Dubrovnik: 56+ Billiga Och Högst Rankade Hotell För Två Personer I Centrum

Besöker du Dubrovnik? Vi har plockat ut de bäst rankade ställena för mindre än 100 € per natt.

Billiga hotell i Dubrovnik är perfekta för turister som vill uppleva staden på en budget.

Dubrovnik i Kroatien är en av de mest besökta destinationerna i världen och lockar besökare för sin historia, skönhet, arkitektur, gästfrihet och gastronomi.

Det är en av de äldsta städerna i världen, med en historia som sträcker sig mer än 2 000 år bakåt i tiden, och är upptagen i Guinness rekordbok som den enda staden i världen som har överlevt både det västra och östra romerska imperiet, flera normandiska erövringar och jordbävningen 1667 som förstörde stora delar av staden.

Kroatiens näst största stad är ett partycentrum med en medeltida gammal stadskärna och ett livligt nattliv. Men det finns också en lugnare sida av Dubrovnik - och den är överraskande prisvärd.

Det finns många billiga hotell direkt i Dubrovniks centrum. Tyvärr måste du göra en hel del research och jämförelser för att hitta ett som ger bra valuta för pengarna.

Vi har gjort jobbet åt dig och presenterar dig våra handplockade boenden som inte bara är billiga, utan också har fått de bästa gästomdömena.

Vår lista över 56+ billiga och högst rankade hotell i Dubrovnik

Vi letade efter billiga men mycket bra mellanklasshotell i staden och hittade några som inte kommer att spränga din budget.

För 10 av de 56+ boendena kunde vi till och med hitta ett pris för ett dubbelrum på 85€ eller mindre per natt! Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
Apartment Pero&Mika With Swimming Pool

Apartment Pero&Mika With Swimming Pool

Ulica od Križa 2, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
0.6 km
ca. 53 €


Apartment Permika With Swimming Pool ligger i ett lugnt område 3 minuter från stranden och erbjuder gratis WiFi och en privat pool. Här finns även en trädgård och grillmöjligheter.

Lägenheten har ett vardagsrum med en platt-TV och en matplats, och den har ett kök och en uteplats med utsikt över poolen. Lägenheten har även ett badrum och sängkläder. Extra avgifter accepteras för sängkläder och handdukar. Du kan njuta av kontinental frukost och frukostbuffé varje morgon.

Lägenhetens reception kan ge gästerna information om området. Gästerna kan också hyra en bil genom fastighetens biluthyrning. Några av de närliggande sevärdheterna är Porporela Beach och Buza Beach.

Den närmaste flygplatsen ligger i staden Dubrovnik, och Apartment Permika With Swimming Pool ligger 19 km från flygplatsen. Några av de populära tjänsterna och faciliteterna på detta boende är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 53 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Apartment Pero&Mika With Swimming Pool har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartment Pero&Mika With Swimming Pool anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Deluxe Duplex Apartment With Terrace

Deluxe Duplex Apartment With Terrace

Ulica Pera Beatovića 3A, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
1.0 km
ca. 53 €


Apartment Duplex Apartment With Terrace ligger i ett lugnt område 8 minuter från stranden och erbjuder gratis WiFi och en trädgård. Denna lägenhet har även en balkong. Den har två sovrum och två badrum. Den har en platt-TV och en matplats. Köket är utrustat med ett fullt utrustat kök. Handdukar och sängkläder accepteras också.

Ytterligare avgifter accepteras också för sängkläder och handdukar. Gäster kan njuta av kontinental frukost varje morgon på boendet. Lägenheten, som har en solterrass, kan också hyras genom en biluthyrning. Några av de närliggande populära sevärdheterna är Orlando Column och Buza Beach.

Den närmaste flygplatsen ligger i staden Dubrovnik, och Apartment Permika With Swimming Pool ligger 19 km från flygplatsen. Några av de populära tjänsterna och faciliteterna på detta boende är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 53 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Deluxe Duplex Apartment With Terrace har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Deluxe Duplex Apartment With Terrace anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Apartman MatLuk1

Apartman MatLuk1

Ulica Josipa Berse, Lapad, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
2.9 km
ca. 57 €


En minuts promenad från stranden ligger boendet Apartman MatLuk1, som ligger i staden Dubrovnik. Här finns gratis wi-fi och en trädgård. Detta boende vid stranden har även en balkong. Här erbjuds boende med luftkonditionering, kök och trädgård.

Lägenheten har en platt-TV och en matplats. Den har även ett kök och en uteplats med havsutsikt. Boendets personal talar flytande både kroatiska och engelska och kan förse gästerna med nyttig information.

Fastighetens terrass kan man njuta av från lägenheten, och dykning kan man göra i området inom ett par minuter. Den närmaste flygplatsen ligger i staden Dubrovnik, och Apartman MatLuk1 ligger 18 km från flygplatsen.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Apartman MatLuk1 har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Apartman MatLuk1 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Apartments Villa Ankora

Apartments Villa Ankora

Ivana Mažuranića 20, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
0.6 km
ca. 61 €


Apartments Villa Ankora ligger i ett lugnt område 15 minuter från stranden och erbjuder gratis WiFi och en utomhuspool. Det ligger 2 100 meter från Minceta-tornet och 2 700 meter från Onofrios fontän. Du kan njuta av privat parkering på boendet.

Vissa lägenheter har en matplats eller en sittgrupp. Alla lägenheter har en platt-TV och ett kök. Vissa enheter har även ett kylskåp, en kaffemaskin och en brödrost. Handdukar finns dessutom tillgängliga. Boendet, som ligger 2 700 meter från Franciscan Monastery of Dubrovnik, är också känt för att erbjuda 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.

Hotellet har en mängd populära tjänster och faciliteter, såsom pool, gratis parkering och flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Apartments Villa Ankora har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartments Villa Ankora anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Dubrovnik Sweet House

Dubrovnik Sweet House

Crijevićeva 4, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
0.2 km
ca. 67 €


Boendet, som ligger 2 700 meter från Franciscan Monastery of Dubrovnik, är också känt för att erbjuda 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi. Guesthouse Dubrovnik Sweet House ligger i ett lugnt område inom ett par steg från Buza Beach och Porporela Beach, och har nära till olika populära sevärdheter.

Vissa av rummen på hotellet har utsikt över staden, och vissa har även en terrass. Gäster som bor på hotellet kan njuta av luftkonditionering, platt-TV och hårtork. Varje gästrum har ett eget badrum, och varje rum på pensionatet har en säng och sängkläder. Andra populära sevärdheter i närheten av boendet är Orlando Column och Beach uli.

Den närmaste flygplatsen ligger i staden Dubrovnik, och hotellet har en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är gratis WiFi och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Dubrovnik Sweet House har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Dubrovnik Sweet House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Guesthouse Tonko

Guesthouse Tonko

Andrije Hebranga 86, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
2.3 km
ca. 64 €


Boendet, som ligger 13 minuter från stranden, är känt för att erbjuda 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi. Tonko Apartments ligger bara 2 km från Dubrovniks gamla stadsdel och erbjuder utsikt över staden. En restaurang, en busshållplats och en butik ligger inom 400 meter från boendet. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av en mängd olika utomhusaktiviteter.

Det kostnadsfria privata garaget är också bekvämt för gäster som behöver använda det för sin hyrbil eller sitt eget fordon. Alla enheter på hotellet har luftkonditionering och platt-TV. Gäster kan också dra nytta av båtkryssningar i närheten av boendet.

Färjeterminalen och busstationen ligger båda 2 100 meter från boendet, och den närmaste stranden ligger bara 1 km bort. Gäster som bor på hotellet kan också dra nytta av de dagliga utflykterna till närliggande öar, såsom Meugorje och Montenegro.

Hotellets mest populära tjänster och faciliteter inkluderar gratis parkering, 24-timmarsreception och gratis WiFi. Rökfria rum, flygplatstransfer och bar finns också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Guesthouse Tonko har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Guesthouse Tonko anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Apartments & Rooms V&M

Apartments & Rooms V&M

Josipa Berse 2, Lapad, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
2.9 km
ca. 69 €


Apartments & Rooms V&M ligger i Dubrovnik, 5 minuters promenad från stranden. Här finns en trädgård och gratis WiFi. Lapad Bay ligger 400 meter bort. Alla boenden på boendet är luftkonditionerade och har en sittgrupp.

Vissa av lägenheterna på hotellet har ett kök, och de har även en diskmaskin, en mikrovågsugn och en brödrost. Gäster som bor på hotellet kan njuta av privata badrum med dusch eller badkar. Boendets trädgård är också praktisk, och det finns många vandringsleder och restauranger i närheten.

Onofrios fontän ligger 3 km från Apartment & Room V&M. Den närmaste flygplatsen ligger i staden Dubrovnik, och det finns en busshållplats 50 meter bort. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, 24-timmarsreception och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Apartments & Rooms V&M har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartments & Rooms V&M anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Adria Apartments and Rooms

Adria Apartments and Rooms

Dalmatinska 22, Lapad, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
2.9 km
ca. 67 €


Adria Apartments and Rooms ligger på Lapadhalvön, bara 3 km från Dubrovniks gamla stadsdel, och erbjuder boende som ligger nära Gruz hamn. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av privata badrum med dusch eller badkar. Alla lägenheter har en sittgrupp och är luftkonditionerade. Gratis WiFi och en 24-timmarsreception erbjuds också.

Lägenheterna på hotellet har en matplats och ett möblerat kök. Stranden ligger bara tusen meter bort, och det finns många barer, restauranger och kaféer i närheten. På fastighetens terrass kan gästerna tillbringa sina avkopplande timmar. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Adria Apartments and Rooms har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Adria Apartments and Rooms anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Apartment Karmen

Apartment Karmen

Andrije Hebranga 21, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
1.3 km
ca. 67 €


Apartman Karmen ligger ett par minuter från stranden och erbjuder boende med självhushåll nära Dubrovniks gamla stadsdel. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Denna luftkonditionerade lägenhet har en balkong och en platt-TV. Den ligger också 2 km från stranden Banje. Fastighetens lägenheter har ett kök och ett vardagsrum.

Badrummet i lägenheten har en hårtork och ett badkar, och det kan också utrustas med en mängd olika tillbehör. Den närmaste restaurangen ligger cirka tusen meter bort, och ett kafé och en livsmedelsbutik finns i närheten. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av panoramautsikt över staden från Sr Hill linbana.

Färjehamnen och huvudbussstationen ligger båda inom ett par kilometer från hotellet. Boendet erbjuder även gratis parkering och gratis flygplatstransfer. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Apartment Karmen har fått 9.8 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Apartment Karmen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Rooms Klarisa Palace

Rooms Klarisa Palace

Poljana Paska Miličevića 3, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
643.6 km
ca. 73 €


Room Klarisa Palace ligger i stadsdelen Gamla stan i Dubrovnik, bara några steg från Onofrios fontän och franciskanerklostret, och erbjuder luftkonditionerade rum. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis WiFi i hela huset. Varje rum har en platt-TV och ett eget badrum.

Vissa av rummen på hotellet har en sittgrupp, medan andra har ett eget badrum. Boendet erbjuder även biluthyrning och en resedisk. Flygplatsen i staden Dubrovnik ligger cirka 21 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 643.6 kilometer till centrum.
  • Rooms Klarisa Palace har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Rooms Klarisa Palace anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Soleil Luxury Rooms Old town

Soleil Luxury Rooms Old town

Prijeko 15, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
482.7 km
ca. 73 €


Soleil Luxury Rooms Old town ligger i Dubrovniks gamla stadsdel, tusen meter från Onofrios fontän. Det ligger också cirka 600 meter från Orlando Column och 1 900 meter från Pile Gate. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis WiFi och platt-TV. Rummen på pensionatet har en garderob och en platt-TV.

Alla rum på hotellet har ett eget badrum, och de kan vara utrustade med gratis toalettartiklar och hårtork. Stradun ligger ett par steg bort, medan Minceta-tornet ligger 1 000 meter bort. Den närmaste flygplatsen är Dubrovniks flygplats, som ligger 19 km från boendet. Andra populära tjänster och faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, gratis parkering och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 482.7 kilometer till centrum.
  • Soleil Luxury Rooms Old town har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Soleil Luxury Rooms Old town anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Dubrovnik Old Town Apartments

Dubrovnik Old Town Apartments

12 Zamanjina ulica, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
482.7 km
ca. 77 €


Lägenheterna på Old Town Apartments ligger i stadsdelen Old Town i Dubrovnik, bara några steg från Porporela Beach och ett par steg från centrum, och har gratis WiFi och en restaurang. Vissa lägenheter har satellit-TV och kök. Badrummen i lägenheterna är utrustade med hårtork och dusch.

Lägenheterna på Old Town Apartments har ett idealiskt läge nära några av stadens mest populära sevärdheter, till exempel Buza Beach, Orlando Column och Banje Beach. Gäster som bor på det här boendet kan också utnyttja flygplatstransfertjänsten. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, 24-timmarsreception och restaurang.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 482.7 kilometer till centrum.
  • Dubrovnik Old Town Apartments har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Dubrovnik Old Town Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Lupo Gravosa FREE PARKING

Lupo Gravosa FREE PARKING

10 Ante Starčevića, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
2.1 km
ca. 73 €


Gratis parkering finns på Lupo Gravosa, som ligger i stadsdelen Gamla stan i Dubrovnik, inom 18 minuter från Lapad Bay Beach och en mil från Beach uli. Detta luftkonditionerade boende ligger också 8 minuter från stadens berömda Bellevue Beach. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis WiFi i hela huset.

Lägenheterna på Old Town Apartments har ett kök, en matplats och en uteplats med utsikt över trädgården. Handdukar och sängkläder tillhandahålls. Alla lägenheter har en platt-TV med kabelkanaler. Vissa lägenheter har även en matplats. Några av stadens mest populära sevärdheter är Lapad Bay, Onofrios fontän och Pile Gate.

Det finns gratis parkering på detta boende, och det erbjuder även en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, restaurang och gratis parkering. Några av de populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är: flygplatstransfer, rökfria rum och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Lupo Gravosa FREE PARKING har fått 9.7 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Lupo Gravosa FREE PARKING anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Apartment Denis

Apartment Denis

Imotska 7a, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
2.4 km
ca. 76 €


Apartment Denis ligger i stadsdelen Gamla stan i Dubrovnik, 5 minuters promenad från stranden. Boendet har en möblerad terrass och ligger 2 km från Dubrovniks gamla stadsdel. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela lägenheten.

Lägenheterna på Denis Apartment är luftkonditionerade och ligger 2 km från Lapadhalvön och Buza Beachs stränder. De har även ett kök och en platt-TV. Badrummen på boendet är utrustade med hårtork och bidé. Den huvudsakliga busstationen och färjeterminalen ligger i Gru hamn, drygt 2 400 meter från boendet.

Gäster som stannar i mer än 8 dagar kan njuta av en gratis middag i restaurangen. Flygplatsen ligger cirka 22 km bort. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, restaurang och gratis parkering. Familjerum och luftkonditionering är också populära inslag på boendet.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Apartment Denis har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Apartment Denis anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Apartments Dilberovic

Apartments Dilberovic

Jadranska cesta 3, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
2.6 km
ca. 83 €


Apartments Dilberovic ligger i stadsdelen Gamla stan i Dubrovnik, 5 minuters promenad från stranden. Detta boende har luftkonditionerade rum och gratis parkering. En busshållplats ligger 600 meter bort. Gamla stan kan nås på bara 10 minuter med en tur från busshållplatsen.

Lägenheterna på Denis Apartment har ett vardagsrum med soffa och ett kök med kylskåp, mikrovågsugn och diskmaskin. Badrummen på boendet är utrustade med en tvättmaskin, en hårtork och ett badrum med hårtork. Det finns en stormarknad 1 300 meter från boendet, och olika butiker och restauranger finns i stadens centrum.

Gru färjehamn och huvudbussstationen ligger båda cirka 10 minuter bort. Flygplatsen ligger cirka 23 km bort. Gäster som bor på Apartments Dilberovic kan ordna hämtning. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, restaurang och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 83 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Apartments Dilberovic har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartments Dilberovic anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
La Vita e Bella III

La Vita e Bella III

22 Kunićeva ulica, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
563.2 km
ca. 78 €


La Vita e Bella III är ett pensionat som ligger nära Minceta-tornet, nära Dubrovniks murar och Franciskanerklostret. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis WiFi och privat parkering. Alla rum på boendet har luftkonditionering och en sittgrupp. Badrummen på boendet är utrustade med dusch, hårtork och ett privat badrum med badkar och tofflor.

Vissa enheter på La Vita e Bella III har utsikt över staden, och varje rum har en tekokare och en TV. Gäster som bor på det här boendet kan också dra nytta av gratis parkering och avgiftsbelagd flygplatstransfer. Några av de populära sevärdheterna i närheten av boendet är Orlando Column och Onofrios fontän.

Några av de populära faciliteterna på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering och flygplatstransfer. Rökfria rum, luftkonditionering och privat parkering är också populära funktioner på boendet.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 563.2 kilometer till centrum.
  • La Vita e Bella III har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • La Vita e Bella III anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Prijeko Palace

Prijeko Palace

Prijeko 22, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
241.4 km
ca. 87 €


Prijeko Palace är ett boende som ligger i hjärtat av den UNESCO-skyddade Gamla stan i staden Dubrovnik. Det ligger bara 200 meter från strandpromenaden Stradun och en kort promenad från en strand. Denna anläggning har luftkonditionerade rum och gratis WiFi. Rummen ligger i ett palats som har återskapat 1500-talets arkitektur och har en platt-TV och ett badrum med badkar.

Dessa lägenheter på Palace Prijeko har en platt-TV och ett kök. De har även en hårtork och ett badkar. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av en bar och en restaurang. Vissa lägenheter har en privat balkong. Utsikten över staden kan avnjutas från enheterna.

Olika butiker och restauranger som serverar traditionella lokala rätter finns i närheten. Den gamla hamnen, som är en turistbåttur från ön Lokrum, ligger också cirka 1 600 meter bort. En linbana som tar gästerna till Sr Hill erbjuder panoramautsikt över staden.

Flygplatsen i Dubrovnik kan nås på bara 19 km . Några av de populära tjänster och faciliteter som detta boende erbjuder är gratis WiFi, en restaurang och en bar.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 241.4 kilometer till centrum.
  • Prijeko Palace har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Prijeko Palace anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The St Blaise Swanky Heritage

The St Blaise Swanky Heritage

5 Zeljarica ulica, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
643.6 km
ca. 82 €


The St Blaise Swanky Heritage ligger i hjärtat av Dubrovnik, ett par minuters promenad från Buza Beach och en kort promenad från Porporela Beach, och erbjuder boende med gratis WiFi och platt-TV. Gäster som bor på det här boendet kan också använda ett fullt utrustat kök.

Den luftkonditionerade lägenheten har en sittgrupp, ett badrum med hårtork och en hårtork. Den har 1 sovrum och 1 badrum. Några av de närliggande populära sevärdheterna är Orlando Column, Banje Beach och Pile Gate. Den närmaste flygplatsen ligger 26 km från The St Blaise Swanky Heritage. Gäster som bor på det här boendet kan också utnyttja flygplatstransfertjänsten.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 643.6 kilometer till centrum.
  • The St Blaise Swanky Heritage har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • The St Blaise Swanky Heritage anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
City center Apartments Niva

City center Apartments Niva

Srebrenska 1B, 20 000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
1.0 km
ca. 90 €


Apartments City center Niva ligger i hjärtat av Dubrovnik, 9 minuters promenad från stranden. Detta boende har luftkonditionerade rum och ligger 2 1 000 meter från Gamla stan. En livsmedelsbutik och en trädgård finns också i närheten.

Varje lägenhet har ett eget badrum och ett kök som är utrustat med kylskåp, matplats och mikrovågsugn. Havet kan nås från Niva, medan Dubrovniks historiska stadskärna ligger bara 4 700 meter bort. Färjehamnen och huvudbussstationen ligger båda cirka 2 km bort.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • City center Apartments Niva har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • City center Apartments Niva anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Villa Roma

Villa Roma

Ante Starčevića 17 , 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
1.6 km
ca. 85 €


Villa Roma ligger 8 minuter från stranden och erbjuder boende i Dubrovnik. Det ligger nära Beach uli och Buza Beach och erbjuder gratis WiFi och utsikt över trädgården. Alla lägenheter har en platt-TV och en matplats. Alla badrum är utrustade med dusch, hårtork och gratis toalettartiklar.

Lägenheten ligger 2 km från Orlando Column, medan Onofrios fontän ligger 2 km bort. Den närmaste flygplatsen är Dubrovniks flygplats, som ligger 21 km från Villa Roma. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som detta boende erbjuder är gratis WiFi och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Villa Roma har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Villa Roma anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Apartments Tayra

Apartments Tayra

Ivana Gorana Kovačića 19B, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
2.9 km
ca. 92 €


Apartments Tayra ligger i hjärtat av Dubrovnik, 5 minuters promenad från Lapad Bay Beach. Alla boenden har luftkonditionering och en matplats. Alla badrum är utrustade med dusch, hårtork och gratis toalettartiklar.

Vissa lägenheter på Apartments Tayra har en balkong eller en sittgrupp och ligger nära några av stadens populära sevärdheter, såsom Lapad Bay, Banje Beach och Copacabana Beach. Gäster som bor på det här boendet kan också använda flygplatstransfer. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, flygplatstransfer, rökfria rum och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Apartments Tayra har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartments Tayra anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Nije Preša Apartments

Nije Preša Apartments

Nalješkovićeva 5, Old Town, 20 000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
241.4 km
ca. 93 €


Apartments Nije Preša ligger i Dubrovniks gamla stadsdel, 5 minuters promenad från Stradunpromenaden. Detta boende har gratis WiFi och modern inredning. Alla lägenheter har luftkonditionering och en platt-TV. De här lägenheterna ligger i ett hus från 1500-talet och har trägolv och stenväggar.

Lägenheterna har ett fullt utrustat kök. Den historiska stadskärnan i Dubrovnik är full av butiker, restauranger och kaféer. Banje, som är den mest populära stranden i staden, ligger bara 3 100 meter bort. Färjehamnen och busstationen ligger båda cirka 3 km från boendet. Flygplatsen ligger också 19 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 241.4 kilometer till centrum.
  • Nije Preša Apartments har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Nije Preša Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Villa Anica

Villa Anica

Baltazara Bogisica 21, 20000 Dubrovnik, Croatia

4 / 5 *
0.6 km
ca. 88 €


Villa Anica ligger i en park i hjärtat av Dubrovnik, 5 minuters promenad från Dubrovniks gamla stad. Detta boende har luftkonditionerade rum och erbjuder utsikt över havet. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av en uteplats med solstolar.

Boendet har gratis WiFi och en privat trädgård. Den har 3 sovrum och 3 badrum, och den är idealisk för familjer och grupper. Du kan njuta av en traditionell frukost i trädgården eller på soldäckarna. Bara några steg bort finns lokala och internationella restauranger, och en grön marknad ligger också tusen meter bort.

Barnens lekplats ligger också i närheten av villan. Stranden i Banje ligger bara 1 km bort, medan Stradunpromenaden ligger bara 1 900 meter bort. Andra populära sevärdheter, såsom Straduns slott och Gamla stadens murar, kan utforskas på gångavstånd. Anica Villa kan också ordna en parkeringsplats i det närliggande garaget.

Färjehamnen och huvudbussstationen ligger 2 km bort, medan flygplatsen ligger cirka 19 km bort. Gäster som bor på Villa Anica kan också utnyttja fastighetens hämtningstjänst. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som detta boende erbjuder är gratis parkering, flygplatstransfer, rökfria rum och restaurang.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Villa Anica har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Villa Anica anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Guest House Tomasi

Guest House Tomasi

Antuninska 9, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
321.8 km
ca. 36 €


Tomasi Guesthouse är ett boende med självhushåll och ligger 800 meter från stranden. Här finns gratis WiFi och en LCD-TV. I stadens historiska centrum finns också några av stadens mest intressanta sevärdheter, som Stradunpromenaden och stadsmurarna.

Tomasi Studio ligger bara 1 000 meter från en busshållplats. Färjehamnen och busstationen ligger båda 3 km bort. Flygplatsen ligger också 24 km från boendet. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som boendet erbjuder är gratis parkering, flygplatstransfer, rökfria rum och restaurang.


  • En natt kostar omkring 36 €.
  • Det är 321.8 kilometer till centrum.
  • Guest House Tomasi har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Guest House Tomasi anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartment Matea

Apartment Matea

Nika Kulišića 8, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
0.8 km
ca. 38 €


Apartment Matea ligger i hjärtat av Dubrovnik, 7 minuters promenad från Beach uli och 1 km från den lokala stranden Bellevue Beach. Detta boende har luftkonditionerade rum och en platt-TV. Det finns 1 sovrum och 1 badrum. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av en terrass och en uteplats.

Lägenheten har sängkläder och handdukar och ligger bara 19 km från flygplatsen, som ligger i staden Dubrovnik. Andra populära sevärdheter är Stradun, Buza Beach och Dubrovniks linbana. Boendet erbjuder även gratis flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 38 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Apartment Matea har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartment Matea anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartments Topolo Dubrovnik

Apartments Topolo Dubrovnik

Alberta Hallera 3, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
1.9 km
ca. 43 €


Topolo Apartments ligger bara 6 minuter från stranden, 1 000 meter från staden Dubrovniks Bellevue Beach. Denna anläggning erbjuder även luftkonditionerade rum och gratis Wi-Fi. Alla dess enheter och rum är möblerade. Gamla stan ligger en mil bort, och stadens kulturella sevärdheter ligger också i närheten.

Topolo Dubrovnik Apartments ligger 500 meter från busshållplatsen Hotel Lero. Gratis WiFi, en livsmedelsbutik och souvenirbutiker ligger på 5 minuters avstånd. Andra populära tjänster och faciliteter är restaurang, bagageförvaring och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 43 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Apartments Topolo Dubrovnik har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartments Topolo Dubrovnik anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Rilati Old town palace 4

Rilati Old town palace 4

7 Ulica Dinka Ranjine 2 kat, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
0.2 km
ca. 57 €


Rilati Old Town Palace 4 ligger i Dubrovniks gamla stadsdel, bara några steg från Buza Beach, och erbjuder gratis WiFi. Det ligger också cirka 15 minuter från Onofrios fontän. Ploce Gate och Onofrios fontän ligger 3 km bort.

Boendet ligger bara några minuter från några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Gamla stadens hamn och Stradun-slottet. Alla rum på hotellet har luftkonditionering, platt-TV och skrivbord. Pensionatet erbjuder även enheter som har utsikt över staden, och varje rum har ett eget badrum.

Rummen på Rilati Old Town Palace 4 har ett kylskåp. Boendet ligger nära några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Porporela Beach, Orlando Column och Beach uli. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av gratis flygplatstransfer. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som boendet erbjuder är luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Rilati Old town palace 4 har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Rilati Old town palace 4 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Villa Four Winds III

Villa Four Winds III

26 Kunićeva ulica, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
643.6 km
ca. 65 €


Villa Four Winds är ett bed and breakfast som ligger inom murarna i Dubrovniks historiska centrum. Detta boende ligger hundra meter från Stradun Promenade och är utrustat med luftkonditionerade rum. Här erbjuds även gratis WiFi och platt-TV.

Boendet ligger cirka 1 000 meter från Franciscan Monastery of Dubrovnik och 3 100 meter från Ploce Gate. Andra populära sevärdheter i närheten av boendet är Minceta-tornet, Orlandokolonnen och Pile Gate. Flygplatsen i staden Dubrovnik ligger 19 km från Villa Four Winds III.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 643.6 kilometer till centrum.
  • Villa Four Winds III har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Villa Four Winds III anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartment Lee Loo

Apartment Lee Loo

Vetranićeva 5, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
402.3 km
ca. 65 €


Apartment Lee Loo ligger i Dubrovniks historiska centrum, 5 minuters promenad från Buza Beach och har gratis WiFi. Det ligger också ett par minuter från Ploce Gate och Stradun. Detta boende har ett kök och ett badrum med dusch. Den luftkonditionerade lägenheten har även en platt-TV och ett kylskåp.

Den närmaste flygplatsen till Apartment Lee Loo är Dubrovniks flygplats, som ligger 15 km bort. Andra populära tjänster och faciliteter på boendet är gratis WiFi, luftkonditionering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 402.3 kilometer till centrum.
  • Apartment Lee Loo har fått 10 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Apartment Lee Loo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartments & Rooms Abba

Apartments & Rooms Abba

Đura Basaričeka 7, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
2.6 km
ca. 62 €


Apartments & Rooms Abba är ett pensionat som ligger 12 minuters promenad från stranden i Dubrovnik. Här erbjuds gratis WiFi och en gemensam terrass. Gäster som bor på detta boende kan också njuta av en trädgård med grillutrustning.

Lägenheterna på Abba Apartments & Rooms är utrustade med ett litet kylskåp och luftkonditionering. Det finns även en mängd olika möbler och en dvd-spelare i varje rum. Det privata badrummet har gratis toalettartiklar och ett badkar. Köket på boendet har även en matplats.

En strand ligger 2 1 000 meter från boendet. Den gamla stadsmuren och den Unesco-skyddade gamla staden ligger 2 km bort. Gäster som bor på det här boendet kan också ordna utflykter till Elaphitiöarna. De som vill uppleva Gamla stan och dess omgivningar kan åka linbana.

Den huvudsakliga busstationen och stadens hamn ligger båda cirka 2 700 meter från boendet. Gäster som bor på denna anläggning kan också dra nytta av gratis transfer till och från flygplatsen. Några av de populära tjänster och faciliteter som boendet erbjuder är gratis parkering, rökfria rum och kaffe- och tekokare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 62 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Apartments & Rooms Abba har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartments & Rooms Abba anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Rilati Old town Palace 2

Rilati Old town Palace 2

Dinka Ranjine 7, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
0.2 km
ca. 62 €


Rilati Old Town Palace 2 är ett pensionat som ligger i Dubrovnik, ett par steg från Buza Beach och några steg från Porporela Beach. Det ligger nära olika lokala sevärdheter, såsom Gamla stans hamn, Dubrovniks katedral och Stradun. Gäster som bor på denna anläggning kan också njuta av gratis WiFi i hela huset.

Rummen på hotellet har luftkonditionering, skrivbord, hårtork och platt-TV. Vissa av rummen har även ett kök och en mängd olika tillbehör. Några av de populära områdena i närheten av boendet är Orlando Column, Beach uli och Onofrio-fontänen.

Den närmaste flygplatsen till Rilati Old Town Palace 2 är flygplatsen i Dubrovnik, som ligger 19 km bort. Andra populära tjänster och faciliteter på boendet är gratis parkering, rökfria rum och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 62 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Rilati Old town Palace 2 har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Rilati Old town Palace 2 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartment Batala Dubrovnik

Apartment Batala Dubrovnik

Ulica od Batale 13, Lapad, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
2.6 km
ca. 63 €


Apartment Batala ligger i stadsdelen Lapad i Dubrovnik, 10 minuters promenad från stranden. Här finns luftkonditionering och en balkong. Lapadbukten och den närliggande Bellevue Beach ligger båda cirka 12 minuters promenad från boendet. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela boendet.

Lägenheten har ett kök, en matplats och en uteplats med utsikt över trädgården. Den ligger 2 km från stranden Copacabana Beach och 4 km från Orlando Column. Den närmaste flygplatsen är den i Dubrovnik, som ligger 23 km bort.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Apartment Batala Dubrovnik har fått 9.8 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Apartment Batala Dubrovnik anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartments Lile

Apartments Lile

Petra Hektorovića 18b, Lapad, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
2.4 km
ca. 67 €


Apartments Lile ligger 12 minuters promenad från stranden och är ett boende som ligger i ett lugnt område nära skogen. Gäster som bor på denna anläggning kan njuta av gratis WiFi i hela huset. Pensionatet Lile ligger också 2 km från Dubrovniks gamla stadsdel. Detta boende har studior med balkong eller terrass.

Boendets närmaste strand ligger 1 km bort. Alla studior har en platt-TV och en matplats. Alla studior har ett kök och ett badrum med dusch. Valutaväxling och bagageförvaring finns på plats. Gäster som bor på denna anläggning kan också ordna båtturer till närliggande öar.

Restauranger finns inom 200 meter från boendet, och närmaste livsmedelsbutik ligger 400 meter bort. Busshållplatsen nära Lile ligger också cirka 200 meter från boendet. Den huvudsakliga busstationen och Gru hamn ligger båda på cirka en mils avstånd. Flygplatsen i närliggande Dubrovnik ligger också cirka 23 km bort.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Apartments Lile har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartments Lile anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Bahari Apartment

Bahari Apartment

5 Ulica Gorica Svetog Vlaha, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
1.8 km
ca. 73 €


Apartment Bahari ligger i Dubrovnik och erbjuder boende med gratis WiFi och platt-TV. Den ligger 1 km från Beach uli och 2 km från Buza Beach. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av havsutsikt.

Denna luftkonditionerade lägenhet har ett sovrum och ett badrum med gratis badprodukter och hårtork. Den har även en sittgrupp och en matplats. Köket kan utrustas med kylskåp, spis och mikrovågsugn. Lägenheten ligger 3 km från Onofrios fontän. En annan fastighet ligger 3 km från lägenheten.

Flygplatsen i närliggande Dubrovnik ligger 21 km bort. Det här boendet erbjuder även gratis parkering och en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Några av de populära tjänsterna och faciliteterna på boendet är gratis parkering, rökfria rum och husdjursvänligt område.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Bahari Apartment har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Bahari Apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartment Marinero with FREE parking

Apartment Marinero with FREE parking

Batala 44, Lapad, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
2.7 km
ca. 69 €


Gratis parkering finns vid detta boende med självhushåll, som ligger 4 minuters promenad från stranden. Apartment Marinero erbjuder boende i Dubrovnik, bara 3 km från Dubrovniks franciskanerkloster och 1 km från Lapad Bay. Gäster som bor på denna anläggning kan njuta av gratis WiFi i hela huset.

Lägenheter med två sovrum och balkong finns på Hotel Dubrovnik. Dessa boenden har ett kök, ett vardagsrum och en matplats. Gäster som bor på det här boendet kan också använda en tvättmaskin och en mängd andra faciliteter. Marinero erbjuder gratis parkering och grillmöjligheter.

Livsmedelsleveranser, tvättmöjligheter och strykningstjänst är också tillgängliga. Minceta Tower ligger inom 3 km , och Onofrios fontän ligger 3 km bort. Andra populära tjänster och faciliteter på boendet är gratis parkering, rökfria rum och avgiftsbelagd flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Apartment Marinero with FREE parking har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartment Marinero with FREE parking anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Studio Banovac

Studio Banovac

Za Rupama 2, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
0.2 km
ca. 75 €


Apartment Banovac ligger i Dubrovniks historiska centrum, bara 1 000 meter från Stradunpromenaden och Buza Beach. Denna luftkonditionerade studio har gratis WiFi och en matplats. Den har även en platt-TV med satellitkanaler.

Det privata badrummet har en dusch, och lägenheten ligger i den UNESCO-skyddade gamla stan i staden Dubrovnik. Detta område är fullt av sevärdheter som Sponza-palatset, Orlandos kolonn och Onofrios fontän. Det finns också en mängd olika butiker, restauranger och kaféer i Gamla stan. Dubrovniks färjehamn och busstation ligger 3 km bort.

Flygplatsen ligger 21 km från Banovac Studio. Några av de populära tjänsterna och faciliteterna på boendet inkluderar gratis parkering, trädgård och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Studio Banovac har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Studio Banovac anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartments Tomas

Apartments Tomas

Tivatska 5, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
1.3 km
ca. 82 €


Apartments Tomas ligger inom 20 minuters promenad från stranden och är en luftkonditionerad anläggning som ligger i Dubrovniks gamla stadsdel. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis WiFi och satellit-TV. Detta boende ligger bara 2 km från Dubrovniks gamla stad och 1 km från närmaste strand och har en lokal busshållplats i närheten.

Alla lägenheter har ett kök och en matplats, och de har även en möblerad balkong. I Gamla stan finns en mängd olika barer och restauranger. Gäster som bor på det här boendet kan också besöka några av stadens mest framstående sevärdheter, såsom Stradunpromenaden och Dubrovniks murar.

Lokala turistbyråer kan ordna båtturer till Elaphiteöarna. Banje Beach och Copacabana Beach ligger båda 3 km bort, medan färjehamnen och busstationen ligger båda 3 km från boendet. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på boendet är gratis parkering, rökfria rum och flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Apartments Tomas har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartments Tomas anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Central Cozy

Central Cozy

Ul. dr. Ante Starčevića 11, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
1.6 km
ca. 77 €


Apartment Central Cozy ligger 6 minuter från stranden och erbjuder utsikt över bergen och ligger i Dubrovnik. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis WiFi och privat parkering. Denna luftkonditionerade anläggning ligger bara tre minuter från stranden och har även privat parkering.

Lägenheten har ett kök, en matplats och en platt-TV. Den har även en balkong med utsikt över staden. Några av höjdpunkterna i området i närheten av lägenheten är Orlando Column, Onofrios fontän och Pile Gate. Den närmaste flygplatsen ligger i staden Dubrovnik, som ligger 18 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Central Cozy har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Central Cozy anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartments Aerial

Apartments Aerial

Stajeva ul. 9, 20000, Dubrovnik, Hrvatska, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
0.3 km
ca. 81 €


Apartments Aerial ligger bara några steg från Porporela Beach och ett par minuter från Buza Beach, i centrala Dubrovnik. Här erbjuds boende med gratis WiFi och luftkonditionering. Här finns även ett kök och en matplats. Alla lägenheter har en platt-TV, en matplats och ett eget badrum.

En kaffebryggare och en elektrisk tekanna finns också på Apartments Aerial. Den närmaste flygplatsen ligger i staden Dubrovnik, och det här boendet erbjuder även biluthyrning. Bara 19 km från boendet ligger Dubrovniks flygplats.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Apartments Aerial har fått 9.5 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Apartments Aerial anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartments Zicara

Apartments Zicara

Petra Kresimira IV 9, Ploce, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
0.3 km
ca. 86 €


Apartments Zicara ligger 5 minuters promenad från stranden och erbjuder boende i Dubrovnik. Detta boende, som ligger 200 meter från Gamla stan, har luftkonditionerade boenden som har en balkong. Alla lägenheter har ett kök och en matplats.

Boendets tvättmöjligheter är också tillgängliga för gästerna. Gäster kan njuta av utsikten över havet från terrassen. Banje Beach ligger en kort promenad bort. Kollektivtrafik finns tillgänglig i närheten. Andra populära tjänster och faciliteter på det här boendet inkluderar gratis parkering, flygplatstransfer och en mängd luftkonditionerade rum.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Apartments Zicara har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartments Zicara anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartment Panarea

Apartment Panarea

Điva Natali 2, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
1.3 km
ca. 92 €


Apartment Panarea ligger 2 km från Onofrios fontän och 2 km från Pile Gate, 5 minuters promenad från stranden. Här erbjuds även gratis WiFi och privat parkering. De luftkonditionerade lägenheterna på detta boende ligger 2 km från Orlando Column.

Lägenheterna med ett sovrum på Apartment Panarea har ett vardagsrum och en platt-TV. Lägenheten har även ett kök och ett badrum. Några av de andra populära sevärdheterna i närheten av boendet är Minceta-tornet, Stradun och Dubrovniks linbana. Gäster som bor på det här boendet kan också utnyttja flygplatsens flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Apartment Panarea har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartment Panarea anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Charming view old town ap, with free parking

Charming view old town ap, with free parking

9 Kriva ulica, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
0.6 km
ca. 86 €


Gratis parkering framför gamla stan och 12 minuters promenad från stranden är några av höjdpunkterna i Apartment Charming, som ligger i staden Dubrovnik. Detta boende ligger bara sex minuter från Beach uli och en halvmil från Buza Beach och erbjuder boende med luftkonditionering och balkong.

Lägenheten har en matplats, en platt-TV, ett kök och utsikt över trädgården. Handdukar och sängkläder tillhandahålls också. Detta boende ligger nära Porporela Beach, Onofrios fontän och Pile Gate, har gratis parkering och ligger bara 16 km från Dubrovniks flygplats.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Charming view old town ap, with free parking har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Charming view old town ap, with free parking anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Villa Ivan

Villa Ivan

Čilipska 21 a, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
1.9 km
ca. 86 €


Villa Ivan ligger inom 12 minuters promenad från stranden och 2 km från stadens Beach uli och erbjuder boende med gratis WiFi och en trädgård. Gäster som bor på detta boende kan också utnyttja gratis privat parkering. Detta pensionat, som är ett 3-stjärnigt boende, har en bagageförvaring och en resedisk.

Receptionen som är öppen dygnet runt, en terrass och utsikt över staden är några av höjdpunkterna på det här boendet. Varje rum har luftkonditionering, skrivbord och havsutsikt. Några av rummen har också ett kök och en spis. Alla rum har en elektrisk tekanna. Badrummen är privata.

Rummen på Villa Ivan har en sittgrupp. Några av de populära sevärdheterna i närheten av boendet är Lapad Bay Beach, Onofrios fontän och Pile Gate. Närmaste flygplats ligger i staden Dubrovnik, och boendet har en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Andra populära tjänster och faciliteter på det här boendet inkluderar gratis parkering, flygplatstransfer och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Villa Ivan har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Villa Ivan anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartments Sv.Jakov

Apartments Sv.Jakov

Frana Supila 47, Ploce, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
1.1 km
ca. 92 €


Apartments Svetlana ligger inom 5 minuters promenad från stranden och erbjuder utsikt över ön Lokrum. Det ligger också 1 900 meter från Dubrovniks gamla stadsdel. Stadens mest populära strand, Banje Beach, kan nås genom att gå 1 000 meter bort.

Lägenheterna och rummen på Hotel Dubrovnik har utsikt över havet. Alla boenden har en balkong eller uteplats och alla har gratis Wi-Fi. Gäster som bor på det här boendet kan också ordna utflykter till Elaphiteöarna. En stenstrand ligger bara några hundra meter från boendet.

Promenaden Stradun ligger en kort promenad bort, och stadens historiska murar och kyrkan St Vlaho ligger också i närheten. Busstationen i staden Dubrovnik ligger cirka 5 km bort. Andra populära tjänster och faciliteter på detta boende är gratis parkering, flygplatstransfer och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Apartments Sv.Jakov har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Apartments Sv.Jakov anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Batala1 - City marina apartment

Batala1 - City marina apartment

1 Ulica od Batale Apt.2 - 1st floor, Lapad, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
2.4 km
ca. 92 €


City marina apartment Batala1 ligger i stadsdelen Lapad i Dubrovnik, 10 minuters promenad från stranden. Detta boende har en tvättmaskin och en terrass. Gäster som bor på det här boendet kan också dra nytta av gratis WiFi och privat parkering.

Lägenheter med 3 sovrum med balkong och utsikt över staden ligger i ett lugnt område och kan hyras. Alla boenden har en platt-TV, en matplats och ett kök. Handdukar och sängkläder finns också tillgängliga mot en extra avgift. Fastighetens lekplats ligger också i närheten.

Den närmaste flygplatsen ligger i staden Dubrovnik, cirka 18 km från boendet. Andra populära tjänster och faciliteter på det här boendet är gratis parkering, flygplatstransfer och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Batala1 - City marina apartment har fått 10 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Batala1 - City marina apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ivana central apartment

Ivana central apartment

Ulica Iva Vojnovića, 20000 Dubrovnik, Croatia

9.2 / 10
1.6 km
ca. 39 €


Ivana är en central lägenhet i Dubrovnik, som ligger 2 minuter från stranden. Här erbjuds luftkonditionering och en trädgård. Detta boende ligger också 2 km från Ploce Gate och 2 km från Orlandos kolonn.

Ivanas centrala lägenhet har ett kök och en balkong med utsikt över trädgården. Den har 1 sovrum och 1 badrum. Här finns även sängkläder, en platt-TV och handdukar. Några av de områden som är populära inom 10 minuters promenad från det här boendet är Buza Beach och Onofrios fontän.

Flygplatsen i staden Dubrovnik ligger cirka 18 km från boendet. Andra populära tjänster och faciliteter på det här boendet inkluderar gratis parkering, flygplatstransfer och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 39 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Ivana central apartment har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
Room Ivan

Room Ivan

21 Čilipska ulica, 20000 Dubrovnik, Croatia

9 / 10
1.9 km
ca. 39 €


Room Ivan ligger inom 10 minuters promenad från stranden och inom 12 minuters promenad från stadens berömda sevärdheter och är ett pensionat som erbjuder gratis WiFi och privat parkering. Här finns även familjerum och en terrass.

Rummen på Hotel Dubrovnik har luftkonditionering och ett skrivbord. De har även ett eget badrum och en platt-TV. Vissa rum har ett kök, medan andra har en brödrost och en elektrisk tekanna.

Alla rum på Room Ivan har en sittgrupp. Några av de områden som är populära i närheten av boendet är Lapad Bay Beach, Onofrios fontän och Pile Gate. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är gratis parkering, flygplatstransfer och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 39 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Room Ivan har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
Apartment Dube

Apartment Dube

Ulica Iva Vojnovića, 20000 Dubrovnik, Croatia

9.3 / 10
1.6 km
ca. 43 €


Apartment Dube ligger i Dubrovnik, ett stenkast från Beach uli och har en trädgård. Lägenheten ligger också 2 km från Ploce Gate och 2 km från Orlandokolonnen. Detta boende ligger cirka 15 minuter från Love Stories Museum.

Boendet ligger bara 10 minuters promenad från stranden och inom 12 minuters promenad från stadens berömda sevärdheter, såsom Minceta-tornet och Dubrovniks murar. Alla rum på hotellet har luftkonditionering och skrivbord. De har även ett eget badrum och en platt-TV. Vissa av rummen har ett kök, ett kylskåp och en diskmaskin.

Gäster som bor på Apartment Dube kan räkna med att få en ugn. Populära områden i närheten av boendet är bland annat Buza Beach, Onofrios fontän och Pile Gate. Den närmaste flygplatsen ligger i staden Dubrovnik. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är gratis parkering, flygplatstransfer och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 43 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Apartment Dube har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
Rooms Ivan

Rooms Ivan

Čilipska 21 A, 20000 Dubrovnik, Croatia

9.4 / 10
1.9 km
ca. 43 €


Guesthouse Ivan ligger inom 12 minuters promenad från stranden och erbjuder gratis WiFi och privat parkering. Det ligger också 2 km från Beach uli och 2 km från Ploce Gate. Gäster som bor på denna anläggning kan njuta av gratis privat parkering.

Det gemensamma köket på hotellet gör det möjligt för gästerna att njuta av en terrass. Alla rum har luftkonditionering och ett kylskåp. De har också en hårtork, ett skrivbord, en ugn och ett kök. Vissa enheter på boendet har utsikt över havet och terrassen. Alla rum på hotellet har ett eget badrum och är utrustade med en garderob.

Alla rum på hotellet har sängkläder och handdukar, och personalen kan tala både kroatiska och engelska i den dygnet runt öppna receptionen. Flygplatsen i staden Dubrovnik ligger cirka 18 km från boendet. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är gratis parkering, flygplatstransfer och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 43 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Rooms Ivan har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
Apartment Agava

Apartment Agava

16B Janjinska ulica, Lapad, 20000 Dubrovnik, Croatia

9.4 / 10
2.6 km
ca. 56 €


Apartment Agava ligger i stadsdelen Lapad i Dubrovnik och erbjuder gratis privat parkering och en terrass. Detta luftkonditionerade boende har två separata sovrum och ett vardagsrum. Den har även ett kök och en tvättmaskin.

Lägenheten har en platt-TV och ligger nära några av stadens populära sevärdheter, såsom Lapad Bay, Buza Beach och Copacabana Beach. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av gratis parkering och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 56 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Apartment Agava har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
Apartments Summer Romance

Apartments Summer Romance

106b Ulica Andrije Hebranga, 20000 Dubrovnik, Croatia

3 / 5 *
2.4 km
ca. 57 €


Gratis privat parkering, utsikt över staden och gratis WiFi finns på Apartments Summer Romance, som ligger 15 minuters promenad från Bellevue Beach. Alla lägenheter har en sittgrupp, ett kök och ett eget badrum.

Den närmaste stranden är Lapad Bay Beach, medan boendet ligger 2 km från Copacabana Beach. Flygplatsen i staden Dubrovnik ligger i närheten, och boendet har en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, flygplatstransfer och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Apartments Summer Romance har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartments Summer Romance anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
4ML2

4ML2

35 Ulica bana Josipa Jelačića, 20000 Dubrovnik, Croatia

/ 10
1.6 km
ca. 58 €


  1. 2 ligger i Dubrovnik, 3 minuters promenad från Beach uli och 1 km från Bellevue Beach, och erbjuder boende med gratis WiFi och platt-TV. Denna lägenhet ligger också nära Orlando Column och Ploce Gate. Detta luftkonditionerade boende har ett kök och ett badrum.

Lägenheten 4ML2 har en terrass, och gästerna kan använda den för egen del. Några av stadens populära sevärdheter är Buza Beach, Onofrios fontän och Pile Gate. Flygplatsen i staden Dubrovnik ligger i närheten. Gäster som bor på det här boendet kan också använda en avgiftsbelagd flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 58 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • 4ML2 har fått av 10 poäng. Detta är exceptional 10.
Luxury Downtown West Apartment Dubrovnik

Luxury Downtown West Apartment Dubrovnik

Hrvatskog crvenog križa 10 , 20000 Dubrovnik, Croatia

9.9 / 10
2.1 km
ca. 67 €


Den lyxiga lägenheten Downtown West Apartment ligger i Dubrovnik, 8 minuters promenad från Lapad Bay Beach och 9 minuters promenad från Bellevue Beach, och erbjuder boende med gratis WiFi och platt-TV. Detta boende har även en balkong. Alla de luftkonditionerade lägenheterna har ett badrum och en sittgrupp.

Lägenheten har en matplats och ett kök som är utrustat med diskmaskin, kylskåp och spis. Den ligger nära några av stadens populära sevärdheter, till exempel Beach uli och Onofrios fontän. Den närmaste flygplatsen ligger i staden Dubrovnik, cirka 18 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Luxury Downtown West Apartment Dubrovnik har fått 9.9 av 10 poäng. Detta är exceptional.
M2 Apartment Dubrovnik

M2 Apartment Dubrovnik

9 Liechtensteinov put, 20000 Dubrovnik, Croatia

9.8 / 10
1.6 km
ca. 68 €


Lägenheten M2 ligger i Dubrovnik, 3 minuters promenad från Beach uli och 1 km från stranden Beach uli, och erbjuder boende med gratis WiFi och ett kasino. Här finns även en gemensam lounge och luftkonditionering.

Lägenheten har en matplats och ett kök som är utrustat med diskmaskin, kylskåp och spis. Den har 2 sovrum och 1 badrum. Handdukar och sängkläder ingår också. Detta boende ligger nära några av stadens populära sevärdheter, till exempel Onofrios fontän och Buza Beach.

Den närmaste flygplatsen ligger i staden Dubrovnik, cirka 18 km från boendet. Här finns gratis parkering, gratis flygplatstransfer mot avgift och husdjursvänliga rum. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, flygplatstransfer och restaurang.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • M2 Apartment Dubrovnik har fått 9.8 av 10 poäng. Detta är exceptional.
M&P- Lovely 1-bedroom condo with free parking

M&P- Lovely 1-bedroom condo with free parking

10 Hrvatskog Crvenog Kriza, 20000 Dubrovnik, Croatia

9.6 / 10
2.1 km
ca. 85 €


Lägenheten M&P-Lovely ligger i ett lugnt område i Dubrovnik, 20 minuters promenad från stranden Ouija och 2 km från Pile Gate. Här erbjuds luftkonditionering och gratis privat parkering. Boendet ligger också 8 minuters promenad från La Pad Bay Beach och Beach oli-stranden.

Lägenheten har en platt-TV, en matplats och ett kök. Den har även en balkong med utsikt över staden. Några av de populära sevärdheterna i närheten av boendet är Lapad Bay, Onofrios fontän och Love Stories Museum. Flygplatsen i staden Dubrovnik ligger i närheten.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • M&P- Lovely 1-bedroom condo with free parking har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
Apartment Maro

Apartment Maro

11 Žudioska ulica, Old Town, 20000 Dubrovnik, Croatia

9.7 / 10
643.6 km
ca. 58 €


Lägenheten M&P-Lovely ligger i ett lugnt område i staden Dubrovnik, 20 minuters promenad från Beach uli och 2 km från stranden Beach oli. Här finns gratis WiFi och en platt-TV. Den luftkonditionerade lägenheten har även en sittgrupp och ett kök. Ett sovrum har ett badrum med gratis toalettartiklar och en hårtork.

Sängkläder och handdukar finns på Apartment Maro, som ligger nära några av stadens populära sevärdheter, till exempel Banje Beach, Orlando Column och Ploce Gate. Den närmaste flygplatsen ligger i staden Dubrovnik, 15 km från boendet. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, flygplatstransfer och restaurang.


  • En natt kostar omkring 58 €.
  • Det är 643.6 kilometer till centrum.
  • Apartment Maro har fått 9.7 av 10 poäng. Detta är exceptional.