Edinburgh: 35 Billiga (men Topprankade!) Hotell För Två Personer I Centrum

Besöker du Edinburgh? Vi har plockat ut de bäst rankade ställena för mindre än 100 € per natt.

Billiga hotell i Edinburgh är perfekta för turister som vill uppleva staden på en budget.

Den skotska huvudstaden Edinburgh är ett pulserande centrum för kultur, historia och nattliv.

Edinburgh är Skottlands huvudstad och ett viktigt turistmål. Staden är känd för sitt kungliga slott och sin historiska gamla stadsdel, som på senare tid också har blivit känd för sitt nattliv.

Edinburgh erbjuder sina besökare en hisnande panoramautsikt från Royal Mile, som leder från Edinburgh Castle ner till Old Town. Besökare bör definitivt besöka Scotch Whisky Experience, där du kan bevittna destillationsprocessen från början till slut.

Stadens historiska hotell erbjuder fantastiska platser att äta och bo på. Tyvärr är vissa av dem högt prissatta.

Det finns dock billiga hotell direkt i Edinburghs centrum. Tyvärr måste du göra en hel del efterforskningar och jämförelser för att hitta ett som ger bra valuta för pengarna.

Vi har gjort jobbet åt dig och presenterar dig våra handplockade boenden som inte bara är budgetvänliga, utan också har fått de bästa gästomdömena.

Vår lista över 35 billiga och högst rankade hotell i Edinburgh

Vi letade efter billiga men mycket bra mellanklasshotell i staden och hittade några som inte kommer att slå sönder din budget.

För 4 av de 35 boendena kunde vi till och med hitta ett pris för ett dubbelrum på 45€ eller mindre per natt! Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
CoDE Pod – The CoURT - Edinburgh

CoDE Pod – The CoURT - Edinburgh

1a Parliament Square, Old Town, Edinburgh, EH1 1RF, United Kingdom

4 / 5 *
0.2 km
ca. 63 €


Vandrarhemmet coDE pod ligger i Edinburgh, en kort promenad från Royal Mile och National Museum of Scotland. Gästerna kan njuta av kontinental frukost och ett urval av mat i restaurangen på plats. Receptionspersonal finns också tillgänglig dygnet runt.

Hotel Edinburgh ligger 3 100 meter från Edinburgh Castle och 4 300 meter från University of Edinburgh och är ett idealiskt val för dem som söker en paus från staden. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • CoDE Pod – The CoURT - Edinburgh har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • CoDE Pod – The CoURT - Edinburgh anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Edinburgh City Suites

Edinburgh City Suites

16 Torphichen Street, Edinburgh, EH3 8JB, United Kingdom

4 / 5 *
1.3 km
ca. 73 €


Edinburgh City Suites ligger i hjärtat av Edinburgh, 12 minuters promenad från Edinburgh Castle. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi i hela huset.

Boendet på Hotel Edinburgh har en sittgrupp med mikrovågsugn, kylskåp och diverse annan utrustning. Gästerna kan också njuta av gratis toalettartiklar och ett eget badrum. Närmaste hållplats för kollektivtrafik är Princes Street, som ligger mindre än 9 minuter bort.

Hotellet ligger 24 minuters promenad från Edinburgh Waverley Station och Arthur's Seat. Andra närliggande sevärdheter är Murrayfield Stadium och Edinburgh Castle. Alla hotellets boenden har gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Edinburgh City Suites har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Edinburgh City Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Kick Ass Greyfriars (18+)

Kick Ass Greyfriars (18+)

37-39 Cowgate, Old Town, Edinburgh, EH1 1JR, United Kingdom

4 / 5 *
241.4 km
ca. 77 €


Det 4-stjärniga vandrarhemmet Kick Ass Greyfriars ligger i Greyfriars och har en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Rummen har ett delat badrum och sängkläder. Boendet erbjuder även en kontinental frukost och en pool.

Andra populära sevärdheter i närheten av vandrarhemmet är The Royal Mile, World of Illusions och The Real Mary King's Close. Edinburghs flygplats ligger 13 km bort. Hotellet har också en 24-timmarsreception och en bar.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 241.4 kilometer till centrum.
  • Kick Ass Greyfriars (18+) har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Kick Ass Greyfriars (18+) anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The Salisbury Hotel

The Salisbury Hotel

43-45 Salisbury Road, Edinburgh, EH16 5AA, United Kingdom

4 / 5 *
1.6 km
ca. 80 €


Det 4-stjärniga Hotel The Salisbury ligger i Newington och är ett radhushotell som bara ligger några hundra meter från Royal Mile och Edinburghs livliga centrum. Här erbjuds eleganta rum och gratis Wi-Fi. Hotellet har även en oberoende restaurang som serverar frukost och middag.

De moderna rummen på Salisbury Hotel har stora fönster och ursprungliga georgianska detaljer. De har även en platt-TV och ett badrum med dusch. Det 5-stjärniga boendet ligger 5 minuters promenad från Royal Mile och butikerna på Princes Street.

Hotellet ligger bara 200 meter från stadens centrum och har regelbundna förbindelser till kollektivtrafiken. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, en restaurang och en bar. Rökfria rum och sviter är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • The Salisbury Hotel har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • The Salisbury Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Kick Ass Grassmarket (18+)

Kick Ass Grassmarket (18+)

2 West Port, Old Town, Edinburgh, EH1 2JA, United Kingdom

4 / 5 *
0.3 km
ca. 82 €


Vandrarhemmet Kick Ass Grassmarket är ett 4-stjärnigt boende som har en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av kvällsunderhållning och kontinentala och la carte-frukostalternativ. Några av de andra populära attraktionerna i närheten av vandrarhemmet är The Royal Mile, World of Illusions och The Real Mary King's Close.

Den närmaste flygplatsen ligger 13 km bort. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en bar.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Kick Ass Grassmarket (18+) har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Kick Ass Grassmarket (18+) anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Alexander Guest House

Alexander Guest House

35, Mayfield Gardens, Edinburgh, EH9 2BX, United Kingdom

4 / 5 *
2.3 km
ca. 87 €


The Alexander guest house är ett vänligt boende som erbjuder rena rum och utmärkt bussförbindelse till stadens centrum. Det ligger några hundra meter från Royal Mile och Gamla stan. Gästerna kan parkera gratis på fastighetens parkeringsplats. Huset ligger också i ett bostadsområde, som ligger cirka en mil från Arthur's Seat.

Gästhuset Alexander ligger 2 km från tågstationen Edinburgh Waverley. Det erbjuder god tillgång till både Edinburghs universitet och det skotska parlamentet. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis parkering, trädgård och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Alexander Guest House har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Alexander Guest House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
West End Hotel

West End Hotel

35 Palmerston Place, Edinburgh, EH125AU, United Kingdom

3 / 5 *
1.6 km
ca. 41 €


West End Hotel är ett B-listat radhus som ligger bara 15 minuter från Princes Street och West End i Edinburgh. Detta boende är idealiskt för personer som vill få ut det mesta av sin tid i Skottlands huvudstad. Hotellets personal är vänlig och ger gästerna det nödvändiga boendet för att göra vistelsen så trevlig som möjligt.

West End Hotel Edinburgh genomgick nyligen en fullständig renovering av rummen 2018. Dess moderna rum och stora sovsalar är utrustade med moderna och bekväma sängar. Gästerna kan också välja att bo i ett av hotellets sex rum med eget badrum eller i en av de större sovsalarna.

West End Hostel har rum som kan nås via trappor på grund av avsaknaden av hiss. Gästerna kan också använda hotellets kostnadsfria bussförbindelse för att ta sig till stadens centrum. Den närmaste tågstationen är Edinburgh Haymarket Rail Station, som ligger cirka 5 minuter bort.


  • En natt kostar omkring 41 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • West End Hotel har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • West End Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Eliza House

Eliza House

14-16 Grosvenor Street, Edinburgh, EH12 5EG, United Kingdom

3 / 5 *
1.4 km
ca. 56 €


Eliza House är ett 3-stjärnigt boende som ligger bara 15 minuter från Edinburghs slott och West Princes Street Gardens. Här erbjuds moderna rum och gratis Wi-Fi. Gästerna kan också ta sig till stadens centrum via dess 24-timmarsreception. Varje rum på hotellet har ett eget badrum och en platt-TV.

West End Hotel ligger bara 100 meter från olika områden, såsom barer, restauranger och butiker. Den berömda Arthur's Seat finns i den närliggande Holyrood Park. Royal Mile och järnvägsstationen ligger också mindre än 10 minuter bort. Stadens två golfbanor, Murrayfield och Ravelston, ligger på mindre än 10 minuters bilresa.

West End Hotels moderna rum och stora sovsalar är utrustade med moderna och bekväma sängar. Dess 24-timmarsreception och gratis wi-fi är också populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 56 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Eliza House har fått 7.1 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Eliza House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cambridge House

Cambridge House

8Cambridge Ave, Edinburgh, EH6 5AP, United Kingdom

3 / 5 *
2.1 km
ca. 64 €


Cambridge House, som har anor från 1880, ligger en kort promenad från den historiska stadskärnan och området Leith docks i Edinburgh. Alla dess rum har moderna badrum och är utrustade med platt-TV. Gästerna kan också njuta av gratis kaffe och te i hotellets dygnetruntöppna kafé.

West End Hotels läge ger gästerna enkel tillgång till olika områden, såsom restauranger och barer. Royal Botanic Gardens och Princes Street ligger båda cirka 3 km bort. Edinburghs flygplats ligger också cirka 30 minuter bort. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis parkering och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Cambridge House har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Cambridge House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Edinburgh Central Accommodation

Edinburgh Central Accommodation

9 Haddington Place, Edinburgh, EH7 4AL, United Kingdom

3 / 5 *
1.4 km
ca. 69 €


Edinburgh Central accommodation, som är ett 5-stjärnigt hotell, ligger bara en kort promenad från järnvägsstationen och butikerna på Princes Street. Detta hotell erbjuder en restaurang, ett licensierat kafé och moderna rum med eget badrum. Royal Mile kan nås på cirka 20 minuter. Arthur's Seat ligger 2 km bort.

Hotellets läge ger gästerna enkel tillgång till olika områden, såsom restauranger och barer. West End Hotels nyrenoverade reception, restaurang, kafé och lounge erbjuder en varm och välkomnande miljö. Gästerna kan också njuta av kontinental och lagad frukost, lunch och middag i restaurangen.

Hotellets café och bar med licens serverar snacks och förfriskningar till sent. Icke-medlemmar kan också njuta av ett tillägg per person om de bokar en natt i förväg. Andra populära faciliteter är en 24-timmarsreception, en restaurang och en tvättstuga för funktionshindrade gäster.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Edinburgh Central Accommodation har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Edinburgh Central Accommodation anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Leith House

Leith House

6 Cambridge Avenue, Edinburgh, EH6 5AP, United Kingdom

3 / 5 *
2.1 km
ca. 69 €


Leith House, som har anor från 1880, är ett charmigt pensionat som ligger i hjärtat av Edinburgh. Här erbjuds moderna rum och sviter som är utrustade med platt-tv. Dess privata badrum är också utrustade med gratis toalettartiklar. Detta hotell ligger bara en kort promenad från stadens centrum.

En 15 minuters promenad tar dig till olika områden, såsom pubar, restauranger och kaféer. Ett vackert grönområde som heter Holyrood park ligger också cirka 30 minuter bort. Om du är sugen på en smak av staden kan du klättra upp på Arthur's Seat, som erbjuder en fantastisk utsikt över Edinburgh. Några av hotellets populära funktioner är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Leith House har fått 7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Leith House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mayfair House

Mayfair House

4 Cambridge Avenue, Edinburgh, EH6 5AP, United Kingdom

3 / 5 *
2.1 km
ca. 71 €


Det eleganta och moderna boendet som kallas Mayfair House ligger bara 17 minuters promenad från Edinburgh Playhouse och 2 km från Royal Yacht Britannia. Detta boende ligger också nära World of Illusions och Camera Obscura. Här erbjuds gratis wi-fi i hela anläggningen.

Leith House ligger bara en kort promenad från University of Edinburgh och Arthur's Seat. Boendets rum är utrustade med platt-TV. National Museum of Scotland och Edinburgh Castle ligger båda cirka två mil från hotellet.

Den närmaste flygplatsen till hotellet är Edinburghs flygplats, som ligger cirka 18 km bort. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Mayfair House har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Mayfair House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Arrandale Guest House

Arrandale Guest House

28 Mayfield Gardens, Edinburgh, EH9 2BZ, United Kingdom

3 / 5 *
2.3 km
ca. 73 €


Detta familjeägda pensionat ligger 2 km från University of Edinburgh och erbjuder gratis WiFi i hela huset. Gästerna kan parkera sina fordon i parkeringsmöjligheterna på plats. Alla hotellets rum har en platt-TV.

Vissa av hotellets rum har en sittgrupp för att välkomna gästerna efter en hektisk dag. Dessa boenden har också ett privat badrum som är utrustat med en dusch. Andra faciliteter inkluderar en hårtork och en vattenkokare. Det närmaste offentliga området är Edinburgh Festival Theater, som ligger 2 km bort. Royal Mile ligger 2 km från hotellet.

Flygplatsen ligger bara några kilometer från hotellet. Andra populära faciliteter är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Arrandale Guest House har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Arrandale Guest House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
16 Pilrig Guest House

16 Pilrig Guest House

16 pilrig street, Edinburgh, EH6 5AJ, United Kingdom

3 / 5 *
1.9 km
ca. 75 €


Pensionatet The 16 Pilrig har ett bekvämt läge i Edinburgh och erbjuder gratis WiFi och en gemensam lounge. Det ligger bara 12 minuters promenad från Edinburgh Playhouse och en kort bilresa från World of Illusions och Camera Obscura. Hotellet har även en 24-timmarsreception och tvättmöjligheter. Några av de andra populära egenskaperna hos hotellet är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • 16 Pilrig Guest House har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • 16 Pilrig Guest House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cruachan Guest House

Cruachan Guest House

53 Gilmore Place, Edinburgh, EH3 9NT, United Kingdom

3 / 5 *
1.1 km
ca. 82 €


Det charmiga och rökfria pensionat som kallas Guesthouse Crachan ligger i hjärtat av Edinburghs gamla stadsdel. Detta boende är ett idealiskt val för dem som söker en varm och välkomnande vistelse i staden. Gästerna kan njuta av en varierad frukost i dess matsal, som har ett urval av skotska frukosträtter som laxfiskkakor, lokala kripers och potatis.

Några av de andra populära egenskaperna hos hotellet är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum. Rummen på det här boendet har en mängd olika funktioner, till exempel centralvärme och kaffekokare. Gästerna kan också utnyttja hotellets 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Cruachan Guest House har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Cruachan Guest House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Edinburgh Holiday Guest House

Edinburgh Holiday Guest House

7 Minto Street, Edinburgh, EH9 1RG, United Kingdom

3 / 5 *
1.6 km
ca. 82 €


Edinburgh Holiday House har ett idealiskt läge i hjärtat av Edinburgh och erbjuder gratis WiFi och parkering på plats. Edinburghs universitet ligger bara 10 minuter bort. Alla boende på hotellet har en platt-TV och ett skrivbord. Några av de egna eller privata badrummen har en hårtork.

Pensionatet Edinburgh Holiday serverar frukost på morgonen. Detta boende ligger bara några kilometer från Edinburgh Festival Theater och på gångavstånd från olika barer och restauranger. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Edinburgh Holiday Guest House har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Edinburgh Holiday Guest House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Airdenair Guest House

Airdenair Guest House

29 Kilmaurs Road, Edinburgh, EH16 5DB, United Kingdom

3 / 5 *
2.3 km
ca. 82 €


Airdenair guest house ligger i hjärtat av Edinburgh och erbjuder utsikt över trädgården och gratis WiFi. Det ligger 3 km från National Museum of Scotland och 2 km från University of Edinburgh. Alla boenden har en platt-TV och ett skrivbord.

Kontinental frukost serveras på Airdenair Guest House. Royal Mile och The Real Mary King's Close ligger 1,13 km bort. Edinburghs flygplats ligger i närheten. Boendets läge är idealiskt för affärs- och fritidsresenärer. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Airdenair Guest House har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Airdenair Guest House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
A-Haven Townhouse Hotel

A-Haven Townhouse Hotel

180 Ferry Road, Edinburgh, EH6 4NS, United Kingdom

3 / 5 *
2.9 km
ca. 90 €


A-Haven A-Haven ligger i ett viktorianskt radhus och erbjuder gratis parkering och gratis Wi-Fi i ett lugnt läge. Detta boende har också ett bekvämt läge nära järnvägsstationen Edinburgh Waverley och Princes Street. Rummen har ett badrum och är utrustade med prisvärda funktioner.

A-Haven ligger bara 10 minuters promenad från stadens centrum och har även gångavstånd till olika sevärdheter. Gästerna kan njuta av en mängd olika drycker i de boendes lounge. Fastighetens privata ägare David är känd för att erbjuda en varm och välkomnande atmosfär.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • A-Haven Townhouse Hotel har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • A-Haven Townhouse Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Allison House 17

Allison House 17

17 Mayfield Gardens, Edinburgh, EH9 2AX, United Kingdom

3 / 5 *
2.1 km
ca. 93 €


Det familjeägda pensionatet Allison House 17 ligger 13 minuters promenad från stranden och har ett bekvämt läge nära stadens centrum och järnvägsstationen Edinburgh Waverley. Gästerna kan njuta av gratis parkering och gratis Wi-Fi i fastighetens gemensamma utrymmen. Dess rum har ett badrum och är utrustade med platt-TV. Andra populära tjänster och faciliteter är en kaffebryggare och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Allison House 17 har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Allison House 17 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cityroomz Edinburgh

Cityroomz Edinburgh

25-33 Shandwick Place, Edinburgh, EH2 4RG, United Kingdom

3 / 5 *
1.0 km
ca. 95 €


Hotel Cityroomz ligger mitt i hjärtat av Edinburghs historiska stadsdel, bara några steg från Prince's Street. Alla dess boenden har moderna bekvämligheter och är utrustade med platt-TV. Gästerna kan också använda gratis Wi-Fi i byggnaden.

Edinburgh Castle ligger högt över den gamla staden och ligger 10 minuters promenad bort. Detta boende har en mängd olika bekvämligheter och tjänster, till exempel gratis WiFi, 24-timmarsreception och husdjursvänliga rum. Gästerna kan också dra nytta av trädgårdarna i Prince's Street Gardens.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Cityroomz Edinburgh har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Cityroomz Edinburgh anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cumberland Hotel

Cumberland Hotel

1 West Coates, Edinburgh, EH12 5JQ, United Kingdom

3 / 5 *
2.3 km
ca. 95 €


Hotel Cumberland ligger i Edinburghs West End och erbjuder begränsad betald parkering. Närliggande sevärdheter som Princes Street och Edinburghs flygplats ligger också inom 20 minuters bilresa. Du kan njuta av en komplett skotsk frukost varje morgon på hotellet.

Hotellets invånarlounge och ölträdgårdar ligger på baksidan och framsidan av byggnaden. Det här boendet ligger i två eleganta viktorianska byggnader. Alla dess boenden har moderna bekvämligheter och är utrustade med platt-TV. Gästerna kan också njuta av gratis Wi-Fi i hotellets gemensamma utrymmen.

Hotellet ligger också nära en busshållplats, och det är mindre än 10 minuters promenad från olika sevärdheter som Edinburgh International Conference Center och Haymarket Rail Station. Några av de mest populära tjänsterna och faciliteterna som erbjuds av detta boende är bland annat 24-timmarsreception och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Cumberland Hotel har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Cumberland Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
City Centre Haven Apartments

City Centre Haven Apartments

Boat Green, Edinburgh, EH3 5LN, United Kingdom

3 / 5 *
1.8 km
ca. 100 €


City Center Haven Apartment ligger i hjärtat av Edinburghs centrum, 5 minuters promenad från Princes Street och 4 minuter från Edinburghs järnvägsstation. Här finns gratis WiFi och privat parkering. Det har också ett bekvämt läge i de fashionabla områdena Canonmills och Newtown.

Den här lägenheten ligger i hjärtat av Edinburghs historiska stadsdel och bara några minuter från olika sevärdheter som Royal Mile och Edinburgh Castle. Den har en matplats och ett fullt utrustat kök. Andra lokala butiker och restauranger ligger också inom 10 minuters promenad.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • City Centre Haven Apartments har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • City Centre Haven Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Royal Mile Backpackers

Royal Mile Backpackers

105 High Street, Old Town, Edinburgh, EH11SG, United Kingdom

2 / 5 *
0.5 km
ca. 38 €


Royal Mile Backpackers är ett mysigt och litet vandrarhem som är utrustat med gratis WiFi och en mängd olika bekvämligheter och ligger i hjärtat av Edinburghs historiska stadsdel. Dess kvinnliga och blandade sovsalar har våningssängar och olika funktioner. Gästerna kan också använda hotellets tvättmöjligheter och hårtork.

Cykelförvaring finns också på High Street Hostel, som ligger mittemot Royal Mile. Det här boendet har ett blandat badrum och ett badrum för kvinnor med varma duschar. Loungerummet på detta vandrarhem är dessutom utrustat med en öppen spis. Royal Mile Backpackers ligger dessutom några minuter bort och serverar kontinental frukost.

Vandrarhemmets matplats och kök är öppna dygnet runt, och det ligger nära University of Edinburgh. Detta boende ligger också några minuter från olika attraktioner, såsom Arthur's Seat. Princes Street och Grassmarket ligger dessutom cirka 8 minuter bort.


  • En natt kostar omkring 38 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Royal Mile Backpackers har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Royal Mile Backpackers anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Ardmillan Hotel

Ardmillan Hotel

9-10 Ardmillan Terrace, Edinburgh, EH11 2JW, United Kingdom

2 / 5 *
2.4 km
ca. 60 €


Ardmillan Hotel är ett familjeägt hotell som ligger i Edinburghs West End. Här erbjuds gratis Wi-Fi, en traditionell restaurang och gratis parkering. Rummen är rymliga och ljusa. Gästerna kan också njuta av hotellets privata badrum.

Alla rum på Ardmillan har ett skrivbord, satellit-TV samt te- och kaffefaciliteter. Hotellets restaurang serverar internationella rätter, och här finns även en lounge som kan ta emot grupper. Hotellet ligger bara 10 minuters bussresa från Edinburgh Castle.

Närliggande sevärdheter som Edinburghs flygplats och Edinburgh Waverley Station ligger bara några kilometer bort. Hotellets faciliteter inkluderar gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Ardmillan Hotel har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Ardmillan Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Terrace hotel

Terrace hotel

37 Royal Terrace, Edinburgh, EH7 5AH, United Kingdom

2 / 5 *
1.4 km
ca. 72 €


Terrace Hotel ligger 16100 meter från Edinburgh Playhouse och erbjuder gratis WiFi i hela hotellet. Alla rum har en platt-TV och ett separat badrum. Gästerna kan också använda hotellets gratis toalettartiklar och hårtork.

Terrace hotel ligger några hundra meter från Omni Center, medan Edinburgh Festival Theater ligger cirka 0,13 km bort. Edinburghs flygplats ligger också bara 12 km bort. Gratis WiFi och rökfria rum är några av hotellets populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Terrace hotel har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Terrace hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Dalry Guesthouse

Dalry Guesthouse

10 West End Place, Dalry Road, Edinburgh, Eh11 2ED, United Kingdom

1 / 5 *
1.9 km
ca. 68 €


Dalry Guesthouse ligger i ett lugnt område, bara 10 minuters promenad från Edinburghs centrum och 5 minuters promenad från järnvägsstationen Haymarket. Alla rum har gratis Wi-Fi och bagageförvaring. Dess rum är också utrustade med te- och kaffekokare.

Varje morgon serveras hotellets kontinentala frukost i restaurangen, och olika lokala barer och restauranger ligger 10 minuters promenad bort. Princes Street och Edinburgh Castle ligger också bara 30 minuter bort. Andra populära funktioner är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Dalry Guesthouse har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Dalry Guesthouse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 1 stjärnor.
St Christopher's Edinburgh Original

St Christopher's Edinburgh Original

9-13 Market Street, Old Town, Edinburgh, EH1 1DE, United Kingdom

7.4 / 10
0.3 km
ca. 33 €


St Christopher's Edinburgh ligger i ett område som bara ligger 5 minuters promenad från Princes Street och University of Edinburgh, och är ett idealiskt val för dem som söker ett bekvämt läge nära stadens olika sevärdheter. Alla rum har gratis WiFi och ett eget badrum.

Gratis WiFi, en 24-timmarsreception och bagageförvaring är några av hotellets andra populära funktioner. Gästerna kan också använda hotellets olika faciliteter, såsom strykjärn och hårtork. Restaurangen serverar kontinental frukost dagligen, och St Christopher's kök är öppet från 8:00 till 22:00.

Det här vandrarhemmet har en helt ombyggd bar, en 24-timmarsreception, en restaurang och en loungedel som kan ta emot grupper. Andra populära funktioner är gratis wi-fi, rökfria rum och uppvärmning dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 33 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • St Christopher's Edinburgh Original har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
The Baxter Hostel

The Baxter Hostel

5/2 West Register Street, Edinburgh, EH2 2AA, United Kingdom

8.1 / 10
0.6 km
ca. 37 €


The Baxter Hostel ligger i centrala Edinburgh och är ett perfekt val för dig som söker ett vandrarhem som erbjuder gratis WiFi och en 24-timmarsreception. De moderna faciliteterna inkluderar våningssängar och säkra förvaringsskåp. Gästerna kan också använda hotellets gemensamma kök och 24-timmarsreceptionen.

Vandrarhemmet har en gemensam lounge och bagageförvaring, och för större grupper gäller andra regler. Det ligger 6100 meter från Edinburgh Waverley Station, 2 100 meter från Omni Center och cirka 2 100 meter från Edinburgh Military Tattoo.


  • En natt kostar omkring 37 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • The Baxter Hostel har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Haystack Hostel

Haystack Hostel

5/3 West Register Street, Edinburgh, EH22AA, United Kingdom

8.3 / 10
0.6 km
ca. 55 €


Haystack Hostel ligger 200 meter från Princes Street och är ett modernt vandrarhem med gratis Wi-Fi och ett fullt utrustat kök. Rummen har våningssängar i trä och är utrustade med olika funktioner, till exempel sängkläder och USB-uttag.

Vandrarhemmet har en mängd olika delade badrum, inklusive stora duschar och separata faciliteter för kvinnor och män. Närliggande sevärdheter som Edinburgh Castle ligger också bara 5 minuters promenad bort. Hotellets matplats och kök har ett komplett utbud av utrustning, inklusive kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare.

Loungerummet på vandrarhemmet erbjuder en plats för att umgås och koppla av. De moderna faciliteterna inkluderar även en 24-timmarsreception och bagageförvaring. Andra populära funktioner är gratis WiFi, rökfria rum och tvättmöjligheter.


  • En natt kostar omkring 55 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Haystack Hostel har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Mayfair Guest House

Mayfair Guest House

76 Pilrig Street, Edinburgh, EH6 5AS, United Kingdom

7.2 / 10
2.1 km
ca. 64 €


Hotellet, som ligger i stadsdelen Broughton, ligger bara 5 minuters promenad från Edinburgh Playhouse och Royal Yacht Britannia. Det ligger också nära The Real Mary King's close och National Museum of Scotland. Boendet ligger dessutom cirka 3 km från Royal Mile.

Rummen på hotellet har en mängd olika funktioner, bland annat ett delat badrum. Närliggande sevärdheter, såsom Edinburgh Castle, ligger bara 5 minuters promenad bort. University of Edinburgh ligger också cirka 3 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Mayfair Guest House har fått 7.2 av 10 poäng. Detta är bra.
Edinburgh Rays Guest House

Edinburgh Rays Guest House

29 Minto street, Edinburgh, EH9 1SB, United Kingdom

7.8 / 10
1.9 km
ca. 65 €


Edinburgh Rays Bed and Breakfast ligger några hundra meter från Princes Street och är ett självbetjäningshotell med parkering och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av hotellets trädgård. Alla rum har eget badrum och te- och kaffekokare.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från järnvägsstationen Edinburgh Haymarket och stadens centrum. Det ligger också nära olika andra lokala sevärdheter, som Newhaven och Straiton Retail Park. Boendet kan nås via busslinjer, och det finns dessutom nattbussar i området.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis parkering och gratis WiFi i alla rum. Rökfria rum är också tillgängliga. Alla rum har uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Edinburgh Rays Guest House har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
Just sleep @ Urban bnb

Just sleep @ Urban bnb

62 Newhaven road, Edinburgh, EH6 5QB, United Kingdom

7.9 / 10
2.6 km
ca. 72 €


Just sleep @ Urban bnb ligger 16 minuters promenad från Royal Yacht Britannia. Detta vandrarhem ligger också nära Edinburgh Playhouse och The Real Mary King's Close. Här erbjuds rum med utsikt över staden. Gratis WiFi finns också tillgängligt i hela boendet.

Hotellets snackbar är också tillgänglig, och gästerna kan njuta av en drink på anläggningen. Alla rum på vandrarhemmet har en mängd olika funktioner, bland annat ett delat badrum. Gästerna kan dessutom dra nytta av hotellets gratis WiFi och delta i olika aktiviteter runt om i Edinburgh.

Just sleep @ Urban bnb ligger 3 km från World of Illusions och Camera Obscura, och Edinburgh Castle ligger cirka 3 km bort. De mest populära funktionerna är gratis WiFi, rökfria rum, värme och handikappanpassning.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Just sleep @ Urban bnb har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
Edinburgh Backpackers

Edinburgh Backpackers

65 Cockburn Street, Old Town, Edinburgh, EH1 1BU, United Kingdom

7.6 / 10
0.3 km
ca. 90 €


Detta vandrarhem ligger nära olika välkända sevärdheter, som Edinburgh Castle och Arthur's Seat, och 9 minuters promenad från både EICC och stadens centrum. Här finns ett gemensamt kök och en lounge. Alla rum på vandrarhemmet har gratis WiFi och är utrustade med DVD-spelare.

Andra populära sevärdheter inom 5 minuters promenad från vandrarhemmet är Edinburgh Castle, World of Illusions och Edinburgh Playhouse. Edinburghs flygplats ligger cirka 11 km bort.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Edinburgh Backpackers har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
St Christopher's Edinburgh Old Town

St Christopher's Edinburgh Old Town

32 Market St, Edinburgh, Old Town, Edinburgh, EH1 1QB, United Kingdom

7.6 / 10
0.3 km
ca. 98 €


Vandrarhemmet St Christopher's ligger i Edinburghs gamla stadsdel, 13 minuters promenad från Edinburgh Playhouse och 12 minuters promenad från National Museum of Scotland. Här finns en 24-timmarsreception och gratis WiFi i hela huset. Några av de andra populära attraktionerna inom 5 minuters promenad från vandrarhemmet är Royal Mile och World of Illusions.

Den närmaste flygplatsen till St Christopher's Edinburgh Old Town är Edinburghs flygplats, som ligger cirka 16 kilometer bort. Några av hotellets populära funktioner är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och restaurang.


  • En natt kostar omkring 98 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • St Christopher's Edinburgh Old Town har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
a&o Edinburgh City

a&o Edinburgh City

50 Blackfriars Street, Old Town, Edinburgh, EH1 1NE, United Kingdom

7.5 / 10
0.5 km
ca. 95 €


Vandrarhemmet a&o Edinburgh City ligger cirka 2 100 meter från järnvägsstationen Edinburgh Waverley. Alla dess rum och sovsalar har stora sängar och privata badrum. Boendet är också känt för sin Bar 50, som har ett biljardbord och Sky Sports.

a&o Edinburgh City ligger inom 5 minuters promenad från Princes Street Gardens och National Museum of Scotland och har också nära till olika sevärdheter. Några av hotellets andra populära egenskaper är dess husdjursvänliga rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • a&o Edinburgh City har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.