Wien Från 36€: 112 Billiga Och Välklassiga Hotell För Två Personer I Centrum

Du besöker Wien? Vi har plockat ut de bäst rankade ställena för mindre än 100 € per natt.

Billiga hotell i Wien är perfekta för turister som vill uppleva staden på en budget.

Wien är en av de vackraste städerna i hela Europa. Den är storslagen och arkitektonisk, men den är också full av vackra trädgårdar och parker. De breda, rymliga gatorna ger en illusion av vidsträckthet. Men framför allt är Wien bara otroligt charmigt.

De genomsnittliga nattpriserna för hotell i Wien ligger på cirka 92 euro. Genomsnittspriserna för ett 1-stjärnigt hotell är 64 €, för ett 2-stjärnigt hotell 80 € och för ett 3-stjärnigt hotell 116 €. Hotell i Wien erbjuder många rabatter, så tänk på det när du bokar din vistelse.

Det finns dock många billiga hotell i Wien. Tyvärr måste du göra en hel del research och jämförelser för att hitta ett som erbjuder bra valuta för pengarna.

Vi har gjort jobbet åt dig och presenterar dig våra handplockade boenden som inte bara ligger på en budget, utan också har fått de bästa gästomdömena.

Vår lista över 112 billiga och högst rankade hotell i Wien

Vi letade efter billiga men mycket bra mellanklasshotell i staden och hittade några som inte kommer att slå sönder din budget.

För 28 av de 112 boendena kunde vi till och med hitta ett pris för ett dubbelrum på mindre än 70 € per natt! Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
Hotel Atlanta

Hotel Atlanta

Währinger Straße 33-35, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.9 km
ca. 55 €


Atlanta Hotel ligger i Wiens Alsergrund-distrikt och är ett elegant hotell med gratis Wi-Fi och en mängd moderna funktioner. Detta hotell ligger 15 minuter från boulevarden Ringstrae. Frukostbuffén serveras i hotellets eleganta matsal. Alla rum på Atlanta har ett eget badrum.

Alla rum är tillgängliga med hiss, och närliggande sevärdheter som Votivkyrkan, Strudlhofstiege och Sigmund Freud-museet ligger inom 10 minuters promenad. Andra populära områden som ligger inom 10 minuters promenad är Verkehrsoper hållplats för U6 och Schotteneror hållplats för tunnelbanelinjen U2. Gratis WiFi, rökfria rum och flygplatstransfer är några av hotellets övriga funktioner.


  • En natt kostar omkring 55 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Atlanta har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Atlanta anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Arthotel ANA Gala

Arthotel ANA Gala

Viriotgasse 5, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.7 km
ca. 56 €


Arthotel ANA Gala ligger i Wiens Alsergrounddistrikt, bara 3 minuters promenad från tunnelbanestationen Nudorfer Strae. Detta 4-stjärniga hotell har luftkonditionerade rum med platt-TV. Wi-Fi är också tillgängligt på hotellet. Badrummet på detta hotell har en minibar och ett eget badrum.

Gala Arthotel erbjuder 24-timmarsreception, en varierad frukostbuffé och gratis cyklar under sommarsäsongen. Hotellet är också bekvämt beläget nära stadens centrum, som kan nås på cirka 25 minuter med kollektivtrafik. Andra populära tjänster är parkering, gratis WiFi och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 56 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Arthotel ANA Gala har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Arthotel ANA Gala anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Exe Vienna

Exe Vienna

Ottakringer Straße 34-36, 17. Hernals, 1170 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.9 km
ca. 60 €


Hotel Exe Vienna ligger i stadsdelen Hernals, 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Alserstrae. Här finns en uppvärmd inomhuspool och gratis Wi-Fi. Du kan också använda hotellets gym och andra faciliteter. Alla hotellets luftkonditionerade rum har platt-TV.

Alla rum på Vienna Hotel har ett eget badrum och en telefon. En frukostbuffé serveras under veckan och på helgerna. Direkt mittemot hotellet ligger spårvagnslinje 44, som ger direkt tillgång till Wiens centrum.

Hotellets andra populära funktioner inkluderar gratis WiFi, parkering och en mängd moderna tjänster och faciliteter. Några av dessa är bland annat en inomhuspool och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Exe Vienna har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Exe Vienna anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Pension Baronesse

Hotel Pension Baronesse

Lange Gasse 61, 08. Josefstadt, 1080 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.8 km
ca. 60 €


Hotel Pension Baronesse är ett bed and breakfast som erbjuder gratis WiFi. Alla rum har ett badrum med hårtork och kabel-TV. Några av dessa har även utsikt över innergården. Rummen ligger mellan tredje och fjärde våningen i ett bostadshus.

En 24-timmarsreception finns också tillgänglig, och hotellet har ett biljettkontor som kan ge information om lokala sevärdheter. Andra närliggande sevärdheter som spårvagnshållplatsen Lange Gasse och tunnelbanestationen Schotteneror ligger bara några steg bort. Hotellet är medlem i Private Hotels och erbjuder olika tjänster och faciliteter.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Pension Baronesse har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Pension Baronesse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Pension Baron am Schottentor

Hotel Pension Baron am Schottentor

Währinger Straße 12, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.3 km
ca. 60 €


Wi-Fi är också tillgängligt i allmänna utrymmen. Hotellets moderna rum har en mängd olika funktioner, till exempel ett värdeskåp, ett badrum och en platt-TV. De närmaste större sevärdheterna är Wiens universitet och Stefansdomen, som båda ligger cirka 15 minuter bort. Andra populära tjänster och faciliteter är parkering, gratis WiFi och hiss.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Pension Baron am Schottentor har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Pension Baron am Schottentor anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Wohnen im Herzen von Wien

Wohnen im Herzen von Wien

Werdertorgasse 17, 01. Innere Stadt, 1010 Vienna, Austria

4 / 5 *
0.8 km
ca. 64 €


En av stadens mest populära sevärdheter är Stefanskatedralen, som ligger bara 15 minuters promenad från Wohnen im Herzen von Wien. Denna lägenhet ligger i Wiens första distrikt och har gratis WiFi och satellit-TV.

Hotellets moderna rum har en mängd olika funktioner, till exempel ett värdeskåp, ett badrum och en platt-TV. Andra populära tjänster och faciliteter är parkering, gratis wi-fi och hiss. Hotellet ligger också nära olika lokala sevärdheter och butiker.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Wohnen im Herzen von Wien har fått 9.5 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Wohnen im Herzen von Wien anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Arthotel ANA Boutique Six

Arthotel ANA Boutique Six

Webgasse 23, 06. Mariahilf, 1060 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.6 km
ca. 64 €


Arthotel ANA Boutique Six ligger bara några steg från Wiens största shoppingområde, Mariahilfer Strae. Detta hotell har luftkonditionerade rum som är utrustade med gratis WiFi. Gästerna kan också nå Stefanskatedralen inom ett par minuter med tunnelbanan. Alla dess rum är rökfria.

Vissa av rummen på hotellet har en balkong eller en terrass, och de har även en bekväm stol. Gästerna kan också njuta av snacks och drycker i hotellets bar. Hotellets reception är dessutom öppen dygnet runt. Gratis hyrcyklar finns också tillgängliga under månaderna mars till oktober.

Det är lätt att ta sig runt: Du kan ta dig till hotellet till fots via hållplatserna Westbahnhof, Zeiggasse och U3. Busshållplatsen Vienna Airport Lines och Hofmobiliendepot ligger också inom 10 minuters promenad. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är parkering, gratis WiFi och flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Arthotel ANA Boutique Six har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Arthotel ANA Boutique Six anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Wohnen im Herzen von Wien at the Waterfront

Wohnen im Herzen von Wien at the Waterfront

Lilienbrunngasse 3, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

4 / 5 *
0.6 km
ca. 68 €


En av stadens mest populära sevärdheter är Stefanskatedralen, som bara ligger ett par minuter från Wohnen im Herzen von Wien. Denna lägenhet ligger vid vattnet och har ett sovrum, ett kök och ett badrum. Den har även ett vardagsrum och en platt-TV.

Under sommarsäsongen ligger inomhuspoolen Diana Bad bara 300 meter från lägenheten. Tel Aviv Beach Bar ligger 800 meter bort. Hotellets andra populära tjänster och faciliteter inkluderar parkering, gratis WiFi och flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Wohnen im Herzen von Wien at the Waterfront har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Wohnen im Herzen von Wien at the Waterfront anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Modernes, stilvolles eingerichtetes Loft

Modernes, stilvolles eingerichtetes Loft

40-42 Zentagasse, 05. Margareten, 1050 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.4 km
ca. 68 €


Denna lägenhet ligger i stadsdelen Margareten i Wien, bara några minuter från Karlskirche och Hotel Modernes. Här finns en tvättmaskin och gratis WiFi. Lägenheten har även en matplats och ett kök med diskmaskin. Denna lägenhet har även ett vardagsrum och en platt-TV.

Sängkläder och handdukar ingår också i denna lägenhet. Den ligger bara ett par minuter från olika sevärdheter som Musikverein och Kunsthistorisches Museum. Den närmaste flygplatsen ligger 18 km bort och är Wiens internationella flygplats. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som detta boende erbjuder är gratis WiFi, hiss och tvättmöjligheter för funktionshindrade.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Modernes, stilvolles eingerichtetes Loft har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Modernes, stilvolles eingerichtetes Loft anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Boltzmann

Hotel Boltzmann

Boltzmanngasse 8, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.9 km
ca. 69 €


Hotel Boltzmann ligger i Wiens eleganta stadsdel Alsergrund, 10 minuters promenad från Wiens universitet och tunnelbanestationen Schottningor. Detta boende har moderna rum som har luftkonditionering och olika möbler. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi och värdeskåp, tefaciliteter och ett badrum med hårtork.

Boltzmann har en 24-timmarsreception och en restaurang som serverar en komplett frukostbuffé varje morgon. Det är lätt att ta sig runt: Närmaste spårvagnshållplats är spårvagnshållplatsen Spitalgasse/Whringer Strae, som ligger en minut bort. En kort spårvagnsresa eller en promenad tar dig till Sigmund Freud-museet och boulevard Ringstrae.

Hotellets privata parkeringsgarage finns också på plats. Gäster kan parkera framför hotellet, men de måste ha ett lokalt parkeringstillstånd. Denna tjänst är gratis på helger och helgdagar. Andra populära tjänster och faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, flygplatstransfer och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Boltzmann har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Boltzmann anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Mercure Wien Westbahnhof

Hotel Mercure Wien Westbahnhof

Felberstraße 4, 15. Rudolfsheim-Fünfhaus, 1150 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.9 km
ca. 70 €


Hotel Mercure Wien Westbahnhof ligger bredvid tunnelbanestationen Westbahnhof och bara ett par minuter från konsert- och evenemangsplatsen med samma namn. Detta boende har en stor lobby och en bar som serverar drycker och vin. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi i hela hotellet.

M fifteen, en restaurang på plats, serverar internationella och österrikiska rätter. Tack vare hotellets läge kan gästerna också lätt nå stadens centrum. Den närmaste tunnelbanelinjen är U3 och ligger bara 7 minuter bort. Shoppingområdet Maria Hilfer Strae ligger 5 minuters promenad bort.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Mercure Wien Westbahnhof har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Mercure Wien Westbahnhof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Florum Hotel

Florum Hotel

Taborstrasse 25, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.1 km
ca. 71 €


Florum Hotel ligger 5 minuters promenad från Wiens Stefanskatedral. Här erbjuds gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Här finns även en gemensam lounge och olika faciliteter. Gästerna kan dessutom ordna privat parkering mot en extra kostnad.

Rummen på Florum Hotel har en mängd olika funktioner, till exempel en garderob och ett eget badrum. Tack vare hotellets läge kan gästerna också lätt nå stadens centrum. Några av de andra populära sevärdheterna i närheten av det här boendet är St Peters katolska kyrka och Vienna Prater.

Hotellets läge och dess faciliteter är idealiska för både affärs- och fritidsresenärer. Några av de populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Florum Hotel har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Florum Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Apartments-in-vienna

Apartments-in-vienna

Gestettengasse 36a, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.9 km
ca. 71 €


Apartments-in-Vienna ligger i en renoverad byggnad, 200 meter från tunnelbanestationen Schachthausgasse. Här erbjuds moderna boenden med kök och gratis WiFi. Varje lägenhet har ett vardagsrum och ett badrum med dusch eller badkar.

Vissa av rummen på hotellet har även en platt-TV med internetuppkoppling. Gästerna kan dessutom njuta av en mängd andra faciliteter och tjänster, till exempel en kaffebryggare. Stadens centrum kan nås med kollektivtrafik inom 10 minuters resa.

Platsen för Apartments-in-Vienna är idealisk för både fritids- och affärsresenärer. Det är bara 10 minuters promenad från en mängd lokala restauranger och stormarknader. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Apartments-in-vienna har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Apartments-in-vienna anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Best Western Plus Amedia Wien

Best Western Plus Amedia Wien

Landstraßer Hauptstraße 155, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.6 km
ca. 76 €


Best Western Plus Amedia Hotel Wien ligger i hjärtat av Wiens tredje distrikt, bara några steg från stadens centrum. Detta boende har modernt boende som har en mängd olika funktioner, till exempel ångbadkar och platt-TV. Gästerna kan också använda hotellets gratis wi-fi.

De moderna rummen på hotellet är utrustade med olika funktioner, till exempel luftkonditionering och ljudisolering. De har även en platt-TV och gratis samtal till 24 länder. Ett designerbadrum med badkar och dusch med trappsteg i glas ingår dessutom i boendet.

Amedia Hotel erbjuder en kaffelounge och en mängd andra faciliteter och tjänster. Gästerna kan också njuta av hotellets spa-område och hotellets allmänna utrymmen. De närmaste större sevärdheterna är Belvederepalatset och Hundertwasserhuset, som båda ligger cirka 20 minuters promenad bort.

Hotellets läge är idealiskt för både affärs- och fritidsresenärer. Det ligger bara 10 minuters promenad från en mängd lokala restauranger och stormarknader. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Best Western Plus Amedia Wien har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Best Western Plus Amedia Wien anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
NH Wien City

NH Wien City

Mariahilfer Straße 32-34, 07. Neubau, 1070 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.6 km
ca. 76 €


NH Wien City Hotel har ett idealiskt läge på Maria Hilfer Strae, som är Wiens största shoppinggata. Detta boende har luftkonditionerade rum som ligger direkt vid gatan. Gästerna kan också använda hotellets gratis wi-fi. De flesta rummen har en separat sovplats och ett skrivbord. Vissa har ett pentry.

Hotellets frukostbuffé serveras på morgonen och det finns ett öppet barområde nära receptionen som serverar snacks och drycker dygnet runt. I hotellets spaavdelning finns även ett relaxrum och olika träningsredskap.

NH Wien City ligger bara några steg från Spittelberg, som är ett populärt område för lokala restauranger och barer. Museikvarteren och det kejserliga palatset Hofburg ligger också bara en kort promenad bort. Tunnelbanestationen Neubaugasse, som ligger i samma komplex, ligger också inom gångavstånd från kollektivtrafiknätet.

De närmaste större attraktionerna är Stefanskatedralen, som kan nås via en 5-minuters tunnelbaneresa. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • NH Wien City har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • NH Wien City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
SKY9 Penthouse Apartments

SKY9 Penthouse Apartments

Different locations close to Vienna's Main Train Station, 04. Wieden, 1100 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.4 km
ca. 76 €


Sky9 Penthouse Apartments ligger i hjärtat av Wiens fjärde och tionde wienerdistrikt, bara några hundra meter från stadens centralstation och Belvederepalatset. Dessa lyxiga boenden har lägenheter och studior i olika storlekar som har gratis WiFi.

Belvederepalatset ligger bara 10 minuters spårvagnsresa bort. Alla hotellets rum har ett fullt utrustat kök. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en kaffebryggare i varje rum.

Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en kaffebryggare i varje rum. Gästerna kan också njuta av frukost på hotellets partnerhotell, som ligger cirka 1 600 meter bort. Hotellets spaavdelning har en mängd olika faciliteter och tjänster, till exempel en inomhuspool och ett ångbad.

Gäster kan också förvara sitt bagage på plats före incheckning och efter utcheckning. Olika områden i staden ligger bara en kort promenad bort, och stora sevärdheter som Stefanskatedralen och Karlsplatz-torget ligger bara 10 minuters bilresa bort. Schnbrunn Palace ligger dessutom bara 20 minuters spårvagnsresa bort.

Närmaste flygplats är Wiens internationella flygplats, som ligger 150 km bort. Hotellets faciliteter och tjänster är idealiska för både affärs- och fritidsgäster. Några av de andra populära funktionerna är pool, 24-timmarsreception och kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • SKY9 Penthouse Apartments har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • SKY9 Penthouse Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
NH Wien Belvedere

NH Wien Belvedere

Rennweg 12a, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.6 km
ca. 79 €


NH Belvedere Wien ligger i Wiens diplomatkvarter och erbjuder luftkonditionerade rum med gratis WiFi. I hotellets spaavdelning finns en mängd olika tjänster och faciliteter, till exempel en inomhuspool och ett ångbad. Rummen på detta hotell har ett skrivbord och stora fönster.

Vissa av hotellets rum har utsikt över slottet och Wiens botaniska trädgård. NH Belvedere ligger i den tidigare byggnaden för statens tryckeri. Dess frukostbuffé serveras i hotellets ljusa och rymliga frukostrum varje morgon. Du kan också njuta av snacks och drycker i hotellets 24-timmarsreception.

Hotellet ligger bara ett stenkast från Wiens internationella flygplats och stadens tågstation. Husdjur är tillåtna på hotellet. Boendet erbjuder också en mängd andra faciliteter och tjänster, till exempel fitnesscenter och parkering. Några av de andra populära funktionerna som hotellet erbjuder är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • NH Wien Belvedere har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • NH Wien Belvedere anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
DaunTown Rooms

DaunTown Rooms

Daungasse 1/6-7, 08. Josefstadt, 1080 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.1 km
ca. 80 €


Några av de andra populära funktionerna som hotellet erbjuder är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en kaffebryggare i varje rum. DaunTown Rooms ligger i Wiens historiska stadsdel och erbjuder boende med gratis WiFi och kabel-TV. Detta hotell med självutcheckning ligger bara 10 minuters promenad från stadens centrum. City Rooms ligger också nära Wiens universitet.

Hotellet har ett bekvämt läge i det åttonde distriktet, som är ett populärt område för konstnärer och studenter. Det finns också utmärkta kollektivtrafikförbindelser inom 10 minuters promenad. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • DaunTown Rooms har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • DaunTown Rooms anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Pension Excellence

Hotel Pension Excellence

Alser Straße 21, 08. Josefstadt, 1080 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.8 km
ca. 81 €


Pension Excellence erbjuder rökfria rum som är utrustade med justerbar luftkonditionering och ljudisolerade fönster. Gästerna kan också njuta av en platt-TV och en minibar i sina rum. Dessa rum har en mängd andra funktioner, till exempel värdeförvaringsskåp och läderboxmadrasser.

Hotellets frukostbuffé serveras i dess eleganta rum från 07:00 till 10:00 varje morgon. Gästerna kan också njuta av en mängd olika drycker och snacks i detta rum. Ett fitnesscenter och ett hälsocenter finns dessutom i samma byggnad.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Pension Excellence har fått 7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Pension Excellence anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Brand new luxury 2 bedroom apartment near augarten

Brand new luxury 2 bedroom apartment near augarten

46A Taborstraße, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.3 km
ca. 82 €


Den här lägenheten ligger i Wiens stadsdel Leopoldstadt och erbjuder en rymlig lägenhet med 2 sovrum som har gratis WiFi och en tvättmaskin. Den ligger 13 minuters promenad från nöjesparken Vienna Prater. Detta boende erbjuder även privat parkering.

En luftkonditionerad lägenhet som ligger nära Wiens kulturella och historiska sevärdheter ligger några steg från hotellet. Boendets lägenheter med två sovrum har ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Några av de andra populära sevärdheterna inom 5 minuters promenad är St Peters katolska kyrka och Stefanskatedralen.

Den närmaste flygplatsen till boendet är Wiens internationella flygplats, som ligger 18 km bort. Andra populära tjänster och faciliteter som erbjuds av hotellet är gratis WiFi, hiss och tvättstuga.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Brand new luxury 2 bedroom apartment near augarten har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Brand new luxury 2 bedroom apartment near augarten anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Novum Hotel Prinz Eugen

Novum Hotel Prinz Eugen

Wiedner Gürtel 14, 04. Wieden, 1040 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.4 km
ca. 83 €


Det eleganta och bekväma Novum Hotel Prinz Eugen ligger i Wiens ambassadkvarter, som ligger nära Belvederepalatset. Detta 4-stjärniga hotell ligger mittemot stadens centralstation och ett köpcentrum. Det ligger också bara några minuter från en mängd olika kollektivtrafikanläggningar.

Novum Prinz Eugen Hotel är också bekvämt beläget nära en spårvagnshållplats och en tågstation. Gästerna kan nå några av Wiens mest populära sevärdheter, såsom statsoperan och Krntner Strae, på cirka 10 minuter.

Närmaste tågstation är tunnelbanestationen Hauptbahnhof, som ligger 5 minuters promenad bort. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi, hiss och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 83 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Novum Hotel Prinz Eugen har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Novum Hotel Prinz Eugen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Die fromme Hermine by welcome2vienna

Die fromme Hermine by welcome2vienna

4 Herminengasse, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.0 km
ca. 85 €


Die fromme Hermine by Welcome2vienna är ett boende i Wiens stadsdel Leopoldtstadt. Det ligger 16 minuters promenad från Imperial Treasury Vienna och 5 minuters promenad från Kunst Haus Wien. Denna lägenhet har även gratis WiFi och är utrustad med en tvättmaskin.

En lägenhet med kök och vardagsrum har ett badrum och ligger i Wiens historiska och kulturella sevärdheter. Detta boende ligger bara 10 minuters promenad från Stefanskatedralen och 5 minuters promenad från Hofburg. Die fromme Hermine ligger också cirka 18 km från Wiens internationella flygplats och erbjuder flygplatstransfer mot avgift.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Die fromme Hermine by welcome2vienna har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Die fromme Hermine by welcome2vienna anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Belvedere Central Apartment

Belvedere Central Apartment

18 Karolinengasse, 04. Wieden, 1040 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.1 km
ca. 86 €


Belvedere Central Apartment ligger i Wiens historiska och kulturella sevärdheter, några hundra meter från Belvederepalatset. Här finns ett kök och gratis WiFi. Det ligger också cirka 23 km från Leopold Museum och House of Music. Denna lägenhet har ett sovrum och ett vardagsrum. Den har en platt-TV och ett badrum.

Det närmaste offentliga området till lägenheten är Wiens statsopera, som ligger 19 km bort. Belvedere Central Apartment ligger också 10 minuters promenad från Wiens internationella flygplats. Detta boende har en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi, hiss och parkering.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Belvedere Central Apartment har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Belvedere Central Apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The Student Hotel Vienna

The Student Hotel Vienna

47 Nordbahnstraße, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.9 km
ca. 88 €


Student Hotel Vienna är ett 4-stjärnigt hotell som har en restaurang, en bar och en gemensam lounge. Här finns även ett fitnesscenter och en 24-timmarsreception. Vissa av rummen på hotellet har luftkonditionering och har en sittgrupp, en platt-TV, ett värdeskåp och ett eget badrum.

Vissa av rummen på The Student Hotel Vienna har en elektrisk tekanna. Andra rum har mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin. Hotellet har även en lekplats. Alla rum är utrustade med handdukar och sängkläder.

Hotellet ligger också nära ett cykelområde och ett pingisbord. Det närmaste offentliga området är nöjesparken Vienna Prater, som ligger 18 minuter bort. Student Hotel Vienna ligger bara några kilometer från Kunst Haus Wien.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi, en 24-timmarsreception och gratis parkering. Några av de andra faciliteter som hotellet erbjuder är restaurang, fitnesscenter och parkering.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • The Student Hotel Vienna har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • The Student Hotel Vienna anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Best Western Plus Hotel Arcadia

Best Western Plus Hotel Arcadia

Max-Winter-Platz 5, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.4 km
ca. 89 €


Best Western Plus Hotel Arcadia öppnades i februari 2013 i en byggnad i jugendstil. Det ligger 10 minuters promenad från tunnelbanestationen Praterstern och utställningscentret Messe Wien. Gästerna har gratis tillgång till ett fitnesscenter och en bastu.

Arcadia Hotel erbjuder gratis WiFi och en mängd andra faciliteter. Alla de luftkonditionerade rummen har trägolv och är utrustade med platt-TV, värdeskåp och badrum med badkar. Du kan också dra nytta av hotellets 24-timmarsreception.

Gäster kan njuta av en traditionell österrikisk restaurang 1 000 meter bort på Hotel Vienna. FN:s Vienna International Center och Wiens centrum ligger 10 minuters promenad bort. Ytterligare tjänster såsom tvätt och strykning kan begäras.

Hotellets andra populära funktioner är gratis WiFi, 24-timmarsreception och gratis parkering. Några av de andra faciliteter som hotellet erbjuder är restaurang, fitnesscenter och parkering. Rökfria rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Best Western Plus Hotel Arcadia har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Best Western Plus Hotel Arcadia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Flemings Conference Hotel Wien

Flemings Conference Hotel Wien

Neubaugürtel 26-28, 07. Neubau, 1070 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.7 km
ca. 90 €


Flemings Conference Hotel ligger bara 5 minuters promenad från Wiens största shoppingområde Mariahilferstrae och tunnelbanestationen Westbahnhof. Detta hotell erbjuder moderna badrum med öppen planlösning och bekväma rum med trägolv.

Flemings Conference Hotel Wien har en mängd olika spaanläggningar och tjänster. Några av dessa inkluderar en finsk bastu, ett ångbad och en relaxavdelning. Alla rum har luftkonditionerade badrum med duschkabin med glasväggar.

Ett brett utbud av internationella rätter kan tillagas i hotellets restaurang, som har en mängd österrikiska och internationella viner. Flemings Conference Hotel ligger också bara 10 minuters promenad från Stefanskatedralen och tågstationen Westbahnhof. Flygbussen stannar vid Westbahnhof-stationen och katedralen kan nås med en spårvagnsresa.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Flemings Conference Hotel Wien har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Flemings Conference Hotel Wien anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Sophienne Apartments

Sophienne Apartments

160 Währinger Gürtel, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.9 km
ca. 91 €


Sophienne Apartments ligger bara några hundra meter från Wiens stadshus och Rathausplatz och erbjuder gratis WiFi och en sittgrupp. Boendet har luftkonditionering och en platt-TV. Gästerna kan också njuta av en matplats och ett kök med matbord.

Lägenheten på Sophienne Apartments har ett kök som är utrustat med diskmaskin, kylskåp och ugn. Det är 26 km till Wiens parlament i Österrike och Wien Volksgarten. Den närmaste flygplatsen till boendet är Wiens internationella flygplats.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Sophienne Apartments har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Sophienne Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
caratart Hotel Bombolo Wien

caratart Hotel Bombolo Wien

Grünentorgasse 30, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.4 km
ca. 91 €


Bombolo Hotel ligger 600 meter från tunnelbanestationen Rossauer Lnde. Detta boende har gratis Wi-Fi i alla sina rum. Det ligger också bara 5 minuters promenad från Messe Wien och nöjesparken Prater. Tunnelbanelinjen U2 ger direkt tillgång till stadion och mässan.

De rökfria rummen på Bombolo Hotel är inredda i traditionell wienerstil. Hotellets restaurang serverar en frukostbuffé och en mängd olika drycker under hela dagen. Området är känt för sina olika butiker och restauranger.

Hotellets läge är idealiskt för resenärer som vill utforska Wiens olika sevärdheter, till exempel boulevard Ringstrae och Sigmund Freud-museet. Några av de andra populära faciliteterna som hotellet har är en 24-timmarsreception och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • caratart Hotel Bombolo Wien har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • caratart Hotel Bombolo Wien anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
AZIMUT Hotel Vienna

AZIMUT Hotel Vienna

Sonnwendgasse 8, 10. Favoriten, 1100 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.9 km
ca. 91 €


AZIMUT Hotel Vienna ligger 5 minuters promenad från huvudstationen Hauptbahnhof och bara några hundra meter från Belvederepalatset. Detta miljövänliga hotell har rökfria rum som har en platt-TV, ett skrivbord och ett badrum med hårtork.

Hotellets olika faciliteter och tjänster gör det möjligt för gästerna att förbereda sitt morgonkaffe och te. AZIMUT Hotel Wiens frukostbuffé innehåller en mängd lokala och ekologiska rätter. Dess bar serverar en mängd österrikiska kaffespecialiteter. Andra drycker kan avnjutas på Schanigartens terrass.

Hotellet ligger också bara några hundra meter från Wiens Stefanskatedral. Dess läge är idealiskt för resenärer som vill utforska stadens olika sevärdheter. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, en restaurang och ett fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • AZIMUT Hotel Vienna har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • AZIMUT Hotel Vienna anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
⍟Luxurious and Bright⍟ 5 min walk to city center (10)

⍟Luxurious and Bright⍟ 5 min walk to city center (10)

3 Mosergasse, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.6 km
ca. 91 €


Den här lägenheten ligger i stadsdelen Alsergrund i Österrike, bara 5 minuters promenad från Wiens Rathausplatz. Här finns gratis wi-fi och en tvättmaskin. Detta boende ligger också bara 18 minuters promenad från Stefanskatedralen och Vienna Volksgarten.

Denna lägenhet har även ett kök och en platt-TV. Några av de andra populära sevärdheterna inom 5 minuters promenad från detta boende är Wiens stadshus och St Peters katolska kyrka. Närmaste flygplats är Wiens internationella flygplats, som ligger 18 km från det här boendet.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • ⍟Luxurious and Bright⍟ 5 min walk to city center (10) har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • ⍟Luxurious and Bright⍟ 5 min walk to city center (10) anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien

Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien

Landstraßer Hauptstraße 28, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.3 km
ca. 95 €


Vissa av rummen på Biedermeier Grand Hotel har en sittgrupp. Hotellet har också en mängd olika faciliteter och tjänster, till exempel gym och bastu. Hotellets restaurang, som är känd för sina internationella och österrikiska rätter, ligger dessutom inne i byggnaden.

Hotellets läge är idealiskt för resenärer som vill utforska Wiens olika sevärdheter, till exempel Stefansdomen. Tunnelbanelinjen U3 ligger också bara 800 meter från hotellet. Andra populära sevärdheter som Wiens operahus och utomhusmarknaden Naschmarkt kan nås till fots.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från tågstationen Vienna Central Area. Här erbjuds gratis wi-fi och en 24-timmarsreception. Dess läge är idealiskt för affärs- och fritidsresenärer. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är fitnesscenter, restaurang och parkering.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Mercure Wien City

Hotel Mercure Wien City

Hollandstraße 3, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

4 / 5 *
0.8 km
ca. 95 €


Hotellets 24-timmarsbar och parkeringsgarage ligger också inom 5 minuters promenad från hotellet. Gästerna kan också njuta av kaffe och vin i hotellets restaurang på plats. Hotellet har också en mängd olika rum som är luftkonditionerade. Några av de andra populära sevärdheterna inom 5 minuters promenad från detta boende är Stefanskatedralen, Hofburg och Hundertwasserhuset.

Hotellet kan nås genom att använda antingen tunnelbanelinjerna U2 eller U1. Austria Center kan också nås med hjälp av U1. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, parkering och terrass.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Mercure Wien City har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Mercure Wien City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Austria Trend Hotel Ananas Wien

Austria Trend Hotel Ananas Wien

Sonnenhofgasse 8-10, 05. Margareten, 1050 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.4 km
ca. 95 €


Austria Trend Hotel Ananas Wien ligger bara 5 minuters promenad från Wiens statsopera. Du kan njuta av gratis WiFi och en privat underjordisk parkeringsplats på det här boendet. Detta hotell har också en mängd olika rum som är luftkonditionerade.

Johann Strauss Café serverar traditionella wiener maträtter och bakverk. Hotellets restaurang, som också är känd för sina internationella och österrikiska rätter, ligger också inne i byggnaden. Alla hotellets luftkonditionerade rum har olika funktioner och tjänster. Några av dessa är minibar, tv och badrum med hårtork.

En souvenirbutik och en frisörsalong finns också tillgängliga på hotellet. Gäster kan dessutom nå den närliggande Wientalradweg och shoppinggatan Mariahilfer Strae genom att utnyttja hotellets centrala läge. Naschmarkt, som har en mängd olika matstånd, ligger 5 minuters promenad bort.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Austria Trend Hotel Ananas Wien har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Austria Trend Hotel Ananas Wien anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
BASSENA Wien Messe Prater

BASSENA Wien Messe Prater

Messestraße 2, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.4 km
ca. 95 €


Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Wiens andra distrikt och nöjesparken Prater. Det här boendet är också bekvämt beläget nära stadens centrum med hjälp av tunnelbanelinjen U2. Alla hotellets rum har king-size-sängar och är utrustade med en 55-tums platt-TV med kompatibilitet med mobila enheter och en stationär dator.

Hotellets restaurang, som är känd för sina internationella och österrikiska rätter, serverar en mängd olika rätter. Denna anläggning är även tillgänglig för gäster med funktionsnedsättning. Andra populära faciliteter och tjänster är bland annat 24-timmarsreception, parkering och husdjursvänligt område.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • BASSENA Wien Messe Prater har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • BASSENA Wien Messe Prater anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Vienna CityApartments - Design 1

Vienna CityApartments - Design 1

Göllnergasse 29, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.4 km
ca. 96 €


Denna studiolägenhet ligger 5 minuters promenad från Stefanskatedralen och har gratis WiFi och en platt-TV. Den har även ett kök och ett vardagsrum. Detta boende har även en dubbelsäng och en soffa.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Wiens andra distrikt och nöjesparken Prater. Det här boendet är också bekvämt beläget nära stadens centrum med hjälp av tunnelbanelinjen U2. Stationen Wien Mitte/Landstrae, som ligger 2 hållplatser bort, erbjuder en mängd olika tjänster och aktiviteter, till exempel en biograf och ett tåg till flygplatsen.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Vienna CityApartments - Design 1 har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Vienna CityApartments - Design 1 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
arte Hotel Wien Stadthalle

arte Hotel Wien Stadthalle

Wurzbachgasse 17, 15. Rudolfsheim-Fünfhaus, 1150 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.9 km
ca. 97 €


Rökfria boenden är också bekvämt belägna nära stadens främsta konserthus och utställningscenter, Stadthalle. Hotellet ligger bara 1 minuts promenad från spårvagns- och tunnelbanestationen Stadthalle och Burggasse. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och tillgång till hotellets olika tjänster och faciliteter dygnet runt.

Arte Hotel Wien Stadthalle har ljusa och luftkonditionerade rum som är utrustade med skrivbord, minibar och en mängd olika funktioner och tjänster. Vissa av rummen har även ett badrum med hårtork. Hotellets frukostbuffé serveras dagligen och innehåller olika typer av mat och dryck.

Hotellets restaurang serverar en mängd olika maträtter och drycker och ligger på en fashionabel innergård. Gästerna kan också njuta av biljard och drycker i hotellets eleganta bar. Shoppingboulevard Mariahilfer-Strae och Mrz Park ligger också inom 5 minuters promenad från hotellet.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från stadens centrum och tågstationen Westbahnhof. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och tillgång till hotellets olika tjänster och faciliteter dygnet runt. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna är restaurang, parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 97 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • arte Hotel Wien Stadthalle har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • arte Hotel Wien Stadthalle anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Best Western Plus Celebrity Suites

Best Western Plus Celebrity Suites

Wehlistrasse 153 , 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.9 km
ca. 97 €


Best Western Plus Suites är ett bekvämt val för affärs- och fritidsresenärer när de reser till Wien. Det ligger bara 16 minuters promenad från kongresscentret och Messe Wien. Hotellet har olika faciliteter och tjänster, såsom fitnesscenter, bar och expressincheckning och expressutcheckning.

Familjevänliga boenden finns också tillgängliga på detta hotell. Gäster kan njuta av 24-timmars rumsbetjäning och bagageförvaring. Alla rum på hotellet har luftkonditionering och satellit-TV-kanaler. Gästerna kan dessutom njuta av ett privat badrum med hårtork.

Alla rum på Best Western Plus Celebrity Suites har en elektrisk tekanna. Hotellet har också ett kök med mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin. Du kan njuta av en frukostbuffé på hotellet. Wien Prater ligger 19 km från boendet. Austria Center Vienna ligger dessutom 23 km bort.

Hotellet ligger bara 12 minuters promenad från Wiens internationella flygplats. Det erbjuder också en gratis flygplatstransfer. Andra populära funktioner är gratis wi-fi, husdjursvänliga rum och parkering.


  • En natt kostar omkring 97 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Best Western Plus Celebrity Suites har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Best Western Plus Celebrity Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Suite Hotel 900 m zur Oper

Suite Hotel 900 m zur Oper

Wiedner Hauptstraße 44, 04. Wieden, 1040 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.8 km
ca. 99 €


Hotel Suites Vienna ligger 10 minuters promenad från kvarteret Naschmarkt och operan. Denna historiska byggnad har renoverats och har en gratis internetstation. Hotellets luftkonditionerade rum och sviter har en mängd olika funktioner och tjänster, till exempel te- och kaffekokare och minibar.

Studio- och svitboendena på hotellet har ett fullt utrustat kök. Gästerna kan också njuta av en mängd olika snacks och kaffe i hotellets café på plats. Andra populära tjänster och faciliteter är en restaurang, en parkeringsplats och tillgång till hotellets olika tjänster och faciliteter dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Suite Hotel 900 m zur Oper har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Suite Hotel 900 m zur Oper anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
BRIGHT + CENTRAL near Belvedere by JR City Apartments

BRIGHT + CENTRAL near Belvedere by JR City Apartments

11 Kölblgasse, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.1 km
ca. 99 €


Gratis flygplatstransfer tillhandahålls av lägenhetshotellet BRIGHT + CENTRAL nära Belvedere Palace. Detta boende ligger 18 km från Wiens statsopera och musikhus. JR City Apartments erbjuder gratis WiFi och en tvättmaskin.

Lägenheten har ett vardagsrum med en platt-TV och ett kök som kan utrustas med en matplats och en diskmaskin. Lägenheten har två sovrum och ett badrum. Några av de närliggande sevärdheterna som är populära inom 5 minuters promenad från lägenheten är Musikverein och Karlskirche.

Den närmaste flygplatsen till detta boende är Wiens internationella flygplats, som ligger 15 km bort. JR City Apartments erbjuder också en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som erbjuds av detta boende är gratis WiFi, tvättmaskin och parkering.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • BRIGHT + CENTRAL near Belvedere by JR City Apartments har fått 9.7 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • BRIGHT + CENTRAL near Belvedere by JR City Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Daniel Vienna

Hotel Daniel Vienna

Landstraßer Gürtel 5, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.4 km
ca. 99 €


Hotel Daniel Vienna ligger bredvid Wiens centralstation och Belvederepalatset. Här finns en restaurang och gratis WiFi. Alla boende har platt-TV och luftkonditionering. Gästerna kan också njuta av en mängd olika tjänster och faciliteter på hotellet, till exempel en restaurang som serverar lokala råvaror.

Vespa-scootrar och cyklar kan hyras på hotellet. Gästerna kan också checka in och använda hotellets faciliteter dygnet runt. I Daniel Shop finns olika souvenirer, till exempel hemgjorda schampon och honung. Hotellets restaurang The Bakery serverar internationella rätter och bakverk.

På hotellets tak finns ett konstverk av den österrikiske konstnären Erwin Wurm, och båten som hotellet har på taket är gjord av äppelträd. Boulevard Ringstrae kan nås på cirka 20 minuter med spårvagnslinje D. Den närmaste spårvagnshållplatsen ligger 2 minuter från hotellet. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi, parkering och restaurang.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Daniel Vienna har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Daniel Vienna anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
URBAN ISLAND Apartments

URBAN ISLAND Apartments

Spittelauer Lände 10, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.7 km
ca. 99 €


URBAN ISLAND Apartments är ett boende med gratis WiFi och utsikt över floden i Wien. Boendet ligger 24 km från Wiens stadshus. Gäster kan njuta av en mängd olika faciliteter och tjänster på detta hotell, till exempel en restaurang och en parkeringsplats. Boendet har luftkonditionering och en platt-TV.

Lägenheten har ett kök och en diskmaskin. Den ligger 26 km från St Peters katolska kyrka och Vienna Volksgarten. URBAN ISLAND Apartments ligger 12 minuters promenad från Wiens internationella flygplats.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • URBAN ISLAND Apartments har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • URBAN ISLAND Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Austria Trend Hotel Anatol Wien

Austria Trend Hotel Anatol Wien

Webgasse 26, 06. Mariahilf, 1060 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.6 km
ca. 100 €


Austria Trend Hotel Anatol Wien ligger precis intill Wiens längsta shoppinggata, Mariahilferstrae. Här erbjuds modernt boende och gratis WiFi. Gästerna kan också nå olika områden, såsom museikvarteren och Raimund Theater, på 20 minuters promenad.

Anatol Wien Hotel ligger 1 000 meter från Wiens tunnelbanestation. Alla dess luftkonditionerade boenden har platt-TV och ett värdeskåp med laddningsuttag. Gästerna kan också använda hotellets dygnet runt öppna bar.

Det finns en mängd barer, restauranger och pubar i hotellets omedelbara närhet. Gästerna kan också njuta av gratis wi-fi och parkering. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är restaurang, parkeringsplats och bar.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Austria Trend Hotel Anatol Wien har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Austria Trend Hotel Anatol Wien anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Eurostars Embassy

Eurostars Embassy

Landstraßer Hauptstraße 120, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.1 km
ca. 100 €


Hotel Great for Two är ett Travel Sustainable-boende som ligger i Wiens stadsdel Landstrae. Det ligger bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Kardinal Nagl-Platz och en spårvagnsresa från Stefansdomen. Hotellet erbjuder även gratis Wi-Fi i alla allmänna utrymmen.

De moderna rummen på Hotel Eurostars Embassy har en platt-TV och ett rymligt badrum med hårtork och gratis toalettartiklar. Du kan också boka utflykter och biljetter genom att ringa till den 24-timmarsöppna receptionen.

En av Wiens första stadsdelar, med många av stadens mest framstående sevärdheter, kan nås på 30 minuters promenad. Området kan nås genom olika områden, såsom museet för tillämpad konst och stadsparken. Den närmaste tågstationen är Wien Rennweg-stationen, som ligger 10 minuters promenad bort.

Gratis WiFi, 24-timmarsreception, parkering och restaurang är några av hotellets populära funktioner. Några av de andra tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är restaurang, parkering och bar.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Eurostars Embassy har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Eurostars Embassy anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Gesamte Unterkunft für 6 Personen

Gesamte Unterkunft für 6 Personen

73 Klosterneuburger Straße Top 9, 20. Brigittenau, 1200 Vienna, Austria

4 / 5 *
2.7 km
ca. 100 €


Denna lägenhet ligger i stadsdelen Unterkunft i Wien och har gratis WiFi och parkering. Den ligger 26 km från Wiens stadshus. Detta boende har även en bankomat. Denna lägenhet har två sovrum och en platt-TV. Den har ett kök som kan utrustas med en diskmaskin och andra apparater.

Den närmaste flygplatsen ligger i Wien, ca 19 km från hotellet. Andra populära faciliteter är en 24-timmarsreception, en restaurang och en parkeringsplats. Alla hotellets boenden har gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Gesamte Unterkunft für 6 Personen har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Gesamte Unterkunft für 6 Personen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel & Palais Strudlhof

Hotel & Palais Strudlhof

Pasteurgasse 1, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

4 / 5 *
1.9 km
ca. 100 €


Hotel & Palais Strudlhof ligger i Wiens nionde distrikt och erbjuder gratis Wi-Fi och en park. De luftkonditionerade rummen har en platt-TV, ett värdeskåp och ett badrum med dusch. År 2012 renoverades hotellet och har uppgraderade faciliteter.

Hotellets frukostbuffé innehåller färsk frukt och yoghurt, och det ligger ett stenkast från Strudlhofstiege. Spårvagnshållplatsen Whringer Strae ligger 1 minuts promenad bort. Andra faciliteter inkluderar en restaurang, en parkeringsplats och en transferservice.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel & Palais Strudlhof har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel & Palais Strudlhof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
HIDDEN GEM by JR City Apartments

HIDDEN GEM by JR City Apartments

94 Währinger Gürtel, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.4 km
ca. 36 €


Embassy of Austria's Hidden Gem by JR City Apartments ligger nära Österrikes parlament, Wiens stadshus och Rathausplatz och erbjuder gratis WiFi. Alla lägenheter har ett fullt utrustat kök med diskmaskin, mikrovågsugn, kylskåp och en mängd andra apparater.

Det närmaste området till detta boende är Wiens Wien Volksgarten, medan Hofburg ligger 21 km bort. Boendet JR City Apartments erbjuder också en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Några av hotellets populära tjänster är gratis WiFi, hiss och parkering.


  • En natt kostar omkring 36 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • HIDDEN GEM by JR City Apartments har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • HIDDEN GEM by JR City Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Geblergasse

Hotel Geblergasse

Geblergasse 19-21, 17. Hernals, 1170 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.7 km
ca. 44 €


Hotel Geblergasse ligger bara 1 000 meter från tunnelbanestationen Alser Strae. Detta boende i Wiens stadsdel Hernals erbjuder gratis WiFi och en mängd olika boenden. Alla rum har satellit-TV och har ett badrum med dusch.

En 24-timmarsreception är också tillgänglig. Du kan parkera på hotellets privata parkeringsplatser. Ringstrae och Wiens centrala affärsdistrikt kan nås med spårvagn från hållplatsen Alser Strae. Tunnelbanan förbinder området med shoppinggatan Maria Hilferstrae på fem minuter.

Hotellet har också en 24-timmarsreception, en parkeringsplats och en restaurang. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är gratis WiFi och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 44 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Hotel Geblergasse har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Geblergasse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartment Dahlia

Apartment Dahlia

Alserbachstraße 2, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.3 km
ca. 48 €


Apartment Dahlia ligger i Wiens 9:e distrikt, 20 minuters promenad från centrum och 3 minuters promenad från tunnelbanestationen Whinger Strae. Du kan njuta av gratis WiFi i hela lägenheten. Den här lägenheten har en lugn innergård. Spårvagnslinjerna 5, 37 och 38 stannar precis utanför byggnaden.

Rummet på Hotel Wien har ett kök som har en kaffemaskin och en mängd olika redskap. Det är 3 minuters promenad från Wien Volksoper och en mängd olika restauranger. Den närliggande tunnelbanestationen Friedensbrcke ligger 10 minuters promenad bort.


  • En natt kostar omkring 48 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Apartment Dahlia har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Apartment Dahlia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Mocca

Hotel Mocca

Gumpendorfer Straße 70, 06. Mariahilf, 1060 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.3 km
ca. 52 €


Hotel Mocca ligger 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Pilgramgasse och shoppinggatan Maria Hilferstrae. Alla rum har platt-TV och ett värdeskåp. Gästerna kan också få tillgång till hotellets gratis WiFi i hotellets olika utrymmen.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från olika sevärdheter, till exempel Wiens statsopera, Stefansdomen och Krntnerstrae. Gästerna kan också använda kollektivtrafiken för att nå dessa områden. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är gratis WiFi och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 52 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Mocca har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Mocca anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Sonniges Studio Heinzelmanngasse

Sonniges Studio Heinzelmanngasse

Heinzelmanngasse 8 Top 9, 20. Brigittenau, 1200 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.3 km
ca. 54 €


Den här lägenheten ligger 26 km från Rathausplatz i Wien och 29 km från Stefanskatedralen, och är idealisk för resenärer som vill bo nära stadens olika sevärdheter. Lägenheterna på Sonniges Studio Heinzelmanngas har klinkergolv och har en platt-TV och ett kök med kylskåp.

Närmaste hållplats för kollektivtrafik är Wiens internationella flygplats, som ligger 21 km från lägenheten. Hotellet erbjuder även en avgiftsbelagd flygplatstransfer. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är gratis WiFi och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 54 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Sonniges Studio Heinzelmanngasse har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Sonniges Studio Heinzelmanngasse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
ibis Wien City

ibis Wien City

Schönbrunner Straße 92, 05. Margareten, 1050 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.9 km
ca. 55 €


Ibis Wien City är ett rökfritt hotell i Wiens femte distrikt, som ligger 19 km från stadens centrum. Det ligger också 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Margaretengrtel U4 och Pilgramgasse. Du kan njuta av gratis WiFi på hela hotellet.

Ett privat parkeringsgarage finns också tillgängligt mot en extra avgift. Ibis Wien City ligger 31 km från olika områden, till exempel slottet Schnbrunn och Naschmarkt. Restauranger som Schnbrunn Palace och Maria Hilfer Strae ligger också inom 5 minuters promenad.

Närmaste flygplats är Wiens internationella flygplats, som ligger 19 km bort. Hotellet erbjuder gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Andra populära tjänster och faciliteter på hotellet är parkering och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 55 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • ibis Wien City har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • ibis Wien City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Kardinal Studios

Kardinal Studios

5 Schrottgasse Ground floor, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.6 km
ca. 57 €


Kardinal Studios ligger i Wien i Wienområdet och erbjuder gratis WiFi och boende med trägolv. Dessa lägenheter har även ett kök med diskmaskin och en platt-TV. Andra faciliteter inkluderar ett eget badrum och en hårtork.

Lägenheten har ett kök och ett kylskåp. Den har även en kaffemaskin och en elektrisk tekanna. Närmaste hållplats för kollektivtrafik är Wiens internationella flygplats, som ligger 15 km från boendet. Kardinal Studios ligger också 15 km bort.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Kardinal Studios har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Kardinal Studios anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Radiant Premium Apartments - Messe

Radiant Premium Apartments - Messe

Obermüllnerstraße 6/14, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.6 km
ca. 60 €


Lägenheten ligger i Wiens andra distrikt, 5 minuters promenad från nöjesparken Vienna Prater. Här finns gratis WiFi och ett kök. Boendet ligger också 29 km från Ernst Happel-stadion.

Denna lägenhet har ett vardagsrum med en platt-TV och ett kök. Den har även ett badrum och ett separat sovrum. Kongresscentret och Wien Exhibition ligger båda cirka 14 minuter bort.

Den närmaste flygplatsen till boendet är Wiens internationella flygplats. De luftkonditionerade rummen på Radiant Premium Apartments - Messe har en mängd olika funktioner och tjänster. Några av dessa inkluderar gratis wi-fi och hiss.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Radiant Premium Apartments - Messe har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Radiant Premium Apartments - Messe anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Pension ARPI

Hotel Pension ARPI

Kochgasse 15, 08. Josefstadt, 1080 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.9 km
ca. 61 €


Hotel Pension ARPI ligger i Wiens stadsdel Josefstadt, några minuter från Wiens stadshus. Detta boende ligger också 5 minuters promenad från buss- och spårvagnsstationen Kochgasse. Du kan njuta av gratis Wi-Fi i hela hotellet.

Alla rum på Hotel Pension ARPI har kabel-TV och ett badrum med dusch. Andra faciliteter inkluderar en resedisk, bagageförvaring och ett biljettkontor. Detta boende ligger också inom 5 minuters promenad från olika butiker och restauranger. En 24-timmarsreception finns tillgänglig på hotellet.

Hotellet ligger 24 km från tågstationen Westbahnhof och 3 km från Raimund Theater. Du kan också njuta av gratis Wi-Fi och andra tjänster och faciliteter på hotellet. Några av de populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Pension ARPI har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Pension ARPI anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi

MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi

Schiffamtsgasse 15, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.1 km
ca. 61 €


Meininger Downtown Sissi ligger i stadsdelen Leopoldstadt, 10 minuters promenad från tunnelbanestationen för Wiens tunnelbana. Alla rum har moderna bekvämligheter och är utrustade med ljudisolerade badrum. Wi-Fi är gratis i hela hotellet.

De moderna badrummen på Hotel Downtown Sissi är rymliga och ljusa. Hotellet har även ett gemensamt kök och en bar. Hotellets läge är idealiskt för att träffa andra resenärer. Några av de närliggande attraktionerna som är populära är nöjesparken Prater och Giant Ferris Wheel. Gästerna kan hyra cyklar i den dygnet runt öppna receptionen.

Hotellet har olika populära funktioner och tjänster, till exempel gratis WiFi, 24-timmarsreception och bagageförvaring. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är en bar och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ibis Wien Messe

Ibis Wien Messe

Lassallestraße 7a, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.4 km
ca. 63 €


Ibis Wien Messe ligger nära Austria Center Vienna, nöjesparken Prater och Reed Messe Wien. Gästerna kan också dra nytta av Wiens tunnelbana eller S7-tåget för att nå flygplatsen på 20 minuter.

Ibis Wien ligger i hjärtat av Wiens stadsdel Hauptallee, 5 minuters promenad från rekreationsområdet Donauinsel och Prater Hauptallee. Detta hotell är också bekvämt beläget för affärs- och nöjesgäster. Hotellet erbjuder österrikiska och internationella rätter samt en mängd olika tjänster och faciliteter.

Hotellets dygnet runt-öppna bar och restaurang, La Table, är öppna från 12:00 till 14:00 och 18:00 till 22:00. Gästerna kan också använda den allmänna parkeringsanläggningen. Andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception och bagageförvaring.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Ibis Wien Messe har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Ibis Wien Messe anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Pension am Wienfluss

Pension am Wienfluss

Rechte Wienzeile 79, 05. Margareten, 1050 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.1 km
ca. 64 €


Hotel Pension am Wienfluss ligger i Wiens stadsdel Margareten, bara några hundra meter från Wiens statsopera och Wien Musikverein. Detta boende har också ett bekvämt läge nära Karlskirche och MuseumsQuartier.

Pensionatet har ett skrivbord och gratis WiFi. Leopold Museum ligger några hundra meter bort. Hotellet erbjuder även rum med skrivbord och gratis Wi-Fi. Gäster som bor på Pension am Wienfluss kan njuta av en platt-TV och ett eget badrum med dusch. Naturhistoriska museet ligger några hundra meter bort.

Hotellet ligger också nära Wiens internationella flygplats, som är ca 21 km bort. Gästerna kan njuta av gratis wi-fi och parkering. Andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception och bagageförvaring.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Pension am Wienfluss har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Pension am Wienfluss anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Radiant Premium Apartments - Central

Radiant Premium Apartments - Central

4 Rueppgasse, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.6 km
ca. 65 €


Lägenheten ligger i Wien, 5 minuters promenad från Vienna Prater, och erbjuder gratis WiFi och utsikt över staden. Lägenheten ligger också 1,6 km från Imperial Treasury Vienna och 1,8 km från Stefanskatedralen.

Lägenheten har ett vardagsrum med TV och ett kök. Den har även ett badrum och en matplats. Boendet ligger 21 km från den katolska kyrkan St Peter och 21 km från kongresscentret Messe Wien.

Den närmaste flygplatsen till hotellet är Wiens internationella flygplats, som ligger 19 km från boendet. Gäster som bor på hotellet kan njuta av gratis WiFi och en mängd andra faciliteter.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Radiant Premium Apartments - Central har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Radiant Premium Apartments - Central anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Prater & Center Apartment mit eigener Terrasse

Prater & Center Apartment mit eigener Terrasse

40 Heinestraße EG, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.6 km
ca. 67 €


Prater & Center Apartment ligger i Wiens stadsdel Leopoldstadt och har en terrass och gratis WiFi. Den ligger 1,15 km från den katolska kyrkan St Peter och 26 km från Kejserliga skattkammaren i Wien. Detta boende, som har anor från 1900, ligger också nära Vienna Prater.

Denna lägenhet med ett sovrum har ett badrum och ett kök. Den har även ett vardagsrum och en platt-TV. Gäster kan också njuta av att cykla i området. Den närmaste kollektivtrafiken är Haus Kunst Wien - Museum Hundertwasser, som ligger cirka 15 minuter bort.

Den närmaste flygplatsen till hotellet är Wiens internationella flygplats, som ligger 18 km från boendet. Några av de populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis WiFi och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Prater & Center Apartment mit eigener Terrasse har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Prater & Center Apartment mit eigener Terrasse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
KIBI Rooms

KIBI Rooms

Landstraßer Hauptstraße 33, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.3 km
ca. 67 €


Den närmaste stranden ligger 12 minuters promenad från hotellet. Wiens KIBI Rooms ligger mittemot en livsmedelsbutik Billa. Det ligger också inom en kvart från Rochus-marknaden och några meter från tunnelbanestationen U3 och den japanska restaurangen Akakiko.

Hotellet har ett bekvämt läge nära olika områden som Landstrae Wien Mitte, biografen och köpcentret. Områdets andra sevärdheter som Leopold Museum och Schwarzenbergpalatset ligger också inom 24 km . Gäster som bor på hotellet kan njuta av gratis Wi-Fi och satellit-TV.

De närmaste större sevärdheterna, såsom Stefanskatedralen, statsoperan och Krntner Strae, kan nås till fots på cirka 30 minuter. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmars rumsbetjäning, hiss och daglig hushållning.


  • En natt kostar omkring 67 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • KIBI Rooms har fått 7.3 av 10 poäng. Detta är bra.
  • KIBI Rooms anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
MEININGER Hotel Wien Downtown Franz

MEININGER Hotel Wien Downtown Franz

Rembrandtstraße 21, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.4 km
ca. 68 €


MEININGER Hotel Wien Downtown Franz ligger mellan Donaukanalen och stadsdelen Leopoldstadt. Detta moderna hotell har ett spelrum och en bar, och det har även gratis Wi-Fi i hela byggnaden. Dess moderna rum är utrustade med platt-tv och olika funktioner.

Rummen på hotellet har ett eget badrum med dusch. Kontinental frukost serveras också på morgnarna. Gästerna kan också använda hotellets varuautomater. Cykeluthyrning är också tillgänglig genom Meininger Downtown. Personalen på hotellet kan också hjälpa till att ordna bagageförvaring.

Statsoperan i Wien och Museumsquartier ligger ett par kilometer från Meininger Hotel Downtown Franz. Gästerna kan använda områdets kollektivtrafik, såsom spårvagn, tunnelbana och buss. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, en bar och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • MEININGER Hotel Wien Downtown Franz har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • MEININGER Hotel Wien Downtown Franz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
TRENDY VIENNA by JR City Apartments

TRENDY VIENNA by JR City Apartments

Ottakringer Straße 21, 16. Ottakring, 1170 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.7 km
ca. 69 €


Denna lägenhet i Wien ligger 19 minuters promenad från Wiens stadshus och 19 km från Museumsquartier. Gäster som bor på detta boende kan också njuta av gratis WiFi i hela området.

Lägenheterna med ett sovrum på hotellet har ett vardagsrum och en platt-TV. De har även ett kök och ett badrum med tvättmaskin och dusch. Några av de närliggande sevärdheterna som är populära bland turister är naturhistoriska museet och Wiens parlament i Österrike.

Den närmaste flygplatsen till JR City Apartments är Wiens internationella flygplats, som ligger 19 km från boendet. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, rökfria rum och uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • TRENDY VIENNA by JR City Apartments har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • TRENDY VIENNA by JR City Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Beautiful boutique apartment

Beautiful boutique apartment

6 Innstraße, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.7 km
ca. 69 €


Denna lägenhet ligger i Wiens område Wien, nära Austria Center Vienna och nöjesparken Vienna Prater. Här finns gratis WiFi i hela lägenheten. Varje lägenhet har ett kök och ett vardagsrum med platt-TV.

Lägenheten ligger 21 km från Kunst Haus Wien, och kongresscentret Wien Messe ligger ett par kilometer bort. JR City Apartments ligger också cirka 18 km från Wiens internationella flygplats.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Beautiful boutique apartment har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Beautiful boutique apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Garten- und Kunsthotel Gabriel City

Garten- und Kunsthotel Gabriel City

Landstraßer Hauptstraße 165, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.7 km
ca. 70 €


En 15-minuters bussresa från Stefanskatedralen och Ringstrae Boulevard kan du ta dig till Hotel Garten- und Kunsthotel Gabriel City. Detta boende har en trädgård och gratis WiFi. Alla rum är inredda med reproduktioner av Gustav Klimts målningar.

Hotellets frukostbuffé är tillgänglig på morgonen och kan levereras till gästerna vid busshållplatsen nära Gabriel City Gartenhotel. Tågterminalen för Wiens internationella flygplats kan nås på cirka 15 minuter med busshållplatsen nära centrum. Tunnelbanestationen U3 kan också nås på cirka 7 minuter.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Garten- und Kunsthotel Gabriel City har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Garten- und Kunsthotel Gabriel City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Grand Central Station Apartments I contactless check-in

Grand Central Station Apartments I contactless check-in

Wiedner Gürtel 6, 04. Wieden, 1040 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.3 km
ca. 73 €


Grand Central Station Apartments i Wien ligger 5 minuters promenad från stadens centrum och 1,15 km från Raimund Theater. Detta boende med självhushåll har även gratis WiFi.

Lägenheterna på hotellet har ett kök och en mängd andra bekvämligheter, till exempel ett badrum med hårtork och en TV. Några av de närliggande områden som ligger inom 600 meter från boendet är barer och restauranger.

Grand Central Station Apartments ligger nära stadens centrum och erbjuder en trädgård. Närliggande sevärdheter är bland annat slottet Schnbrunn och Sankt Stefansdomen. Den närmaste flygplatsen ligger 19 km bort. Hotellets mest populära bekvämligheter är gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Grand Central Station Apartments I contactless check-in har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Grand Central Station Apartments I contactless check-in anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Schlossquadrat Apartment 8

Schlossquadrat Apartment 8

77 Margaretenstraße, 05. Margareten, 1050 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.3 km
ca. 73 €


Denna lägenhet i Wien ligger 15 minuters promenad från Karlskirche och 16 minuters promenad från Museumsquartier. Denna byggnad är från 1800-talet och har gratis WiFi. Detta boende ligger också cirka 18 minuter från Natural History Museum.

Lägenheten har en platt-TV och en mängd andra bekvämligheter, såsom ett kök och ett badrum med dusch. Några av de närliggande sevärdheterna som är populära bland besökare är Musikverein och Kunsthistorisches Museum.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Schlossquadrat Apartment 8 har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Schlossquadrat Apartment 8 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Raimond Apartment

Raimond Apartment

Ottakringer Straße.39, 16. Ottakring, 1160 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.9 km
ca. 73 €


Raimond Apartment ligger nära Wiens olika sevärdheter, bland annat Wiens stadshus, Rathausplatz och Wiener Stadthalle. Alla lägenheter har ett fullt utrustat kök. Du kan också njuta av gratis WiFi i hela lägenheten.

Lägenheten har även en kaffemaskin och en mikrovågsugn. Lägenheten ligger cirka 19 km från Österrikes parlament och 21 km från Vienna Volksgarten. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av en lekplats.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Raimond Apartment har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Raimond Apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Boutique Suites next to the Pater

Boutique Suites next to the Pater

47 Praterstraße, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.3 km
ca. 74 €


På 12 minuters promenad från stranden ligger Boutique Suites next to the Pater, som har en restaurang och en bankomat. Alla lägenheter har ett eget badrum och är utrustade med en platt-TV. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av gratis WiFi i hela huset.

Några av de närliggande sevärdheterna som är populära bland gästerna är Stefanskatedralen, Wien Prater och Kunst Haus Wien. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av en matplats i vissa av enheterna. Wiens internationella flygplats ligger 18 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 74 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Boutique Suites next to the Pater har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Boutique Suites next to the Pater anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hideaway Brigittenau

Hideaway Brigittenau

33 Klosterneuburger Straße, 20. Brigittenau, 1200 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.4 km
ca. 75 €


Apartment Hideaway Brigittenau ligger i Wien och erbjuder gratis WiFi och boende nära olika sevärdheter, till exempel den katolska kyrkan St Peter och Wiens stadshus. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av gratis WiFi i hela huset.

De närmaste större sevärdheterna är Stefanskatedralen och Wiens internationella flygplats. Boendet erbjuder även gratis WiFi och en betald tjänst. Några av de andra populära funktionerna på det här boendet är en matplats och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Hideaway Brigittenau har fått 10 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Hideaway Brigittenau anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel-Pension Bleckmann

Hotel-Pension Bleckmann

Währinger Straße 15, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.6 km
ca. 75 €


Bleckmann är ett bed and breakfast som erbjuder gratis WiFi och en frukostbuffé. Alla rum har ett eget badrum och är utrustade med ett skrivbord och satellit-TV. Gäster som bor på det här boendet kan också parkera sina bilar i ett närliggande parkeringsgarage.

De närmaste buss- och spårvagnshållplatserna ligger bara 600 meter bort. Den närmaste tunnelbanestationen ligger cirka en kvarts promenad bort. Andra populära funktioner på det här boendet är gratis WiFi, parkering och husdjursvänliga faciliteter.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel-Pension Bleckmann har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel-Pension Bleckmann anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Kaffeemühle

Hotel Kaffeemühle

Kaiserstraße 45, 07. Neubau, 1070 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.6 km
ca. 76 €


Hotel Hotel Kaffeemhle har ett idealiskt läge i Wiens 7:e distrikt, 10 minuters spårvagnsresa från boulevard Ringstrae, tågstationen Westbahnhof och slottet Hofburg. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis WiFi i hela huset. Varje rum har en platt-TV och ett eget badrum.

En frukostbuffé serveras varje morgon på det här boendet, och olika restauranger som serverar italienska, asiatiska och österrikiska rätter finns inom 1 800 meter . Mariahilfer Strae, som är Wiens största shoppingområde, ligger bara 5 minuters promenad bort. Spårvagnslinjerna 5 och 49 ligger också bara 600 meter bort.

De närmaste stora sevärdheterna är tågstationen Westbahnhof och Hofburgpalatset. Hotel Hotel Kaffeemhle ligger bara 7 minuters promenad från Wiener Stadthalle. Andra populära faciliteter inkluderar parkering, hiss och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Kaffeemühle har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Kaffeemühle anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Pension Dr. Geissler

Pension Dr. Geissler

Postgasse 14, 01. Innere Stadt, 1010 Vienna, Austria

3 / 5 *
0.5 km
ca. 76 €


Hotel Pension Dr. Geissler ligger i Wiens centrum och har ett centralt läge. Detta boende har traditionella rum som har ett eget badrum och kabel-TV. Gästerna kan också nå St Stephens-katedralen, som ligger bara 10 minuters promenad bort.

Tunnelbanestationen Schwedenplatz ligger en kort promenad bort. Spårvagns- och tåglinjerna till Bratislava avgår från detta område. Donaukanalen ligger också 5 minuters promenad bort. Denna vattenväg har en offentlig pool och barer.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Pension Dr. Geissler har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Pension Dr. Geissler anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Pension Liechtenstein

Pension Liechtenstein

Hörlgasse 9, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.3 km
ca. 77 €


Liechtenstein har gratis WiFi och ett eget badrum. Rummen har stora fönster och är utrustade med ett skrivbord och en platt-TV. De närliggande sevärdheterna Sigmund Freud-museet och Votivkyrkan ligger bara ett par minuter bort. De olika buss- och spårvagnslinjerna kan också nås inom 5 minuters promenad.

Busshållplatserna vid Wiens flygplats och busshållplatsen Liechtensteingasse ligger bara 800 meter bort. Hotellets reception är också öppen från juni till september, och där kan man ordna en dagsutflykt till Hallstatt. Andra populära faciliteter är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och tvättservice.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Pension Liechtenstein har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Pension Liechtenstein anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Sunny Apartment

Sunny Apartment

6 Mostgasse, Apartment 7, 04. Wieden, 1040 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.9 km
ca. 77 €


Lägenheten Sunny ligger i Wiens stadsdel Wieden och erbjuder gratis WiFi och en tvättmaskin. Den ligger 15 minuters promenad från Leopoldmuseet och 13 km från Kunsthistorisches Museum. Detta boende har ett kök med diskmaskin och kylskåp. Lägenheter med ett sovrum har en platt-TV och ett eget badrum.

Lägenheten har en platt-TV med kabelkanaler och ligger nära några av Wiens mest populära sevärdheter, som Wien-operan och Musikverein. Gäster som bor på det här boendet kan också dra nytta av den avgiftsbelagda servicen. Andra populära faciliteter är gratis WiFi, hiss och tvättstuga.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Sunny Apartment har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Sunny Apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Central living - Stephansdom Apartments

Central living - Stephansdom Apartments

Sonnenfelsgasse, 01. Innere Stadt, 1010 Vienna, Austria

3 / 5 *
0.2 km
ca. 78 €


Lägenheterna som ligger i Wiens stadsdel Central Living, som kallas Stephansdom Apartments, har gratis WiFi. Alla har en sittgrupp som kan vara utrustad med en bäddsoffa. Alla dessa lägenheter har också ett kök som har en mängd olika köksutrustning, såsom kylskåp, mikrovågsugn och diskmaskin.

Lägenheten har ett eget badrum som har en hårtork och en dusch. Några av de andra populära sevärdheterna inom 10 minuters promenad från boendet är Imperial Treasury Vienna och House of Music. Den närmaste flygplatsen är Wiens flygplats, som ligger 18 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Central living - Stephansdom Apartments har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Central living - Stephansdom Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Mozart

Hotel Mozart

Julius-Tandler-Platz 4, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.1 km
ca. 78 €


Hotel Mozart ligger på 1 000 meters promenad från järnvägsstationen Franz Josef. Här finns en 24-timmarsreception och en bar. Alla rum har satellit-TV och ett badrum. Hotellet har även en uppvärmd vattenförsörjning.

Affärsgäster kan njuta av gratis WiFi i alla hotellets rum. Gästerna kan också använda hotellets cykelförråd. Stadens centrum kan nås med kollektivtrafik, till exempel med U4. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, tvättservice och hiss.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Mozart har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Mozart anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartments Maximillian

Apartments Maximillian

Max-Winter-Platz 6, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.4 km
ca. 79 €


Maximillian är ett boende som ligger nära Wienmässan och nöjesparken Prater. Alla dess lägenheter har gratis Wi-Fi. Dessa moderna lägenheter är byggda i en stil som liknar en wiener art deco-byggnad. Alla dessa lägenheter har en platt-TV med kabelkanaler och ett kök.

Den närmaste tunnelbanestationen ligger cirka 5 minuter från Maximillian. Tack vare hotellets läge kan gästerna också nå några av Wiens mest populära sevärdheter, såsom Stefansdomen. Några av de andra populära faciliteterna som erbjuds av hotellet är hiss, 24-timmarsreception och tvätt.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Apartments Maximillian har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Apartments Maximillian anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ursula Rosé Collection 1070

Ursula Rosé Collection 1070

118 Burggasse 6 Stock, 07. Neubau, 1070 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.4 km
ca. 80 €


Lägenheterna som kallas Ursula Rosé Collection 1070 ligger i Wiens stadsdel Rosengarten, inom 5 minuters promenad från Leopold Museum, Museumsquartier och Wiener Stadthalle. De har även en matplats och ett fullt utrustat kök. Var och en av dessa lägenheter har trägolv och har ett eget badrum med gratis toalettartiklar och hårtork.

Några av de andra populära faciliteter som erbjuds av hotellet är hiss, 24-timmarsreception och tvätt. Gäster som bor på hotellet kan också nå olika lokala sevärdheter, till exempel Wiens stadshus och naturhistoriska museet. Hotellets mest populära egenskaper är dess husdjursvänliga lägenheter.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Ursula Rosé Collection 1070 har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Ursula Rosé Collection 1070 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Stylish & Central by JR City Apartments

Stylish & Central by JR City Apartments

4 Bleichergasse, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.3 km
ca. 80 €


Det eleganta och centrala JR City Apartments ligger i Wiens stadsdel Alsergrund och erbjuder gratis WiFi och en tvättmaskin. Detta boende ligger 1,2 km från Hofburg och 1,2 km från den katolska kyrkan St Peter. Lägenheterna med ett sovrum har ett kök och ett badrum.

Lägenhetens läge nära några av Wiens mest populära sevärdheter, såsom Vienna Volksgarten och Rathausplatz, gör den till ett idealiskt val för dem som vill bo nära stadens centrum. JR City Apartments erbjuder också en betald tjänst.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Stylish & Central by JR City Apartments har fått 7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Stylish & Central by JR City Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Lovely new 2 bedroom near hannovamarkt

Lovely new 2 bedroom near hannovamarkt

31 Hannovergasse, 20. Brigittenau, 1200 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.6 km
ca. 81 €


De nyrenoverade lägenheterna med 2 sovrum vid Hotel Wien ligger i Wiens stadsdel Alsergrund, inom en 1,2 kilometers promenad från Wiens stadshus och 1,6 kilometer från den katolska kyrkan St Peter. Som gäst i detta luftkonditionerade boende har du tillgång till gratis Wi-Fi.

Den här lägenheten har två sovrum, en platt-TV och ett kök som kan utrustas med olika vitvaror. Andra faciliteter, såsom tvättmaskin och mikrovågsugn, finns också i lägenheten. Den närmaste flygplatsen ligger 27 km från boendet.

Närmaste flygplats är Wiens internationella flygplats, som ligger 19 km bort. Hotellets andra populära faciliteter inkluderar gratis WiFi, parkering och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Lovely new 2 bedroom near hannovamarkt har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Lovely new 2 bedroom near hannovamarkt anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
My Home in Vienna - Smart Apartments - Landstraße

My Home in Vienna - Smart Apartments - Landstraße

Erdbergstraße 120a, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.6 km
ca. 81 €


My Home in Vienna - Smart Apartment ligger i Wiens 3:e distrikt, 1 300 meter från U-Bahnstationen Kardanum Nagl Platz. Alla moderna lägenheter har gratis Wi-Fi. Gäster som bor på detta boende kan också njuta av privata badrum med dusch.

Lägenheterna med två sovrum på Hotel Wien har en matplats och ett kök, och vissa av dem har även en balkong. Flera närliggande restauranger och butiker finns i området, medan Mariahilferstrae och Stephansplatz kan nås med U-Bahn.

Hotellets andra populära faciliteter inkluderar gratis wi-fi, parkering och luftkonditionering. Familjerum och rökfria rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • My Home in Vienna - Smart Apartments - Landstraße har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • My Home in Vienna - Smart Apartments - Landstraße anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartment Vienna

Apartment Vienna

Leipziger Straße 52-54, 20. Brigittenau, 1200 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.9 km
ca. 81 €


Apartment Vienna ligger i Wiens stadsdel Alsergrund och har utsikt över trädgården och gratis WiFi. Det ligger 34 km från Rathausplatz och nöjesparken Vienna Prater. Detta boende ligger också 37 km från Kunst Haus Wien och Stefanskatedralen.

Lägenheterna med ett sovrum ligger i Wiens stadsdel Alsergrund och har ett kök och ett badrum. Detta boende ligger 39 km från den katolska kyrkan St Peter's och Wiens stadshus. Sängkläder och handdukar finns också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Apartment Vienna har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Apartment Vienna anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Vienna 1030 Apartment

Vienna 1030 Apartment

Paulusgasse 8/1, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.7 km
ca. 81 €


Lägenheten har en trädgård och gratis WiFi och ligger inom 5 minuters promenad från Karlskirche och militärhistoriska museet. Den ligger också 1,15 km från Wiens statsopera. Denna lägenhet har ett vardagsrum med en platt-TV och ett kök.

Den närmaste flygplatsen ligger cirka 16 km från Vienna 1030 Apartment. Boendet erbjuder även gratis WiFi och en trädgård. Några av de andra populära funktionerna på detta boende är sängar och handdukar.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Vienna 1030 Apartment har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Vienna 1030 Apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartment Trappelgasse

Apartment Trappelgasse

Trappelgasse 4, 04. Wieden, 1040 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.4 km
ca. 81 €


Hotel Urania är familjeägt och har drivits i över 50 år och ligger 10 minuters promenad från Wiens tunnelbanestation och Hundertwasserhuset. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av gratis WiFi och satellit-TV. De moderna rummen på hotellet har ett badrum och är individuellt inredda.

Rummen på Urania Hotel har ett unikt tema, till exempel japanskt, jugendstil eller romerskt. Gästerna kan njuta av en 24-timmarsreception och en bar. Giant Ferris Wheel och Vienna Prater ligger båda cirka 12 minuter bort. Stefanskatedralen ligger också 20 minuters promenad bort.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Apartment Trappelgasse har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Apartment Trappelgasse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Urania

Hotel Urania

Obere Weißgerberstraße 7, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.3 km
ca. 82 €


Bortsett från staden ligger detta boende i Wiens stadsdel Alsergrund, 18 km från Rathausplatz. Här erbjuds även gratis WiFi och en trädgård. Detta boende ligger 19 km från Vienna Volksgarten.

Denna lägenhet har 1 sovrum och en platt-TV. Den har även ett kök och diverse utrustning, till exempel en tvättmaskin och en diskmaskin. Några av de populära sevärdheterna inom 20 minuters promenad från boendet är Stefansdomen och Wiens stadshus.

Den närmaste flygplatsen till Wien är Wiens internationella flygplats, som ligger 19 km från hotellet. Andra populära faciliteter inkluderar hiss och trädgård.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Urania har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Urania anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
comf. Apart near the city - 13 minutes to 1st Vienna

comf. Apart near the city - 13 minutes to 1st Vienna

35A Roßauer Lände, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.9 km
ca. 82 €


Apartment LAER Hundertwasserhaus ligger i Wiens stadsdel Landstrae, 5 minuters promenad från Kunst Haus Wien och nära nöjesparken Vienna Prater. Detta boende har även gratis WiFi och en tvättmaskin.

Lägenheten har ett kök och ett badrum med dusch och badkar. Den ligger 24 km från Wiens statsopera. Messe Wien ligger också 24 km bort. Sängkläder och handdukar tillhandahålls i boendet.

Den närmaste flygplatsen till boendet är Vienna International, som ligger cirka 16 km bort. Andra populära faciliteter är en parkeringsplats och en trädgård. Lägenheten har också en mängd andra funktioner, till exempel gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • comf. Apart near the city - 13 minutes to 1st Vienna har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • comf. Apart near the city - 13 minutes to 1st Vienna anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartment LAER Hundertwasserhaus

Apartment LAER Hundertwasserhaus

Löwengasse 42, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.4 km
ca. 83 €


Ibis Styles Wien Messe Prater ligger en kort promenad från stadens centrum, utställningscentret och parken Prater. Detta hotell ligger också nära Ernst Happel Stadion och Giant Ferris Wheel. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av en mängd olika faciliteter, till exempel en 24-timmarsreception.

En kontinental frukost serveras varje morgon på Vienna Excellent Apartments. Gästerna kan också använda sig av biluthyrningen. Hotellets reception kan hjälpa dem att hitta den bästa platsen att bo på.

Den närmaste tågstationen ligger cirka en minut bort. Ibis Styles Wien Prater ligger också inom 10 minuters promenad från stadens centrum. Alla dess rum har luftkonditionering. Gäster som bor på detta hotell kan också använda hotellets gratis Wi-Fi.


  • En natt kostar omkring 83 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Apartment LAER Hundertwasserhaus har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Apartment LAER Hundertwasserhaus anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
ibis Styles Wien Messe Prater

ibis Styles Wien Messe Prater

Franzensbrückenstrasse 26 Leopoldstadt, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.4 km
ca. 85 €


URSULA Rosé Collection ligger inom 5 minuters promenad från olika lokala sevärdheter, såsom Hofburg, Imperial Treasury Vienna och Albertina-museet. Boendet har också en restaurang, hiss och bar. Några av de andra populära faciliteterna som erbjuds av detta boende är husdjursvänliga rum och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • ibis Styles Wien Messe Prater har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • ibis Styles Wien Messe Prater anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
URSULA Rosé Collection

URSULA Rosé Collection

6 Josefsplatz Palais Palffy, 01. Innere Stadt, 1010 Vienna, Austria

3 / 5 *
0.5 km
ca. 85 €


Ibis Styles Wien Messe Prater ligger en kort promenad från stadens centrum och Prater. Det ligger också nära Ernst Happel Stadion och Giant Ferris Wheel. Hotellet ligger vid Donaukanalens tröskel.

Den närmaste tågstationen ligger cirka 10 minuters promenad bort. Ibis Styles Wien Prater har ett idealiskt läge nära stadens centrum och erbjuder gratis WiFi och platt-TV i alla rum. Gästerna kan också använda ett skrivbord och en hårtork i sina boenden.

Hotellet erbjuder kontinental eller buffé frukost varje morgon, och biluthyrning finns tillgänglig. Området är också känt för sin cykling och andra fritidsaktiviteter. Receptionen kan hjälpa gästerna att planera sin resa. Den närmaste flygplatsen ligger cirka 16 km bort.

Hotellet har olika populära funktioner, såsom 24-timmarsreception, parkering och rökfria rum. Det finns också en mängd andra faciliteter, såsom hårtork och skrivbord.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • URSULA Rosé Collection har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • URSULA Rosé Collection anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Vienna Prime Apartments

Vienna Prime Apartments

48 Siebenbrunnengasse Gebäude 3 Appartement 1A und 1B, 05. Margareten, 1050 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.9 km
ca. 85 €


Lägenheterna på Vienna Prime Apartments ligger nära Leopold Museum, Museumsquartier och Karlskuchen. Gratis WiFi finns i hela boendet, och alla lägenheter har ett eget badrum. Vissa av lägenheterna har även en matplats eller en sittgrupp.

Det närmaste offentliga området är Belvederepalatset, som ligger 21 km bort. Vienna Prime Apartments ligger 10 minuters promenad från Kunsthistorisches Museum. Det här boendet erbjuder även gratis WiFi och en betald tjänst. Några av de populära tjänster och faciliteter som detta hotell erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Vienna Prime Apartments har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Vienna Prime Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
the niu Franz

the niu Franz

Dresdner Straße 111, 20. Brigittenau, 1200 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.7 km
ca. 85 €


Hotel the Niu Franz ligger i Wien, 1,6 km från nöjesparken Vienna Prater. Här finns en trädgård, en 24-timmarsreception och gratis WiFi i hela hotellet. Några av de andra faciliteterna som detta hotell erbjuder är bagageförvaring och en lounge.

I hotellets snackbar serveras förfriskningar. Alla rum har ett eget badrum och är utrustade med hårtork och platt-TV. Gästerna kan också njuta av en mängd andra faciliteter, såsom en sittgrupp och en 24-timmarsreception.

Det närmaste museet är Kunst Haus Wien, som ligger 27 km från hotellet. Messe Wien ligger också 2,3 km bort. Wiens internationella flygplats ligger 19 km från hotellet. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, 24-timmarsreception och bar.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • the niu Franz har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • the niu Franz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Aurellia Deluxe Apartments

Aurellia Deluxe Apartments

Arnezhoferstraße 9, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.3 km
ca. 85 €


Lägenheterna på Hotel Aurellia ligger nära Wien Prater och erbjuder gratis WiFi. Alla har en platt-TV och ett kök. Gästerna kan också njuta av en mängd andra faciliteter, till exempel en sittgrupp och en 24-timmarsreception.

Alla enheter på hotellet har gratis toalettartiklar och ett eget badrum. Den närmaste flygplatsen ligger cirka 16 km från boendet. Andra populära faciliteter är gratis WiFi och hiss.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Aurellia Deluxe Apartments har fått 7.1 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Aurellia Deluxe Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Kunsthaus Apartments

Kunsthaus Apartments

Weißgerberlände 16, 03. Landstraße, 1030 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.6 km
ca. 85 €


Lägenheterna i Kunsthaus ligger i en historisk byggnad, bara några steg från Hundertwasser-museet och Kunsthaus Wien. Dessa lägenheter har ett kök med diskmaskin och mikrovågsugn. Gästerna kan också njuta av utsikten över Donaukanal och Kunsthaus ursprungliga fasad.

Alla enheter på hotellet har gratis WiFi och ett elektriskt värmesystem. Gästerna kan också använda en hiss för att komma till boendet. Hotellet ligger bara några minuter från Wiens rekreationsområde Ringstrae och Prater. Att ta sig dit med spårvagnslinje 1 tar cirka 5 minuter.

Det närmaste området är CAT City Airports tågstation, som ligger 10 minuters promenad bort. Hotellets faciliteter inkluderar en 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Kunsthaus Apartments har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Kunsthaus Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Sigmund Freud Lounge by welcome2vienna

Sigmund Freud Lounge by welcome2vienna

5 Schlickgasse, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.3 km
ca. 85 €


Lägenheten Sigmund Freud Lounge by welcome2venna ligger i Wiens stadsdel Alsergrund och erbjuder gratis WiFi och en tvättmaskin i ett gemensamt utrymme. Den ligger bara ett par minuters promenad från Hofburg och Stefanskatedralen. Detta boende har även 1 sovrum och ett fullt utrustat kök.

Lägenheterna på Hotel Wien ligger inom 10 minuters promenad från olika lokala sevärdheter, till exempel Wiens stadshus och Imperial Treasury Vienna. Den närmaste flygplatsen ligger cirka 19 km från boendet. Gäster kan betala för en betald tjänst.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Sigmund Freud Lounge by welcome2vienna har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Sigmund Freud Lounge by welcome2vienna anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Pension Pharmador

Pension Pharmador

Schottenfeldgasse 39, 07. Neubau, 1070 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.4 km
ca. 85 €


Gratis privat parkering och gratis WiFi finns på det Bed and Breakfast som kallas Pension Pharmador och som ligger på en fridfull innergård. Här bor du bara 10 minuters promenad från tågstationen Westbahnhof och 5 minuters promenad från shoppinggatan Maria Hilfer Strae. Alla rum på hotellet har kabel-tv och mobiltelefon.

Lägenheterna på Hotel Wien har ett kök och en hårtork. Gästerna kan också använda hotellets gratis parkering och tvättmöjligheter. Den närmaste tunnelbanestationen ligger cirka 10 minuter bort. Gästerna kan också dra nytta av hotellets gratis rundturer och teaterbiljetter.

Hotellets personal har också rekommenderat lokala restauranger och vinbarer. Gratis parkering är också tillgänglig. Boendet har även husdjursvänliga boenden. Några av de andra populära tjänsterna och bekvämligheterna är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Pension Pharmador har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Pension Pharmador anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
The Donald Duck

The Donald Duck

134 Dresdner Straße Top 6, 20. Brigittenau, 1200 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.6 km
ca. 85 €


Lägenheter med ett sovrum som ligger i Wiens 20. Brigittenau-distriktet ligger inom 5 minuters promenad från nöjesparken Vienna Prater och Austria Center Vienna. Gäster som bor i det här boendet kan njuta av gratis WiFi och tvättmaskin i hela lägenheten. Lägenheten har även en matplats och en diskmaskin.

Lägenheten på Hotel Wien ligger bara några minuter från Kunst Haus Wien och Messe Wien. Den närmaste flygplatsen ligger cirka 18 km från boendet. Rökfria rum och gratis WiFi är också populära inslag på detta boende.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • The Donald Duck har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • The Donald Duck anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cosy Nest

Cosy Nest

1A Sobieskigasse, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.4 km
ca. 85 €


Lägenheten Cosy Nest ligger i Wiens stadsdel Alsergrund och erbjuder gratis WiFi och en tvättmaskin. Den ligger 21 km från Wiens stadshus och 23 km från Hofburg. Detta boende har även ett kök och en matplats.

Lägenheten ligger 18 km från Wiens Rathausplatz och 21 km från Österrikes parlament. Gäster som bor på Hotel Wien kan också njuta av gratis WiFi och en tvättmaskin i hela lägenheten.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Cosy Nest har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Cosy Nest anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Columbia

Hotel Columbia

Kochgasse 9, 08. Josefstadt, 1080 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.8 km
ca. 86 €


Columbia är ett familjeägt hotell som ligger i Wiens historiska stadsdel. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela boendet. Det ligger 5 minuters promenad från stadshuset och tunnelbanestationen. Alla rum på hotellet har kabel-TV och ett badrum med dusch.

I stället för att ha minibarer på rummet erbjuder hotellet ett stort kylskåp i det allmänna rummet. Detta bidrar till att minska koldioxidutsläppen med cirka 2,2 ton per år. Hotellet serverar också kaffe och te hela dagen.

Hotellets läge är idealiskt för dem som besöker stadens centrum. Spårvagns- och busshållplatserna ligger bara 1 minuts promenad bort, och alla större sevärdheter ligger inom 15 minuters promenad. Några av de andra populära tjänster och bekvämligheter som hotellet erbjuder är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Columbia har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Columbia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartment Stock Exchange I contactless check-in

Apartment Stock Exchange I contactless check-in

13 Kolingasse, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.1 km
ca. 86 €


De här boendets lägenheter är utrustade med trägolv och har en mängd olika funktioner. De har ett kök, en matplats och ett eget badrum med dusch och hårtork. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av tillgång till en mängd andra faciliteter, till exempel en elektrisk tekanna.

De närmaste stora sevärdheterna ligger båda inom 20 minuters promenad från hotellet, såsom Hofburg och Stefanskatedralen. Boendet erbjuder också en betald tjänst. Några av de andra populära tjänster och bekvämligheter som hotellet erbjuder är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Apartment Stock Exchange I contactless check-in har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Apartment Stock Exchange I contactless check-in anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cozy Apartment With Private Garden

Cozy Apartment With Private Garden

25 Lerchenfelder Gürtel EG, Tür 13, 16. Ottakring, 1160 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.7 km
ca. 87 €


Lägenheter med ett sovrum ligger i Wiens 16. Ottakring-distriktet, 5 minuters promenad från Wiener Stadthalle. Detta boende har en trädgård och en tvättmaskin. Gäster som bor i den här lägenheten kan också njuta av ett kök med diskmaskin och mikrovågsugn.

Lägenheten har en privat trädgård och ligger nära olika populära områden, såsom Wiens stadshus och Rathausplatz. Gästerna kan också använda fastighetens terrass för sitt nöje. Wiens internationella flygplats ligger 19 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Cozy Apartment With Private Garden har fått 10 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Cozy Apartment With Private Garden anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
ibis Wien Hauptbahnhof

ibis Wien Hauptbahnhof

Canettistrasse 8, 10. Favoriten, 1100 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.6 km
ca. 88 €


Ibis Wien Hauptbahnhof är ett hållbart boende som ligger nära Belvedere-palatset och Wiens statsopera. Alla dess rum har platt-TV och är luftkonditionerade. Gäster som bor på detta hotell kan också njuta av gratis Wi-Fi i hela hotellet.

Fastighetens affärscenter ligger också i närheten av hotellet. ibis Wien Hauptbahnhof ligger 21 km från boendet, medan Albertina-museet ligger 23 km bort. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering, rökfria rum och bar.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • ibis Wien Hauptbahnhof har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • ibis Wien Hauptbahnhof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Pension Riedl

Pension Riedl

Georg-Coch-Platz 3, 01. Innere Stadt, 1010 Vienna, Austria

3 / 5 *
0.6 km
ca. 88 €


De närmaste stora sevärdheterna, såsom Stefanskatedralen, ligger bara 10 minuters promenad från hotellet. Alla rum har satellit-tv och kaffekokare. Det finns även tillgång till Wi-Fi i hela hotellet.

Om du planerar att gå på en opera- eller teaterföreställning kan Pension Riedl hjälpa dig med arrangemangen. Postsparkasse, som ritades av Otto Wagner, ligger också några meter bort. Andra populära sevärdheter, som Wienbörsen och Wiens stadshus, kan nås på cirka 15-20 minuter.

Hotellets transportknutpunkt, Stubenring, ligger några steg från Pension Riedl. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är gratis parkering, hiss och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Pension Riedl har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Pension Riedl anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Vienna 1090

Vienna 1090

106 Wahringer Gurtel, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.6 km
ca. 89 €


Vienna 1090 ligger inom några hundra meter från Wiens stadshus och Rathausplatz och erbjuder boende med gratis WiFi och sittgrupp. Alla lägenheter har ett kylskåp, en diskmaskin, en elektrisk tekanna, en kaffebryggare och en kokvrå. Vissa lägenheter har även ett eget badrum med hårtork och gratis toalettartiklar.

Den närmaste offentliga parken är Vienna Volksgarten, som ligger 29 km bort. Närmaste flygplats är Wiens internationella flygplats, som ligger cirka 23 km från hotellet. Andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat daglig hushållning och parkering.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Vienna 1090 har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Vienna 1090 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
The Mickey

The Mickey

134 Dresdner Straße Top 7, 20. Brigittenau, 1200 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.6 km
ca. 89 €


The Mickey ligger i ett bostadsområde i Wien och är en lägenhet med ett sovrum med gratis WiFi och tvättmaskin i området. Den ligger också nära nöjesparken Vienna Prater och Austria Center Vienna. Detta boende har ett kök med mikrovågsugn och diskmaskin.

Wi-Fi, handdukar och sängkläder tillhandahålls i alla enheter. Det närmaste museet är Kunst Haus Wien, som ligger 19 km bort. Wien Expo and Congress Center ligger 21 km bort.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • The Mickey har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • The Mickey anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Brand new charming appartmet near augarten & city

Brand new charming appartmet near augarten & city

46A Taborstraße, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
1.3 km
ca. 89 €


Denna lägenhet i Wien ligger 12 minuters promenad från Kunst Haus Wien och nöjesparken Prater. Lägenheten har även gratis WiFi och en platt-TV. Andra närliggande sevärdheter, som Wien Expo and Congress Center, ligger mindre än en mil härifrån.

Denna lägenhet ligger 18 km från Hofburg och Imperial Treasury Vienna och har ett vardagsrum och ett kök. Den har även ett sovrum och ett badrum. Några av de andra populära sevärdheterna som kan besökas i närheten av detta boende är Stefanskatedralen och St Peter's Catholic Church.

Den närmaste flygplatsen till detta boende är Wiens internationella flygplats, som ligger 18 km bort. Hotellet erbjuder även gratis WiFi och en mängd andra tjänster.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Brand new charming appartmet near augarten & city har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Brand new charming appartmet near augarten & city anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Korotan

Hotel Korotan

Albertgasse 48, 08. Josefstadt, 1080 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.3 km
ca. 90 €


Hotel Korotan ligger i Wiens stadsdel Josefstadt, och det är 5 minuters promenad från boulevarden Ringstrae och U-Bahn-stationen. De rökfria rummen på det här boendet har kabel-TV. Gäster som bor på detta hotell kan också njuta av gratis Wi-Fi i alla utrymmen.

Hotellets dagliga frukostbuffé serveras vid spårvagnshållplatsen Laudongasse 1 000 meter från Korotan Hotel. Det offentliga parkeringsgaraget vid Hamerlingplatz ligger också en kvarts promenad bort. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, tvättmöjligheter och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Korotan har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Korotan anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Appartement Hotel Marien-Hof

Appartement Hotel Marien-Hof

Hartlgasse 21, 20. Brigittenau, 1200 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.7 km
ca. 91 €


Appartement Hotel Marien-Hof ligger i Wiens centrala stadsdel och erbjuder boende i traditionell stil med gratis Wi-Fi och trädgård. Gästerna kan också använda hotellets 24-timmarsreception. Detta boende har också en restaurang och en spårvagnshållplats 2 700 meter bort.

Rummen på Marien-Hof Hotel har elegant trägolv och är utrustade med olika funktioner. Gratis parkering finns också på hotellets innergård. De närmaste stora sevärdheterna, såsom Wiens operahus och Stephansplatz-torget, ligger bara 10 minuter bort.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Appartement Hotel Marien-Hof har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Appartement Hotel Marien-Hof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Attaché

Hotel Attaché

Wiedner Hauptstraße 71, 04. Wieden, 1040 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.3 km
ca. 91 €


Hotel Attaché ligger bara 100 meter från Stefanskatedralen och erbjuder gratis WiFi och en daglig frukostbuffé. De eleganta rummen är inredda i klassisk eller modern stil. De har även luftkonditionering och ett badrum med hårtork.

Närliggande sevärdheter som Karlskirche, Wiens operahus och tunnelbanestationen Taubstummengasse ligger bara 10 minuters promenad från hotellet. Några av de andra populära funktionerna på det här boendet är gratis parkering, rökfria rum och hiss.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Attaché har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Attaché anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Elegant No.18

Elegant No.18

Vorgartenstraße 144 Top18, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.7 km
ca. 91 €


Lägenheten Elegant No.18 ligger i Wiens stadsdel Leopoldstadt och har gratis Wi-Fi och en tvättmaskin. Den ligger bara några hundra meter från Wien Prater och Kunst Haus Wien. Detta boende har även utsikt över staden.

En lägenhet i Wiens stadsdel Elegant No.18 har ett kök och ett vardagsrum med platt-TV. Den ligger 24 km från Austria Center Vienna och 26 km från Ernst Happel-stadion. Den närmaste flygplatsen ligger 19 km bort.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Elegant No.18 har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Elegant No.18 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Dan In'n Out

Dan In'n Out

Salzgries 21, 01. Innere Stadt, 1010 Vienna, Austria

3 / 5 *
0.6 km
ca. 93 €


Dan In'n Out ligger i Wiens hållbara stadsdel och erbjuder miljövänligt boende med platt-TV och eget badrum. Detta boende ligger 200 meter från en restaurang och en stormarknad. Andra faciliteter, såsom varuautomat och bagageförvaring, finns också tillgängliga på denna anläggning.

De närmaste stora sevärdheterna, såsom järnvägsstationen Westbahnhof och Morzinplatz, ligger bara några hundra meter bort. Hotellet ligger också cirka 18 km från Schwechats flygplats. Några av de andra populära funktionerna på det här boendet är gratis Wi-Fi, tvättstuga och hiss.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Dan In'n Out har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Dan In'n Out anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
exklusiv Studio

exklusiv Studio

Staudingergass 10, 20. Brigittenau, 1200 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.3 km
ca. 93 €


Apartment Exklusiv Studio ligger 29 km från Wien Prater Park och erbjuder gratis WiFi och utsikt över staden. Detta boende har även ett kök och ett vardagsrum med en platt-TV. Ett sovrum och ett badrum finns i den här lägenheten.

Lägenheten Exklusiv Studio ligger bara några hundra meter från järnvägsstationen och Morzinplatz. Den närmaste flygplatsen ligger i Wiens internationella flygplats. Dess läge gör också att den kan fungera som en idealisk bas för att utforska staden.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • exklusiv Studio har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • exklusiv Studio anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Vienna Excellent Apartments

Vienna Excellent Apartments

Various Locations in Vienna, 07. Neubau, 1070 Vienna, Austria

3 / 5 *
2.3 km
ca. 95 €


Det här boendet ligger i Wien, bara 15 minuters promenad från stadens berömda sevärdheter. Här finns en trädgård och gratis WiFi. Varje lägenhet har ett kök och satellit-TV. Denna uppsättning enheter har även en sittgrupp och olika andra faciliteter.

Lägenheten har ett eget badrum med hårtork och dusch. Närliggande sevärdheter som Wiens stadshus och Museumsquartier ligger 27 km bort. Andra populära faciliteter på Vienna Excellent Apartments inkluderar en terrass och en hiss.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Vienna Excellent Apartments har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Vienna Excellent Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.