Brügge: 76+ Billiga Och Högst Rankade Hotell För Två Personer I Centrum

Besöker du Brügge? Vi har plockat ut de bäst rankade ställena för mindre än 149 € per natt.

Billiga hotell i Bruges är perfekta för turister som vill uppleva staden på en budget.

Brügge är en av de vackraste städerna i norra Europa, med kanaler, kullerstensgator och medeltida arkitektur. Det är svårt att inte bli förälskad i kanalerna, broarna, de ljust målade byggnaderna och den medeltida arkitekturen.

Den gamla staden är liten och lätt att utforska till fots eller på cykel, vilket gör den till en perfekt plats för en kort semester.

Billiga hotell är sällsynta i Brugge, så du måste verkligen jämföra för att få en uppfattning om priserna. Du kommer att upptäcka att hotell i Bruges kan vara mycket dyra.

Det finns dock många billiga hotell direkt i centrala Bruges. Tyvärr måste du göra en hel del efterforskningar och jämförelser för att hitta ett som ger bra valuta för pengarna.

Vi har gjort jobbet åt dig och presenterar dig våra handplockade boenden som inte bara är billiga, utan som också har fått de bästa gästomdömena.

Vår lista över 76+ billiga och högst rankade hotell i Brygge

Vi letade efter billiga men mycket bra mellanklasshotell i staden och hittade några som inte kommer att spräcka din budget.

För 10 av de 76+ boendena kunde vi till och med hitta ett pris för ett dubbelrum på 85€ eller mindre per natt! Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
Hotel Portinari

Hotel Portinari

t Zand 15, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.6 km
ca. 87 €


Portinari har en terrass och underjordisk parkering. Alla rum har en platt-TV och en minibar. Du kan också använda gratis Wi-Fi i alla utrymmen. En frukostbuffé serveras varje morgon. Varje rum har ett eget badrum med dusch eller badkar.

Efter en dag med sightseeing kan gästerna njuta av en drink eller en belgisk öl i Portinaris lounge eller bar. Tågstationen och shoppingdistriktet ligger båda cirka 10 minuter bort. Badorterna Blankenberge, Knokke-Heist och Zeebrugge ligger också cirka 16 miles bort.

Portinari ligger bara 35 minuter från Gent. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum och bar. Andra tjänster är bland annat kaffekokare och terrass.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Portinari har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Portinari anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Velotel Brugge

Velotel Brugge

Handboogstraat 1, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
2.1 km
ca. 90 €


Hotellet, som ligger bara 2,5 km från stadens centrum, ligger också nära några av stadens populära landmärken, såsom Belfryt och torget. Gästerna kan njuta av gratis wi-fi på hela hotellet. Velotels fitnessområde och bastu är dessutom gratis.

Portinari har en mängd olika faciliteter och tjänster, till exempel värdeskåp, arbetsbord och TV. Alla rum har ett eget badrum med badkar eller dusch. Restaurangen 'O'Vélo' serverar franska och belgiska rätter under sommarsäsongen. Gästerna kan också hyra en cykel eller utnyttja hotellets taxiservice dygnet runt.

Förutom gratis WiFi kan gästerna även spela tennis i hotellets olika spelmöjligheter. Velotel är också omgivet av ett grönområde och det finns en busshållplats i närheten. Gästerna kan utnyttja gratis parkering i närheten av hotellet.

Några av hotellets andra populära tjänster är gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och bar. Familjerum och rökfria rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Velotel Brugge har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Velotel Brugge anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Ter Brughe

Hotel Ter Brughe

Oost Gistelhof 2, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.5 km
ca. 91 €


Frukostbuffén serveras i en välvd källare, och gästerna kan njuta av panoramautsikt över vattnet. Alla rum på Ter Brughe har gratis internet, TV och minibar. Badrummen är utrustade med gratis toalettartiklar, hårtork och badkar. Under sommarsäsongen kan gästerna njuta av en drink eller en öl utomhus på hotellets terrass.

Hotel Ter Brughe har ett idealiskt läge i Saint-Gillis, nära Augustijnenbron. Det ligger 7 minuters bilresa från tågstationen och stadens historiska sevärdheter. På grund av sitt historiska värde har hotellet varken luftkonditionering eller hiss. Gäster kan endast parkera på hotellets begränsade parkeringsplats efter bokning.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Ter Brughe har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Ter Brughe anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Rosenburg Hotel Brugge

Rosenburg Hotel Brugge

Coupure 30, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.8 km
ca. 94 €


Rosenburg Hotel ligger 5 minuters promenad från Rosenträdgården och erbjuder rymliga rum som är utrustade med moderna bekvämligheter. På morgonen kan gästerna njuta av en utsökt frukostbuffé i Orangeriet. Hotellets bar är också ett utmärkt ställe att koppla av efter en lång dag av utforskning. Gästerna kan också hyra cyklar eller använda hotellets 24-timmarsreception.

Hotellet erbjuder gratis WiFi och är perfekt för dem som vill hålla kontakten med sin familj, sina vänner och kollegor. Några av de andra populära tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, bar och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 94 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Rosenburg Hotel Brugge har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Rosenburg Hotel Brugge anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Guesthouse De Roode

Guesthouse De Roode

Rodestraat 51, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.8 km
ca. 94 €


Familjevänliga pensionat som Guesthouse De Roode erbjuder sina gäster en terrass. Gästerna kan också ordna privat parkering mot en extra kostnad. Alla gästrum på boendet har en sittgrupp, en platt-TV, ett kök och en matplats. Badrummen är utrustade med gratis toalettartiklar, hårtork och dusch.

Gäster som bor på De Roode kommer att få tillgång till en vattenkokare och en garderob. Några av de andra populära sevärdheterna i området är Jerusalemkyrkan, St George's Archers' Guild och Basilica of the Holy Blood. Den närmaste flygplatsen ligger i Oostende, som ligger 21 miles från hotellet. Andra populära tjänster är gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och terrass.


  • En natt kostar omkring 94 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Guesthouse De Roode har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Guesthouse De Roode anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Aragon

Hotel Aragon

Naaldenstraat 22, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.3 km
ca. 95 €


Hotel Aragon ligger 5 minuters promenad från den historiska stadskärnan och erbjuder gratis WiFi och en omfattande frukost. Alla rum är utrustade med platt-tv och har modern inredning. Lägenheterna har även ett kök och ett vardagsrum.

Frukostbuffén på Aragon Hotel serveras i hotellets matsal och innehåller ett brett utbud av färska produkter och bröd. Gästerna kan också njuta av en mängd lokala och internationella rätter på de närliggande restaurangerna. Hotellet ligger också nära den allmänna parkeringen De Biekorf. Andra populära tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, bar och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Aragon har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Aragon anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Central Bruges B&B

Central Bruges B&B

Bilkske 56, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
1.0 km
ca. 100 €


Baren på plats på Central Bruges B&B serverar frukost och erbjuder gästerna en mängd olika drycker. Alla rum har platt-TV och eget badrum. Gästerna kan också njuta av gratis toalettartiklar och ett badkar eller en dusch. Boendet har även en gemensam lounge.

Belfryggen i Brygge ligger på ett avstånd av 2 950 meter från Central B&B. Marknadstorget ligger 0,6 kilometer bort. Antwerpens internationella flygplats ligger i närheten. Andra populära tjänster inkluderar 24-timmarsreception, bar och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Central Bruges B&B har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Central Bruges B&B anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Grand Hotel Normandy

Grand Hotel Normandy

Hoefijzerlaan 37, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.6 km
ca. 102 €


Grand Hotel Normandy ligger 5 minuters promenad från en inomhuspool och erbjuder gratis WiFi i hela hotellet. Alla rum har platt-TV och eget badrum. Gäster som bor på denna anläggning kan också njuta av ett skrivbord och gratis Wi-Fi på hela hotellet.

Varje morgon serveras hotellets frukostbuffé i matsalen. Gästerna kan också njuta av en mängd lokala och internationella rätter på de närliggande restaurangerna. I hotellets bar serveras en mängd olika drycker och belgiska öl. Under vintersäsongen är hotellets uppvärmda inomhuspool tillgänglig för gästerna. Gästerna kan också träna gratis i hotellets fitnessområde.

Hotellet ligger cirka 0,9 km från järnvägsstationen i staden Brygge, och den kan nås med kollektivtrafik eller taxi inom 10 till 15 minuter. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av en mängd olika sevärdheter, till exempel Chokladmuseet och Groeninge Museum. Några av de andra populära tjänster som erbjuds av hotellet är gratis parkering, en bar och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 102 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Grand Hotel Normandy har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Grand Hotel Normandy anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Martin's Relais

Martin's Relais

Genthof 4, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.3 km
ca. 103 €


Hotel Martin's Relais har ett idealiskt läge nära Belfry och torget, och här finns en fridfull rosenträdgård. Alla rum har ett skrivbord, satellit-TV och minibar. Alla badrum är utrustade med moderna bekvämligheter.

Alla hotellrum har te- och kaffefaciliteter, och baren på plats serverar belgiska öl under sommarsäsongen. Restaurangen Martin's Relais ligger också i stadens historiska centrum, och det är 10 minuters promenad från Groeninge-museet. Hotellets stora frukostrum rymmer upp till två personer, och här serveras en frukostbuffé.

Konserthuset ligger cirka 15 minuter bort. Några av de andra populära faciliteterna på denna anläggning är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering och bar. Rökfria rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 103 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Martin's Relais har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Martin's Relais anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Le Bois De Bruges

Hotel Le Bois De Bruges

Vrijdagmarkt 5-6, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.6 km
ca. 106 €


Cykeluthyrning och gratis WiFi finns också tillgängliga på Hotel Le Bois De Bruges. Alla hotellets luftkonditionerade rum är utrustade med platt-TV och värdeskåp. Badrummen är utrustade med gratis toalettartiklar och badkar eller dusch. Vissa av enheterna har även extra utrymme.

Le Bois De Bruges erbjuder en mängd olika matalternativ i hotellets omedelbara närhet. Järnvägsstationen i staden Brügge ligger bara 0,6 km bort, och Groeninge Museum ligger bara 0,9 km bort. Gäster som bor på denna anläggning kan också dra nytta av hotellets 20 minuters bilresa till havet.

Hotellets mest populära tjänster inkluderar gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum och bar. Familjerum och rökfria rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 106 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Le Bois De Bruges har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Le Bois De Bruges anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Acacia

Hotel Acacia

Korte Zilverstraat 5, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.2 km
ca. 106 €


Hotel Hotel Acacia har en bar med öppen spis, och här finns även ett piano och en allmän dator. Alla rum har platt-TV, och gratis WiFi finns tillgängligt i hela anläggningen. Minibar, skrivbord och gratis kaffe- och tefaciliteter ingår också som standard.

Vid incheckningen får gästerna en gratis stadskarta och ett rabattkort för olika lokala attraktioner. Hotel Acacia ligger bara 5 minuter från Groeninge Museum, medan King Albert I-parken och konserthuset båda ligger cirka 10 minuter bort.

Några av de andra populära tjänsterna som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering och bar. Rökfria rum är också tillgängliga. Familjerum och rökfria rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 106 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Hotel Acacia har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Acacia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
NH Brugge

NH Brugge

Boeveriestraat 2, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.8 km
ca. 107 €


NH Brugge ligger 2 800 meter från järnvägsstationen i staden Brygge och erbjuder elegant boende med gratis WiFi. Alla rum har en varm interiör i lantlig stil och är utrustade med kassaskåp och kabelkanaler. Gäster kan också njuta av kaffe- och tefaciliteter på detta boende.

Efter en lång dag kan gästerna njuta av en drink i trädgården eller ta en paus från sitt hektiska schema genom att läsa en tidning på terrassen. Hotellet har även ett fitnesscenter med utsikt över trädgården och erbjuder en frukostbuffé varje morgon. Gäster som bor på detta hotell kan också njuta av en belgisk öl i Bar Jan Breydel.

Den historiska stadsdelen i Brygge och det centrala torget De Markt ligger bara 0,6 km från NH Brugge. Några av hotellets andra populära tjänster är gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum och fitnesscenter. Alla rum har platt-TV och är utrustade med gratis kaffe- och tefaciliteter.


  • En natt kostar omkring 107 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • NH Brugge har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • NH Brugge anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Dukes' Academie

Dukes' Academie

Wijngaardstraat 7-9, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.8 km
ca. 109 €


Dukes' Academie är ett 5-stjärnigt hotell med bar, trädgård och underjordisk parkering. Gäster som bor på denna anläggning kan njuta av gratis WiFi i hela huset. Alla rum har platt-TV, och de är även utrustade med kylskåp och luftkonditionering.

Mindre än 500 meter bort ligger bryggeriet De Halve Maan och Beguinage. Academie ligger 10 minuters promenad från järnvägsstationen i staden Brygge och staden De Markt. Hotellets dagliga frukostbuffé serveras på denna anläggning, och den har också en mängd färska och tillagade bakverk och kaffe.

I hotellets allmänna utrymmen finns även gratis WiFi. Några av de andra populära tjänsterna som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering och gym.


  • En natt kostar omkring 109 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Dukes' Academie har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Dukes' Academie anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Flanders Hotel

Flanders Hotel

Langestraat 38, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.6 km
ca. 109 €


Flanders Hotel har ett idealiskt läge i centrum av staden Brygge, en halvmil från torget. Alla rum har platt-TV och är utrustade med varma drycker och internationella program. Gäster som bor på denna anläggning kan också njuta av en frukostbuffé i restaurangen, som har utsikt över en damm.

Hotellets dagliga frukostbuffé serveras på denna anläggning, och den innehåller en mängd olika färska och tillagade rätter. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av en mängd lokala öl och cocktails i hotellets bar på plats. Konserthuset ligger också 15 minuters promenad bort. Andra närliggande sevärdheter, såsom Groeninge Museum, ligger också cirka 10 minuter bort.

Tågstationen i staden Brügge ligger ungefär en mil från hotellet. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsparkering, gratis WiFi och en bar. Hotellet har också en mängd faciliteter för handikappade gäster.


  • En natt kostar omkring 109 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Flanders Hotel har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Flanders Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Boutique Hotel Die Swaene

Boutique Hotel Die Swaene

Steenhouwersdijk 1, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.3 km
ca. 127 €


Marknadstorget och Belfryt ligger bara ett par minuter från hotellet, som är känt som Die Swaene. Detta etablissemang ligger också 15 minuters promenad från De Halve Maan Brewery och Beguinage. Andra närliggande sevärdheter som Groeninge Museum ligger också cirka 10 minuter bort. Några av hotellets andra populära tjänster är en pool, gratis WiFi och en bar.


  • En natt kostar omkring 127 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Boutique Hotel Die Swaene har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Boutique Hotel Die Swaene anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
B&B Saint-Sauveur Bruges

B&B Saint-Sauveur Bruges

Sint-Salvatorskerkhof 15, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.5 km
ca. 128 €


Saint-Sauveur B&B ligger i hjärtat av staden Brygge och erbjuder gratis WiFi, ett bibliotek och cykeluthyrning. Alla rum har trägolv och en sittgrupp samt platt-TV med kabelkanaler och en iPad. Varje enhet har också ett eget badrum med hårtork och gratis toalettartiklar.

Vissa enheter på B&B Auberge Saint-Sauveur har eldstäder och extra utrymme. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av en färsk och lagad frukost varje morgon. Andra inrättningar, såsom barer och restauranger, finns i närheten. Järnvägsstationen i staden Brygge ligger cirka en mil bort.

Boudewijn Seapark ligger drygt två mil från B&B Auberge Saint-Sauveur. Det är en 20 minuters bilresa bort från den belgiska Nordsjökusten. Några av de andra populära tjänsterna som hotellet erbjuder är 24-timmarsparkering, gratis WiFi och en bar.


  • En natt kostar omkring 128 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • B&B Saint-Sauveur Bruges har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • B&B Saint-Sauveur Bruges anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
B&B 1669

B&B 1669

Sint-Salvatorskerkhof 16, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.5 km
ca. 128 €


Detta B&B som ligger i 1600-talet har gratis WiFi. Alla rum är inredda med naturmaterial och har eldstäder och träbjälkar. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av kabel-tv och extra långa sängar. Denna anläggning ligger bara 5 minuters promenad från Groeninge Museum.

Half Moon Brewery och Beguinage ligger båda cirka 10 minuter bort. Gent ligger cirka 40 minuter bort. Några av de andra populära tjänsterna som hotellet erbjuder är 24-timmarsparkering, gratis WiFi och en bar. Familjerum, rökfria rum och terrass är några av de andra populära egenskaperna hos hotellet.


  • En natt kostar omkring 128 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • B&B 1669 har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • B&B 1669 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Dukes' Arches Brugge Adults only

Dukes' Arches Brugge Adults only

Hoogstraat 20, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.3 km
ca. 130 €


The Dukes' Arches Adults Only är ett boende som har ett hälsocenter inne i hotellets 1500-talskällare. Alla rum har luftkonditionering, och de kan också njuta av gratis Wi-Fi och kaffe/tefaciliteter. Gäster som bor på detta hotell kan dessutom få tillgång till hotellets privata badrum, som har en mängd gratis toalettartiklar.

Hotellets fitnessområde är perfekt för både aktiva och rökfria gäster. Frukostrummet är också tillgängligt dagligen, och det har utsikt över gårdsträdgården. Andra populära tjänster är 24-timmarsparkering, gratis WiFi, valutaväxling och tvättstuga. Peellaert Adults Only erbjuder även privat parkering och gratis Wi-Fi.


  • En natt kostar omkring 130 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Dukes' Arches Brugge Adults only har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Dukes' Arches Brugge Adults only anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Grand Hotel Casselbergh Brugge

Grand Hotel Casselbergh Brugge

Hoogstraat 6, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.3 km
ca. 131 €


Grand Hotel Casselbergh Brugge är ett 4-stjärnigt boende som har ett hälsocenter och en 1500-talskällare. Alla rum har platt-TV och gratis WiFi. Gäster som bor på detta hotell kan också få tillgång till hotellets olika tjänster och faciliteter via den gamla och den moderna flygeln.

Hotellet ligger 15 minuters promenad från bryggeriet De Halve Maan och Beguinage. I hotellets hälsocenter finns turkiskt bad, hamam och bastu. Denna anläggning har också ett fitnesscenter och en mängd olika massagebehandlingar. I hotellets frukostrum serveras en frukostbuffé.

Hotellets bar har originaldetaljer och har även en öppen spis. Andra populära tjänster är 24-timmarsparkering, gratis WiFi, valutaväxling och fitnesscenter. Familjerum, rökfria rum och en bar är några av de andra populära egenskaperna hos hotellet.


  • En natt kostar omkring 131 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Grand Hotel Casselbergh Brugge har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Grand Hotel Casselbergh Brugge anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Jan Brito

Hotel Jan Brito

Freren Fonteinstraat 1, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.5 km
ca. 137 €


Baronessan de Gieys tidigare hem är Hotel Jan Brito, som har en innergård, en bar och originaldetaljer. Alla rum är luftkonditionerade och har även satellit-TV och minibar. Rummen på hotellet är individuellt inredda och har unika funktioner.

Stadshuset och Musea Brugge ligger bara 5 minuters promenad från Hotel Jan Brito. Järnvägsstationen i staden Brügge ligger också cirka 0,9 km bort. Gästerna kan använda hotellets cykeluthyrning för att utforska området. Frukostbuffén serveras i baronessans före detta bibliotek och består av äggröra, croissanter och bacon.

Hotellets trädgårdspaviljong är också ett populärt inslag, eftersom den har ett hamam, en bastu och ett fitnessområde. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsparkering, gratis WiFi, valutaväxling och en bar. Rökfria rum, ett bra fitnesscenter och 24-timmarsparkering är några av de andra populära egenskaperna hos hotellet.


  • En natt kostar omkring 137 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Jan Brito har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Jan Brito anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Radisson Blu Hotel, Bruges

Radisson Blu Hotel, Bruges

Frank Van Ackerpromenade 17, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
1.4 km
ca. 137 €


Familjerum finns också tillgängliga på hotellet, som också har en terrass. Alla rum är luftkonditionerade och har även en sittgrupp, en platt-TV och gratis WiFi. Gäster som bor på detta hotell kan dessutom få tillgång till hotellets 24-timmarsreception.

Alla rum på hotellet har sängkläder och handdukar, och en frukostbuffé serveras dagligen. Den närmaste flygplatsen ligger i Oostende, som ligger 19 miles från anläggningen. Andra populära sevärdheter inom 20 minuters promenad från hotellet är Beguinage, Minnewater och konserthuset.

Till hotellets mest populära funktioner hör 24-timmarsparkering, gratis WiFi, bar och restaurang. Rökfria rum, ett bra fitnesscenter och 24-timmarsparkering är några av de andra populära egenskaperna hos hotellet.


  • En natt kostar omkring 137 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Radisson Blu Hotel, Bruges har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Radisson Blu Hotel, Bruges anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Wellness Sweet Bonihu B&B

Wellness Sweet Bonihu B&B

Fortuinstraat 79, Assebroek, 8310 Bruges, Belgium

4 / 5 *
2.1 km
ca. 138 €


Wellness Sweet Bonihu B&B har ett idealiskt läge i hjärtat av staden Brygge, mindre än 2,5 km från Basilica of the Holy Blood. Detta boende erbjuder även gratis WiFi och en trädgård. Detta hotell har rökfria rum och en mängd olika tjänster. Gäster som bor på denna anläggning kan också få tillgång till hotellets 24-timmarsreception.

Snackbaren på hotellet serverar förfriskningar. Alla rum på Wellness Sweet Bonihu B&B har luftkonditionering. De har också ett skrivbord, en platt-TV och ett eget badrum med utsikt över trädgården. Gäster som bor på detta hotell kan dessutom välja att njuta av en mängd olika frukostalternativ.

I hotellets wellnessavdelning finns bland annat ett hamam och en bastu. Marknadstorget ligger 1,8 km från boendet, och klockstapeln i Brygge ligger 1,9 km bort. Gäster som bor på denna anläggning kan också få tillgång till hotellets 24-timmarsreception. Flygplatsen vid anläggningen är belägen i Oostende, som ligger 21 miles från hotellet.

Gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum, flygplatstransfer, rumsbetjäning, te/kaffebryggare och bar är några av de andra populära tjänsterna som erbjuds av hotellet.


  • En natt kostar omkring 138 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Wellness Sweet Bonihu B&B har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Wellness Sweet Bonihu B&B anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Guesthouse Mirabel

Guesthouse Mirabel

Boomgaardstraat 15, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.5 km
ca. 143 €


Guesthouse Mirabel erbjuder rymliga rum med gratis WiFi och en queen size-säng. Gäster som bor på denna anläggning kan också få tillgång till hotellets 24-timmarsreception. Varje lägenhet har ett eget badrum och gratis toalettartiklar. En daglig frukostbuffé serveras också på detta boende.

Det finns flera butiker och restauranger inom gångavstånd från Mirabel. Busshållplatsen vid Bruxelles Sint-Walburgakerk ligger cirka 350 meter från hotellet. Järnvägsstationen vid staden Bruxelles kan också nås med 1,1 km. Några av de andra populära tjänster som hotellet erbjuder är 24-timmarsparkering, gratis WiFi, bar och restaurang.


  • En natt kostar omkring 143 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Guesthouse Mirabel har fått 9.8 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Guesthouse Mirabel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Boutique B&B The Townhouse

Boutique B&B The Townhouse

Werkhuisstraat 18, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.6 km
ca. 144 €


Detta radhus i hjärtat av staden Brygge erbjuder en trädgård och ligger 800 meter från Groeninge-museet och Beguinage. Detta bed and breakfast ligger också på gångavstånd från De Halve Maan Brewery. Denna anläggning ligger 5 minuter från stadens främsta sevärdheter.

Hotellet The Townhouse - Boutique B&B är idealiskt beläget nära järnvägsstationen, som ligger cirka 15 minuters promenad bort. Alla dess rum och sviter har platt-TV, och det finns även extra långa sängar. Badrummen är utrustade med moderna inventarier.


  • En natt kostar omkring 144 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Boutique B&B The Townhouse har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Boutique B&B The Townhouse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Crowne Plaza Hotel Brugge, an IHG Hotel

Crowne Plaza Hotel Brugge, an IHG Hotel

Burg 10, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.2 km
ca. 145 €


Det IHG-ägda hotellet Crowne Plaza Hotel erbjuder gratis WiFi och en restaurang. Detta boende har även en pool och ett fitnessområde. Alla rum har kabel-tv och minibar. Badrummen på hotellet har dusch eller badkar. Gäster som bor på denna anläggning kan dessutom få tillgång till hotellets kaffe- och tefaciliteter.

Vissa av rummen på Hotel Brugge har ursprungliga träbjälkar. Gäster som bor på det här boendet kan också ta en promenad genom hotellets källare, där det finns rester av en kyrka från 1100-talet och en 1000 år gammal mur. Plaza Cafe ligger också 10 minuters promenad bort. Gäster kan njuta av en mängd olika matalternativ på denna anläggning.

Crowne Plaza Hotel i staden Brygge har ett idealiskt läge nära Beguinage och Halve Maan-bryggeriet. Detta boende har en swimmingpool och gratis WiFi. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och bar.


  • En natt kostar omkring 145 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Crowne Plaza Hotel Brugge, an IHG Hotel har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Crowne Plaza Hotel Brugge, an IHG Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Salvators

Hotel Salvators

Sint-Salvatorskerkhof 17, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.5 km
ca. 77 €


Hotel Hotel Salvators erbjuder gratis WiFi, bastu och cykeluthyrning. Alla rum har ett eget badrum, och de kan också vara utrustade med badkar eller dusch. Gäster som bor på denna anläggning har dessutom tillgång till hotellets kaffe- och tefaciliteter.

Vissa av rummen på hotellet har utsikt över staden. Gäster som bor på denna anläggning kan också njuta av en drink i hotellets bar, och de kan få tillgång till gratis fast internet eller läsa böcker via hotellets lounge. Hotel Salvators ligger också 10 minuters promenad från stadens viktigaste museer.

Belfryggen ligger 5 minuters promenad från marknadsplatsen, och järnvägsstationen ligger cirka 15 minuter bort. Några av de andra populära tjänsterna som hotellet erbjuder är gratis parkering, en bar och en bubbelpool.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Salvators har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Salvators anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Maraboe

Hotel Maraboe

Hoefijzerlaan 9, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.6 km
ca. 77 €


Hotel Maraboe ligger 5 minuters promenad från Grote Markt. Detta boende har gratis wi-fi och spaanläggningar. Alla rum har ett skrivbord och satellit-TV. Gäster som bor på denna anläggning kan också njuta av en kontinental frukost och en mängd andra fritidstjänster.

Maraboe Hotels läsrum har bekväma stolar och en dator. Tågstationen i staden Brygge ligger mindre än 15 minuter bort. Halve Maan-bryggeriet och Beguinage ligger båda cirka 10 minuter bort. Hotellet har också en egen taxiservice. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi, fitnesscenter och parkering.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Maraboe har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Maraboe anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
The White Queen B&B

The White Queen B&B

Sint-Joristraat 44, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.6 km
ca. 80 €


The White Queen B&B erbjuder gratis WiFi och ett eget badrum. Alla rum har en dusch, och gratis toalettartiklar och tofflor finns också tillgängliga. Marknadstorget ligger drygt 1 500 meter från boendet, och klockstapeln i Brygge ligger cirka 2 300 meter bort. Flygplatsen i Antwerpen ligger 53 miles bort. Andra populära tjänster som hotellet erbjuder är bar, parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • The White Queen B&B har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • The White Queen B&B anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel du Théâtre

Hotel du Théâtre

Kuipersstraat 18, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.2 km
ca. 82 €


Hotel du Thétre är en historisk byggnad som ligger 800 meter från Belfort och Grote Markt. Gäster som bor på denna anläggning kan njuta av gratis WiFi i allmänna utrymmen. Alla rum har en tv och en minibar. Vissa av rummen på hotellet har utsikt över stadens vackra gator.

Hotel du Thétre har ett idealiskt läge i stadens centrum, 10 minuters promenad från Groeninge Museum. Halve Maan-bryggeriet ligger också 15 minuters promenad bort. Biekorfs busstation ligger mindre än 2 minuter bort. Gäster som bor på det här hotellet kan också nå järnvägsstationen.

I White Queen B&B:s stora frukostrum serveras en mängd olika rätter i amerikansk stil varje morgon. Här erbjuds även en varm frukostbuffé. Andra populära tjänster är bar, parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Hotel du Théâtre har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel du Théâtre anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Golden Tree Hotel

Golden Tree Hotel

Hoefijzerlaan 21, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.6 km
ca. 82 €


Golden Tree Hotel ligger 5 minuters promenad från tågstationen i staden Brygge. Alla dess rum är utrustade med TV, radio och telefon. Alla har ett eget badrum med badkar. Gäster som bor på detta hotell kan också njuta av en kontinental frukost varje morgon.

Golden Tree Hotel ligger 10 minuters promenad från olika barer, restauranger och kaféer. Basilica of the Holy Blood ligger också 12 minuters promenad bort. Gents historiska centrum ligger cirka 35 minuter bort. Andra populära tjänster på hotellet är fitnesscenter, parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Golden Tree Hotel har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Golden Tree Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Poutrelle Guestrooms

Poutrelle Guestrooms

23 Blekerijstraat, Assebroek, 8310 Bruges, Belgium

3 / 5 *
1.3 km
ca. 83 €


Poutrelle B&B har ett idealiskt läge i staden Brygge, 12 minuters promenad från Minnewater. Alla dess lägenheter har en sittgrupp och en platt-TV. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av en kontinental frukost.

Poutrelle Guesthouse erbjuder en trädgård och en terrass. Några av de populära sevärdheterna i närheten av hotellet är bland annat Belfry of Bruges, Beguinage och Basilica of the Holy Blood. Den närmaste flygplatsen ligger i Oostende, 16 miles från boendet. Andra populära tjänster på hotellet är gratis parkering, rökfria rum och kaffe/tebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 83 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Poutrelle Guestrooms har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Poutrelle Guestrooms anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Passage Pure

B&B Passage Pure

Predikherenrei 38, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.8 km
ca. 84 €


B&B Passage Pure ligger 6 km från Basilica of the Holy Blood och erbjuder boende med bar och gratis WiFi. Här finns även ett kök och en platt-TV med kabelkanaler. Detta bed and breakfast ligger dessutom 1,1 km från Minnewater och 1,7 km från konserthuset med samma namn. Alla lägenheter har ett badrum med hårtork och dusch.

B&B Passage Pure ligger också nära några av stadens mest populära sevärdheter, såsom marknadstorget och Belfry of the Flemish. Gäster som bor på detta hotell kan njuta av gratis parkering och rökfria rum. Några av de andra populära tjänsterna som hotellet erbjuder är bar, värmesystem och hårtork.


  • En natt kostar omkring 84 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • B&B Passage Pure har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • B&B Passage Pure anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Bourgoensch Hof

Hotel Bourgoensch Hof

Wollestraat 35, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.2 km
ca. 85 €


Hotel Hotel Bourgoensch Hof är ett 3-stjärnigt hotell som erbjuder gratis WiFi och en terrass med utsikt över kanalerna. Alla rum har kabel-TV och ett kylskåp. Gäster som bor på detta hotell kan också njuta av en kontinental frukost på morgonen. Detta boende ligger 10 minuters promenad från Beguinage och De Halve Maan Brewery.

Bourgoensch Hof ligger 5 minuters promenad från Groeninge Museum. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på denna anläggning är gratis parkering, en bar och en restaurang. Familjerum och rökfria rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Hotel Bourgoensch Hof har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Bourgoensch Hof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
The Rose Suites

The Rose Suites

Elf Julistraat 27, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
1.0 km
ca. 85 €


Rose Suites är ett modernt boende som har ett vardagsrum med trägolv, en platt-TV och ett badrum med dusch och hårtork. Gäster som bor på det här hotellet kan också njuta av gratis WiFi i hela sviten. Köket är tillgängligt i båda sviterna.

Rose Suites ligger 15 minuters promenad från Groeninge Museum. Nordsjökusten och Oostende ligger cirka 30 minuter bort. Tågstationen i staden Brygge ligger också 2,5 km från det här boendet. Andra populära tjänster på hotellet är bar, hiss och värmesystem.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • The Rose Suites har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • The Rose Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Olympia

Hotel Olympia

Magdalenastraat 16, Sint-Michiels, 8200 Bruges, Belgium

3 / 5 *
1.4 km
ca. 86 €


Hotel Olympia ligger i den historiska stadskärnan och är ett 3-stjärnigt hotell som erbjuder gratis WiFi och en bar. Här finns även en trädgård och gratis allmän parkering. Alla dess boenden har en platt-TV och en hårtork. Gäster som bor på detta hotell kan också njuta av en kontinental frukost på morgonen.

Busshållplatsen för Hotel Olympia ligger cirka 1 950 meter från boendet, medan tågstationen för staden Brugge ligger 2 650 meter bort. Hotellet har även gratis parkering och är husdjursvänligt. Andra populära tjänster på hotellet är bar, hiss och restaurang.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Olympia har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Olympia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Gasthof Groenhove

Gasthof Groenhove

Gulden Peerdenstraat 30, Assebroek, 8310 Bruges, Belgium

3 / 5 *
1.6 km
ca. 87 €


Gasthof Groenhove är ett 5-stjärnigt hotell som ligger nära den historiska stadskärnan i Groeninge. Det ligger bara drygt en kilometer från Belfry och marknadstorget. Alla dess boenden har gratis WiFi och privat parkering. Varje rum har en tv, en minibar och ett värdeskåp.

Hotellets privata badrum har ett handfat, en toalett och en dusch. Frukosten serveras i hotellets rymliga vinterträdgård, som har utsikt över Gasthof Groenhoves trädgård. Gäster som bor på denna anläggning kan också begära att få sin frukost levererad till sitt rum.

Tågstationen i staden Brugge ligger 1,5 km från hotellet. Blankenberge Seaside resort ligger också cirka 16 km bort. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på detta hotell är gratis parkering, bar och restaurang.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Gasthof Groenhove har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Gasthof Groenhove anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Jacobs

Hotel Jacobs

Baliestraat 1, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.6 km
ca. 90 €


Hotel Jacobs har ett idealiskt läge nära marknadstorget och klockstapeln i staden Brygge. Gäster som bor på denna anläggning kan njuta av gratis Wi-Fi under hela dagen. Alla dess boenden har en platt-TV, ett skrivbord och gratis toalettartiklar. Frukostbuffén på hotellet innehåller olika typer av mat som ägg, pannkakor och bakverk.

I hotellets bar finns en mängd olika belgiska öl, och den är också behjälplig när gästerna ska utforska stadens historiska centrum. Gäster som bor på det här boendet kan också hyra cyklar. En naturskön promenad längs kanalen leder till stadens shoppingdistrikt och Basilica of the Holy Blood.

Staden Gent kan nås på cirka 35 minuter, medan badorten Blankenberge ligger cirka 16 kilometer bort. Hotellets andra populära tjänster och faciliteter inkluderar hiss, bar och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Jacobs har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Jacobs anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B 't Walleke

B&B 't Walleke

Carmersstraat 41, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.8 km
ca. 90 €


Ett bed and breakfast-företag ligger i den historiska staden Walleke. Det här boendet är utrustat med alla nödvändiga faciliteter för att ge gästerna en fantastisk upplevelse under deras vistelse i staden Brygge. Dess gemensamma vardagsrum har ett kök och är en idealisk plats för att träffa vänner.

Hotel Jacobs har ett idealiskt läge i stadsdelen St Anne, som är omgiven av historiska landmärken som det engelska klostret och spetscentret. Det ligger också en kort promenad från stadens centrum och torget. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av de olika sevärdheterna som finns i närheten.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • B&B 't Walleke har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • B&B 't Walleke anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Het Gheestelic Hof

Hotel Het Gheestelic Hof

Heilige Geeststraat 2, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.5 km
ca. 92 €


Het Gheestelic Hof ligger några minuter från Groeninge Museum, och shoppingdistriktet ligger bara cirka 1 500 meter bort. Gäster som bor på detta hotell kan njuta av gratis parkering vid Zilverpand. Alla boenden har en platt-TV, och vissa av enheterna har gratis WiFi. Alla rum på hotellet har eget badrum.

Frukostbuffén på hotellet serveras varje morgon. Den innehåller olika typer av mat som ägg, bakverk och ost. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av en mängd olika drycker och en innergård. Het Gheestelic Hof ligger 11 minuters promenad från järnvägsstationen i staden Brygge.

Den historiska staden Gent kan nås på cirka 35 minuter med bil eller tåg. Några av hotellets populära funktioner är gratis wi-fi, terrass och uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Het Gheestelic Hof har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Het Gheestelic Hof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B De Vijf Zuilen

B&B De Vijf Zuilen

Graaf de Muelenaerelaan 49, Sint-Jozef, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
1.8 km
ca. 92 €


En mil från staden De Vijf Zuilen ligger ett bed and breakfast som erbjuder gratis WiFi och privat parkering. Detta boende har även ett frukostrum som kan ge gästerna panoramautsikt över trädgården. Alla dess boenden har en platt-TV och en sittgrupp.

Morgonens kontinental frukost serveras på hotellet. Kortriks centrum ligger bara 45 minuter bort, medan De Vijf Zuilen ligger 30 minuter bort. Damme Golf & Country Club ligger också 15 minuters bilresa bort. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, terrass och uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • B&B De Vijf Zuilen har fått 9.7 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • B&B De Vijf Zuilen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Prachtige kamer in centrum Brugge met badkamer !

Prachtige kamer in centrum Brugge met badkamer !

62 Hoefijzerlaan, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.6 km
ca. 92 €


Prachtige kamer är ett bed and breakfast-boende som ligger bara 15 minuters promenad från Minnewater och 1,8 km från Boudewijn Seapark. Alla dess boenden har en platt-TV och en hårtork. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av en mängd olika tjänster och faciliteter.

Några av de populäraste sevärdheterna i närheten av bed and breakfast är Belfry of Bruges, Basilica of the Holy Blood och Beguinage. Närmaste flygplats ligger i Oostende, som ligger 16 km från Prachtige kamer. Rökfria rum, gratis parkering, uppvärmning och terrass är några av de andra funktioner som hotellet erbjuder.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Prachtige kamer in centrum Brugge met badkamer ! har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Prachtige kamer in centrum Brugge met badkamer ! anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Beautiful apartment met zicht Damse vaart @brugge

Beautiful apartment met zicht Damse vaart @brugge

Noorweegse Kaai 8, Sint-Jozef, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
1.8 km
ca. 93 €


Detta boende ligger i hjärtat av staden Brygge och erbjuder boende med gratis WiFi och utsikt över trädgården. Det ligger 1,1 km från Market Square och 1,1 km från Belfry of the City. Denna lägenhet har även privat parkering och ligger bara 2,5 km från Basilica of the Holy Blood.

Den här lägenheten har ett kök och ett vardagsrum. Den har en platt-TV och ett badrum. Beguinagestad och Brygge konserthus ligger 1,5 km från boendet. Handdukar och sängkläder tillhandahålls också.

Flygplatsen i Oostende ligger bara 16 miles från den vackra lägenheten som ligger i Damse vaart @brugge. Andra populära funktioner är gratis parkering, rökfria rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Beautiful apartment met zicht Damse vaart @brugge har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Beautiful apartment met zicht Damse vaart @brugge anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Bryghia

Hotel Bryghia

Oosterlingenplein 4, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.5 km
ca. 93 €


Hotellet ligger bara 8 minuter från marknaden, och alla sevärdheter i området ligger inom gångavstånd. Alla dess boenden har ett eget badrum, och kaffe- och tefaciliteter finns tillgängliga. Gäster som bor på Bryghia kan njuta av en mängd olika tjänster och faciliteter, och i loungen finns en fridfull miljö. Gästerna kan också boka privat parkering på en närliggande plats, som kostar cirka 20 euro per dag.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Bryghia har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Bryghia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Martin's Brugge

Martin's Brugge

Oude Burg 5, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.2 km
ca. 96 €


Martin's Brugge erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter, bland annat en cocktailbar och en terrass. Alla dess boenden har en platt-TV och är utrustade med gratis WiFi. Vissa av rummen på hotellet har träbjälkar. Gäster som bor på denna anläggning kan också njuta av privat parkering på plats.

Restaurangen på Martin's erbjuder en mängd regionala rätter som tillagas med lokala ingredienser. Under dagen kan gästerna njuta av lättare måltider och snacks. Tågstationen i staden Brugge ligger 15 minuters promenad bort. Beguinage och det närliggande Bourgogne de Flandres-bryggeriet ligger båda cirka 10 minuter bort.

Boendet ligger bara 15 meter från Museum-Gallery XPO Salvador Dali. Några av de populära funktionerna på det här boendet är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Martin's Brugge har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Martin's Brugge anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Monsieur Maurice

Monsieur Maurice

Leeuwstraat 8, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.3 km
ca. 101 €


Monsieur Maurice är ett 5-stjärnigt hotell, som ligger cirka 2,5 km från Beguinage, och det är också ett avstånd från Belfry of the City och Market Square. Alla dess boenden har ett skrivbord och en platt-TV. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av en frukostbuffé. Minnewater och Boudewijn Seapark ligger båda cirka 2,2 km från boendet.

Flygplatsen i Oostende ligger bara 30 km från Monsieur Maurice. Några av de populära funktionerna på denna anläggning är gratis parkering, bar och hiss. Familjerum och rökfria rum är också populära.


  • En natt kostar omkring 101 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Monsieur Maurice har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Monsieur Maurice anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Guesthouse Maison de la Rose

Guesthouse Maison de la Rose

Ezelstraat 11, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.5 km
ca. 146 €


Några av rummen på pensionatet Maison de la Rose har en sittgrupp, och det finns även en vattenkokare på rummet. Alla dess boenden har ett eget badrum, och gratis toalettartiklar och hårtork finns också. Gäster som bor på det här boendet kan också använda hotellets bagageförvaring.

Marknadstorget ligger 1 300 meter från pensionatet, och Belfry of the City and Market Square ligger 1 650 meter bort. Andra populära funktioner är gratis WiFi, parkering, rökfria rum, terrass och uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 146 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Guesthouse Maison de la Rose har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Guesthouse Maison de la Rose anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Montanus

Hotel Montanus

Nieuwe Gentweg 78, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.6 km
ca. 146 €


Hotel Montanus har en pampig herrgård och en trädgårdspaviljong i stugstil. Alla rum har platt-TV, värdeförvaringsskåp och minibar. Gäster som bor på denna anläggning kan också njuta av kaffe och te i det allmänna utrymmet.

De flesta rummen på hotellet har ett eget badrum, och gratis Wi-Fi finns tillgängligt hela dagen. Gäster som bor på det här hotellet kan också njuta av en frukostbuffé varje morgon. Hotellets restaurang, som är känd som 1600-talssalongen, kan nås under middag och lunch.

En park ligger bredvid Hotel Montanus, och tågstationen i staden Brygge ligger 0,7 km bort. Shoppingdistriktet och den belgiska kuststaden Blankenberge ligger båda cirka 8 minuter bort. Några av de andra populära funktionerna på denna anläggning är gratis parkering, en restaurang och en bar.


  • En natt kostar omkring 146 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Montanus har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Montanus anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
B&B La Maison Bruges

B&B La Maison Bruges

Karel de Stoutelaan 5, Christus-Koning, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
1.0 km
ca. 148 €


Alldeles intill parken Graaf Visart ligger La Maison Bruges, som erbjuder bed and breakfast-boende i staden Brygge. Stadens centrum ligger bara 0,6 km bort, och cyklar kan hyras på plats. Alla rum på hotellet har platt-TV och eget badrum.

Hotellet har även privat parkering och bagageförvaring. Gäster som bor på det här boendet kan använda hotellets olika promenad- och cykelleder. Busshållplatsen nära La Maison Bruges leder till antingen centralstationen eller stadens centrum. Marknadstorget ligger 0,6 kilometer från boendet.

Flygplatsen i Oostende ligger 19 mil bort, medan Bryssels flygplats ligger 68 mil bort. Andra populära inslag på denna anläggning är gratis parkering, en restaurang och en bar. Rökfria rum, gratis wi-fi och parkering är också populära.


  • En natt kostar omkring 148 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • B&B La Maison Bruges har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • B&B La Maison Bruges anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
B&B Number 11 Exclusive Guesthouse

B&B Number 11 Exclusive Guesthouse

Peerdenstraat 11, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

4 / 5 *
0.3 km
ca. 148 €


Detta exklusiva pensionat har den ursprungliga storheten i sin 1600-talsbyggnad och erbjuder moderna faciliteter för gäster som söker en avkopplande paus i staden. Vakna upp till en nyttig frukost och njut av en fin utsikt över staden på terrassen. Varje rum har en varm färgskala, och alla dess boenden är individuellt inredda.

Det traditionella huset med autentiska element ligger i stadens centrum, och det är bara några hundra meter från Peerdenbron, som är en av de äldsta broarna i området. Detta pensionat har även gratis parkering, en restaurang och en bar. Några av de andra populära funktionerna på denna anläggning är en terrass, en bar och rumsservice.


  • En natt kostar omkring 148 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • B&B Number 11 Exclusive Guesthouse har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • B&B Number 11 Exclusive Guesthouse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Groeninghe

Hotel Groeninghe

Korte Vuldersstraat 29, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.6 km
ca. 108 €


Hotel Groeninghe har gratis Wi-Fi, en bar och cykeluthyrning. Alla boenden har en TV, och de har även gratis kaffe- och tefaciliteter. Gäster som bor på denna anläggning kan njuta av en frukostbuffé varje morgon. Groeninghe har även en restaurang som serverar frukost och lokala öl.

Hotellet ligger 5 minuters promenad från järnvägsstationen, och turistbyrån i staden Brygge ligger i närheten. Den historiska stadskärnan i Gent ligger också 35 minuters bilresa bort. Några av de andra populära funktionerna på denna anläggning är gratis WiFi, kaffebryggare och värmesystem.


  • En natt kostar omkring 108 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Groeninghe har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Groeninghe anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Inn Bruges

Inn Bruges

94 Katelijnestraat, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.8 km
ca. 111 €


Lägenheterna på hotellet har en sittgrupp, en platt-TV och olika funktioner. De har också en matplats, ett kök och ett kassaskåp. Gäster som bor på denna anläggning kan njuta av en mängd olika köksapparater, såsom kylskåp, mikrovågsugn och kaffemaskin.

Lägenhetens läge är idealiskt för dem som vill besöka några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Belfry of the Holy Blood och Diamond Museum. Flygplatsen som ligger i Oostende ligger också cirka 30 km från boendet. Några av de andra populära funktionerna på denna anläggning är gratis WiFi, kaffebryggare och hiss.


  • En natt kostar omkring 111 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Inn Bruges har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Inn Bruges anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Break@Bruges

Break@Bruges

78 Maagdenstraat, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
1.0 km
ca. 112 €


Bed and breakfast Break@Bruges erbjuder en vegansk eller kontinental frukost, och det ligger bara 20 minuters promenad från Beguinage och Minnewater. Närmaste flygplats ligger i Oostende, som ligger cirka 30 km från boendet. Några av de andra populära funktionerna på denna anläggning är gratis WiFi, en restaurang och rumsbetjäning.


  • En natt kostar omkring 112 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Break@Bruges har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Break@Bruges anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Bella Noche Brugge

Bella Noche Brugge

Karel de Stoutelaan 152, Christus-Koning, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
1.4 km
ca. 112 €


Bella Noche Brugge är ett bed and breakfast i Brügge, som ligger 0,9 km från Market Square. Alla dess boenden har en platt-TV, och de har även privata badrum. Belfry of the Holy Blood och konserthuset ligger båda cirka en mil från boendet.

Flygplatsen i Antwerpen ligger 54 miles bort. Andra populära inslag på hotellet är gratis parkering, rökfria rum och en terrass.


  • En natt kostar omkring 112 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Bella Noche Brugge har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Bella Noche Brugge anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
The Flower B&B

The Flower B&B

Philipstockstraat 37, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.2 km
ca. 112 €


Flower B&B har ett privat badrum med hårtork och dusch. Det har också en platt-TV och olika funktioner. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av kontinental frukost varje dag. Detta boende har dessutom en kaffemaskin och ett kylskåp.

Minnewater och Beguinage ligger 1,8 km bort, medan flygplatsen i Oostende ligger bara 20 km bort. Flower B&B har de mest populära funktionerna, inklusive gratis WiFi, rökfria rum, terrass och kaffebryggare.


  • En natt kostar omkring 112 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • The Flower B&B har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • The Flower B&B anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
La Clé Brugge

La Clé Brugge

2 Vuldersstraat, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.8 km
ca. 115 €


La Clé Brugge är ett pensionat som ligger cirka 8 km från Market Square. Det ligger 1,3 km från Beguinage, 1,9 km från Minnewater och 2 km från konserthuset. Alla boenden har ett skrivbord, en platt-TV och ett eget badrum.

Några av de populära sevärdheterna som ligger nära La Clé Brugge är Jerusalemkyrkan, St George's Archers' Guild och Belfry of Bruges. Flygplatsen i Oostende ligger också i närheten, och det här boendet har en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Andra populära funktioner på hotellet är gratis parkering, rökfria rum och kaffebryggare.


  • En natt kostar omkring 115 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • La Clé Brugge har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • La Clé Brugge anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Adornes

Hotel Adornes

St- Annarei 26, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.6 km
ca. 116 €


The Adornes är ett hotell som erbjuder gratis WiFi och parkering. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av kontinental frukost och en kontinental buffé. Alla dess boenden har ett eget badrum och en TV. Gäster som bor på det här boendet bör fråga efter glutenfria alternativ före sin vistelse.

Flower B&B har de mest populära funktionerna, inklusive gratis WiFi, rökfria rum, terrass och kaffebryggare. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av kontinental frukost varje dag. Den närliggande järnvägsstationen ligger också i närheten.

Flower B&B har de mest populära funktionerna, inklusive gratis WiFi, rökfria rum, terrass och kaffebryggare. Några av de andra populära tjänsterna på hotellet är parkering och husdjursvänliga faciliteter.


  • En natt kostar omkring 116 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Adornes har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Hotel Adornes anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Spacious Appartment aan damse vaart @ brugge

Spacious Appartment aan damse vaart @ brugge

Noorweegse kaai, Sint-Jozef, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
1.8 km
ca. 116 €


Lägenheten ligger i stadsdelen Sint-Jozefel i Brygge, 5 minuters promenad från Vår Fru av keramik, och erbjuder gratis WiFi och en tvättmaskin, och ligger 2,5 km från Basilica of the Holy Blood. Detta boende har även utsikt över trädgården. The appartment aan damse van Antwerp @ brugge ligger 1,7 km från marknadstorget.

Denna lägenhet med ett sovrum ligger i ett lugnt område och har ett kök, en matplats och en terrass med utsikt över floden. Den ligger 1,7 km från Belfry of Bruges och 1,8 km från konserthuset. Om du planerar att utforska området kan du också cykla i närheten.

Den närmaste flygplatsen till Flower B&B är Ostend-Brugge International Airport. Det här boendet ligger cirka 21 mil från appartment aan damse vaart @ brugge. Andra populära funktioner på hotellet är gratis parkering, rökfria rum och kaffebryggare.


  • En natt kostar omkring 116 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Spacious Appartment aan damse vaart @ brugge har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Spacious Appartment aan damse vaart @ brugge anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Duplex appertement met zicht Damse vaart @ Brugge

Duplex appertement met zicht Damse vaart @ Brugge

Noorweegse Kaai, Sint-Jozef, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
1.8 km
ca. 116 €


Boendet Damse vaart @ Brugge ligger i ett lugnt område, 1,6 km från Heliga blodet och 1,7 km från marknadsplatsen. Här erbjuds utsikt över staden och gratis WiFi. Denna lägenhet har även utsikt över trädgården.

Lägenheten har ett kök, ett vardagsrum och två separata sovrum. Handdukar och sängkläder finns också tillgängliga på det här boendet. Lägenheten ligger 1,7 km från Belfry of Bruges och 2,3 km från Minnewater.

Flygplatsen som ligger i Ostend-Brugge är den närmaste flygplatsen till Flower B&B. Andra populära funktioner på hotellet är gratis parkering, rökfria rum och kaffekokare.


  • En natt kostar omkring 116 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Duplex appertement met zicht Damse vaart @ Brugge har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Duplex appertement met zicht Damse vaart @ Brugge anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Patritius

Hotel Patritius

Riddersstraat 11, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.3 km
ca. 117 €


Hotellet, som är känt som Hotel Hotel Patritius, erbjuder luftkonditionerade rum med trädgård och eget badrum. Alla rum har eget badrum och är utrustade med TV, telefon och värdeskåp. Gästerna kan njuta av kontinental frukost i frukostrummet.

Hotellets trädgård erbjuder en lugn miljö för en kopp te eller kaffe på eftermiddagen. Shoppingdistriktet Wollestraat ligger 1,2 km från hotellet. Järnvägsstationen i Bruxelles ligger också 1,2 km bort. Hotellet ligger 8,7 mil från Blankenberge vid Nordsjön.

Extra avgifter tas ut för privata garageboxar. Hotellet erbjuder även gratis parkering och är husdjursvänligt. Några av de andra populära tjänsterna på hotellet är gratis WiFi och en kaffebryggare.


  • En natt kostar omkring 117 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Patritius har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Patritius anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
The Black Swan Hotel

The Black Swan Hotel

Riddersstraat 15, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.3 km
ca. 123 €


Black Swan Hotel erbjuder gratis WiFi i hela hotellet och en frukostterrass. Alla rum har kabel-TV och ett skrivbord. Handdukar och sängkläder finns också tillgängliga. Gäster kan också begära gratis te- och kaffekokare.

Alla rum har ett eget badrum och är utrustade med tv, telefon och värdeskåp. Gästerna kan njuta av kontinental frukost varje morgon, och hotellet har en utflyktsdisk. Receptionen har också en stadskarta, och gästerna kan få tillgång till kartor över cykelvägar och cykeluthyrning.

Black Swan Hotel ligger 800 meter från Basilica of the Holy Blood och stadshuset. Boendet ligger också cirka 15 minuter från konserthuset. Tågstationen i Bruxelles ligger 1,7 km från hotellet. Andra populära tjänster på hotellet är gratis parkering, kaffebryggare och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 123 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • The Black Swan Hotel har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • The Black Swan Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
at Home in Bruges

at Home in Bruges

60 Beenhouwersstraat, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.6 km
ca. 123 €


Det familjevänliga pensionatet på Home in Bruges har eget badrum och platt-TV. Alla rum har ett eget badrum och är utrustade med kabelkanaler och en garderob. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av en sittgrupp. Belfryggen i Brygge ligger cirka 2 800 meter bort. Basilica of the Holy Blood ligger nästan 3 000 fot bort.

Flygplatsen som ligger i Ostend-Brugge är ca 20 minuter från hotellet. Några av de andra populära tjänsterna på hotellet är gratis parkering, kaffebryggare och rökfria rum. Familjerum och rökfria rum är också populära.


  • En natt kostar omkring 123 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • at Home in Bruges har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • at Home in Bruges anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Augustyn Brugge

Hotel Augustyn Brugge

Augustijnenrei 18, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.5 km
ca. 124 €


Det familjevänliga hotellet Augustyn Brugge erbjuder en solterrass. Hotellet har även bankettfaciliteter och tjänster, och det kan ta emot upp till 200 personer. Alla rum har ett skrivbord, en platt-TV och ett eget badrum. Gäster som bor på det här boendet kan även begära en garderob.

Gäster som bor på August Hotel kan njuta av en kontinental frukost, och området är känt för sin cykel- och cykeluthyrning. Några av de andra populära sevärdheterna i närheten av hotellet är Belfry of Bruges, kanalerna i Brygge och Basilica of the Holy Blood. Den närmaste flygplatsen ligger i Ostend-Brugge, och den ligger 16 miles från boendet.

Några av de andra populära tjänsterna på hotellet är gratis parkering, kaffebryggare och rökfria rum. Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi och en bar.


  • En natt kostar omkring 124 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Augustyn Brugge har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Augustyn Brugge anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Duc De Bourgogne

Hotel Duc De Bourgogne

Huidenvettersplein 12, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.3 km
ca. 128 €


The Duc De Bourgogne är ett traditionellt hotell som erbjuder gratis WiFi och en bar. Alla rum har ett eget badrum, och vissa har en sittgrupp. Hotellets restaurang, som är öppen varje morgon, serverar en mängd olika frukosträtter, som färsk frukt, ägg och bröd.

Hotellet Duc De Bourgogne serverar lokala och regionala rätter under lunch och middag. Grand Market och Gruuthuse-museet ligger cirka 5 minuter bort. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av en bar och en restaurang. Några av de andra populära tjänsterna på hotellet är gratis parkering, kaffebryggare och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 128 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Duc De Bourgogne har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Duc De Bourgogne anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Le Porte-Bonheur

B&B Le Porte-Bonheur

9 Karel de Wolfstraat, Sint-Michiels, 8200 Bruges, Belgium

3 / 5 *
2.3 km
ca. 129 €


B&B Le Porte-Bonheur erbjuder gratis WiFi och utsikt över trädgården och ligger i ett lugnt område i staden Brygge. Det här boendet ligger drygt 2 300 meter från Boudewijn Seapark och 0,8 km från Minnewater, och är ett idealiskt val för dem som vill bo i området. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av kontinental frukost.

Le Porte-Bonheur erbjuder en trädgård, och det ligger 2,5 km från hotellet. Konserthuset ligger också 1,1 km från boendet. Flygplatsen som ligger i Oostende är 16 miles från hotellet. Några av de andra populära tjänsterna på hotellet är gratis parkering, kaffebryggare och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 129 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • B&B Le Porte-Bonheur har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • B&B Le Porte-Bonheur anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hostellerie Pannenhuis

Hostellerie Pannenhuis

Zandstraat 2, Sint-Andries, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
1.4 km
ca. 133 €


På 5 minuters promenad från järnvägsstationen och konserthuset ligger Hotel Hostellerie Pannenhuis. Detta boende har en trädgård och gratis parkering. Gäster som bor på det här boendet kan också använda den privata parkeringen. Hela hotellet har gratis WiFi hela dagen.

Comfort Inn & Suites är familjeägt och drivs av en familj och erbjuder rum med kylskåp, eget badrum och värdeförvaringsskåp. Vissa av boendena har en balkong eller en terrass. Frukostbuffén i hotellets restaurang, som drivs av hostellerie Pannenhuis, innehåller belgiska specialiteter.

Det finns även en bar, och det finns en busshållplats på andra sidan gatan. Det finns förbindelser till Brygge stads centrala affärsdistrikt var 5:e minut. Några av de andra populära tjänsterna på hotellet är gratis parkering, kaffebryggare och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 133 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hostellerie Pannenhuis har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hostellerie Pannenhuis anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Monsieur Ernest

Hotel Monsieur Ernest

Wulfhagestraat 43, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.5 km
ca. 138 €


Hotel Monsieur Ernest ligger bara 1 650 meter från klockstapeln och marknadstorget. Alla dess boenden har en tv och ett skrivbord. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av en frukostbuffé i den gamla patricierns matsal varje morgon.

Hotellets bar, som är känd som Monsieur Ernest, serverar belgiska öl på terrassen, som har utsikt över trädgården och kanalerna. Tågstationen i staden Brygge ligger 4 minuters bilresa bort. Bryggeriet De Halve Maan och Beguinage ligger båda cirka 15 minuter bort. Stadens konserthus ligger också 5 minuters promenad bort.

Gästerna kan också använda flygplatstransfer eller cykeluthyrning på begäran. Några av de andra populära tjänsterna på hotellet är gratis parkering, kaffebryggare och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 138 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Monsieur Ernest har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Monsieur Ernest anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Absolute Bruges

Absolute Bruges

Verbrand Nieuwland, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.6 km
ca. 143 €


Absolute Bruges ligger 14 minuters promenad från Beguinage och 0,8 kilometer från konserthuset i staden Brygge. Alla boenden har en platt-TV och ett badrum med hårtork. Gäster som bor på det här boendet kan också välja att njuta av en kontinental frukost eller en frukostbuffé.

Några av de populära sevärdheterna i området i närheten av Absolute Bruges är marknadstorget, Belfry of the Holy Blood och Basilica of the Holy Blood. Flygplatsen som ligger i Oostende ligger också i närheten. Några av de andra populära tjänsterna på hotellet är gratis parkering, kaffebryggare och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 143 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Absolute Bruges har fått 9.7 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Absolute Bruges anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Gulden Vlies

Hotel Gulden Vlies

Kon. Elisabethlaan 40, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

2 / 5 *
1.0 km
ca. 66 €


Under sin vistelse kan gästerna njuta av en gratis stadskarta på Hotel Gulden Vlies. Alla dess boenden är utrustade med TV, radio och telefon. Några av de lyxigare rummen har utsikt över trädgården. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av ett eget badrum med badkar eller hårtork.

Hotell Gulden Vlies erbjuder en frukostbuffé varje morgon, och det ligger på bekvämt gångavstånd från olika områden. Andra områden, såsom stormarknader, barer och restauranger kan också hittas i närheten. Gäster som bor på det här boendet kan också dra nytta av den kostnadsfria parkeringen vid hotellet.

Järnvägsstationen i staden Brügge ligger 1,4 km bort. Andra populära tjänster är gratis parkering, bar och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Gulden Vlies har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Gulden Vlies anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Hotel Central

Hotel Central

Markt 30, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

2 / 5 *
241.4 km
ca. 70 €


Hotell Central ligger mittemot Belfry, och alla dess boenden har grundläggande faciliteter och ligger nära 1200-talsbyggnaden. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av en kontinental frukostbuffé varje morgon. Basilica of the Holy Blood ligger 650 meter bort.

Hotellet ligger 5 minuters promenad från Groeninge-museet. Beguinage, som är ett av UNESCO:s världsarv, och De Halve Maan Brewery ligger båda cirka 15 minuter bort. Hotellets restaurang, som är känd som Central, serverar olika belgiska rätter. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av lättare måltider eller ett urval av belgiska öl på terrassen.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 241.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Central har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Central anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Hotel Botaniek

Hotel Botaniek

Waalsestraat 23, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

3 / 5 *
0.5 km
ca. 101 €


Hotel Botaniek har ett idealiskt läge i den historiska stadskärnan i Brygge, 150 meter från kanalerna. Rummen på det här boendet har en mängd olika funktioner och är utrustade med ett eget badrum. Vissa av rummen har en vacker utsikt över staden.

Samtliga boenden på hotellet har gratis Wi-Fi. Frukostrummet är smakfullt inrett och serverar en mängd belgiska rätter. Efter en dag med sightseeing kan du njuta av en kopp kaffe i vardagsrummet, som är inrett med en mängd olika möbler som ser ut som från Louis XV-eran. Bara en kort promenad bort hittar du marknaden, Burg och Main-Square.

Hotel Botaniek har ett idealiskt läge i stadens centrum och erbjuder gratis WiFi och en mängd andra populära tjänster. Några av de andra populära funktionerna på det här boendet är bar, hiss och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 101 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Botaniek har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Botaniek anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Notre Dame

Hotel Notre Dame

Mariastraat 3, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

2 / 5 *
0.3 km
ca. 95 €


Hotel Notre Dame har ett idealiskt läge nära olika områden i staden, till exempel Saint Salviors katedral och Groeninge-museet. Alla dess boenden har en mängd olika funktioner och är utrustade med tv.

Alla hotellets boenden har privata badrum, och de är utrustade med en toalett och ett eget kök. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av en mängd andra populära tjänster. Hotellets kontinentala frukost serveras varje morgon, och den tillagas med färska ingredienser.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Notre Dame har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Notre Dame anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Snuffel Hostel

Snuffel Hostel

Ezelstraat 42, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

8.6 / 10
0.6 km
ca. 70 €


Snuffel Hostel erbjuder gratis WiFi och en mängd andra populära tjänster. Det här boendet har också en bar, och här kan gästerna prova olika typer av belgiska öl. Vandrarhemmet har en mängd olika rum och ett gemensamt kök. Det har ett multifunktionellt rum som kan användas för olika aktiviteter.

Det här vandrarhemmet ligger nära Belfry of Bruges och The Fries Museum, och det erbjuder bagageförvaring. Andra populära tjänster är gratis wi-fi, en bar och en hiss.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Snuffel Hostel har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Brugge’s House of Friends

Brugge’s House of Friends

Freren Fonteinstraat 14, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

9.1 / 10
0.5 km
ca. 86 €


Homestay Brugge's House of Friends ligger bara 6 km från torget och erbjuder boende med gratis WiFi och platt-TV. Detta boende har ett bekvämt läge nära Belfry of Bruges och Beguinage. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av en mängd andra tjänster. Badrummet har ett badkar och handdukar.

Den närmaste flygplatsen till House of Friends är Ostend-Brugge International Airport, som ligger cirka 21 miles från boendet. Andra populära tjänster är gratis WiFi och en mängd andra gemensamma utrymmen. Familjerum och rökfria enheter är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Brugge’s House of Friends har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
B&B Kuai Brugge

B&B Kuai Brugge

17 Ter Beke, Sint-Michiels, 8200 Bruges, Belgium

8.9 / 10
2.7 km
ca. 91 €


B&B Kuai Brugge ligger 1,7 km från konserthuset i staden Brygge och erbjuder boende med terrass och elektrisk tekanna. Detta boende har också ett bekvämt läge nära Boudewijn Seapark. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis privat parkering och kabel-TV.

Badrummet på B&B Kuai Brugge har en dusch, och handdukar och sängkläder står också till gästernas förfogande. Beguinage och Minnewater ligger båda cirka två mil från boendet, medan flygplatsen i Oostende ligger cirka 18 mil bort. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av kontinental frukost.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • B&B Kuai Brugge har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Guesthouse Orchid

Guesthouse Orchid

s Gravenhof 10, Bruges Historic Center, 8000 Bruges, Belgium

8.7 / 10
1.3 km
ca. 92 €


Beläget 2 650 fot från boendet, är den gratis allmänna parkeringen på Guesthouse Guesthouse Orchid tillgänglig. De två rummen på boendet har platt-TV och är utrustade med ett delat badrum.

Te och kaffe finns också tillgängligt på hotellet. På 10 minuters promenad bort finns en mängd olika restauranger, kaféer och lunchrum. Gistfabriks busshållplats ligger 450 meter bort, och den går direkt till järnvägsstationen och stadens historiska centrum. Några av de andra populära tjänsterna som hotellet erbjuder är gratis parkering, uppvärmning och kaffebryggare.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Guesthouse Orchid har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
Charmant appartement met zicht Damse vaart @Brugge

Charmant appartement met zicht Damse vaart @Brugge

Noorweegse kaai 8 bus 0201, Sint-Jozef, 8000 Bruges, Belgium

8.8 / 10
1.8 km
ca. 103 €


Charmant appartement ligger i stadsdelen Sint-Jozef i staden Brygge, 5 minuters promenad från Our Lady of the Pottery. Detta boende har även gratis WiFi och en tvättmaskin. Detta boende ligger 1,6 km från Basilica of the Holy Blood.

Lägenheten har ett kök, ett vardagsrum och ett badrum med dusch. Den ligger 1,6 km från marknadstorget och klockstapeln i Brygge. Flygplatsen i Oostende ligger också cirka 21 miles från boendet. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av kontinental frukost.


  • En natt kostar omkring 103 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Charmant appartement met zicht Damse vaart @Brugge har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.