Florens: 108 Billiga (men Topprankade!) Hotell För Två Personer I Centrum

Är du på besök i Florens? Vi har plockat ut de bäst rankade ställena för mindre än 100 € per natt.

Billiga hotell i Florens är perfekta för turister som vill uppleva staden på en budget.

Venedig i Italien är känt som en av de vackraste städerna i världen. Staden har en lång historia med färgstarka invånare och är också hemvist för ett av världens äldsta hotell.

Hotel Danieli i Venedig i Italien är ett arkitektoniskt underverk. Dess palatsliknande exteriör reser sig 60 våningar över stadens kanaler. De 40 rummen inuti - de flesta med magnifik utsikt över staden - är inredda med historisk venetiansk konst.

Danieli, liksom många andra dyra hotell, ligger i hjärtat av Venedig, bara en kort promenad från Markusplatsen.

Det finns dock några billiga hotell direkt i Florens centrum också. Tyvärr måste du göra en hel del research och jämförelser för att hitta ett som ger bra valuta för pengarna.

Vi har gjort jobbet åt dig och presenterar dig våra handplockade boenden som inte bara är budgetvänliga, utan också har fått de bästa gästomdömena.

Vår lista över 108 billiga och högst rankade hotell i Florens

Vi letade efter billiga men mycket bra mellanklasshotell i staden och hittade några som inte kommer att spränga din budget.

För 18 av de 108 boendena kunde vi till och med hitta ett pris för ett dubbelrum på mindre än 60€ per natt! Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
Hotel Atlantic Palace

Hotel Atlantic Palace

Via Nazionale 12, San Lorenzo, 50123 Florence, Italy

4 / 5 *
0.6 km
ca. 61 €


Atlantic Palace har rum från 1300-talet som är utrustade med platt-TV och luftkonditionering. Rummen är också prydda med tidstypiska detaljer som väggar med träbjälkar och terrakottagolv. Vissa rum har utsikt över Florens katedral.

Atlantic ligger 5 minuters promenad från Fortezza Da Basso och erbjuder en mängd olika moderna och traditionella rätter. Du kan njuta av en rejäl frukostbuffé i ett ljust rum med utsikt över trädgården. Hotellet erbjuder även en 24-timmarsreception och gratis dagstidningar. Andra faciliteter är en bar, rumsservice dygnet runt, rökfria rum och parkering.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Atlantic Palace har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Atlantic Palace anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Novella House

Novella House

Via del Porcellana 53, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italy

4 / 5 *
0.5 km
ca. 74 €


Det charmiga och rökfria pensionat som kallas Novella House ligger nära katedralen Santa Maria del Fumi och 10 minuters promenad från Via della Signoria och bron Ponte Vecchio. Här erbjuds även gratis Wi-Fi och parkering. Dess byggnad från 1600-talet har en mängd moderna bekvämligheter, såsom hiss, värme och tvättmöjligheter. Några av de andra populära tjänsterna som erbjuds på detta hotell är kaffebryggare och te/varm chokladmaskin.


  • En natt kostar omkring 74 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Novella House har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Novella House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Ginori Al Duomo

Hotel Ginori Al Duomo

Via Ginori 22/24/26, San Lorenzo, 50123 Florence, Italy

4 / 5 *
0.5 km
ca. 74 €


Ginori Al Duomo ligger 800 meters promenad från Florens katedral. Detta hotell har en utomhuspool och erbjuder gratis Wi-Fi. Alla rum har sin egen unika design och har väggar med träbjälkar eller fresker. Alla luftkonditionerade rum har en tv, minibar och gratis Wi-Fi.

Hotellet har internationella kanaler som inkluderar BBC, TVE och PBK. Detta boende erbjuder även vinterapisessioner och vinprovning i sin underjordiska vinkällare. Personalen kan tala ryska och kan hjälpa till med bagagehantering. Frukostbuffén som serveras i hotellets rum innehåller färsk frukt, bakverk och kakor.

Hotellet ligger i ett gågataområde, bara 5 minuters promenad från Michelangelos David och Accademia-galleriet. Detta boende erbjuder även gratis parkering och en pool. Andra populära egenskaper hos detta hotell är dess husdjursvänliga rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 74 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Ginori Al Duomo har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Ginori Al Duomo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
B&B The Attico

B&B The Attico

Via Gioberti 78, Lungarno del Tempio, 50121 Florence, Italy

4 / 5 *
1.4 km
ca. 80 €


Attico är ett B&B som ligger i Florens, nära Palazzo Vecchio och Sant'Ambrogio-marknaden. Här erbjuds gratis WiFi och en terrass. Alla lägenheter har platt-TV och luftkonditionering. Du kan njuta av en frukostbuffé på det här boendet.

Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, cirka 10 km från hotellet. Andra populära lokala sevärdheter, som Uffizierna och Via della Signoria, ligger också inom 10 minuters promenad från hotellet.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • B&B The Attico har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • B&B The Attico anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Villa Royal

Villa Royal

Via delle Ruote 52, 50129 Florence, Italy

4 / 5 *
1.1 km
ca. 85 €


Hotell Villa Royal är beläget ca 10 km från Florens katedral. Den här fastigheten byggdes år 1700 och var en adlig familjebostad tills den omvandlades till ett hotell 1956. Det ligger i ett grönt område, nära Fortezza da Basso och dess park. Alla dess luftkonditionerade rum har platt-TV.

Rummen och de gemensamma utrymmena på detta hotell är inredda med tidstypiska möbler. Dess pool är också ett utmärkt ställe att svalka sig efter en dag med sightseeing i Florens. Personalen på detta hotell är känd för sin uppmärksamma service och vänliga attityd.

Tågstationen Santa Maria Novella och Palazzo dei Congressi ligger 10 km bort. Gästerna kan också njuta av hotellets gratis parkering och pool. Andra populära egenskaper hos det här boendet är dess husdjursvänliga rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Villa Royal har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Villa Royal anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
c-hotels Club

c-hotels Club

Santa Caterina da Siena 11/R, 50123 Florence, Italy

4 / 5 *
0.8 km
ca. 85 €


Hotel Club Hotel ligger också 5 minuters promenad från tågstationen och katedralen. Alla rum har satellit-TV och eget badrum. Du kan också njuta av kaffe och te i loungen. Hotellet har även en 24-timmarsreception och ett parkeringsgarage.

Hotellets läge är idealiskt för turister eftersom det bara ligger 5 minuters promenad från Fortezza da Basso. Andra populära områden är områdets butiker och restauranger. Gratis WiFi, husdjursvänliga rum och parkering är också några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • c-hotels Club har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • c-hotels Club anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Horto Convento

Horto Convento

Viale Ludovico Ariosto 13, San Frediano, 50124 Florence, Italy

4 / 5 *
1.1 km
ca. 89 €


Horto Convento erbjuder en trädgård och en bar på plats. Alla rum har luftkonditionering och satellit-TV. Gästerna kan också njuta av en mängd olika bekvämligheter, såsom gratis WiFi och en hårtork. Det närliggande Pitti-palatset ligger 0,10 km bort. Andra närliggande sevärdheter, såsom Santa Maria del Fiore och Via della Signoria, ligger cirka 20 minuter bort.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Horto Convento har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Horto Convento anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Palazzo dal Borgo

Hotel Palazzo dal Borgo

Via della Scala 6, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italy

4 / 5 *
0.5 km
ca. 92 €


Hotel Palazzo Dal Borgo är en byggnad från 1400-talet som byggts om till hotell. Här finns en lugn innergård och en frukostbuffé. Alla dess luftkonditionerade rum har en king size-säng och eget badrum. I hotellets loungeområde finns freskomurar och olika möbler.

Hotellet ligger bara en kvarts promenad från Uffizierna och Ponte Vecchio. Här finns bland annat en restaurang, gratis wi-fi och rökfria rum. Några av de andra populära egenskaperna hos detta boende är husdjursvänliga rum och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Palazzo dal Borgo har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Palazzo dal Borgo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Torre Guelfa Palazzo Acciaiuoli

Hotel Torre Guelfa Palazzo Acciaiuoli

Borgo SS. Apostoli, 8, Tornabuoni, 50123 Florence, Italy

4 / 5 *
0.3 km
ca. 92 €


Torre Guelfa Palazzo Acciaiuoli ligger i hjärtat av Florens och erbjuder moderna faciliteter och en unik utsikt över staden. Dess torn, som är den högsta byggnaden i området, ger gästerna en 360 graders utsikt över staden.

Hotellets restaurang serverar en mängd olika italienska och internationella rätter och är ett utmärkt ställe att njuta av utsikten från terrassen. Andra populära egenskaper hos detta boende är gratis parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 92 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Torre Guelfa Palazzo Acciaiuoli har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Torre Guelfa Palazzo Acciaiuoli anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
HomEdo B&B

HomEdo B&B

15 Via Camillo Cavour, San Lorenzo, 50122 Florence, Italy

4 / 5 *
0.5 km
ca. 93 €


HomEdo B&B är ett B&B som erbjuder en mängd olika rum och faciliteter. Alla enheter har ett eget badrum och en platt-TV. Närmaste flygplats ligger i Florens, och hotellet ligger bara 5 minuter från Palazzo Vecchio och basilikan Santa Maria Novella. Andra populära tjänster är 24-timmarsreception, daglig hushållning och flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • HomEdo B&B har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • HomEdo B&B anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Solo Experience Hotel

Solo Experience Hotel

Via Canto De Nelli 2, San Lorenzo, 50123 Florence, Italy

4 / 5 *
0.5 km
ca. 93 €


Solo Experience Hotel har ljudisolerade rum och erbjuder satellit-TV och luftkonditionering. Vissa av enheterna har även utsikt över stadens centrala piazza. Hotellet ligger i Florens historiska centrum och bara 5 minuters promenad från Medici-kapellen.

Katedralen Santa Maria del Fiore ligger bara några hundra meter från Solo Experience Hotel. Andra närliggande sevärdheter, som tågstationen Santa Maria Novella, ligger också mindre än 10 minuters promenad bort. Några av de andra populära egenskaperna hos det här boendet är dess husdjursvänliga rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Solo Experience Hotel har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Solo Experience Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
c-hotels Joy

c-hotels Joy

Via Degli Orti Oricellari 30, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italy

4 / 5 *
0.8 km
ca. 94 €


Hotel Joy ligger 13 km från Palazzo Vecchio och Signoria och har en bar på plats och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av receptionen som är öppen dygnet runt. Alla rum har platt-TV och luftkonditionering.

Den närmaste flygplatsen ligger i Florens och ligger bara några hundra meter från hotellet. Andra närliggande sevärdheter, såsom tågstationen Santa Maria Novella, ligger också mindre än 10 minuters promenad bort. Hotellet har olika faciliteter som 24-timmarsreception och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 94 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • c-hotels Joy har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • c-hotels Joy anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Rosso23 - WTB Hotels

Hotel Rosso23 - WTB Hotels

Piazza Santa Maria Novella 21, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italy

4 / 5 *
0.5 km
ca. 97 €


WTB Hotels Hotel Hotel Rosso23 ligger i hjärtat av Florens och erbjuder en mängd olika faciliteter och tjänster. Dess inredningsdetaljer påminner om stadens förflutna. Själva byggnaden är elegant och har storslagna trägolv och dekorativa väggar.

Rummen på Hotel Rosso23 är välutrustade och har minibar, satellit-TV och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av sitt eget badrum med hårtork. Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från järnvägsstationen Santa Maria Novella och Florens katedral.

Några av de andra populära egenskaperna hos detta boende är dess husdjursvänliga rum och gratis WiFi. Hotellet har också en mängd olika faciliteter och tjänster, till exempel en bar.


  • En natt kostar omkring 97 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Rosso23 - WTB Hotels har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Rosso23 - WTB Hotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
DRAGO D ORO SUITES

DRAGO D ORO SUITES

Via del Drago D'Oro 1, San Frediano, 50124 Florence, Italy

4 / 5 *
1.0 km
ca. 100 €


Lägenheterna på D'Oro Suite är utrustade med ett kök och ett kylskåp. De har även ett värdeskåp, en TV, en garderob och olika andra faciliteter. Varje lägenhet har ett eget badrum med hårtork och en mängd andra faciliteter.

Den närmaste flygplatsen ligger i Florens. Detta boende ligger inom 8 km från katedralen Santa Maria del Fiore, Pitti-palatset och järnvägsstationen Santa Maria Novella. Några av de andra populära funktionerna i lägenheten är gratis WiFi, hiss och uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • DRAGO D ORO SUITES har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • DRAGO D ORO SUITES anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Maison Étoile

Maison Étoile

Via Francesco Veracini 23, 50144 Florence, Italy

3 / 5 *
2.4 km
ca. 46 €


Detta pensionat ligger 21 km från tågstationen Santa Maria Novella och erbjuder boende med gratis WiFi och platt-TV. Du kan också njuta av gratis toalettartiklar och en hårtork i varje rum. Närmaste flygplats är Florens internationella flygplats, som ligger 31 km från boendet. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på det här boendet är bland annat en 24-timmarsreception, en terrass och parkering.


  • En natt kostar omkring 46 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Maison Étoile har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Maison Étoile anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Gelsomino Garden

Gelsomino Garden

Via del Gelsomino, 68, 50125 Florence, Italy

3 / 5 *
2.6 km
ca. 50 €


Gelsomino Garden ligger i hjärtat av Florens, inom 27 km från Pitti-palatset och 31 km från den berömda Piazzale Michelangelo. Detta boende har en restaurang, gratis WiFi samt expressincheckning och expressutcheckning. Gästerna kan också njuta av en mängd olika tjänster och faciliteter, till exempel en gemensam lounge.

Gelsomino Garden erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter, bland annat en 24-timmarsreception, bagageförvaring och rumsbetjäning. Alla rum har ett skrivbord, en platt-TV och ett eget badrum. Gästerna kan också välja att njuta av italiensk frukost eller la carte.

Pensionatet ligger 35 km från Strozzipalatset och 2,8 km från katedralen Santa Maria del Fiore. Närmaste flygplats ligger i Florens, och boendet har en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Andra populära tjänster och faciliteter på detta boende är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 50 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Gelsomino Garden har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Gelsomino Garden anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
L'Acchiappasogni

L'Acchiappasogni

Via del Romito 70, Careggi - Rifredi, 50134 Florence, Italy

3 / 5 *
2.1 km
ca. 50 €


L'Acchiappasogni ligger i ett lugnt område nära stationen Florence Statuto och Careggi-sjukhuset och har en trädgård och gratis WiFi. Detta B&B ligger också 1 000 meter från Santa Maria Novella-stationen och spårvagnshållplatsen till Careggi-sjukhuset.

Alla rum på L'Acchiappsogni har en platt-TV och ett eget badrum. Frukosten på detta boende serveras dagligen, och det ligger 15 minuters promenad från stadens Fortezza da Basso. Andra populära egenskaper hos detta boende är gratis WiFi, parkering och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 50 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • L'Acchiappasogni har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • L'Acchiappasogni anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Studio double occupancy

Studio double occupancy

Viale Fratelli Rosselli, 55, 50144 Florence, Italy

3 / 5 *
1.1 km
ca. 50 €


Studio double occupancy ligger i ett lugnt område, 5 minuters promenad från kongresscentret Fortezza da Basso och stationen Santa Maria Novella, och erbjuder luftkonditionering och gratis WiFi. Denna lägenhet ligger också 14 minuters promenad från katedralen Santa Maria Del Fiore och San Marco-kyrkan.

L'Acchiappasogni ligger i ett lugnt område nära stationen Florence Statuto och Careggi-sjukhuset och har en trädgård och gratis WiFi. Denna lägenhet har även ett kök med mikrovågsugn, kylskåp och ugn. Några av de populära sevärdheterna inom 5 minuters promenad från detta boende är Mercato Centrale och Strozzipalatset.


  • En natt kostar omkring 50 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Studio double occupancy har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Studio double occupancy anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Guesthouse Bel Duomo

Guesthouse Bel Duomo

Borgo San Lorenzo 4, Duomo, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.2 km
ca. 52 €


Bel Duomo ligger 200 meter från katedralen och 10 minuters promenad från järnvägsstationen Santa Maria Novella och erbjuder luftkonditionerade rum med gratis WiFi. Du kan också parkera på privat parkering vid detta boende. Rummen på denna anläggning har en mängd olika funktioner, såsom traditionella möbler och en vattenkokare.

De privata badrummen på Bel Duomo har antingen externa eller interna faciliteter. Gäster kan också dra nytta av hotellets frukostrabatt på ett närliggande kafé. Ägarna till det här boendet har goda kunskaper om Florens och kan hjälpa dig att planera din resa.


  • En natt kostar omkring 52 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Guesthouse Bel Duomo har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Guesthouse Bel Duomo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Jane

Hotel Jane

Via Orcagna 56/58, Firenze, Lungarno del Tempio, 50121 Florence, Italy

3 / 5 *
1.8 km
ca. 55 €


Hotel Jane ligger i ett lugnt område, 15 minuters promenad från Florens centrum. Du kan njuta av gratis Wi-Fi i hela hotellet. Att ta sig till den historiska stadskärnan från detta hotell tar dig genom gatorna i Florens livliga och varierande stadsdelar.

Hotel Jane ligger också inom 5 minuters promenad från tågstationen och erbjuder cyklar för uthyrning. Denna anläggning har en trädgård och har en unik inredning. Dess olika rum och områden, som baren och tv-rummet, är inredda med moderna och antika möbler. Gästerna kan dessutom njuta av en gratis tidning i hotellets trädgård.

Rummen på Hotel Jane är bekväma och de har luftkonditionering och minibar. Restaurangen Jane är öppen dygnet runt och serverar olika italienska rätter. Frukostbuffén är också tillgänglig i detta rum med utsikt över trädgården.

Hotellets olika funktioner inkluderar gratis WiFi, 24-timmarsreception och kaffekokare. Några av de andra populära tjänster och bekvämligheter som hotellet erbjuder är trädgård och gratis dagstidningar.


  • En natt kostar omkring 55 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Jane har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Jane anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Burchiello b&b

Burchiello b&b

Via Domenico Burchiello 46, 50124 Florence, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 55 €


Bed and Breakfast Burchiello ligger 15 km från Pitti-palatset och Boboliträdgårdarna i Florens och erbjuder modernt boende med gratis WiFi. Alla rum har klinkergolv och är utrustade med gratis toalettartiklar och eget badrum.

Vissa av rummen på hotellet har luftkonditionering, och de har även en terrass. Frukostbuffén serveras dagligen på Jane Hotel, som ligger 20 minuters promenad från järnvägsstationen Santa Maria Novella. Andra populära tjänster och bekvämligheter är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 55 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Burchiello b&b har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Burchiello b&b anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Leopoldo

B&B Leopoldo

Via Giovanni Fabbroni 78, Careggi - Rifredi, 50134 Florence, Italy

3 / 5 *
2.3 km
ca. 56 €


B&B Leopoldo har 6 individuellt inredda rum och ligger i en modern byggnad nära stadens område med begränsad trafik. Det ligger nära en mängd lokala restauranger och barer. Detta B&B ligger också fem minuters promenad från stadsdelen Leopoldo Pietro.

Närliggande sevärdheter som Fortezza Da Basso och Santa Maria Novella tågstation ligger också inom 15 minuters promenad. Du kan njuta av en mängd olika italienska rätter på Leopoldo, som är öppet dagligen. Gästerna kan också använda hotellets gemensamma kök under dagen.


  • En natt kostar omkring 56 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • B&B Leopoldo har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • B&B Leopoldo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Villa il Leone

Villa il Leone

Via Lorenzo Bellini, 12, 50124 Florence, Italy

3 / 5 *
2.3 km
ca. 56 €


Villa il Leone ligger 23 km från Pitti-palatset och erbjuder luftkonditionerade rum med trädgård och platt-TV. Dessa lägenheter har även ett kök och en matplats. Varje rum har ett eget badrum med hårtork och dusch.

En kontinental frukost erbjuds dagligen på Villa il Leone. Denna anläggning ligger 29 km från Strozzipalatset och 34 km från katedralen Santa Maria del Fiore. En biluthyrning finns också tillgänglig på hotellet.

Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, och Villa il Leone ligger 10 km bort. Några av hotellets populära tjänster och bekvämligheter är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 56 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Villa il Leone har fått 9.5 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Villa il Leone anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa di Abe

Casa di Abe

14 Via Tito Speri piano 2, Campo Di Marte, 50135 Florence, Italy

3 / 5 *
2.4 km
ca. 56 €


Lägenheten Casa di Abe ligger i Campo Di Marte, 5 minuters promenad från Sant'Ambrogio-marknaden och 21 km från San Marco-kyrkan, och erbjuder gratis WiFi. Detta boende har även en tvättmaskin och ett badrum med dusch. Denna lägenhet med ett sovrum har även ett badrum med dusch och hårtork.

Denna lägenhet ligger 19 km från Galleria Michelangelo och 21 km från Accademia-galleriet och har ett kök och en sittgrupp. Den har även en matplats och ett kylskåp. Några av de andra populära tjänsterna och bekvämligheterna är gratis parkering, 24-timmarsreception och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 56 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Casa di Abe har fått 10 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Casa di Abe anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Leone X Guest House

Leone X Guest House

Via Leone X N. 4, 50129 Florence, Italy

3 / 5 *
1.3 km
ca. 57 €


Pensionatet Leone X ligger 1 000 meter från konferenscentret Fortezza Da Basso och erbjuder gratis WiFi och luftkonditionerade rum. Vissa av rummen på detta boende har ett tillhörande badrum. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av gratis toalettartiklar och en hårtork.

Gästerna kan njuta av rabatter på närliggande restauranger som serverar italienska rätter. Hotellets personal kan också boka utflykter och museibiljetter. Den närmaste tågstationen ligger cirka 10 minuter bort. Den närmaste flygplatsen ligger i Florens Peretola och nås med bil på 20 minuter. Några av hotellets andra populära tjänster och bekvämligheter är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Leone X Guest House har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Leone X Guest House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Atlantic Palace

Hotel Atlantic Palace

Via Nazionale 12, San Lorenzo, 50123 Florence, Italy

4 / 5 *
0.6 km
ca. 61 €


Atlantic Palace har restaurerade klosterrum från 1300-talet som är utrustade med luftkonditionering och platt-TV. Dessa rum har även marmorbadrum och träbjälkar. Vissa av rummen på detta hotell har utsikt över Florens katedral.

Atlantic ligger 10 minuters promenad från Fortezza Da Basso och har en restaurang som serverar internationella rätter. Du kan också njuta av gratis dagstidningar i lobbyn och internationella drycker i hotellets bar. Andra populära tjänster och bekvämligheter är bland annat 24-timmarsreception, hiss och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Atlantic Palace har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Atlantic Palace anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Palazzo Lombardo

Palazzo Lombardo

Viale Dei Mille, 6, Campo Di Marte, 50131 Florence, Italy

3 / 5 *
2.3 km
ca. 58 €


Palazzo Lombardo ligger i en historisk byggnad och erbjuder en mängd olika moderna och restaurerade boenden i Florens. Det här boendet är också bekvämt beläget intill en grön park. Detta bed and breakfast ligger i ett bostadsområde och bara 5 minuters promenad från stadens centrum.

Det här hotellets läge är idealiskt för musik- och sportälskare. Det ligger hundra meter från Nelson Mandela Forum och Artemio Franchi Stadium. Alla rum på Palazzo Lombardo har utformats med en blandning av traditionella och moderna möbler. Gästerna kan också njuta av gratis Wi-Fi i rummen.

Detta hotell har olika gemensamma utrymmen som kan användas för avkoppling, till exempel en trädgård, en terrass och ett värmerum. Några av de andra tjänster och bekvämligheter som denna anläggning erbjuder är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 58 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Palazzo Lombardo har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Palazzo Lombardo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Visit Florentia Apartments

Visit Florentia Apartments

6 Via delle Ruote, San Marco - Santissima Annunziata, 50129 Florence, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 58 €


Lägenheterna på Florentia Apartments ligger i ett bostadsområde och är utrustade med kök och eget badrum. De har även klinkergolv och ligger cirka 16 minuter från Santa Maria Novella och Strozzi-palatset. Vissa av lägenheterna har dessutom en sittgrupp och en bärbar dator.

Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, och den är bara 8 km från Visit Florentia Apartments. Hotellets andra populära tjänster och bekvämligheter inkluderar gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 58 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Visit Florentia Apartments har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Visit Florentia Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Boccaccio

Hotel Boccaccio

Via della Scala 59, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 59 €


Rummen på Boccaccio Hotel har trägolv och luftkonditionering. De har även ett badrum med hydromassagedusch eller badkar. Wi-Fi är gratis på hela hotellet. Denna anläggning ligger mellan Santa Maria Novella och floden Arno.

Bussterminalen och stationen ligger bara ett par minuter från hotellet. Gratis WiFi, rökfria rum och en restaurang är några av de andra tjänster och bekvämligheter som detta boende erbjuder.


  • En natt kostar omkring 59 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Boccaccio har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Hotel Boccaccio anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel La Fortezza

Hotel La Fortezza

Viale Milton 95, 50129 Florence, Italy

3 / 5 *
1.3 km
ca. 59 €


Hotel La Fortezza ligger 5 minuters spårvagnsresa från järnvägsstationen Santa Maria Novella. Detta boende ligger i ett bostadsområde och har moderna och traditionella rum. Dess allmänna utrymmen är också utformade med eleganta möbler.

Hotellets frukostrum och läsrum är också tillgängliga för gästerna. Alla rum har gratis WiFi, platt-TV och luftkonditionering. De privata badrummen har badkar eller dusch. Extra kostnader kan tillkomma för parkering.

De närmaste stora sevärdheterna, såsom Uffiziegalleriet och bron Ponte Vecchio, ligger bara 25 minuter från hotellet. Några av de andra tjänster och bekvämligheter som denna anläggning erbjuder är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 59 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel La Fortezza har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel La Fortezza anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
La Tana Dei Leoni Affittacamere

La Tana Dei Leoni Affittacamere

Lungarno Degli Archibusieri 8, Uffizi, 50125 Florence, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 60 €


La Tana Dei Leoni erbjuder privata badrum med dusch eller badkar. Andra faciliteter och tjänster som ingår i detta boendes paket är hårtork, 24-timmarsreception och gratis toalettartiklar. Tågstationen Santa Maria Novella ligger 0,10 km bort. Gratis WiFi, rökfria rum, daglig städning, flygplatstransfer och kaffebryggare är några av de andra tjänster och bekvämligheter som detta boende erbjuder.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • La Tana Dei Leoni Affittacamere har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • La Tana Dei Leoni Affittacamere anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Machiavelli Palace

Hotel Machiavelli Palace

Via Nazionale 10, San Lorenzo, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 60 €


Hotel Machiavelli Palace ligger i Florens historiska centrum och erbjuder gratis Wi-Fi i hela hotellet. Alla rum är utrustade med en platt-TV och en minibar. Vissa av rummen har även en balkong med utsikt över stadens berömda katedral.

En kontinental frukost serveras dagligen, och gästerna kan också njuta av en bar och en restaurang på hotellets säsongsbetonade takträdgård. Gästerna kan också göra bokningar till olika museer. Hotellet ligger också nära konferenscentret Fortezza da Basso, som ligger 3 minuters promenad bort.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Machiavelli Palace har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Machiavelli Palace anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Sitornino Apartment

Sitornino Apartment

Via della Chiesa 3, Santo Spirito, 50125 Florence, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 60 €


Apartment Sitornino ligger i Florens historiska centrum och erbjuder utsikt över staden. Här finns ett kök, en matplats och ett vardagsrum med dvd-spelare. Det finns även 1 sovrum och 1 badrum med dusch.

Sitornino Apartment ligger i hjärtat av Florens, bara några minuter från stadens olika sevärdheter. Den närmaste flygplatsen är belägen 5,10 km bort. Gratis WiFi, rökfria rum, daglig hushållning och kaffebryggare är några av de andra tjänster och bekvämligheter som detta boende erbjuder.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Sitornino Apartment har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Sitornino Apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Desirèe

Hotel Desirèe

Via Fiume 20, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 60 €


Hotel Hotel Desire erbjuder luftkonditionerade rum och en 24-timmarsreception. Rummen i klassisk stil på boendet har satellit-TV och gratis Wi-Fi. Du kan också njuta av en kontinental frukost på hotellet. Vissa rum har dessutom en balkong.

Hotellet ligger ett par minuter från Florens berömda katedral och utställningscentret Fortezza da Bassa. Andra populära faciliteter är gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum, restaurang och bar.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Desirèe har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Desirèe anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Residenza Fanti

Residenza Fanti

36 Via Faenza, San Lorenzo, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 60 €


Pensionatet Residenza Fanti ligger i Florens centrum, bara ett par minuter från stadens olika sevärdheter, som Accademia-galleriet och katedralen Santa Maria del Fiore. Alla rum har en platt-TV, ett skrivbord och ett badrum med eget badkar.

Residenza Fanti ligger i Florens centrum och erbjuder luftkonditionerade rum med garderob. Hotellet ligger bara ett par minuter från olika områden, såsom Santa Maria Novella och Mercato Centrale. Andra populära tjänster och faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, flygplatstransfer och daglig hushållning.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Residenza Fanti har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Residenza Fanti anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Canto dei Mille

Canto dei Mille

Via Frusa 16, Campo Di Marte, 50131 Florence, Italy

3 / 5 *
2.4 km
ca. 60 €


Canto dei Mille ligger i Florens centrum, bara ett par minuter från stadens olika sevärdheter, till exempel San Marco-kyrkan. Här finns en trädgård och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av en mängd olika tjänster och faciliteter på denna anläggning.

Pensionatet Residenza Fanti ligger i Florens centrum, bara ett par minuter från stadens olika sevärdheter, till exempel Accademia-galleriet och Santa Maria del Fiore-katedralen. Alla rum har ett eget badrum och utsikt över trädgården.

Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, ca 10 km från hotellet. Några av hotellets populära bekvämligheter är gratis WiFi, en trädgård och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Canto dei Mille har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Canto dei Mille anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Galileo

Hotel Galileo

Via Nazionale 22/A, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 61 €


Wi-Fi och satellit-tv finns på hela hotellet. Personalen på Galileo Hotel kan hjälpa till med bokningar och andra förfrågningar. Hotellets centrala läge är också bekvämt för Florens sevärdheter, till exempel Michelangelostatyn David i Palazzo della Signoria.

Hotellet ligger cirka 500 meter från katedralen och 200 meter från San Lorenzo-marknaden. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, restaurang och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Galileo har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Galileo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Firenze Rooms Cathedral B&B

Firenze Rooms Cathedral B&B

7 Via de' Martelli, Duomo, 50129 Florence, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 62 €


Rummen på Florence Cathedral Bed and Breakfast har ett eget badrum och en platt-TV. Andra faciliteter och tjänster på denna anläggning är en restaurang, en 24-timmarsreception och gratis parkering. Några av stadens mest populära sevärdheter är Accademia-galleriet och Santa Maria Novella.


  • En natt kostar omkring 62 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Firenze Rooms Cathedral B&B har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Firenze Rooms Cathedral B&B anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mamo Florence - Pop Tower Apartments

Mamo Florence - Pop Tower Apartments

4 Via della Vigna Vecchia, Uffizi, 50122 Florence, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 62 €


Lägenheterna på Mamo Florence Pop Tower ligger i hjärtat av Florens, bara ett par minuter från stadens olika sevärdheter, som Uffizierna och Santa Maria Novella. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och en platt-TV i sina lägenheter.


  • En natt kostar omkring 62 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Mamo Florence - Pop Tower Apartments har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Mamo Florence - Pop Tower Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Santa Maria del Fiore

B&B Santa Maria del Fiore

Via Scialoia, 4, Lungarno del Tempio, 50136 Florence, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 63 €


B&B Santa Maria del Fiore ligger i Florens centrum, bara några minuter från stadens olika sevärdheter, som Santa Maria Novella och Uffizierna. Detta boende har luftkonditionerade rum och en gemensam lounge. Gästerna kan också njuta av gratis toalettartiklar och en hårtork i rummen.

En frukost kan levereras till gästernas rum i en partnerbar som ligger i närheten av hotellet. Andra närliggande sevärdheter, såsom Nelson Mandela Forum och Basilica Santa Croce, ligger cirka 10 minuter bort. Peretolas flygplats ligger 69 km bort.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • B&B Santa Maria del Fiore har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • B&B Santa Maria del Fiore anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Sognando Firenze

Sognando Firenze

Via Giampaolo Orsini 115, 50126 Florence, Italy

3 / 5 *
1.8 km
ca. 63 €


Sognando Firenze B&B ligger nära floden Arno och Florens centrala område, 5 minuters promenad från stadens mest populära sevärdheter, såsom Uffizierna och Santa Maria Novella. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi och luftkonditionering i alla rum. Dess frukost serveras i ett rum som har en minibar och bakverk.

Hotellet ligger bara 20 minuters promenad från Florens historiska centrum. Gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum, te- och kaffekokare och daglig hushållning är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Sognando Firenze har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Sognando Firenze anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Mia Cara & Spa

Hotel Mia Cara & Spa

Via Faenza 90 (Red), 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 63 €


Rummen på Hotel Mia Cara & Spa är utrustade med gratis Wi-Fi och platt-tv. Detta familjeägda hotell ligger bara ett par minuter från områdets mest populära sevärdheter, som Uffiziegalleriet och bron Ponte Vecchio. Dess 24-timmarsreception kan ge dig användbar information.

Hotellet har en rymlig lounge och ett tv-rum, och det finns även ett trädgårdsområde. Frukost serveras i hotellets frukostrum, som har en mängd olika mat- och dryckesalternativ. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, restaurang och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Mia Cara & Spa har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Mia Cara & Spa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Delle Nazioni

Hotel Delle Nazioni

Via Luigi Alamanni 15, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 63 €


Personalen på Hotel Delle Nazioni är uppmärksam på sina gäster. Alla dess rum och lägenheter är luftkonditionerade och har ett eget badrum. Gästerna kan också njuta av gratis Wi-Fi och en mängd olika mat- och dryckesalternativ. Frukosten på hotellet innehåller en mängd olika mat- och dryckesalternativ, till exempel yoghurt och ägg.

Beläget 1 000 meter från hotellet finns en busshållplats som erbjuder tjänster till Uffiziegalleriet och den närliggande bron Ponte Vecchio. Andra närliggande sevärdheter, såsom Fortezza da Basso, ligger också inom 15 minuters promenad. Detta hotells andra populära tjänster och faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, restaurang och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Delle Nazioni har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Delle Nazioni anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Porta San Frediano

B&B Porta San Frediano

Via Di Monte Oliveto 2, 50124 Florence, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 64 €


B&B Porta San Frediano ligger 19 km från Pitti-palatset och 21 km från katedralen Santa Maria del Fiore och erbjuder gratis WiFi och privat parkering. Gästerna kan också njuta av hotellets andra tjänster och faciliteter, såsom 24-timmarsreception och restaurang.

De luftkonditionerade rummen på B&B Porta San Frediano har en platt-TV och ett badrum med dusch. Du kan också njuta av en kontinental frukost på hotellet. Andra närliggande områden är Palazzo Vecchio och Via della Signoria. Florens flygplats ligger bara 8 km från hotellet.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • B&B Porta San Frediano har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • B&B Porta San Frediano anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Dimora Bandinelli

Dimora Bandinelli

Via Baccio Bandinelli 28, 50124 Florence, Italy

3 / 5 *
1.8 km
ca. 64 €


Dimora Bandinelli B&B ligger 18 km från den historiska stadskärnan och den närliggande bron Ponte Vecchio och erbjuder luftkonditionering och gratis WiFi. Alla rum med eget badrum har en platt-TV och ett kylskåp. Du kan också njuta av hotellets andra tjänster och faciliteter, som till exempel en 24-timmarsreception och en restaurang.

Hotellet ligger 10 minuters bilresa från järnvägsstationen Santa Maria Novella. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, 24-timmarsreception och gratis parkering. Rökfria rum, husdjursvänliga rum och terrass finns också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Dimora Bandinelli har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Dimora Bandinelli anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Duca D'Aosta

Hotel Duca D'Aosta

Via Fiume 17, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 65 €


Hotel Duca D'Aosta ligger 10 minuters promenad från katedralen och har luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis parkering, 24-timmarsreception och gratis WiFi. Du kan också njuta av hotellets italienska frukost varje morgon. Hotellets läge är också idealiskt för dem som besöker Uffiziegalleriet och den närliggande bron Ponte Vecchio.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Duca D'Aosta har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Duca D'Aosta anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Corsini Tintori

Corsini Tintori

6 Corso dei Tintori, Santa Croce, 50122 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 65 €


Gästhuset Corsini Tintori ligger i Florens, 5 minuters promenad från katedralen, och har luftkonditionerade rum med skrivbord och platt-TV. Gästerna kan också njuta av hotellets andra tjänster och faciliteter, såsom 24-timmarsreception och restaurang.

Vissa av rummen på hotellet har ett kök, ett kylskåp och en garderob. Några populära områden inom 5 minuters promenad från hotellet är Via della Signoria och Palazzo Michelangelo.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Corsini Tintori har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Corsini Tintori anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Porta Faenza

Hotel Porta Faenza

Via Faenza 77, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 65 €


Hotellets olika funktioner, såsom terrakottagolvet och samlingen av gamla verktyg som visas på fastigheten, är alla autentiska representationer av det ursprungliga huset. Det är därför som hotellet Hotel Porta Faenza ligger i hjärtat av Florens. Det ligger bara 10 minuters promenad från järnvägsstationen och stadens centrum, och erbjuder en idealisk bas för att utforska områdets många attraktioner.

Receptionen som är öppen dygnet runt och hotellets olika tjänster och faciliteter gör det till ett idealiskt val för både affärs- och fritidsresenärer. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis parkering, 24-timmarsreception och gratis WiFi. Rökfria rum, husdjursvänliga rum och kaffebryggare finns också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Porta Faenza har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Porta Faenza anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Boutique Hotel La Casa di Morfeo

Boutique Hotel La Casa di Morfeo

Via Ghibellina 51 Nero, Santa Croce, 50122 Florence, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 65 €


La Casa di Morfeo är ett helt nytt boende som erbjuder gratis Wi-Fi och duschrum med hydromassage. Dess rum är utrustade med ljudisolerade och luftkonditionerade enheter. Gästerna kan också njuta av hotellets olika tjänster och faciliteter, såsom 24-timmarsreception och gratis WiFi.

Hotellets frukostrum serverar en mängd olika maträtter i italiensk stil och ligger inne i hotellets 24-timmarsreception. Gästerna kan också njuta av drycker i hotellets bar. Den närmaste tågstationen ligger cirka 20 minuter bort.

Hotellets andra populära funktioner är gratis parkering, 24-timmarsreception och gratis WiFi. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna är kaffekokare och hiss.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Boutique Hotel La Casa di Morfeo har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Boutique Hotel La Casa di Morfeo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Il Grillo Di Firenze B&B

Il Grillo Di Firenze B&B

Via Maragliano 69, 50144 Florence, Italy

3 / 5 *
2.4 km
ca. 66 €


Il Grillo Di Firenze B&B ligger nära universitetet och tågstationen i Santa Maria Novella och erbjuder boende med gratis Wi-Fi och luftkonditionering. Här finns också en gemensam terrass och en mängd andra faciliteter. B & B:s restaurang är öppen under frukost och middag, och gästerna kan begära ett gemensamt kök. Andra populära faciliteter är en parkeringsplats, en hiss och ett familjerum.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Il Grillo Di Firenze B&B har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Il Grillo Di Firenze B&B anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Affittacamere Vanessa

Affittacamere Vanessa

Via Nazionale 20 Black, San Lorenzo, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 57 €


Affittacamere Vanessa B&B ligger nära järnvägsstationen Santa Maria Novella och erbjuder luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi och gratis toalettartiklar. Alla rum har ett eget badrum och är utrustade med hårtork och gratis toalettartiklar. Den närmaste stora marknaden ligger 600 meter bort. Hotellet har även ett anvisat rökområde.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Affittacamere Vanessa har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Affittacamere Vanessa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Palazzo Lombardo

Palazzo Lombardo

Viale Dei Mille, 6, Campo Di Marte, 50131 Florence, Italy

3 / 5 *
2.3 km
ca. 58 €


Palazzo Lombardo är ett B&B som erbjuder moderna och restaurerade rum med gratis Wi-Fi. Boendet ligger i ett bostadsområde i Florens, och det ligger nära en grön park. Denna anläggning ligger också nära stadens historiska centrum. Dess läge gör det till ett idealiskt val för både affärs- och fritidsresenärer.

Palazzo Lombardos läge är perfekt för musik- och sportälskare. Det ligger bara hundra meter från Nelson Mandela Forum och Artemio Franchi Stadium. Hotellets rum har olika design och material, och de har gratis Wi-Fi och LCD-tv.

Detta hotell nära järnvägsstationen Santa Maria Novella erbjuder gratis Wi-Fi och en mängd andra faciliteter. Rummen har ett eget badrum och är utrustade med gratis toalettartiklar och hårtork. Andra populära funktioner är en 24-timmarsreception, en trädgård och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 58 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Palazzo Lombardo har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Palazzo Lombardo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Visit Florentia Apartments

Visit Florentia Apartments

6 Via delle Ruote, San Marco - Santissima Annunziata, 50129 Florence, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 58 €


De lägenheter som kallas Florentia Apartments ligger i Florens bostadsområde och har klinkergolv samt kök och matplats. Vissa lägenheter har även luftkonditionering. Närmaste tågstation är Santa Maria Novella, och Strozzi-palatset ligger 21 km bort.

Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, ca 8 km från Visit Florentia Apartments. Gratis WiFi, rökfria rum, luftkonditionering och trädgård är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 58 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Visit Florentia Apartments har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Visit Florentia Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Aramis Rooms

Aramis Rooms

Via Nazionale 22, San Lorenzo, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 67 €


Aramis B&B ligger 5 minuters promenad från järnvägsstationen Santa Maria Novella. Alla rum har gratis WiFi och trägolv. Gästerna kan också njuta av varma drycker och en vattenkokare i sina privata badrum. Det här boendet ligger på första våningen i en historisk byggnad.

B & B ligger 10 minuters promenad från Fortezza da Basso och katedralen. Detta boende har även en välkomnande lounge och ligger nära San Lorenzo-marknaden. Andra populära tjänster och faciliteter är hiss, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Aramis Rooms har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Aramis Rooms anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Arco Antico

B&B Arco Antico

Via Faenza 107, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 67 €


B & B ligger i stadsdelen San Lorenzo, 10 minuters promenad från katedralen. Gäster kan njuta av kontinental frukost och en mängd olika tjänster och faciliteter på det här boendet. Rummen på B&B har trägolv och är utrustade med eget badrum. Det här området är känt för sin karaktäristiska marknad.

Detta pensionat ligger 1 000 meter från järnvägsstationen Santa Maria Novella och kongresscentret Fortezza da Bassa, en kort promenad från olika historiska platser i Florens. Några av hotellets populära funktioner är gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och hiss.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • B&B Arco Antico har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • B&B Arco Antico anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Annabella Hotel

Annabella Hotel

Via Fiume 5, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 68 €


Annabella Hotel är ett familjeägt hotell som ligger på tredje våningen i en historisk byggnad i Florens. Rummen har satellit-TV och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av kontinental frukost varje morgon. Detta boende har en 24-timmarsreception och bagageförvaring.

Om du planerar att besöka Florens och vill arrangera en vin- och matresa i området hjälper personalen på Hotel Annabella dig gärna. Hotellet ligger också nära Fortezza da Basso och San Lorenzo-marknaden. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och hiss.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Annabella Hotel har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Annabella Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Lovely Firenze - Centrale, Turismo & Lavoro

Lovely Firenze - Centrale, Turismo & Lavoro

Viale Francesco Redi 127, 50134 Florence, Italy

3 / 5 *
2.6 km
ca. 68 €


Detta boende med terrass ligger i Florens, bara 1,10 km från kongresscentret Fortezza da Basso och 1,10 km från järnvägsstationen Santa Maria Novella. Här finns även gratis WiFi och en balkong. Denna lägenhet har en balkong och gratis privat parkering.

Lägenhet med ett sovrum som ligger i stadsdelen Santa Maria i Florens har en sittgrupp, ett kök, gratis toalettartiklar och ett badrum med hårtork. Den ligger 35 km från katedralen Santa Maria del Fiume och 37 km från stadens centrala torg, känt som piazza del Duomo.

Den närmaste flygplatsen i Florens ligger 43 km från hotellet. Några av hotellets populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och hiss.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Lovely Firenze - Centrale, Turismo & Lavoro har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Lovely Firenze - Centrale, Turismo & Lavoro anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Perfect Location In Center

Perfect Location In Center

13 Via della Scala Via della Scala 13, Firenze, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 68 €


Den här lägenheten är idealisk för grupper av personer som bor i centrum. Den har ett fullt utrustat kök och ett vardagsrum med matplats. Andra gemensamma områden inom 5 minuters promenad från lägenheten är tågstationen Santa Maria Novella och katedralen Santa Maria del Fiume.

Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, cirka 8 km från hotellet. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och hiss.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Perfect Location In Center har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Perfect Location In Center anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Vin Novo Rooms & Apartments

Vin Novo Rooms & Apartments

50 Via della Scala 1° piano, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 69 €


Vin Novo Apartments och rum ligger i Florens centrum, inom 10 minuters promenad från katedralen Santa Maria del Fiume och 13 minuters promenad från stadens centrala torg. Vissa av lägenheterna har även en balkong. Samtliga boenden har en garderob.

Alla rum på Vin Novo Apartments & Rooms har ett eget badrum och luftkonditionering. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och hiss. Några av de områden som gästerna besöker i närheten av det här boendet är Strozzi-palatset och Mercato Centrale.

Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, ca 50 km från hotellet. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och hiss.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Vin Novo Rooms & Apartments har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Vin Novo Rooms & Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Silla

Hotel Silla

Via De' Renai 5, 50125 Florence, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 69 €


Hotel Silla är en byggnad från 1500-talet som ligger på Arno-flodens vänstra strand. Här finns en takterrass som erbjuder magnifik utsikt över Florens. Alla hotellets rum har gratis Wi-Fi och satellitkanaler. Gästerna kan också njuta av hotellets 24-timmarsreception.

Vissa av rummen på hotellet har ett kostnadsfritt artighetskit och en elektrisk tekokare. Silla Hotel erbjuder en mängd olika frukost- och middagsalternativ, och restaurangen serverar internationella rätter. Gästerna kan också parkera på hotellets privata parkeringsplats och njuta av bekväm tillgång till stadens huvudvägar.

Uffiziegalleriet och Florens historiska centrum ligger bara 10 minuters promenad från Vin Novo Apartment. Gästerna kan njuta av gratis WiFi, 24-timmarsreception och rökfria rum. Andra tjänster och faciliteter inkluderar bar, 24-timmarsreception och hiss.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Silla har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Silla anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Palazzo Vecchio

Hotel Palazzo Vecchio

Via Cennini 4, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 70 €


Hotel Palazzo Vecchio är ett välskött och bekvämt boende som har en privat parkeringsplats. Hotellets personal är vänlig och kan hjälpa dig att planera din resa till Florens. Hotellet erbjuder också en mängd olika matalternativ och en kontinental frukost i sitt charmiga frukostrum. Andra populära funktioner är gratis WiFi, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Palazzo Vecchio har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Palazzo Vecchio anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Accademia

Hotel Accademia

Via Faenza 7, San Lorenzo, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 70 €


Det eleganta Hotel Accademia har 20 rum som är utrustade med gratis Wi-Fi och satellit-TV. Boendet ligger i en byggnad från 1300-talet som har marmorgolv och en mängd olika möbler. Dess personal är också vänlig och kan hjälpa dig att planera din resa till Florens.

Alla hotellets rum har trägolv och moderna badrum. Gästerna kan också njuta av gratis wi-fi och ett kafé. Om du reser med bil erbjuder hotellet specialpriser i ett närliggande garage. Om du vill utforska staden till fots ligger närliggande sevärdheter som Uffizierna och Florens historiska centrum bara 10 minuters promenad bort.

Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Accademia har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Accademia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa Santa Caterina

Casa Santa Caterina

77 Costa San Giorgio, 50125 Florence, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 70 €


Casa Santa Caterina ligger i en byggnad från 1400-talet, på kort avstånd från Pitti-palatset och några steg från Strozzi-palatset. Denna semesterbostad har en platt-TV och ett kök. Det har även ett badrum med bidé. Den närmaste flygplatsen ligger 68 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Casa Santa Caterina har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Casa Santa Caterina anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B De Biffi

B&B De Biffi

Via Dei Pucci 11, Duomo, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 70 €


Bed and Breakfast B&B De Biffi ligger i en byggnad från 1400-talet. Alla dess rum har luftkonditionering och en platt-TV. Gästerna kan också njuta av gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen. En söt frukost kan serveras dagligen i hotellets närliggande kafé.

Närliggande sevärdheter som Uffizierna och järnvägsstationen Santa Maria Novella ligger bara 10 minuters promenad bort. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • B&B De Biffi har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • B&B De Biffi anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Giorni Dipinti

B&B Giorni Dipinti

Via Borgo Pinti 57, San Marco - Santissima Annunziata, 50121 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 70 €


Giorni Dipinti B&B erbjuder gratis WiFi i hela anläggningen. Alla rum har luftkonditionering och en platt-TV. Du kan också njuta av gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen. Hotellets kontinentala frukost serveras varje morgon. Andra faciliteter inkluderar en 24-timmarsreception, ett kafé och en restaurang.

Giorni Dipinti B&B ligger en kort promenad från Uffiziegalleriet och den närliggande piazza della Signoria. Andra populära faciliteter och tjänster inkluderar 24-timmarsreception, luftkonditionering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • B&B Giorni Dipinti har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • B&B Giorni Dipinti anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Relais Gaia

Relais Gaia

126 Via Guelfa, 50129 Florence, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 70 €


Relais Gaia B&B ligger 5 minuters promenad från San Marco-kyrkan och Accademia-galleriet. Här erbjuds moderna boenden som har trägolv och kök. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost varje dag. Andra närliggande sevärdheter är tågstationen Santa Maria Novella och Uffiziegalleriet.

Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, ca 8 km från hotellet. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Relais Gaia har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Relais Gaia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa Olivia

Casa Olivia

Via Dei Ligustri 5, 50142 Florence, Italy

3 / 5 *
2.9 km
ca. 70 €


Apartment Casa Olivia ligger 31 km från Florens centrum, har en trädgård och ligger mindre än 15 minuter från Peretolas flygplats. Här erbjuds luftkonditionering och ett fullt utrustat kök. Lägenheten har även en hårtork och ett badrum med hårtork. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Casa Olivia har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Casa Olivia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Calcio Storico

B&B Calcio Storico

Via Di Monte Oliveto 2, 50124 Florence, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 70 €


Calcio Storico B&B är ett modernt hotell som ligger 20 minuters promenad från Boboli-trädgården i Florens och erbjuder rymliga rum med gratis Wi-Fi. Rummen har en platt-TV och ett eget badrum. Du kan också njuta av en mängd olika italienska frukostar på ett närliggande kafé.

Den närmaste tågstationen ligger cirka 20 minuter från B&B. Andra populära faciliteter och tjänster inkluderar 24-timmarsreception, gratis parkering, rökfria rum och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • B&B Calcio Storico har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • B&B Calcio Storico anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Pontevecchio Relais

Pontevecchio Relais

Lungarno Archibusieri 8, Uffizi, 50122 Florence, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 70 €


Bed and Breakfast som ligger i Florens Relais Pontevecchio erbjuder gratis WiFi och eleganta rum med platt-TV. Vissa rum har utsikt över floden. Hotellet ligger 1 300 meter från Signoria-torget och 5 minuters promenad från Palazzo Pitti. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering, rökfria rum och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Pontevecchio Relais har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Pontevecchio Relais anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Mario's

Hotel Mario's

Via Faenza 89, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 71 €


Wi-Fi är gratis på Hotel Mario's, och det finns en bar. Alla dess luftkonditionerade rum är inredda med trämöbler och synliga bjälkar. Varje rum har även ett eget badrum med gratis toalettartiklar.

Hotellets frukostbuffé serveras dagligen, och hotellet ligger inom 5 minuters promenad från Florens katedral och Ponte Vecchio. Gäster kan också njuta av en mängd veganska och glutenfria alternativ i restaurangen. Personalen i receptionen som är öppen dygnet runt kan hjälpa till med turistinformation.

Det finns även rabatter på hotellets närliggande parkeringsplats. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering, rökfria rum och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Mario's har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Mario's anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Piazza del Mercato Centrale

Piazza del Mercato Centrale

Piazza del Mercato Centrale 19, San Lorenzo, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 71 €


Lägenheterna på Mercato del Mercato Centrale ligger 2 1 000 meter från tågstationen Santa Maria Novella i Florens och har gratis WiFi. Gästerna kan njuta av en sittgrupp och ett matbord. Köket är utrustat med ett kylskåp och olika köksredskap. Badrummen har ett badkar och en dusch. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering, rökfria rum och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Piazza del Mercato Centrale har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Piazza del Mercato Centrale anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Residenza le Fonticine

B&B Residenza le Fonticine

Via Nazionale 17 nero/black, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 71 €


Residenza le Fonticine erbjuder luftkonditionerade rum med gratis WiFi och platt-TV. Vissa av rummen har även ett eget badrum. Du kan njuta av en kontinental frukost på ett närliggande kafé. Ytterligare faciliteter och tjänster inkluderar 24-timmarsreception, gratis parkering och husdjursvänligt boende.

Hotellet har även en automat som serverar snacks och drycker samt bagageförvaring. Det ligger 10 minuters promenad från Palazzo Vecchio. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering, rökfria rum och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • B&B Residenza le Fonticine har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • B&B Residenza le Fonticine anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Diana Park Hotel

Diana Park Hotel

Via Pascoli,10, Campo Di Marte, 50129 Florence, Italy

3 / 5 *
1.9 km
ca. 71 €


Diana Park Hotel har ett idealiskt läge nära kongresscentret och stadens centrum. Dess 24-timmars conciergetjänst är tillgänglig för att hjälpa gästerna med olika ärenden, såsom bokning av utflykter och biljettförfrågningar. Hotellet ligger också nära tågstationen och andra allmänna kommunikationer.

Kyrkan Chiesa della Madonna della Fritore ligger några meter från hotellet. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering, rökfria rum och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Diana Park Hotel har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Diana Park Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
La Stella d'Oro B&B

La Stella d'Oro B&B

Via Santa Reparata, 1, 50129 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 72 €


La Stella d'Oro B&B ligger 10 minuters promenad från järnvägsstationen Santa Maria Novella och erbjuder boende med platt-TV och gratis WiFi. Du kan också njuta av en kontinental frukost varje dag. Tack vare hotellets läge har du enkel tillgång till Florens flygplats och stadens centrum.

Rabatter erbjuds även på hotellets närliggande parkeringsplats, som ligger 1 000 meter från B&B. Andra populära tjänster och faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, gratis parkering, rökfria rum och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • La Stella d'Oro B&B har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • La Stella d'Oro B&B anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Toscanelli Residenza d'Epoca

Toscanelli Residenza d'Epoca

Piazza dei Pitti 17, Santo Spirito, 50125 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 66 €


Gästhuset ligger i hjärtat av Florens och erbjuder luftkonditionerade rum med gratis toalettartiklar och eget badrum. Gästerna kan också utnyttja anläggningens gemensamma lounge. Strozzi-palatset ligger på avstånd från boendet, medan den närliggande Ponte Vecchio ligger cirka 1 600 meter bort.

Den närmaste flygplatsen ligger 68 km från hotellet och heter Peretola Airport. Andra populära tjänster och faciliteter på det här boendet inkluderar gratis WiFi, daglig hushållning och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Toscanelli Residenza d'Epoca har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Toscanelli Residenza d'Epoca anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartment San Frediano

Apartment San Frediano

Via della Chiesa, 91, San Frediano, 50124 Florence, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 66 €


Apartment San Frediano ligger 18 km från Santa Maria del Marzano och 19 km från katedralen Santa Maria del Fiore och har en balkong och utsikt över staden. Lägenheten har ett kök och ett sovrum med badrum. Gästerna kan använda en terrass för deras njutning.

Den närmaste kollektivtrafikförbindelsen är Florens flygplats, som ligger cirka 8 km från hotellet. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering, rökfria rum och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Apartment San Frediano har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Apartment San Frediano anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Le Ghiacciaie

Le Ghiacciaie

Via Delle Ghiacciaie 9, 50144 Florence, Italy

3 / 5 *
1.3 km
ca. 66 €


Le Ghiacciaie är ett rökfritt hotell som ligger bara några hundra meter från järnvägsstationen Santa Maria Novella. Detta hotell har luftkonditionerade rum och gratis Wi-Fi. Du kan njuta av en kontinental frukost varje dag. Rummen på detta boende har modern inredning och är utrustade med en platt-TV.

Varje rum har en platt-TV och ett eget badrum med hårtork och gratis toalettartiklar. Du kan även använda hotellets vattenkokare. På anläggningen serveras frukost, som bland annat består av söta bakverk och kaffe. Andra närliggande områden, såsom bron Ponte Vecchio och Florens katedral, ligger cirka 10 minuters promenad bort.

En privat parkeringsplats är också tillgänglig till rabatterat pris. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi, rökfria rum och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Le Ghiacciaie har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Le Ghiacciaie anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B BARBERA

B&B BARBERA

35 Via Gaspero Barbera B&B BARBERA - GROUND FLOOR, Careggi - Rifredi, 50134 Florence, Italy

3 / 5 *
2.1 km
ca. 66 €


B&B BARBERA ligger 21 km från järnvägsstationen Santa Maria Novella och erbjuder luftkonditionerade rum med balkong och utsikt över trädgården. Här finns även gratis WiFi och en platt-TV. Du kan njuta av stadsutsikt från terrassen och loungemiljön. Badrummet har en dusch.

B&B Barbera ligger inom 1,8 km från Mercato Centrale och Accademia Gallery. Du kan också njuta av en kontinental frukost varje morgon på detta bed and breakfast i Florens. Andra närliggande områden, såsom Ponte Vecchio-bron och Florens katedral, ligger cirka 10 minuters promenad bort.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • B&B BARBERA har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • B&B BARBERA anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Aramis Rooms

Aramis Rooms

Via Nazionale 22, San Lorenzo, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 67 €


Aramis-rummen ligger inom 5 minuters promenad från järnvägsstationen Santa Maria Novella. Alla rum på denna anläggning har gratis WiFi och gratis kaffe och varma drycker. Vissa av rummen har även ett eget badrum. Denna historiska byggnad ligger på första våningen i en historisk byggnad i Florens.

B & B har även en pianolounge och ligger 10 minuters promenad från utställningscentret Fortezza da Basso och katedralen. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi, rökfria rum och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Aramis Rooms har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Aramis Rooms anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Magico Risveglio Piazza Signoria

Magico Risveglio Piazza Signoria

Via Vacchereccia 3, Uffizi, 50125 Florence, Italy

3 / 5 *
0.2 km
ca. 73 €


Magico Risveglio ligger i en historisk byggnad, en kort promenad från Uffizzigalleriet och bron Ponte Vecchio. Detta boende har ett matbord och ett kök med mikrovågsugn. Här finns även ett eget badrum med hårtork och gratis toalettartiklar. Andra närliggande områden som erbjuder liknande tjänster och faciliteter är bland annat kaféer, restauranger och barer.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Magico Risveglio Piazza Signoria har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Magico Risveglio Piazza Signoria anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Martelli 6 Suite & Apartments

Martelli 6 Suite & Apartments

Via Martelli, 6, Duomo, 50129 Florence, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 73 €


Martelli 6 & Apartments ligger 600 meter från järnvägsstationen Santa Maria del Fiore och erbjuder luftkonditionerade rum med platt-TV. Vissa av lägenheterna har även en matplats. Gästerna kan dessutom njuta av gratis WiFi och ett kök.

Strozzi-palatset ligger bara 1 000 meter från lägenheterna och Martelli 6 Suite. Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, cirka 50 km från hotellet. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi, rökfria rum och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Martelli 6 Suite & Apartments har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Martelli 6 Suite & Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Cosmos

Hotel Cosmos

Via di Barbano 12/R, 50129 Florence, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 73 €


Hotel Cosmos ligger bara 10 km från Florens katedral. Här erbjuds gratis WiFi och luftkonditionering i alla rum. Andra faciliteter och tjänster på denna anläggning inkluderar trädgård, 24-timmarsreception och hiss. Familjerum och rökfria enheter finns också tillgängliga på detta hotell.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Cosmos har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Cosmos anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Borgo Ognissanti Central and Charming Location

Borgo Ognissanti Central and Charming Location

54 Borgo Ognissanti Borgo Ognissanti 54, Firenze, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 73 €


Borgo Ognissanti Central and the Charming Location ligger 15 km från Strozzi-palatset och har gratis WiFi och en trädgård. Alla lägenheter har klinkergolv och har en platt-TV och ett kök. Gästerna kan också använda hotellets kostnadsfria privata badrum.

Det här boendet erbjuder även en terrass för gästerna. Detta hotell ligger nära olika områden, såsom Pitti-palatset och järnvägsstationen Santa Maria del Fiore, och bara 5 minuters promenad från Florens katedral.

Den närmaste flygplatsen ligger 68 km från hotellet. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, 24-timmarsreception och trädgård.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Borgo Ognissanti Central and Charming Location har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Borgo Ognissanti Central and Charming Location anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Maxim Axial

Hotel Maxim Axial

Via Dei Calzaiuoli 11 Blu, Duomo, 50122 Florence, Italy

3 / 5 *
563.2 km
ca. 75 €


Maxim Axial är ett 5-stjärnigt hotell som erbjuder gratis Wi-Fi och internet i hela byggnaden. Alla rum är luftkonditionerade och har ett kylskåp och en tv. Det här boendet byggdes ursprungligen under 1800-talet och ligger på 3:e våningen i en byggnad.

Detta hotell ligger nära olika områden, såsom Pitti-palatset och järnvägsstationen Santa Maria del Fiore, och bara 5 minuters promenad från Florens katedral. Gästerna kan njuta av kontinental frukost fram till klockan 10.00 och drycker på hotellets innergård. Personalen på det här boendet kan ge användbara rese råd.

Till hotellets andra populära funktioner hör gratis WiFi, 24-timmarsreception och trädgård. Rökfria rum är också tillgängliga. Gästerna kan dessutom dra nytta av hotellets faciliteter och tjänster, till exempel en bar.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 563.2 kilometer till centrum.
  • Hotel Maxim Axial har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Maxim Axial anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
N4U Guest House Florence

N4U Guest House Florence

Via Del Proconsolo 5, Uffizi, 50122 Florence, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 75 €


N4U Florence erbjuder unikt boende med originalelement och stora fönster som ger utsikt över staden. Alla rum har stora fönster som gör att gästerna kan njuta av utsikt över staden. Gästerna kan också dra nytta av hotellets gratis Wi-Fi och kaffekokare. Andra populära tjänster och funktioner är bland annat flygplatstransfer dygnet runt och rumsservice.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • N4U Guest House Florence har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • N4U Guest House Florence anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Residenza San Gallo 79

B&B Residenza San Gallo 79

Via San Gallo, 79, San Marco - Santissima Annunziata, 50129 Florence, Italy

3 / 5 *
1.1 km
ca. 75 €


Detta hotell ligger nära olika områden, såsom Pitti-palatset och järnvägsstationen Santa Maria del Fiore, och bara 5 minuters promenad från Florens katedral. Alla rum har platt-TV och satellitkanaler. Gästerna kan också njuta av gratis toalettartiklar och hårtork i deras privata badrum.

Hotellet har även bagageförvaring. Detta boende ligger 11 km från Residenza San Gallo 79 och 13 km från Strozzi-palatset, nära olika områden, såsom järnvägsstationen Santa Maria Novella och Pitti-palatset. Några av hotellets andra populära tjänster och funktioner är gratis WiFi, 24-timmarsreception och trädgård.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • B&B Residenza San Gallo 79 har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • B&B Residenza San Gallo 79 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Albergo Firenze

Albergo Firenze

Piazza Donati 4 (Via del Corso), Uffizi, 50122 Florence, Italy

3 / 5 *
0.2 km
ca. 76 €


Albergo Firenze har luftkonditionerade rum som har satellit-TV, skrivbord och klinkergolv. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi och ett badrum med antingen dusch eller badkar. Detta hotell ligger i ett tornhus som tidigare beboddes av adelsfamiljen Donati.

Morgonens gäster kan börja dagen med en amerikansk buffé, som innehåller olika typer av mat som äggröra och ost, bacon och skinka. De kan också njuta av en mängd olika bakverk och flingor på hotellets innergård. Gästerna kan också utnyttja hotellets gratis parkering och promenera i området för att hitta olika lokala butiker och restauranger.

Till de mest populära funktionerna hör gratis WiFi, bagageförvaring, 24-timmarsreception och trädgård. Familjerum, rökfria rum och faciliteter för funktionshindrade gäster finns också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Albergo Firenze har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Albergo Firenze anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Giselle Suite - Brand new flat in Santa Maria Novella

Giselle Suite - Brand new flat in Santa Maria Novella

68 Via Palazzuolo, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 76 €


Lägenheten Giselle Suite ligger i Santa Maria Novella, har en platt-TV och ligger bara några hundra meter från Strozzi-palatset och Fortezza da Basso. Detta boende ligger också mindre än en mil från katedralen Santa Maria del Fiore. Denna byggnad har ett badrum med dusch och bidé.

Den närmaste flygplatsen till Giselle Suite är Florens flygplats, som ligger 50 km bort. Gratis WiFi, 24-timmarsreception, trädgård och rökfria rum är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Giselle Suite - Brand new flat in Santa Maria Novella har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Giselle Suite - Brand new flat in Santa Maria Novella anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Nonna Lina Rooms

Nonna Lina Rooms

Por Santa Maria, 4, Uffizi, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.3 km
ca. 76 €


Nonna Lina-rummen ligger 18 km från järnvägsstationen Santa Maria del Fiore och 21 km från järnvägsstationen Santa Maria Novella, och ligger 5 minuters promenad från olika områden som Santa Maria del Duomo och Palazzo Vecchio. Gäster som bor på det här pensionatet kan njuta av privata badrum.

Nonna Lina Room ligger nära olika områden, såsom Pitti-palatset, Strozzi-palatset och Ponte Vecchio, och ligger inom 5 minuters promenad från Florens flygplats. Några av hotellets andra populära tjänster och funktioner är gratis WiFi, 24-timmarsreception och trädgård.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Nonna Lina Rooms har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Nonna Lina Rooms anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ponte Vecchio Studio

Ponte Vecchio Studio

Via de' Barbadori, Santo Spirito, 50125 Florence, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 76 €


Lägenheterna i Ponte Vecchio Studio ligger nära Florens centrum, inom 5 minuters promenad från stadens olika sevärdheter. Varje lägenhet har ett kök och gratis WiFi. Vissa av dem har även satellit-TV och ett badrum med dusch.

Lägenheten ligger inom 5 minuters promenad från olika områden, till exempel Uffizierna, Palazzo Vecchio och Ponte Vecchio. Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, cirka 10 km från boendet. Några av hotellets övriga faciliteter är trädgård, 24-timmarsreception och hiss.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Ponte Vecchio Studio har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ponte Vecchio Studio anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa Laura

Casa Laura

12 Via dello Sprone, Santo Spirito, 50125 Florence, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 76 €


Apartment Casa Laura ligger 1500 meter från Strozzi-palatset och erbjuder gratis WiFi i Florens. Här finns en matplats och ett kök. Gäster som bor i detta boende kan också njuta av gratis WiFi och en flaska vin.

Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, cirka 10 km från hotellet. Andra populära faciliteter är 24-timmarsreception, parkering, rökfria rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Casa Laura har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Casa Laura anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Alla Dimora Altea

Alla Dimora Altea

Viale Belfiore, 58, 50144 Florence, Italy

3 / 5 *
1.4 km
ca. 76 €


Alla Dimora Altea är ett B&B som erbjuder utsikt över Florens centrum och ligger 10 minuters promenad från stationen Santa Maria Novella. Gästerna kan avnjuta frukost på dess takterrass. Alla rum har gratis Wi-Fi, eget badrum och terrakottagolv.

Alla Dimora Altea ligger bredvid Giardino della Fortezza, som har ett kongresscenter. Gästerna kan avnjuta frukost på hotellets terrass eller direkt på rummet. Florens katedral ligger också cirka 20 minuter bort.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Alla Dimora Altea har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Alla Dimora Altea anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
BandBFirenze 8 Cittadella 8

BandBFirenze 8 Cittadella 8

Via Cittadella 8, 50144 Florence, Italy

3 / 5 *
1.3 km
ca. 76 €


BandBfirenze 8 Cittadella ligger i ett bostadsområde och erbjuder gratis WiFi i hela huset. Detta B&B ligger 25 minuter från Montecatini Terme. Alla rum har platt-TV och luftkonditionering. Vissa enheter har en sittgrupp för att välkomna trötta resenärer efter en lång dag.

Alla rum på BandBFirenze 8 Cittadella 8 har ett eget badrum med gratis toalettartiklar. Den närmaste flygplatsen ligger i Peretola flygplats, 2,8 km från boendet. Andra populära tjänster och funktioner är bland annat 24-timmarsreception, luftkonditionering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • BandBFirenze 8 Cittadella 8 har fått 9.5 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • BandBFirenze 8 Cittadella 8 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cicerone Guest House

Cicerone Guest House

Via Guelfa 45, San Lorenzo, 50129 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 76 €


Cicerone B&B ligger inom 5 minuters promenad från Uffiziegalleriet och Santa Maria Novella station. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis Wi-Fi i hela hotellet. De moderna rummen är inredda med konstverk på väggarna. Andra populära tjänster och funktioner är bland annat 24-timmarsreception, luftkonditionering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Cicerone Guest House har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Cicerone Guest House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Sleep Tight Florence Apartment

Sleep Tight Florence Apartment

Via delle Porte Nuove 57, 50144 Florence, Italy

3 / 5 *
1.6 km
ca. 77 €


Sleepflorence ligger i hjärtat av Florens och erbjuder boende med gratis WiFi och platt-TV. Strozzi-palatset och San Marco ligger 18 km bort. Denna lägenhet ligger också inom 15 minuters promenad från järnvägsstationen Santa Maria Novella.

De luftkonditionerade boendena på detta boende har ett pentry. Andra populära tjänster och funktioner är bland annat 24-timmarsreception, luftkonditionering och rökfria rum. Gästerna kan också använda hotellets gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Sleep Tight Florence Apartment har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Sleep Tight Florence Apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Annalena

Hotel Annalena

Via Romana 34, Santo Spirito, 50100 Florence, Italy

3 / 5 *
1.1 km
ca. 77 €


Wi-Fi är gratis på Hotel Annalena, som ligger i Florens centrum. Alla rum är utrustade med platt-TV, hårtork och eget badrum. Du kan också njuta av en frukostbuffé varje morgon. Hotellet ligger mindre än en mil från floden Arno och naturhistoriska museet La Specola.

Detta hotell ligger nära Uffizierna och Florens katedral, cirka 10 minuter från båda anläggningarna. Några av hotellets populära bekvämligheter är gratis WiFi, parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Annalena har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Annalena anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
San Pier Novello in Oltrarno

San Pier Novello in Oltrarno

26 Via Romana Primo piano, Santo Spirito, 50125 Florence, Italy

3 / 5 *
1.0 km
ca. 77 €


San Pier Novello B&B ligger i Oltrarno, 1 minuts promenad från centrum. Alla dess luftkonditionerade boenden har gratis WiFi och en gemensam lounge. Du kan också njuta av en frukostbuffé. I det privata badrummet finns en hårtork och gratis toalettartiklar.

Andra framträdande sevärdheter inom 5 minuters promenad från hotellet är Strozzi-palatset och katedralen Santa Maria del Fiore. Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, ca 8 km från boendet. Gratis WiFi, 24-timmarsreception, daglig städning och luftkonditionering är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • San Pier Novello in Oltrarno har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • San Pier Novello in Oltrarno anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B La Residenza Dell'Orafo

B&B La Residenza Dell'Orafo

Largo Fratelli Alinari 11, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 78 €


La Residenza Dell'Orafo ligger i hjärtat av Florens och erbjuder luftkonditionerade rum med platt-TV och kaffebryggare. Gäster kan också promenera till katedralen på 10 minuter. Varje rum har ett eget badrum med dusch och gratis toalettartiklar.

En kontinental frukost serveras framför hotellets konditori, och gästerna kan få en kupong för valfri frukost. Personalen på La Residenza Dell'Orafo hjälper dem att navigera bland stadens olika sevärdheter. Andra populära tjänster och funktioner är gratis WiFi, tvättmöjligheter och kaffe- och tekokare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • B&B La Residenza Dell'Orafo har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • B&B La Residenza Dell'Orafo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Relais Tiffany

B&B Relais Tiffany

Via Guido Monaco 5, 50144 Florence, Italy

3 / 5 *
1.3 km
ca. 79 €


B&B Relais Tiffany ligger i en trädgård och erbjuder gratis Wi-Fi i alla utrymmen. Detta boende har eleganta rum som har ett eget badrum. Alla rum är inredda i traditionell stil.

Alla hotellets luftkonditionerade rum har en TV, ett skrivbord och ett eget badrum. Vissa rum har dessutom direkt tillgång till trädgården. Den närmaste tågstationen ligger mindre än 10 minuters promenad bort. Andra populära tjänster och funktioner är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • B&B Relais Tiffany har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • B&B Relais Tiffany anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Sweet Home In Santa Croce

Sweet Home In Santa Croce

Via Torta 10, Uffizi, 50122 Florence, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 79 €


Denna lägenhet i Santa Croce ligger tio minuters promenad från centrum och 0,10 km från Sant'Ambrogio-marknaden. Detta boende har en matplats och ett kök med diskmaskin och spis. Varje sovrum har ett eget badrum med gratis toalettartiklar och hårtork.

Den här lägenheten ligger nära några av stadens mest populära sevärdheter, som Accademia-galleriet och Santa Maria del Fiore-katedralen, och 5 minuters promenad från närmaste flygplats. Gratis WiFi, 24-timmarsreception och luftkonditionering är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Sweet Home In Santa Croce har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Sweet Home In Santa Croce anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Il Diospero B&B

Il Diospero B&B

Via Vittorio Emanuele II 42, 50134 Florence, Italy

3 / 5 *
1.9 km
ca. 80 €


Il Diospero B&B ligger i en art deco-byggnad, 2 minuters promenad från parken Giardino Dell'Orticoltura. Här erbjuds gratis Wi-Fi och rum i klassisk stil med platt-TV. Vissa av rummen på hotellet har utsikt över trädgården.

Vissa rum har en terrass, och hotellets frukostbuffé serverar bakverk och varma drycker varje morgon. Detta bed and breakfast ligger några hundra meter från en busshållplats som förbinder det med tågstationen Santa Maria Novella. Andra populära faciliteter är en 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Il Diospero B&B har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Il Diospero B&B anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B My Way

B&B My Way

Via Nazionale 17, terzo piano, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 80 €


Rummen på B&B My Way har trägolv och har ett kök, en matplats och en platt-TV. Andra populära faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum. Det finns även italienska och la carte-frukostalternativ som erbjuds dagligen. Andra populära sevärdheter i närheten av hotellet är Strozzipalatset och katedralen Santa Maria del Fiore.

Den närmaste flygplatsen ligger 68 km bort. Till hotellets bekvämligheter hör bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum. Några av de andra populära tjänsterna och funktionerna är tvättmöjligheter och kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • B&B My Way har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • B&B My Way anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Universo - WTB Hotels

Hotel Universo - WTB Hotels

Piazza Santa Maria Novella 20, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.5 km
ca. 80 €


WTB Hotels Hotel Hotel Hotel Universo ligger några hundra meter från järnvägsstationen Santa Maria Novella och bara 5 minuters promenad från Florens katedral. Rummen har luftkonditionering och är utrustade med ett eget badrum. Det närliggande området är fullt av restauranger och monument.

Vissa av hotellets rum har utsikt över stadens torg, och receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan också använda hotellets 24-timmarsreception och gratis WiFi. Andra populära tjänster och funktioner är bland annat tvättmöjligheter och kaffemaskiner i varje rum.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Universo - WTB Hotels har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Universo - WTB Hotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Borgo Oblate

Borgo Oblate

Borgo Pinti 15, San Marco - Santissima Annunziata, 50122 Florence, Italy

3 / 5 *
0.6 km
ca. 80 €


Borgo Oblate har ett eget badrum med dusch och gratis toalettartiklar. Gästerna kan också njuta av en mängd olika frukost- och kontinentalalternativ på hotellet. Några av de andra populära sevärdheterna i närheten av boendet är Santa Maria del Fiore-katedralen och Accademia-galleriet.

Den närmaste flygplatsen ligger i Florens, 60 km från Borgo Oblate. Till hotellets faciliteter hör gratis WiFi, tvättmöjligheter och hiss.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Borgo Oblate har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Borgo Oblate anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Dante Alighieri

B&B Dante Alighieri

Piazza Della Repubblica 3, Uffizi, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
160.9 km
ca. 80 €


B&B Dante Alighieri är en historisk byggnad som har olika rum och gratis WiFi. Detta boende ligger 10 minuters promenad från järnvägsstationen Santa Maria Novella och nära den gamla bron. Andra populära faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 160.9 kilometer till centrum.
  • B&B Dante Alighieri har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • B&B Dante Alighieri anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Azzi

Hotel Azzi

Via Faenza 88/R, 50123 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 81 €


Vissa av rummen på Hotel Azzi har luftkonditionering. De har även ett eget badrum och en tv. Du kan njuta av ett glas vin på hotellets terrass. Annexet ligger på 1:a våningen, och den historiska enheten ligger på 2:a våningen.

Azzi är ett bokcrosscenter som har ett välutrustat bibliotek. Hotellets kaffebar serverar en mängd olika ekologiska matprodukter. Andra populära tjänster och funktioner är parkering och gratis WiFi. Familjerum och rökfria rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Azzi har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Azzi anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel De Lanzi

Hotel De Lanzi

Via delle Oche 11, Duomo, 50122 Florence, Italy

3 / 5 *
0.2 km
ca. 81 €


Hotel De Lanzi har en mängd olika rum som har eget badrum och är utrustade med platt-TV. Gästerna kan också njuta av utsikten över stadens monument, såsom klocktornet och katedralen. Hotellets flerspråkiga personal kan hjälpa dem att planera sin vistelse och ge rekommendationer om olika aktiviteter. Andra populära tjänster och funktioner är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och en bar.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Hotel De Lanzi har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel De Lanzi anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Home Boutique Santa Maria Novella

Home Boutique Santa Maria Novella

Via Della Scala 67, Santa Maria Novella, 50100 Florence, Italy

3 / 5 *
0.8 km
ca. 81 €


Pensionatet Home Boutique ligger i Santa Maria Novella och har ett gemensamt kök och erbjuder gratis WiFi. Vissa av rummen har en balkong som kan ge gästerna utsikt över staden och trädgården. Varje rum har också ett eget badrum med dusch och gratis toalettartiklar.

Gratis WiFi och platt-TV finns också i alla rum. Gästerna kan dessutom dra nytta av hotellets olika tjänster och funktioner, till exempel cykelturer och ridning. Andra närliggande inrättningar, såsom Pitti-palatset, ligger 5 minuters promenad bort.

Home Boutique Santa Maria Novella ligger i Florens centrum, bara 3,1 minuters promenad från stadens flygplats. Några av hotellets andra populära tjänster och funktioner är gratis WiFi, 24-timmarsreception och bar.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Home Boutique Santa Maria Novella har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Home Boutique Santa Maria Novella anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.