107 Billiga (men Topprankade!) Hotell För Två Personer I Venedigs Centrum!

Är du på väg till Venedig? Vi har plockat ut de bäst rankade ställena för mindre än 100 € per natt.

Billiga hotell i Venedig är perfekta för turister som vill uppleva staden på en budget.

Venedig har alltid varit ett romantiskt resmål. Nu har staden lanserat en ny våg av boutiquehotell i historiska byggnader.

"Det har gått ungefär 20 år sedan hotellägare började renovera äldre byggnader. Men nu har vi kommit till en ovanlig punkt", säger Alessandro Cappello, projektledare för Venedigdistriktet, vars syfte är att bevara stadens historiska karaktär.

Venedigs hotell är nästan alla familjeägda, och många av dem har anor från 1500-talet. "Alla rum vetter mot kanalen och har renoverats med tidstypiska möbler och tyger", säger Cappello. Men hotellen har naturligtvis ett pris.

Det finns dock några billiga hotell direkt i Venedigs centrum. Tyvärr måste du göra en hel del efterforskningar och jämförelser för att hitta ett som ger bra valuta för pengarna.

Vi har gjort jobbet åt dig och presenterar dig våra handplockade boenden som inte bara är billiga, utan också har fått de bästa gästomdömena.

Vår lista över 107 billiga och högst rankade hotell i Venedig

Vi letade efter billiga men mycket bra mellanklasshotell i staden och hittade några som inte kommer att spränga din budget.

För 17 av de 107 boendena kunde vi till och med hitta ett pris för ett dubbelrum på mindre än 75€ per natt! Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
Ca' de la Fonte

Ca' de la Fonte

4749 Cannaregio, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

4 / 5 *
0.8 km
ca. 64 €


Ca' de la Fonte ligger i Venedig och har en trädgård. WiFi är gratis i hela anläggningen. Denna lägenhet har även en platt-TV och olika funktioner. Några av de populära sevärdheterna i området är basilikan San Marco och kyrkogården San Michele.

Boendet på Ca' de la Fonte har även ett eget badrum med dusch. Gästerna kan njuta av utsikt över trädgården från sina rum. Boendet ligger 2 100 meter från Hertigpalatset och San Marco. Venedigs Marco Polo-flygplats ligger på 13 minuters bilresa bort.

Lägenheten har en trädgård och gratis WiFi. Den har även en platt-TV och olika funktioner. Några av de andra populära tjänster och bekvämligheter som det här boendet erbjuder är luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Ca' de la Fonte har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Ca' de la Fonte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Residenza Bistrot De Venise

Residenza Bistrot De Venise

Calle dei Fabbri - San Marco 469090, San Marco, 30124 Venice, Italy

4 / 5 *
0.2 km
ca. 64 €


Lägenheterna på Residenza Bistrot De Venise har en balkong och ligger inom 5 minuters promenad från Markusplatsen och Venedigbron. Boendet erbjuder även en restaurang och gratis WiFi. Andra närliggande sevärdheter, såsom Markusplatsen och Rialtobron, kan nås på bara några minuter. Alla rum på det här boendet har en platt-TV och en vattenkokare.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Residenza Bistrot De Venise har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Residenza Bistrot De Venise anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
palazzo suite ducale

palazzo suite ducale

5877 Calle del Dose, Castello, 30122 Venice, Italy

4 / 5 *
0.5 km
ca. 66 €


Guesthouse suite ducale ligger 5 minuters promenad från Dogepalatset och har nära till olika populära sevärdheter som Markuskyrkan och San Giorgio Maggiore-kyrkan. Detta boende ligger också ett tiotal minuter från Basilica of San Giorgio och Scuola Grande di San Rocco. De luftkonditionerade rummen har en garderob och gratis WiFi.

Rummen på det här boendet har ett skrivbord, en platt-TV och ett eget badrum. Gäster som bor på Palazzo suite ducale kan njuta av havsutsikt. Det här boendet erbjuder även cyklar till sina gäster. Andra närliggande aktiviteter, såsom cykling, kan avnjutas på det här boendet.

Andra populära sevärdheter i närheten av suite ducale är Ca' d'Oro, Palazzo San Marco och Teater La Fenice. Gästerna kan också ta ett flyg från Venedigs Marco Polo-flygplats, som ligger 69 km bort. De flesta av rummets bekvämligheter inkluderar gratis WiFi, daglig hushållsservice och bagageförvaring.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • palazzo suite ducale har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • palazzo suite ducale anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Messner Palace

Messner Palace

Dorsoduro 216, Dorsoduro, 30123 Venice, Italy

4 / 5 *
0.6 km
ca. 67 €


Messner Palace ligger i stadsdelen Dorsoduro i Venedig och erbjuder luftkonditionerade rum med gratis WiFi. Boendet ligger 1 300 meter från vattenbusshållplatsen Salute och nära tågstationen Santa Lucia och Markusplatsen. Rummen i venetiansk stil på det här boendet har även minibar, satellit-tv och värdeskåp.

De privata badrummen på suite ducale har hårtork och gratis toalettartiklar. Restaurangen på det här boendet har en uteservering och serverar olika typer av mat. Andra närliggande sevärdheter, såsom Santa Maria della Salute-kyrkan, ligger ett par steg bort. La Fenice ligger några hundra meter från Messner Palace.

Den närmaste flygplatsen är belägen cirka 8 km bort. Hotellet erbjuder även gratis WiFi och parkering. Några av de andra populära tjänster och bekvämligheter som det här boendet erbjuder är restaurang, bar och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Messner Palace har fått 6.7 av 10 poäng. Detta är review score.
  • Messner Palace anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Locanda Al Leon

Locanda Al Leon

Calle degli Albanesi 4270, Castello, 30122 Venice, Italy

4 / 5 *
0.3 km
ca. 72 €


Locanda Al Leon ligger i hjärtat av Markusplatsen i Venedig och erbjuder luftkonditionerade rum med olika funktioner. Det här boendet, som är helt renoverat, erbjuder också moderna rum som ligger i en byggnad som ligger 100 meter bort. Inredningen och den ursprungliga tidstypiska arkitekturen på hotellet är fortfarande intakt.

Hotellets frukostrum serverar dagligen en kontinental frukost. Personalen på det här boendet erbjuder också en bärarservice för att hjälpa gästerna att bära sina väskor upp och ner för trapporna. Gästerna kan också förvara sina väskor fram till avresetiden. Andra populära tjänster och bekvämligheter är bland annat en 24-timmarsreception, daglig städning och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Locanda Al Leon har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Locanda Al Leon anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Venice New Luxury Residence

Venice New Luxury Residence

Calle Zen 1265/a San Croce, Santa Croce, 30135 Venice, Italy

4 / 5 *
1.3 km
ca. 75 €


Venice New Luxury Residence ligger i Venedigs stadsdel Santa Croce och erbjuder moderna lägenheter med gratis WiFi. Den närmaste tågstationen ligger 5 minuters promenad bort. Varje lägenhet har en sittgrupp och ett fullt utrustat kök.

Gratis WiFi, 24-timmarsreception, tvättservice och gratis parkering är några av de andra tjänster och bekvämligheter som detta boende erbjuder. Venice New Luxury Residence ligger ett par steg från Canal Grande och erbjuder även rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Venice New Luxury Residence har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Venice New Luxury Residence anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Venetian Mood

Venetian Mood

Isola della Giudecca 239, Giudecca, 30133 Venice, Italy

4 / 5 *
1.3 km
ca. 78 €


Venetian Mood ligger 17 minuters promenad från San Giorgio-kyrkan och 21 km från Markuskyrkan i Venedig och erbjuder boende med gratis WiFi och tillgång till trädgården. Gäster som bor på det här boendet har tillgång till ett komplett kök och en platt-TV. Varje lägenhet har luftkonditionering och ett eget badrum med hårtork.

Lägenheten har ett kök med diskmaskin, mikrovågsugn och kylskåp. Lägenheten ligger också 21 km från Canal Grande och ett par kilometer från Venedigs populära sevärdheter. Den närmaste flygplatsen ligger i Marco Polo, 23 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Venetian Mood har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Venetian Mood anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Cà dell'arte Suite

Cà dell'arte Suite

Casselleria 5280, Castello, 30122 Venice, Italy

4 / 5 *
0.3 km
ca. 79 €


C Dell'Arte Suites ligger på Markusplatsen och erbjuder fristående lägenheter med synliga träbjälkar i en historisk byggnad. Gratis WiFi och en 24-timmarsreception är några av de andra tjänster och bekvämligheter som detta boende erbjuder. Den närmaste flygplatsen ligger 68 km bort.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Cà dell'arte Suite har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Cà dell'arte Suite anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Principe

Hotel Principe

Lista di Spagna 147, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

4 / 5 *
1.4 km
ca. 82 €


Hotel Principe ligger 6100 meter från järnvägsstationen Santa Lucia och erbjuder boende med terrass och utsikt över Canal Grande. Rummen har en mängd olika funktioner och material, och de har satellit- och pay-per-view-TV-kanaler.

Rummen på Principe Hotel har detaljer i marmor och kakel och är utrustade med en mängd olika bekvämligheter. Restaurangen serverar internationella och venetianska rätter. Gästerna kan också njuta av en drink i hotellets bar. Hotellet har en privat vattenentré, som kan användas med vattentaxi eller gondol.

Detta hotell ligger 19 km från Markusplatsen och nära vaporettos vattenbusshållplats. Några av de andra populära tjänster och bekvämligheter som det här boendet erbjuder är gratis WiFi, en restaurang och rumsservice.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Principe har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Principe anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Ca' dei Conti

Hotel Ca' dei Conti

Castello 4429, Castello, 30122 Venice, Italy

4 / 5 *
0.3 km
ca. 82 €


Hotel Ca' dei Conti är ett 4-stjärnigt hotell som har en takterrass och eleganta rum. Det ägdes ursprungligen av en aristokratisk familj. Hotellets historiska atmosfär bibehålls genom att olika konstverk och möbler används, till exempel kristall och träsniderier.

Alla luftkonditionerade rum på Hotel Ca' dei Conti har en platt-TV, ett eget badrum med hårtork och en minibar. Detta boende har ett idealiskt läge i Venedigs centrum, nära några av stadens mest populära restauranger och kaféer. Gäster som bor på det här hotellet kan också njuta av en frukost varje morgon i restaurangen.

Bland de andra populära tjänster och bekvämligheter som det här boendet erbjuder finns gratis wi-fi, restaurang och rumsservice. Gästerna kan också använda hotellets vaporetto-tjänster.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Ca' dei Conti har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Ca' dei Conti anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Amadeus

Hotel Amadeus

Lista di Spagna 227, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

4 / 5 *
1.4 km
ca. 82 €


Amadeus Hotel ligger 5 minuter från Santa Lucia-stationen, bara några steg från områdets populäraste sevärdheter. Det här boendet har en privat gräsyta och en frukostbuffé som innehåller olika typer av mat. Gäster som bor på det här hotellet kan också njuta av gratis WiFi och satellit-TV.

Hotellet ligger 10 minuters promenad från det centrala området Piazzale Roma i Venedig. Det ligger också nära vattenbusshållplatsen för vaporetto. Det är mycket enkelt att ta sig till Markusplatsen med vattenbussen. Några av de andra populära tjänster och bekvämligheter som det här boendet erbjuder är gratis WiFi, en restaurang och rumsservice.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Amadeus har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Amadeus anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Locanda La Corte

Locanda La Corte

Calle Bressana, Castello 6317 , Castello, 30122 Venice, Italy

4 / 5 *
0.5 km
ca. 82 €


Locanda La Corte är ett familjeägt och förvaltat B&B som ursprungligen var en byggnad från 1500-talet. Den renoverades och förvandlades till ett unikt pensionat. Detta boende har ett idealiskt läge i Venedigs centrum, nära några av stadens mest populära sevärdheter.

De eleganta rummen på Locanda La Corte har möbler i venetiansk stil och är inredda med synliga träbjälkar. Det här boendet har renoverats för att bevara de ursprungliga venetianska träbjälkarna och de venetianska golven. Gästerna kan också få rabatter på restaurangen med samma namn.

Under sommarsäsongen är det här hotellet perfekt för dem som vill njuta av en måltid i trädgården. Andra populära tjänster och bekvämligheter är gratis WiFi, en restaurang och rumsservice.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Locanda La Corte har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Locanda La Corte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Locanda Casa Querini

Locanda Casa Querini

Campo San Giovanni Novo 4388, Castello, 30122 Venice, Italy

4 / 5 *
0.3 km
ca. 83 €


Locanda Casa Querini ligger på Markusplatsen och erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter, bland annat en restaurang och en bar. Alla rum har plasma-tv, radio och gratis Wi-Fi. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av frukost i det lilla frukostrummet.

Receptionen på Locanda är öppen dygnet runt. Personalen på det här boendet kan hjälpa gästerna att hitta de bästa lokala restaurangerna och andra sevärdheter i Venedig. Andra populära tjänster och bekvämligheter är gratis WiFi, en restaurang och rumsbetjäning.


  • En natt kostar omkring 83 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Locanda Casa Querini har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Locanda Casa Querini anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ai Mori d'Oriente

Ai Mori d'Oriente

Fondamenta Della Sensa Cannaregio 3319, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

4 / 5 *
1.4 km
ca. 85 €


Ai Mori d'Oriente ligger i hjärtat av Venedigs stadsdel Cannaregio och erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter. De stora rummen är modernt inredda och har rymliga badrum. Detta hotell har även en bar och ett läsrum.

Hotellets personal kan ordna utflykter och biljetter till museer samt tillhandahålla andra tjänster och faciliteter. Vissa av rummen på hotellet har luftkonditionering och är utrustade med platt-TV. Gäster som kommer från flygplatsen kan också ta en tur med Madonna Dell'Orto vattenbussstation.

På 5 minuters promenad från hotellet ligger tågstationen San Marcuola, som erbjuder tjänster till Venedigs tågstation Santa Lucia och den närliggande Piazzale Roma. Gratis WiFi, restaurang och rökfria rum är några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna som detta boende erbjuder.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Ai Mori d'Oriente har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Ai Mori d'Oriente anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Casanova

Hotel Casanova

Frezzaria 1284, San Marco, 30124 Venice, Italy

4 / 5 *
0.2 km
ca. 86 €


Hotellet ligger 10 minuters promenad från Dogepalatset och Markusbasilikan och erbjuder gratis WiFi i hela huset. Några av de andra närliggande sevärdheterna är Accademia och Vallaresso vaporetto. Alla rum på hotellet har satellit-tv och luftkonditionering.

I hotellets frukostrum serveras dagligen en mängd olika italienska rätter. I stadsdelen Calle Frezzeria finns ett brett utbud av lokala restauranger som serverar traditionell venetiansk mat. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, rumsbetjäning och hiss.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Hotel Casanova har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Casanova anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Most convenient apartment in Venice

Most convenient apartment in Venice

105 Calle Priuli dei Cavaletti, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

4 / 5 *
1.6 km
ca. 90 €


Den här lägenheten ligger i Venedigs stadsdel Cannaregio och har gratis WiFi och en tvättmaskin. Den ligger 20 minuters promenad från Rialtobron och 18 km från Basilica di Frari. Detta boende har även utsikt över staden.

Denna luftkonditionerade lägenhet i hjärtat av Venedig har ett vardagsrum med en sittgrupp och ett kök som är utrustat med olika slags utrustning. Lägenheten ligger också nära några av stadens mest populära sevärdheter, som Scuola Grande di San Rocco och Piazza San Marco.

Den närmaste flygplatsen till Venedig är Venedigs Marco Polo-flygplats, som ligger 21 km från hotellet. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, en restaurang och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Most convenient apartment in Venice har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Most convenient apartment in Venice anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ca' Pagan

Ca' Pagan

Calle de le Carozze 3268 San Marco San Samuele , San Marco, 30124 Venice, Italy

4 / 5 *
0.8 km
ca. 90 €


Pensionatet Ca' Pagan ligger nära Markusplatsen och Canal Grande. Gäster som bor på det här hotellet kan också nå det närliggande museet Palazzo Grassi. Personalen på det här boendet kan hjälpa dem att boka biljetter till olika evenemang och shower. Några av de andra populära faciliteter och tjänster som detta hotell erbjuder är trädgård, 24-timmarsreception och rumsbetjäning.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Ca' Pagan har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Ca' Pagan anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Golden Suite

Golden Suite

San Polo Campiello del Figher 803, San Polo, 30125 Venice, Italy

4 / 5 *
0.6 km
ca. 91 €


Golden Suite ligger i Venedigs historiska centrum och erbjuder boende med gratis WiFi och platt-TV. Det ligger 5 minuters promenad från San Marco och 2 400 meter från La Fenice. Den här lägenheten är byggd i en byggnad från 1600-talet.

Lägenheterna med ett sovrum i Venedig har ett badrum med dusch och hårtork. Detta boende ligger också nära några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Dogepalatset och Basilica di Frari. Lägenheten har en matplats och ett kök som är utrustat med mikrovågsugn, kylskåp och spis.

Golden Suite ligger också nära Venedigs Marco Polo-flygplats. Gästerna kan njuta av gratis WiFi, 24-timmarsreception och rumsbetjäning. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat bagageförvaring.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Golden Suite har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Golden Suite anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Albergo Cavalletto & Doge Orseolo

Albergo Cavalletto & Doge Orseolo

Piazza San Marco 1107, San Marco, 30124 Venice, Italy

4 / 5 *
643.6 km
ca. 91 €


Albergo Cavalletto ligger precis bakom Markusplatsen och bara några steg från Doge Orseolo, och erbjuder elegant boende med egen brygga. Alla rum är utrustade med platt-tv och minibar. Vissa av rummen har även utsikt över Orseolo-bassängen.

Hotellets frukostrum och bar ligger också nära Canal Grande. Här kan gästerna njuta av en mängd olika frukostbufféalternativ. Hotellets restaurang, som är känd som Cavalletto, serverar traditionella venetianska rätter.

Hotellet ligger 3100 meter från Correr-museet och 2100 meter från Markuskyrkan. Gästerna kan också nå närmaste vattenbusshållplats vid San Marco-Vallaresco. Andra populära funktioner på detta boende är 24-timmarsreception, hiss och rumsbetjäning.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 643.6 kilometer till centrum.
  • Albergo Cavalletto & Doge Orseolo har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Albergo Cavalletto & Doge Orseolo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Suite Canal View Venice

Suite Canal View Venice

5011 Castello 5011, Castello, 30122 Venice, Italy

4 / 5 *
0.5 km
ca. 93 €


Den här lägenheten ligger några steg från Markuskyrkan och är utrustad med gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Den har ett vardagsrum med kök och ett sovrum med badrum. Detta luftkonditionerade boende har även en mängd olika bekvämligheter.

Lägenheten ligger bara 5 minuters promenad från Dogepalatset, Rialtobron och San Marco. Den närmaste flygplatsen är Venedigs Marco Polo-flygplats. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som detta hotell erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rumsbetjäning och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Suite Canal View Venice har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Suite Canal View Venice anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ca' dei Proverbi Suites

Ca' dei Proverbi Suites

Cannaregio 4561, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

4 / 5 *
0.8 km
ca. 94 €


Ca' dei Proverbi Suites ligger 4 minuters promenad från Ca' d'Oro och några steg från Rialtobron. Detta boende ligger också nära några av Venedigs mest populära sevärdheter, som San Giorgio Maggiore-kyrkan och Frari-basilikan.

Detta boende har även flygplatstransport dygnet runt, gratis WiFi och ett gemensamt kök. De luftkonditionerade rummen på detta hotell har en mängd olika funktioner, såsom garderob och elektrisk tekanna. Gästerna kan dessutom njuta av gratis privata badrum med dusch.

Ca' dei Proverbi Suites erbjuder en kontinental eller fullständig irländsk eller engelsk frukost. Hotellet ligger också nära några av Venedigs mest populära sevärdheter, som Dogepalatset och Scuola Grande di San Rocco. Andra populära tjänster och faciliteter som detta hotell erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rumsservice och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 94 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Ca' dei Proverbi Suites har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Ca' dei Proverbi Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ca' Martina

Ca' Martina

Calle Dei Riformati 3143/f, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

4 / 5 *
1.8 km
ca. 95 €


Den här lägenheten ligger i en byggnad från 2015 och har gratis WiFi och utsikt över trädgården. Den ligger 11 km från San Marco och 11 km från Rialtobron. Detta boende har även ett kök med mikrovågsugn och diskmaskin. Det finns två sovrum i den här lägenheten.

Sängkläder och handdukar finns också tillgängliga på detta hotell. San Giorgio Maggiore-kyrkan ligger cirka 3 km från boendet, och Markuskyrkan ligger cirka 11 km bort. Andra populära tjänster och faciliteter på detta hotell är bland annat 24-timmarsreception, rumsservice och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Ca' Martina har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Ca' Martina anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ca' Angeli

Ca' Angeli

Calle del Tragheto della Madoneta, 1434, San Polo, 30125 Venice, Italy

4 / 5 *
0.6 km
ca. 96 €


Ca' Angeli ligger bara 10 minuters promenad från Santa Lucia-stationen och den närliggande Rialtobron. Gästerna kan också njuta av utsikten över Canal Grande från hotellets frukostrum och lounge. Om du planerar att besöka Venedig utan att korsa några broar kan du ta bussen till San Silvestro.

Ca' Angeli B&B har en privat förtöjning som kan användas av vattentaxibilar. De sex rummen på det här boendet har moderna möbler och funktioner som wi-fi, satellit-tv och dvd-spelare. Den kontinentala frukosten på detta hotell är också tillgänglig. Andra populära faciliteter och tjänster på det här boendet är bland annat 24-timmarsreception, rumsservice och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Ca' Angeli har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Ca' Angeli anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Rialto

Hotel Rialto

Riva del Ferro, San Marco, 30124 Venice, Italy

4 / 5 *
0.5 km
ca. 98 €


Hotel Hotel Rialto ligger framför Rialtobron och erbjuder traditionellt venetianskt boende med satellit-TV. Gästerna kan njuta av en kontinental frukostbuffé med utsikt över Canal Grande. Detta hotell har också en mängd andra faciliteter och tjänster.

Rummen och sviterna på detta hotell har luftkonditionering och minibar. Personalen är flerspråkig och kan nås dygnet runt. Gästerna kan också använda hotellets gratis WiFi under hela dagen. Hotellet ligger 10 minuters promenad från tågstationen Santa Lucia och flygplatsen Marco Polo.

Hotellet ligger bara några hundra meter från Markusplatsen, som är en av Venedigs mest populära sevärdheter. Andra populära tjänster och faciliteter som detta hotell erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rumsservice och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 98 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Rialto har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Rialto anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Eurostars Residenza Cannaregio

Eurostars Residenza Cannaregio

Cannaregio 3210/a - Calle Dei Riformati, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

4 / 5 *
1.8 km
ca. 100 €


Hotel Eurostars Residenza Cannaregio ligger i Venedigs judiska kvarter, och det är bara 10 minuters promenad från Markusplatsen och den närliggande Rialtobron. Denna fastighet var tidigare ett kloster, och den har en vacker trädgård och innergård. Gäster kan njuta av olika drycker och frukost i detta område.

Rummen på detta hotell har moderna inslag och är utrustade med en mängd olika bekvämligheter, såsom satellit-TV och minibar. Vissa av rummen har även utsikt över San Giorgio-kanalen. Hotellets frukostbuffé är dessutom tillgänglig varje morgon. Baren och restaurangen på det här boendet kan dessutom nås av personal som är tillgänglig dygnet runt.

Personalen på det här hotellet kan rekommendera lokala restauranger för middag. Det här boendet ligger också nära olika marknader och verkstäder, och det ligger 6100 meter från Sanse Alvi vattenbusshållplats. Andra populära tjänster och faciliteter som detta hotell erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rumsservice och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Eurostars Residenza Cannaregio har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Eurostars Residenza Cannaregio anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Al Codega

Hotel Al Codega

Corte Del Forno Vecchio - San Marco 4435, San Marco, 30100 Venice, Italy

4 / 5 *
0.3 km
ca. 100 €


Al Codega är ett familjeägt hotell som erbjuder luftkonditionerade rum med platt-TV. Rummen har utformats i venetiansk stil och är utrustade med olika funktioner, till exempel satellit-tv och minibar. Hotellet har även en 24-timmarsreception och en restaurang. Andra populära tjänster och faciliteter som detta hotell erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rumsservice och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Al Codega har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Hotel Al Codega anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
BW Premier Collection CHC Continental

BW Premier Collection CHC Continental

Lista Di Spagna 166, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

4 / 5 *
1.4 km
ca. 100 €


Ett av de mest populära boendena i Venedig är BW Premier Collection CHC Contre Continental. Detta boende ligger i en historisk byggnad som ligger vid Canal Grande. Detta hotell har ett särskilt skyddsprogram som är inriktat på gästernas säkerhet och välbefinnande.

Rummen på det här hotellet har utformats i venetiansk stil och är utrustade med olika funktioner, såsom satellit-TV och minibar. Restaurangen på det här boendet serverar internationella och lokala rätter. På kvällen kan gästerna njuta av en mängd olika drycker och maträtter i hotellets restaurang.

Att ta sig runt i Venedig med vattenbussen Vaporetto ligger bara några meter från Hotel Continental. Det här boendet ligger också nära olika marknader och verkstäder, och det ligger 6100 meter från vattenbusshållplatsen Sanse Alvi. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • BW Premier Collection CHC Continental har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • BW Premier Collection CHC Continental anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Liassidi Arco

Liassidi Arco

Calle dell'Arco Castello 3516/c, Castello, 30122 Venice, Italy

4 / 5 *
0.6 km
ca. 100 €


Liassidi Arco ligger 5 minuters promenad från Hertigpalatset och 10 minuters promenad från Basilica San Marco. Detta luftkonditionerade hotell ligger också nära olika områden, till exempel den venetianska vattenbusshållplatsen och Sanse Alvi vattenbusshållplats. Alla rum har gratis WiFi och satellit-TV.

Alla hotellets rum har utformats med en mängd olika funktioner, såsom ett eget badrum och en vattenkokare. Vissa av rummen har även ett kök som är utrustat med en diskmaskin. Gratis wi-fi finns tillgängligt på hela hotellet. Andra populära faciliteter och tjänster är bland annat 24-timmarsreception, rumsservice och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Liassidi Arco har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Liassidi Arco anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Locazione Turistica Corte Vecchia

Locazione Turistica Corte Vecchia

Dorsoduro 462, Dorsoduro, 30123 Venice, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 33 €


Detta bed and breakfast ligger i Venedig, bara 30 minuters promenad från Ca' d'Oro och Palazzo San Marco, samt nära olika områden, till exempel Peggy Guggenheim Collection. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av 24-timmars rumsbetjäning, luftkonditionering och hårtork. Andra populära faciliteter och tjänster är bland annat en 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 33 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Locazione Turistica Corte Vecchia har fått 6.6 av 10 poäng. Detta är review score.
  • Locazione Turistica Corte Vecchia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
In the heart of BIENNALE ac wi-fi

In the heart of BIENNALE ac wi-fi

Sestriere castello, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 39 €


Denna lägenhet med gratis WiFi ligger i hjärtat av Venedig, fem minuters promenad från Dogepalatset. Lägenheten har även ett kök och ett badrum. Denna luftkonditionerade lägenhet har ett enkelrum och ett badrum. Detta boende ligger 11 km från Basilica Frari och 11 km från La Fenice.

Lägenheten ligger bara 11 km från Markuskyrkan och på gångavstånd från den venetianska flygplatsen Marco Polo. Detta boende erbjuder även 24-timmars rumsbetjäning och gratis WiFi. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som detta hotell erbjuder är bagageförvaring, luftkonditionering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 39 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • In the heart of BIENNALE ac wi-fi har fått 6.6 av 10 poäng. Detta är review score.
  • In the heart of BIENNALE ac wi-fi anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Rialto House wi-fi

Rialto House wi-fi

San Polo 958, San Polo, 30125 Venice, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 39 €


Lägenheterna på Rialto House ligger 6100 meter från Venedigs bro och 10 minuters promenad från Markusplatsen. De har ett kök och grundläggande köksutrustning. I närområdet hittar du också olika restauranger och butiker.

Alla hotellrum har ett eget badrum med dusch eller badkar. Hotellet ligger cirka tusen meter från Canal Grande och en kort promenad från en spårvagn till den närliggande basilikan Santa Maria Glorioso. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, rumsservice och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 39 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Rialto House wi-fi har fått 6.6 av 10 poäng. Detta är review score.
  • Rialto House wi-fi anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ca' Biennale ac wi-fi

Ca' Biennale ac wi-fi

Calle delle Ancore 1065, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 39 €


Lägenheten Ca' Biennale ligger 1,8 km från Canal Grande och erbjuder gratis WiFi och en platt-TV. Den ligger också 11 km från Markuskyrkan och 11 km från Dogepalatset. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av utsikt över staden.

Den här lägenheten har ett kök och ett badrum. Den ligger cirka 11 km från Basilica Frari och på gångavstånd från den venetianska flygplatsen Marco Polo. Den närmaste flygplatsen ligger 31 km från hotellet. Gäster som bor på det här boendet har också tillgång till gratis WiFi på hela hotellet.


  • En natt kostar omkring 39 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Ca' Biennale ac wi-fi har fått 6.4 av 10 poäng. Detta är review score.
  • Ca' Biennale ac wi-fi anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Canal & Walter

Hotel Canal & Walter

S.Croce 553-240, Santa Croce, 30135 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 45 €


Hotel Canal and Walter ligger direkt vid Canal Grande, 2 minuters promenad från järnvägsstationen Santa Lucia. Detta boende har en 1700-talsbyggnad och är inrett med olika venetianska konstverk. Gäster kan också utforska staden från detta hotell.

Hotellets vackra blomsterträdgård är ett sällsynt fynd i Venedig, och det ligger bara ett par minuter från stadens olika landmärken. Detta boende ligger också nära Venedigs vattenbussar, som kan ta dig till öarna och andra områden i Venedig. Detta hotell är känt för sin vänliga personal och sina konkurrenskraftiga priser.

Som gäst på detta hotell kan du få olika rabatter på lokala restauranger och andra inrättningar. Hotellet erbjuder även en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som det här boendet erbjuder är rumsbetjäning, luftkonditionering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 45 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Canal & Walter har fått 6.5 av 10 poäng. Detta är review score.
  • Hotel Canal & Walter anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ground floor Santa Margherita Apt ac wi-fi

Ground floor Santa Margherita Apt ac wi-fi

Campo santa margherita, Dorsoduro, 30123 Venice, Italy

3 / 5 *
1.1 km
ca. 49 €


Denna lägenhet på bottenvåningen i Venedig ligger ett stenkast från Markuskyrkan och tio minuters promenad från Rialtobron. Här finns en trädgård och gratis WiFi. Detta boende ligger också nära stadens populära områden, som Santa Maria Glorioso och Piazza San Marco.

Lägenheten har 1 sovrum och 1 badrum, och den har en platt-TV, en matplats och ett kök. Några av de andra populära sevärdheterna i närheten av detta boende är Dogepalatset, Basilica Frari och Teatro La Fenice. Den närmaste flygplatsen är Marco Polo-flygplatsen, som ligger 21 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 49 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Ground floor Santa Margherita Apt ac wi-fi har fått 6.8 av 10 poäng. Detta är review score.
  • Ground floor Santa Margherita Apt ac wi-fi anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Alloggi Acquavita

Alloggi Acquavita

Calle Venier 4852, Cannaregio, 30131 Venice, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 52 €


Alloggi Venetian ligger i ett lugnt område i Venedig, 5 minuters promenad från stadens främsta sevärdheter. Närmaste kollektivtrafik är Venedigs vattenbussar. Alloggi Venetian ligger också nära Markusplatsen och Rialtobron.

Alloggi Aquavita har ljusa och rymliga rum som är inredda i traditionell venetiansk stil. De har även moderna bekvämligheter som satellit-tv. Hotellets ägare rekommenderar gärna lokala restauranger och barer som ligger inom 5 minuters promenad från boendet.


  • En natt kostar omkring 52 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Alloggi Acquavita har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Alloggi Acquavita anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Apostoli Garden

Hotel Apostoli Garden

Sestiere Cannaregio 4531, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 53 €


Hotel Apostoli Garden är ett 3-stjärnigt hotell som har ett bekvämt läge nära Ca' d'Oro och Venedigs främsta sevärdheter. Gästerna kan njuta av 24-timmarsreceptionen och gratis WiFi i hela hotellet. Alla rum på hotellet har utsikt över staden.

Apostoli Garden erbjuder rumsservice dygnet runt, bagageförvaring och en 24-timmarsreception. Alla rum har ett eget badrum med hårtork och ett eget badrum med dusch. Vissa av rummen har även en balkong. Populära sevärdheter i närheten av hotellet är Markuskyrkan, Markusplatsen och Santa Maria Glorioso.

Den närmaste flygplatsen ligger i Venedig Marco Polo, 69 km bort. Hotellet har en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Några av de andra populära faciliteterna som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception, en bar och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 53 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Apostoli Garden har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Apostoli Garden anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ca' Princess

Ca' Princess

Campo San Luca 4590, San Marco, 30124 Venice, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 54 €


Ca' Princess ligger 5 minuters promenad från Suckarnas bro och Rialtobron. Detta hotell har även gratis WiFi i hela huset. Alla rum har en platt-TV och en minibar. Du kan också njuta av receptionen som är öppen dygnet runt och gratis WiFi i hela huset. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception, en bar och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 54 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Ca' Princess har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Ca' Princess anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ambassador Tre Rose

Ambassador Tre Rose

Piazza San Marco 905 (check in at San Marco 877), San Marco, 30124 Venice, Italy

3 / 5 *
643.6 km
ca. 54 €


Tre Rose Ambassador ligger 5 minuters promenad från klocktornet och har gratis WiFi och en takterrass. Alla de luftkonditionerade rummen har satellit-tv och minibar. Hotellet har även en 24-timmarsreception och en restaurang. Andra populära tjänster och faciliteter är en 24-timmarsreception, en bar och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 54 €.
  • Det är 643.6 kilometer till centrum.
  • Ambassador Tre Rose har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Ambassador Tre Rose anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Messner

Hotel Messner

Dorsoduro 237, Dorsoduro, -30123 Venice, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 56 €


Hotel Messner ligger i stadsdelen Dorsoduro i Venedig, ett stenkast från vattenbusshållplatsen Salute. Denna anläggning erbjuder en mängd olika rum och en frukostbuffé. Det ligger också nära Guggenheim-museet och konstgalleriet Accademia. Canal Grande ligger dessutom en kort promenad från hotellet och järnvägsstationen Santa Lucia.

Vissa av rummen på detta hotell har utsikt över hotellets trädgård. Andra har tillgång till hotellets uteservering, som har en bar och olika maträtter. Hotellets restaurang serverar även fisk- och kötträtter.

Receptionen är öppen dygnet runt, och personalen är behjälplig med information om området. Andra populära tjänster och faciliteter är en 24-timmarsreception, en restaurang och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 56 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Messner har fått 5.9 av 10 poäng. Detta är review score.
  • Hotel Messner anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Residenza Rivo Alto

Residenza Rivo Alto

Calle della Bissa, 5466, San Marco, 30124 Venice, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 57 €


Detta hotell i Residenza Rivo Alto ligger fem minuters promenad från Markusplatsen och en bit från Paolo och Giovanni-torget. Alla de luftkonditionerade rummen har en mängd olika funktioner, som målningar och tidstypiska möbler.

Rivo Alto Residenza ligger 2 minuters promenad från Waterbus Station of the Rialto Vaporetto. Denna anläggning har olika faciliteter och tjänster, till exempel en 24-timmarsreception, en restaurang och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Residenza Rivo Alto har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Residenza Rivo Alto anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Residenza La Campana

Residenza La Campana

Calle dei Fabbri 4719, San Marco, 30124 Venice, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 57 €


Denna anläggning i kvarteret Residenza La Campana ligger fem minuters promenad från Markusplatsen och Rialtobron. Den här 4-våningsbyggnaden renoverades på 1500-talet. De luftkonditionerade rummen har en platt-TV och ett värdeskåp.

Alla hotellets luftkonditionerade rum har en mängd olika funktioner, såsom hårtork och eget badrum. Hotellet ligger också nära några av Venedigs mest populära sevärdheter, såsom Canal Grande och Venedigs teater. Andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception, en restaurang och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Residenza La Campana har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Residenza La Campana anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
San Polo Star

San Polo Star

San Polo 3073/O, San Polo, 30125 Venice, Italy

3 / 5 *
1.3 km
ca. 57 €


San Polo Star har ett bekvämt läge i Venedigs stadsdel San Polo. Det ligger 5 minuters promenad från Ca' d'Oro och 2 400 meter från Rialtobron. Hotellet ligger också cirka 5 minuters promenad från La Fenice och Scuola Grande di San Rocco.

Några av rummen på San Polo Star har värdeförvaringsskåp. Alla hotellets luftkonditionerade rum har ett skrivbord och ett eget badrum. Några av de andra populära sevärdheterna i närheten av hotellet är Basilica di Frari och Dogepalatset.

Den närmaste flygplatsen är belägen 21 km från San Polo Star. Wi-Fi, 24-timmarsreception, rökfria rum och luftkonditionering är några av hotellets populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • San Polo Star har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • San Polo Star anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Locanda SS. Giovanni e Paolo

Locanda SS. Giovanni e Paolo

Castello, Barbaria Dele Tole, 6401, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 57 €


Locanda SS. Giovanni e Paolo erbjuder ljusa och moderna rum med utsikt över stadens olika sevärdheter. Det här boendet, som är renoverat på 1700-talet, har klassisk inredning i rummen.

Locanda SS Giovanni ligger i kvarteret Residenza Rivo Alto, en kort promenad från Markusplatsen och Rialtobron. Detta hotell erbjuder en romantisk och vänlig miljö. Gästerna kan njuta av en kontinental frukost som serveras i ett gemensamt utrymme.

De flesta av hotellets rum har luftkonditionering, och de kan användas under sommarsäsongen. Strax utanför hotellet finns ett kollektivt vattentransportsystem, känt som vaporetto, som förbinder Venedigs Lido och den närliggande ön Murano.

Hotellets personal är behjälplig när det gäller att hjälpa dig att navigera bland de olika sevärdheterna i Venedig. Dessutom ligger hotellets läge nära San Marco-garaget. Gästerna kan njuta av rabatterade priser vid denna anläggning. Wi-Fi, rökfria rum och luftkonditionering är några av hotellets populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Locanda SS. Giovanni e Paolo har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Locanda SS. Giovanni e Paolo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Palazzo DaPonte

Palazzo DaPonte

Ramo Licini 5520, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 59 €


Pensionatet, som ligger nära några av Venedigs mest populära sevärdheter, ligger en kort promenad från Basilica di Frari och La Fenice. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av en utsikt över floden från sin balkong. Vissa av rummen på hotellet har också en kaffemaskin.

Alla rum på Palazzo DaPonte har privata badrum och är utrustade med luftkonditionering. Några av hotellets andra populära sevärdheter är Dogepalatset och Markuskyrkan.

Den närmaste flygplatsen ligger 21 km från hotellet. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, rökfria rum och luftkonditionering. Gästerna kan också använda hotellets bagageförvaring.


  • En natt kostar omkring 59 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Palazzo DaPonte har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Palazzo DaPonte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
La Gondola - beautiful canal view

La Gondola - beautiful canal view

Calle Cavalli, Castello, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 59 €


La Gondola ligger i Venedig och erbjuder boende nära Ca' d'Oro och Markuskyrkan. Detta boende ligger några steg från stadens kollektivtrafik. Här finns gratis WiFi och platt-TV.

Den här lägenheten ligger nära några av Venedigs mest populära sevärdheter, såsom Dogepalatset och La Fenice. Den har ett kök med kylskåp och ugn samt ett badrum med dusch. Den närmaste flygplatsen ligger 21 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 59 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • La Gondola - beautiful canal view har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • La Gondola - beautiful canal view anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Albergo San Marco

Albergo San Marco

San Marco 877 (Calle dei Fabbri), San Marco, 30124 Venice, Italy

3 / 5 *
482.7 km
ca. 60 €


Albergo San Marco har gratis WiFi och en minibar. Alla hotellets rum har en platt-TV och ett eget badrum. Du kan också njuta av förfriskningar på hotellets två restauranger. En av restaurangerna serverar internationella och italienska rätter, medan den andra har en bar.

Hotellets 24-timmarspersonal är hjälpsam och kan hjälpa dig att navigera bland de olika sevärdheterna i Venedig. Gästerna kan också använda hotellets gratis wi-fi och vattenbussen vaporetto. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat en 24-timmarsreception, hiss och restaurang.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 482.7 kilometer till centrum.
  • Albergo San Marco har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Albergo San Marco anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Pantalon

Hotel Pantalon

Dorsoduro 3942 (calle Crosera Pantalon), Dorsoduro, 30123 Venice, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 60 €


Hotel Pantalon ligger i Venedigs universitetsdistrikt, nära vattenbusshållplatsen S. Toma. Hotellets takterrass har utsikt över Frari-kyrkan. Alla hotellets rum har träbjälkar och speglar från golv till tak. Gästerna kan också njuta av en lägenhet med självhushåll.

Pantalon Hotel ligger också nära några av Venedigs mest populära sevärdheter, som San Pantalon-kyrkan och Peggy Guggenheim Collection. Detta boende har olika populära funktioner, till exempel gratis WiFi och en trädgård.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Pantalon har fått 7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Pantalon anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Domus Cavanis

Domus Cavanis

Rio Terà Foscarini 895, Dorsoduro, 30123 Venice, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 60 €


Hotel Domus Cavanis ligger 3100 meter från Galleria dell'Accademia och 5 minuters promenad från Peggy Guggenheim Collection. Alla dess rum har luftkonditionering och TV. Hotellet ligger också i Dorsoduro, tvärs över Accademiabron.

Hotellet ligger några steg från Markusplatsen och Hertigpalatset, och hotellets incheckning och utcheckning sker på ett systerboende. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, hiss och restaurang.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Domus Cavanis har fått 7.3 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Domus Cavanis anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Alloggi Barbaria

Alloggi Barbaria

Castello 6573, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 60 €


Alloggi Barbaria ligger 10 minuters promenad från Markusplatsen. Detta boende är idealiskt för dem som vill utforska Venedigs öar, som ligger bara 2 400 meter från Nuove Dock. Dess rum är möblerade och har gratis WiFi. Frukost serveras på terrassen under sommarsäsongen.

Alla de luftkonditionerade rummen på Barbaria Alloggi har ett eget badrum och en TV. Vissa av rummen har även satellit-tv-kanaler. Du kan njuta av en söt italiensk frukost på hotellet, som ligger nära vattenbusshållplatsen Ospedale. Andra närliggande områden är tågstationen och bussterminalen.

Hotellets olika funktioner inkluderar gratis WiFi, kaffebryggare och en 24-timmarsreception. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception, hiss och restaurang.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Alloggi Barbaria har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Alloggi Barbaria anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel San Gallo

Hotel San Gallo

San Marco 1093/A, San Marco, 30124 Venice, Italy

3 / 5 *
0.2 km
ca. 61 €


San Gallo Hotel har en mängd olika rum och har minibar och satellit-TV. Gästerna kan också dra nytta av gratis stadskartor och guidade turer i receptionen. Detta boende ligger bakom Procuratie-byggnaderna och 5 minuters promenad från vattenbusshållplatsen Vallaresso.

Hotellet kan ordna utflykter till olika områden, till exempel Torcello, Burano och Murano, mot en tilläggsavgift. Hotellet erbjuder även rabatterade konsertbiljetter och bilparkering vid den närliggande Piazzale Roma. Några av hotellets andra populära faciliteter och tjänster är bland annat en 24-timmarsreception, hiss och restaurang.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Hotel San Gallo har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel San Gallo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa Fenice

Casa Fenice

3701 Rio Terà Degli Assassini, San Marco, 30124 Venice, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 62 €


Casa Fenice ligger i hjärtat av Venedig, 5 minuters promenad från vaporettohållplatsen San Angelo. Alla rum är utrustade med luftkonditionering och gratis toalettartiklar. Frukost serveras också på rummet. Andra populära faciliteter och tjänster är bland annat en 24-timmarsreception och tvättservice.


  • En natt kostar omkring 62 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Casa Fenice har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Casa Fenice anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Ca' Formenta

Hotel Ca' Formenta

Castello 1650, Via Garibaldi, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 63 €


Hotel Ca' Formenta ligger på Via Garibaldi, ett kvarter från Venedigbiennalen och 10 minuters promenad från Markusplatsen. Detta boende har en privat kaj och är inrett med vita och blåfärgade möbler. Rummen har även gratis WiFi och gula tapeter.

Vissa av rummen på hotellet har ett marmorbadrum med dusch eller badkar, och de har även platt-tv. Du kan njuta av gratis wi-fi på hela boendet. Restaurangen Ca' Formenta serverar en kontinental frukostbuffé från 06:30 till 10:00. Under sommarsäsongen kan hotellets uteservering användas för att njuta av utsikten över Venedig.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis wi-fi, en 24-timmarsreception och en restaurang. Dess husdjursvänliga rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Ca' Formenta har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Ca' Formenta anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa Accademia

Casa Accademia

Fondamenta Bragadin 624, Dorsoduro, 30123 Venice, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 63 €


Detta boende ligger 1 400 meter från Gallerie dell'Accademia Museum och erbjuder boende i Venedig. Alla rum har en platt-TV och ett skrivbord. Du kan också njuta av hotellets gemensamma lounge och terrass.

Hotellet erbjuder även bagageförvaring och gratis WiFi. Det ligger 15 minuters promenad från Markusplatsen och Roialtobron. Boendet har en mängd andra populära tjänster och faciliteter, till exempel hiss.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Casa Accademia har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Casa Accademia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Alloggi Santa Sofia

Alloggi Santa Sofia

Cannaregio 4183, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 65 €


Alloggi Santa Sofia ligger i stadsdelen Cannaregio i Venedig, 800 meter från Canal Grande och en vattenbusshållplats. Dess rum har utsikt över Venedig. Du kan också njuta av gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen.

Alla hotellets rum har TV, luftkonditionering och eget badrum. Gästerna kan också njuta av en dag med sightseeing genom att besöka hotellets trädgård. Hotellets restaurang serverar dagligen en kontinental frukostbuffé.

Hotellet ligger också nära gatan Strada Nuova och Venedigs tågstation Santa Lucia. Detta boende har en mängd olika faciliteter och tjänster, såsom hiss, 24-timmarsreception och trädgård. Några av de andra populära faciliteterna är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Alloggi Santa Sofia har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Alloggi Santa Sofia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Mercurio

Hotel Mercurio

Calle del Fruttariol - San Marco 1848, San Marco, 30124 Venice, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 66 €


Hotel Mercurio ligger på Markusplatsen och erbjuder utsikt över Barcaroli-kanalen. De eleganta rummen har satellit-tv och är utrustade med olika funktioner. Hotellets personal är känd för att ge ett varmt välkomnande. Rummen på Mercurio är inredda med klassiska möbler.

Vissa av hotellets rum har utsikt över Venedigs Canal Grande. Gästerna kan njuta av en kontinental frukostbuffé på San Marco Mercurio. Närmaste hållplats för kollektivtrafik är vaporetto Giglio. Guggenheim-museet ligger också 10 minuters promenad bort. Hotellets 24-timmarsreception och gratis wi-fi är dessutom populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Mercurio har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Mercurio anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cà Del Dose

Cà Del Dose

Castello 3801, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 67 €


Pensionatet C Del Dose ligger i Venedigs historiska centrum, 5 minuters promenad från Markusplatsen. Här erbjuds luftkonditionerade rum med sänggavlar i guld och silver och olika accessoarer. Gästerna kan också nå tågstationen och flygplatsens busshållplats via vattenbuss. Andra populära tjänster och faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, trädgård och daglig hushållning.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Cà Del Dose har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Cà Del Dose anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Sansamuele Apartment

Sansamuele Apartment

Salizada Malipiero 3188 30124 Venezia, San Marco, 30124 Venice, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 68 €


Sansamuele Apartment ligger i Venedigs historiska centrum, 3 minuters promenad från Sankt Markusbasilikan och 21 km från Rialtobron. Här finns en platt-TV och gratis WiFi. Lägenheten har även ett kök med kylskåp. Denna lägenhet har 1 sovrum och ett badrum med badkar eller dusch.

Sansamuele Apartment ligger 21 km från Dogepalatset och nära gatorna San Marco och Principessa. Den närmaste flygplatsen ligger i Venedigs Marco Polo-flygplats. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Sansamuele Apartment har fått 6.9 av 10 poäng. Detta är review score.
  • Sansamuele Apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa Martini

Casa Martini

Cannaregio 1314, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 70 €


Casa Martini ligger i en historisk byggnad och erbjuder gratis WiFi och en terrass. Den närmaste tågstationen ligger 2 1100 meter bort. Vissa av rummen på det här boendet har originalinredning. Gäster som bor på denna anläggning kan också njuta av gratis WiFi i hela huset.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Casino Venice och Ca d'Oro. Personalen på det här boendet är kunnig om allt som Venedig har att erbjuda. Gratis WiFi, rökfria rum och trädgård är några av de andra populära funktionerna som detta hotell erbjuder.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Casa Martini har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Casa Martini anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Nazionale

Hotel Nazionale

Lista Di Spagna 158, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 70 €


Hotel Nazionale ligger bara några minuter från tågstationen Santa Lucia och busshållplatsen Via Roma. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda sina gäster det bästa boendet i Venedig. Gästerna kan enkelt nå stadens mest populära sevärdheter genom att använda vaporetto som ligger nära hotellet.

Efter att ha utforskat området där Nazionale ligger kan du ta en tur tillbaka till Cannareggio Sestiere och njuta av ett brett utbud av restauranger, butiker och diskotek. Hotellets 24-timmarsreception kan hjälpa dig att planera din resa. Här finns också en mängd olika biljettförsäljning och utflykter för besökare till Venedig och lagunen samt glasugnarna i Murano.

Hotellets faciliteter och tjänster är utformade för att göra din vistelse i Venedig så bekväm som möjligt. Några av dessa är bland annat 24-timmarsreception, trädgård och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Nazionale har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Nazionale anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cà Doge

Cà Doge

Santa Croce 467 - Rio Terà Sant'Andrea, Santa Croce, 30135 Venice, Italy

3 / 5 *
1.6 km
ca. 71 €


Doge's Bed and Breakfast ligger i Venedigs historiska centrum och erbjuder rymliga rum med gratis WiFi och privat parkering. Gästerna kan också använda vattenbussarna för att nå Markusplatsen och hamnen. Alla hotellets rum har klassiska trägolv och luftkonditionering.

Rummen på C Doge har platt-TV och minibar. Detta boende ligger mindre än 10 minuters promenad från järnvägsstationen Santa Lucia och 15 minuter från Venedigs Marco Polo-flygplats. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Cà Doge har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Cà Doge anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Filù

Hotel Filù

Fondamenta Cannaregio 1250, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 72 €


Hotel Filù ligger 5 minuters promenad från tågstationen Santa Lucia. Alla dess luftkonditionerade rum har gratis WiFi och eget badrum. Gästerna kan också använda hotellets gratis toalettartiklar och gratis parkering. Boendet ligger också 20 minuters promenad från Rialtobron. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som detta hotell erbjuder är hiss, 24-timmarsreception och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Filù har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Hotel Filù anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Locanda Poste Vecie

Locanda Poste Vecie

Rialto Pescheria San Polo 1612, San Polo, 30125 Venice, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 73 €


Locanda Poste Vecie ligger bredvid fiskmarknaden och nära Markusplatsen, 5 minuters promenad från Canal Grande och Santa Luciabron. Här erbjuds ljusa och rymliga rum med gratis WiFi och eget badrum.

Alla hotellets rum har platt-TV med satellitkanaler. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Locanda Poste Vecie har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Locanda Poste Vecie anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Venezia In Suite & Apartments

B&B Venezia In Suite & Apartments

Castello 5871, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 73 €


Det eleganta B&B Venezia In Suite & Apartments erbjuder luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi och eget badrum. Dess frukostbuffé serveras dagligen. Restaurangen på det här boendet serverar även hemlagade kakor och andra söta godsaker. Gästerna kan njuta av sina måltider utomhus på hotellets privata terrass, som har bekväma stolar och bord.

Hotellet ligger cirka 3100 meter från Santa Maria Formosa-kyrkan och 1300 meter från Sighs Bridge. Gästerna kan nå tågstationen genom att använda vaporetto som förbinder Sighsbron och tågstationen i Venedig. Om du behöver göra en förhandsbokning kan du använda rutan för särskilda önskemål.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • B&B Venezia In Suite & Apartments har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • B&B Venezia In Suite & Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ai tre Archi apartment

Ai tre Archi apartment

Cannaregio, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 73 €


Ai Tre Archi lägenhet ligger 16 minuters promenad från Markuskyrkan och Basilica dei Frari och erbjuder gratis WiFi och en trädgård. Boendet ligger också 18 km från San Rocco och La Fenice. Denna lägenhet har ett kök och ett badrum med dusch. Gäster kan också njuta av trädgårdsutsikten från sitt rum.

Den närmaste flygplatsen är belägen 21 km från Ai Tre Archi lägenhet. Andra populära sevärdheter i närheten av boendet är Dogepalatset och Rialtobron. De mest populära funktionerna på boendet är gratis WiFi, trädgård, uppvärmning och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Ai tre Archi apartment har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ai tre Archi apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mario Apartment Arsenale 2578

Mario Apartment Arsenale 2578

Corte de l'Anzolo, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 73 €


Mario Apartment Arsenale 2578 ligger i hjärtat av Venedigs Castello-område, ett stenkast från Ca' d'Oro och Markuskyrkan. Detta boende ligger också mindre än en mil från Basilica dei Frari och San Giorgio Maggiore-kyrkan.

Lägenheten på Mario Apartment 2578 har ett kök och ett sovrum. Den har även ett badrum med dusch. Andra populära områden i närheten av boendet är San Marco och Rialtobron. Den närmaste flygplatsen är belägen cirka 21 km bort.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Mario Apartment Arsenale 2578 har fått 6.9 av 10 poäng. Detta är review score.
  • Mario Apartment Arsenale 2578 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Malibran

Hotel Malibran

Cannaregio 5864, Cannaregio, 30131 Venice, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 73 €


Malibran Hotel ligger nära Canal Grande och på gångavstånd från Sighs Bridge, och är ett idealiskt val för dem som vill bo i Venedig. Personalen är vänlig och hjälpsam, och restaurangen serverar ett brett utbud av mat. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är bar, 24-timmarsreception och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Malibran har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Malibran anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Nuovo Teson

Hotel Nuovo Teson

Calle Pescaria 3980/81, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 74 €


Nuovo Teson är en historisk byggnad som ligger nära vattenbusshållplatsen Arsenale och några steg från Markusplatsen. Alla hotellets rum har luftkonditionering och eget badrum. Frukost serveras dagligen från 8:00 till 10:30.

Nuovo Teson Hotel har ett vackert läge nära stadens mest historiska område, som är känt som Castello. Detta boende ligger också nära konstutställningen Venedigbiennalen. Hotellets restaurang serverar ett brett utbud av rätter och ligger inom 5 minuters promenad från San Giovanni in Bragora.

Det finns många restauranger i området, och hotellet erbjuder gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Familjerum och rökfria rum är också tillgängliga. Restaurangen serverar ett brett utbud av mat. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är bar, 24-timmarsreception och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 74 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Nuovo Teson har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Nuovo Teson anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ai Due Fanali

Ai Due Fanali

Santa Croce 946 (check-in at Santa Croce 927), Santa Croce, 30135 Venice, Italy

3 / 5 *
1.3 km
ca. 74 €


Ai Due Fanali är en historisk byggnad som ligger några steg från Venedigs tågstation Santa Lucia. Detta hotell erbjuder luftkonditionerade rum med en mängd olika funktioner. Gästerna kan avnjuta sin frukost på hotellets takterrass. Alla rum har platt-TV och gratis toalettartiklar.

Frukosten serveras på hotellets takterrass eller på C Nigra Lagoon resort, som ligger direkt mittemot boendet. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 74 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Ai Due Fanali har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ai Due Fanali anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
AL CAMPANIEL BED AND BREAKFAST

AL CAMPANIEL BED AND BREAKFAST

San Polo 2889 Calle del Campaniel (San Tomà), San Polo, 30125 Venice, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 76 €


Al Campaniel Bed and Breakfast ligger några steg från Basilica di Frari och är ett perfekt val för dem som bor i Venedig. Här erbjuds luftkonditionerade rum och gratis WiFi. Det egna badrummet har en hårtork och en dusch.

En kontinental frukost serveras varje morgon på AL CAMPANIEL B&B. Flera intressanta områden ligger inom 10 minuters promenad från boendet, till exempel Scuola Grande di San Rocco och Rialtobron. Den närmaste flygplatsen är belägen cirka 21 km bort. Till hotellets faciliteter och tjänster hör bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • AL CAMPANIEL BED AND BREAKFAST har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • AL CAMPANIEL BED AND BREAKFAST anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Locanda Cavanella

Locanda Cavanella

Castello 4483, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 76 €


Locanda Cavanella ligger i hjärtat av Venedigs historiska stadsdel och erbjuder moderna bekvämligheter och en traditionell venetiansk atmosfär. Gästerna kan njuta av hotellets rymliga rum, som är inredda med traditionella möbler. Det här boendet ligger nära några av stadens mest populära sevärdheter, som Markuskyrkan och Ducale-palatset, och bara 10 minuters promenad från Canal Grande.

Området är fullt av sofistikerade butiker och restauranger, och hotellets läge är idealiskt för dem som planerar att besöka Venedig. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och bagageförvaring.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Locanda Cavanella har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Locanda Cavanella anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Alle Guglie Boutique Hotel

Alle Guglie Boutique Hotel

Rio Terà S. Leonardo 1523, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 78 €


Hotel Alle Guglie är ett boutiquehotell som ligger bredvid Ponte Alle Guglie. Detta boende ligger bara 10 minuters promenad från Markusplatsen och Rialtobron. Hotellets läge gör också att det är lätt att ta sig till Venedigs tågstation.

Hotellets läge ligger nära stadens huvudentré, och rummen är inredda i traditionell venetiansk stil. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och bagageförvaring.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Alle Guglie Boutique Hotel har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Alle Guglie Boutique Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Alloggi Serena

Alloggi Serena

Corte della Cazza 1340-1343, Santa Croce, 30135 Venice, Italy

3 / 5 *
1.1 km
ca. 79 €


Alloggi Serena B&B ligger bara 20 minuters promenad från Markusplatsen och tågstationen Santa Lucia och är ett perfekt val för dem som planerar att besöka Venedig. Gästerna kan njuta av hotellets 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi. De luftkonditionerade rummen har tak med synliga bjälkar och trämöbler.

Alla rum på Alloggi Serena har minibar, badrum med dusch och gratis WiFi. Detta hotell ligger 10 minuters promenad från Canal Grande. Andra populära faciliteter och tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och bagageförvaring.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Alloggi Serena har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Alloggi Serena anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Agli Artisti

Hotel Agli Artisti

Calle Priuli Cavalletti 99 A/C, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.6 km
ca. 61 €


Alloggi Artisti Hotel ligger 6100 meter från Santa Lucia-stationen och 10 minuters promenad från det judiska gettot. Alla rum har satellit-TV och luftkonditionering. Hotellets traditionella rum är också utrustade med gratis wi-fi.

Vissa av rummen på Alloggi Agli Artisti har balkong eller delat badrum. Förutom gratis WiFi erbjuder hotellet även en 24-timmarsreception och en mängd andra tjänster och faciliteter. Det här boendet ligger cirka 3100 meter från Vaporettohållplatsen Riva de Biasio och nära bron Ponte degli Scalzi.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Agli Artisti har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Agli Artisti anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Tintoretto

Hotel Tintoretto

Cannaregio Santa Fosca 2316, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.1 km
ca. 79 €


Hotel Tintoretto ligger i Venedigs historiska centrum, bara 5 minuters promenad från det venetianska gettot och Rialtobron. De eleganta rummen med eget badrum ligger också nära tågstationen och Strada Nuova.

Detta hotell ligger bredvid vattenbusshållplatsen S.Marcuola, 5 minuters promenad från det judiska gettot och nära olika butiker och restauranger. Alla rum på Alloggi Agli Artisti har luftkonditionering och satellit-TV. Du kan njuta av en söt frukostbuffé varje dag. Andra tjänster och faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, rumsservice och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Tintoretto har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Tintoretto anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Dimora Dogale

Dimora Dogale

Fondamenta dei Preti 5841, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 80 €


Dimora Dogale ligger bara 2 400 meter från Venedigs centrala Piazza San Marco. Alla rum har luftkonditionering och är utrustade med gratis toalettartiklar och platt-TV. Du kan också njuta av en kontinental frukost som serveras varje morgon på hotellet. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, rumsbetjäning och restaurang.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Dimora Dogale har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Dimora Dogale anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa Burchielle

Casa Burchielle

Santa Croce 394, Santa Croce, 30135 Venice, Italy

3 / 5 *
1.6 km
ca. 80 €


Pensionatet Casa Burchielle ligger 3100 meter från Venedigs centrala Piazza San Marco och 10 minuters promenad från Santa Lucia-stationen.Här erbjuds eleganta rum med gratis WiFi och olika funktioner. Vissa av rummen har även utsikt över kanalen.

Casa Burchielle ligger 6100 meter från Canal Grande. Guggenheim-museet ligger bara 3 700 meter bort. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, rumsbetjäning och restaurang.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Casa Burchielle har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Casa Burchielle anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Le Marie

B&B Le Marie

Castello 5845, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 80 €


Le Marie B&B är ett pensionat som erbjuder gratis WiFi i hela huset. Dess luftkonditionerade rum har ett badrum med klinkergolv och takbjälkar. Detta boende ligger bara 5 minuters promenad från Markusplatsen och Rialtobron och har även en mängd olika faciliteter och tjänster. Några av de andra populära egenskaperna hos denna anläggning är dess husdjursvänliga rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • B&B Le Marie har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • B&B Le Marie anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Ca' D'Oro

Hotel Ca' D'Oro

Cannaregio 4604, Cannaregio, 30131 Venice, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 80 €


Hotel Ca' D'Oro ligger 5 minuters promenad från Venedigs berömda Rialtobro och erbjuder traditionella rum och utsikt över stadens olika områden. Dess takterrass kan också fungera som en plats för afternoon tea. Alla de luftkonditionerade rummen har satellit-TV och gratis WiFi.

En daglig frukostbuffé serveras på hotellet, och personalen kan rekommendera lokala restauranger. Gästerna kan också njuta av gratis biljetter till Municipal Casino. Denna anläggning ligger 6100 meter från Ca' D'Oros vaporetto.

Några av de andra populära tjänster och faciliteter som erbjuds på hotellet är gratis WiFi, restaurang och kaffebryggare. Dess rökfria rum är också utrustade med ett badrum som är inrett med klinkergolv och takbjälkar.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Ca' D'Oro har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Ca' D'Oro anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Lux

Hotel Lux

Calle Delle Rasse, Castello 4541, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 81 €


Hotel Lux har ett idealiskt läge nära Markusplatsen och ligger bara 5 minuters promenad från Venedigs främsta sevärdheter. Dess rum är utrustade med moderna faciliteter och är inredda i venetiansk stil. Gästerna kan också utnyttja stadens kollektivtrafik.

Personalen på Hotel Lux kan hjälpa till att ordna transport och andra aktiviteter för gästerna. Dess 24-timmarsreception och gratis WiFi är också några av hotellets mest populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Lux har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Lux anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Abbazia

Hotel Abbazia

Calle Priuli Dei Cavaletti 68, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 81 €


Hotel Abbazia ligger i stadsdelen Cannaregio i Venedig, 500 meter från tågstationen Santa Lucia. De klassiska rummen har ett modernt badrum och är utrustade med satellit-TV och minibar. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi i hela anläggningen.

Under sommarsäsongen serverar hotellets restaurang en mängd olika frukostar och erbjuder andra tjänster. Dess loungeområde ligger också inne i hotellets ursprungliga matsal, som byggdes med träpaneler. Närmaste vaporettohållplats ligger i staden Ferrovia.

Hotellets andra populära funktioner är bland annat dess 24-timmarsreception, gratis WiFi och husdjursvänliga rum. Rökfria rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Abbazia har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Abbazia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Il Mercante di Venezia

Hotel Il Mercante di Venezia

Via Cannaregio 379 - Calle della Misericordia, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.6 km
ca. 81 €


Hotel Mercante di Venezia ligger 3100 meter från järnvägsstationen Santa Lucia och nära Lista di Spagna. Detta område är känt för sina olika butiker, restauranger och kaféer. Hotellets rum är inredda med traditionella möbler i venetiansk stil. Gästerna kan också dra nytta av de rabatterade priser som erbjuds av det närliggande Casino of Venice.

Den närmaste vattenbusshållplatsen ligger cirka 1100 meter bort. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Il Mercante di Venezia har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Il Mercante di Venezia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ca' San Vio

Ca' San Vio

Dorsoduro 531 Calle Delle Mende, Dorsoduro, 30123 Venice, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 81 €


Ca' San Vio ligger i området Dorsoduro i Venedig och erbjuder moderna rum med gratis WiFi och badrum. Det ligger bara 1100 meter från Canal Grande och Peggy Guggenheim Collection. Du kan också njuta av hotellets 24-timmarsreception och gratis satellit-tv.

Ca' San Vio ligger 6100 meter från Accademias vaporettohållplats. Det här familjeägda boendet erbjuder förbindelser till olika områden i Venedig. Dess personal hjälper också gärna turister att hitta information om staden. Andra populära tjänster och faciliteter är luftkonditionering, uppvärmning och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Ca' San Vio har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ca' San Vio anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Belle Epoque

Hotel Belle Epoque

Lista di Spagna, Cannaregio 127/128, Cannaregio, 30123 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 81 €


Belle Epoque ligger 10 minuters promenad från tågstationen Santa Lucia och bussterminalen på Piazzale Roma i Venedig och erbjuder klassiska rum med luftkonditionering och satellit-TV. Rummen har även ett badrum med marmorgolv och vitsiffrat kakel.

Hotellets frukostbuffé serveras i dess restaurang, och det ligger i ett centralt område som är fullt av restauranger och butiker. Andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, luftkonditionering och badrum.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Belle Epoque har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Belle Epoque anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Locanda Ai Santi Apostoli

Locanda Ai Santi Apostoli

Cannaregio 4391/A Campo Santi Apostoli, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 81 €


Locanda Ai Santi Apostoli ligger i en byggnad från 1300-talet, bara en kort promenad från Markusplatsen och Rialtobron. Detta boende erbjuder magnifik utsikt över Canal Grande och de närliggande marknaderna. Dess rum har ett badrum med marmorgolv och vitfärgat kakel.

Rummen på Hotel Locanda är rymliga och har utsikt över kanalen. Dess loungeområde är också utrustat med en matplats med utsikt över staden. Gästerna kan dessutom njuta av en mängd olika drycker och maträtter vid hotellets frukostbuffé.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Locanda Ai Santi Apostoli har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Locanda Ai Santi Apostoli anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Commercio & Pellegrino

Hotel Commercio & Pellegrino

Calle delle Rasse 4551, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 81 €


Hotel Hotel Commercio & Pellegrino ligger bakom Palazzo Ducale och är ett perfekt val för resenärer som vill utforska Venedig. Det ligger bara 10 minuters promenad från bussterminalen vid Venedigs centralstation och Marco Polo-flygplatsen.

Hotellets rum är också utrustade med moderna bekvämligheter som luftkonditionering och badrum. De kan dessutom användas för förfriskningar under eftermiddagen. Hotellets personal hjälper dessutom gärna turister att hitta information om staden.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Commercio & Pellegrino har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Commercio & Pellegrino anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ca' Marinella

Ca' Marinella

Castello 6068, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 81 €


Hotellets frukostbuffé serveras mittemot Hotel Santa Marina. Rummen på Ca' Marinella är rymliga och har platt-TV, skrivbord och minibar. Gratis toalettartiklar ingår också i rummet. Markusplatsen och Malibran-teatern ligger en kort promenad bort. Andra populära tjänster och faciliteter som erbjuds på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, luftkonditionering och badrum.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Ca' Marinella har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ca' Marinella anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa Pisani Canal

Casa Pisani Canal

Cannaregio 6105, Cannaregio, 30131 Venice, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 81 €


Casa Pisani Canal är ett pensionat som ligger i hjärtat av Venedig, bara några steg från Santa Marina-kanalen. Det erbjuder elegant boende och ligger på gångavstånd från några av stadens mest populära sevärdheter. Detta boende ligger också i Alvise Pisani, som var dogeens hem under 1500-talet.

Casa Pisani Canal ligger precis intill Markusplatsen och Venedigbron och erbjuder en unik miljö för resenärer som vill fördjupa sig i stadens romantiska atmosfär. Dess rum har balkongutsikt. Detta gör att gästerna kan njuta av en drink och titta på solnedgången från sitt privata rum.

Rummen på hotellet har utformats med venetiansk design och har en mängd olika funktioner, till exempel ett badrum med hydromassagedusch. Juniorsviten har två balkonger och utsikt över kanalen. Gästerna kan också njuta av en frukostbuffé på morgonen eller när som helst.

Hotellets personal står alltid till hands för att ge hjälpsamma råd och rekommendationer och göra din vistelse i Venedig ännu bättre. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, luftkonditionering och badrum.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Casa Pisani Canal har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Casa Pisani Canal anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Locanda Canal

Hotel Locanda Canal

Castello 4422/C - Fondamenta del Remedio, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 81 €


Locanda Canal Hotel ligger i Venedigs centrala stadsdel, och det ligger bara några steg från en liten kanal. Detta boende har en mängd olika funktioner och tjänster, till exempel gratis Wi-Fi, en 24-timmarsreception och ett badrum med hydromassagedusch. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som erbjuds på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, luftkonditionering och badrum.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Locanda Canal har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Locanda Canal anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Noemi

Hotel Noemi

Calle Dei Fabbri 909, San Marco, 30124 Venice, Italy

3 / 5 *
0.2 km
ca. 82 €


Hotel Noemi ligger på Markusplatsen och erbjuder elegant boende som är utrustat med venetianska möbler från 1700-talet och raffinerade tyger. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi och luftkonditionering i rummen. Hotellet har även ett eget badrum och en platt-TV.

Noemi Hotel ligger precis intill Markusplatsen och 5 minuters promenad från Venedigbron, och är ett bekvämt val för resenärer som vill njuta av stadens olika sevärdheter. Dess gratis Wi-Fi och husdjursvänliga faciliteter är också populära.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Hotel Noemi har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Noemi anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Do Pozzi

Hotel Do Pozzi

Calle Larga XXII Marzo 2373, San Marco, 30124 Venice, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 82 €


Hotel Do Pozzi ligger på Markusplatsen och har en mängd olika rum som är individuellt utformade. De har ett eget badrum och är utrustade med satellit-TV och gratis Wi-Fi. Du kan också njuta av en mängd olika frukostalternativ på hotellets innergård.

Do Pozzi Hotel ligger en kort promenad från Venedigs främsta sevärdheter. Detta boende har en mängd olika funktioner och tjänster, till exempel gratis Wi-Fi, en 24-timmarsreception och husdjursvänlig utrustning. Andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är rumsbetjäning, restaurang och bar.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Do Pozzi har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Do Pozzi anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Exclusive Ca Quadri Apartments

Exclusive Ca Quadri Apartments

Salizada dello Spezier, 4801, Cannaregio, 30100 Venice, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 82 €


Exclusive Ca Quadri Apartments ligger precis bredvid Venedigbron och erbjuder luftkonditionerade rum. Vissa av lägenheterna har en balkong och ett kök med mikrovågsugn. Gäster kan också njuta av ett privat badrum med hårtork och ett badrum med badkar och bidé.

Exclusive Ca Quadri Apartments ligger i hjärtat av Venedig, bara ett stenkast från några av stadens mest populära sevärdheter, som Markuskyrkan och Dogepalatset. Det här boendet har också en terrass. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis Wi-Fi och tvättservice.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Exclusive Ca Quadri Apartments har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Exclusive Ca Quadri Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Antica Raffineria

Antica Raffineria

Cannaregio 2607 A Fondamenta della Misericordia - Corte Calle della Raffineria, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.3 km
ca. 82 €


Antica Raffineria ligger i det judiska gettot, en kort promenad från stranden. Detta boende har luftkonditionerade rum och en fridfull trädgård. Varje rum har en tv och ett eget badrum. En kontinental frukost serveras dagligen på ett närliggande kafé.

Antica Raffineria ligger 5 minuters promenad från Venedigs kasino och nära vaporettohållplatserna Madonna dell'Orto och San Marcuola. Markusplatsen ligger cirka 20 minuter bort. Hotellets andra populära funktioner inkluderar gratis Wi-Fi, daglig hushållning och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Antica Raffineria har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Antica Raffineria anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Fenix La Bohéme

Fenix La Bohéme

Corte del Soldà, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 85 €


Lägenheterna som ligger i Venedigs Castello-kvarter, kända som Fenix La Bohéme, har gratis WiFi och ligger bara ett stenkast från vaporettohållplatserna Giardini och Madonna dell'Orto. Gästerna kan också njuta av snabba förbindelser till resten av Venedig med den närliggande vattenbusshållplatsen.

Hotellet har även ett eget badrum med dusch och hårtork. Venedigs Marco Polo-flygplats ligger 31 km från boendet. Gratis Wi-Fi finns också tillgängligt på hela boendet. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är luftkonditionering och gratis Wi-Fi.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Fenix La Bohéme har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Fenix La Bohéme anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Fenix Colombina

Fenix Colombina

Calle Caboto, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
1.1 km
ca. 85 €


Lägenheten Fenix Colombina ligger i hjärtat av Venedig, bara några steg från vaporettohållplatserna Giardini och Madonna dell'Orto. Detta boende har även ett kök och ett vardagsrum. Den närmaste flygplatsen ligger 31 km bort och drivs av Venice Marco Polo Airport. Andra populära faciliteter är gratis Wi-Fi och luftkonditionering.

Närmaste flygplats är Venedigs Marco Polo-flygplats, som ligger 31 km från hotellet. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Fenix Colombina har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Fenix Colombina anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Corte dei Greci

Hotel Corte dei Greci

Castello 4973, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 86 €


Hotel Corte dei Greci ligger i ett av Venedigs mest framstående områden, bredvid Suckarnas bro och Markusplatsen. Denna fastighet har restaurerats i sin ursprungliga 1700-talsstil. Dess gemensamma utrymmen och rum har dekorerats med venetiansk konst och möbler.

Vissa av rummen på Hotel Corte dei Greci har utsikt över kanalen, medan andra erbjuder utsikt över trädgårdarna och de venetianska hustaken. Detta boende ligger i en lugn del av Venedig, bara några steg från kyrkan San Zaccaria. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi och rumsservice dygnet runt.

Hotellet ligger bara en kort promenad från vaporettohållplatsen S. Zaccaria och erbjuder gratis WiFi samt en mängd andra tjänster och faciliteter. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis Wi-Fi och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Corte dei Greci har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Corte dei Greci anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ca’Ghironda

Ca’Ghironda

Fondamenta San Biagio n 784 Piano terra, Giudecca, Giudecca, 30133 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 86 €


Ca'Ghironda ligger i stadsdelen Giudecca i Venedig och erbjuder gratis WiFi och en tvättmaskin i ett eget badrum. Denna lägenhet ligger 19 km från San Giorgio och 21 km från Markuskyrkan. Detta luftkonditionerade boende har även 1 sovrum. Den har ett badrum med hårtork och dusch.

Lägenheten har ett kök och en matplats och ligger 21 km från Dogepalatset och den närliggande Rialtobron. Hotellet har även en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Ca’Ghironda har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ca’Ghironda anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ca' Santa Marta Apartment

Ca' Santa Marta Apartment

Dorsoduro 2062, Dorsoduro, 30135 Venice, Italy

3 / 5 *
2.1 km
ca. 86 €


Denna luftkonditionerade lägenhet ligger i stadsdelen Dorsoduro i Venedig, 5 minuters promenad från San Giorgio och 21 km från Markuskyrkan, och har ett kök och ett vardagsrum. Detta boende har även ett badrum med hårtork och tvättmaskin.

Lägenheten har ett kök och en matplats och ligger 21 km från Dogepalatset och den närliggande Rialtobron. Hotellet har även en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Det här boendet ligger i en lugn del av Venedig, bara några steg från San Giorgio.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Ca' Santa Marta Apartment har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Ca' Santa Marta Apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ca' Grimana by Bricola Apartments

Ca' Grimana by Bricola Apartments

Calle Grimana 1703, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 86 €


Apartment Ca' Grimana by Briola Apartments ligger 11 km från Basilica San Marco och är ett perfekt val för dem som vill bo i Venedig. Detta boende har ett kök och gratis WiFi. Den har även ett vardagsrum och 1 sovrum.

Lägenheten har en platt-TV och en matplats. Den ligger ett stenkast från den venetianska flygplatsen Marco Polo och Det hertigliga palatset. Det finns gratis WiFi i hela lägenheten. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Ca' Grimana by Bricola Apartments har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Ca' Grimana by Bricola Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Montecarlo

Hotel Montecarlo

San Marco, 463 - Calle Specchieri, San Marco, 30124 Venice, Italy

3 / 5 *
0.2 km
ca. 87 €


Hotel Montecarlo ligger på Markusplatsen och erbjuder rum i venetiansk stil med satellit-TV och luftkonditionering. Hotellets restaurang, som är känd som Antico Pignolo, serverar ett brett utbud av italienska rätter. I hotellets vinkällare finns över 900 vinflaskor.

Montecarlo erbjuder rökfria rum och en tv-lounge. Gästerna kan också njuta av hotellets olika tjänster och faciliteter, till exempel en restaurang och en bar. Den berömda Suckarnas bro ligger cirka 2 100 meter bort, medan den närliggande Rialtobron ligger på mindre än 10 minuters promenad bort. De mest populära funktionerna är gratis WiFi, flygplatstransfer och handikappanpassning.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Hotel Montecarlo har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Montecarlo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Al Canal Regio

Al Canal Regio

Cannaregio 3632A, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 88 €


Al Canal Regio ligger 2,4100 meter från den berömda Suckarnas bro och erbjuder moderna pensionat som ligger vid en kanal. Alla dess rum har luftkonditionering och är utrustade med satellit-TV. Vissa av rummen har även privata terrasser.

Hotellet ligger bara 15 minuters promenad från Markusplatsen och färjeterminalen Ca' d'Oro. Canal Regio är ett lugnt område i stadsdelen Cannaregio, och det är nära till olika områden. Några av hotellets andra populära tjänster är gratis WiFi, kaffebryggare och handikappanpassning.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Al Canal Regio har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Al Canal Regio anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mario Apartment

Mario Apartment

Castello 5007, Fondamenta San Severo, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 88 €


Apartment Mario ligger nära Markuskyrkan och Dogepalatset, 20 minuters promenad från Basilica di Frari och Scuola Grande di San Rocco. Denna lägenhet har ett kök och ett vardagsrum. Den har även ett badrum med dusch och bidé.

Lägenheten Mario Apartment ligger nära några av Venedigs mest populära sevärdheter, såsom Suckarnas bro och Rialtobron. Den närmaste flygplatsen ligger 21 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Mario Apartment har fått 7.3 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Mario Apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mario Apartment 2188/A

Mario Apartment 2188/A

Santa Croce 2188/A, Santa Croce, 30135 Venice, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 88 €


Apartment Mario ligger i Venedigs stadsdel Santa Croce, 5 minuters promenad från Basilica di Frari och 2 400 meter från La Fenice. Denna lägenhet har ett kök och ett vardagsrum. Den har även ett badrum med dusch och bidé.

Lägenheten har även sängkläder och handdukar. Den närmaste flygplatsen ligger 21 km från boendet. Andra populära sevärdheter i närheten av boendet är Dogepalatset, San Marco och Rialtobron.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Mario Apartment 2188/A har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Mario Apartment 2188/A anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mario Apartment 3028/F

Mario Apartment 3028/F

3028 Calle San Girolamo, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.8 km
ca. 88 €


Apartment Mario ligger i stadsdelen Cannaregio, 13 minuters promenad från järnvägsstationen Santa Lucia. Här finns ett kök och ett vardagsrum. Boendet ligger också 20 minuters promenad från Suckarnas bro. Du kan njuta av gratis WiFi i hela lägenheten.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Mario Apartment 3028/F har fått 7.3 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Mario Apartment 3028/F anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mario Apartment 1531

Mario Apartment 1531

1531 Cannaregio, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 88 €


Apartment Mario ligger i Venedigs stadsdel Santa Croce, 5 minuters promenad från Basilica di Frari och 2 400 meter från La Fenice. Lägenheten har även en platt-TV och gratis WiFi. Detta boende ligger 18 km från San Marco och 18 km från La Fenice.

Apartment Mario ligger i stadsdelen Cannaregio och har ett kök och ett vardagsrum. Den har även ett badrum med dusch och bidé. Andra populära områden inom 20 minuters promenad från boendet är Dogepalatset och San Marco.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Mario Apartment 1531 har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Mario Apartment 1531 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mario Apartment Fondamente Nove (3) 5214

Mario Apartment Fondamente Nove (3) 5214

5214 Cannaregio, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 88 €


Apartment Mario ligger i stadsdelen Cannaregio i Venedig, bara 5 minuters promenad från Ca' d'Oro och Basilica di Frari, och har en tvättmaskin och gratis WiFi. Denna lägenhet har även ett sovrum och ett fullt utrustat kök.

Sängkläder och handdukar tillhandahålls också i denna lägenhet. Några av de populära områdena inom 20 minuters promenad från boendet är Dogepalatset och San Marco. Venedigs Marco Polo-flygplats ligger 21 km från boendet. Det finns gratis WiFi i hela lägenheten.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Mario Apartment Fondamente Nove (3) 5214 har fått 6.6 av 10 poäng. Detta är review score.
  • Mario Apartment Fondamente Nove (3) 5214 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mario Apartment 2978/B

Mario Apartment 2978/B

2978/B Cannaregio, Cannaregio, 30121 Venice, Italy

3 / 5 *
1.9 km
ca. 88 €


Apartment Mario ligger i stadsdelen Cannaregio, 5 minuters promenad från Basilica di Frari och 2 400 meter från La Fenice. Lägenheten har även ett badrum och ett kök. Boendet ligger också cirka 15 km från järnvägsstationen Santa Lucia. Stadens andra populära sevärdheter ligger också cirka 26 km bort, inklusive Markusplatsen och Suckarnas bro.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Mario Apartment 2978/B har fått 6 av 10 poäng. Detta är review score.
  • Mario Apartment 2978/B anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Paganelli

Hotel Paganelli

Riva degli Schiavoni 4182, Castello, 30122 Venice, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 88 €


Hotel Hotel Paganelli ligger i ett före detta kloster och erbjuder ett elegant läge. Gäster kan njuta av en mängd olika tjänster och faciliteter på detta boende, som ligger bara 200 meter från Suckarnas bro. Gästerna kan bo i huvudbyggnaden eller i annexet, som har en takträdgård.

Hotellets Annex-rum har modern och art-dco-inredning, och gästerna kan njuta av gratis frukost i restaurangen. Gästerna kan också dra nytta av hotellets 24-timmars rumsbetjäning. Personalen på Hotel Paganelli kan hjälpa dem att hitta lokala restauranger och andra sevärdheter.

Hotellets olika faciliteter och tjänster är utformade för att göra din vistelse på Hotel Paganelli så bekväm som möjligt. Några av dessa är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Paganelli har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Paganelli anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.