69 Billiga Hotell För Par I Centrala Paris

Paris är en av världens vackraste städer och definitivt en av de mest romantiska. Men ett besök i Paris kan vara riktigt dyrt, särskilt om du har en liten budget men ändå vill se de viktigaste sevärdheterna.

Paris är en av världens vackraste städer och definitivt en av de mest romantiska. Men det kan bli riktigt dyrt att besöka Paris, särskilt om du har en liten budget men ändå vill se de viktigaste sevärdheterna.

Därför har vi sammanställt en lista över de bästa budgethotellen som inte bara är (relativt) billiga, utan också ligger mycket nära Paris centrum. Detta ger dig de bästa förutsättningarna för att utforska staden till fots eller med kollektivtrafiken.


30 billiga hotell mindre än 3 km från Paris centrum.

Den här listan hjälper dig att spara pengar och bo i hjärtat av Paris. Här finns de billigaste hotellen i Paris och de bästa alternativen för att utforska staden både till fots och med kollektivtrafiken. Hotellen i listan ligger mindre än 3 km från Paris centrum och har alla fått minst 7 av 10 i Booking.com-betyg.


1. 4* Hôtel Bienvenue

23, Rue Buffault, 09th arrondissement - Opéra, 75009 Paris, Frankrike

Hôtel Bienvenue

Hôtel Bienvenue ligger 10 minuters promenad från varuhuset Galeries Lafayette och 15 minuters promenad från Opera Garnier och erbjuder rum med Wi-Fi och platt-TV. Varje rum har också en telefon och en minibar. Vissa rum har utsikt över hotellets trädgård.

Hôtel Bienvenue erbjuder olika frukostalternativ, till exempel en frukostbuffé på rummet. Du kan också njuta av en drink i trädgården på gården. Hotellet ligger bara 230 meter från tunnelbanestationen Cadet.

Hôtel Bienvenue ligger i hjärtat av Montmartre i Paris, bara 20 minuters promenad från stadsdelens livliga konst- och kulturliv. Enligt oberoende gäster är detta hotell ett bra val för par.


2. 4* Mercure Paris Bastille Marais

53 Rue Richard Lenoir, 11th arrondissement, 75011 Paris, Frankrike

Mercure Paris Bastille Marais

De moderna rummen på Mercure Paris Bastille Marais ligger i hjärtat av Paris Bastille-kvarteren. De har ett eget badrum och är utrustade med Wi-Fi och kaffefaciliteter. Hotellet erbjuder också rumsservice dygnet runt och en rad andra faciliteter.

Rummen på Mercure Paris Bastille Marais har platt-TV och luftkonditionering. Det finns också gratis Wi-Fi i rummet. Hotellet erbjuder också en rad kostnadsfria tjänster och produkter, till exempel en kaffemaskin och en iPod-dockningsstation.

Receptionen är öppen dygnet runt. Hotellet ligger bara 30 meter från tunnelbanestationen Voltaire, som leder till Grands Magasins, Eiffeltornet och Opera Bastille. Kyrkogården Pere Lachaise och det likadana operahuset ligger också mindre än en kilometer bort. Enligt oberoende recensioner är detta område ett av de mest populära i Paris.


3. 3* Hôtel Beaurepaire

31 rue Albert Thomas, 10:e arrondissementet, 75010 Paris, Frankrike

Hôtel Beaurepaire

Hôtel Beaurepaire ligger i Paris, 10 minuters promenad från stadens tågstationer. Här finns en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi. Alla rum har satellit-TV och eget badrum.

En kontinental frukostbuffé serveras i frukostrummet på Hôtel Beaurepaire. Tunnelbanestationen République ligger 300 meter bort. Om du är i området kan du nå de berömda Galeries Lafayette och Opéra Garnier. Kvarteren Pigalle och Montmartre ligger också bara 20 minuters promenad bort.

Enligt oberoende gäster är detta hotell ett populärt val för par i Paris. De har gett den ett betyg på 8,6 på grund av dess läge.


4. 3* ibis Paris Gare De L'Est TGV

6, rue Saint-Laurent, 10:e arrondissementet, 75010 Paris, Frankrike

ibis Paris Gare De L Est TGV

Ibis Paris Gare De l'Est ligger i Paris 10:e distrikt, bara 10 minuters promenad från tågstationen. Hotellet har en 24-timmarsreception, gratis Wi-Fi och bagageförvaring. Du kan också dra nytta av hotellets goda läge och promenera till Place de la République. Alla rum har en platt-TV med satellitkanaler och ett skrivbord.

Hotellets frukostbuffé serveras på morgonen och erbjuder en mängd olika rätter som ägg, fruktsallad, yoghurt och juice. Du kan också njuta av bakverk och franska madeleinekakor. På eftermiddagen finns det ett lättare alternativ utanför den ordinarie frukosttiden. Du kan också få en varm dryck och en bit frukt.

Hotellet har även rum för gäster med nedsatt rörlighet. Området är populärt bland turister på grund av närheten till tunnelbanestationen i Paris. Härifrån kan du enkelt ta dig till Louvren. Enligt oberoende recensioner uppskattar par hotellets läge.


5. 3* Hotel Brady - Gare de l'Est

31 Boulevard de Strasbourg, 10:e arrondissementet, 75010 Paris, Frankrike

Hotel Brady - Gare de l'Est

Detta hotell ligger 600 meter från tågstationen Gare de l'Est. Här finns en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi. Rummen är utrustade med satellit-TV och olika bekvämligheter som telefon och skrivbord. Varje rum har också ett eget badrum med dusch.

En frukostbuffé serveras varje morgon. Hotellet ligger nära vaxkabinettet Musée Grévin, som ligger 15 minuters promenad bort. Tunnelbanestationen Château d'Eau ligger också i närheten och erbjuder direkt tillgång till den historiska stadsdelen Saint-Germain-des-Près.


6. 3* Color Design Hotel

35 rue de Citeaux, 12:e arrondissementet, 75012 Paris, Frankrike

Color Design Hotel

Color Design Hotel ligger i Paris Bastille-distriktet, bara 13 minuters promenad från RER- och TGV-stationerna och inom räckhåll från stadens andra stora sevärdheter. Här finns en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi i alla rum. Alla rum har en platt-TV med satellitkanaler och en dockningsstation för iPod.

En frukostbuffé serveras dagligen i matsalen. Den finns också på rummet. Under dagen kan du njuta av ett urval av drinkar och champagne i receptionen. Det finns också många restauranger och teatrar i närområdet. Den närmaste tunnelbanestationen ligger 350 meter från hotellet.

Enligt gästernas recensioner är detta område i Paris mycket populärt. Par uppskattar läget på detta hotell, som har ett utmärkt betyg 8,4 av 10. Hotellet får också exceptionellt bra recensioner från gästerna, som berömmer sängarna och läget i synnerhet.


7. 3* ibis Paris Gare De L Est 10ème

5 Rue Saint Laurent , 10:e arrondissementet, 75010 Paris, Frankrike

ibis Paris Gare De L Est 10ème

Ibis Paris Gare de L Est 10ème ligger bara 2 minuters promenad från tunnelbanan och tågstationen Gare de l'Est och erbjuder modernt boende med gratis Wi-Fi i alla utrymmen. Boendet ligger 750 meter från den norra tågstationen. De luftkonditionerade rummen har platt-TV, badrum och hårtork.

Hotellets frukostbuffé erbjuder en mängd olika salta och söta rätter som ägg, fruktsallad och yoghurt. Det finns också ett urval av bakverk och varma drycker. Ett lättare alternativ erbjuds även utanför frukosttid.

Boendet har en 24-timmarsreception och ligger 1,8 km från konserthuset La Cigale och 1 km från Place de la République. Ibis Paris Gare De L Est 10 Eme ligger också 20 minuters promenad från Centre Pompidou. Närmaste flygplats är Paris-Orly, som ligger 19 km bort.

Enligt oberoende recensioner är detta område mycket populärt i Paris. Par uppskattar hotellets läge och närheten till tågstationen. Både lokalbefolkningen och gästerna ger detta hotell ett utmärkt betyg.


8. 3* Hotel William's Opera

3 rue Mayran, 09th arrondissement - Opéra, 75009 Paris, Frankrike

Hotel William's Opera

Hotel William's Opera ligger på Montholon-torget, bara några minuter från Sacré-Coeur-kyrkan och Galeries Lafayette. Hotellet ligger också bara 15 minuters promenad från tunnelbanestationen Cadet. Alla rum har stora fönster som ger en fantastisk utsikt över torget. Rummen har en LCD-TV med satellitkanaler och Wi-Fi.

Frukostbuffén serveras i ett rum med medelhavsinspirerade möbler. Andra faciliteter på hotellet är en 24-timmarsreception och bagageförvaring. Tågstationen Gare du Nord ligger bara 10 minuters promenad bort. Paris andra sevärdheter, som Louvren och Place de l'Opéra, kan också nås med kollektivtrafik.

Enligt oberoende gäster är detta område ett av de mest populära i Paris. Par uppskattar hotellets läge, som ligger bara några minuters promenad från Seine. Läget för detta hotell är utmärkt och får ett högt betyg av gästerna.


9. 3* Paris France Hotel

72 Rue De Turbigo, 03rd arrondissement - Le Marais, 75003 Paris, Frankrike

Paris France Hotel

Paris France Hotel ligger i hjärtat av Paris, och stadens sevärdheter ligger inom räckhåll. Hotellet byggdes 1910 under Belle Epoque-perioden. Alla rum har en platt-TV och gratis Wi-Fi. Det egna badrummet är utrustat med dusch och badkar.

Paris France Hotel ligger 5 minuters promenad från tunnelbanestationen République och har ett kafé och en bar. Här erbjuds också en kontinental frukost varje morgon.

Enligt oberoende gäster är detta område mycket populärt i Paris. De påpekade att Paris France Hotel är mycket lämpligt för par. Dessutom ligger hotellet i hjärtat av staden.


10. 3* Grand Hotel Du Calvados

20 Rue d'Amsterdam, 09th Arrondissement - Opéra, 75009 Paris, Frankrike

Grand Hotel Du Calvados

Detta hotell ligger i hjärtat av Opéra Garnier i Paris och erbjuder moderna rum med platt-TV och värdeskåp. Det ligger också på gångavstånd från Grands Boulevards och varuhusen. Restaurangen Little César Pizza serverar ett urval av italienska rätter.

Receptionen är öppen dygnet runt och det finns Wi-Fi på hela hotellet. Hotellet ligger 5 minuters promenad från tågstationen Saint-Lazare och 350 meter från tunnelbanestationen Lige. Härifrån kan du också nå Champs-Elysées.

Enligt oberoende gäster är detta den mest populära delen av Paris. De noterade att hotellet är mycket populärt bland par. Detta hotell har ett utmärkt läge och får i genomsnitt 8,8 av 10 i betyg.


11. 3* Hôtel Paris La Fayette

23 Rue Des Messageries, 10:e arrondissementet, 75010 Paris, Frankrike

Hôtel Paris La Fayette

Hotel Paris La Fayette ligger bara några minuter från tågstationerna Paris-Nord och Paris-Est och erbjuder luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi och platt-TV. Receptionen är bemannad dygnet runt.

Enligt gästernas recensioner är detta område i Paris mycket populärt. Par tycker särskilt om detta hotell på grund av dess läge. Det har ett utmärkt betyg och ligger i den bästa delen av staden.


12. 3* Kyriad Paris 10 - Canal Saint Martin - République

30 rue Lucien Sampaix, 10:e arrondissementet, 75010 Paris, Frankrike

Kyriad Paris 10

Kyriad Hotel ligger i Paris, nära Place de la République. Här finns en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi. Rummen på detta hotell har förutom ett eget badrum även en platt-TV och en dusch.

En frukostbuffé serveras varje morgon på Place de la République. Gratis tidningar och tidskrifter finns också i receptionen. Hotellet ligger 30 minuters bilresa från Paris Charles de Gaulle-flygplatsen och 45 minuter från Paris Orly-flygplatsen.

Enligt oberoende gäster är detta ett av de mest populära områdena i Paris. De noterade att Kyriad Hotel är mycket populärt bland par. Detta hotell ligger också i det bästa området i Paris.


13. lägenhetshotell Adagio Access Paris Philippe Auguste

12 Avenue Pierre Bayle, 20th arrondissement - Ménilmontant, 75020 Paris, Frankrike

Aparthotel Adagio Access Paris Philippe Auguste

Aparthotel Access Paris Philippe Auguste ligger i Paris och erbjuder boende med självhushåll och gratis Wi-Fi. Bastiljen ligger 1,8 km bort. Hotellet har även en terrass. Varje boende har ett kök med mikrovågsugn och kaffemaskin.

Närmaste flygplats är Paris-Orly, som ligger 15 km från hotellet. Du har tillgång till privat parkering på detta lägenhetshotell.

Hotellets läge är mycket bra och uppskattas av par. Rummen är också mycket prisvärda.


14. 3* Hotel Scarlett

1 Rue Jouye Rouve, 20th arrondissement - Ménilmontant, 75020 Paris, Frankrike

Hotel Scarlett

Hotel Scarlett ligger i Paris, 5 minuters promenad från Place de la République, och erbjuder en restaurang och en bar. Det finns gratis Wi-Fi i hela byggnaden. Alla rum har en platt-TV och ett eget badrum.

Hotellet har en 24-timmarsreception. Det ligger nära Centre Georges Pompidou och Bastille Opéra. Flygplatsen Paris-Orly ligger 21 km från hotellet.

Hotellets läge är också mycket lämpligt för par. Gästerna ger den i genomsnitt 8,2 av 10 poäng. Sängarna är mycket bekväma och garanterar en vilsam sömn.


15. 2* Hôtel Odessa Montparnasse

28 Rue d'Odessa, 14:e arrondissementet, 75014 Paris, Frankrike

Hôtel Odessa Montparnasse

Hotel Odessa ligger bredvid Tour Montparnasse, 5 minuters promenad från många populära restauranger och teatrar. Här finns moderna rum med satellit-TV, garderob och Wi-Fi. Det egna badrummet har handfat, toalett och badkar.

Hotellet har en hiss som kan användas på alla 6 våningarna. Bagagerummet kan användas på avresedagen för att förvara dina tillhörigheter och är också tillgängligt med hiss. Montparnasse-kvarteret är känt för sina eleganta restauranger och kaféer. Tunnelbanestationen Vavin tar dig till olika områden som Jardin du Luxembourg och Quartier Latin på cirka 10 minuter.

Enligt oberoende gäster är detta område den mest populära delen av Paris. De ger hotellet ett genomsnittligt betyg på 9,4 av 10. Hotellets läge är också mycket lämpligt för par.


16. 2* Hôtel de Bordeaux

100, rue du Faubourg Saint-Denis, 10:e arrondissementet, 75010 Paris, Frankrike

Hôtel de Bordeaux

Hôtel de Bordeaux ligger på en lugn gata i stadens hjärta, ett stenkast från Louvren och Pompidou. Personalen är mycket charmig och inredningen har en överraskande omsorg om detaljerna - en välkommen förändring jämfört med vissa andra hotell i Paris, som ibland kan verka lite generiska. Om du letar efter ett intimt, sofistikerat och bekvämt boende i Paris, med en hög nivå av kundservice och personlig service, är detta hotellet för dig.

Hôtel De Bordeaux ligger i centrala Bordeaux, bara 5 minuters promenad från basilikan Sacre Coeur och nära varuhusen Galeries Lafayette. Hotellet erbjuder modernt boende med eget badrum. Du har också gratis Wi-Fi och en platt-TV.

En kontinental frukost serveras varje morgon i hotellets välvda källare. Det finns också en mängd olika restauranger i det omgivande området. Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från tågstationen och flygplatsen.

Enligt oberoende gäster är detta område ett av de mest populära i Paris. Par uppskattar hotellets läge, som ligger nära ett stort shoppingområde. Både lokalbefolkningen och gästerna ger hotellet ett utmärkt betyg.


17. 2* Hôtel Liège Strasbourg

67 Boulevard De Strasbourg, 10:e arrondissementet, 75010 Paris, Frankrike

Hôtel Liège Strasbourg

Hôtel Liege har ett bekvämt läge i Paris 10:e distrikt, 300 meter från tågstationen L'Est och 750 meter från Gare du Nord. Här finns också rum med eget badrum.

Alla rum har en platt-TV och ett skrivbord. De har också ett eget badrum med dusch och hårtork. I hotellets frukostrum kan du njuta av franska bakverk och kaffe. Det finns en dryckesautomat i Hôtel Lieges loungebar.

Hôtel Liege ligger 600 meter från Canal St Martin och på gångavstånd från olika barer och restauranger. Närmaste tunnelbanestation är Chateau-d'Eau, som ligger 150 meter bort. Hotellet ligger i hjärtat av Paris och gästerna har berömt dess läge.


18. 2* Hôtel Prince Albert Concordia

38, boulevard Diderot, 12:e arrondissementet, 75012 Paris, Frankrike

Hôtel Prince Albert Concordia

Hôtel Prince Albert Concordia ligger i centrala Paris, 15 minuters promenad från floden Seine och Jardin des Plantes. Wi-Fi är gratis. Hotellet har också en 24-timmarsreception. Du kan njuta av en daglig frukostbuffé.

Hôtel Prince Albert har en 24-timmarsreception och en hiss. Gästerna kan också utnyttja hotellets olika tjänster och faciliteter, till exempel en automat som serverar färska drycker. Paris ligger bara 350 meter från hotellet. Du kan också utforska staden med kollektivtrafik, till exempel med tunnelbanan eller RER-stationen. Det finns också en buss som tar dig till flygplatsen.

Enligt gästernas recensioner är detta område i Paris mycket populärt. Par uppskattar det här hotellets läge, som ligger i det bästa området i Paris. Hotellet har ett utmärkt betyg av sina gäster.


19. 2* Hôtel De La Herse d'Or

20 Rue Saint Antoine, 04th arrondissement - Hôtel-de-Ville, 75004 Paris, Frankrike

Hôtel De La Herse d'Or

Hotel De La Herse d'Or ligger i den historiska stadsdelen Marais i Paris, 200 meter från Place de la Bastille och 20 minuters promenad från katedralen Notre Dame och Centre Pompidou. Du kan se fram emot en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi i alla rum.

Vissa av rummen på detta hotell har utsikt över innergården. Det finns även privata badrum med dusch. Du kan njuta av en kontinental frukost i hotellets matsal, med sina ursprungliga träbjälkar och stenväggar.

Hotellet har också ett läsrum. Andra faciliteter som cykelförvaring finns i källaren. Du kan också dra nytta av hotellets gratis tidningar och biljettservice. Den närmaste tunnelbanestationen ligger 100 meter från hotellet.

Andra närliggande sevärdheter som Louvren och Avenue des Champs-lysées kan nås via den närliggande tunnelbanestationen Bastille.

Enligt oberoende recensioner är detta område mycket populärt i Paris. Par uppskattar hotellets läge och dess läge. Detta hotell har ett utmärkt läge.


20. 2* Hotel Little Regina

89 Boulevard De Strasbourg, 10:e arrondissementet, 75010 Paris, Frankrike

Hotel Little Regina

Little Regina Hotel ligger i hjärtat av Paris, bara några steg från järnvägsstationerna RER och Gare de l'Est. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi och en mängd olika rum. Alla rum har ett eget badrum med dusch eller badkar, satellit-TV och en frukostbuffé.

Om du planerar att besöka shoppingdistriktet Saint-Lazare har detta hotell också en 24-timmarsreception.

Little Regina Hotel ligger i centrala Paris, bara 500 meter från Canal Saint-Martin. Du kan nå konstnärsdistriktet Montmartre på bara 30 minuter.

Enligt gästernas recensioner är detta område i Paris mycket populärt. Par uppskattar det här hotellets läge, som ligger i det bästa området i Paris. Detta hotell har ett utmärkt betyg av sina gäster.


21. 2* Littlehotel

3 Rue Pierre Chausson, 10:e arrondissementet, 75010 Paris, Frankrike

Littlehotel

Littlehotel ligger i ett livligt område i Paris, nära Place de la République och olika tågstationer. Detta familjeägda hotell erbjuder en mängd olika rum och en varm och mysig matsal.

Tack vare sitt läge är det också lätt att ta sig dit med kollektivtrafiken. Efter en lång dag i staden kan du dra nytta av hotellets gratis Wi-Fi och njuta av en måltid i ett av de bekväma rummen.

Enligt gästernas recensioner är detta område i Paris mycket populärt. Par uppskattar hotellets läge och utmärkta betyg. Hotellet ligger också i det bästa området i Paris.


22. 2* Hôtel Neptune Place d'Italie

15, rue Godefroy, 13th arrondissement, 75013 Paris, Frankrike

Hôtel Neptune Place d'Italie

Hotel Neptune Place d'Italie har ett centralt läge nära många sevärdheter och en av de mest populära tunnelbanestationerna i Paris. Du kan enkelt besöka sevärdheter som Musée d'Orsay, Musée du Louvre, Musée d'Art Moderne, Centre Georges Pompidou, Notre Dame, Saint-Chapelle, Eiffeltornet, Triumfbågen, Sacre Coeur, Jardin des Tuileries och Les Invalides.

Hôtel Neptune Place d'Italie ligger 150 meter från Place d'Italie i Paris och erbjuder modernt boende med gratis Wi-Fi och kontinental frukost. Alla rum har en platt-TV och ett eget badrum.

I hotellets lounge finns läderfåtöljer och träpaneler. Det ligger nära Quartier Latin och är lätt att nå med kollektivtrafik. Jardin des Plantes ligger också bara 2 km bort.

Enligt oberoende gäster är detta område av Paris en populär plats för par. De gav hotellet ett betyg på 8,7 av 10. Detta hotell ligger också i det bästa området i Paris.


23. 2* Saint Georges Lafayette

11 rue Victor Masse, 09th arrondissement - Opéra, 75009 Paris, Frankrike

Saint Georges Lafayette

Hotel Saint George ligger i Paris 9:e arrondissement, 10 minuters promenad från Moulin Rouge och 650 meter från tunnelbanan. Hotellet har en 24-timmarsreception.

Alla rum på Saint George Lafayette har eget badrum och en TV. Hotellet ligger också 300 meter från tunnelbanestationen Pigalle. Närmaste tågstation är Gare du Nord.

Enligt gästernas recensioner är detta område mycket populärt i Paris. Par uppskattar hotellets läge, som ligger i stadens bästa område. Hotellet har också fått utmärkta recensioner från sina gäster.


24. 2* Hôtel De Venise

4 rue de Chaligny, 12:e arrondissementet, 75012 Paris, Frankrike

Hôtel De Venise

Hotel de Venise är ett familjeägt hotell nära Bastiljen och Gare de Lyon. Här erbjuds bekväma rum med franska möbler och gratis Wi-Fi. Trämöblerna i rummen bidrar till den traditionella atmosfären. Alla rum har ett eget badrum.

En frukostbuffé serveras i matsalen på Hotel de Venise, 350 meter från tunnelbanestationen Reuilly Diderot. Du kan njuta av en mängd olika rätter som bröd, flingor och yoghurt. Hotellet ligger också 10 minuters promenad från AccorHotels Arena.

Detta område i Paris är ofta besökt av par. Enligt gästernas recensioner har detta hotell ett utmärkt läge och anses vara ett av de bästa i området.


25 Hotel Agora

7 Rue De La Cossonnerie, 01st Arrondissement - Louvre, 75001 Paris, Frankrike

Hotel Agora

Detta hotell ligger i hjärtat av Paris, bara några hundra meter från Centre Pompidou. Här erbjuds luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi och platt-TV. Alla rum har ett eget badrum.

En frukost serveras varje morgon på Hotel Agora. Hotellet ligger 350 meter från tunnelbanestationen Chatelet och nära boulevarden Champs Elysees. Det finns också allmän parkering i närheten.

Enligt oberoende recensioner är detta område känt för sina livliga kvarter och är det mest populära stället att bo på i Paris. Par kommer att uppskatta detta hotells läge i hjärtat av staden.


26. 2* Mary's Hotel République

15 rue de Malte, 11th arrondissement, 75011 Paris, Frankrike

Mary's Hotel République

Mary's Hotel République ligger i Paris 11:e distrikt, bara några meter från tunnelbanestationen Oberkampf. Boendet erbjuder gratis Wi-Fi och en 24-timmarsreception. Ett urval av restauranger och butiker ligger också bara 200 meter bort. Lägenheten har ett kök och ett eget badrum. Alla boenden har trägolv och TV.

Hotellet erbjuder en kontinental frukost varje morgon och en dryckesautomat dygnet runt. Du kan också använda hotellets gratis Wi-Fi under hela dagen. Närmaste tunnelbanestation är République Station, 550 meter från hotellet.

Enligt oberoende gäster är detta ett av de mest populära områdena i Paris. De berömde hotellets läge och noterade att det fick betyget 9,1 av 10.


27. 2* New Hôtel Gare Du Nord

40 Rue De Saint Quentin, 10th arrondissement, 75010 Paris, Frankrike

New Hôtel Gare Du Nord

Detta hotell ligger i centrala Paris, nära tågstationen med samma namn. Här finns luftkonditionerade rum och en 24-timmarsreception. Wi-Fi finns i alla rum. Alla rum har satellit-TV och telefon. Vissa rum har även en platt-TV.

New Hôtel erbjuder en kontinental frukost varje morgon i sin stenkällare. Hotellet ligger 600 meter från tunnelbanestationen, som ligger nära Quartier Latin och Louvren. Du kan ta dig till grannskapet på några minuter till fots.

Hotellet ligger i ett område som anses vara ett av de bästa i Paris, och dess läge är också mycket populärt. Enligt gästernas recensioner uppskattar särskilt par läget.


28. 2* Hôtel Clauzel Paris

33 Rue Des Martyrs, 09th Arrondissement - Opéra, 75009 Paris, Frankrike

Hôtel Clauzel Paris

Hotel Clauzel ligger i Paris 9:e arrondissement, bara en kort promenad från Galeries Lafayette. Rummen har en 24-timmarsreception och en platt-TV. Alla rum har trämöbler och en hårtork.

En kontinental frukost serveras i frukostrummet på Hotel Clauzel. Wi-Fi finns i receptionen. Den närliggande tunnelbanestationen ligger 400 meter bort och det finns förbindelser till basilikan Sacré-Coeur. Tågstationen Saint Lazare ligger 15 minuters promenad bort.

Hotellets läge är också populärt bland par. De gav sin vistelse ett betyg på 9,3 av 10. Hotellet ligger i Paris 9:e distrikt och har ett utmärkt rykte bland oberoende gäster.


29. 2* Hotel Victor Massé

32 Bis Rue Victor Massé, 09th arrondissement - Opéra, 75009 Paris, Frankrike

Hotel Victor Massé

Hotel Victor Massé ligger i hjärtat av Montmartre i Paris, bara 240 meter från tunnelbanestationen Pigalle. Här erbjuds gratis Wi-Fi och rumsservice dygnet runt. Alla moderna rum har kabel-TV och telefon.

En frukostbuffé serveras i hotellets frukostrum. Andra lokala sevärdheter som Sacré-Coeur-basilikan och Moulin Rouge ligger också inom 10 minuters promenad från hotellet.

Enligt gästernas recensioner är detta område mycket populärt i Paris. Hotellet har ett utmärkt läge och ligger i det bästa området. Par uppskattar också läget.


30. Hotel Anya

5 passage Viallet , 11th arrondissement, 75011 Paris, Frankrike

Hotel Anya

Hotel Anya ligger 200 meter från tunnelbanestationen Voltaire och 5 minuters promenad från Place de la République. Detta hotell har gratis Wi-Fi och en platt-TV. Alla rum på Hotel Anya har ett eget badrum med garderob och gratis toalettartiklar. Tunnelbanestationen Charonne ligger bara 250 meter bort. Det finns också restauranger och kaféer i närheten.

Best Western Plus Paris Seine ligger i hjärtat av Paris populära stadsdel och får utmärkta recensioner av sina gäster. Enligt oberoende recensioner uppskattar par hotellets läge.


Fler 39 budgethotell som ligger mindre än 5 km från Paris centrum.

I en metropol som Paris är några kilometer snabbt avklarade. Om du är villig att utöka din sökradie lite, hittar du många fler hotellerbjudanden, vissa av dem till och med billigare.

Här är en lista med ytterligare 39 av de bästa budgethotellen i Paris:


31. 4* Novotel Paris Vaugirard Montparnasse

257, Rue De Vaugirard, 15th arrondissement, 75015 Paris, Frankrike

Novotel Paris Vaugirard Montparnasse

Det 4-stjärniga Novotel ligger i Montparnasse, bara några hundra meter från tunnelbanestationen Vaugirard. Närliggande sevärdheter som Parismässan och Eiffeltornet ligger också inom räckhåll. Hotellet har en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi.

Alla rum har en 42-tums platt-TV och kaffe- och tefaciliteter. De verkställande rummen har också renoverats.

Personalen i den 24-timmarsöppna receptionen hjälper dig gärna med tvätt och bagageförvaring. Hotellet har även en snackbar och parkering. Från tunnelbanestationen Vaugirard kan du nå några av de mest populära områdena i Paris.

Novotel Paris Vaugirard Montparnasse ligger i centrala Paris och har ett utmärkt rykte bland oberoende gäster. Par uppskattar läget, som fick betyget 8,1 av recensenterna.


32. 4* The Originals Boutique, Hôtel Maison Montmartre

32 Avenue de la Porte de Montmartre, 18th arrondissement, 75018 Paris, Frankrike

The Originals Boutique, Hôtel Maison Montmartre

Hôtel Maison Montmartre är ett 5-stjärnigt hotell i Paris, 2,1 km från basilikan Sacré-Coeur. Här finns en restaurang, en terrass och rumsservice dygnet runt. Hotellet ligger också nära konsertsalen La Cigale och operahusen Mathurins och Garnier.

Alla rum på Hotel Maison Montmartre har ett skrivbord och gratis toalettartiklar. Du kan också äta i restaurangen på översta våningen.

Hotellet erbjuder också rumsservice dygnet runt. Flygplatsen Paris-Orly ligger 28 km från boendet.


33. 3* Ibis Styles Paris Massena Olympiades

82-84 rue Regnault, 13:e arrondissementet, 75013 Paris, Frankrike

Ibis Styles Paris Massena Olympiades

Hotel Paris Massena Olympiades ligger i den 13:e arrondissementet, nära de asiatiska kvarteren och Frankrikes nationalbibliotek. Hotellet ligger 500 meter från tunnelbanestationen Olympiades och 13 kilometer från flygplatsen Paris-Orly. Alla rum på detta hotell har satellit-TV och eget badrum.

En frukostbuffé serveras på hotellet varje morgon. På kvällen kan du njuta av en mängd olika maträtter och drycker i restaurangen. Du kan också njuta av det dagliga utbudet av pastarätter och desserter. Hotellet ligger 300 meter från tunnelbanelinjerna 7 och 3A och 500 meter från tunnelbanelinje 14.

Hotellet ligger 500 meter från tunnelbanestationen Ivry och 7 kilometer från Versailles-mässan. Därifrån når du AccorHotels Arena. Maten var mycket god och personalen rekommenderade den starkt.


34. 3* Hôtel 31 - Paris Tour Eiffel

31 Rue du Commerce, 15:e arrondissementet, 75015 Paris, Frankrike

Hôtel 31 - Paris Tour Eiffel

Hôtel 31 - Paris Tour Eiffel ligger i den 15:e arrondissementet, bara några hundra meter från Eiffeltornet och 1,7 kilometer från Rodin-museet. Boendet ligger också nära Paris Expo och Jardin des Tuileries. Här finns en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi i alla utrymmen.

De luftkonditionerade rummen på Hôtel 31 - Paris Tour Eiffel har ett skrivbord, ett värdeskåp och en platt-TV. Det finns också ett badrum med dusch.

Hotellet ligger 2,9 km från Triumfbågen och 3 km från Jardin du Luxembourg. Flygplatsen Paris-Orly ligger 14 km bort.

Hotellet ligger i det bästa området i Paris och är mycket uppskattat av sina gäster. Enligt oberoende recensioner är detta område mycket populärt. Par uppskattar också läget och ger det 9,5 av 10 poäng.


35. 3* ibis Daumesnil Porte Doree

111 boulevard Poniatowski, 12:e arrondissementet, 75012 Paris, Frankrike

ibis Daumesnil Porte Doree

Ibis Daumesnil Porte Doree ligger 450 meter från tunnelbanestationen Charenton och spårvagnshållplatsen och är ett perfekt val för resenärer som vill bo nära Bois de Vincennes-skogen. De luftkonditionerade rummen har en platt-TV och gratis toalettartiklar.

På morgonen serveras en frukostbuffé med olika rätter som ägg, fruktsallad, yoghurt och juice. Du kan också njuta av bakverk och franska madeleines. Efter frukosten kan du ta en varm dryck och en bit frukt. Detta alternativ är också tillgängligt utanför ordinarie öppettider.

Hotellet ligger bara 20 minuters promenad från stadsdelen Bercy och AccoriHotels Arena. Gästerna uppskattar verkligen hotellets läge, eftersom det gör att de kan nå Paris utan att behöva resa långt. Rummet är också perfekt för par, eftersom det får betyget 8,5 av gästerna.


36. 3* Hôtel de l'Alma Paris

32, rue de l'Exposition, 07th arrondissement - Invalides, 75007 Paris, Frankrike

Hôtel de l'Alma Paris

Hôtel de l'Amal Paris ligger bara 5 minuters promenad från Eiffeltornet i Paris. Hotellet har en platt-TV och gratis Wi-Fi i alla utrymmen. Rummen har ett värdeskåp, en minibar och ett eget badrum.

Personalen på Hôtel de l' Alma Paris hjälper dig gärna att planera din resa och ger dig rekommendationer om närliggande restauranger och sevärdheter. Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från Hôtel des Invalides. Om du planerar ett besök i Paris kan hotellets personal hjälpa dig att utforska staden.

Hotellet ligger i hjärtat av Paris, nära stadens berömda stadsdelar. Enligt oberoende gäster är denna plats mycket populär. Par uppskattar också läget.


37. 3* Green hotels Confort Paris 13

90 Rue De Patay, 13th arrondissement, 75013 Paris, Frankrike

Gröna hotell Confort Paris 13

Green Hotels Confort Paris 13 ligger i Paris, bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Olympiades. Alla rum har Wi-Fi, platt-TV och kaffemaskiner.

Confort Paris 13 erbjuder en daglig frukostbuffé med ekologiska livsmedel och bakverk. Du kan nå Eiffeltornet från järnvägsstationen RER. Boendet ligger 1,7 km från AccorHotels Arena.

Läget är mycket bra, och par ger det 8,3 av 10. Det är perfekt för en övernattning. Personalen är också mycket vänlig och läget är perfekt för grupper.


38. 3* Hotel B Square

11, rue des Batignolles, 17th arrondissement, 75017 Paris, Frankrike

Hotel B Square

Hotel B Square är ett 3-stjärnigt hotell som ligger 5 minuters promenad från Place de Clichy och erbjuder en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi i alla rum. Du kan också dra nytta av hotellets 24-timmars rumsbetjäning. Alla rum har en platt-TV med satellitkanaler och luftkonditionering.

Frukost serveras varje morgon på Hotel B Square. Närliggande sevärdheter som Triumfbågen och Moulin Rouge ligger cirka 20 minuter bort. Tågstationen Saint-Lazare ligger bara 10 minuters promenad bort. Allmän parkering finns också i närheten av hotellet.

Enligt oberoende recensioner är detta område av Paris känt för sina attraktioner. Hotellet har fått ett bra betyg av sina gäster på grund av sitt läge. Par uppskattar också hotellets läge.


39. 3* ibis Styles Paris Meteor Avenue d'Italie

12 avenue De La Porte D Italie, 13th arrondissement, 75013 Paris, Frankrike

ibis Styles Paris Meteor Avenue d'Italie

ibis Styles Hotel Paris Meteor Avenue d'Italie ligger i Paris, 5 minuters promenad från slottsparken Luxembourg. Hotellet har en restaurang och gratis Wi-Fi. Detta familjevänliga hotell har 32 luftkonditionerade rum. Alla rum har en garderob.

Vissa rum på ibis Styles Paris Avenue d'Italie har kök och kylskåp. Andra rum har en platt-TV och ett skrivbord. Du kan njuta av en kontinental frukost varje morgon. Personalen i receptionen talar flera språk.

Hotellets läge är också mycket bra, med ett bra pris på 8,1 för två personer. Det ligger cirka 5 km från Sainte-Chaisson-kapellet och Bastilleoperan. Flygplatsen Paris-Orly ligger 11 km från boendet.


40. 3* Hotel Eiffel Segur

34 Boulevard Garibaldi, 15th arrondissement, 75015 Paris, Frankrike

Hotel Eiffel Segur

Hotel Eiffel Segur ligger i 15:e arrondissementet, bara 5 minuters promenad från Paris tunnelbana och områdets berömda sevärdheter. Du kan använda gratis Wi-Fi i hela byggnaden. Alla rum på detta hotell har en platt-TV.

Alla rum på hotellet har ett eget badrum med dusch och gratis toalettartiklar. En kontinental frukost serveras varje morgon i hotellets frukostrum. Det finns också många restauranger som väntar på dig i närheten.

Hotellet ligger 250 meter från tunnelbanestationen Ségur och Hôtel National des Invalides ligger bara några hundra meter bort. Hotellet ligger också nära Musée d'Orsay och Place de la Concorde. Gästerna uppskattar verkligen hotellets läge i den 15:e arrondissementet.


41. 3* Parc Hotel

60 rue Beaunier, 14:e arrondissementet, 75014 Paris, Frankrike

Parc Hotel

Hotellet ligger i ett lugnt område i Paris, 400 meter från spårvagnshållplatsen i centrum och nära utställningscentret Versailles. Tunnelbanestationen Alésia ligger 450 meter bort. Rummen på hotellet har ett skrivbord och en TV med kabelkanaler. Du kan också använda hotellets gratis Wi-Fi under hela dagen.

En utsökt frukostbuffé serveras på morgonen, och en varuautomat finns tillgänglig dygnet runt. Wi-Fi är också gratis på hela hotellet. Allmän parkering finns i närheten av hotellet. Den närliggande kollektivtrafiken gör det lätt att utforska staden. På cirka 15 minuter når du Jardin du Luxembourg och Boulevard Saint-Michel, och på 20 minuter Châtelet.

Enligt oberoende gäster är detta område mycket populärt i Paris. De noterade att den har ett utmärkt läge och fick betyget 8,4 för två personer.


42. 3* Hôtel Des Arts-Bastille

2 Rue Godefroy Cavaignac, 11th arrondissement, 75011 Paris, Frankrike

Hôtel Des Arts-Bastille

Arts-Bastille är ett modernt hotell i Paris stadsdel Garonne, bara 15 minuters promenad från Bastiljen och stadens trendiga kvarter. Här erbjuds moderna och ljudisolerade rum med TV, sittgrupp och eget badrum.

Du kan nå alla hotellets rum via en hiss. Restaurangen på Hotel des Arts serverar dagligen en kontinental frukostbuffé. Gästerna kan också använda sig av receptionen som är öppen dygnet runt.

Hotel des Arts-Bastille ligger 300 meter från tunnelbanestationen Charonne, som ger dig direkt tillgång till hållplatserna Nation och Trocadero. Det ligger också bara 15 minuters promenad från de berömda stadsdelarna Chatelet och Marais. Par älskar den här platsen, som har fått betyget 8,7 av gästerna.


43. 3* YOOMA Urban Lodge

51 Quai de Grenelle, 15:e arrondissementet, 75015 Paris, Frankrike

YOOMA Urban Lodge

YOOMA Urban Lodge ligger i den 15:e arrondissementet, bara 1,1 km från Eiffeltornet. Här finns en restaurang, en loungebar och gratis Wi-Fi i hela byggnaden. Alla rum har en platt-TV och ett eget badrum. Vissa rum har också sängar och kapslar som Ito har designat. Det egna badrummet har en regndusch.

YOOMA Urban Lodges restaurang använder lokala råvaror och ligger på hotellets takterrass. Du kan också delta i en matlagningskurs. Andra faciliteter är ett fitnesscenter och en bastu.

YOOMA Urban Lodge ligger 15 km från Paris Orly-flygplatsen, som är den närmaste flygplatsen till YOOMA Urban Lodge. Det finns gratis privat parkering på boendet. Hotellets läge anses vara den mest populära faktorn i Paris. Enligt oberoende gäster uppskattar par hotellets läge.


44. 3* Courcelles Médéric

4 Rue Médéric, 17th arrondissement, 75017 Paris, Frankrike

Courcelles Médéric

Médéric ligger 350 meter från Monceau och 15 minuters promenad från Triumfbågen. Hotellet har gratis Wi-Fi och en bar. Alla rum har en platt-TV och en telefon. Varje badrum har en dusch och ett badkar. Du kan också använda hotellets gratis Wi-Fi. På begäran kan en kontinental frukost serveras på rummet.

Hotellets reception är öppen 24 timmar om dygnet. Gratistidningar finns också i lobbyn. Du kan också boka ett rum för en utflykt eller en föreställning. Metrostationen Courcelles ligger 140 meter från hotellet. Den ger tillgång till kyrkogårdarna Pre Lachaise och Montre Lachaise. Det här området är ett populärt ställe för par. Enligt oberoende gäster är detta hotell ett bra val för en vistelse i Paris.


45. 3* Moris Grands Boulevards

13, Rue René Boulanger, 10:e arrondissementet, 75010 Paris, Frankrike

Moris Grands Boulevards

Moris Grands Boulevards är ett modernt hotell med luftkonditionerade rum, som ligger 15 minuters promenad från Centre Georges-Pompidou och 750 meter från Canal Saint-Martin. Alla rum har trägolv och är utrustade med kabel-TV. En frukostbuffé serveras dagligen i hotellets välvda stenkällare. På kvällen kan du njuta av en drink i loungebaren.

Moris Grands Boulevards har en 24-timmarsreception och gratis dagstidningar. Andra tjänster är bagageförvaring och gratis dagstidningar. Detta hotell ligger 260 meter från tunnelbanestationen Saint-Denis och nära Eiffeltornet och Notre Dame de Paris. Enligt oberoende gäster är detta område en populär plats för par.


46. 3* Hotel Auguste

25 Rue Alain Chartier, 15th arrondissement, 75015 Paris, Frankrike

Hotel Auguste

Hotel Auguste ligger i sydvästra Paris, 1,5 km från tågstationen Montparnasse. Här erbjuds rum med gratis Wi-Fi och eget badrum. På morgonen kan du njuta av en kontinental frukost.

Auguste har en 24-timmarsreception och erbjuder gratis parkering. Du kan också använda den allmänna parkeringen vid den närliggande tunnelbanestationen Convention. Hotellet ligger i centrala Paris, nära Versailles Exposition Centre och Paris Convention Centre.

Enligt gästernas recensioner är detta område populärt bland par.


47. 3* Relais du Pré

16 Rue Pierre Semard, 09th Arrondissement - Opéra, 75009 Paris, Frankrike

Relais du Pré

Relais du Pré ligger 9 minuters promenad från konserthuset La Cigale i Paris. Hotellet har en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi. Du kan njuta av en måltid i restaurangen eller använda hotellets bar.

Alla rum har en platt-TV, gratis toalettartiklar och en hårtork. Du har också tillgång till ett eget badrum.

Boendet har en 24-timmarsreception och gratis parkering. Detta boende i Paris har även gratis Wi-Fi och en platt-TV. Närmaste flygplats är Orly, som ligger 17 km bort. Gästerna ger det här boendet mycket positiva omdömen. Många säger att det är det bästa valet för par.


48. 3* Hotel Le Richemont

17 Rue Jean Colly, 13:e arrondissementet, 75013 Paris, Frankrike

Hotel Le Richemont

Det eleganta Hotel Le Richemont ligger i Paris 13:e arrondissement, nära de asiatiska kvarteren. Rummen är rymliga och utrustade med gratis Wi-Fi och platt-TV. De kan också göras tillgängliga för gäster med särskilda behov.

I receptionen finns strykjärn/bräda och bagagevåg.

Hotellet ligger nära tunnelbanestationen Olympiades, varifrån du kan nå tågstationerna Chatelet-Les-Halles och Lyon. Butikerna och restaurangerna i Bercy Village ligger också inom 20 minuters promenad.

Gästerna på detta hotell uppskattar det bekväma läget.


49. 3* Trianon Gare de Lyon

52 Boulevard Diderot, 12th arrondissement, 75012 Paris, Frankrike

Trianon Gare de Lyon

Trianon ligger 5 minuters promenad från järnvägsstationen med samma namn i Paris Bastille-distriktet. Här erbjuds luftkonditionerade rum och gratis Wi-Fi. Här finns också en 24-timmarsreception och en daglig frukostbuffé. Från den närliggande tunnelbanestationen Trianon kan du nå Louvren och Champs-Elysees. Stationen har RER-förbindelser till Disneyland Paris och La Défense.

Enligt gästernas recensioner är detta område mycket populärt i Paris. Särskilt par uppskattar läget.


50. 3* Source Hôtel

135 Avenue De Saint-Ouen, 17th arrondissement, 75017 Paris, Frankrike

Source Hôtel

Detta hotell ligger nära tunnelbanestationen Saint-Ouen och nära loppmarknaden. Här finns en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi.

Alla rum på Source Hôtel är luftkonditionerade och har satellit-TV. Rummen är modernt inredda i bruna och gräddiga toner. En frukostbuffé serveras på hotellet varje morgon. Du kan också utnyttja hotellets 24-timmarsreception.

Hotellet har ett bekvämt läge nära tunnelbanestationen Saint-Ouen och ligger bara några minuter från Boulevard Péripherique. Du kan nå några av stadens mest populära sevärdheter, som Louvren och Champs-lysées, på bara några minuter. Gästerna uppskattar verkligen det här boendet eftersom det ligger i ett av de mest populära distrikten i Paris.


51. 3* Carladez Cambronne

3 Place Du General Beuret, 15th arrondissement, 75015 Paris, Frankrike

Carladez Cambronne

Hotellet Carladez Cambronne ligger i 15:e arrondissementet, i centrala Paris. Hotellet ligger 1,8 kilometer från Versailles utställningscenter och är lätt att nå med kollektivtrafik. Hotellet erbjuder ett varmt välkomnande, utmärkt service och utmärkta faciliteter. Tack vare dess läge kan du lätt utforska staden.

Hotellets personal är hjälpsamma och kunniga för att göra din vistelse i Paris så trevlig som möjligt. Enligt oberoende gäster är detta område ett populärt val.


52. 3* Hotel de Flore

108 rue Lamarck, 18th arrondissement, 75018 Paris, Frankrike

Hotel de Flore

Hotel de Flore ligger i 18:e arrondissementet, bara 13 minuters promenad från basilikan Sacré-Cour. Här erbjuds gratis Wi-Fi och platt-TV i alla rum. En kontinental frukost serveras på morgonen. Hotellet erbjuder också rumsservice dygnet runt. Du kan njuta av ett urval av franska bakverk och andra rätter på frukostbuffén. Flera barer och restauranger ligger mindre än 50 meter bort.

På fyra minuters promenad når du tunnelbanestationen Lamarck-Caulainscourt, som har förbindelser med tågstationerna Saint-Lazare och La Madeleine. På 20 minuters bilresa kan du ta dig till Stadium of France.

Enligt oberoende recensioner är detta område känt för sina populära attraktioner och är ett bra val för en övernattning. Hotellet har ett utmärkt betyg på 9,2 och ligger i den bästa delen av Paris. Dess läge bidrar också till att gästerna känner sig som hemma. Personalen på detta hotell får också höga betyg.


53. 3* Prince Albert Montmartre

116 Rue Ordener, 18th arrondissement, 75018 Paris, Frankrike

Prince Albert Montmartre

Prince Albert Montmartre ligger en kort promenad från basilikan Sacré-Cur i 18:e arrondissementet och erbjuder luftkonditionerade rum och gratis Wi-Fi. Tunnelbanestationen Jules Joffrin ligger 350 meter bort. Närmaste hållplats för kollektivtrafik är tågstationen Saint-Lazare.

Alla rum på hotellet har en platt-TV och en kaffe- och tekokare. De har också ett eget badrum med hårtork och gratis toalettartiklar. En frukostbuffé serveras varje morgon. Hotellets personal är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Gratis dagstidningar och bagageförvaring erbjuds också i receptionen.

Prince Albert Montmartre ligger 10 minuters promenad från Place du Tremonte och Montmartre. Tunnelbanestationen Porte de Clément ligger 13 minuters promenad bort. Du kan också använda de närliggande tunnelbanestationerna för att ta dig till olika områden, till exempel Abbesses, Pigalle och evenemangscentret Les Docks de Paris. Enligt oberoende gäster är det här området mycket populärt, särskilt par uppskattar läget.


54. 3* Hotel Bridget

258 Rue des Pyrénées, 20th arrondissement - Ménilmontant, 75020 Paris, Frankrike

Hotel Bridget

Hotel Bridget ligger 3,3 km från Bastille och 1,5 km från Eiffeltornet och erbjuder boende med utsikt över staden. Gratis Wi-Fi och en 24-timmarsreception är några av fördelarna med detta hotell. Familjerummen har eget badrum och är utrustade med hårtork.

Alla rum har en platt-TV och luftkonditionering. En kontinental frukost serveras varje morgon på hotellet.

Hotellet ligger 4,3 km från Centre Pompidou och 6 km från Notre Dame-katedralen. Flygplatsen Paris-Orly ligger 20 km från Hotel Bridget. Par kommer att uppskatta hotellets läge.


55. 3* Pink Hotel

20 Bis Rue Dugommier, 12th arrondissement, 75012 Paris, Frankrike

Pink Hotel

Pink Hotel ligger i Paris 12:e arrondissement, 15 minuters promenad från Bois de Vincennes. Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum och gratis Wi-Fi. Alla rum har en platt-TV, en kaffemaskin och ett eget badrum.

Hotellet har en reception som är öppen dygnet runt och erbjuder en rad tjänster och faciliteter, bland annat en restaurang och en flygbuss som är öppen dygnet runt. Hotellet ligger bara 500 meter från tunnelbanestationen Daumesnil och 50 meter från tunnelbanestationen Dugommier. Om du vill besöka Place de la Nation kan du ta dig dit på 15 minuter till fots.

Läget är mycket bra för par, som tycker att det är idealiskt för en vistelse på två nätter. Boendet är också bra. Gästerna anser att det är mycket bra eftersom det har ett utmärkt läge.


56. 3* Glasgow Monceau av Patrick Hayat

3, Rue de la Félicité, 17th arrondissement, 75017 Paris, Frankrike

Glasgow Monceau av Patrick Hayat

Glasgow Monceau ligger i ett exklusivt område i Paris och erbjuder en mängd olika tjänster och boenden. De luftkonditionerade rummen har en platt-TV och tillgång till internet.

Glasgow Monceau är en lugn gata nära några av de mest framstående områdena i Paris, som Grands Magasins, operan och Monceauparken. I området finns också en mängd bra restauranger och butiker. Efter frukosten kan du bege dig till en vacker gatumarknad. Detta ligger några minuter från buss- och tunnelbanestationerna.

Hotellets flerspråkiga personal kan hjälpa dig att planera din resa till Paris och erbjuder rumsservice dygnet runt. Gästerna uppskattar också anläggningens läge, som fick betyget 8,1 av paren.


57. 3* Hôtel du Parc Montsouris

4 rue du Parc Montsouris, 14th arrondissement, 75014 Paris, Frankrike

Hôtel du Parc Montsouris

Hôtel du Montsouris ligger bara 1 minuts promenad från Paris 14:e arrondissement och nära tågstationen Montsouris. Du kan använda gratis Wi-Fi i hela byggnaden.

Alla rum på Hôtel du Montsouris har en platt-TV och ett skrivbord. Vissa har en balkong med utsikt över parken. I badrummet finns gratis toalettartiklar och en hårtork.

Hôtel du Montsouris har ett bekvämt läge nära flera restauranger och på gångavstånd från RER-stationen. Hotellet erbjuder även tvättmöjligheter och tillgång för rullstolar. Par älskar läget nära flygplatsen och stadens sevärdheter.


58. 3* Hotel Le Clos d'Alésia

8, Rue Friant, 14th arrondissement, 75014 Paris, Frankrike

Hotel Le Clos d'Alésia

Hotel Le Clos d'Alésia ligger i Paris 14:e arrondissement, fem minuters promenad från Jardin du Luxembourg och Paris Expo. Detta 3-stjärniga hotell har en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi. Du kan njuta av en rad tjänster och faciliteter på detta hotell, bland annat conciergetjänster och en gemensam lounge.

Rummen på Hotel Le Clos d'Alésia har eget badrum och skrivbord. WiFi är gratis i hela huset. Flygplatsen Paris-Orly ligger 11 miles från hotellet. Andra populära områden i Paris är Notre Dame de Paris och Sainte-Chapelle. Gäster som har bott på detta hotell ger det ett mycket högt betyg, vissa ger det 8,3 poäng.


59. 3* ibis Paris La Villette Cité des Sciences

31-35 Quai de l'Oise, 19th arrondissement, 75019 Paris, Frankrike

ibis Paris La Villette Cité des Sciences

ibis Paris La Villette ligger 400 meter från Cité des Sciences och nära Canal de l'ourq. Detta hotell har en 24-timmarsreception, en restaurang och en bar. Du kan njuta av internationella rätter i restaurangen. Alla rum på ibis La Villette har satellit-TV och telefon.

Den dagliga frukostbuffén på detta boende erbjuder en mängd olika rätter som ägg, fruktsallad, yoghurt och juice. Det finns också bakverk och ett urval av franska madeleines. Du kan också njuta av en varm dryck eller en frukt efter maten.

Hotellet ligger 400 meter från tunnelbanestationen Corentin Cariou och nära Le Zénith Arena. Du kan också ta dig dit via stationen La Fayette och Opéra Garnier. Les Docks de Paris ligger bara några kilometer bort.


60. 2* Hotel France Albion

11, rue Notre Dame de Lorette, 09th arrondissement - Opéra, 75009 Paris, Frankrike

Hotel France Albion

France Albion är ett dygnet runt-hotell i Paris, bara 10 minuters promenad från Galeries Lafayettes och Opéra Garnier. Här erbjuds gratis Wi-Fi och bagageförvaring. Alla de luftkonditionerade rummen har en platt-TV och ett värdeskåp.

Du kan njuta av en frukostbuffé i matsalen med välvda tak. Hotellet har även en trädgårdsbar och utsikt över innergården.

Hotellet ligger 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Notre Dame de Lorette. På så sätt kan gästerna nå Louvren och Eiffeltornet. Enligt vissa recensenter är detta område mycket populärt i Paris. Par uppskattar också läget.


61. 2* Hôtel LUX PICPUS

74 Boulevard de Picpus, 12:e arrondissementet, 75012 Paris, Frankrike

Hôtel LUX PICPUS

Hôtel Luxe PICPUS ligger i 12:e arrondissementet, 5 minuters promenad från Seine och 4 minuters promenad från Centre Pompidou. Boendet ligger också nära sevärdheter som Sainte-Chapelle, Jardin du Luxembourg och Louvren. Du kan njuta av gratis Wi-Fi på hela hotellet. Alla rum har en platt-TV och ett eget badrum.

Hôtel LUX PICPUS erbjuder en kontinental frukost och ligger 13 km från flygplatsen Paris-Orly. Personalen i receptionen talar franska och engelska och kan ge dig tips. Hotellets läge är också bra för par.


62. 2* Hotel Phenix

5 RUE DU GENERAL LANREZAC, 17th arrondissement, 75017 Paris, Frankrike

Hotel Phenix

Detta hotell ligger i den 17:e arrondissementet, bara några meter från Triumfbågen. Här finns gratis Wi-Fi i alla utrymmen. Gästerna kan njuta av en rad tjänster och faciliteter, till exempel en 24-timmarsreception. Alla rum på hotellet har en platt-TV och en balkong. En frukostbuffé serveras också på morgonen.

Närmaste flygplats är Paris-Orly Airport, och Hotel Phenix ligger 1,2 km från Monceau och 2,2 km från Eiffeltornet. Hotellet ligger i centrala Paris och har fått betyget mycket populärt av oberoende gäster.


63. 2* Hôtel des Pavillons

16 rue des Acacias, 17th arrondissement, 75017 Paris, Frankrike

Hôtel des Pavillons

Hôtel des Pavillons ligger i 17:e arrondissementet, 10 minuters promenad från de berömda Champs Elysées i Paris. Gratis Wi-Fi finns i alla rum. Hotellet har även ljudisolerade rum med kabel-TV. Varje rum har ett eget badrum och en hårtork. På morgonen kan du njuta av en kontinental frukost.

Hôtel des Pavillons ligger 200 meter från tunnelbanestationen Argentine och Louvren. Området är populärt bland turister på grund av närheten till Triumfbågen. Enligt oberoende recensioner uppskattar paren läget.


64. 2* Hôtel Beaunier

31, Rue Beaunier, 14th arrondissement, 75014 Paris, Frankrike

Hôtel Beaunier

Beaunier är ett 2-stjärnigt hotell i Paris, nära Montparnasse och märkesbutikerna i St Germain-des-Prés och Montsouris. Wi-Fi finns tillgängligt i hela hotellet. Alla rum har en TV med satellitkanaler och ett eget badrum med hårtork.

Hôtel Beaunier ligger i centrala Paris, nära stadens mest populära turistattraktioner. Hotellet är också bekvämt beläget för dem som reser med kollektivtrafik. Du kan nå dessa områden med tunnelbana, spårvagn eller till fots.


65. 2* ibis budget Paris Porte de Vincennes

2, avenue Leon Gaumont, 20th arrondissement - Ménilmontant, 75020 Paris, Frankrike

ibis budget Paris Porte de Vincennes

Ibis Paris Porte de Vincennes är ett budgethotell som ligger 20 minuters promenad från Vincennes slott. Här finns gratis Wi-Fi och en 24-timmarsreception. Alla rum har platt-TV och eget badrum. Vissa av dessa boenden har även en dusch.

En frukostbuffé serveras varje morgon på ibis budget Paris de Vincennes, som ligger 10 minuters promenad från Boulevard Péripérique och 12 minuters promenad från Bois de Vincennes. Boendet ligger också nära allmän parkering.


66. 2* Relais Bergson

124 Avenue Simon Bolivar, 19th arrondissement, 75019 Paris, Frankrike

Relais Bergson

Relais Bergson ligger i Paris, 5 minuters promenad från parken Buttes Chaumont och 25 minuters promenad från tunnelbanestationen Bolivar. Detta boende erbjuder även gratis Wi-Fi och platt-TV. Den närmaste tågstationen ligger 20 minuter bort. Alla rum på detta boende har ett eget badrum och en platt-TV.

På Relais Bergson Hotel serveras frukost på morgonen. Gästerna kan också utnyttja hotellets 24-timmars service. Boendet ligger 10 minuters promenad från Cité des Sciences et Industriales och 5 minuters promenad från Hôpital St Louis.


67. 1* Luxelthe

13 rue Houdon, 18th arrondissement, 75018 Paris, Frankrike

Luxelthe

Hotel Luxelthe ligger i hjärtat av Paris Montmartre-distriktet, bara en kort promenad från tunnelbanestationen Pigalle. Här erbjuds gratis Wi-Fi och en mängd olika rum med eget badrum. Det finns även en TV med internationella och nationella kanaler. Hotellets personal finns där för dig dygnet runt.

Basilikan Sacre-Cour ligger 10 minuters promenad från Luxelthe Hotel och Moulin Rouge ligger 500 meter bort. Enligt oberoende gäster är detta område ett av de mest populära i Paris. Par uppskattar hotellets läge eftersom det ligger nära många attraktioner.


68. 1* Hôtel Montsouris Orléans

15 rue Beaunier, 14:e arrondissementet, 75014 Paris, Frankrike

Hôtel Montsouris Orléans

Hôtel Montsouris Orléans ligger 450 meter från Montsouris och erbjuder gratis Wi-Fi. Du kan också nå Montparnasse-tornet, som ligger 25 minuters promenad bort. Alla rum har en platt-TV och ett värdeskåp.

En kontinental frukost serveras varje morgon i hotellets frukostrum. Hotellet ligger 400 meter från tunnelbanestationen och erbjuder direkt tillgång till Notre Dame-katedralen och Montalbanians-kvarteren.


69. Hotel Puy De Dôme

180 Rue Ordener, 18th arrondissement, 75018 Paris, Frankrike

Hotel Puy De Dôme

Hotel Puy De Dme ligger i 18:e arrondissementet, bara några steg från basilikan Sacré-Coeur och konsertsalen La Cigale. Här finns en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi. Rummen har eget badrum och platt-TV. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i hela hotellet.

Närmaste flygplats är Paris-Orly Airport, 21 km från Hotel Puy De Dme. Par kommer att uppskatta hotellets läge, eftersom det ligger bara 10 minuters promenad från Orangeriet.


Här är våra förslag på de bästa billiga hotellen i centrala Paris. Vi önskar dig en trevlig resa och mycket roligt i Paris!