.

Rummen på Design 18 Charming Rooms har en mängd olika bekvämligheter, såsom sängkläder och handdukar. De är även utrustade med italiensk frukost. Några av de sevärdheter som ligger i närheten av hotellet är Via Condotti, Via Popolo och Via Margutta. Den närmaste flygplatsen ligger cirka 14,5 km bort.

Enligt hotellets oberoende recensenter är denna plats det perfekta valet för par som söker en bekväm och bekväm vistelse i Rom. De berömde också varmt hotellets gratis Wi-Fi och goda frukost. Andra populära faciliteter är hiss, kaffebryggare och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Design 18 Charming Rooms har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
Little Queen Suite

Little Queen Suite

Via Florida 20, Pantheon, 00186 Rome, Italy

8.6 / 10
0.3 km
ca. 89 €


The Little Queen är ett bed and breakfast i Roms judiska kvarter och ligger 7 minuters promenad från Pantheon. Detta boende ligger också nära Farnesepalatset och Piazza Venezia. De luftkonditionerade rummen har en platt-TV och är utrustade med tak med träbjälkar.

Den närmaste busshållplatsen ligger 1050 meter bort. Alla hotellets rum har modern inredning och är utrustade med ett eget badrum. Frukost serveras varje morgon. Detta är anledningen till att paren ger hotellet ett högt betyg, där vissa ger det 9,6 av 10.

Hotellets faciliteter och tjänster är idealiska för par som letar efter en praktisk och bekväm vistelse i Rom. Några av de andra populära funktionerna är hiss, kaffebryggare och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Little Queen Suite har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Royal Rooms

Royal Rooms

Via San Giovanni in Laterano 10 , 00184 Rome, Italy

8 / 10
0.8 km
ca. 84 €


The Royal Room är ett pensionat som erbjuder luftkonditionerade rum med utsikt över Colosseum och Ludus Magnus. Här finns även gratis WiFi i allmänna utrymmen. Alla rum på hotellet har ett värdeskåp, en minibar och ett eget badrum. Tunnelbanestationen Colosseo ligger bara 5 minuters promenad bort.

Enligt oberoende recensioner älskar par läget på Little Queen. De gav det ett betyg på 9,8 av 10 den 19 februari 2015. Hotellet erbjuder även gratis wi-fi och flygplatstransfer dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 84 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Royal Rooms har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Monolocale con piscina a Trastevere

Monolocale con piscina a Trastevere

Via del Mattonato 36, Trastevere, 00153 Rome, Italy

9.2 / 10
0.9 km
ca. 77 €


Denna studio ligger i Trastevere och har en trädgård och gratis WiFi. Den ligger 10 minuters promenad från Campo d' Fiori och ligger i en historisk byggnad. Köket och vardagsrummet är utrustade med en platt-TV och en DVD-spelare.

Tågstationen ligger 560 meter bort. Det finns även bussar som stannar vid den närliggande tågstationen Termini. Gästerna kan njuta av italienska veteranbilar och turer i området. Enligt oberoende recensioner är denna plats deras favoritdel av Rom.

Hotellet har olika faciliteter, till exempel en pool och flygplatstransfer dygnet runt. Familjerum och rökfria rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Monolocale con piscina a Trastevere har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
Trevi Diamond Luxury Suites & Jacuzzi

Trevi Diamond Luxury Suites & Jacuzzi

30 Via Lombardia scala B, Via Veneto, 00187 Rome, Italy

8.9 / 10
0.9 km
ca. 89 €


Hotellet ligger i Rom, några hundra meter från Spanska trappan och cirka 1480 meter från Barberini. Här finns gratis WiFi i hela anläggningen. Detta boende ligger i stadsdelen Via Veneto, bara några steg från Via Margutta och Fontana di Trevi.

Hotellet erbjuder gratis flygplatstransfer och biluthyrning. Alla rum har en kaffemaskin och är utrustade med ett eget badrum. Gäster kan också njuta av gratis toalettartiklar och en hårtork. Varje lägenhet har en platt-TV och ett värdeförvaringsskåp.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från olika populära områden, såsom Villa Borghese, Via Condotti och Spagna. Den närmaste flygplatsen ligger cirka 15 km bort. Boendet har fått mycket positiv feedback från par som har bott på det sedan februari 2021. Några av de andra faciliteter som hotellet erbjuder är flygplatstransfer dygnet runt och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Trevi Diamond Luxury Suites & Jacuzzi har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Les Fleurs Luxury House

Les Fleurs Luxury House

Via Mario De' Fiori 24, Spagna, 00187 Rome, Italy

8.8 / 10
0.7 km
ca. 88 €


Les Fleurs Luxury House ligger i en byggnad från 1700-talet, 560 meter från Spanska trappan. Alla rum och sviter har gratis WiFi och platt-TV. Du kan också njuta av hotellets olika tjänster och faciliteter genom att använda de kostnadsfria Sky-kanalerna.

Studion har ett eget badrum med hydromassagefunktion och badkar eller dusch. Den har ett kök och en vardagsrumsdel. Gäster kan också njuta av en måltid på Le Bistr, som ligger på hotellets område. Restaurangen serverar middag och lunch.

Personalen i restaurangen på Les Fleurs Luxury House kan förse hotellets gäster med en egen privat matsal. Detta boende, som ligger fem minuters promenad från tunnelbanestationerna Flaminio och Spagna, ligger också nära den berömda Via Condotti. Fontana di Trevi kan nås på bara 10 minuter.

Enligt oberoende recensioner är hotellet ett utmärkt val för par som letar efter en praktisk och bekväm vistelse i Rom. Dess läge är också idealiskt för dem eftersom det ligger nära några av stadens mest populära attraktioner. Några av de andra tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat flygplatstransfer dygnet runt och gratis WiFi i allmänna utrymmen.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 0.7 kilometer till centrum.
  • Les Fleurs Luxury House har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Domenichino Luxury Home

Domenichino Luxury Home

Via di San Martino ai Monti, 20/A, Rione Monti, 00185 Rome, Italy

8.8 / 10
0.8 km
ca. 81 €


Domenichino Luxury Home ligger i Rom, 5 minuters promenad från Santa Maria Maggiore, Domus Aurea och Colosseum. Alla lägenheter har ett eget badrum och en platt-TV. Här finns även luftkonditionering och mikrovågsugn.

Den närmaste flygplatsen ligger i Rom Ciampino, 14 km från Domenichino Luxury Home. Hotellet erbjuder flygplatstransfer dygnet runt. Oberoende recensioner berömde också boendets läge, som är perfekt för par. De gav det ett betyg på 9,2 av 10 den 14 juli 2015.

Avståndet från hotellets läge till de olika populära områdena beräknas med hjälp av kartan som tillhandahålls av OpenStreetMap. Några av de andra tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är flygplatstransfer dygnet runt och gratis WiFi i allmänna utrymmen.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Domenichino Luxury Home har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Dimora Frattina

Dimora Frattina

Via Frattina 128, Spagna, 00187 Rome, Italy

8.8 / 10
0.6 km
ca. 95 €


Dimora Frattina är ett elegant pensionat som ligger 800 meter från Via Condotti och erbjuder luftkonditionerat boende i centrala Rom. Alla lägenheter har gratis WiFi och plattskärmar. Gästerna kan också njuta av de olika tjänster och faciliteter som erbjuds av boendet genom att använda sig av den kostnadsfria kaffemaskinen och minibaren.

Det privata badrummet på Les Fleurs Luxury House har en dusch, gratis toalettartiklar och ett badkar. Det ligger också nära Spagna och Via Condotti. Hotellet ligger dessutom 10 minuters promenad från Fontana di Trevi. Oberoende recensioner har berömt boendets läge.

Hotellets läge är också idealiskt för par eftersom det ligger nära några av stadens mest populära attraktioner. De gav hotellet ett betyg på 9,7 av 10 den 14 september 2015. Andra faciliteter och tjänster inkluderar flygplatstransfer dygnet runt, rökfria rum och gratis WiFi i allmänna utrymmen.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Dimora Frattina har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Clementi 18 Suites Rome

Clementi 18 Suites Rome

Via Muzio Clementi 18, Vaticano Prati, 00193 Rome, Italy

8.8 / 10
0.9 km
ca. 78 €


Clementi 18 Suites Rome är ett boende som erbjuder luftkonditionerade rum nära Via del Popolo. Här finns gratis WiFi och en terrass. Varje rum har en platt-TV och gratis Netflix. Gäster som bor på det här hotellet kan också utnyttja de olika tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder, till exempel flygplatstransfer dygnet runt.

Alla rum på Clementi 18 Suites Rome har gratis WiFi och en platt-TV. Gästerna kan även använda sina smartphones för gratis samtal. Den närmaste flygplatsen ligger i Rom Ciampino Airport, cirka 14,5 km från hotellet.

Enligt oberoende recensioner älskar par läget på Clementi 18 Suites Rome. De gav det ett betyg på 9,4 av 10 den 13 september 2017. Hotellet erbjuder även rökfria rum och gratis WiFi i allmänna utrymmen. Andra faciliteter och tjänster på det här boendet inkluderar flygplatstransfer dygnet runt och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Clementi 18 Suites Rome har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Vatication B&B

Vatication B&B

Via Degli Scipioni 147, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

9.7 / 10
1.5 km
ca. 86 €


Detta pensionat, som även har moderna luftkonditionerade rum, ligger i hjärtat av Rom, 10 minuters promenad från Vatikanmuseerna och Petersplatsen. Gästerna kan också njuta av gratis frukost varje dag och ligger bara 1050 meter från stadens kollektivtrafik, Ottaviano Metro.

Området runt hotellet är fullt av restauranger och butiker. Enligt oberoende recensioner är det här stället för par som söker ett bra läge i Rom. Personalen är mycket vänlig och rummen är rymliga. Andra faciliteter som gratis wi-fi och kaffebryggare ingår också i priset.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.5 kilometer till centrum.
  • Vatication B&B har fått 9.7 av 10 poäng. Detta är exceptional.
Prati 25.7 Suites in Rome

Prati 25.7 Suites in Rome

Piazza Cola di Rienzo 80/A TERZO PIANO INTERNO 5, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

8.9 / 10
1.1 km
ca. 68 €


Detta boende ligger 1,1 km från Peterskyrkan och en halvmil från Via Condotti. Här erbjuds utsikt över trädgården och det ligger också cirka 1,3 km från Via Popolo och 1,9 km från Petersplatsen.

Gratis WiFi och privat parkering är också tillgängliga. Pensionatet har en mängd olika rum som är utrustade med en platt-TV och ett badrum med dusch. Gästerna kan dessutom njuta av en kaffemaskin och en garderob.

En italiensk frukost serveras dagligen på hotellet. Förutom närheten till stadens kollektivtrafik är boendets läge även populärt för cykling och sightseeing. Personalen i 24-timmarsreceptionen är mycket vänlig och kan hjälpa gästerna närhelst de behöver det.

Den närmaste flygplatsen ligger 19 km från hotellet. Boendet har en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Hotellets gäster uppskattar mycket läget, eftersom det är våra gästers favoritdel av staden.

Avståndet från hotellet till flygplatsen beräknas med hjälp av kartan som tillhandahålls av OpenStreetMap. Andra populära faciliteter är flygplatstransfer dygnet runt, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Prati 25.7 Suites in Rome har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Hotel Milton Roma

Hotel Milton Roma

Via Emanuele Filiberto 155, Central Station, 00185 Rome, Italy

8.3 / 10
1.3 km
ca. 55 €


Man kan spara på en vistelse på Hotel Milton Roma genom att logga in. Detta boende ligger i en 1700-talsbyggnad, som bara ligger några meter från tunnelbanestationen Manzoni. Här finns eleganta rum och en lounge i trädgården. Hotellet erbjuder även gratis wi-fi och en 24-timmarsreception.

Hotellet ligger bara ett par minuter från Colosseum. En internationell frukostbuffé serveras dagligen på hotellet. Den innehåller olika typer av mat som ägg, ost och italiensk kallskuret. Gästerna kan också njuta av lättare måltider i hotellets trädgårdsbar.

Alla hotellets luftkonditionerade rum har en platt-TV och en mängd olika bekvämligheter, till exempel en kaffebryggare och en vattenkokare. De är även utrustade med allergifria sängkläder.

Hotellet ligger 10 minuters promenad från San Giovanni-basilikan och Termini station. Spanska trappan och Fontana di Trevi kan nås med tunnelbana på 10 minuter. Hotellets läge är också perfekt för par eftersom det ligger nära några av stadens mest populära attraktioner.

Hotellets olika faciliteter och tjänster är utformade för att göra din vistelse på hotellet så trevlig som möjligt. Några av dessa är bland annat flygplatstransfer dygnet runt, restaurang och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 55 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Milton Roma har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
126 Gracchi Suites

126 Gracchi Suites

126 Via dei Gracchi, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

9.5 / 10
1.3 km
ca. 73 €


  1. Gracchi Suites ligger 0,7 km från Vatikanmuseerna. Detta hotell erbjuder även gratis WiFi och incheckning och utcheckning dygnet runt. Det ligger nära olika områden, till exempel Via Popolo och Petersplatsen. Vissa av rummen på hotellet har en balkong med utsikt över staden.
  1. Gracchi Suites har luftkonditionerade rum som har skrivbord, värdeförvaringsskåp och platt-TV. Några av de populära sevärdheterna i närheten av hotellet är Peterskyrkan och Vatikanen.

Den närmaste flygplatsen ligger i Rom Ciampino flygplats, som ligger cirka 17,7 km från hotellet. Enligt oberoende recensioner föredrar par detta läge eftersom det ligger nära några av stadens mest populära attraktioner. Andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är flygplatstransfer dygnet runt, restaurang och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • 126 Gracchi Suites har fått 9.5 av 10 poäng. Detta är exceptional.
Hotel Ripa Roma

Hotel Ripa Roma

Via Degli Orti Di Trastevere 3, Gianicolense, 00153 Rome, Italy

8 / 10
1.1 km
ca. 87 €


Hotel Ripa Roma ligger i området Trastevere, 240 meter från spårvagnshållplatsen som leder till Roms historiska centrum. Detta moderna hotell erbjuder gratis WiFi och ett gratis gym. De luftkonditionerade rummen och sviterna har en mängd olika funktioner, som satellit-TV och ett badrum med gratis toalettartiklar.

Vissa av rummen på hotellet har en balkong. Ripa Roma ligger i ett modernt område i Trastevere, nära utbildningsministeriet. Det ligger också nära tågstationen Termini och är känt för sina många pubar och restauranger. Hotellets restaurang Ripa Place serverar internationella och romerska rätter.

Enligt oberoende recensioner föredrar par denna plats på grund av närheten till några av stadens mest populära attraktioner. Hotellet erbjuder också en mängd faciliteter och tjänster, till exempel restaurang, flygplatstransfer dygnet runt och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Ripa Roma har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Tullia&Prisca Relais

Tullia&Prisca Relais

Via Tommaso Grossi 6, Rione Monti, 00184 Rome, Italy

8.7 / 10
0.9 km
ca. 99 €


Hotellets pensionat, som är känt som Tullia&Prisca Relais, har gratis WiFi i hela hotellet. Alla rum har luftkonditionering och en platt-TV. De har även ett eget badrum med hårtork.

Detta hotell ligger ett par minuter från Prisca och Domus Aurea och nära tunnelbanestationen Colosseo. Många av hotellets gäster ger hotellet höga betyg på grund av dess läge. Några av de faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är flygplatstransfer dygnet runt, gratis parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Tullia&Prisca Relais har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Jazz Style

Jazz Style

Via Fidene 19, San Giovanni, 00183 Rome, Italy

9.2 / 10
1.6 km
ca. 74 €


Detta hotell ligger i San Giovanni-distriktet och erbjuder gratis Wi-Fi i alla rum. Dess designade rum har platt-tv och är teman efter musikgenrer.

Ett urval av kaffe och bakverk finns i ett närliggande kafé. Vissa av hotellets rum har en mängd olika funktioner, till exempel ett spabad och en radio. Hotellet ligger också nära San Giovanni-katedralen och Via Sannio. Alla rum har en balkong och luftkonditionering.

Hotellet ligger bara ett par minuter från centralstationen Termini och har också nära till Roms Colosseum. Enligt oberoende recensioner älskar par det här läget eftersom det bara ligger 20 minuters promenad bort.

Några av de populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är flygplatstransfer dygnet runt, gratis parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 74 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Jazz Style har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
NH Collection Roma Giustiniano

NH Collection Roma Giustiniano

Via Virgilio 1 E/F/G, Vaticano Prati, 00193 Rome, Italy

8.4 / 10
1.2 km
ca. 93 €


NH Collection Roma Giustiniano ligger bara 10 minuter från Vatikanen och slottet Castel Sant'Angelo och är ett bra val för par som vill ha en avkopplande vistelse. De moderna rummen har satellit-TV och gratis WiFi. Hotellet erbjuder även en frukostbuffé och gratis gym.

Vissa av hotellets rum har utsikt över områdena kring Peterskyrkan och Basilica of the Immaculate Heart of Mary. Hotellets frukostbuffé innehåller en mängd olika spannmål, frukt och ekologisk yoghurt. Restaurangen Zenzero & Cannella serverar internationella, italienska och romerska rätter.

Hotellet ligger bara ett par minuter från tunnelbanestationen Lepanto och har även nära till tågstationen Termini. Shoppingområdet Via Cola di Rienzo ligger 240 meter bort. Många av hotellets gäster ger detta ställe ett högt betyg på grund av dess läge.

NH Collection är en hotellkedja som har en mängd populära faciliteter och tjänster. Några av dessa inkluderar rökfria rum, restaurang och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 1.2 kilometer till centrum.
  • NH Collection Roma Giustiniano har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Il Giardino di Proserpina

Il Giardino di Proserpina

Via Cola di Rienzo, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

9.3 / 10
1.2 km
ca. 83 €


Il Giardino di Proserpina ligger på ett utmärkt läge i Rom och erbjuder moderna rum och en trädgård. Det ligger bara ett par minuter från Vatikanen och andra populära sevärdheter som Peterskyrkan. Hotellet har även en resedisk och rumsbetjäning.

Alla rum på pensionatet har en garderob, en platt-TV och ett eget badrum. Vissa rum har även ett kök och en mikrovågsugn. Andra populära områden i närheten av hotellet är Petersplatsen och Via del Popolo.

Den närmaste flygplatsen ligger i Rom Ciampino Airport, som bara ligger ett par kilometer från hotellet. Många av hotellets gäster betygsätter hotellet högt på grund av dess läge. Dess läge bidrar också till att göra det till ett idealiskt val för par som planerar att besöka Rom. Några av de andra faciliteter som hotellet erbjuder är parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 83 €.
  • Det är 1.2 kilometer till centrum.
  • Il Giardino di Proserpina har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
B&B Best Vatican

B&B Best Vatican

Via Degli Scipioni 135, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

9.2 / 10
1.5 km
ca. 67 €


Best Vatican ligger i en 1800-talsbyggnad i hjärtat av Roms Prati-område och erbjuder modernt boende nära Vatikanmuseerna. Rummen har luftkonditionering och gratis WiFi. Du kan också njuta av gratis kaffe och te i hotellets rumsservice som är öppen dygnet runt.

Hotellet ligger bara 1050 meter från tågstationen Termini och Spanska trappan. Det ligger också bara 10 minuters promenad från Petersplatsen. Hotellets personal som är tillgänglig dygnet runt hjälper gästerna att göra sina bokningar. För att checka in ber vi dig kontakta hotellet minst 30 minuter före din ankomst.

Enligt oberoende recensioner kommer par som planerar att besöka Rom att älska detta område. Hotellets läge och de olika tjänster som erbjuds är några av anledningarna till att gästerna ger det höga betyg. Förutom sitt läge har hotellet också en mängd andra faciliteter och tjänster.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 1.5 kilometer till centrum.
  • B&B Best Vatican har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
Mood Suites Tritone

Mood Suites Tritone

Via Rasella 152, Trevi, 00187 Rome, Italy

8.4 / 10
0.6 km
ca. 99 €


Mood Suites Tritone ligger 900 meter från tunnelbanestationen Barberini och bara 5 minuters promenad från Fontana di Trevi. Alla dess luftkonditionerade boenden har gratis WiFi och en platt-TV. Du kan också njuta av gratis toalettartiklar och en hårtork i badrummet.

Vissa av hotellets sviter har balkong eller terrass. Boendet ligger bara ett par hundra meter från Via Veneto och Spanska trappan. Dess läge och de olika tjänsterna som erbjuds är några av anledningarna till att gästerna ger det höga betyg. Några av de oberoende recensioner som har skrivits om hotellet visar att par särskilt gillar dess läge.

Hotellets olika tjänster och faciliteter är också några av anledningarna till att det fått höga betyg av sina gäster. Några av dessa inkluderar gratis WiFi, en restaurang och en hiss.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Mood Suites Tritone har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Residenza Palline

Residenza Palline

5 Vicolo delle Palline, Vaticano Prati, 00193 Rome, Italy

8.9 / 10
1.3 km
ca. 73 €


Residenza Palline ligger i stadsdelen Vaticano Prati och erbjuder boende nära Petersplatsen, Vatikanen och Peterskyrkan samt olika andra områden. Hotellet ligger bara några kilometer från Vatikanmuseerna och 1,9 km från Trove Navona.

Hotellets boende har gratis WiFi och ett gemensamt kök. Gästerna kan också njuta av hotellets 24-timmars rumsbetjäning. Närmaste flygplats är Rom Ciampino, som ligger 17,7 km från hotellet. Gästerna kan också utnyttja hotellets kostnadsfria flygplatstransfer.

Enligt oberoende recensioner älskar par detta område och hotellets läge. Boendet fick betyget 9,6 av trip.coms gäster den 15 oktober 2018. Andra faciliteter och tjänster var en restaurang, en 24-timmarsreception och gratis flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Residenza Palline har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Pettinary Village B&B

Pettinary Village B&B

Via Dei Pettinari 73, Navona, 00186 Rome, Italy

9.3 / 10
0.6 km
ca. 100 €


Det här boendet ligger i Pettinary Village B&B och är ett idealiskt val för par som söker en avkopplande vistelse nära Palazzo Spada. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi i hela hotellet. Alla dess luftkonditionerade boenden har trägolv. Gästerna kan också njuta av en mängd olika bekvämligheter, såsom DVD-spelare och fläkt.

Rummen på hotellet har mikrovågsugn, kylskåp och eget badrum med hårtork. Gästerna kan också njuta av en frukostkorg som innehåller olika färdigförpackade saker. Särskilda kostbehov kan också tillgodoses genom att meddela hotellet 24 timmar i förväg.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Pettinariet och är beläget på torget Campo de' Fiori. Enligt oberoende recensioner älskar par detta område och hotellets läge. Detta är våra gästers favoritdel av Rom, enligt dem.

Hotellets olika faciliteter och tjänster är också några av anledningarna till att hotellet har fått höga betyg av sina gäster. Några av dessa är bland annat 24-timmarsreception, restaurang och gratis flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Pettinary Village B&B har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
Luxury on the River

Luxury on the River

Lungotevere Mellini 34, Vaticano Prati, 00195 Rome, Italy

9.2 / 10
0.9 km
ca. 73 €


Luxury on the River är ett hotell som ligger i en historisk byggnad med utsikt över floden Tibern. Dess luftkonditionerade rum har en platt-TV, ett värdeskåp och en vattenkokare. Dess sviter och rum är också rymliga.

Vissa av rummen på hotellet har utsikt över floden Tibern. Områdets olika restauranger och sevärdheter, som AraPacis-museet och Piazza del Popolo, ligger inom 20 minuters promenad från hotellet.

Enligt hotellets gäster är läget och de olika tjänsterna och faciliteterna som hotellet erbjuder några av anledningarna till att de älskar det. De noterade också att de rökfria rummen är mycket populära bland par.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Luxury on the River har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
Town House 62

Town House 62

Via Cicerone 62, Vaticano Prati, 00193 Rome, Italy

8.7 / 10
1.1 km
ca. 73 €


Town House 62 är ett bed and breakfast som ligger i centrala Rom. Dess luftkonditionerade rum har ett värdeskåp, en platt-TV och en mängd andra funktioner. Gästerna har även tillgång till hotellets gratis Wi-Fi i alla utrymmen.

Town House 62 ligger bara 1800 meter från tunnelbanestationen Lepanto. Dess läge är också idealiskt för par som söker en avkopplande vistelse nära Vatikanstaten. Enligt oberoende recensioner har hotellet fått 9,4 av 10 av par sedan december 2013.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Town House 62 har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Rest Guesthouse

Rest Guesthouse

Via Sebastiano Veniero 8, Trionfale, 00192 Rome, Italy

9.2 / 10
1.6 km
ca. 87 €


Rest Guesthouse ligger 650 meter från Vatikanstaten och erbjuder modernt boende med luftkonditionering. Alla rum har klinkergolv och är utrustade med satellit-TV, kassaskåp och minibar. Det egna badrummet har även en hårtork och gratis toalettartiklar.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Otaviano och 1,9 km från Villa Borghese. Dess läge är också idealiskt för par som söker en avkopplande vistelse nära Vatikanstaten. Hotellet har av par bedömts som ett bra val för deras vistelse. Dess gratis flygplatstransfer, rökfria rum och goda frukost är några av de andra egenskaper som har prisats av gästerna.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Rest Guesthouse har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
At Home Townhouse - Filiberto

At Home Townhouse - Filiberto

Via Emanuele Filiberto 109, Central Station, 00185 Rome, Italy

9.8 / 10
1.2 km
ca. 97 €


Det här boendet ligger 560 meter från tunnelbanestationen Manzoni. Gäster kan njuta av gratis Wi-Fi och gratis toalettartiklar i alla rum. Detta eleganta hotell ligger också nära områdets olika sevärdheter och restauranger.

Rummen på townhouse-filiberto har modern inredning och har en 40-tums platt-TV. Gästerna kan också njuta av gratis lättare tilltugg under dagen. Hotellet ligger bara ett par minuter från torget Vittorio Emanuele II.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från Colosseum och basilikan Santa Maria Maggiore. Enligt oberoende recensioner älskar par det här hotellets läge. Dess faciliteter och tjänster är också populära bland gästerna. Några av de andra funktioner som hotellet erbjuder är gratis parkering och kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 97 €.
  • Det är 1.2 kilometer till centrum.
  • At Home Townhouse - Filiberto har fått 9.8 av 10 poäng. Detta är exceptional.
Piazza Di Spagna Prestige

Piazza Di Spagna Prestige

Via Della Croce 33, Spagna, 00187 Rome, Italy

9 / 10
0.7 km
ca. 96 €


De eleganta sviterna på Prestige Piazza Di Spagna ligger bara ett par minuter från den fashionabla Via dei Condotti. Det här hotellet ligger också 1290 meter från tunnelbanan Spagna. Rummen har gratis Wi-Fi och satellit-tv. Sviterna på detta boende är inredda med matchande tyger och väggar.

Alla rum på hotellet är luftkonditionerade och har ett eget badrum med hårtork. Områdets shoppinggata Via del Corso ligger bara 400 meter bort. Oberoende recensioner berömde också läget för detta hotell, som är idealiskt för par som planerar att besöka Rom.

Några av de andra populära egenskaperna hos hotellet är dess rökfria rum och gratis WiFi. Dess luftkonditioneringsenheter är också populära bland gästerna.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 0.7 kilometer till centrum.
  • Piazza Di Spagna Prestige har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
Rome Central Rooms

Rome Central Rooms

Via Taranto 30, San Giovanni, 00182 Rome, Italy

9.4 / 10
1.7 km
ca. 71 €


Rome Central Rooms ligger 5 minuters promenad från Santa Maria och ett par kilometer från Porta Maggiore. Detta hotell erbjuder boende med gratis WiFi och en gemensam lounge. Det ligger 2,7 km från Domus Aurea och 2,6 km från Roms universitet.

Hotellet ligger i stadsdelen San Giovanni och har lägenheter som har luftkonditionering, sittgrupp, satellit-TV och värdeförvaringsskåp. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är gratis parkering och kaffebryggare i alla rum.

Alla rum på Rome Central Rooms har gratis Wi-Fi och är utrustade med handdukar och sängkläder. Den närmaste flygplatsen ligger 13 km bort. Oberoende recensioner berömde också detta hotells läge och dess placering nära områdets olika sevärdheter.

Resenärerna gav detta hotell 9,4 av 10 möjliga poäng baserat på dess läge och olika funktioner. Några av dessa är bland annat dess rökfria rum och gratis WiFi. Dess dagliga städning och gratis kaffe och te är också populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 1.7 kilometer till centrum.
  • Rome Central Rooms har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
Jacuzzi Rooms

Jacuzzi Rooms

Viale Giulio Cesare 183, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

9.2 / 10
1.6 km
ca. 83 €


De eleganta rummen på pensionatet Jacuzzi Rooms ligger på översta våningen i en fastighet i Viale Giulio Cesare. De har luftkonditionering och är utrustade med ett eget badrum med hårtork. Varje rum har en unik design som inkluderar ett fönster från golv till tak med ljudisolerade fönster.

Vissa av rummen på Rome Central Rooms har även ett spabad. Gästerna kan också njuta av en daglig italiensk frukost. Detta hotell ligger några steg från tågstationen Termini och nära tunnelbanestationen Ottaviano. Gästerna kan också använda hotellets kostnadsfria transferservice för att ta sig till flygplatsen.

Områdets närliggande sevärdheter som Via del Corso och de lokala butikerna är också populära bland oberoende recensenter. De noterade att detta hotells läge är mycket bra för par som planerar att besöka Rom. Andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat flygplatstransfer dygnet runt, hiss och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 83 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Jacuzzi Rooms har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
Tritone Top House

Tritone Top House

Via Francesco Crispi 10, Spagna, 00187 Rome, Italy

8.2 / 10
0.5 km
ca. 78 €


Tritone Top House ligger 5 minuters promenad från Spanska trappan och bara några steg från den berömda Fontana di Trevi. Detta hotell erbjuder luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi. Alla rum har en platt-TV och ett kylskåp. Du kan också njuta av gratis kaffe och te i hotellets vattenkokare.

Det privata badrummet på Rome Central Rooms har en hårtork och en regndusch. Gäster kan också njuta av gratis toalettartiklar och ett kök. Detta boende ligger 3 minuters promenad från tunnelbanestationen Barberini och ett par kilometer från tågstationen Termini.

Resenärer gav detta hotell 9,5 av 10 möjliga poäng baserat på dess läge och olika funktioner. De noterade att detta hotells faciliteter och tjänster är mycket bra för par som planerar att besöka Rom.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Tritone Top House har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Hotel Napoleon

Hotel Napoleon

Piazza Vittorio Emanuele II 105, Central Station, 00185 Rome, Italy

8.1 / 10
1.1 km
ca. 96 €


Hotel Napoleon är en byggnad från 1800-talet som ligger direkt framför tunnelbanan Vittorio Emanuele och några hundra meter från Termini-stationen. Alla dess luftkonditionerade rum har en platt-TV och en minibar. Du kan också njuta av gratis Wi-Fi på hela hotellet.

Vissa av rummen på Rome Central Rooms har en balkong. Gästerna kan njuta av en lätt lunch i hotellets bar innan de beger sig till Napoleons restaurang för att äta middag. Denna anläggning serverar en mängd olika italienska rätter och viner. Gästerna kan också njuta av en söt och välsmakande frukostbuffé på hotellet. Basilikan Santa Maria Maggiore ligger några hundra meter bort.

Enligt oberoende recensioner är detta område mycket populärt bland par som planerar att besöka Rom. De noterade att det här hotellets faciliteter och tjänster är mycket bra för par som planerar att besöka Rom. Några av de andra populära egenskaperna hos detta hotell är dess flygplatstransfer dygnet runt och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Napoleon har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Condotti Palace

Condotti Palace

Via Della Croce 15 (Check-in at Via Mario dè Fiori, 37), Spagna, 00187 Rome, Italy

8.4 / 10
0.7 km
ca. 95 €


Hotel Condotti Palace ligger i Roms exklusiva område, bara 80 meter från Spanska trappan och Via Condotti. De rymliga rummen har gratis Wi-Fi, platt-TV och olika möbler. Hotellet har även en takterrass som kan ge en fantastisk utsikt över staden.

En kontinental frukost serveras även på det närliggande Hotel Condotti, som ligger strax intill. Rummen på det här hotellet är rymliga och har olika funktioner, till exempel ett eget badrum och en platt-TV. Personalen på detta hotell är dessutom tillgänglig för att hjälpa dig med dina reseplaner.

Oberoende recensioner har berömt detta hotell för sitt läge och sina olika funktioner. Även par gillar dess läge, eftersom det har fått betyget 9,8 av 10 möjliga från trip.coms gäster sedan juli 2007. Andra populära tjänster och faciliteter är flygplatstransfer dygnet runt, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 0.7 kilometer till centrum.
  • Condotti Palace har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Cola Di Rienzo Suite B&B

Cola Di Rienzo Suite B&B

Via Cola Di Rienzo 111, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

8.5 / 10
1.2 km
ca. 73 €


Cola di Rienzo Suite ligger 10 minuters promenad från Vatikanen och erbjuder modernt boende i ett elegant bostadsområde. Alla rum har en platt-TV med satellitkanaler. Cykeluthyrning och WiFi erbjuds också av hotellet.

Hotellets café serverar en mängd söta snacks och kaffe. Gästerna kan också njuta av en söt frukost på ett närliggande kafé. Den närliggande tunnelbanestationen Lepanto ligger också 5 minuters promenad bort. Personalen på Cola di Rienzo Suite B&B kan också ordna flygplatstransfer och biluthyrning.

Det här hotellets läge är också populärt bland par. De gav det betyget 9,4 av 10 möjliga i en recension som gjordes den 18 november 2009. Andra populära faciliteter är flygplatstransfer dygnet runt, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1.2 kilometer till centrum.
  • Cola Di Rienzo Suite B&B har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Casawally

Casawally

Vicolo della Vaccarella 11, Pantheon, 00186 Rome, Italy

8.6 / 10
0.5 km
ca. 93 €


Apartments Casawally ligger i hjärtat av stadsdelen Pantheon i Rom och erbjuder modernt boende med gratis Wi-Fi. Alla lägenheter har en platt-TV och olika funktioner. Gästerna kan också njuta av en sittgrupp och ett kylskåp.

Rummen på detta hotell är rymliga och har olika funktioner, som ett eget badrum och en platt-TV. Lägenheterna har också ett bekvämt läge nära stadens sevärdheter, såsom Fontana di Trevi. Närmaste busshållplats är järnvägsstationen Roma Termini, som ligger cirka 20 minuter bort.

Hotellets läge är också populärt bland par. De gav det betyget 9,9 av 10 möjliga i en recension som gjordes den 17 december 2013. Andra populära tjänster och faciliteter är flygplatstransfer dygnet runt, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Casawally har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Flatinrome Trastevere Deluxe Rooms - Jacuzzi

Flatinrome Trastevere Deluxe Rooms - Jacuzzi

41 Via della Luce, Trastevere, 00153 Rome, Italy

9.1 / 10
0.8 km
ca. 89 €


Flatinrome Trastevere erbjuder expressincheckning och rökfria rum samt gratis WiFi och grillmöjligheter. Det ligger nära olika områden, till exempel Palazzo Venezia och Navona.

Boendet på detta hotell har ett gemensamt kök och bagageförvaring. Alla rum har en platt-TV, ett eget badrum och ett skrivbord. Gästerna kan också njuta av en mängd olika italienska matalternativ på ett närliggande kafé.

Hotellet erbjuder även en tvättservice och en mängd andra faciliteter, såsom fax och kopieringsmöjligheter. Några av de närliggande sevärdheterna som är populära i närheten av boendet är Roms synagoga och Campo de' Fiori. Närmaste flygplats ligger i Rom Ciampino, och boendet erbjuder flygplatstransfer dygnet runt.

Enligt oberoende recensioner är det här hotellets läge mycket populärt bland par. De gav det betyget 9,4 av 10 möjliga i en recension utförd den 12 mars 2018. Andra populära tjänster och faciliteter är flygplatstransfer dygnet runt, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Flatinrome Trastevere Deluxe Rooms - Jacuzzi har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
DownTown

DownTown

Via Frattina 99, Spagna, 00187 Rome, Italy

8.1 / 10
0.6 km
ca. 84 €


DownTown ligger i Roms centrum och erbjuder elegant boende, några hundra meter från Spanska trappan. Alla dess luftkonditionerade rum har en platt-TV och ett eget badrum. Du kan också använda hotellets gratis Wi-Fi under hela dagen.

Boendet ligger 560 meter från den berömda Via del Corso, och den närliggande Fontana di Trevi ligger 1290 meter bort. Hotellets läge är också populärt bland par. De gav det betyget 9,7 av 10 möjliga i en recension som gjordes den 18 november 2013.

Rökfria rum, flygplatstransfer dygnet runt, kaffebryggare, hiss, tvättservice och gratis WiFi i alla utrymmen är några av de populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder.


  • En natt kostar omkring 84 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • DownTown har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Piazza di Spagna Comfort Rooms

Piazza di Spagna Comfort Rooms

Via del Babuino 70, Spagna, 00187 Rome, Italy

8.2 / 10
0.8 km
ca. 74 €


De eleganta och moderna rummen på Spagna Comfort Suites ligger nära Spanska trappan och inom 5 minuters promenad från olika områden i Rom. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och luftkonditionering på hela boendet.

Alla hotellets rum har platt-TV, minibar och eget badrum med hårtork och andra tillbehör. Det närmaste området är tunnelbanestationen Spagna, som ligger 1 480 meter från Comfort Suites.

Resenärer har gett detta hotell 9,6 av 10 möjliga poäng baserat på dess läge och olika funktioner sedan april 2015. Några av de mest populära tjänsterna och faciliteterna som hotellet erbjuder är flygplatstransfer dygnet runt, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 74 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Piazza di Spagna Comfort Rooms har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Relais Luxury Corso

Relais Luxury Corso

36 Via del Corso, Spagna, 00186 Rome, Italy

8.2 / 10
0.9 km
ca. 84 €


Relais Luxury Corso är ett pensionat som har en 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis WiFi i hela hotellet. Vissa enheter har även en terrass med utsikt över staden. Hotellet erbjuder även luftkonditionerade rum med olika funktioner och tjänster. Några av dessa inkluderar ett skrivbord, ett värdeskåp, en kaffebryggare och en platt-TV.

Rummen på Relais Luxury har utrustats med handdukar och sängkläder. Några av de andra populära områdena i närheten av hotellet är Spanska trappan och Villa Borghese. Den närmaste flygplatsen är belägen 15 km från boendet. Oberoende recensioner har också noterat att detta område är ett av favoriterna bland resenärer i Rom.

Hotellets läge är också populärt bland par. De gav det betyget 9,3 av 10 möjliga i en recension gjord den 20 september 2021. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 84 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Relais Luxury Corso har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Gracchi Guest House

Gracchi Guest House

195 Via dei Gracchi, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

8.7 / 10
1.2 km
ca. 66 €


Gracchis pensionat ligger i Rom, 1,8 km från Vatikanen och nära olika områden, till exempel Petersplatsen och Palazzo del Popolo. Gäster som bor på det här boendet har också tillgång till ett eget badrum.

Hotellet erbjuder även gratis WiFi i hela huset. Gäster kan njuta av en italiensk frukost på ett lokalt kafé några minuter bort. Närmaste flygplats är Rom Ciampino flygplats, som ligger cirka 17,7 km från boendet. Många av hotellets gäster har noterat att detta område är deras favoritdel av staden.

Hotellets läge är också populärt bland par. De gav hotellet 9,8 av 10 möjliga poäng i en recension som gjordes den 18 oktober 2018. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 1.2 kilometer till centrum.
  • Gracchi Guest House har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Room Inn Vatican

Room Inn Vatican

Via Ottaviano 9, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

9 / 10
1.5 km
ca. 84 €


Room Inn Vatican ligger i stadsdelen Prati i Rom, 5 minuters promenad från Peterskyrkan och Vatikanmuseerna. Du kan njuta av gratis WiFi på hela hotellet. Några av de andra funktioner och tjänster som hotellet erbjuder är ett värdeskåp, satellit-TV och en vattenkokare.

Det privata badrummet på hotellet har dusch, hårtork och gratis toalettartiklar. Hotellet ligger också cirka tusen meter från den lokala tunnelbanestationen och stadens andra stora sevärdheter. Par älskar det här läget, eftersom det gav dem betyget 9,7 i en recension som gjordes i februari 2016.

Hotellets mest populära tjänster och faciliteter inkluderar flygplatstransfer dygnet runt, parkering och gratis WiFi i alla utrymmen. Gästerna kan också njuta av en mängd olika frukostalternativ på hotellet.


  • En natt kostar omkring 84 €.
  • Det är 1.5 kilometer till centrum.
  • Room Inn Vatican har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
Rome Lux House guest rooms

Rome Lux House guest rooms

17 Via Pompei, San Giovanni, 00183 Rome, Italy

9.6 / 10
1.7 km
ca. 91 €


Rome Lux House har ett bekvämt läge i stadsdelen San Giovanni, några hundra meter från Domus Aurea och cirka en mil från Colosseum. Här erbjuds luftkonditionerade rum med kök och gratis WiFi. Andra funktioner och tjänster som ingår i detta paket är ett värdeskåp, en vattenkokare och en platt-TV.

Alla rum på Rome Lux House är utrustade med en mängd olika bekvämligheter, som platt-TV och eget badrum. Gästerna kan också njuta av en lokal italiensk frukost varje morgon. Den närmaste flygplatsen ligger i stadens Ciampino flygplats.

Enligt oberoende recensioner älskar par hotellets läge och dess faciliteter. De gav det 9,1 av 10 möjliga poäng i en recension som gjordes den 30 januari 2022. Hotellets andra populära funktioner och tjänster inkluderar en 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 1.7 kilometer till centrum.
  • Rome Lux House guest rooms har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
IHH Suites Rome

IHH Suites Rome

Passeggiata di Ripetta 16, 4 piano, Spagna, 00186 Rome, Italy

8.6 / 10
1 km
ca. 86 €


IHH Suites Rome har ett idealiskt läge i stadsdelen Spagna, 1050 meter från det ikoniska Piazza del Popolo. Detta boende ligger också på kort avstånd från några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Via Condotti och Villa Borghese. Detta luftkonditionerade rum har ett gemensamt kök och gratis WiFi.

Hotellets luftkonditionerade rum har en sittgrupp, en platt-TV, ett värdeskåp samt ett eget badrum med hårtork och dusch. Vissa rum har även en balkong. Andra rum har dessutom en vattenkokare och en balkong.

Rummen på IHH Suites Rome har en mängd olika bekvämligheter, som platt-TV och eget badrum. Några andra populära områden i närheten av hotellet är Spanska trappan och Plaza di Spagna. Den närmaste flygplatsen ligger i stadens Ciampino flygplats.

Hotellet har också fått beröm av par för sitt läge. De gav det betyget 9,5 av 10 möjliga i en recension gjord den 12 november 2020. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1 kilometer till centrum.
  • IHH Suites Rome har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Ripa 145 Guest House in Trastevere

Ripa 145 Guest House in Trastevere

Via Di San Francesco A Ripa 145, Trastevere, 00153 Rome, Italy

8.4 / 10
0.8 km
ca. 97 €


Pensionatet Ripa 145 ligger i hjärtat av Trasteveres kommersiella område, på kort avstånd från olika sevärdheter. Här finns luftkonditionerade rum och gratis WiFi. En daglig frukost erbjuds också på detta boende.

Ripa 145 ligger i Trastevere, 1450 meter från Basilica Santa Maria. Detta hotell har en mängd olika rum som har spabad och balkong. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.

Hotellet har också fått beröm av par för sitt läge. De gav det 9,3 av 10 möjliga poäng i en recension som gjordes den 24 maj 2010. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 97 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Ripa 145 Guest House in Trastevere har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Bellitalia Vacanze

Bellitalia Vacanze

Via Crescenzio 2, Vaticano Prati, 00193 Rome, Italy

8.9 / 10
1 km
ca. 73 €


Bellitalia Vacanze Romane ligger i en historisk byggnad i Roms bostadsområde och erbjuder luftkonditionerade rum och gratis WiFi. Det närmaste större området är Vatikanen, som ligger cirka 10 minuter bort. Detta bed and breakfast har även en mängd olika bekvämligheter, som en platt-TV.

Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen. Rummen på Relais Vacanze Romane har ett eget badrum med badkar eller dusch. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi och en mängd gratis toalettartiklar.

Hotellet ligger också nära en busshållplats som erbjuder direktförbindelser till flygplatsen Fiumicino. Enligt oberoende recensioner uppskattar par hotellets läge och de olika tjänster och faciliteter som erbjuds. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat flygplatstransfer dygnet runt och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1 kilometer till centrum.
  • Bellitalia Vacanze har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Hotel Principessa Isabella

Hotel Principessa Isabella

Via Sardegna 151, Via Veneto, 00187 Rome, Italy

8.2 / 10
1.1 km
ca. 82 €


Principessa Isabella ligger 5 minuters promenad från parken Villa Borghese. Detta hotell erbjuder eleganta rum med gratis WiFi och en mängd andra faciliteter. Gästerna kan också njuta av en promenad längs Via Veneto, som är en välkänd gata i La Dolce Vita.

Alla hotellets luftkonditionerade rum har en platt-TV och en minibar. Du kan också njuta av en kontinental frukost i hotellets frukostrum. Hotellets bar serverar internationella och lokala drycker och har ett stort vardagsrum med tv och tidningar.

Hotellet ligger inom 10 minuters promenad från Spanska trappan och Roms exklusiva shoppingområde. Det ligger också nära tågstationen Roma Termini och Repubblica. Gästerna kan också dra nytta av hotellets gratis wi-fi och 24-timmarsreception.

Enligt oberoende recensioner uppskattar paren det här hotellets läge och de olika tjänster och faciliteter som erbjuds. De gav det också 8,3 av 10 möjliga betyg i en recension på trip.com utförd den 23 augusti 2004. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Principessa Isabella har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Vatican Domus Luxury Rooms

Vatican Domus Luxury Rooms

12 Via Orazio Piano 2 - Interno 3, Vaticano Prati, 00193 Rome, Italy

9.5 / 10
1.1 km
ca. 72 €


Vatican Domus Luxury rooms ligger inom 10 minuters promenad från Spanska trappan och Roms exklusiva shoppingdistrikt. Detta hotell ligger också nära Vatikanmuseerna och 1,8 km från Vatikanens populära sevärdheter. Dess läge i stadsdelen Vaticano Prati ger gästerna en mängd olika tjänster och faciliteter.

Hotellet ligger 2,9 km från Roms centrum. De luftkonditionerade rummen på Vatican Domus Luxury låter gästerna njuta av en mängd olika funktioner, såsom skrivbord, kylskåp, kassaskåp och platt-TV. Några av de områden som besöks av turister är Peterskyrkan, Petersplatsen och Via del Popolo.

Närmaste flygplats är flygplatsen Rom Ciampino, som ligger cirka 17,7 km från hotellet. Enligt oberoende recensioner uppskattar paren det här hotellets läge och de olika tjänsterna och faciliteterna som det erbjuder. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis WiFi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Vatican Domus Luxury Rooms har fått 9.5 av 10 poäng. Detta är exceptional.
Serventi Longhi Rooms

Serventi Longhi Rooms

Largo Brindisi 2, San Giovanni, 00182 Rome, Italy

9 / 10
1.6 km
ca. 77 €


Detta boende ligger i hjärtat av Rom och erbjuder husdjursvänligt boende. Alla dess rum har en platt-TV.

Varje rum på Vatican Domus Luxury har ett eget badrum och en vattenkokare. Andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en kaffebryggare i alla rum. Gästerna kan också njuta av gratis toalettartiklar och en hårtork. Boendet ligger cirka 50 meter från tunnelbanestationen San Giovanni.

Enligt oberoende recensioner älskar par läget på Vatican Domus Luxury. Här erbjuds gratis WiFi, 24-timmarsreception och kaffebryggare i alla rum. Hotellet har också olika andra faciliteter, såsom hiss och te/kaffebryggare.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Serventi Longhi Rooms har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
Charme 308

Charme 308

308 Corso Vittorio Emanuele II, Navona, 00186 Rome, Italy

9.2 / 10
0.9 km
ca. 93 €


Charme 308 ligger i centrala Rom och erbjuder en gemensam lounge och gratis WiFi. Alla lägenheter har ett eget badrum och har olika funktioner som luftkonditionering och platt-TV. Du kan också njuta av en kontinental frukost som serveras varje morgon på hotellet.

Andra populära sevärdheter i närheten av boendet är Vatikanen, Petersplatsen och Pantheon. Den närmaste flygplatsen ligger i Rom Ciampino flygplats, som ligger 15 km från hotellet. Några av de oberoende recensioner som har skrivits om hotellet tyder på att par älskar anläggningens läge.

Avståndet från boendets läge till dess faciliteter och tjänster är beräknat med hjälp av data från OpenStreetMap. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Charme 308 har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
Vatican G&G Suites

Vatican G&G Suites

14A Via Caio Mario, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

9.1 / 10
1.5 km
ca. 100 €


The Vatican G&G Suites ligger i Rom och erbjuder gratis WiFi och utsikt över trädgården. Detta hotell ligger mindre än en mil från Petersplatsen och mindre än 2480 meter från Vatikanmuseerna. Varje rum har ett eget badrum och en platt-TV. Andra populära sevärdheter i närheten av hotellet är Peterskyrkan och Vatikanen.

Den närmaste flygplatsen ligger i Rom Ciampino, på ett avstånd av 15,9 km från hotellet. Vatican G&G Suites har fått mycket positiv feedback från sina gäster, som beskriver platsen som deras favoritdel av Rom.

Avståndet från hotellets läge till dess faciliteter och tjänster beräknas med hjälp av data från OpenStreetMap. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 1.5 kilometer till centrum.
  • Vatican G&G Suites har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
Vatican Domus Smart Rooms

Vatican Domus Smart Rooms

12 Via Orazio piano rialzato, interno 1, Vaticano Prati, 00193 Rome, Italy

9.2 / 10
1.1 km
ca. 68 €


Vatican Domus Smart Rooms har ett bekvämt läge i stadsdelen Vaticano Prati, nära olika populära områden som Peterskyrkan, Vatikanen och Petersplatsen. Detta boende ligger också cirka en mil från Petersplatsen och 1,9 km från Vatikanmuseerna och Piazza del Popolo.

Hotellet ligger 1,8 km från Roms centrum och 2,3 km från det populära området Navona. Detta boende har luftkonditionerade rum med skrivbord och värdeförvaringsskåp. Gratis wi-fi finns också tillgängligt på hela hotellet. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en kaffebryggare i alla rum.

Lägenheterna på Vatican Domus Smart Rooms har en garderob. Den närmaste flygplatsen ligger i Rom Ciampino flygplats, som ligger cirka 17,7 km från hotellet. Några av de oberoende recensionerna som har skrivits om hotellet tyder på att par älskar läget.

Med hjälp av data från OpenStreetMap beräknas avståndet från boendets läge till dess faciliteter och tjänster. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Vatican Domus Smart Rooms har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
Place 24 Suites & Wellness

Place 24 Suites & Wellness

Via Francesco Carrara 24, Villa Borghese Parioli, 00196 Rome, Italy

8.6 / 10
1.2 km
ca. 64 €


Place 24 Suites & Wellness ligger bara hundra meter från det centrala området Piazza del Popolo i Rom och erbjuder modernt inredda rum med platt-tv och utsikt över staden. Detta boende ligger också 1,9 km från Vatikanstaten. Alla dess luftkonditionerade rum har ett eget badrum med hårtork och är utrustade med en mängd olika bekvämligheter.

Rumsservice dygnet runt och gratis WiFi erbjuds också på Place 24 Suites & Wellness, som ligger 1290 meter från tunnelbanestationen Flaminio. Hotellet ligger 5 minuters promenad från Via del Corso och erbjuder en bubbelpool och ett hamam. Några av de oberoende recensionerna som har skrivits om hotellet tyder på att par älskar läget.

De mest populära faciliteterna på Vatican Domus Smart Rooms är bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en kaffebryggare i alla rum. Andra populära tjänster och faciliteter är hiss, flygplatstransfer och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 1.2 kilometer till centrum.
  • Place 24 Suites & Wellness har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
HortiSallustio luxury rooms

HortiSallustio luxury rooms

3 Piazza Sallustio piano 3, interno 9, Via Veneto, 00187 Rome, Italy

9.2 / 10
1.1 km
ca. 82 €


Hotel HortiSallustio ligger 9,7 km från Roms centrum och har en gemensam lounge och ett gemensamt kök. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi i hela anläggningen. Detta boende ligger 1,1 km från Santa Maria Maggiore och 1,8 km från Villa Borghese.

Pensionatet erbjuder lägenheter med utsikt över staden, och alla har ett eget badrum. Närmaste flygplats ligger i Rom Ciampino, och hotellet har en avgiftsbelagd flygplatstransfer.

Enligt oberoende recensioner älskar par läget på Hotel HortiSallustio. Det fick 8,7 av 10 möjliga poäng av trip.coms gäster i maj 2022. Andra faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, hiss och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • HortiSallustio luxury rooms har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
Residenza Mecenate

Residenza Mecenate

13 Via Carlo Alberto 13, Central Station, 00185 Rome, Italy

8.4 / 10
0.9 km
ca. 91 €


Aparthotel Residenza Mecenate ligger i Mecenate och har ett spabad. Varje lägenhet har en platt-TV, luftkonditionering och ett kylskåp. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost som serveras i köket.

Hotellet ligger 1 km från Residenza Mecenate och 14 minuters promenad från Roms Sapienza-universitet. Den närmaste flygplatsen ligger cirka 13 km från boendet. Trip.com-användare har också berömt hotellets läge.

Med hjälp av data från OpenStreetMap beräknas avståndet från fastighetens läge till dess faciliteter och tjänster. Några av de populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Residenza Mecenate har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
La Vite Vaticana

La Vite Vaticana

5 Viale dei Bastioni Di Michelangelo, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

8.8 / 10
1.5 km
ca. 71 €


La Vite Vaticana ligger 1050 meter från Vatikanmuseerna och erbjuder luftkonditionerat boende i Rom. Alla rum har en platt-TV och gratis WiFi. Varje badrum har en egen dusch och en hårtork. Gratis toalettartiklar och en hårtork finns också i alla rum.

La Vite Vaticana har en bagageförvaring. Hotellet ligger cirka 1480 meter från Peterskyrkan och nära Roms Ciampino-flygplatsen. Trip.com-användare berömde i hög grad det här boendets läge, som de konstaterade var deras favoritdel av Rom.

Rökfria rum, flygplatstransfer, kaffebryggare, 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi i alla utrymmen är några av de tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 1.5 kilometer till centrum.
  • La Vite Vaticana har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Sophie's Choice 2 a San Pietro

Sophie's Choice 2 a San Pietro

Viale Giulio Cesare 95, scala A, piano 5, int. 18, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

9.3 / 10
1.5 km
ca. 72 €


Sophie's Choice 2 A San Pietro ligger 2,1 km från Peterskyrkan och 2,3 km från Trocadero del Popolo och erbjuder boende med gemensam lounge. Du kan också parkera på hotellets privata parkeringsplats.

Hotellet erbjuder även flygplatstransport dygnet runt och gratis WiFi. Alla lägenheter har luftkonditionering och en sittgrupp. Alla lägenheter har också en matplats, en platt-TV och ett eget badrum med dusch och hårtork.

Sophie's Choice 2 a San Pietro ligger 2,3 km från Petersplatsen och 2,6 km från Vatikanmuseerna och erbjuder boende med utsikt över staden. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost som serveras dagligen. Alla rum på detta hotell har en vattenkokare och är utrustade med handdukar och sängkläder.

Den närmaste flygplatsen ligger cirka 17,7 km från hotellet. Trip.com-användare berömde i hög grad boendets läge, som de konstaterade var deras favoritdel av staden. Andra faciliteter och tjänster var bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 1.5 kilometer till centrum.
  • Sophie's Choice 2 a San Pietro har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
Stay Inn Rome Via Del Corso

Stay Inn Rome Via Del Corso

Via Del Corso 81, Spagna, 00186 Rome, Italy

8.5 / 10
0.8 km
ca. 99 €


Stay Inn Rome ligger på Via Del Corso, inom 5 minuters promenad från Spanska trappan och Trocadero del Popolo. Här erbjuds moderna boenden med platt-TV och gratis WiFi. Du kan också utnyttja hotellets kostnadsfria parkering.

Hotellet ligger 10 minuters promenad från det italienska parlamentet och tunnelbanestationen Spagna. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi och luftkonditionering i alla rum. Rummen har även en kaffemaskin och ett eget badrum. Spanska trappan och Via Condotti ligger 5 minuters promenad bort.

Enligt oberoende recensioner är detta område av Rom boendets gästers favoritdel av staden. Personalen och läget får också mycket beröm av Trip.coms användare. Andra faciliteter och tjänster på hotellet inkluderar en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Stay Inn Rome Via Del Corso har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Cavour Luxury Home

Cavour Luxury Home

52 Via Farini, Central Station, 00185 Rome, Italy

8.2 / 10
0.9 km
ca. 81 €


Cavour Luxury Home ligger 560 meter från Santa Maria Maggiore och erbjuder luftkonditionerat boende med gratis WiFi. Här finns även ett eget badrum och en platt-TV. Köket har en mängd olika vitvaror.

Vissa enheter på Cavour Luxury Home har en balkong eller en sittgrupp. Närmaste flygplats är Roms Ciampino flygplats, som ligger 12,9 km från boendet. Andra närliggande sevärdheter är Domus Aurea och Quirinal Hill.

Resenärerna älskade läget på detta hotell, som fick betyget 8,6 av Trip.com-användarna år 2020. Andra faciliteter och tjänster på boendet inkluderar en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Cavour Luxury Home har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Gardoce's Guest House

Gardoce's Guest House

89 Via degli Scipioni, Vaticano Prati, 00192 Rome, Italy

8.8 / 10
1.5 km
ca. 80 €


Gardoce's guest house ligger i centrala Rom och erbjuder boende nära några av stadens mest populära sevärdheter, som Vatikanmuseerna och Petersplatsen. Varje rum har ett eget badrum och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av en platt-TV och en gratis kaffebryggare.

Gardoce's pensionat ligger nära några av stadens mest populära sevärdheter, som Peterskyrkan och Trocadero del Popolo. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost på hotellet.

Användarna på Trip.com berömde också i hög grad hotellets läge. De noterade att det var det perfekta valet för par som planerade att besöka staden. Andra faciliteter och tjänster på hotellet inkluderar en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 1.5 kilometer till centrum.
  • Gardoce's Guest House har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Hotel Hiberia

Hotel Hiberia

Via XXIV Maggio 7, Trevi, 00187 Rome, Italy

8.5 / 10
0.2 km
ca. 46 €


Hotel Hiberia ligger nära några av stadens mest populära sevärdheter, till exempel Colosseum. Det ligger också inom 5 minuters promenad från tågstationen Roma Termini. Hotellets restaurang serverar ett brett utbud av internationella och italienska rätter. Dess flerspråkiga personal kan nås dygnet runt.

Rummen på hotellet är inredda med trämöbler och har klinker- eller mattgolv. De har även ett eget badrum och en mängd andra faciliteter. Enligt oberoende recensioner är området där hotellet ligger boendets gästers favoritdel av staden.

Hotellets olika faciliteter och tjänster, såsom dess 24-timmarsreception, får också beröm av resenärerna. Några av de andra populära funktionerna på hotellet är en restaurang och gratis flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 46 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Hotel Hiberia har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Hotel Virgilio

Hotel Virgilio

Via Palermo 30, Rione Monti, 00184 Rome, Italy

8.5 / 10
0.5 km
ca. 43 €


Virgilio Hotel ligger i en byggnad från 1800-talet och ligger inom 10 minuters promenad från Forum Romanum och Colosseum. Området runt hotellet är fullt av restauranger och butiker. Tunnelbanestationen Repubblica ligger också cirka 1050 meter bort. Rummen på hotellet har varma färger och är utrustade med trämöbler.

Alla rum på Virgilio har luftkonditionering och satellit-tv. Frukost serveras varje morgon i hotellets restaurang, och personalen är tillgänglig för att hjälpa gästerna att planera sin resa till staden. Hotellets 24-timmarsreception kan också ordna utflykter och andra aktiviteter i området.

Resenärerna älskade hotellets läge och de olika tjänster och faciliteter som erbjuds. De gav det 9,4 av 10 möjliga poäng på Trip.com sedan den 3 september 2004. Bland de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder finns gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 43 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Virgilio har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
TREVI QQ ROOMS

TREVI QQ ROOMS

Vicolo Scavolino VICOLO SCAVOLINO 61 INT 2, Trevi, 00187 Rome, Italy

8.4 / 10
0.4 km
ca. 63 €


Trevi QQ rooms and breakfast ligger cirka 8 minuter från stranden, inom 5 minuters promenad från Quirinal Hill. Boendet erbjuder även luftkonditionerade rum med gratis WiFi och platt-TV. Gästerna kan njuta av ett eget badrum med hårtork och dusch.

Hotellets gäster kan njuta av en italiensk frukost på hotellets restaurang, som ligger nära några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Palazzo Venezia och Spagna. Den närmaste flygplatsen ligger i Rom Ciampino, 11 km från hotellet. Gästerna kommer också att uppskatta den kostnadsfria flygplatstransfer som hotellet erbjuder.

De gav hotellet 9,8 av 10 möjliga poäng på grund av de olika funktioner och tjänster som erbjuds. Par var också mycket nöjda med hotellets läge. Andra faciliteter och tjänster på hotellet är bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 0.4 kilometer till centrum.
  • TREVI QQ ROOMS har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Hotel Lirico

Hotel Lirico

Via Del Viminale 31, Central Station, 00184 Rome, Italy

8.2 / 10
0.7 km
ca. 85 €


Lirico Hotel ligger i ett bekvämt område i Nazionale, som är känt för sina många butiker. Hotellets kontinentala frukost serveras i en bar inom 240 meter från Viminale Palace. Hotellets personal kan hjälpa gästerna att planera sin resa och hitta de bästa lokala restaurangerna.

Hotellets reception ligger uppför en trappa, och portvakten kan hjälpa till med bagage. Anläggningen ligger också inom ett område med begränsad trafik. Gäster kan dessutom begära specialtillstånd för bilar genom att fråga efter dem.

Resenärerna älskade hotellets läge och de olika tjänster och faciliteter som erbjuds. De gav det ett betyg på 9,1 av 10 möjliga år 2005. Bland de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder finns gratis flygplatstransfer och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 0.7 kilometer till centrum.
  • Hotel Lirico har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Hotel Smeraldo

Hotel Smeraldo

Via dei Chiavari 20, Pantheon, 00186 Rome, Italy

8.8 / 10
0.4 km
ca. 100 €


Smeraldo Hotel ligger 5 minuters promenad från den historiska stadskärnan och erbjuder luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi och satellitkanaler. Vissa rum har även en balkong. Hotellet serverar även en frukostbuffé från klockan 10.00 till 16.00.

Smeraldo Hotel ligger bara 5 minuters promenad från stadens centrala sevärdheter, som Pantheon och Piazza Navona. Tack vare dess läge kan gästerna också njuta av de olika aktiviteterna på den närliggande Campo de' Fiori. Detta område är dessutom känt för sitt pulserande nattliv.

Hotellet ligger också nära tågstationen Termini, som är ett bekvämt stopp för många turister. Enligt oberoende recensioner var par mycket nöjda med hotellets läge och de olika tjänster och faciliteter som erbjuds. Några av de andra populära egenskaperna och tjänsterna som hotellet erbjuder är bland annat gratis flygplatstransfer och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 0.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Smeraldo har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Hotel Raffaello; Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Raffaello; Sure Hotel Collection by Best Western

Via Urbana 3, Rione Monti, 00184 Rome, Italy

8.7 / 10
0.7 km
ca. 70 €


Best Western Hotel Hotel, känt som Hotel Raffaello, ligger i ett lugnt område cirka 10 minuter från Roms terminusstation Termini och Colosseum. Dess luftkonditionerade rum har TV, luftkonditionering och minibar. Wi-Fi är gratis i hela hotellet. Gratis dagstidningar finns också i lobbyn.

Hotellet har en engagerad personal som kan hjälpa till att planera och boka utflykter och restauranger. Den dagliga frukostbuffén serveras i restaurangen, och gästerna kan njuta av gratis kaffe och te i loungen. Hotellet ligger också nära tunnelbanan Cavour, som är en bekväm hållplats för många turister. Några av de oberoende recensioner som har skrivits om hotellet hävdar att det är den bästa delen av Rom.

Resenärerna älskade hotellets läge och de olika tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder. De gav det ett betyg på 9,3 av 10 möjliga år 2005. Varumärket Best Western är också känt för sina rökfria rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 0.7 kilometer till centrum.
  • Hotel Raffaello; Sure Hotel Collection by Best Western har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Floris Hotel

Floris Hotel

Via Nazionale 251, Central Station, 00184 Rome, Italy

8.4 / 10
0.7 km
ca. 96 €


Hotel Floris ligger 2 minuters promenad från tunnelbanestationen Repubblica, som ger direkt tillgång till Vatikanmuseerna. Dess frukostbuffé serveras i restaurangen, och den har en mängd olika matalternativ. Alla dess rum har dubbelglasfönster. Hotellet har även en bar, och alla rum har luftkonditionering.

Rummen på hotellet har modern och ljus design, och de är också utrustade med kassaskåp och minibar. Detta rökfria hotell ligger bara 15 minuter från Spanska trappan och Fontana di Trevi. Hotellet ligger dessutom nära tågstationen Termini, som är ett bekvämt stopp för många turister.

Resenärer gav hotellet 9,2 av 10 möjliga poäng år 2013 på grund av dess läge och de olika tjänster och faciliteter som erbjuds. Dess rökfria rum och gratis WiFi är också populära egenskaper.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 0.7 kilometer till centrum.
  • Floris Hotel har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Locanda degli Antiquari

Locanda degli Antiquari

Via Dei Gabrielli 92, Navona, 00186 Rome, Italy

8.4 / 10
0.8 km
ca. 44 €


Locanda degli Antiquari är ett bed and breakfast som ligger bara 10 minuters promenad från Vatikanen. Alla rum har gratis Wi-Fi och är utrustade med satellit-TV. Boendet ligger i Palazzo Taverna, som är en vacker historisk byggnad. Enligt oberoende recensioner är detta område en av de mest populära sevärdheterna i Rom.

Resenärerna älskade hotellets läge och de olika tjänster och faciliteter som erbjuds. De gav det ett betyg på 9,8 av 10 möjliga år 2008. Några av de mest populära egenskaperna hos hotellet är rökfria rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 44 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Locanda degli Antiquari har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Sophie Terrace Hotel

Sophie Terrace Hotel

Via Principe Amedeo 6, Central Station, 00185 Rome, Italy

9 / 10
0.8 km
ca. 95 €


Sophie Terrace Hotel är ett 3-stjärnigt hotell som ligger i centrala Rom, några hundra meter från Santa Maria Maggiore. Detta boende har en restaurang, en bar och en mängd olika rum och faciliteter. Dess 24-timmarsreception och flygplatstransport är också tillgängliga.

Sophie Terrace Hotel erbjuder luftkonditionerade rum med olika funktioner. Några av de områden som är populära i närheten av hotellet är Domus Aurea, Quirinal Hill och Barberinitorget. Gäster som bor på denna anläggning kan också dra nytta av hotellets gratis Wi-Fi och ett värdeförvaringsskåp. Den närmaste flygplatsen är belägen 14 km bort.

Enligt oberoende recensioner älskar par det här hotellets läge. Det fick också betyget 9,3 av 10 möjliga av trip.coms gäster år 2021. Några av de andra populära egenskaperna hos denna anläggning är gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Sophie Terrace Hotel har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.