87+ Billiga Hotell För Två Personer Mitt I Berlin!

Letar du efter ett billigt hotell i Berlin? Kolla då in vår lista över billiga men välrenommerade hotell!

En billig resa behöver inte längre betyda att du måste offra komfort eller kvalitet. Berlin är en fantastisk stad för resenärer med en budget eftersom du kan bo mitt i händelsernas centrum och njuta av nattlivet utan att spränga din budget.

De billiga hotellen i Berlin Mitte är garantin för en oförglömlig stadsresa. Berlin Mitte är den sexiga stadsdelen i Berlin och hemvist för de berömda shoppinggatorna Kurfürstendamm och Friedrichstraße.

Eftersom Berlin Mitte är en magnet för människor från hela världen finns det många billiga hotell i staden som erbjuder dubbelrum från cirka 50 euro per natt.

Vår lista över 90 billiga hotell i Berlin Mitte med hög komfort!

Även om du planerar din stadsresa på en budget behöver du inte gå miste om bekvämt boende mitt i Berlin Mitte. De här hotellen rekommenderas:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Mitte, 10785 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.1 km
ca. 119 €


Hotel Berlin erbjuder gratis Wi-Fi och moderna rum med platt-TV. Detta hotell i Berlin ligger 5 minuters promenad från KaDeWe och har en restaurang och en loungebar. Rummen på detta hotell är utrustade med ett kylskåp.

Hotellet har även ett modernt gym och en finsk bastu. Gästerna kan också använda den dygnetruntöppna receptionen och njuta av de olika fritidsfaciliteter som hotellet erbjuder. Detta hotell i Berlin ligger fem minuters promenad från Berlins djurpark och shoppinggatan Kurfrstendamm.

Hotellets läge är också en populär egenskap, eftersom par ofta uppskattar läget på detta hotell i Berlin. Här finns bland annat ett fitnesscenter och gratis Wi-Fi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 119 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Berlin, Berlin har fått 8.0 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel Berlin, Berlin anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Allegra

Hotel Allegra

Albrechtstr. 17, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
0.8 km
ca. 105 €


Allegra Hotel ligger 300 meter från shoppingområdet Friedrichstrasse. De lugna rummen har en tv, en minibar och ett eget badrum. Gästerna kan också njuta av en måltid på ALvis restaurang, som serverar lokala rätter.

På kvällen kan gästerna njuta av snacks och drycker i hotellets bar Albrechtshof. Detta hotell i Berlin ligger 5 minuters promenad från Friedrichstrasse och S-Bahn-stationen. Enligt gästernas recensioner är detta område mycket populärt i Berlin.

De flesta av hotellets populära egenskaper är dess rökfria rum och gratis parkering. Gästerna kan också avboka sin bokning utan deposition eller avgift.


  • En natt kostar omkring 105 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Allegra har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel Allegra anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

Friedrichstr. 96, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
0.9 km
ca. 110 €


Detta hotell ligger bredvid järnvägsstationen och nära Friedrichstrasse, tio minuters promenad från Berlins historiska boulevard Unter den Linden och Brandenburger Tor. Alla rum på NH Collection har platt-tv och badrum med marmordetaljer.

Alla hotellets rum har en mängd olika funktioner, till exempel satellit-tv, kaffebryggare och gratis Wi-Fi. Hotellet serverar även frukost och erbjuder tyska och medelhavsrätter under de tidiga morgnarna. Fitnessrummet på detta hotell i Berlin har en mängd olika träningsredskap.

En relaxavdelning och en finsk bastu finns också på detta hotell. Hotellets concierge kan dessutom hjälpa till att ordna teaterbiljetter. Gästerna kan också använda hotellets parkering, som är tillgänglig mot en extra avgift. Allegra Berlin Friedrichstrae erbjuder även en kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt.

Enligt gästernas recensioner är detta område mycket populärt i Berlin. Par uppskattar hotellets läge och dess olika funktioner. De mest populära funktionerna på NH Collection är rökfria rum och en restaurang som serverar olika maträtter.


  • En natt kostar omkring 110 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Leonardo Hotel Berlin Mitte

Leonardo Hotel Berlin Mitte

Bertolt Brecht Platz 4, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
0.9 km
ca. 86 €


Leonardo Hotel Berlin Mitte, som är en del av ett internationellt designprojekt som kallas YOO, har en unik design som skapats av Philippe Starck. Alla dess luftkonditionerade rum har en platt-TV och ett eget badrum. Vissa av rummen har även en balkong med utsikt över staden.

Leonardo Hotel Berlin Mitte har ett bekvämt läge nära teatern Friedrichstadt-Palast. Detta hotell ligger också 5 minuters promenad från olika restauranger och butiker. Gästerna kan lätt nå Berlins historiska platser, såsom Tyska historiska museet och Naturhistoriska museet. Från hotellet kan du lätt nå Brandenburger Tor och Tyska historiska museet.

Hotellets läge och kvaliteten på tjänsterna är också ett populärt inslag, eftersom par ofta uppskattar läget på detta hotell i Berlin. Dess närhet till tågstationen och Friedrichstrasse ger gästerna utmärkta buss-, tunnelbane- och S-Bahn-förbindelser.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Leonardo Hotel Berlin Mitte har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Leonardo Hotel Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Best Western Hotel Berlin Mitte

Best Western Hotel Berlin Mitte

Albrechtstr. 25/Ecke Reinhardtstr., Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
1 km
ca. 61 €


Best Western Berlin Mitte erbjuder moderna och rymliga rum som är utrustade med en modern glasfasad. Hotellet erbjuder också en mängd olika måltider i form av frukostbuffé. Några av rummen på det här hotellet har stora fönster.

Best Western Berlin Mitte ligger också 10 minuters promenad från UNESCO:s museiö och Brandenburger Tor. Detta hotell ligger dessutom 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Oranienburger Tor. Dess reception är öppen dygnet runt.

Oberoende gästers recensioner har berömt läget och kvaliteten på hotellets tjänster. Par uppskattar ofta det här hotellets läge. Best Western Berlin Mitte har också en mängd andra funktioner som är utformade för att göra vistelsen på detta hotell bekvämare.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 1 kilometer till centrum.
  • Best Western Hotel Berlin Mitte har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är gut.
  • Best Western Hotel Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Meliá Berlin

Meliá Berlin

Friedrichstr. 103, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1 km
ca. 127 €


Wi-Fi är gratis på hela hotellet. Rummen och sviterna på Meli Berlin är utrustade med platt-tv och har ljudisolerade fönster. Hotellet har också en mängd andra faciliteter, till exempel ett fitnesscenter och en modern bastu.

Cyklar finns också tillgängliga på begäran. Hotellets restaurang serverar en mängd olika maträtter och drycker. Brandenburger Tor och andra framstående sevärdheter ligger inom en radie av 1 kilometer från hotellet.

Detta hotell ligger bara hundra meter från Friedrichstrasse Station, nära alla områden i Berlin, inklusive tågstationen och S-Bahn. Många oberoende gäster berömde läget för detta hotell, som anses vara det mest populära området i staden.

Hotellets restaurang serverar en mängd olika maträtter och drycker. Personalen på hotellet är också mycket skicklig på att tillhandahålla en god frukost.


  • En natt kostar omkring 127 €.
  • Det är 1 kilometer till centrum.
  • Meliá Berlin har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Meliá Berlin anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina-Paulus-Str. 5, Mitte, 10557 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.1 km
ca. 116 €


Alla hotellets anläggningar och rum är utrustade med gratis Wi-Fi. De moderna rummen på Intercity Hotel Berlin Hauptbahnhof är rymliga och har modern inredning. De har även ett eget badrum och en sittgrupp. Hotellets restaurang serverar en mängd internationella och regionala specialiteter.

På 5 minuters promenad från hotellet kan gästerna njuta av ett brett utbud av restauranger. Riksdagen och Brandenburger Tor ligger båda inom 10 minuters promenad. Potsdamer Platz ligger också 30 minuters promenad bort. IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof ligger 8 kilometer från Berlins flygplats Tegel.

En del par uppskattar mycket det här hotellets läge. Dess läge och kvaliteten på tjänsterna är också en populär egenskap, eftersom par ofta uppskattar läget på detta hotell i Berlin. Dess närhet till tågstationen och Friedrichstrasse ger gästerna utmärkta buss-, tunnelbane- och S-Bahn-förbindelser.


  • En natt kostar omkring 116 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstr. 66, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.2 km
ca. 148 €


De luftkonditionerade rummen på Select Hotel Berlin Gendarmmenmarkt är rymliga och utrustade med moderna möbler och ett skrivbord, och de har gratis Wi-Fi. En mängd olika frukostbuffémåltider finns också tillgängliga på hotellet. Under sommarsäsongen kan hotellets uteservering användas för att äta utomhus.

I lobbybaren på Select Hotel Berlin Gendarmmenmarkt finns ett stort urval av drycker. Den närmaste tunnelbanestationen ligger bara hundra meter bort. Gästerna kan enkelt nå Alexanderplatz och Potsdamer Platz via ett direkttåg. Det här hotellet har också en underjordisk parkeringsplats på begäran.

Enligt hotellets oberoende gäster anses detta område vara det mest populära området i Berlin. Läget och kvaliteten på tjänsterna är också en populär egenskap, eftersom par ofta uppskattar det här hotellets läge. Några av hotellets andra populära egenskaper är gratis parkering och etablissemangets restaurang.


  • En natt kostar omkring 148 €.
  • Det är 1.2 kilometer till centrum.
  • Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är gut.
  • Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ibis Berlin Hauptbahnhof

Ibis Berlin Hauptbahnhof

Invalidenstrasse 53, Mitte, 10557 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
1.3 km
ca. 87 €


Att ta sig till Berlins centralstation ligger bara 300 meter från Ibis Berlin Hauptbahnhof. Alla hotellets luftkonditionerade rum har en platt-TV och ett skrivbord. Gästerna kan också njuta av förfriskningar i hotellets snackbar och hotellets egen bar.

Närliggande sevärdheter som Reichstag och Museum fr Naturkunde ligger också inom gångavstånd. Gästerna kan lätt nå Berlin-Tegel flygplats efter att ha rest cirka 7 kilometer. Dess läge och kvaliteten på tjänsterna är dessutom en populär egenskap, eftersom par ofta uppskattar det här hotellets läge.

Ibis är en populär hotellkedja. Dess rökfria rum och gratis Wi-Fi i alla utrymmen är också populära egenskaper. Dess läge och kvaliteten på dess tjänster är dessutom en populär egenskap, eftersom par ofta uppskattar det här hotellets läge.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Ibis Berlin Hauptbahnhof har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Ibis Berlin Hauptbahnhof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel ROMY by AMANO

Hotel ROMY by AMANO

Invalidenstrasse 53 A, Mitte, 10557 Berlin, Deutschland

8.3 / 10
1.3 km
ca. 81 €


Receptionen som är öppen dygnet runt, gratis Wi-Fi och en restaurang är några av hotellets andra populära funktioner. Några av rummen på hotellet har balkong eller terrass, och de har även privata badrum med hårtork och dusch.

Alla rum på Hotel Roma by AMANO har en platt-TV och är utrustade med handdukar och sängkläder. Flera populära sevärdheter ligger också inom gångavstånd, till exempel Berlin Wall Memorial och Holocaust Memorial.

Närliggande sevärdheter som Berlin-Tegel flygplats ligger också inom gångavstånd. Hotellet ligger bara 21 kilometer från Berlin-Brandenburgs flygplats. Dess läge och den kvalitet och de tjänster som erbjuds uppskattas ofta av par.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel ROMY by AMANO har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
Scandic Berlin Potsdamer Platz

Scandic Berlin Potsdamer Platz

Gabriele-Tergit-Promenade 19, Mitte, 10963 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.3 km
ca. 110 €


Det eleganta och miljövänliga Hotel Scandic Potsdamer Platz ligger i hjärtat av Berlins nattlivskvarter. Detta hotell erbjuder moderna rum med gratis Wi-Fi och platt-TV. Dess läge och kvaliteten på dess tjänster uppskattas ofta av par.

Hotellets luftkonditionerade rum har franska fönster och är utrustade med olika funktioner som platt-TV, skrivbord och badrum med badkar eller dusch. Hotellets restaurang i skandinavisk stil serverar internationella och regionala specialiteter. Dess frukostbuffé är även tillgänglig för gäster med laktosfria och glutenfria alternativ.

Hotellets restaurang erbjuder en mängd olika matalternativ och en frukostbuffé för barn. På hotellets 8:e våning finns ett fitnessrum med utsikt över Potsdamer Platz. Gästerna kan också använda hotellets närliggande Tiergarten-parken för träning.

Hotellet erbjuder parkering dygnet runt. Det ligger också på gångavstånd från Potsdamer Platz, och olika kollektivtrafiktjänster som U-Bahn och bussar går regelbundet från detta område. Enligt gästernas recensioner är detta område mycket populärt bland par.

Hotellets andra populära egenskaper är bland annat rökfria rum och gratis wi-fi i alla utrymmen. Dess fitnesscenter och restaurang är också populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 110 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Scandic Berlin Potsdamer Platz har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Scandic Berlin Potsdamer Platz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel AMO by AMANO Friedrichstraße

Hotel AMO by AMANO Friedrichstraße

Friedrichstraße 113, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
1.3 km
ca. 71 €


Detta hotell ligger bara en kort bit från Berlins populära attraktioner, som Nya museet och Reichstag. Dess 24-timmarsreception och en mängd olika tjänster är också tillgängliga för att hjälpa dig att planera din resa. De luftkonditionerade rummen på hotellet har en garderob och är utrustade med olika funktioner, såsom ett badrum med dusch.

Alla rum på Hotel AMO by AMANO Friedrichstrae är utrustade med handdukar och lakan. Hotellet erbjuder även en mängd olika frukostalternativ. Brandenburger Tor och Gendarmenmarkt ligger cirka två kilometer bort. Berlin Brandenburgs flygplats ligger 28 kilometer från hotellet.

Enligt gästernas omdömen är det här området mycket populärt bland par. Dess läge och kvaliteten på tjänsterna uppskattas ofta av par. Rökfria rum, gratis Wi-Fi och handikappanpassade badrum är också populära egenskaper.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel AMO by AMANO Friedrichstraße har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel AMO by AMANO Friedrichstraße anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
ARCOTEL Velvet Berlin

ARCOTEL Velvet Berlin

Oranienburger Str. 52, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.3 km
ca. 106 €


Rummen på ARCOTEL Velvet är utrustade med platt-tv och ljudisolerade fönster. De har också en mängd olika funktioner, till exempel minibar och fönster från golv till tak. I Oranienburger Strae hittar du en mängd olika barer och restauranger. Wi-Fi är dessutom gratis i alla utrymmen.

ARCOTEL Velvet Berlin erbjuder en frukostbuffé i restaurangen. Lokalens personal är också utbildad för att erbjuda en mängd olika drycker i en varm och välkomnande atmosfär. Närmaste allmänna kommunikationer är tunnelbanestationen Oranienburger Tor, S-Bahn-stationen Oranienburger Strae och flera spårvagnshållplatser.

Oberoende gästers recensioner visar också att detta område är mycket populärt bland par. De gav hotellet ett betyg på 9,4 av 10. Dess läge och kvaliteten på dess tjänster uppskattas ofta av par. Dess rökfria rum och gratis Wi-Fi är dessutom populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 106 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • ARCOTEL Velvet Berlin har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • ARCOTEL Velvet Berlin anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz

Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz

Anhalter Str. 2, Friedrichshain-Kreuzberg, 10963 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
1.4 km
ca. 83 €


Novotel Suites Berlin City ligger i centrala Berlin, nära tågstationen AnhalterBahnhof och S-Bahnhof Potsdamer Strae, på kort avstånd från olika sevärdheter. Hotellet har ett dygnet runt-öppet fitnesscenter och en stor solterrass. Alla dess rum är luftkonditionerade och har en mängd olika funktioner.

De rymliga sviterna på ARCOTEL Velvet har olika funktioner, till exempel mikrovågsugn, vattenkokare och kaffefaciliteter. Frukostbuffén är också tillgänglig i hotellets öppna frukostrum. Dess lounge i retrostil är dessutom ett utmärkt ställe att samlas på.

Hotellets restaurang Boutique Gourmande serverar en mängd olika drycker och mat dygnet runt. Gratis Wi-Fi och hotellets businesscenter finns också tillgängliga i alla utrymmen. Om du däremot föredrar en avkopplande massage kan du utnyttja hotellets kostnadsfria 10-minuters massage på torsdagar.

Potsdamer Platz ligger 6 minuters promenad bort och erbjuder utmärkta kollektivtrafikförbindelser. Enligt gästernas recensioner uppskattar paren hotellets läge, som ligger nära Potsdamer Strae och Anhalterbahnhof. Hotellkedjan erbjuder också gratis Wi-Fi i alla utrymmen. Dess restaurang och fitnesscenter är dessutom populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 83 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
ibis Berlin City Potsdamer Platz

ibis Berlin City Potsdamer Platz

Anhalter Str. 4, Friedrichshain-Kreuzberg, 10963 Berlin, Deutschland

2 / 5 *
1.4 km
ca. 76 €


Ibis Berlin City Potsdamer är ett rökfritt hotell som ligger i hjärtat av Berlin. Det ligger 7 minuters promenad från Potsdamer Platz. Hotellets parkeringsgarage ligger också på gångavstånd från Reichstag och Brandenburger Tor. Hotellets reception och bar är öppna hela dagen.

Hotellet, som är en del av ibis-gruppen, har åtagit sig att minska sitt koldioxidavtryck och tillhandahålla hållbara boenden. De moderna rummen har sängar av hög kvalitet och gratis Wi-Fi. Frukost serveras dagligen från 4:00 till 12:00. Gästerna kan också ta för sig av hotellets frukostbuffé från 6:30 till 10:00.

Ibis Berlin Hotel ligger bara 50 meter från S-Bahn-stationen Anhalter Bahnhof. Potsdamer Platz och S-Bahn-stationen ligger båda på kort avstånd. Oberoende gästers recensioner visar också att detta område är mycket populärt bland par.

Ibis är en ledande hotellkedja med många av sina faciliteter, bland annat gratis Wi-Fi i alla utrymmen. Dess handikappvänliga rum har även en privat parkeringsplats.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • ibis Berlin City Potsdamer Platz har fått 8.0 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • ibis Berlin City Potsdamer Platz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Ibis budget Berlin Potsdamer Platz

Ibis budget Berlin Potsdamer Platz

Anhalter Strasse 6, Friedrichshain-Kreuzberg, 10963 Berlin, Deutschland

1 / 5 *
1.4 km
ca. 62 €


Det eleganta ibis Berlin Hotel har ett idealiskt läge nära stadens sevärdheter, som Checkpoint Charlie och Brandenburger Tor. Dess moderna rum och gratis Wi-Fi är också idealiska för par. Hotellets frukostbuffé serveras dagligen.

Alla hotellets rum har platt-TV, skrivbord och moderna badrum. Hotellets restaurang serverar en mängd olika maträtter och drycker under hela dagen. På kvällarna kan du njuta av en drink i hotellets bar.

Ibis Berlin Potsdamer Platz ligger bara 500 meter från minnesmärket Berlinmuren. Det ligger också nära Friedrichstrasse och flygplatsen Berlin Tegel. Potsdamer Platz anses vara ett av de mest populära områdena i Berlin.

Hotellet har också fått beröm av par för sitt läge. De noterade att det fick 9,1 för en vistelse med två personer. ibis Budget-rummen har rökfria faciliteter. Dess handikappvänliga rum är dessutom utrustade med en privat parkeringsplats. Gästerna kan dessutom njuta av hotellets gratis frukost.


  • En natt kostar omkring 62 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Ibis budget Berlin Potsdamer Platz har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är gut.
  • Ibis budget Berlin Potsdamer Platz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 1 stjärnor.
Hotel AMANO Grand Central

Hotel AMANO Grand Central

Heidestrasse 62, Mitte, 10557 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
1.4 km
ca. 79 €


AMANO Grand Central Berlin erbjuder gratis Wi-Fi och en takterrass. Alla rum har moderna funktioner som platt-tv, skrivbord och moderna badrum. Gästerna kan också njuta av hotellets restaurang och bar som är öppen dygnet runt.

Hotellets restaurang serverar en mängd olika maträtter och drycker. Här finns också en 24-timmarsreception, en 24-timmarsbutik och konferensmöjligheter. Hotellet ligger också nära floden Spree. Gästerna kan också hyra cyklar i hotellets reception för att utforska området.

Hotellet ligger bara 600 meter från naturhistoriska museet och Brandenburger Tor. Det ligger också nära S-Bahn-stationen Anhalter Bahnhof och Potsdamer Bahn. Om du planerar att besöka Berlin kan du ta en spårvagn eller buss till Schnefelds flygplats och Tegel flygplats.

Hotellets läge och dess närhet till kollektivtrafiken är några av anledningarna till att paren ger det höga betyg. Dess restaurang och rökfria rum är också populära bland par. Dess handikappvänliga rum är dessutom utrustade med en privat parkeringsplats.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel AMANO Grand Central har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel AMANO Grand Central anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Adina Apartment Hotel Berlin Mitte

Adina Apartment Hotel Berlin Mitte

Platz vor dem Neuen Tor 6, Mitte, 10115 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.4 km
ca. 123 €


Adina Apartment Hotel Berlin ligger bara 10 minuters promenad från Berlinmuseet och nära Berlins centralstation. Dess rökfria rum har platt-TV och ljudisolerade fönster. Hotellets restaurang serverar australiska och regionala rätter.

Hotellets restaurang serverar en mängd olika maträtter och drycker. Dess gårdsterrass är också en populär plats för umgänge. Hotellet ligger 10 minuters promenad från Friedrichstrasse och har även nära till teatrar och butiker. Om du planerar att besöka Berlin kan du också nå Naturhistoriska museet och Checkpoint Charlie på 4 minuters promenad.

Enligt hotellets oberoende gästers omdömen ligger Adina Apartment Hotel i det mest populära området i Berlin. Läget och hotellets olika faciliteter är också anledningar till att paren ger det höga betyg.


  • En natt kostar omkring 123 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Adina Apartment Hotel Berlin Mitte har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • Adina Apartment Hotel Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie

Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie

Schützenstr. 11, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.4 km
ca. 137 €


Comfort Suites Berlin Checkpoint Charlie erbjuder rymliga rum med moderna funktioner som gratis Wi-Fi och ett badrum med hårtork. År 2016 genomgick hotellet en renovering och uppgraderade sina rum med nya funktioner som ljudisolering och te- och kaffefaciliteter. Wi-Fi är också tillgängligt i alla utrymmen.

Restaurangen och baren RELAX - Food, Drinks & You på Adina Apartment Hotel erbjuder en mängd olika maträtter och drycker. Det ligger också nära nöjesdistriktet Potsdamer Platz. Om du planerar att besöka Berlin kan du också ta en spårvagn eller buss till Naturhistoriska museet och Checkpoint Charlie.

Enligt hotellets oberoende gästomdömen ger paren detta område ett högt betyg på grund av läget och hotellets olika faciliteter. De andra populära egenskaperna hos hotellet är dess rökfria rum och gratis Wi-Fi.


  • En natt kostar omkring 137 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • Mercure Hotel & Residenz Berlin Checkpoint Charlie anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Mövenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz

Mövenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz

Schöneberger Str. 3, Friedrichshain-Kreuzberg, 10963 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.4 km
ca. 128 €


Adina Apartment Hotel ligger bara 600 meter från Potsdamer Platz, som är ett populärt nöjesdistrikt i Berlin. Detta 4-stjärniga hotell har en restaurang och ett modernt gym. De eleganta rummen har även gratis Wi-Fi.

De luftkonditionerade rummen på Mvenpick Hotel Berlin har högt i tak och platt-TV. Vissa av rummen har även utsikt över hotellets innergård. Hotellets restaurang, som är känd för sina medelhavs- och schweiziska rätter, har en vattenvägg.

Hotellet ligger bara 600 meter från Potsdamer Platz, som är ett populärt nöjesdistrikt i Berlin. Det är också nära till stationen Anhalter Bahnhof, som ligger direkt framför Mvenpick Am Potsdamer Platz. Direkttåg till Brandenburger Tor kan du ta till hotellet på 4 minuter.

Mest populära funktioner: De mest populära: Rökfria rum, fitnesscenter, restaurang, handikappvänlig rumsservice, kaffe- och tefaciliteter och god frukost.


  • En natt kostar omkring 128 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Mövenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Mövenpick Hotel Berlin Am Potsdamer Platz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
ARCOTEL John F Berlin

ARCOTEL John F Berlin

Werderscher Markt 11, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.4 km
ca. 126 €


De eleganta rummen på ARCOTEL John F. är modernt inredda och har en mängd olika funktioner, till exempel CD-spelare och gungstol. Hotellets restaurang, Foreign Affairs, serverar internationella rätter. På morgonen kan du njuta av en kontinental frukost eller en riklig buffé.

John F ligger bara 500 meter från det tyska historiska museet och Gendarmenmarkt. Detta hotell ligger också bara 20 minuters promenad från Brandenburger Tor. Dess fitnesscenter och spa ligger på sjätte våningen.

Adina Apartment Hotel har även en relaxavdelning och en finsk bastu. Det ligger 300 meter från tunnelbanestationen Hausvogteiplatz. Du kan ta dig till Alexanderplatz på bara 6 minuter med linje U2.

Hotellets läge är mycket populärt bland par. De gav det betyget 9,5 av 10 på grund av dess faciliteter och läge. Dess restaurang har en god frukost. Dess fitnesscenter och spa är också mycket populära.


  • En natt kostar omkring 126 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • ARCOTEL John F Berlin har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • ARCOTEL John F Berlin anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Rossi

Hotel Rossi

Lehrter Strasse 66, Mitte, 10557 Berlin, Deutschland

8.6 / 10
1.5 km
ca. 85 €


Alla rum på Hotel Rossi har platt-TV och är utrustade med eget badrum. De har även gratis Wi-Fi och en 24-timmarsreception. Du kan njuta av en kontinental frukost på restaurangen. Riksdagshuset ligger 1,8 kilometer bort och Brandenburger Tor ligger 2,2 kilometer från hotellet.

Hotellet ligger bara 29 kilometer från flygplatsen Berlin Brandenburg. Par betygsätter hotellet högt på grund av dess läge och de olika funktionerna som det har. Populäraste faciliteter Familjerum med rökfria sängar och gratis Wi-Fi i alla utrymmen. Bar Utmärkt frukost ingår också.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Rossi har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
Grimm's Potsdamer Platz

Grimm's Potsdamer Platz

Flottwellstraße 45, Mitte, 10785 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
1.5 km
ca. 99 €


Hotel Grimm's Potsdamer Platz har ett centralt läge i Berlin, mindre än 10 minuters promenad från Potsdamer Platz och bara några kvarter från stadens olika affärs- och shoppingområden. Alla rum har modern inredning och är utrustade med platt-TV.

Rummen på Grimm's Hotel am Potsdamer Platz har privata badrum med dusch, hårtork och gratis toalettartiklar. Hotellets restaurang serverar frukost varje morgon. Förutom frukost erbjuder hotellet även en mängd andra matalternativ.

En av Berlins viktigaste sevärdheter, Checkpoint Charlie och Brandenburger Tor, ligger bara ett par kilometer från hotellet. Det finns också många parker som kan nås till fots. Gästerna kan parkera i det närliggande offentliga parkeringsgaraget.

Ytterligare avgift tillkommer för användning av hotellets faciliteter, såsom bastu och hyrcyklar. Hotellet ligger bara 10 minuter från flygplatsen Berlin-Tegel. Enligt gästernas recensioner är detta område en av de mest populära delarna av Berlin. Par betygsätter hotellet högt på grund av dess läge.

Rökfria rum är också populära på hotellet. Dess restaurang har bra matalternativ och är rullstolsvänlig. Gästerna kan dessutom njuta av olika drycker och frukost i hotellets bar.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 1.5 kilometer till centrum.
  • Grimm's Potsdamer Platz har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • Grimm's Potsdamer Platz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Maritim proArte Hotel Berlin

Maritim proArte Hotel Berlin

Friedrichstraße 151, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

8.1 / 10
0.8 km
ca. 114 €


Maritim proArte Hotel Berlin ligger på Friedrichstrasse, 300 meter från tunnelbanestationen. De luftkonditionerade rummen och sviterna har modern inredning och är utrustade med satellit-TV och värdeskåp för bärbar dator. Wi-Fi är också gratis i hela hotellet.

Hotellets två restauranger serverar internationella rätter och traditionella Berlinrätter. Baren Checkpoint erbjuder en mängd olika drycker och spritdrycker. Den har även ett urval av snacks och hamburgare. I hotellets spaavdelning finns en pool, ett ångbad och ett fitnessrum.

Hotellets skönhetsbehandlingar och massagetjänster är också tillgängliga. Boulevard Unter den Linden, som leder till Brandenburger Tor, ligger bara ett par hundra meter bort. Ett annat populärt område är Museumsön, som är ett av UNESCO:s världsarv. Andra närliggande sevärdheter är Admiralspalast, Hackescher Markt och Komische Oper.

Enligt gästernas omdömen är detta område mycket populärt i Berlin. Par betygsätter hotellet högt på grund av dess läge och de olika funktioner som det har. Hotellet har bland annat en pool och ett spa. Det har också en restaurang och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 114 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Maritim proArte Hotel Berlin har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
Albrechtshof

Albrechtshof

Albrechtstr. 8, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
0.8 km
ca. 116 €


Hotel Albrechtshof ligger mitt i Berlins hjärta, bara några steg från stadens olika sevärdheter, till exempel Reichstag-byggnaden och shoppingområdet Friedrichstrasse. De rymliga rummen och sviterna har modern inredning och gratis Wi-Fi.

Att enkelt ta sig runt är också en stor fördel med detta hotell. Det ligger bara ett par minuter från hållplatserna för S-Bahn och spårvagnshållplatsen Friedrichstrae. Efter en dag full av sightseeing kan du njuta av en måltid i hotellets restaurang, som serverar lokala rätter från Berlin och Brandenburg.

Oberoende gästers recensioner berömde också hotellets läge. De noterade att det var ett utmärkt val för par på grund av sitt läge. Dess restaurang och gratis Wi-Fi är dessutom populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 116 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Albrechtshof har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Albrechtshof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Allegra

Hotel Allegra

Albrechtstr. 17, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
0.8 km
ca. 105 €


Allegra ligger 300 meter från shoppingområdet Friedrichstrasse. Dess rum och sviter har modern inredning och är utrustade med TV, minibar och eget badrum. På andra sidan gatan från hotellet ligger restaurangen ALvis, som serverar lokala rätter.

På kvällen serveras snacks och drycker i hotellets restaurang. Hotel Albrechtshof ligger mitt i Berlins hjärta, bara 5 minuters promenad från Friedrichstrasse och S-Bahn-stationerna. Enligt oberoende gäster är detta område ett av de mest populära områdena i staden.

Rökfria rum, 24-timmarsreception och gratis parkering är några av hotellets mest populära funktioner. Gästerna har också tillgång till gratis avbokning utan deposition.


  • En natt kostar omkring 105 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Allegra har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel Allegra anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

Friedrichstr. 96, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
0.9 km
ca. 110 €


NH Collection Berlin Friedrichstrae ligger bara några minuter från järnvägsstationen och Brandenburger Tor. Alla rum har platt-TV och badrum med marmordetaljer.

Alla hotellets rum har modern inredning och är utrustade med satellit-tv, kaffebryggare och gratis Wi-Fi. Hotellets frukostbuffé serverar tyska och medelhavsrätter. Gästerna kan också träna i hotellets fitnessrum, som har en mängd olika utrustning.

En relaxavdelning och en pool finns också på hotellet. Dess conciergetjänst är också till hjälp om du vill utforska staden. Hotellet har också en underjordisk parkeringsplats som kan användas mot en extra avgift. Gästerna kan också använda hotellets gratis dagstidning och strykningstjänst.

Oberoende gästers recensioner berömde också hotellets läge. De noterade att det var ett utmärkt val för par på grund av sitt läge. NH Collections mest populära funktioner är flygplatstransfer och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 110 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Leonardo Hotel Berlin Mitte

Leonardo Hotel Berlin Mitte

Bertolt Brecht Platz 4, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
0.9 km
ca. 86 €


Leonardo Hotel Berlin Mitte, som är en del av YOO-projektet, har gratis Wi-Fi och har designats av Philippe Starck. De luftkonditionerade rummen har en mängd olika funktioner och är utrustade med eget badrum och platt-TV. Vissa av rummen har även en balkong med utsikt över staden.

Leonardo Hotel Berlin Mitte ligger bara 5 minuters promenad från Friedrichshafen Theater. Detta hotell erbjuder konferensfaciliteter och ett fitnesscenter. Tack vare dess läge kan gästerna också nå olika områden i staden, till exempel Tyska historiska museet och Naturhistoriska museet. Från hotellet kan du också nå Brandenburger Tor och Tyska historiska museet.

Hotellets läge är också fördelaktigt på grund av närheten till Berlin Friedrichstrasse Station, som ligger 5 minuters promenad bort. Oberoende gäster berömde områdets läge och hotellets olika funktioner. Gruppen Leonardo Hotels är dessutom känd för sina olika funktioner. Några av dessa är bland annat fitnesscentret och restaurangen Bar Good.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 0.9 kilometer till centrum.
  • Leonardo Hotel Berlin Mitte har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Leonardo Hotel Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Best Western Hotel Berlin Mitte

Best Western Hotel Berlin Mitte

Albrechtstr. 25/Ecke Reinhardtstr., Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
1 km
ca. 61 €


Best Western Berlin Mitte erbjuder moderna och bekväma rum som är utrustade med en modern glasfasad. Alla rum har en platt-TV och ett skrivbord. Hotellets frukostbuffé är också tillgänglig varje morgon.

Best Western Berlin Mitte ligger också 10 minuters promenad från UNESCO:s museiö och Brandenburger Tor. Detta hotell ligger dessutom 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Oranienburger Tor. Dess reception är öppen dygnet runt.

Enligt oberoende gäster är detta område mycket populärt i Berlin. De berömde också hotellets läge och dess olika funktioner. Några av dessa är bland annat gratis Wi-Fi i alla utrymmen och restaurangen Bar Good.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 1 kilometer till centrum.
  • Best Western Hotel Berlin Mitte har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är gut.
  • Best Western Hotel Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Meliá Berlin

Meliá Berlin

Friedrichstr. 103, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1 km
ca. 127 €


Wi-Fi är allmänt tillgängligt på hela hotellet. Rummen och sviterna på Meli Berlin är utrustade med en mängd olika funktioner, till exempel en platt-TV och ett badrum med uppvärmda golv. Hotellet har även ett modernt gym och en bastu.

Cyklar kan också hyras via hotellet. Hotellets restaurang, Bar Good, serverar ett brett utbud av medelhavsmat och drycker. Brandenburger Tor och andra framstående sevärdheter ligger bara några hundra meter bort.

Stationen Friedrichstrasse ligger bara hundra meter från hotellet, och det är mycket bekvämt att nå olika delar av Berlin med tunnelbana, S-Bahn och spårvagn. Oberoende gäster berömde också hotellets läge.

Hotellets andra populära egenskaper är bland annat de rökfria rummen och restaurangen Bar Good. Hotellet har även en handikappvänlig rumsservice.


  • En natt kostar omkring 127 €.
  • Det är 1 kilometer till centrum.
  • Meliá Berlin har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Meliá Berlin anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina-Paulus-Str. 5, Mitte, 10557 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.1 km
ca. 116 €


Alla hotellets rum och områden är utrustade med gratis Wi-Fi. Rummen på Intercity Hotel Berlin Hauptbahnhof är modernt inredda och har ett badrum och en sittgrupp. Restaurangen serverar internationella och regionala specialiteter.

På 5 minuters promenad från hotellet finns ett brett utbud av restauranger. Reichstag och Brandenburger Tor ligger båda cirka 1,5 kilometer bort. Potsdamer Platz ligger också 30 minuters promenad bort. IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof ligger 8 kilometer från Berlins flygplats Tegel.

Hotellets läge är också mycket populärt bland par. De gav det 9 av 10 poäng för sina olika funktioner. Restaurangen Bar Good och den kostnadsfria parkeringen är dessutom populära bland gästerna.


  • En natt kostar omkring 116 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstr. 66, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.2 km
ca. 148 €


De luftkonditionerade rummen på Select Hotel Berlin Gendarmenmarkst är rymliga och ljusa och utrustade med moderna möbler och skrivbord. Gratis Wi-Fi finns också tillgängligt i allmänna utrymmen och i alla rum. Hotellet erbjuder en mängd olika måltider i form av en frukostbuffé.

I hotellets lobbybar serveras en mängd olika drycker. Den närmaste tunnelbanestationen ligger cirka 100 meter från hotellet. Alexanderplatz och Potsdamer Platz ligger också inom 7 minuters promenad. Gästerna kan parkera i hotellets underjordiska parkeringsplats.

Enligt oberoende gäster är detta område mycket populärt i Berlin. De gav hotellet betyget 9,4 av 10 för sitt läge. Restaurangen Bar Good och den kostnadsfria parkeringen är också populära bland gästerna. Hotellet har rökfria rum och sviter samt handikappanpassade badrum.


  • En natt kostar omkring 148 €.
  • Det är 1.2 kilometer till centrum.
  • Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är gut.
  • Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ibis Berlin Hauptbahnhof

Ibis Berlin Hauptbahnhof

Invalidenstrasse 53, Mitte, 10557 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
1.3 km
ca. 87 €


Att ta sig till Berlins centralstation ligger bara 300 meter från Ibis Berlin Hauptbahnhof. Alla hotellets rum har en platt-TV och ett skrivbord. Gästerna kan också njuta av förfriskningar i hotellets snackbar och hotellets egen bar.

Flera restauranger och barer ligger också inom gångavstånd. Flera populära sevärdheter, såsom Reichstag och Brandenburger Tor, ligger i närheten. Det är dessutom lätt att ta sig till Berlin-Tegel flygplats efter cirka 7 kilometer. Oberoende gäster gav hotellet betyget 9,4 av 10 för sitt läge.

Ibis är en ledande hotellkedja med många av sina faciliteter som inkluderar rökfria rum och sviter samt handikappanpassade badrum. Hotellets kostnadsfria Wi-Fi är också allmänt använt i hela hotellet.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Ibis Berlin Hauptbahnhof har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Ibis Berlin Hauptbahnhof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel ROMY by AMANO

Hotel ROMY by AMANO

Invalidenstrasse 53 A, Mitte, 10557 Berlin, Deutschland

8.3 / 10
1.3 km
ca. 81 €


Hotellets 24-timmarsreception, gratis Wi-Fi i alla utrymmen och restaurang är några av de funktioner som gör hotellet till ett idealiskt val för både affärs- och fritidsresenärer. Vissa rum på hotellet har en balkong. Alla de luftkonditionerade rummen har ett eget badrum med hårtork.

Alla rum på Hotel Roma by AMANO har en platt-TV och är utrustade med gratis Wi-Fi. En frukostbuffé är också tillgänglig på morgonen. Andra populära sevärdheter i närheten av hotellet är Berlinmurens minnesmärke och Förintelsens minnesmärke.

Hotellet ligger bara 20 minuters promenad från flygplatsen Berlin Brandenburg. Par uppskattar hotellets läge på grund av dess läge. De flesta av dess faciliteter är också populära bland gästerna, till exempel gratis Wi-Fi och 24-timmarsreceptionen.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel ROMY by AMANO har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
Scandic Berlin Potsdamer Platz

Scandic Berlin Potsdamer Platz

Gabriele-Tergit-Promenade 19, Mitte, 10963 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.3 km
ca. 110 €


Scandic Hotel ligger i Potsdamer Platz, som är ett centralt område i Berlin. Detta moderna hotell erbjuder moderna rum med gratis Wi-Fi och platt-TV. Dess läge nära områdets nattlivskvarter gör det till ett idealiskt val för både affärs- och fritidsresenärer.

Alla hotellets rum har franska fönster och är utrustade med olika funktioner, såsom luftkonditionering och ett badrum med badkar eller dusch. Restaurangen serverar internationella och regionala rätter. Gästerna kan också njuta av en frukostbuffé med ekologiska och laktosfria alternativ.

Hotellets restaurang erbjuder en mängd olika matalternativ och en frukostbuffé för barn. På hotellets 8:e våning finns ett fitnessrum med utsikt över Potsdamer Platz. Gästerna kan också hyra nordiska promenadkäppar och cyklar i receptionen.

Hotellet har en parkeringsplats vid Potsdamer Platz. Gästerna kan använda anläggningen mot en daglig tilläggsavgift. Enligt oberoende recensioner är detta område ett av de mest populära områdena i Berlin. Par kommer sannolikt också att uppskatta hotellets läge, som får betyget 9,3 av 10 av gästerna.

Rökfria rum är också populära bland hotellets gäster. Dess restaurang och fitnesscenter är dessutom välutrustade med kaffe- och tefaciliteter.


  • En natt kostar omkring 110 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Scandic Berlin Potsdamer Platz har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Scandic Berlin Potsdamer Platz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Capri by Fraser Berlin

Capri by Fraser Berlin

SCHARRENSTRASSE 22, Mitte, 10178 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.8 km
ca. 111 €


Receptionen som är öppen dygnet runt, gratis Wi-Fi och en bar på plats är några av de funktioner som gör Capri by Fraser till ett populärt val för par. Det här hotellet öppnades i maj 2017. Dess rum har moderna möbler och är utrustade med olika funktioner, såsom tvättmaskin och badkar.

Hotellets rum har olika funktioner, såsom skrivbord, iPod-dockningsstation, kassaskåp, hårtork och platt-TV. Vissa rum har även ett pentry. Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från några av Berlins mest populära sevärdheter, som Unter den Linden Boulevard och torget Gendarmenmarkt.

Hotellet ligger mindre än 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Spittelmarkt. Hotellet erbjuder även gratis Wi-Fi och ligger på gångavstånd från olika områden i Berlin. Enligt oberoende recensioner kommer par att uppskatta hotellets läge.

Hotellets andra populära egenskaper är bland annat de rökfria rummen och restaurangen Bar Good. Fitnesscentret och restaurangen är också välutrustade med olika faciliteter.


  • En natt kostar omkring 111 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Capri by Fraser Berlin har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • Capri by Fraser Berlin anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel ZOE by AMANO

Hotel ZOE by AMANO

Große Präsidentenstraße 6-7, Mitte, 10178 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
1.8 km
ca. 82 €


Gratis Wi-Fi finns också tillgängligt i alla delar av hotellet. Rummen på Hotel ZOE by AMANO har en slående design med mörka och varma färger och olika funktioner. Dess takterrass har fantastisk utsikt över det berömda tv-tornet.

Alla hotellets luftkonditionerade rum har en platt-TV och ett eget badrum med hårtork. En riklig frukostbuffé serveras i hotellets restaurang varje morgon. Gästerna kan även boka Zoe bar på första våningen.

Hotellet ligger bara 300 meter från Museumsön, som är ett av UNESCO:s världsarv. Gästerna kan också nå Alexanderplatz efter 600 meter. S-banestationen Hackescher Markt ligger 2 minuters promenad bort.

De flesta par uppskattar hotellets läge, som ligger bara 10 minuters promenad från några av Berlins mest populära sevärdheter. Dess rökfria rum och restaurangen Bar Good är också populära bland hotellets gäster.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hotel ZOE by AMANO har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel ZOE by AMANO anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
INNSiDE by Meliá Berlin Mitte

INNSiDE by Meliá Berlin Mitte

Chausseestr. 33, Mitte, 10115 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.9 km
ca. 90 €


Hotellet ligger i stadsdelen Mitte, som bara ligger 5 minuters promenad från Berlins eleganta gallerier och butiker. Hotellet erbjuder olika faciliteter, såsom ett fitnessrum och en terrass. Dess moderna rum och restaurangen Bar Good är också välutrustade med platt-TV.

De luftkonditionerade rummen på INNSIDE by Meli Berlin Mitte är rymliga och utrustade med ljudisolerade fönster. Hotellets restaurang serverar internationella och regionala rätter. Du kan också njuta av en frukostbuffé i hotellets restaurang.

Hotellets restaurang och bar serverar en mängd olika maträtter och drycker. Gästerna kan också njuta av hotellets olika faciliteter, till exempel den finska bastun och fitnesscentret. Wi-Fi är gratis på hela hotellet.

Hotellet ligger bara 15 minuters promenad från Berlins centralstation och Museumsön. Dess läge betraktas av gästerna som en av stadens mest populära attraktioner. Enligt oberoende recensioner ger par hotellet ett betyg på cirka 8 för en vistelse för två personer.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • INNSiDE by Meliá Berlin Mitte har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • INNSiDE by Meliá Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Novotel Berlin Mitte

Novotel Berlin Mitte

Fischerinsel 12, Mitte, 10179 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.9 km
ca. 77 €


Novotel Berlin Mitte ligger bara 10 minuters promenad från Museumsön och Berlins katedral och är ett måste för lokalbefolkningen. Alla rum har modern inredning och satellit-tv. Gästerna kan också njuta av gratis Wi-Fi på hela hotellet.

Hotellet öppnades år 2002. Det genomgick en renovering av de allmänna utrymmena 2014. Restaurangen Novo2 erbjuder medelhavsrätter och serverar snacks, drycker och andra livsmedel. Barnen kan också njuta av en lekplats.

Det krävs 10 minuters bilresa för att nå Potsdamer Platz och Alexanderplatz. Hotellets läge och kvaliteten på boendet anses av gästerna vara några av anledningarna till att paren ger det höga betyg. Restaurangen Bar Good serverar en mängd internationella och lokala rätter.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Novotel Berlin Mitte har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Novotel Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Classik Hotel Alexander Plaza

Classik Hotel Alexander Plaza

Rosenstraße 1, Mitte, 10178 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2 km
ca. 138 €


De ljusa och rymliga rummen på Alexander Plaza Classik Hotel har fönster från golv till tak. De har även moderna möbler och platt-TV. Hotellets vinterträdgård är ett populärt område för gästerna. Fitnesscentret och bastun renoverades 2017.

På 5 minuters promenad kan du ta dig till olika områden, till exempel museiön och stationen Hackescher Markt. Hotellet kan också nås via direktförbindelser till Berlin Brandenburgs flygplats. Gästerna kan även parkera i hotellets garage mot en extra avgift.

Oberoende recensioner berömde också hotellets läge. De noterade att par uppskattar läget och kvaliteten på boendet. Dess restaurang Bar Good är dessutom populär bland hotellets gäster. Dess rökfria rum och fitnesscentret är dessutom populära bland hotellets gäster.


  • En natt kostar omkring 138 €.
  • Det är 2 kilometer till centrum.
  • Classik Hotel Alexander Plaza har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Classik Hotel Alexander Plaza anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

An der Spandauer Brücke 11, Mitte, 10178 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2 km
ca. 142 €


Adina Apartment Hotel i Hackescher Markt är ett elegant hotell som erbjuder moderna lägenheter och en restaurang som serverar australiska rätter. Alla lägenheter har en platt-TV och ett fullt utrustat kök.

Adina Berlin Hackescher Markt erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter, till exempel ett uppvärmt spa och två stora varma pooler. Hotellets restaurang Adina Berlin serverar internationella och lokala rätter. Klassiska cocktails kan också avnjutas i hotellets lounge.

Adina am Hackeschen Markt ligger bara 200 meter från Adina am Hackeschen Markt, och Hackescher Markt S-Bahn-station ligger en kort promenad bort. Enligt oberoende recensioner uppskattar par hotellets läge och kvaliteten på boendet.

Adina är ett kedjehotell som har olika faciliteter, såsom dess rökfria rum och fitnesscenter. Dess restaurang är också populär bland gästerna.


  • En natt kostar omkring 142 €.
  • Det är 2 kilometer till centrum.
  • Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
TITANIC Comfort Mitte

TITANIC Comfort Mitte

Elisabeth-Mara-Straße 4, Mitte, 10117 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2 km
ca. 68 €


Comfort Mitte Titanic har luftkonditionerade rum som är utrustade med gratis Wi-Fi. Rummen har också en mängd olika funktioner, till exempel platt-TV. Rummen har gratis Sky Cinema-kanaler.

Hotellets frukostrestaurang serverar dagligen en buffé i medelhavsstil. Dess lobbybar är också öppen dygnet runt. Titanic Berlin Mitte ligger bara 5 minuters promenad bort. Andra närliggande områden är bland annat museiön och Charlie.

Flygplatsen Berlin Brandenburg Airport är också tillgänglig med kollektivtrafik. Du kan parkera i hotellets garage mot en extra avgift. Enligt oberoende recensioner är detta område en av de mest populära delarna av Berlin.

Rökfria rum och gratis Wi-Fi är några av hotellets mest populära egenskaper. Gäster kan även parkera på hotellets handikappanpassade parkeringsplats.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 2 kilometer till centrum.
  • TITANIC Comfort Mitte har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är gut.
  • TITANIC Comfort Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Best Western Hotel am Spittelmarkt

Best Western Hotel am Spittelmarkt

Neue Grünstraße 28, Mitte, 10179 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.1 km
ca. 53 €


Best Western Hotel ligger 150 meter från tunnelbanestationen Spittelmarkt, en kort promenad från Berlins främsta sevärdheter. Alla de moderna rummen har platt-TV och eget badrum.

Best Western Spittelmarkts 6 frukostrum är utrustade med en stor buffé varje morgon. Hotellets dygnet runt öppna bar och restaurang serverar en mängd olika snacks och drycker. Gästerna kan också nå Potsdamer Platz och Alexanderplatz med tunnelbana.

Ett av de mest populära områdena i Berlin är Museumsön, som ligger bara 15 minuters promenad bort. Enligt oberoende recensioner uppskattar par hotellets läge och kvaliteten på boendet. Best Western är också känt för sina rökfria rum och gratis Wi-Fi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 53 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Best Western Hotel am Spittelmarkt har fått 8.0 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Best Western Hotel am Spittelmarkt anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Pestana Berlin Tiergarten

Pestana Berlin Tiergarten

Stülerstraße 6, Mitte, 10787 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.1 km
ca. 108 €


Pestana Berlin Tiergarten erbjuder ljusa rum som är utrustade med bekväma sängar och en mängd olika funktioner, bland annat en spa-avdelning och gratis Wi-Fi. De luftkonditionerade rummen har även stora fönster. Gästerna kan dessutom dra nytta av hotellets moderna badrum med regndusch och andra moderna faciliteter.

Rummen på Pestana Berlin Tiergarten är också utrustade med en mängd olika funktioner, såsom gratis Wi-Fi och en flaska vatten. Vissa av dem har privata terrasser med utsikt över parken och Berlins skyline. I hotellets spaavdelning finns en uppvärmd inomhuspool, ett ångbad och ett fitnessrum.

Förutom en dygnet runt-öppen bar och restaurang erbjuder hotellet också olika tjänster, till exempel massageterapi. Hotellets restaurang Atlantis har en täckt terrass som kan användas för uteserveringar.

Hotellets Aqua bar serverar en mängd olika Berlin-snacks och drycker. Hotellet ligger 15 minuters promenad från Berlins djurpark och varuhuset KaDeWe. Pestana är också en lämplig plats för sightseeingturer. Stadens sightseeingbusslinje passerar precis framför hotellet. Den kan ta dig till Alexanderplatz, Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, Unter den Linden och järnvägsstationen.

Enligt hotellets oberoende recensenter uppskattar par hotellets läge och kvaliteten på boendet. Dess spa-avdelning och fitnesscenter är också populära bland par. Restaurangen och baren på Pestana Hotel & Resorts är dessutom mycket bra.


  • En natt kostar omkring 108 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Pestana Berlin Tiergarten har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Pestana Berlin Tiergarten anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Grimm's Berlin Mitte

Grimm's Berlin Mitte

Alte Jakobstr. 100, Mitte, 10179 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.1 km
ca. 99 €


Hotellets restaurang och bar, GRIMM, serverar en mängd olika frukosträtter i en avslappnad atmosfär. Inredningen på Berlin Mitte har inspirerats av bröderna Grimms sagor. Alla hotellets rum har individuell design och har platt-tv.

Hotel Mitte ligger 10 minuters promenad från Nikolaikvarteren och Fischerinsel och är ett utmärkt val för par. Det ligger också nära Alexanderplatz, som är lätt att nå med kollektivtrafik. På kvällen kan du njuta av en drink i hotellets eleganta lobbybar.

Hotellets läge är också populärt bland par. De gav det betyget 9 av 10 baserat på sin vistelse. Andra populära egenskaper är hotellets gratis Wi-Fi och platsens bekväma läge.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Grimm's Berlin Mitte har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Grimm's Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
acama Hotel & Hostel Kreuzberg

acama Hotel & Hostel Kreuzberg

Tempelhofer Ufer 8/9, Friedrichshain-Kreuzberg, 10963 Berlin, Deutschland

2 / 5 *
2.1 km
ca. 55 €


Acama Hotel & Hostel ligger i Kreuzberg, några hundra meter från tunnelbanestationerna Hallesches Tor och Mckernbrcke. Detta vandrarhem och hotell erbjuder 24-timmarsreception och olika rum med kabel-TV. Rummen är inredda med träsängar och har utsikt över Landwehrkanalen.

Rummen på acama Hotel & Hostel Kreuzberg är inredda med målningar av Otmar Alt. Gästerna kan också njuta av hotellets solterrass och bar. Hotellet ligger 20 minuters promenad från Potsdamer Platz och Checkpoint Charlie.

Enligt hotellets oberoende gäster är området kring Alexanderplatz ett av de mest populära områdena i Berlin. De berömde också hotellets gratis Wi-Fi och läget. De flesta av rummen har rökfria funktioner.


  • En natt kostar omkring 55 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • acama Hotel & Hostel Kreuzberg har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är gut.
  • acama Hotel & Hostel Kreuzberg anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Hotel MANI by AMANO

Hotel MANI by AMANO

Torstraße 136, Mitte, 10119 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.1 km
ca. 82 €


Hotel Mani by AMANO ligger 5 minuters promenad från Hackescher Markt. De luftkonditionerade rummen har trägolv och är rymliga. De har även satellit-TV och eget badrum. Hotellets frukostbuffé serveras varje morgon.

Hotellets restaurang Mani har uppmärksammats för sin eleganta och sofistikerade inredning. Här serveras israeliska specialiteter. Gäster kan också hyra iPods, iPhones och bärbara datorer via AMANO. I den 24-timmarsöppna receptionen finns en utflyktsdisk.

När du har nått Alexanderplatz och den närliggande tunnelbanestationen Rosenthaler Platz kan du ta nästa tåg till Mckernbrcke eller Potsdamer Platz. Några av hotellets oberoende gäster noterade att detta område är mycket populärt i Berlin. Hotellets läge är också mycket bra, och dess restaurang och bar är mycket bra.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Hotel MANI by AMANO har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel MANI by AMANO anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
H+ Hotel Berlin Mitte

H+ Hotel Berlin Mitte

Chausseestr. 118-120, Mitte, 10115 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
1.6 km
ca. 107 €


H+ Hotel Berlin Mitte erbjuder luftkonditionerade rum som är utrustade med moderna badrum och gratis användning av hotellets bastu. Wi-Fi är också gratis i alla rum. Hotellets frukostbuffé serveras i H + Hotels restaurang.

Hotellets restaurang Bistro Bar Nostalgie serverar lokala specialiteter och visar lokala och internationella program. Detta hotell ligger fem minuters promenad från Museum fr Naturkunde och Unter den Linden Boulevard. H+ Hotel Berlin Mitte är en lämplig bas för att utforska Berlin.

Hotellets läge och goda kommunikationer är några av anledningarna till att gästerna ger hotellet höga betyg. Det ligger bara hundra meter från Berlin Museum och 15 minuters promenad från stadens centralstation. Oberoende gäster berömde också hotellets läge.

På hotellets webbplats finns mer populära funktioner som rökfria rum och gratis Wi-Fi i alla utrymmen. Hotellets restaurang, Bar Nostalgie, serverar även internationella och lokala program.


  • En natt kostar omkring 107 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • H+ Hotel Berlin Mitte har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • H+ Hotel Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte

Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte

Wallstr. 23-24, Mitte, 10179 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.2 km
ca. 106 €


Park Plaza Berlin Mitte är ett modernt hotell som erbjuder gratis Wi-Fi och ett fitnesscenter. Inredningen på denna anläggning har inspirerats av New York-börsen. De rymliga rummen är utrustade med platt-tv och en mängd andra funktioner.

Hotellets restaurang, 23 Wallstreet, har en vinterträdgård i glas och serverar en mängd internationella och lokala rätter varje morgon. Gästerna kan också njuta av en drink i loungen eller i den fluorescerande baren. Park Plaza Wallstreet Mitte ligger 5 minuters promenad från Potsdamer Platz och Alexanderplatz.

Hotellet ligger bara 20 minuters promenad från olika sevärdheter, till exempel Berlins katedral, Museum Island och Checkpoint Charlie. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi och bastu. Park Plaza Berlin Mitte:s parkeringsgarage ligger på Alte Jacobsstrae 78. Denna anläggning har direkt tillgång till hotellets parkeringsplats.

Enligt hotellets oberoende gäster är detta område mycket populärt i Berlin. De gav det 9 av 10 poäng på grund av dess läge och olika funktioner. Park Plaza's restaurang och fitnesscenter är också populära bland par. Dess gratis wifi och läget är dessutom bra.


  • En natt kostar omkring 106 €.
  • Det är 2.2 kilometer till centrum.
  • Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Gästehaus Lazarus

Gästehaus Lazarus

115-118 Bernauer Straße, Mitte, 13355 Berlin, Deutschland

8.0 / 10
2.2 km
ca. 88 €


Gstehaus Lazarus ligger 5 minuters promenad från Berlins naturhistoriska museum. Detta boende har en trädgård och gratis WiFi. Det ligger också mindre än 2,5 km från Tyska historiska museet och 2,5 km från Museumsön.

Alla rum på Gstehaus Lazarus har ett skrivbord, en garderob och en platt-TV. De har även ett eget badrum med dusch. Hotellets frukostbuffé serveras dagligen. Gästerna kan dessutom njuta av hotellets trädgård.

Park Plaza Berlin Mitte ligger också bara 20 minuters promenad från olika sevärdheter, till exempel Berlins katedral, Museumsön och Checkpoint Charlie. Det ligger dessutom bara ett par kilometer från stadens centralstation och Charité-sjukhuset.

Enligt oberoende gäster är detta område mycket populärt i Berlin. De gav det betyget 9 av 10 på grund av dess läge och olika funktioner. Hotellets gratis wifi och läget är också bra.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 2.2 kilometer till centrum.
  • Gästehaus Lazarus har fått 8.0 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
Hotel AMANO Rooms & Apartments

Hotel AMANO Rooms & Apartments

Auguststr. 43/Ecke Rosenthaler Str., Mitte, 10119 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.2 km
ca. 82 €


AMANO:s rymliga rum och lägenheter är utrustade med trägolv och platt-tv. Hotellet ligger bara 200 meter från Berlins tunnelbanestation och olika konstgallerier och modebutiker. Gästerna kan också parkera sina bilar i hotellets underjordiska garage.

Du kan också hyra tandemcyklar eller cyklar för att utforska Berlins centrum. Under eftermiddagen fungerar hotellets takterrass och lobbybaren som en plats att samlas på. På kvällen kan gästerna njuta av drinkar i AMANO-baren, som har uppmärksammats för sina kreativa drinkar.

De gav hotellet 9,4 av 10 poäng på grund av läget och de olika funktionerna. Par uppskattar särskilt hotellets läge. Dess rökfria rum och gratis Wi-Fi är också populära bland par.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 2.2 kilometer till centrum.
  • Hotel AMANO Rooms & Apartments har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel AMANO Rooms & Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
AMERON Hotel Abion Spreebogen Berlin

AMERON Hotel Abion Spreebogen Berlin

Alt-Moabit 99, Mitte, 10559 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.2 km
ca. 103 €


Abion Spreebogen Hotel ligger vid floden Spree och 500 meter från Tiergarten Park. Detta 4-stjärniga hotell ligger bara 1 minuts promenad från Berlins viktigaste tågknutpunkt. Hotellet har rymliga rum och lägenheter som är utrustade med satellit-TV och värdeskåp.

Vissa av hotellets rum har fantastisk utsikt över floden Spree i Berlin. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi i alla rum. Hotellets restaurang Alte Meierei serverar en frukostbuffé varje morgon. Under eftermiddagen kan gästerna njuta av drinkar i baren Carl & Sophie.

Abion har ett stort gym på 9:e våningen, som har utsikt över staden och erbjuder utsikt över Berlin. Flera sevärdheter, såsom Reichstag och Brandenburger Tor, ligger också bara ett par minuter bort. Tunnelbanestationen Turmstrae ligger dessutom 5 minuters promenad bort.

Hotellet ligger bara en kort promenad från Berlins S-Bahn-station, som ligger över en bro över floden Spree. Dess läge och olika funktioner är också populära bland par. Dess rökfria rum och gratis Wi-Fi är också populära bland par. Dess restaurang, som är rullstolsvänlig, är också bra.


  • En natt kostar omkring 103 €.
  • Det är 2.2 kilometer till centrum.
  • AMERON Hotel Abion Spreebogen Berlin har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • AMERON Hotel Abion Spreebogen Berlin anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Lützow

Hotel Lützow

Keithstraße 38, Mitte, 10787 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.2 km
ca. 62 €


Wi-Fi är gratis i alla rum utom i Basic-rummen. Hotellet tillhandahåller även en gratis flaska vatten. Vissa rum har utrustats med ett rullstolsanpassat badrum.

Hotellets kafé serverar en mängd olika maträtter och förfriskningar under frukost och lunch. Efter en kort promenad når du shoppingområdet Kurfrstendamm. Varuhuset KaDeWe ligger 700 meter bort.

Efter 200 meter hittar du en busshållplats och allmän parkering finns i närheten. Par gillar särskilt hotellets läge, som de gav 8,6 av 10 poäng. Populäraste egenskaper Gratis wi-fi, gratis vattenflaska och gratis frukost.


  • En natt kostar omkring 62 €.
  • Det är 2.2 kilometer till centrum.
  • Hotel Lützow har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är gut.
  • Hotel Lützow anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
ibis Styles Hotel Berlin Mitte

ibis Styles Hotel Berlin Mitte

Brunnenstr. 1-2, Mitte, 10119 Berlin, Deutschland

2 / 5 *
2.3 km
ca. 81 €


Komfort och gratis Wi-Fi är några av de funktioner som ibis Styles Hotel Berlin Mitte erbjuder. Alla rum är utrustade med platt-tv och gratis lokala tv-kanaler och satellit-tv-kanaler. Gästerna kan också ringa gratis till tyska linjer.

En Wii-konsol kan också köpas på begäran. I hotellets lobbybar serveras kaffe och te till sent på kvällen. Under dagen kan barnen leka på hotellets lekplats. Välkomstloungen serverar en mängd olika snacks och drycker under hela dagen.

Ibis Styles Hotel ligger bara 15 minuters promenad från Alexanderplatz, som anses vara Berlins mest populära område. Dess läge är också bra, med oberoende gästers recensioner som ger hotellet betyget 9,3 för en vistelse med två personer. Populäraste faciliteter Gratis Wi-Fi, parkeringsbar och gratis frukost.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • ibis Styles Hotel Berlin Mitte har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • ibis Styles Hotel Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
art'otel berlin mitte, part of Radisson Hotel Group

art'otel berlin mitte, part of Radisson Hotel Group

Wallstr. 70-73, Mitte, 10179 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.3 km
ca. 110 €


Bara ett par hållplatser från Alexanderplatz ligger art'otel Berlin Mitte, som har luftkonditionerade rum och sviter som är inredda med originalverk av Georg Baselitz. Alla rum har satellit-TV och minibar.

Hotellets frukost serveras varje morgon, och hotellets restaurang The Upside Down serverar en mängd olika maträtter och drycker. Stadsdelen Mitte ligger bara 10 minuters promenad från floden Berlin Spree. Andra populära sevärdheter, såsom Museum Island och Nikolaikvarteren, ligger också inom 10 minuters promenad.

Enligt gästernas omdömen anses detta område vara det mest populära i Berlin. Hotellets läge och olika funktioner är också populära bland par. Dess restaurang serverar en god frukost. Dess fitnesscenter och rökfria rum är dessutom populära bland par.


  • En natt kostar omkring 110 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • art'otel berlin mitte, part of Radisson Hotel Group har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • art'otel berlin mitte, part of Radisson Hotel Group anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

Bülowstr. 20-22, Tempelhof-Schöneberg, 10783 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.3 km
ca. 64 €


Novum Hotel Aldea Berlin Centrum ligger precis bredvid shoppingdistrikten Potsdamer Platz och Kurfrstendamm, 5 minuters promenad från båda områdena. Detta hotell har ljusa rum med gratis wi-fi och värdeskåp.

Alla hotellets rum är rökfria, och det finns även ett eget badrum med hårtork. Novum Hotel Aldea Berlin Centrum ligger 10 minuters promenad från Alexanderplatz. Här serveras en tysk frukostbuffé varje morgon.

Hotellet ligger bara ett par minuter från shoppingcentret KaDeWe. Det ligger också inom 200 meter från Berlins djurpark och Alexanderplatz. Läget är mycket bra, och oberoende gästers omdömen ger hotellet ett betyg på 8,5.

Familjerum och rökfria rum är också populära på detta hotell. Dess 24-timmarsreception är dessutom hjälpsam. Dess läge ger bekväm tillgång till olika områden.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Novum Hotel Aldea Berlin Centrum har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är gut.
  • Novum Hotel Aldea Berlin Centrum anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Holiday Inn Express - Berlin - Alexanderplatz, an IHG Hotel

Holiday Inn Express - Berlin - Alexanderplatz, an IHG Hotel

Stralauer Strasse 45, Mitte, 10179 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.4 km
ca. 90 €


Hotellets 24-timmarsreception och baren på plats är också till hjälp. Dess luftkonditionerade rum har en mängd olika funktioner, såsom platt-TV och vattenkokare. Vissa av rummen har dessutom sittplatser som kan användas efter en lång dag.

Alla hotellets rum har ett eget badrum, och hotellet ligger bara ett par minuter från Alexanderplatz. Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz ligger också 5 minuters promenad från Nikolai-distriktet och Unescos världsarvsmuseum.

Hotellet ligger bara ett par minuter från Alexanderplatz och Potsdamer Platz, och det ligger också nära Olympiastadion. Gästerna kan parkera på hotellets privata parkeringsplats, och hotellet har 2 laddningsstationer för elbilar.

Hotellets läge är också populärt bland par. Dess rum och faciliteter är idealiska för familjer. Holiday Inn Express har handikappvänligt Wi-Fi i alla utrymmen. Dess restaurang serverar kaffe och te.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Holiday Inn Express - Berlin - Alexanderplatz, an IHG Hotel har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Holiday Inn Express - Berlin - Alexanderplatz, an IHG Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Grenzfall

Hotel Grenzfall

Ackerstr. 136, Mitte, 13355 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.4 km
ca. 89 €


Grenzfall är ett modernt hotell i stadsdelen Berlin Mitte, som ligger ett stenkast från dokumentationscentret Berlinmuren. Alla rum har satellit-TV och gratis Wi-Fi.

Grenzfall Berlin har också ett bekvämt läge nära Berlins tunnelbanestation och den norra tågstationen. Gästerna kan njuta av en mängd olika maträtter och drycker i hotellets restaurang. Dess trädgård är också utrustad med ett tehus och en damm.

Grenzfall är det första integrerade hotellet i Berlin Mitte som ger handikappade och icke handikappade medarbetare möjlighet att arbeta. Dess läge och kvaliteten på boendet är några av anledningarna till att paren ger det höga betyg.

Rökfria rum är också populära på detta hotell. Dess restaurang serverar en mängd olika maträtter och drycker, och det finns gratis Wi-Fi i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Grenzfall har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel Grenzfall anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Karlito Apartmenthaus

Karlito Apartmenthaus

Linienstraße 60, Mitte, 10119 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.4 km
ca. 111 €


Karlito Apartment House är en modern byggnad med 2-4 gästlägenheter. Dessa boenden har trägolv och är utrustade med kök och badrum. På byggnadens första våning finns en café-bar som serverar frukost och kaffe.

Lägenheterna ligger bara 10 minuters promenad från Hackescher Markt och nära tunnelbanestationerna Rosa-Luxemburg-Platz och Rosenthaler Platz. Gästerna kan också använda en av Apartmenthaus Karlitos cyklar. Enligt oberoende recensioner är detta område ett av de mest populära i Berlin.

De flesta par betygsätter Apartmenthaus Karlito högt på grund av dess läge. Dess gratis Wi-Fi och utbudet av tjänster och faciliteter är också populära bland par.


  • En natt kostar omkring 111 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Karlito Apartmenthaus har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Karlito Apartmenthaus anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

25 Turmstraße, Mitte, 10559 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.4 km
ca. 75 €


MEININGER Hotel Berlin Tiergarten ligger i köpcentret Moabit och erbjuder en 24-timmarsreception och en gemensam lounge. Detta hotell ligger bara ett par minuter från Tiergarten-parken och Naturhistoriska museet. Potsdamer Platz och Brandenburger Tor ligger båda cirka 3,5 km bort. Alla hotellets rum har platt-TV.

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten har en mängd olika rum som är utrustade med eget badrum och gratis Wi-Fi. Vissa av dessa har även utsikt över staden. En kontinental frukost serveras på hotellet.

Det finns även en parkeringsplats i det närliggande Schultheissquartier. MEININGER Hotel Berlin Tiergarten ligger en kort promenad från Kurfrstendamm, där teatern och Komische am Kurfrstendamm ligger. Hotellet ligger också cirka 31 mil från flygplatsen Berlin-Brandenburg. Dess läge är mycket populärt bland par, eftersom de gav hotellet ett betyg på 8,6 av 10.

Hotellets mest populära rum är de som är utrustade med rökfria rum. Dess handikappvänliga Wi-Fi är också tillgängligt i alla utrymmen.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • MEININGER Hotel Berlin Tiergarten har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • MEININGER Hotel Berlin Tiergarten anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Tiergarten Berlin

Hotel Tiergarten Berlin

Alt-Moabit 89, Mitte, 10559 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.4 km
ca. 98 €


Hotel Tiergarten Berlin ligger mittemot Tiergarten och nära tunnelbanestationen Turmstrasse, bara en kort promenad från områdets mest populära attraktioner, som Kleiner Tiergarten och Brandenburger Tor. Detta hotell erbjuder rymliga rum som är utrustade med moderna bekvämligheter.

Hotellets frukostbuffé serveras varje morgon, och det ligger i ett område där olika restauranger ligger. Shoppingcentret Kurfrstendamm ligger bara några minuter bort med tunnelbanan. Boulevard Unter den Linden, där museiön och Brandenburger Tor ligger, ligger också inom 15 minuter med buss.

Hotellet ligger bara ett par minuter från centralstationen. Dess läge är också mycket populärt bland par, som gav det ett betyg på 8,6 av 10. Dess läge är också mycket bekvämt för dem eftersom det ligger nära olika områden som Kurfrstendamm och Naturhistoriska museet.


  • En natt kostar omkring 98 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Tiergarten Berlin har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är gut.
  • Hotel Tiergarten Berlin anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Pullman Berlin Schweizerhof

Pullman Berlin Schweizerhof

Budapester Str. 25, Mitte, 10787 Berlin, Deutschland

5 / 5 *
2.5 km
ca. 111 €


Pullman Berlin Schweizerhof ligger 5 minuters promenad från Kurfrstendamm och Zoologiska trädgården. De moderna och rymliga rummen på det här hotellet har en platt-TV, en gratis flaska vatten och en mängd andra funktioner. Gästerna kan också njuta av hotellets privata badrum med högkvalitativa toalettartiklar och en mängd andra faciliteter.

Ett brett utbud av frukostbuffé serveras på hotellets restaurang Schweizerhof, som ligger i området där andra restauranger ligger. BLEND berlin, som är en bar och ett kök som ligger på hotellet, serverar kreativ mat inspirerad av stadens olika kulturella och etniska samhällen.

Hotellets spaområde är också en lämplig plats för gäster som vill njuta av en avkopplande massage eller skönhetsbehandling. Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från S-banestationen Zoologischer Garten.

Hotellets läge är också mycket populärt bland par, eftersom det fick betyget 9,2 av 10. Dess faciliteter och tjänster är mycket bra, bland annat ett fitnesscenter och en restaurang som serverar olika sorters mat.


  • En natt kostar omkring 111 €.
  • Det är 2.5 kilometer till centrum.
  • Pullman Berlin Schweizerhof har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • Pullman Berlin Schweizerhof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 5 stjärnor.
Hotel the YARD

Hotel the YARD

Alexandrinenstraße 125, Friedrichshain-Kreuzberg, 10969 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.5 km
ca. 108 €


Hotel the Checkpoint YARD ligger i hjärtat av Berlins stadsdel Friedrichshain-Kreuzberg, som bara ligger ett par minuter från Charlie. Dess moderna rum är utrustade med högkvalitativa material och är utformade med en mängd olika funktioner.

Hotellet ligger bara ett par minuter från Friedrichstrasse och har nära till olika områden som Oranienstrasse och tunnelbanestationen Hallesches Tor. Detta är ett bekvämt läge för personer som vill utforska Berlins centrala områden.

Hotellets läge är också mycket populärt bland par, eftersom det fick 8,2 av 10 poäng. Dess olika faciliteter och tjänster är mycket bra, bland annat ett fitnesscenter och en restaurang som serverar olika sorters mat.


  • En natt kostar omkring 108 €.
  • Det är 2.5 kilometer till centrum.
  • Hotel the YARD har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel the YARD anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Digital check-in - THE DUDE by Charly

Digital check-in - THE DUDE by Charly

Köpenicker Str. 92, Mitte, 10179 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.5 km
ca. 150 €


DUDE by Charly har anor från 1800-talet och ligger i Berlins centrala stadsdel. Dess moderna rum är utrustade med högkvalitativa material och har en mängd olika funktioner. Gästerna kan också njuta av hotellets gratis Wi-Fi. Rummen på detta hotell har även ett värdeskåp, en platt-TV med satellitkanaler och en kaffemaskin.

Hotellets luftkonditionerade enheter är också utrustade med sängkläder i egyptisk bomull. YADA YADA Breakfast Club är ett bekvämt ställe där gästerna kan njuta av en mängd olika frukostalternativ. Dess la carte-meny innehåller en mängd olika maträtter och drycker.

DUDE by Charly ligger bara 300 meter från tunnelbanestationerna Mrkisches Museum och Heinrich-Heine-Strae. Båda ligger inom 2 hållplatser från Alexanderplatz och 4 från Berlins centralstation. Jannowitzbrcke Station ligger också inom 1 S-Bahn-stopp från Alexanderplatz.

Enligt hotellets oberoende gästomdömen är hotellets läge mycket populärt bland par. Dess faciliteter och tjänster är också bra, bland annat en restaurang som serverar olika sorters mat. Dess rökfria rum är också mycket populära bland par.


  • En natt kostar omkring 150 €.
  • Det är 2.5 kilometer till centrum.
  • Digital check-in - THE DUDE by Charly har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • Digital check-in - THE DUDE by Charly anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
TITANIC Comfort Kurfürstendamm

TITANIC Comfort Kurfürstendamm

9-12 Kleiststraße Tempelhof-Schöneberg, Tempelhof-Schöneberg, 10787 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.6 km
ca. 77 €


TITANIC Comfort Kurfrstendamm ligger 1,7 kilometer från Berlin Philharmonie. Detta hotell erbjuder boende med restaurang, trädgård och gratis Wi-Fi. Dess 24-timmarsreception och bagageförvaring är också tillgängliga.

I hotellets snackbar serveras en mängd olika drycker. De luftkonditionerade rummen på DUDE by Charly har även ett skrivbord och ett värdeskåp. Gästerna kan också njuta av en frukostbuffé varje dag. Rummen på hotellet har även gratis Wi-Fi och ett eget badrum.

Kurfrstendamm ligger 1,8 kilometer från hotellet. Potsdamer Platz och Berlin Brandenburgs flygplats ligger också inom 20 minuters bilresa. Gästerna betygsätter hotellets läge med i genomsnitt 8,9 av 10.

Rökfria rum är också mycket populära bland par. Dess restaurang och gratis Wi-Fi är också mycket bra. Dess parkeringsområde är också bekvämt. Gästerna kan också avboka sin bokning utan deposition eller förskottsbetalning.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • TITANIC Comfort Kurfürstendamm har fått 8.0 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • TITANIC Comfort Kurfürstendamm anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Mitte, 10178 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.6 km
ca. 90 €


Park Inn by Radisson ligger på Alexanderplatz i Berlin, och alla rum och sviter har marmorbadrum. Gästerna kan också njuta av gratis Wi-Fi på hela hotellet. Hotellets restaurang Humboldt's serverar internationella rätter.

Park Inns Spagos Bar & Lounge erbjuder en mängd olika drycker och måltider. Dess hälsocenter har en mängd olika utrustning och tjänster, till exempel ett massagerum och ett ångbad. Hotellets terrass på översta våningen erbjuder en magnifik utsikt över staden.

Park Inn by Radisson ligger bara några hundra meter från stationen Alexanderplatz, som erbjuder olika tjänster och transporter i Berlin. Andra populära områden, som Hackescher Markt och Museum Island, ligger också inom 10 minuters promenad.

Hotellets läge är också mycket populärt bland par. De gav det ett betyg på 9,5 av 10. Dess fitnesscenter och restaurang är dessutom populära bland par.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är gut.
  • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
GINN City & Lounge Yorck Berlin Opening June 2022

GINN City & Lounge Yorck Berlin Opening June 2022

Möckernstr. 49, Friedrichshain-Kreuzberg, 10965 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.6 km
ca. 113 €


GINN City and Lounge Yorck Berlin Opening in June 2022 ligger i Berlin, bara några hundra meter från Alexanderplatz Station och inom 10 minuters promenad från olika områden, till exempel Berlins filharmoniska salong. Dess boende ligger också nära Checkpoint Charlie och Potsdamer Platz.

Park Inn by Radisson har en 24-timmarsreception och en mängd olika tjänster och faciliteter. Alla rum har en platt-TV med satellitkanaler och ett värdeskåp. Gästerna kan också njuta av gratis toalettartiklar och ett eget badrum.

Hotellets rum har ett skrivbord, och en frukostbuffé serveras dagligen på GINN City and Lounge Yorck Berlin Opening. Holocaust Memorial ligger några hundra meter från hotellet. Gendarmenmarkt ligger också några hundra meter från boendet. Berlin Brandenburgs flygplats ligger bara 20 minuters bilresa bort.

De flesta par betygsätter hotellet högt på grund av dess läge. Dess läge ger också ett bekvämt läge. Dess rökfria rum och dess 24-timmarsreception är dessutom populära bland par.


  • En natt kostar omkring 113 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • GINN City & Lounge Yorck Berlin Opening June 2022 har fått 8.0 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • GINN City & Lounge Yorck Berlin Opening June 2022 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
B&B Hotel Berlin Alexanderplatz

B&B Hotel Berlin Alexanderplatz

Voltairestraße 3, Mitte, 10179 Berlin, Deutschland

2 / 5 *
2.6 km
ca. 79 €


Familjerum och en terrass finns också tillgängliga på Park Inn by Radisson. Hotellet ligger bara några hundra meter från Nya museet och Pergamonmuseet. Alla dess boenden har ett skrivbord, en platt-TV och ett eget badrum.

B&B Hotel Berlin Alexanderplatz serverar dagligen en frukostbuffé. Flera populära sevärdheter ligger också inom 20 minuters bilresa, till exempel Berlins katedral och Berlins tv-torn.

Några oberoende gäster noterade också att hotellets läge är mycket populärt bland par. Det fick betyget 9 av 10 på grund av sitt läge. Några av hotellets andra populära funktioner är rökfria rum och gratis Wi-Fi.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • B&B Hotel Berlin Alexanderplatz har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • B&B Hotel Berlin Alexanderplatz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
AMANO HOME Apartments

AMANO HOME Apartments

Torstrasse 52, Mitte, 10119 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.6 km
ca. 101 €


Wi-Fi är gratis. På AMANO HOME Apartments hittar du bekväma boenden som har kök, sittgrupp och badkar. De erbjuder också en mängd olika tjänster och faciliteter, till exempel en tvättservice.

Lägenheterna på AMANO HOME Apartments har en balkong och ligger nära staden. Det här boendet ligger också nära olika områden, såsom Berlins djurpark och Nya museet. Gäster kan njuta av olika lokala restauranger och kaféer inom några minuters promenad från boendet.

Från hotellet kan gästerna lätt nå olika sevärdheter i Berlin, såsom Berlin Zoo och Alexanderplatz. Det tar bara cirka 40 minuter att ta sig till flygplatsen med kollektivtrafik. Gäster som bor på AMANO HOME Apartments kan också parkera sina bilar på det privata parkeringsområdet.

Enligt oberoende gäster är detta område mycket populärt i Berlin. De gav boendet ett betyg på 9,3 av 10 på grund av dess läge. Dess läge ger också ett bekvämt läge. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis Wi-Fi och parkering.


  • En natt kostar omkring 101 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • AMANO HOME Apartments har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • AMANO HOME Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
SORAT Hotel Berlin

SORAT Hotel Berlin

Bayreuther Str 44, Tempelhof-Schöneberg, 10787 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.6 km
ca. 99 €


De nyrenoverade rummen på Hotel SORAT Berlin har en arbetshörna och en platt-TV. Dessutom kan gästerna njuta av gratis Wi-Fi och en mängd olika tjänster och faciliteter. Hotellet ligger också nära olika restauranger och barer.

Hotellet har också ett bekvämt läge nära Tiergarten, och det ligger bara hundra meter från Berlins tunnelbanestation. Tunnelbanelinjen U2 ger direkt tillgång till Alexanderplatz och Potsdamer Platz. Det tar bara cirka 20 minuter att nå tv-tornet och världsklockan.

Hotellets läge är också mycket populärt bland par. De gav det ett betyg på 9,2 av 10 på grund av dess olika funktioner. Några av dessa är bland annat 24-timmarsreceptionen och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • SORAT Hotel Berlin har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är gut.
  • SORAT Hotel Berlin anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
The Weinmeister Berlin-Mitte - Adults Only

The Weinmeister Berlin-Mitte - Adults Only

Weinmeisterstraße 2, Mitte, 10178 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.1 km
ca. 149 €


Wi-Fi är gratis i alla delar av hotellet. Alla rum på Weinmeister Berlin - Adults Only har en platt-TV och ett eget badrum. Vissa av boendena har även en sittgrupp. Hotellets tema är baserat på stadens nattliv, som omfattar konst, film, graffiti och nattklubbar.

En av de viktigaste faktorerna som besökare tar hänsyn till när de planerar en resa till Berlin är de gömda skatterna. Detta område är fullt av dolda attraktioner, som konstgallerier, butiker och biografer. Weinmeister Hotel Berlin ligger också nära dessa områden. Gästerna kan dra nytta av hotellets cykeluthyrning och affärscenter.

Hotellets personal i receptionen som är öppen dygnet runt kan hjälpa dig att planera din resa till Berlin. Museumsön, som är ett av UNESCO:s världsarv, ligger några minuter bort. Det finns också direkta tåg och bussar till och från flygplatsen Berlin-Tegel.

Oberoende gäster berömde också hotellets läge. De gav det ett betyg på 9 av 10 på grund av dess olika funktioner. Hotellets spa och hälsocenter är dessutom populärt bland par. Gästerna kan också använda hotellets handikappanpassade Wi-Fi.


  • En natt kostar omkring 149 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • The Weinmeister Berlin-Mitte - Adults Only har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • The Weinmeister Berlin-Mitte - Adults Only anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Mitte, 10785 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.1 km
ca. 119 €


Hotellets moderna rum och loungebar är också bekvämt belägna i närheten av varuhuset KaDeWe. Det finns gratis Wi-Fi i alla delar av hotellet. Varje luftkonditionerat rum har ett kylskåp.

Hotellet har olika fritidsfaciliteter, till exempel ett modernt fitnessrum och en finsk bastu. Det ligger också nära Berlins djurpark och Kurfrstendamm. Att ta sig runt i staden med tunnelbanan kan du göra på cirka fem minuter.

Hotellets läge är också mycket populärt bland par. De gav det ett betyg på 8,5 på grund av dess olika funktioner. Hotellets fitnesscenter och gratis Wi-Fi är dessutom populära bland par.


  • En natt kostar omkring 119 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Berlin, Berlin har fått 8.0 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel Berlin, Berlin anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte

Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte

Wallstr. 23-24, Mitte, 10179 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.2 km
ca. 106 €


Park Plaza Berlin Mitte är ett modernt hotell som erbjuder moderna rum och gratis Wi-Fi. Utformningen av hotellets rum har inspirerats av New York Stock Exchange. Varje rum har en platt-TV och ett värdeskåp för bärbar dator.

Hotellets restaurang, 23 Wallstreet, har en inglasad matplats som serverar en mängd internationella och berlinska specialiteter. Hotellet ligger också nära områdena Potsdamer Platz och Alexanderplatz. Park Plaza Wallstreet ligger bara några steg från floden Spree.

Hotellet ligger bara 20 minuters promenad från olika sevärdheter, till exempel Berlins katedral, Museumsön och Checkpoint Charlie. Hotellets parkeringsgarage ligger på Alte Jacobsstrae 78. Gästerna kan få tillgång till hotellets faciliteter via garaget.

Enligt oberoende gäster är detta område mycket populärt bland par. De gav hotellet betyget 9 av 10 på grund av dess läge. Hotellets fitnesscenter och gratis Wi-Fi är dessutom populärt bland par. Hotellets restaurang är också mycket bra och erbjuder kaffe- och tefaciliteter.


  • En natt kostar omkring 106 €.
  • Det är 2.2 kilometer till centrum.
  • Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Gästehaus Lazarus

Gästehaus Lazarus

115-118 Bernauer Straße, Mitte, 13355 Berlin, Deutschland

8.0 / 10
2.2 km
ca. 88 €


Gstehaus Lazarus ligger 10 minuters promenad från Naturhistoriska museet. Hotellet erbjuder även gratis WiFi och ligger nära olika sevärdheter som Berlins katedral och Museumsön. Hotellet ligger dessutom mindre än en kilometer från Berlins tv-torn.

Alla hotellets rum har ett skrivbord, en platt-TV och ett eget badrum med dusch. Gästerna kan också njuta av en frukostbuffé varje dag. I hotellets trädgård finns en lekplats för barn och en lounge.

Hotellet ligger också nära sjukhuset Charité och Berlins centralstation. Det ligger 2,1 kilometer från Alexanderplatz och flygplatsen Berlin-Tegel. Närmaste busshållplats är Berlin-Tegel flygplats.

Några oberoende gäster uppgav att detta område var den mest populära delen av Berlin. De gav hotellet betyget 9 av 10 på grund av dess läge. Hotellets gratis Wi-Fi och rökfria rum är också populära bland par.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 2.2 kilometer till centrum.
  • Gästehaus Lazarus har fått 8.0 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
Hotel AMANO Rooms & Apartments

Hotel AMANO Rooms & Apartments

Auguststr. 43/Ecke Rosenthaler Str., Mitte, 10119 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.2 km
ca. 82 €


AMANO erbjuder luftkonditionerade rum med en takterrass och en innergårdsträdgård. Lägenheterna och rummen har även trägolv. Hotellet ligger bara 200 meter från Berlins tunnelbanestation och olika konstgallerier och modebutiker.

Du kan också hyra en cykel eller tandem för att utforska Berlins centrum. På eftermiddagen kan du njuta av drinkar på hotellets takterrass eller i lobbybaren. På kvällen kan du njuta av kreativa drinkar i AMANO bar. Hotellets takterrass och lobbybar är dessutom populära bland gästerna.

Hotellets läge är också mycket populärt bland par. De gav hotellet ett betyg på 9,4 av 10 på grund av dess olika funktioner. Restaurangen och gratis Wi-Fi är dessutom populära hos par.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 2.2 kilometer till centrum.
  • Hotel AMANO Rooms & Apartments har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel AMANO Rooms & Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

Karl-Liebknecht-Str. 32a, Mitte, 10178 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.7 km
ca. 105 €


H2 Hotel Alexanderplatz har ljusa och moderna rum som är utrustade med gratis Wi-Fi och platt-TV. Dess läge gör det till ett idealiskt val för par som söker ett bekvämt läge nära Alexanderplatz. Området är också känt för sina kollektivtrafikförbindelser.

Direkta tåg- och bussförbindelser finns också till hotellet. Det här boendet ligger på gångavstånd från olika kulturella sevärdheter, såsom Berlins tunnelbanestation och Berlins konstgalleri. Andra lokala butiker och restauranger finns också i närheten.

På 15 minuters promenad från hotellet ligger Unter den Linden, som är en historisk boulevard. Du kan också utforska området genom att hyra cyklar. Personalen vid hotellets utflyktsdisk kan hjälpa dig att planera din resa i Berlin. Andra faciliteter på H2 hub är bland annat ett kafé, en butik och en lounge.

Enligt oberoende gäster är detta område det mest populära stället i Berlin. De berömde också hotellets läge och dess olika funktioner. Några av hotellets andra populära funktioner är restaurangen och gratis Wi-Fi.


  • En natt kostar omkring 105 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mercure Hotel Berlin Zentrum Superior

Mercure Hotel Berlin Zentrum Superior

Fuggerstr. 8, Tempelhof-Schöneberg, 10777 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.7 km
ca. 78 €


H2 Hotel Alexanderplatz ligger på en lugn sidogata mellan stadsdelarna Charlottenburg och Schneberg och är ett 3-stjärnigt hotell som erbjuder modernt boende. Det ligger också nära några av stadens mest populära attraktioner, som varuhuset KaDeWe och minneskyrkan.

De rökfria rummen på Mercure Hotel Berlin Zentrum har ett eget badrum och en platt-TV. Hotellets frukostbuffé serveras också varje morgon. Hotellets restaurang serverar internationella rätter och drycker.

Hotellets reception är öppen dygnet runt. Cyklar finns också tillgängliga för att utforska området. Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Berlins tunnelbanestation. Området ligger också nära olika kulturella sevärdheter, såsom Potsdamer Platz och Alexanderplatz.

Hotellets läge är också populärt bland par. De gav det ett betyg på 8 av 10 på grund av dess olika funktioner. Hotellets gratis Wi-Fi och rummets rökfria policy är dessutom populära funktioner hos par.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Mercure Hotel Berlin Zentrum Superior har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är gut.
  • Mercure Hotel Berlin Zentrum Superior anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

Karl-Liebknecht-Strasse 32, Mitte, 10178 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.8 km
ca. 94 €


H4 Hotel Berlin Alexanderplatz har ett idealiskt läge nära alla områden i Berlin. Dess luftkonditionerade rum har gratis internetuppkoppling. Alla rum har även Sky-Sat-kanaler. Wi-Fi är gratis i allmänna utrymmen och i alla delar av hotellet.

Vissa av hotellets rum har en platt-TV och en vattenkokare. Restaurangen på H4 Hotel Alexanderplatz erbjuder internationella rätter. Hotellet ligger också nära Berlins tunnelbanestation och spårvagnshållplatsen Allee.

Området Alexanderplatz har också goda förbindelser med olika områden i Berlin, till exempel tunnelbana, buss och tåg. Detta område kan dessutom besökas av varuhusen Alexa och Galeria Kaufhof. Efter en dag full av sightseeing kan du dra nytta av hotellets dygnetruntöppna fitnessrum eller koppla av i hotellets bastu.

Enligt hotellets oberoende gäster är detta område det mest populära stället i Berlin. De gav det ett betyg på 9,3 av 10 på grund av läget. Hotellets fitnesscenter och gratis Wi-Fi är också populära funktioner bland par. Andra faciliteter inkluderar en restaurang och ett kafé.


  • En natt kostar omkring 94 €.
  • Det är 2.8 kilometer till centrum.
  • H4 Hotel Berlin Alexanderplatz har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • H4 Hotel Berlin Alexanderplatz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Johann

Hotel Johann

Johanniterstr. 8, Friedrichshain-Kreuzberg, 10961 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.8 km
ca. 99 €


Johann är ett modernt hotell i stadsdelen Kreuzberg i Berlin, 700 meter från tunnelbanestationen Prinzenstrasse. Rummen har moderna bekvämligheter som platt-TV och gratis Wi-Fi. Hotellets frukostbuffé serveras också varje morgon.

Vid incheckningen får du en flaska mineralvatten. Konstmuseet Berlinische Galerie och Judiska museet ligger också cirka en kilometer från hotellet. Om du planerar att utforska Berlin på cykel kan den 24-timmarsöppna receptionen hjälpa dig att hitta de närmaste barerna och restaurangerna.

Hotellets läge är också populärt bland par. De gav det 9 av 10 poäng på grund av dess olika funktioner. Några av dessa är bland annat det gratis wifi och de husdjursvänliga rummen.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 2.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Johann har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • Hotel Johann anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Jasper's Boutique Hotel

Jasper's Boutique Hotel

27 Anklamer Straße, Mitte, 10115 Berlin, Deutschland

8.2 / 10
2.8 km
ca. 125 €


Jasper's Boutique Hotel ligger 1,9 km från Naturhistoriska museet och 2,2 km från Alexanderplatz, och det ligger också nära Berlins katedral. Alla rum har ett skrivbord, en platt-TV och ett eget badrum.

Vissa rum på Jasper's Boutique Hotel har ett kök, ett kylskåp och en vattenkokare. Andra närliggande sevärdheter, såsom Tyska historiska museet och Berlins tv-torn, ligger också cirka 2,8 kilometer bort.

Enligt hotellets oberoende gäster är detta område det mest populära stället i Berlin. De gav det ett betyg på 9,3 av 10 på grund av dess olika funktioner. Några av dessa är bland annat gratis Wi-Fi och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 125 €.
  • Det är 2.8 kilometer till centrum.
  • Jasper's Boutique Hotel har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
TSH Berlin Alexanderplatz

TSH Berlin Alexanderplatz

Alexanderstraße 40, Mitte, 10179 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.8 km
ca. 95 €


TSH Berlin Alexanderplatz erbjuder en 24-timmarsreception och en mängd olika tjänster. Alla rum har ett skrivbord och ett eget badrum. Wi-Fi är också gratis att använda, och privat parkering finns tillgänglig mot en extra avgift.

Hotellets rum har en sittgrupp och en garderob. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost varje dag. Några av de närliggande sevärdheterna som ligger inom 5 minuters promenad från TSH Berlin Alexanderplatz är Berlins katedral och Alexanderplatz.

Hotellet ligger bara 24 kilometer från Berlin Brandenburgs flygplats. Dess läge anges som en av anledningarna till att gästerna ger det höga betyg. De berömmer också dess restaurang och gratis Wi-Fi. Familjerummen har en mängd olika funktioner, medan fitnesscentret dessutom är mycket populärt.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 2.8 kilometer till centrum.
  • TSH Berlin Alexanderplatz har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • TSH Berlin Alexanderplatz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Novotel Berlin Am Tiergarten

Novotel Berlin Am Tiergarten

Straße des 17. Juni 106-108, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10623 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.8 km
ca. 128 €


Hotellet ligger i stadsdelen Tiergarten och erbjuder olika tjänster och funktioner, till exempel ett fitnessrum och en medelhavsrestaurang. Wi-Fi är gratis att använda. Hotellet har även en cykeluthyrning och ett underjordiskt parkeringsgarage.

Rummen på det 4-stjärniga hotellet, som ligger mittemot Tiergarten S-Bahn-station, är luftkonditionerade och har en mängd olika funktioner, till exempel ett skrivbord och en platt-TV. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi och dra nytta av dess olika tjänster.

En kort bussresa från hotellet ligger shoppingcentret Ku'damm. Hotellets 24-timmars rumsbetjäning och frukost är också tillgängliga. Hotellets restaurang serverar en mängd olika maträtter och drycker, och ett lekrum för barn finns dessutom tillgängligt. Par betygsätter hotellet högt på grund av dess läge.

Hotellets olika funktioner och tjänster är mest populära bland gästerna. Några av dessa är bland annat de rökfria rummen och fitnesscentret.


  • En natt kostar omkring 128 €.
  • Det är 2.8 kilometer till centrum.
  • Novotel Berlin Am Tiergarten har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Novotel Berlin Am Tiergarten anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
greet Berlin Alexanderplatz

greet Berlin Alexanderplatz

Bernhard-Weiß-Str. 8 , Mitte, 10178 Berlin, Deutschland

2 / 5 *
2.8 km
ca. 104 €


Hotellets rum ligger bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Alexanderplatz och är inredda i retrostil. De har även ett modernt badrum och gratis Wi-Fi. Gästerna kan även ringa gratis till tyska fasta telefoner. Hotellets frukostbuffé är dessutom tillgänglig hela morgonen.

Du kan enkelt nå olika lokala och internationella restauranger och kaféer till fots. Hotellets lobbybar serverar förfriskningar till sent på kvällen. Alexa shoppingcenter och TV-tornet ligger också mindre än 8 minuter bort.

De flesta par betygsätter hotellet högt på grund av dess läge. Dess rökfria rum och det gratis wifi är också populära bland gästerna.


  • En natt kostar omkring 104 €.
  • Det är 2.8 kilometer till centrum.
  • greet Berlin Alexanderplatz har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är gut.
  • greet Berlin Alexanderplatz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Mercure Hotel MOA Berlin

Mercure Hotel MOA Berlin

Stephanstr. 41, Mitte, 10559 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.8 km
ca. 85 €


Hotellet har ett atrium och ligger i stadsdelen Tiergarten, som bara ligger 200 meter från tunnelbanestationen Birkenstrae. Alla rum på hotellet är luftkonditionerade och har en platt-TV och kaffefaciliteter.

Den stora lobbyn på hotellet har trädgårdsdesign och bjuder in gästerna till att dröja kvar. Dess restaurang och bar är också öppna för att servera en mängd olika maträtter och drycker. Hotellet ligger i en historisk byggnad som tidigare var en brödfabrik.

Det finns många internationella restauranger och butiker i närheten av hotellet. Dess läge är också idealiskt för par eftersom det bara ligger ett par tunnelbanestationer från Berlins zoo och shoppingområdet Kurfrstendamm.

Hotellets olika funktioner och tjänster är mest populära bland gästerna. Några av dessa är bland annat de rökfria rummen och fitnesscentret.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 2.8 kilometer till centrum.
  • Mercure Hotel MOA Berlin har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Mercure Hotel MOA Berlin anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Crowne Plaza Berlin City Centre Ku'damm, an IHG Hotel

Crowne Plaza Berlin City Centre Ku'damm, an IHG Hotel

Nuernberger Strasse 65, 10787 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.8 km
ca. 146 €


Hotellets spa och andra faciliteter såsom kassaskåp och kafé är utformade för att ge gästerna en avkopplande upplevelse. Dess gratis Wi-Fi och plattskärms-TV är också till hjälp för att ge gästerna en mängd olika tjänster och program.

Hotellets frukostbuffé är också tillgänglig för glutenfria och laktosfria gäster. Wilson's Restaurant serverar amerikansk stil med prime rib och europeiska rätter. Dess café och bar, Wilson's Bar and Deli, erbjuder snacks och kaffe under hela dagen.

Hotellet ligger 5 minuters promenad från Kaiser Wilhelms minneskyrka, Berlins djurpark och tunnelbanestationen Wittenbergplatz. Dess läge är också idealiskt för par på grund av närheten till olika områden. Några av hotellets övriga faciliteter är ett fitnesscenter och en restaurang som serverar frukost.


  • En natt kostar omkring 146 €.
  • Det är 2.8 kilometer till centrum.
  • Crowne Plaza Berlin City Centre Ku'damm, an IHG Hotel har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Crowne Plaza Berlin City Centre Ku'damm, an IHG Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Kastanienhof

Hotel Kastanienhof

Kastanienallee 65, Mitte, 10119 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.9 km
ca. 89 €


De rymliga rummen och sviterna på Hotel Kastanienhof är utrustade med moderna badrum och platt-TV. Gamla målningar från detta område finns överallt på hotellet. Dess restaurang och bar är också öppna under kvällen.

Förutom sitt läge erbjuder hotellet även gratis dagstidningar och utflykter via sin webbplats. Hotellets cykeluthyrning är också tillgänglig för gästerna. Ingången till hotellet ligger direkt framför spårvagnshållplatsen Kastanienhof i Berlin.

Det är lätt att ta sig runt: Närmaste hållplats för kollektivtrafik är Alexanderplatz, som ligger cirka 15 minuter bort. Stationen Senefelder Platz ligger 8 minuter bort. Oberoende gästers omdömen berömde också läget, med par som gav 9,4 av 10 i betyg.

Rökfria rum är också mycket populära bland dess gäster. Restaurangen serverar frukost och är utrustad med ett handikappvänligt wi-fi-system.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Kastanienhof har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel Kastanienhof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mercure Berlin Wittenbergplatz

Mercure Berlin Wittenbergplatz

Wittenbergplatz 3, Tempelhof-Schöneberg, 10789 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.9 km
ca. 81 €


Alla rum på hotellet har platt-tv. Wi-Fi är också gratis. Vissa rum har en balkong. Hotellet ligger cirka 3 kilometer från Brandenburger Tor och 3,4 kilometer från Checkpoint Charlie.

Närmaste flygplats är Berlin Tegel, som ligger cirka 7 kilometer bort. Par betygsätter hotellet högt på grund av dess läge. Hotellet har också gratis Wi-Fi i alla rum. Dess handikappvänliga rum har te- och kaffefaciliteter.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Mercure Berlin Wittenbergplatz har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • Mercure Berlin Wittenbergplatz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
about:berlin Hotel

about:berlin Hotel

Tauentzienstr. 8, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10789 Berlin, Deutschland

4 / 5 *
2.9 km
ca. 84 €


Rummen på hotellet har trägolv från golv till golv och är utrustade med gratis Wi-Fi och platt-tv. Gästerna kan också njuta av en gratis flaska vatten vid incheckningen. Hotellets restaurang serverar en mängd olika frukosträtter.

I hotellets lobby finns en utomhuslounge och en matleveransservice. Hotellet ligger också på gångavstånd från olika områden, såsom restauranger och butiker. Tunnelbanestationen Kurfrstendamm ligger 450 meter bort.

De flesta par betygsätter hotellet högt på grund av dess läge. Dess läge är också idealiskt för par eftersom det bara ligger 5 minuters promenad från olika områden. Dess gratis parkering och restaurangen erbjuder god frukost.


  • En natt kostar omkring 84 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • about:berlin Hotel har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabelhaft.
  • about:berlin Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel BIRGIT Berlin Mitte

Hotel BIRGIT Berlin Mitte

Schwedter Str. 15, Mitte, 10119 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
2.9 km
ca. 114 €


Hotel Berlin Mitte har ett idealiskt läge i stadsdelen Prenzlauer Berg, som ligger bara 5 minuters promenad från olika områden. Rummen har ljudisolerade fönster samt gratis internet och en trädgård. De rökfria rummen har även ett eget badrum.

Hotellets restaurang serverar olika frukosträtter och är öppen från morgonen till sent på kvällen. Hotellet ligger bara 20 minuters promenad från Alexanderplatz och Hackescher Markt. I närliggande områden hittar du olika butiker och restauranger.

Hotellet ligger bara 3 minuters promenad från tunnelbanestationen Senfelderplatz. Att lätt ta sig runt är en av de främsta anledningarna till att paren ger hotellet höga betyg. Tack vare dess läge kan gästerna också lätt nå olika områden, till exempel Olympiastadion och Potsdamer Platz.

Rökfria rum är också populära bland dess gäster. Dess handikappvänliga rum har ett privat badrum och ett wi-fi-system. Dess restaurang serverar en mängd olika frukosträtter.


  • En natt kostar omkring 114 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Hotel BIRGIT Berlin Mitte har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hotel BIRGIT Berlin Mitte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Otto-Braun-Straße 69 , Mitte, 10178 Berlin, Deutschland

3 / 5 *
3 km
ca. 123 €


Detta hotell ligger bara 5 minuters promenad från Alexanderplatz och erbjuder modernt boende med en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi. Rummen har även förstklassiga sängar och en 40-tums-TV.

Alla rum har ett stort skrivbord och ett eget badrum. Morgonen är ett måste på Hampton By Hilton in Berlin City Centre. Det finns flera restauranger och kaféer i närheten av hotellet som serverar en mängd olika frukosträtter.

Hotellets affärscenter ligger på Alexanderplatz och erbjuder olika tjänster och faciliteter. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi och faxtjänster. Att lätt ta sig runt är också en av de främsta anledningarna till att paren ger detta hotell höga betyg.

Hotellet har en daglig tilläggsavgift, och oberoende gäster betygsätter det högt på grund av dess läge. Dess läge är också idealiskt för par eftersom det bara ligger 5 minuters promenad från olika områden. Dess fitnesscenter ligger också inom gångavstånd från hotellet. Wi-Fi tillhandahålls dessutom i alla utrymmen. Restaurangen serverar en mängd olika frukosträtter och kaffe.


  • En natt kostar omkring 123 €.
  • Det är 3 kilometer till centrum.
  • Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är sehr gut.
  • Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.