Stockholm: 86 Billiga (men Topprankade!) Hotell För Två Personer I Centrum

Besöker du Stockholm? Vi har plockat ut de bäst rankade ställena för mindre än 150 € per natt.

Billiga hotell i Stockholm är perfekta för turister som vill uppleva staden på en budget.

Stockholm är världens tolfte största stad och ligger bara cirka 60 mil från polcirkeln.

Trots detta besöker mer än 300 000 personer den nordiska huvudstaden varje år. Där hittar resenärerna femstjärniga boenden, ett spännande nattliv och naturens skönhet.

I Stockholm finns också dussintals boutiquehotell, varav många har hippa interiörer, unik arkitektur och skandinaviskt inspirerad design.

Glas och betong är kännetecknen för en ung generation svenska arkitekter, som ofta kombinerar dessa minimalistiska material med naturmaterial som trä och sten.

Stockholms stads motto är passande nog "Gentle Giant", och dessa hotell återspeglar stadens engagemang för hållbarhet och miljövänlighet.

Många hotell i Sverige är överdådiga, ofta med en inredning som matchar. På grund av den höga levnadskostnaden i Sverige är hotellen i staden också mycket dyra.

Det finns dock många billiga hotell direkt i centrala Stockholm också. Tyvärr måste du göra en hel del research och jämförelser för att hitta ett som ger bra valuta för pengarna.

Vi har gjort jobbet åt dig och presenterar dig våra handplockade boenden som inte bara ligger på en budget, utan också har fått de bästa gästomdömena.

Vår lista över 86 billiga och högst rankade hotell i Stockholm

Vi letade efter billiga men mycket bra mellanklasshotell i staden och hittade några som inte kommer att spränga din budget.

För 13 av de 86 boendena kunde vi till och med hitta ett pris för ett dubbelrum på 70€ eller mindre per natt! Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
Unique Hotel Jungfrugatan

Unique Hotel Jungfrugatan

7A Jungfrugatan, Östermalm, 114 44 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.0 km
ca. 89 €


Hotel Unique Jungfrugatan ligger 10 km från Stureplan i Stockholm och erbjuder gratis WiFi och en mängd olika rum. Alla rum har ett eget badrum med hårtork. Du kan också njuta av gratis Wi-Fi på hela hotellet. Vissa rum har dessutom en sittgrupp.

Alla rum på Jungfrugatan är utrustade med handdukar och sängkläder. Hotellet ligger nära Stockholms sevärdheter, såsom Vasamuseet och Sergels torg. Gästerna kan också utnyttja hotellets gratis wi-fi och parkering. Andra faciliteter inkluderar en restaurang, en bar och en kaffebryggare.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Unique Hotel Jungfrugatan har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Unique Hotel Jungfrugatan anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Sjöfartshotellet

Scandic Sjöfartshotellet

Katarinavägen 26, Södermalm, 104 65 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.6 km
ca. 98 €


Hotellet ligger i hjärtat av Stockholms stadsdel Sdermalm, bara 5 minuters promenad från Gamla stan. Här erbjuds gratis Wi-Fi och en takterrass. Rummen på hotellet har trägolv. Hotellets restaurang serverar en mängd olika ekologiska rätter och drycker.

Vissa av rummen på hotellet har ett skrivbord och en avkopplande stol. Hotellets restaurang, Lighthouse Restaurant, serverar internationella och traditionella rätter. Gästerna kan också njuta av en mängd olika drycker och snacks i dess kafé.

Hotel Scandic Sjfarts ligger bara 10 minuters promenad från Stockholms sevärdheter, såsom Vasamuseet och Djurgrändsfärjorna. Den närliggande tunnelbanestationen Slussen ligger 600 meter bort. Du har gratis tillgång till hotellets relaxavdelning med ett fullt utrustat gym och en bastu.


  • En natt kostar omkring 98 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Scandic Sjöfartshotellet har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Scandic Sjöfartshotellet anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Quality Hotel Globe

Quality Hotel Globe

Arenaslingan 7, Enskede - Årsta - Vantör, 12126 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
4.5 km
ca. 108 €


Quality Hotel Globe ligger bara 10 minuters promenad från Stockholms sevärdheter, som Globen shoppingcenter och Ericsson Globe Arena. Hotellet ligger också nära Stockholms centralstation. Gäster som bor på denna anläggning kan njuta av gratis WiFi och en TV.

Hotellets restaurang, Arena Restaurant, ligger inne i Stockholms Ericsson Globe Arena. Den serverar frukost och erbjuder en mängd olika maträtter och drycker. Bar & Brasserie X ligger också inom 10 minuters promenad från kongresscentret och Stockholms stadshus.


  • En natt kostar omkring 108 €.
  • Det är 4.5 kilometer till centrum.
  • Quality Hotel Globe har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Quality Hotel Globe anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Pop House Hotel

Pop House Hotel

Djurgårdsvägen 68, 11521 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.9 km
ca. 109 €


Pop House Hotel erbjuder luftkonditionerade rum med fönster från golv till tak. TV, minibar och värdeskåp för laptop är några av hotellets funktioner. Alla rum har ett badrum som är utrustat med en mängd toalettartiklar av svenska märken. Gästerna kan också använda hotellets gratis tillgång till dess fitnessrum.

Hotellets restaurang, Arena Restaurant, serverar internationella och lokala rätter. Spårvagnen stannar utanför hotellet. Flera av Stockholms sevärdheter, såsom Nordiska museet, Vasamuseet och Skansen friluftsmuseum, ligger bara 5 minuters promenad från hotellet. Båtarna som går genom Stockholms Gamla stan och centrum avgår ett par minuter bort.


  • En natt kostar omkring 109 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Pop House Hotel har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Pop House Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Clarion Collection Hotel Tapetfabriken

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken

Marcusplatsen 9, 131 54 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
4.3 km
ca. 112 €


Hotellet, som ligger nära Stockholms strand, ligger inom 5 minuters promenad från stadens sevärdheter. Receptionen som är öppen dygnet runt och gratis WiFi är några av hotellets funktioner. Gästerna kan också utnyttja hotellets bagageförvaring och privat parkering.

Alla hotellets rum har en platt-TV och en hårtork. Gäster som bor på det 4-stjärniga hotellet kan också njuta av en kontinental frukost. Anläggningen ligger 24 km från Svenska fotografiska museet och 24 km från nöjesparken Grna Lund.

Närmaste flygplats är Bromma Stockholm Airport, som ligger cirka 11 km från hotellet. Andra populära funktioner på hotellet är gratis WiFi, husdjursvänliga rum och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 112 €.
  • Det är 4.3 kilometer till centrum.
  • Clarion Collection Hotel Tapetfabriken har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Clarion Collection Hotel Tapetfabriken anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Biz Apartment Gärdet

Biz Apartment Gärdet

Sandhamnsgatan 67, Östermalm, 115 28 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
2.9 km
ca. 107 €


Hotellet ligger 23 km från Stockholms stadion och erbjuder gratis internet och moderna badrum. Alla boenden på anläggningen har kabel-TV och är utrustade med moderna kök och badrum. Gäster som bor på hotellet kan också använda hotellets kostnadsfria tvättmöjligheter.

Gratis WiFi finns tillgängligt i allmänna utrymmen på hela hotellet. Bussen stannar direkt mittemot hotellet, och tunnelbanestationen Grdet ligger cirka 12 minuter bort. En av stadens mest populära attraktioner är det 800 meter höga tv-tornet, som kallas Kaknstornet. Den här byggnaden erbjuder utsikt över staden. Några av hotellets andra populära funktioner är parkering, rökfria rum och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 107 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Biz Apartment Gärdet har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Biz Apartment Gärdet anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Blique by Nobis, Stockholm, a Member of Design Hotels™

Blique by Nobis, Stockholm, a Member of Design Hotels™

18 Gävlegatan, Vasastan, 113 30 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
2.3 km
ca. 115 €


Blique by Nobis, Stockholm, är medlem i Design HotelsTM och erbjuder rumsservice dygnet runt och bagageförvaring. Gästerna kan också använda privat parkering. Hotellet har även en terrass och en 24-timmarsreception. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost.

Hotellet ligger 29 km från stadens Sergels Torg och 35 km från Stockholms stadshus. Andra populära funktioner på hotellet är gratis WiFi, parkering, rökfria rum och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 115 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Blique by Nobis, Stockholm, a Member of Design Hotels™ har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Blique by Nobis, Stockholm, a Member of Design Hotels™ anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Best Western Plus Time Hotel

Best Western Plus Time Hotel

Vanadisvägen 12, Vasastan, 113 46 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.9 km
ca. 116 €


Best Western Plus Time Hotel har ett bekvämt läge nära Stockholms Vanadislundenpark. Du kan njuta av gratis WiFi och tillgång till hotellets bastu. De närmaste tunnelbanestationerna är Stockholms centralstation och Grdet tunnelbanestation. Alla hotellets rum har trägolv.

Hotellets boende på översta våningen har en privat terrass, medan majoriteten av rummen har en fransk balkong. Andra populära funktioner på hotellet är gratis WiFi, parkering, rökfria rum och en 24-timmarsreception. Hotellet ligger också nära Best Western Plus Time och tunnelbanestationen Odenplan.


  • En natt kostar omkring 116 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Best Western Plus Time Hotel har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Best Western Plus Time Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Malmen

Scandic Malmen

Götgatan 49-51, Södermalm, 102 66 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
2.1 km
ca. 118 €


Hotel Scandic Malmen är ett modernt hotell som erbjuder en mängd olika barer och restauranger. Alla dess boenden har platt-TV och gratis WiFi. Gäster som bor på hotellet kan också njuta av en mängd olika tjänster och faciliteter. Restaurangen Bistro Malmen serverar amerikanska och sydafrikanskt inspirerade rätter. En ekologisk frukostbuffé erbjuds varje morgon.

I hotellets barer och restauranger erbjuds livemusik och regelbunden kvällsunderhållning. Gästerna har även tillgång till hotellets gym. I lobbyn på Scandic Malmen Hotel kan du även köpa snacks, drycker och toalettartiklar. De närmaste tunnelbanestationerna är Stockholms centralstation och Medborgarplatsen tunnelbanestation.


  • En natt kostar omkring 118 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Scandic Malmen har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Scandic Malmen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Best Western Hotel Bentleys

Best Western Hotel Bentleys

Drottninggatan 77, Norrmalm, 111 60 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
0.6 km
ca. 119 €


Best Western Hotel Bentleys är ett dygnet runt-öppet rum och erbjuder gratis WiFi och platt-TV. Alla boende har ett eget badrum med hårtork. Hotellets frukostbuffé serveras på hotellets innergård. Gästerna kan njuta av en mängd olika varma och kalla alternativ varje morgon.

I hotellets lobbybar serveras snacks och drycker från 11:00 till 16:00. Gamla stan och Stureplan ligger båda cirka 15 minuter bort. Hotellet ligger också nära tunnelbanestationen Htorget och Stockholms centralstation. Några av hotellets andra populära funktioner är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi, kaffebryggare i varje rum och hiss.


  • En natt kostar omkring 119 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Best Western Hotel Bentleys har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Best Western Hotel Bentleys anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Ringvägen 98, Södermalm, 10460 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
2.9 km
ca. 121 €


De rymliga rummen på Hotel Clarion Stockholm är utrustade med luftkonditionering och gratis WiFi. Hotellets restaurang, The Eatery Social, serverar rätter inspirerade av det centralamerikanska och sydamerikanska köket. Dess omfattande utbud av drycker och matalternativ inkluderar en mängd olika öl, vin och cocktails.

Under sommarsäsongen kan gästerna njuta av en drink på hotellets uteservering. Hotellets Elements Spa erbjuder en mängd olika faciliteter och tjänster, bland annat en pool och en bar. Gästerna kan även boka spabehandlingar via hotellets webbplats. Andra lokala sevärdheter, såsom Kungliga slottet och Gamla stan, ligger inom 5 minuters bilresa.

Hotellets andra populära funktioner är bland annat en pool, en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Dess husdjursvänliga rum är också utrustade med kaffebryggare och hårtork.


  • En natt kostar omkring 121 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Clarion Hotel Stockholm har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Clarion Hotel Stockholm anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Elite Palace Hotel

Elite Palace Hotel

Sankt Eriksgatan 115, Vasastan, 113 43 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
2.1 km
ca. 125 €


Elite Palace Hotel ligger nära tunnelbanestationen Eriksplan och erbjuder gratis WiFi samt pub och restaurang på plats. Puben Bishop's Arms har ett omfattande utbud av whisky och öl. Hotellets moderna rum har även kabel-tv och ett skrivbord. Restaurangens internationella meny innehåller rätter som är inspirerade av det lokala och globala köket.

Hotellets frukostbuffé serveras även i en separat matsal. Gästerna kan också använda hotellets spa och gym på plats. Vana-anläggningen har en mängd olika tjänster och utrustning, till exempel ångbastu och bubbelpool.

Under vissa perioder rekommenderar hotellets personal närliggande sevärdheter och restauranger. Gästerna kan också njuta av frukost fram till klockan 12 på söndagar och utcheckning fram till klockan 18 på helgdagar. Arlandabusshållplatsen ligger bara 450 meter från hotellet. Hotellets övriga faciliteter inkluderar parkering, gratis WiFi och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 125 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Elite Palace Hotel har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Elite Palace Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Birger Jarl

Hotel Birger Jarl

Tulegatan 8, Vasastan, 104 32 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.1 km
ca. 125 €


Birger Jarl erbjuder en mängd olika svenska rätter och gratis Wi-Fi. Alla rum har modern inredning och är utformade med bekväma soffor och platt-TV. Hotellets restaurang Birger Jarl serverar en mängd olika svenska rätter. Dess eleganta lobbybar serverar lättare måltider under dagen.

Hotellet ligger 10 minuters promenad från Stockholms shopping- och nattklubbsdistrikt Stureplan. Hotellets personal är också behjälplig med att ge gästerna vägbeskrivningar. Andra populära tjänster och faciliteter är en 24-timmarsreception, en restaurang och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 125 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Birger Jarl har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Birger Jarl anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Best Western and hotel

Best Western and hotel

Apelbergsgatan 40, Norrmalm, 111 37 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
0.5 km
ca. 127 €


Best Western Hotel ligger också nära en mängd olika faciliteter, till exempel ett fitnesscenter och en restaurang. Gästerna kan njuta av förfriskningar och mat i hotellets bar och restaurang. Alla rum har platt-TV och är utrustade med kabelkanaler. Stockholms centralstation ligger 10 km bort.

Hotellets läge är idealiskt för resenärer som vill utforska Stockholms olika shoppingområden och sevärdheter. Dess faciliteter och tjänster ligger också nära Stockholms konserthus. Några av de andra populära funktionerna på hotellet är gratis WiFi, en restaurang och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 127 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Best Western and hotel har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Best Western and hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Alvik

Scandic Alvik

Gustavslundsvägen 153, Bromma, 167 51 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
4.7 km
ca. 128 €


Hotell Scandic Alvik ligger 1 300 meter från Stockholms spårvagns- och tunnelbanestation Alvik och är ett bekvämt val för resenärer som vill bo nära området. Rummen har satellit-TV och gratis WiFi. Hotellet har även ett skrivbord.

Vissa av hotellets rum har spektakulär utsikt över Mälaren och Stockholm. Gästerna kan också få tillgång till hotellets relaxcenter, som har ett gym och en bastu. Dess lekrum för barn är dessutom utrustat med leksaker och spel. Hotellets dagliga frukostbuffé serverar ekologiska och lokala matalternativ.

Internationella och svenska rätter serveras i hotellets restaurang. Lobbybaren och restaurangen serverar också en mängd olika drycker. Mlarparken Park ligger precis intill hotellet. Stockholms centrum ligger bara 13 minuter bort med kollektivtrafik. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, en 24-timmarsreception, en restaurang och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 128 €.
  • Det är 4.7 kilometer till centrum.
  • Scandic Alvik har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Scandic Alvik anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign

Östra Järnvägsgatan 33, Norrmalm, 101 26 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
0.6 km
ca. 129 €


Hotellet, som är känt för sitt gratis WiFi och sina olika tjänster, ligger i hjärtat av Stockholms centrum. Hotellets spa på taket, som är utrustat med en uppvärmd pool och en bar, är en året runt-anläggning som är utformad av Gert Wingardh, en arkitekt baserad i Sverige. Rummen har också designermöbler som är tillverkade av framstående skandinaviska personer.

Hotellets spa och fitnesscenter är också tillgängligt med en rumsnyckel. Dess gym på andra våningen är öppet dagligen, och det har en restaurang och en bar som är designad av Marcus Samuelsson. Stockholms stadshus ligger en kort promenad från hotellet.

Hotellets andra populära funktioner inkluderar gratis wi-fi, en pool och en bar. Dess husdjursvänliga rum är också praktiska för dem som vill bo i närheten av området.


  • En natt kostar omkring 129 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Clarion Hotel Sign har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Clarion Hotel Sign anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Elite Hotel Arcadia

Elite Hotel Arcadia

Körsbärsvägen 1, Östermalm, 114 23 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.8 km
ca. 131 €


Elite Hotel Arcadia har moderna och bekväma rum som har LCD-TV, luftkonditionering och gratis toalettartiklar. Dess rum är också utrustade med uppvärmda handdukstorkar. Hotellets restaurang serverar svenska och internationella rätter.

Elite Arcadia ligger bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Tekniska Hgskolan. Det är också en 20 minuters bussresa från Djurgränden. Till hotellets övriga populära funktioner hör gratis wi-fi, en pool och en bar. Husdjur är också välkomna på hotellet.


  • En natt kostar omkring 131 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Elite Hotel Arcadia har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Elite Hotel Arcadia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Gamla Stan

Scandic Gamla Stan

Lilla Nygatan 25, Gamla Stan, 111 28 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.1 km
ca. 132 €


Hotel Scandic Gamla Stan ligger i Gamla stan i Stockholm och är ett charmigt boende med gratis WiFi och utsikt över stadens Gamla Stan. Rummen har även trägolv och dekorativa mattor. Kungliga slottet ligger 5 minuters promenad bort.

Vissa av hotellets rum har stora arbetsområden och bekväma sittplatser. Rummen på Gamla Stan är också utrustade med minst ett antikt föremål. Hotellets restaurang serverar en ekologisk frukostbuffé under sommarsäsongen.


  • En natt kostar omkring 132 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Scandic Gamla Stan har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Scandic Gamla Stan anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Norrmalm, 111 20 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
0.5 km
ca. 136 €


De eleganta rummen och sviterna på Hotel C Stockholm är utrustade med moderna bekvämligheter och ligger i hjärtat av staden. Dess restaurang, som är känd som Icebar, är världens första permanenta isbar. Hotellets andra populära restaurang, som kallas Swede Hollow, serverar svenska rätter.

Hotel C Stockholms ekologiska frukostbuffé innehåller bland annat färsk frukt och hembakat bröd. De som föredrar att få en paus från stadens liv och rörelse kan njuta av sitt morgonkaffe i sängen. Shoppingcentret Drottninggatan ligger 10 minuters promenad bort.

Hotellets andra populära funktioner inkluderar gratis WiFi, en pool och ett fitnesscenter. Dess husdjursvänliga rum är också praktiska för dem som vill bo i närheten av området.


  • En natt kostar omkring 136 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel C Stockholm har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel C Stockholm anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Clarion Hotel Amaranten

Clarion Hotel Amaranten

Kungsholmsgatan 31, Kungsholmen, 10420 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.1 km
ca. 137 €


Detta hotell, som ligger i Amaranten, erbjuder gratis gym och gratis WiFi. Alla rum har platt-tv och skrivbord. Badrummet är också utrustat med en dusch. Hotellets restaurang, som heter Kitchen & Table, är ett koncept av Marcus Samuelsson.

Hotellets restaurang, som kallas Icebar, erbjuder en mängd olika internationella och lokala rätter. Dess signaturcocktail görs med Manhattans unika blandning av smaker. Gästerna kan också njuta av en daglig frukostbuffé. Andra hotelltjänster inkluderar expressutcheckning och bagageförvaring.

Gamla Stan ligger bara 20 minuters promenad från Hotel Amaranten. Det ligger också nära några av stadens mest populära sevärdheter, som Nobelmuseet och Kungliga slottet. Andra populära faciliteter är ett fitnesscenter, gratis WiFi och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 137 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Clarion Hotel Amaranten har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Clarion Hotel Amaranten anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted

Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted

Birger Jarlsgatan 21, P.O Box 1776, Norrmalm, 111 87 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
0.6 km
ca. 137 €


De eleganta rummen på Hotel Kung Carl är utrustade med moderna bekvämligheter och ligger i hjärtat av Stockholm. Hotellets restaurang, som är känd som Kung Carls Bakficka, serverar svensk mat och drycker. Hotellets cocktailbar är också känd för sin levande jazzmusik.

Ett litet gym finns också på hotellet, som har utsikt över stadens takåsar. Världsklasshotellet Kung Carl ligger bara ett par minuter från Stockholms Gamla stan och centralstationen. Det ligger också nära olika lokala butiker och restauranger. Ett parkeringsgarage ligger hundra meter från hotellet.


  • En natt kostar omkring 137 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Anglais

Scandic Anglais

Humlegårdsgatan 23, Östermalm, 102 44 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
0.6 km
ca. 138 €


Hotellets Bar Anglais är ett populärt område för att umgås och diskutera stadens olika aktiviteter. Under de varmare månaderna kan gästerna njuta av utsikten över Stockholm från hotellets takbar på sjunde våningen. Alla hotellets rum har platt-TV med kabelkanaler.

Hotellets gratis WiFi är också tillgängligt i hela byggnaden. Gästerna kan utnyttja hotellets olika faciliteter, till exempel gym och bubbelpool. Hotellets restaurang och bar, som kallas Bar Anglais, serverar en mängd olika maträtter och drycker.

Hotellets restaurang, som kallas Kitchen & Table, serverar en mängd olika frukost- och lunchalternativ. Hotellet ligger också nära områdets tunnelbanestation. Personalen hjälper gärna dem som har dietrestriktioner.

Det är också tillåtet att ta med sig cyklar till hotellet för att utforska Stockholm. Hotellets andra populära tjänster och faciliteter inkluderar gratis WiFi, parkering och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 138 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Scandic Anglais har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Scandic Anglais anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Elite Hotel Adlon

Elite Hotel Adlon

Vasagatan 42, Norrmalm, 111 20 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
0.5 km
ca. 139 €


Elite Hotel Adlon ligger bara några minuter från shoppingområdet Drottninggatan. Alla hotellets rum har platt-TV med kabelkanaler och olika funktioner. Hotellets dagliga frukostbuffé är också tillgänglig. Gäster kan dessutom checka ut och njuta av frukost fram till klockan 12 på söndagar.

Kungliga palatset ligger bara 12 minuters promenad från hotellet. Centralstationen ligger också cirka 2 100 meter bort. Gäster kan använda flygplatsens Arlanda Express-tåg för att nå hotellet. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, parkering och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 139 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Elite Hotel Adlon har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Elite Hotel Adlon anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Scandic Grand Central

Scandic Grand Central

Kungsgatan 70, Norrmalm, 111 40 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
0.5 km
ca. 139 €


Hotel Scandic Grand Central har gratis WiFi, tillgång till cyklar och en mängd andra faciliteter. Alla rum har platt-tv och lyxiga toalettartiklar. Teaterbrasseriet, som är en restaurang i huset, serverar svenska rätter gjorda på lokala råvaror. Restaurangens bar och meny är också tillgängliga.

Hotellets Bar Acoustic serverar kreativa drycker och kan dessutom utnyttjas för DJ-evenemang. Det närliggande Casino Cosmopol och Oscar Theater ligger också inom några minuters promenad. Andra lokala attraktioner, såsom pubar, restauranger och butiker, finns på Drottninggatan och Htorget-torget.


  • En natt kostar omkring 139 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Scandic Grand Central har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Scandic Grand Central anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
ProfilHotels Riddargatan

ProfilHotels Riddargatan

Riddargatan 14, Östermalm, 11435 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
0.6 km
ca. 139 €


ProfilHotels Riddargatan har en mängd olika rum som är utrustade med platt-TV, gratis Wi-Fi och lyxiga sängar. Gästerna kan också njuta av en mängd olika alternativ till frukostbuffé. Trägolv och te- och kaffefaciliteter finns dessutom i vissa av rummen.

Hotellets lobbybar serverar en mängd olika drycker och kan utnyttjas för middag eller en kvällscocktail. Flera andra lokala sevärdheter, såsom Nationalgalleriet och Stockholms Gamla stan, ligger också inom 10 minuters promenad.

Hotellets olika faciliteter och tjänster inkluderar gratis WiFi, parkering, husdjursvänliga rum, rökfria rum och kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 139 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • ProfilHotels Riddargatan har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • ProfilHotels Riddargatan anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Freys Hotel

Freys Hotel

Bryggargatan 12, Norrmalm, 11121 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
0.3 km
ca. 140 €


Freys Hotels Belgobaren serverar belgiska öl. Alla rum har olika funktioner och är utrustade med platt-TV. Gästerna kan också njuta av en mängd olika alternativ till frukostbuffé.

Hotellets restaurang serverar belgisk mat och kan utnyttjas för middag eller lunch. Under sommarsäsongen kan restaurangen servera mat på sin terrass vid gatan. Hotellet är också certifierat av Green Key-programmet, som är en miljövänlig märkning.

Hotellets personal är kunnig om lokala sevärdheter som Drottninggatan i Stockholm eller det närliggande kulturhuset Stockholm Kulturhuset. Gästerna kan också utnyttja hotellets gratis parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 140 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Freys Hotel har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Freys Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Ruth, WorldHotels Crafted

Hotel Ruth, WorldHotels Crafted

Dobelnsgatan 81, Vasastan, 113 52 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.6 km
ca. 145 €


Ruth Hotel ligger 21 km från Stockholms stadshus och några minuter från Medeltidsmuseet i Stockholm. Hotellet erbjuder även en kontinental frukost. Personalen talar både svenska och engelska i receptionen och hjälper gärna gästerna när som helst på dygnet.

Andra lokala sevärdheter som ligger i närheten är Kungliga Operan och Armémuseum. Närmaste flygplats är Stockholms flygplats, som ligger 3,11 km från hotellet. Några av hotellets populära tjänster är 24-timmarsreception, parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 145 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Ruth, WorldHotels Crafted har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Hotel Ruth, WorldHotels Crafted anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Hellsten

Hotel Hellsten

Luntmakargatan 68, Vasastan, 11351 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.0 km
ca. 144 €


De eleganta rummen på Hotel Hellsten har gratis WiFi. Anläggningen har anor från 1800-talet och har trägolv och platt-tv. Du kan också njuta av gratis kaffe och te i hotellets allmänna utrymmen.

Hotellets restaurang, Hellsten Earth Bar, serverar en varierad frukostbuffé och jazzkonserter hålls varje torsdag. På gågatan Drottninggatan finns också en mängd olika butiker och restauranger. Hotellets personal rekommenderar gärna lokala sevärdheter till sina gäster.

Till Ruth Hotels mest populära funktioner hör gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum och parkering. Dess fitnesscenter är också ett populärt område.


  • En natt kostar omkring 144 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Hellsten har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Hellsten anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Mornington Hotel Stockholm

Mornington Hotel Stockholm

Nybrogatan 53, Östermalm, 11440 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.0 km
ca. 146 €


Mornington Hotel Stockholm har en mängd olika rum som är utrustade med platt-tv och gratis WiFi. Rummen på detta hotell har även trägolv och olika funktioner, som kaffe- och tekokare. Vissa av hotellets Executive- och Superior-rum har dessutom tillgång till en gratis privat bastu.

Hotellets restaurang Mornington Stockholm serverar svensk mat och internationella rätter. Dess innergård är också en populär mötesplats. Gästerna kan dessutom utnyttja hotellets hälsoklubb och bastu. Den närmaste tunnelbanestationen ligger 800 meter bort.

Ruth Hotel ligger nära Kungliga Dramatiska Teatern och Djurgottranden i Stockholm, 20 minuters promenad från båda sevärdheterna. Dess gratis WiFi, 24-timmarsreception och fitnesscenter är några av hotellets mest populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 146 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Mornington Hotel Stockholm har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Mornington Hotel Stockholm anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Best Western Hotel Karlaplan

Best Western Hotel Karlaplan

Skeppargatan 82, Östermalm, 11459 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.6 km
ca. 147 €


Best Western Hotel Karlaplan ligger i stadsdelen Karlaplan, några minuter från tunnelbanestationen. Detta boende har väldesignade rum som är utrustade med platt-TV och gratis WiFi. Gäster som bor på det här hotellet kan också dra nytta av ett rabatterat pris för en spadag på det närliggande spaet Sturebadet.

Rummen på Hotel Karlaplan är utrustade med svenska sängar och eget badrum. De har även en mängd olika funktioner, såsom en hårtork och en persisk matta. Hotellets 24-timmarsreception kan tillgodose önskemål om snacks och alkoholfria drycker.

Närliggande sevärdheter, såsom Nordiska museet och nöjesparken Grna Lund, ligger inom 5 minuters promenad. Stockholms stadion ligger också 5 minuters promenad bort. Hotellets andra populära tjänster inkluderar 24-timmarsreception, rökfria rum och hiss.


  • En natt kostar omkring 147 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Best Western Hotel Karlaplan har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Best Western Hotel Karlaplan anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
ProfilHotels Nacka

ProfilHotels Nacka

Värmdövägen 84, 131 54 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
4.2 km
ca. 149 €


ProfilHotels Nacka ligger i Stockholm, bara några kilometer från Grna Lund nöjespark och Svenska fotografiska museet. Detta hotell har även en restaurang och en 24-timmarsreception. Andra tjänster och faciliteter på det här boendet är bland annat bagageförvaring och en 24-timmarsreception.

Familjerum är också tillgängliga på hotellet. Alla rum på anläggningen har ett skrivbord, en platt-TV och ett värdeförvaringsskåp. ProfilHotels Nacka ligger 24 km från hotellet. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av kontinentala tjänster eller frukostbuffé.

Flygplats: Bromma Stockholm Airport: Bromma Stockholm Airport: Bromma Stockholm Airport: Bromma Stockholm Airport: Bromma Stockholm Airport Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception, bagageförvaring, husdjursvänliga rum, spa, rökfria rum, kaffebryggare och platt-tv i alla rum.


  • En natt kostar omkring 149 €.
  • Det är 4.2 kilometer till centrum.
  • ProfilHotels Nacka har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • ProfilHotels Nacka anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hilton Stockholm Slussen Hotel

Hilton Stockholm Slussen Hotel

Guldgränd 8, Box 15270, Södermalm, 10465 Stockholm, Sweden

4 / 5 *
1.3 km
ca. 149 €


Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception, bagageförvaring, husdjursvänliga rum, spa, rökfria rum, kaffebryggare och platt-tv i alla rum är några av hotellets andra populära funktioner. Hilton Stockholm Slussen erbjuder en mängd olika avkopplingsmöjligheter, till exempel gym och bastu.

Hilton Stockholm Slussen Hotels executive lounge är ett utmärkt ställe att samlas och njuta av förfriskningar medan du njuter av stadens utsikt. Gästerna kan också njuta av frukostbufféservice i detta område. Andra tjänster och faciliteter på det här boendet inkluderar en 24-timmarsreception.

Eken Bar & Restaurant serverar moderna skandinaviska rätter med lokala råvaror. Gäster kan njuta av lättare rätter och snacks på detta ställe. Eken Bar & Restaurant ligger också inom ett par minuters promenad från tunnelbanestationen Slussen. Tågterminalen Arlanda Express och Stockholms centralstation ligger båda i närheten.

Executive Lounge har tillfälligt flyttats till Eken Bar & Restaurant på grund av COVID-19-situationen. Loungens ordinarie öppettider är nu från 17:30 till 19:30 måndag till söndag. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, ett fitnesscenter och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 149 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hilton Stockholm Slussen Hotel har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hilton Stockholm Slussen Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Archipelago Hostel Old Town

Archipelago Hostel Old Town

Stora Nygatan 38, Gamla Stan, 11127 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
1.0 km
ca. 68 €


Archipelago Hostel Old Town ligger i Stockholms gamla stadsdel, några minuters promenad från tunnelbanestationen Gamla Stan. Detta boende har moderna rum som ligger i en byggnad från 1600-talet. De ljusa, enkelt inredda rummen på det här boendet har stora fönster med utsikt över de charmiga gatorna.

Nobelmuseet ligger några minuter från Archipelago Hostel Old Town. Området ligger också inom ett par kilometer från shoppingcentret Gamla Stan. Det finns också många restauranger och butiker i detta område. Gästerna kan också dra nytta av färjeförbindelserna till öarna Skeppsholmen och Djurgården.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Archipelago Hostel Old Town har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Archipelago Hostel Old Town anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Motel L Hammarby Sjöstad

Motel L Hammarby Sjöstad

Hammarby Allé 41, Södermalm, 12030 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
3.5 km
ca. 73 €


Motellets läge i Hammarby Sjöstad är idealiskt för resenärer som vill dra nytta av områdets olika attraktioner. Alla rum på hotellet har gratis Wi-Fi och är utrustade med eget badrum. Du kan också njuta av en drink i hotellets bar.

Stockholms centrala affärsdistrikt ligger 10 minuters spårvagnsresa bort. Stadens två arenor, Globen och Tele2, ligger också cirka 3 km från hotellet. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, ett fitnesscenter och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 3.5 kilometer till centrum.
  • Motel L Hammarby Sjöstad har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Motel L Hammarby Sjöstad anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Generator Stockholm

Generator Stockholm

Torsgatan 10, Norrmalm, 11123 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
0.8 km
ca. 76 €


Vandrarhemmet Generator Stockholm ligger i Stockholms gamla stadsdel och erbjuder privata rum eller sovsalar. Alla dessa boenden har privata badrum och är utrustade med dusch. Detta boende har även en 24-timmarsreception och en restaurang.

Närmaste stora shoppingområde är Drottninggatan shoppinggata, medan Stockholms centralstation ligger 10 minuters promenad bort. Hotellets andra populära tjänster och faciliteter inkluderar gratis WiFi, fitnesscenter och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Generator Stockholm har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Generator Stockholm anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Castle House Inn

Castle House Inn

Brunnsgränd 4, Gamla Stan, 111 30 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
1.0 km
ca. 77 €


Castle House Inn ligger 5 minuters promenad från tunnelbanestationen. Hotellets rum är individuellt inredda och har gratis WiFi. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av handdukar och sängkläder. Hotellet ligger 1 300 meter från Nobelmuseet och Stortorget i Gamla stan.

Områdets olika butiker och restauranger finns på Gamla stans kullerstensgator. I området finns också många barer och restauranger som är populära under kvällen. Gästerna kan också dra nytta av färjeförbindelserna till öarna Skeppsholmen och Djurg.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Castle House Inn har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Castle House Inn anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Eight Rooms

Eight Rooms

Renstiernas gata 15, Södermalm, 116 28 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
2.1 km
ca. 79 €


Eight Rooms ligger 11 km från Medeltidsmuseet i Stockholm och erbjuder gratis WiFi och en lounge. Detta hotell ligger också 29 km från Kungliga slottet och Monteliusvgen. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av gratis WiFi i hela hotellet.

Alla rum på Eight Rooms har platt-TV och luftkonditionering. Vissa enheter har även ett värdeförvaringsskåp. Stockholms domkyrka ligger 31 km bort, och Vasamuseet ligger cirka 50 km bort. Stockholms flygplats ligger cirka 11 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Eight Rooms har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Eight Rooms anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Kungsbron 1, Norrmalm, 11122 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
0.6 km
ca. 84 €


Comfort Hotel Xpress Stockholm central tar emot gäster och erbjuder gratis WiFi. Alla rum har platt-TV och är utrustade med ett badrum. Vissa av enheterna har även en vägg som är utformad för att skymma ljuset. Gäster kan även beställa en frukostpåse från hotellets webbplats.

Hotellets receptionspersonal kan ge användbara råd om lokala sevärdheter, till exempel Stockholms stadshus eller Stockholms kulturhus. Anläggningen har även en 24-timmarsreception. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 84 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Comfort Hotel Xpress Stockholm Central har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Comfort Hotel Xpress Stockholm Central anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Fridhem

Hotel Fridhem

Sankt Eriksgatan 38, Kungsholmen, 11234 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
1.9 km
ca. 85 €


Hotel Fridhem ligger nära tunnelbanestationen Fridhemsplan och inom 20 minuters promenad från Stockholms centralstation. Alla rum har platt-TV och gratis WiFi. Gästerna kan även använda sina smarta enheter för att få tillgång till internet via den inbyggda Chromecast.

Hotel Fridhem ligger i centrala Stockholm, som har nära till olika områden som Rlambshovsparken och Stockholms kulturattraktioner. Dess läge gör det också möjligt för gästerna att njuta av en kontinental frukost. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Fridhem har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Fridhem anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant

Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant

Riddarholmen, Gamla Stan, 111 28 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
1.0 km
ca. 87 €


Mälardrottningen Hotel & Restaurant är ett jakthotell som erbjuder gästerna en mängd olika faciliteter och tjänster. Här finns en restaurang och en båt med utsikt över Riddarfjärdenbukten. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av rymliga boenden som är utrustade med trägolv och ventilationshål. När gästerna kommer in på hotellet möts de av en landgång som har en mängd nautiskt inspirerade möbler.

Hotellets tv-lounge finns ovanför maskinrummet, medan hotellets restaurang ligger på fördäcket. Restaurangen har en öppen matterrass och ligger bredvid Stockholms stadshus. Mälardrottningen yacht hotel ligger cirka 1800 meter från tunnelbanestationen Gamla Stan. Stockholms centralstation ligger cirka 10 minuter bort.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Långholmen Hotell

Långholmen Hotell

Långholmsmuren, 20, Södermalm, 102 72 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
2.6 km
ca. 88 €


Hotell Långholmen är en fängelsebyggnad från 1800-talet som ligger på Lngholmen i Stockholm. Detta boende erbjuder gratis parkering och har unika fängelsecellsrum med platt-tv. Alla de moderna rummen har fönster från golv till tak och är utrustade med skrivbord och laptopskåp.

Hotellet ligger också nära Stockholms mest populära fängelsemuseum, som är öppet dagligen. Denna anläggning har guidade visningar. Restaurangen Långholmen Wärdshus serverar svenska rätter. Den här restaurangen ligger i en park som har joggingspår.

Hotellets restaurang, Finkan Bar, serverar en mängd olika drycker och snacks dygnet runt. Anläggningen ligger också 10 minuters promenad från Hornstull, som har olika restauranger och barer. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Långholmen Hotell har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Långholmen Hotell anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotell Skeppsbron

Hotell Skeppsbron

Skeppsbron 26 / Ferkens Gränd, Gamla Stan, 111 30 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
1.1 km
ca. 92 €


Hotell Hotell Skeppsbron ligger bara några minuter från Stockholms mest populära sevärdheter, som Nobelmuseet och Stortorget. Tack vare sitt läge kan gästerna njuta av en mängd olika aktiviteter och tjänster inom gångavstånd. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi och kaffebryggare.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotell Skeppsbron har fått 7.2 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotell Skeppsbron anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad

Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad

Midskeppsgatan 6, Södermalm, 120 66 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
4.2 km
ca. 92 €


Park Inn by the Hammarby Sjstad är ett 4-stjärnigt hotell som erbjuder gratis WiFi och en mängd olika faciliteter och tjänster. Alla rum har platt-TV och är utrustade med ett värdeskåp. Gästerna kan också använda hotellets gym och bastu.

Under sommarsäsongen kan gästerna njuta av en promenad längs Hammarby sjö och den närliggande Sickla kanal. Stockholms centralstation ligger cirka 10 minuter från Park Inn Hammarby Sjstad. Hotellets andra populära tjänster och faciliteter inkluderar gratis parkering och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 4.2 kilometer till centrum.
  • Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Avanti Apartment Hotel

Avanti Apartment Hotel

16 A Cedergrensvägen, Liljeholmen - Hägersten, 126 36 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
4.8 km
ca. 93 €


Hotel Avanti Apartment Hotel ligger 26 km från Lngholmen och erbjuder boende med restaurang och trädgård. Det ligger också inom ett avstånd från Stockholms stadshus och Stockholms domkyrka. Gäster kan njuta av gratis parkering och fitnesscenter på detta boende.

Park Inn by the Hammarby Sjstad erbjuder även gratis WiFi i alla rum och en mängd olika tjänster och faciliteter. Gästerna kan njuta av en mängd olika tjänster och faciliteter, till exempel ett värdeskåp, en platt-TV och ett privat badrum med dusch och hårtork. Vissa av hotellets rum har en elektrisk tekanna.

Rummen på Avanti Apartment Hotel har en mängd olika funktioner och tjänster, bland annat en kontinental frukost. Den närmaste flygplatsen ligger 4,3 km bort. Andra faciliteter i närheten är Ericsson Globe och Tele2 Arena.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 4.8 kilometer till centrum.
  • Avanti Apartment Hotel har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Avanti Apartment Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Biz Apartment Hammarby Sjöstad

Biz Apartment Hammarby Sjöstad

20 Heliosgången, Södermalm, 120 30 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
3.9 km
ca. 95 €


Hotel Biz Apartment Hammarby Sjstad ligger i Hammarby och erbjuder gratis WiFi och privat parkering. Ericsson Globe ligger 1,3 km från boendet. Alla lägenheter på detta boende har satellit-TV och en matplats.

Rummen på hotellet har en mängd olika funktioner och tjänster, bland annat ett kök som är utrustat med diskmaskin och mikrovågsugn. Gästerna kan också njuta av ett privat badrum med hårtork. Närmaste hållplats för kollektivtrafik ligger cirka 1 900 meter bort.

Under vintersäsongen kan gästerna njuta av en mängd olika aktiviteter i de närliggande skidbacken Hammarbybacken. Tele2 Arena ligger 29 km bort. Andra närliggande anläggningar, såsom Arlanda flygplats och Bromma flygplats, ligger 8,7 respektive 33 km bort. Några av hotellets populära funktioner är 24-timmarsreception, rökfria rum och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 3.9 kilometer till centrum.
  • Biz Apartment Hammarby Sjöstad har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Biz Apartment Hammarby Sjöstad anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Connect Hotel City

Connect Hotel City

Alströmergatan 39, Kungsholmen, 11247 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
2.1 km
ca. 99 €


Connect Hotel Stockholm City har en mängd olika funktioner och tjänster, bland annat gratis WiFi och platt-TV. Rummen har trägolv och skrivbord. Hotellet har även en loungebar som serverar en mängd olika maträtter och drycker.

Connect Hotel City ligger i Stockholms centrala del, som är lätt att nå genom de olika kollektivtrafikhållplatserna. Hotellet har även gratis WiFi och rökfria rum. Andra populära tjänster och faciliteter är en restaurang och en bar.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Connect Hotel City har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Connect Hotel City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Scandic Upplandsgatan

Scandic Upplandsgatan

Upplandsgatan 4, Norrmalm, 111 23 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
0.6 km
ca. 104 €


Scandic Upplandsgatan ligger 1 000 meter från Drottninggatan, och rummen har platt-TV och förvaring under sängen. Gäster kan också njuta av gratis toalettartiklar och ett badrum med regndusch. Hotellets loungeområde serverar lättare måltider, och olika restauranger och barer finns i närheten.

Hotellet ligger 15 km från centrala Upplandsgatan i Stockholm och har nära till olika sevärdheter som Stockholms stadshus och Gamla stan. Gästerna kan också nå Arlanda flygplats med kollektivtrafik inom 40 minuter. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat en 24-timmarsreception, ett fitnesscenter och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 104 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Scandic Upplandsgatan har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Scandic Upplandsgatan anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Best Western Hotel at 108

Best Western Hotel at 108

Sveavagen 108 , Vasastan, 113 50 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
1.3 km
ca. 105 €


Best Western Hotel ligger 1 km från Museet för medeltida Stockholm och 1,3 km från Sergels torg. Här erbjuds rumsservice dygnet runt och bagageförvaring. Andra närliggande anläggningar, såsom Armémuseum och Kungliga Operan, ligger 26 km bort.

Rummen på hotellet har olika funktioner och tjänster, till exempel en sittgrupp, satellit-TV, ett värdeskåp och ett badrum med dusch. Vissa rum har även en elektrisk tekanna. De andra rummen har ett kök som är utrustat med kylskåp, mikrovågsugn och ugn.

Best Western Hotel Stockholm erbjuder en mängd olika boenden med gratis WiFi och en terrass. Du kan också njuta av en frukostbuffé på detta hotell. Stockholms stadshus ligger 31 km bort, och det kungliga slottet ligger 26 km bort. Bromma Stockholms flygplats ligger 10 km från hotellet.

Best Western Hotel har en mängd populära funktioner och tjänster, till exempel gratis WiFi och rökfria rum. Dess restaurang och fitnesscenter är också populära.


  • En natt kostar omkring 105 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Best Western Hotel at 108 har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Best Western Hotel at 108 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Best Western Hotel Fridhemsplan

Best Western Hotel Fridhemsplan

St Eriksgatan 20, Kungsholmen, 112 39 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
1.9 km
ca. 113 €


Best Western Hotel Fridhemsplan erbjuder gratis WiFi och en mängd olika boenden. Alla rum har kabel-TV och ett badrum med regndusch. Hotellet har även eleganta sviter som har ett spabad eller en bastu. Gästerna kan nå hotellets olika områden via hotellets 24-timmarsreception.

Hotellet ligger nära Stockholms stadshus, och stadens strandpromenad börjar ungefär tusen meter från hotellet. Busshållplatserna i närheten av boendet ligger också i närheten, och tunnelbanestationen Fridhemsplan ligger 1 000 meter bort. Några av hotellets andra populära funktioner är en 24-timmarsreception och en kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 113 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Best Western Hotel Fridhemsplan har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Best Western Hotel Fridhemsplan anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Crystal Plaza Hotel

Crystal Plaza Hotel

Birger Jarlsgatan 35, Norrmalm, 11145 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
0.6 km
ca. 113 €


Crystal Plaza Hotel har charmiga rum som är utrustade med kristallkronor och olika funktioner. Gästerna kan också njuta av gratis Wi-Fi i hela byggnaden. Hotellet har även ett fitnessrum och en bastu. Crystal Plaza erbjuder även en frukostbuffé varje morgon.

Hotellets restaurang Ming serverar thailändska och kinesiska rätter. Personalen på hotellet talar dessutom flytande kinesiska, engelska och svenska. Crystal Plaza ligger några hundra meter från Stureplanområdets barer och klubbar. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat en 24-timmarsreception och en parkeringsplats.


  • En natt kostar omkring 113 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Crystal Plaza Hotel har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Crystal Plaza Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Bo Hotel

Bo Hotel

Arenavägen 69, Enskede - Årsta - Vantör, 121 77 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
4.7 km
ca. 121 €


Bo Hotel ligger i Stockholms shoppingområde Tolv, och det är bara några hundra meter från tunnelbanestationen Globen. Detta hotell erbjuder luftkonditionerade rum med gratis WiFi och platt-TV. Vissa av rummen har även ett badrum med dusch och gratis toalettartiklar.

Hotellet ligger 10 minuters tunnelbaneresa från Stockholms centralstation. Shoppingområdet Tolv ligger också i närheten, och här finns olika restauranger och barer. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är gratis wi-fi, en 24-timmarsreception och en parkeringsplats.


  • En natt kostar omkring 121 €.
  • Det är 4.7 kilometer till centrum.
  • Bo Hotel har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Bo Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Best Western Kom Hotel Stockholm

Best Western Kom Hotel Stockholm

Döbelnsgatan 17, Norrmalm, 11140 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
0.8 km
ca. 121 €


Best Western Kom Hotel ligger några minuter från shoppingområdet Drottninggatan och tunnelbanestationen Rdmansgatan. Alla rum har en platt-TV och ett badrum med dusch. Hotellets stora frukostbuffé innehåller olika typer av mat.

Best Western Kom Hotel är också känt för sina gratis varma drycker i hela lobbyn. Hotellet har en mängd andra populära tjänster och faciliteter, såsom ett fitnesscenter och en parkeringsplats. Personalen på detta hotell hjälper gärna medresenärer med deras förfrågningar.


  • En natt kostar omkring 121 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Best Western Kom Hotel Stockholm har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Best Western Kom Hotel Stockholm anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Birka Hotel

Birka Hotel

Luntmakargatan 14, Norrmalm, 11137 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
0.5 km
ca. 123 €


Birka Hotel genomgick en totalrenovering år 2022. Alla rum har gratis WiFi och är utrustade med platt-TV. Vissa av rummen har även en sittgrupp. Alla hotellets privata badrum har en hårtork och ett eget badrum med dusch.

Alla hotellets rum har gratis WiFi och är utrustade med handdukar och sängkläder. På grund av ombyggnaden av dess serveringsområde är dock frukost inte tillgänglig för närvarande. Den närmaste tunnelbanestationen ligger bara en minut bort, och hotellet ligger nära stadens nattliv.

Shoppingområdet Drottninggatan ligger ungefär tusen meter från hotellet. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är gratis WiFi, kaffebryggare och hiss.


  • En natt kostar omkring 123 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Birka Hotel har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Birka Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Hellstens Malmgård

Hotel Hellstens Malmgård

Brännkyrkagatan 110, Södermalm, 11727 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
1.9 km
ca. 125 €


Hotel Hellstens ligger bara tusen meter från tunnelbanestationen Zinkensdamm. Alla rum har en TV och ett eget badrum med dusch. Gästerna kan också njuta av frukost i hotellets tegelvalv.

Under sommarsäsongen serverar hotellets restaurang en mängd olika maträtter och drycker. Personalen kan också ordna sightseeingturer för gästerna i Stockholm. Den närmaste stranden finns i Tantolunden Park, som ligger cirka 1 800 meter från hotellet.


  • En natt kostar omkring 125 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Hellstens Malmgård har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Hellstens Malmgård anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Lilla Rådmannen

Lilla Rådmannen

Rådmansgatan 67 & 69, Vasastan, 11360 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
1.0 km
ca. 125 €


Lilla Rådmannen är ett hotell med två byggnader som erbjuder en mängd olika rum och faciliteter. Alla rum har en platt-TV, en kaffebryggare och ett badrum med dusch. Hotellets frukostbuffé serverar en mängd olika svenska rätter. Gästerna kan också njuta av förfriskningar och lättare måltider i lobbybaren.

Hotel Lilla Rådmannen ligger bara 1 300 meter från tunnelbanestationen Stockholms Gamla stan. Gästerna kan enkelt nå detta område på mindre än fem minuter med hjälp av den närliggande tunnelbanestationen Rdmansgatan. Hotellet har också ett fitnesscenter och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 125 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Lilla Rådmannen har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Lilla Rådmannen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Lord Nelson Hotel

Lord Nelson Hotel

Västerlånggatan 22, Gamla Stan, 11129 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
0.8 km
ca. 128 €


Lord Nelson Hotel är ett dygnet runt-öppet hotell som erbjuder olika tjänster och faciliteter. Dess rum har antingen Dux- eller Hstenssängar och de är utrustade med ett skrivbord och ett badrum med hårtork. Hotellets restaurang serverar en kontinental frukost varje morgon. Gästerna kan också njuta av ett glas vin på hotellets takterrass.

Hotellets bibliotek fungerar som en samlingsplats för gästerna. Kungliga palatset ligger 600 meter bort, och Drottninggatan ligger 4 minuters promenad från boendet. Gästerna kan också nå Stockholms största shoppingområde genom att ta tunnelbanan till Gamla Stan. Hotellets andra populära funktioner är bland annat 24-timmarsreception, tvättmöjligheter och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 128 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Lord Nelson Hotel har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Lord Nelson Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
STF Hotel Zinkensdamm

STF Hotel Zinkensdamm

Zinkens Väg 20, Södermalm, 117 41 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
2.3 km
ca. 129 €


STF Hotel Zinkensdamm ligger i Stockholms fashionabla stadsdel Sdermalm, bara 10 minuters promenad från Tantolundenparken. Detta moderna hotell har moderna rum med gratis WiFi och trägolv. Alla rum är utrustade med platt-TV och har välutformade arbetsområden.

Hotellet har också olika fritidsfaciliteter, som en lekplats och en avkopplande bastu. Dess Zinkadus Bar & Café serverar svensk mat. Gästerna kan dessutom njuta av uteserveringar under sommarsäsongen. Hotellets restaurang serverar en mängd olika maträtter och drycker.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från Gamla stan och Stockholms centrum. Tack vare dess läge kan gästerna också lätt nå olika områden, såsom Kungliga slottet och Drottninggatan. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, parkering och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 129 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • STF Hotel Zinkensdamm har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • STF Hotel Zinkensdamm anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Unique Hotel

Unique Hotel

Kammakargatan 62, Norrmalm, 111 24 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
0.8 km
ca. 133 €


Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Stockholms centralstation. Rummen på Unique Hotel har originaldetaljer, och de har eget badrum. Hotellet ligger också nära en park, och det finns olika restauranger och butiker i närheten. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är gratis WiFi och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 133 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Unique Hotel har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Unique Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Rex Hotel

Rex Hotel

Luntmakargatan 73, Vasastan, 11351 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
1.0 km
ca. 135 €


Rex Hotel erbjuder alla sina gäster platt-TV och gratis WiFi. Rummen har även uppvärmda badrumsgolv och trägolv. Hotellets personal är dessutom dedikerad till att se till att gästerna har det trevligt.

Rex Stockholm ligger också bara några minuter från Arlanda Airport Express Train och Stockholms centralstation. Hotellet har olika faciliteter och tjänster som gratis WiFi, 24-timmarsreception och parkering.


  • En natt kostar omkring 135 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Rex Hotel har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Rex Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Hötorget

Hotel Hötorget

Holländargatan 8B, Norrmalm, 111 36 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
0.5 km
ca. 136 €


Hotel Htorget ligger bara ett par minuter från Stockholms centralstation. Här finns gratis WiFi och platt-tv i alla rum. Kungliga slottet ligger också några minuter bort. Hotellets läge ger gästerna enkel tillgång till olika områden. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är bland annat 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 136 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Hötorget har fått 7.1 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Hötorget anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Scandic No 53

Scandic No 53

Kungsgatan 53, Norrmalm, 111 22 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
0.5 km
ca. 138 €


Hotellet, som ligger 5 minuters promenad från Stockholms centralstation, har olika faciliteter och tjänster som gratis WiFi och 24-timmarsreception. Alla rum har ett kaklat badrum med hårtork och gratis toalettartiklar. Du kan också njuta av en måltid i restaurangen eller koppla av i hotellets lounge.

Hotellet ligger 1 000 meter från tunnelbanestationen Htorget och erbjuder en terrass. Områdets nattliv finns runt Stureplan i Stockholm, som ligger bara 10 minuters promenad bort. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och bar.


  • En natt kostar omkring 138 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Scandic No 53 har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Scandic No 53 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Söder

Hotel Söder

Tjärhovsgatan 20, Södermalm, 11621 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
2.1 km
ca. 144 €


Hotel Söder ligger 1 300 meter från Medborgarplatsen i Stockholm och är ett modernt hotell som erbjuder gratis Wi-Fi och platt-TV i alla rum. De moderna rummen har trägolv och en sittgrupp.

Hotellets restaurang serverar en komplett frukost varje morgon, och det finns gratis kaffe och te hela tiden. Områdets nattliv hittar du runt Stureplan i Stockholm, som ligger bara 10 minuters promenad bort. Stadens centrum och Gamla stan ligger också inom 5 minuters bilresa. Till hotellets mest populära funktioner hör gratis wi-fi, rökfria rum och en bar.


  • En natt kostar omkring 144 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Söder har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Söder anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hellstens Glashus

Hellstens Glashus

Wollmar Yxkullsgatan 13, Södermalm, 118 50 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
1.8 km
ca. 144 €


Hotel Hellstens Glashus ligger i hjärtat av Stockholms stadsdel Sdermalm, bara ett par minuter från Gamla Stan. Hotellets restaurang och bar ligger också inom en promenad från området. De moderna rummen har en platt-TV och gratis WiFi.

Alla hotellets rum har ett handfat i glas och en dusch, och de har även stora fönster. Hotellets restaurang serverar internationella rätter, och den har en mängd olika alternativ. På helgerna kan hotellet dessutom stå värd för evenemang med levande musik.

Tunnelbanestationen Mariatorget ligger tvärs över gatan från hotellet. Det kungliga palatset ligger också 20 minuters promenad bort. Arlanda flygplats ligger i närheten. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och bar.


  • En natt kostar omkring 144 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hellstens Glashus har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hellstens Glashus anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
UNITY Hammarby Sjöstad

UNITY Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 13, Södermalm, 120 30 Stockholm, Sweden

3 / 5 *
3.7 km
ca. 148 €


UNITY Hammarby Sjstad ligger 13 km från Tele2 Arena och erbjuder gratis WiFi och ett fitnesscenter. Alla rum har trägolv. De har även en platt-TV och ett eget badrum med dusch och hårtork.

UNITY Hammarby Sjstad erbjuder en kontinental frukost och en solterrass. Du kan också njuta av gratis Wi-Fi och en kopp kaffe eller te i hotellets lounge. Ett lokalt museum ligger 18 km bort, och en lokal nöjespark ligger 23 km bort.

Den närmaste flygplatsen till hotellet är Bromma Stockholm Airport, som ligger 10 km bort. Några av hotellets populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, fitnesscenter och parkering.


  • En natt kostar omkring 148 €.
  • Det är 3.7 kilometer till centrum.
  • UNITY Hammarby Sjöstad har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • UNITY Hammarby Sjöstad anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
STF Zinkensdamm Hostel

STF Zinkensdamm Hostel

Zinkens Väg 20, Södermalm, 117 41 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
2.3 km
ca. 54 €


Vandrarhemmet STF Zinkensdamm ligger i Stockholms stadsdel Sdermalm och erbjuder gratis WiFi och en restaurang. Här finns också en mängd olika faciliteter och tjänster. Vissa av rummen har ett eget badrum.

Några av hotellets populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, gym och parkering. Zinkadus Bar & Café serverar svenska frukostbufféer och lätta tilltugg under hela dagen. Restaurangen erbjuder även kalla drycker och smörgåsar hela tiden.

Hotellet ligger bara ett par minuter från en mängd lokala attraktioner, såsom en minigolfbana och en strand. Tunnelbanestationen Hornstull ligger också cirka 5 minuters promenad bort. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, en restaurang och en parkeringsplats.


  • En natt kostar omkring 54 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • STF Zinkensdamm Hostel har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • STF Zinkensdamm Hostel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
STF Rygerfjord Hotel & Hostel

STF Rygerfjord Hotel & Hostel

Södermälarstrand, Kajplats 12-14, Södermalm, 118 25 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
1.3 km
ca. 57 €


Båten STF Rygerfjord Hotel & Hostel ligger i Rygerfjord och erbjuder gratis WiFi samt boende i stugstil med utsikt över sjön och staden. Gästerna kan välja mellan ett privat eller delat badrum. Hotellet har även ett kök och en mängd andra faciliteter.

Restaurangen på båten serverar svensk mat, till exempel köttbullar och potatis. Gästerna kan också njuta av drycker i loungen eller i baren. Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från Stockholms Gamla stan och stadsdelen Sdermalm. I hotellets lobby finns gratis internetuppkoppling.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • STF Rygerfjord Hotel & Hostel har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • STF Rygerfjord Hotel & Hostel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Crafoord Place Hostel

Crafoord Place Hostel

Hälsobrunnsgatan 10, Vasastan, 113 61 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
1.3 km
ca. 58 €


Vandrarhemmet Crafoord Place ligger i Stockholms Gamla stan och erbjuder gratis WiFi och en mängd olika faciliteter. Gästerna kan också njuta av utsikten över staden och vattnet. Alla vandrarhemmets enkla rum har en garderob och en spegel. Gästerna kan också använda anläggningens tvättstuga och grillutrustning.

En mängd lokala restauranger och kaféer finns i området, och Stockholms observatorium ligger några minuter bort. Närmaste tunnelbanestation är S:t Eriksplan, som ligger cirka 10 minuter bort. Hotellet har även en trädgård och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 58 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Crafoord Place Hostel har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Crafoord Place Hostel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
City Hostel

City Hostel

Fleminggatan 19, Kungsholmen, 112 26 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
1.1 km
ca. 59 €


Vandrarhemmet City Hostel ligger i Stockholms centrala stadsdel, bara 10 minuters promenad från Stockholms stadshus och Stockholms centralstation. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och en platt-TV i rummen. Hotellet har också en mängd restauranger och barer på gångavstånd.

Närmaste busshållplats ligger några steg från vandrarhemmets entré. Här erbjuds också gratis WiFi och en mängd olika faciliteter. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är tvättmöjligheter och en parkeringsplats.


  • En natt kostar omkring 59 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • City Hostel har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • City Hostel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Den Röda Båten

Den Röda Båten

Södermälarstrand kajplats 10, Södermalm, 118 20 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
1.3 km
ca. 60 €


Båten Den Röda Båten har en restaurang, en bar och två solterrasser. Alla dess stugor har trämöbler och olika funktioner, till exempel garderob och sängkläder. Badrummen ligger i korridoren.

Vissa av hytterna på vandrarhemmet har eget badrum, och gratis WiFi finns tillgängligt på både fartyget och båtarna. Stadens historiska gamla stadsdel och tunnelbanestationen Slussen ligger båda cirka 3 500 meter från vandrarhemmet. Stadsdelen Södermalm ligger 10 minuters promenad bort. Detta område erbjuder en mängd olika mat- och shoppingalternativ.

Närmaste tunnelbanestation är Stockholms centralstation, som ligger på 3 minuters resväg. Hotellet erbjuder också gratis WiFi och en mängd olika faciliteter. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som anläggningen erbjuder är restaurang och parkering.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Den Röda Båten har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Den Röda Båten anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Castanea Old Town Hostel

Castanea Old Town Hostel

Kindstugatan 1, Gamla Stan, 111 31 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
1.0 km
ca. 66 €


Castanea Old Town Hostel ligger i Gamla stan i Stockholm och har ett fullt utrustat kök och moderna rum. Alla vandrarhemmets rum har trägolv och gratis WiFi. Gästerna kan också använda anläggningens gemensamma badrum.

Faciliteter som hårtork, strykjärn och böcker kan lånas på vandrarhemmet. Kungliga slottet ligger 1 000 meter bort, och Stockholms centralstation ligger cirka en minut bort. Hotellet erbjuder också gratis WiFi och en mängd olika faciliteter. Några av de populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är tvättmöjligheter och hiss.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Castanea Old Town Hostel har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Castanea Old Town Hostel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
City Backpackers Hostel

City Backpackers Hostel

Upplandsgatan 2a, Norrmalm, 111 23 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
0.6 km
ca. 66 €


Vandrarhemmet City Backpackers Hostel har olika faciliteter och tjänster som luftkonditionering och uppvärmning. Gästerna kan också använda anläggningens skridskor gratis under vintersäsongen. Caféet på vandrarhemmet erbjuder frukost på morgonen. Skåp och hänglås finns dessutom tillgängliga i receptionen.

Vandrarhemmets reception serverar snacks och drycker under hela dagen. Restaurangen Nomad ligger också i närheten av vandrarhemmet, och gästerna kan njuta av en måltid eller en drink i dess restaurang på plats. I vandrarhemmets lounge finns olika datorer och gratis internetuppkoppling.

På hotellets öppna innergård finns olika sittplatser och ett bibliotek. Under sommarsäsongen är området möblerat med stolar och bord. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är en restaurang, en bar och en tvättstuga.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • City Backpackers Hostel har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • City Backpackers Hostel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
STF af Chapman & Skeppsholmen

STF af Chapman & Skeppsholmen

Flaggmansvägen 8, 111 49 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
1.1 km
ca. 67 €


Vandrarhemmet STF af Chapman & Skeppsholmen ligger nära två museer, Östasiatiska museet och Moderna museet, och ligger på gångavstånd från dessa anläggningar. Gästerna kan välja mellan en mängd olika rum och fartygshytter. Rummen i huvudbyggnaden har stora fönster, och några av skeppshytterna har små sittplatser.

Man kan välja att bo i ett rum med delat badrum eller ett rum med eget kök. Vandrarhemmets restaurang på plats serverar lättare måltider, och gästerna kan också laga sina egna måltider. Under sommarsäsongen kan gästerna njuta av vandrarhemmets soldäck.

Tunnelbanestationen Kungsträdgården ligger cirka 10 minuters promenad från vandrarhemmet. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är en restaurang, en bar och en tvättstuga.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • STF af Chapman & Skeppsholmen har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • STF af Chapman & Skeppsholmen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Rex Petit

Rex Petit

Luntmakargatan 73, Vasastan, 11351 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
1.1 km
ca. 67 €


Hotellets andra systerboende, Rex Hotel, erbjuder kaffe och te i lobbyn. Rummen på vandrarhemmet har platt-TV och gratis WiFi. Personalen på hotellet är alltid villig att rekommendera de bästa boendena i Stockholm.

Vandrarhemmet Rex Petit ligger nära tunnelbanestationen Rdmansgatan. Här erbjuds gratis WiFi och en mängd olika faciliteter. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är tvättstuga, hiss och restaurang.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Rex Petit har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Rex Petit anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Brunnby Hotel

Brunnby Hotel

Brunnbyvägen 7, Enskede - Årsta - Vantör, 120 44 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
4.5 km
ca. 68 €


Hotell Brunnby ligger i området rstaberg i Stockholm och erbjuder gratis WiFi och parkering. Tågstationen ligger 7 minuters promenad bort. I hotellets matsal serveras en frukostbuffé varje morgon, och gästerna kan också njuta av förfriskningar i den dygnet runt öppna receptionen.

Hotellet ligger 10 km från ett golfcenter. Det ligger också nära Stockholms centrum och Stockholms internationella mässor. Boendet har många populära bekvämligheter, såsom gratis WiFi och parkering. Rökfria rum och husdjursvänliga faciliteter tillhandahålls dessutom.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 4.5 kilometer till centrum.
  • Brunnby Hotel har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Brunnby Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
STF Långholmen Hostel

STF Långholmen Hostel

Långholmsmuren 20, Södermalm, 11733 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
2.6 km
ca. 78 €


Vandrarhemmet STF Långholmen ligger på Långholmen i Stockholm och är en historisk fängelsebyggnad som renoverats. Här finns en restaurang, gratis parkering och Wi-Fi. Rummen har eget badrum eller delade faciliteter.

Vissa av rummen på hotellet har platt-TV, och gästerna kan också njuta av hotellets utomhusfaciliteter. Lngholmsbadets strand ligger 200 meter från boendet, och tunnelbanestationen Hornstull ligger 10 minuters promenad bort. Hotellets läge ger gästerna olika möjligheter till promenader.

Hotellet ligger på gångavstånd från Hornstulls distrikts många restauranger och barer. Gästerna kan också njuta av gratis wi-fi och parkering. Familjerum, rökfria rum och en restaurang ingår dessutom.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • STF Långholmen Hostel har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • STF Långholmen Hostel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Lilla Brunn

Lilla Brunn

Surbrunnsgatan 44, Vasastan, 113 48 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
1.4 km
ca. 79 €


Vandrarhemmet Lilla Brunn ligger i en 1700-talsbyggnad och har moderna möbler och ett fullt utrustat kök. Gästerna kan enkelt nå områdets olika restauranger, barer och butiker genom att promenera genom Odengatan och Sveavgen. Hotellet ligger också nära Stockholms observatorium och Stockholms stadsbibliotek. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi och parkering.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Lilla Brunn har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Lilla Brunn anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Reimersholme Hotel

Reimersholme Hotel

Reimersholmsgatan 5, Södermalm, 11740 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
2.7 km
ca. 81 €


Hotellet ligger på Reimersholme i Stockholm och har nära till stadens centrala affärsdistrikt och sevärdheter som Stockholms stadsbibliotek och Stockholms observatorium. Några av rummen på hotellet har platt-tv. Hotellet ligger också på gångavstånd från tunnelbanestationen Hornstull.

Alla rum på vandrarhemmet Lilla Brunn har antingen privata eller delade badrum. Gästerna kan njuta av en mängd olika maträtter och snacks i hotellets vinbar och restaurang. Hotellet är också värd för evenemang med levande musik under hela veckan.

Under sommarsäsongen erbjuder hotellet en mängd olika tjänster och faciliteter, till exempel tillgång till standup paddleboards och Waydoo-kurser. Gästerna kan också hyra kajak eller simma i vattnet vid hotellet.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Reimersholme Hotel har fått 7.1 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Reimersholme Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Hotel Tre Små Rum

Hotel Tre Små Rum

Högbergsgatan 81, Södermalm, 11854 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
1.9 km
ca. 87 €


Tre Små Rum erbjuder bekväma och moderna rum som har en mängd olika funktioner. Gästerna kan också förvara sina väskor efter utcheckningen. Hotellet ligger en kort promenad från områdets olika sevärdheter. Gratis WiFi, uppvärmning och rökfria rum är några av hotellets andra populära tjänster.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Tre Små Rum har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Tre Små Rum anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Grad Hotel and Hostel

Grad Hotel and Hostel

Kammakargatan 46, Norrmalm, 11160 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
0.8 km
ca. 96 €


Shoppingområdet Drottninggatan ligger 200 meter från vandrarhemmet, och Stockholms centralstation ligger bara några minuter bort. Hotellets personal kan hjälpa dig att hitta de bästa restaurangerna och butikerna i området. Wi-Fi finns också tillgängligt i hela hotellet, och rummen har delade badrum. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är: tvätt, luftkonditionering och uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Grad Hotel and Hostel har fått 7.2 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Grad Hotel and Hostel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Hotell Gyllene Geten

Hotell Gyllene Geten

Trångsund 12 Gamla Stan, Gamla Stan, 111 29 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
0.8 km
ca. 97 €


Vandrarhemmet Lilla Brunn ligger 1 300 meter från Kungliga palatset. Andra närliggande sevärdheter som Stockholms domkyrka och Stockholms stadshus ligger också inom 20 minuters promenad från hotellet. Bromma Stockholms flygplats ligger 5,10 km bort. Hotellets husdjursvänliga faciliteter och gratis WiFi är några av höjdpunkterna i dess tjänster.


  • En natt kostar omkring 97 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotell Gyllene Geten har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotell Gyllene Geten anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Ersta Hotell & Konferens

Ersta Hotell & Konferens

Erstagatan 1K, Södermalm, 11691 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
2.3 km
ca. 107 €


Ersta Hotel & Konferens ligger i en lugn del av Stockholms stadsdel Sdermalm. Detta boende har modern inredning och en mängd olika rum. Alla dess gäster har antingen privata eller delade badrum. Gästerna kan också njuta av hotellets arbetsbord och TV.

Rummen på vandrarhemmet Lilla Brunn har antingen ett privat eller delat badrum. Under de varmare månaderna kan gästerna njuta av en frukost på hotellets terrass. Busshållplatsen Ersta Sjukhus ligger 800 meter från hotellet.

Vandrarhemmets läge på gatan Fjllgatan ger gästerna en fantastisk utsikt över Stockholm och Saltsjöbukten. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är: gratis WiFi, tvätt och värme.


  • En natt kostar omkring 107 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Ersta Hotell & Konferens har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ersta Hotell & Konferens anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Hotel Hornsgatan

Hotel Hornsgatan

Hornsgatan 66B, Södermalm, 11821 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
1.6 km
ca. 151 €


Hornsgatan Hotel har en mängd olika rum och sviter med gratis WiFi och kabel-TV. Gästerna kan också njuta av en mängd tjänster och faciliteter, till exempel hotellets arbetsbord och en sittgrupp. Byggnaden som hotellet ligger i har anor från 1905.

Gamla stan ligger bara några minuter från hotellet. Medborgarplatsen, som har restauranger och butiker, ligger också cirka 3 900 meter från boendet. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är: gratis WiFi, uppvärmning och hiss.


  • En natt kostar omkring 151 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Hornsgatan har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Hornsgatan anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
STF Långholmen Hostel Beds

STF Långholmen Hostel Beds

20 Långholmsmuren, Södermalm, 117 33 Stockholm, Sweden

8.4 / 10
2.6 km
ca. 68 €


Vandrarhemmet STF Långholmen ligger bara 5 minuters promenad från Monteliusvägen. Det ligger också nära Stockholms stadshus och Kungliga Operan. Andra populära sevärdheter som Stockholms domkyrka och Stockholms stadshus ligger inom 20 minuters promenad från hotellet. Rummen på vandrarhemmet har antingen ett privat eller delat badrum.

En frukostbuffé serveras varje morgon på vandrarhemmet STF Långholmen. Kungliga slottet ligger bara några minuter bort, och Stockholms domkyrka ligger cirka 3,3 km från boendet. Bromma Stockholms flygplats ligger bara 5 minuters bilresa bort. Till hotellets mest populära funktioner hör gratis parkering och en trädgård.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • STF Långholmen Hostel Beds har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
Viking Line ferry - Mini-cruise from Stockholm

Viking Line ferry - Mini-cruise from Stockholm

Stadsgården, Tegelvikshamn, Södermalm, 116 30 Stockholm, Sweden

9 / 10
2.4 km
ca. 91 €


Viking Lines Minikryssning från Stockholm avgår från Stockholm och erbjuder en mängd olika hytter som har eget badrum och en sittgrupp. Fartyget har också en mängd restauranger och barer som serverar nordiska rätter. Butikerna ombord erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, till exempel vin och sprit.

Barnen kan njuta av en mängd olika aktiviteter i hotellets barnklubb. Gästerna kan också använda hotellets spaavdelning. Denna anläggning är tillgänglig mot en avgift. Hotellets andra populära tjänster och faciliteter inkluderar fitnesscenter, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Viking Line ferry - Mini-cruise from Stockholm har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
Kom Family

Kom Family

Döbelnsgatan 17, Norrmalm, 111 40 Stockholm, Sweden

7.9 / 10
0.8 km
ca. 144 €


Gratis WiFi och tillgång till en bastu och ett fitnesscenter i två våningar finns på Kom Family. Detta boende ligger i en separat del av byggnaden och har smakfullt inredda rum med delat badrum. I dessa rum finns en mängd olika utrustning och faciliteter, såsom kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare.

Alla hotellets rum har en mängd olika bekvämligheter, till exempel gratis WiFi och en kaffebryggare. I huvudbyggnaden finns också en restaurang, en lobbybar och ett kafé. Hotellet ligger bara 20 minuters promenad från Stockholms Gamla stan och Stockholms centralstation. Andra populära tjänster och faciliteter är parkering, fitnesscenter och gratis WiFi i alla rum.


  • En natt kostar omkring 144 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Kom Family har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
Mosebacke Hostel

Mosebacke Hostel

Högbergsgatan 26, Södermalm, 116 20 Stockholm, Sweden

2 / 5 *
1.8 km
ca. 68 €


Vandrarhemmet Mosebacke Hostel ligger på Mosebacke Hill, bara 15 minuter från Gamla stan i Stockholm, och är ett bra pris för den som letar efter en plats att bo på. Detta boende har moderna luftkonditionerade rum som har en TV och ett fullt utrustat kök.

Förutom privata eller delade badrum har vandrarhemmet även tvättmöjligheter och en mängd olika spel och aktiviteter i lobbyn. Mosebacke Hostel ligger bara några minuter från olika områden, till exempel tunnelbanestationen Slussen.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi, parkering och en mängd olika faciliteter och tjänster. Några av dessa inkluderar en restaurang, en lobbybar och en kaffebryggare. Hotellet ligger bara 20 minuters promenad från Stockholms Gamla stan och Stockholms centralstation.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Mosebacke Hostel har fått 7.1 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Mosebacke Hostel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.