107 Billiga (men Högst Rankade!) Hotell För Två Personer I Centrala Lissabon!

Är du på väg till Lissabon? Vi har plockat ut de bäst rankade ställena för mindre än 100 € per natt.

Billiga hotell i Lissabon är perfekta för turister som vill uppleva staden på en budget.

Lissabon är en stad med två halvor: det kuperade Alfama-distriktet längs Tejo och det platta Baixa-distriktet. De kuperade, smala gatorna i Alfama-distriktet erbjuder spektakulära vyer över staden och floden. Gatorna kantas av färgglada traditionella byggnader och många små, pittoreska, turistvänliga butiker.

Lissabons centrum, Ribeira, ligger strax utanför den västra kanten av stadens 28 kvadratkilometer stora historiska centrum. Ribeira-distriktet är fullt av medeltida och barockarkitektur och har ett livligt nattliv. Men det kan vara svårt att hitta boende i denna livliga stadsdel, särskilt om du har en liten budget.

Det finns dock några billiga hotell direkt i Lissabons centrum. Tyvärr måste du göra en hel del efterforskningar och jämförelser för att hitta ett som ger bra valuta för pengarna.

Vi har gjort jobbet åt dig och presenterar dig våra handplockade boenden som inte bara är billiga, utan också har fått de bästa gästomdömena.

Vår lista över 107 billiga och högst rankade hotell i Lissabon

Vi letade efter billiga men mycket bra mellanklasshotell i staden och hittade några som inte kommer att spräcka din budget.

För 13 av de 107 boendena kunde vi till och med hitta ett pris för ett dubbelrum på mindre än 60 € per natt! Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
Vila Nova Guesthouse

Vila Nova Guesthouse

Av. Duque de Loulé 111, 1st floor, Santo Antonio, 1050-089 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.4 km
ca. 46 €


De moderna och bekväma rummen på pensionatet, som kallas Villa Nova, är utrustade med moderna badrum och rymliga rum och ligger i Lissabon. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i alla utrymmen, och personalen är tillgänglig för att hjälpa gästerna närhelst de behöver. De närmaste allmänna utrymmena ligger i köpcentret Amoreiras och området Liberty Avenue.

Hotellet ligger nära El Corte Inglés, ett varuhus, och några steg från Lissabons kollektivtrafik och sightseeingbussar. Gratis WiFi finns tillgängligt på hela hotellet. Andra faciliteter inkluderar 24-timmars rumsbetjäning, rökfria rum och hiss.


  • En natt kostar omkring 46 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Vila Nova Guesthouse har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Vila Nova Guesthouse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Vila Garden Guesthouse

Vila Garden Guesthouse

Av. Almirante Reis 98, Arroios, 1150-022 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.9 km
ca. 55 €


Pensionatet, som är känt som Villa Garden, erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen. Gästerna kan njuta av hotellets olika faciliteter, till exempel en trädgård och en svit med bubbelpool. Hotellet ligger nära restauranger som serverar portugisiska rätter och ligger också på gångavstånd från stadens allmänna utrymmen.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Anjos, som ger gästerna bekväm tillgång till några av stadens mest intressanta områden. Gästerna kan också nå Lissabons internationella flygplats med tunnelbanan. Andra populära tjänster och faciliteter är flygplatstransfer dygnet runt, gratis WiFi och tvättmöjligheter.


  • En natt kostar omkring 55 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Vila Garden Guesthouse har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Vila Garden Guesthouse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
TURIM Alameda Hotel

TURIM Alameda Hotel

Av. Rovisco Pais, 34, Arroios, 1000 - 046 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.4 km
ca. 60 €


Rummen på Turim Alameda Hotel är utrustade med platt-TV och ligger 5 minuters promenad från tunnelbanestationerna Anjos och Arroio. Detta boende ligger också inom 15 minuters bilresa från Belém-tornet. Andra faciliteter på hotellet inkluderar luftkonditionering och kaffe/tefaciliteter.

Dubbelglasfönster ger en god natts sömn, och rummen på Turim är utrustade med moderna badrum och ett privat garage. Restaurangen erbjuder en daglig frukost och serverar portugisiska rätter. Andra faciliteter inkluderar en 24-timmarsreception, ett bibliotek och ett privat garage. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är parkering, gratis WiFi och tvättmöjligheter.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • TURIM Alameda Hotel har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • TURIM Alameda Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Apartment 92 · Your home in Lisbon

Apartment 92 · Your home in Lisbon

92 Rua da Verónica, Sao Vicente, 1170-353 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.0 km
ca. 61 €


Denna lägenhet i Lissabon ligger bara 5 minuters promenad från Ribeira-marknaden och 19 km från Rossio-torget. Här finns även gratis WiFi. Detta boende ligger också cirka 8 minuter från St George's Castle.

En lägenhet i Lissabon har ett vardagsrum med platt-TV och ett kök med matplats. Den ligger 21 km från nationalteatern Dona Maria II och 24 km från handelstorget. Sängkläder och handdukar ingår också i boendet.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Apartment 92 · Your home in Lisbon har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Apartment 92 · Your home in Lisbon anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Silk Lisbon

Silk Lisbon

Rua Tomás Ribeiro, Nº 40. 2º Esq, Avenidas Novas, 1050-230 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.3 km
ca. 65 €


Silk B&B ligger på andra våningen i en över hundra år gammal byggnad och är ett idealiskt val för dem som söker ett traditionellt portugisiskt B&B. Alla rum har luftkonditionering och är utrustade med ett eget badrum.

Det finns också en gemensam lounge och en mängd olika restauranger inom 2 minuters promenad. Gästerna kan också njuta av hotellets olika faciliteter, såsom kassaskåp och bagageförvaring. Det berömda torget Marqus do Pombal ligger 10 km från boendet. Ett annat populärt område är Avenida da Liberdade, som är fylld av högklassiga butiker.

Turim ligger 55 km från Lissabons internationella flygplats och är lätt att nå med tunnelbanan. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är flygplatstransfer dygnet runt, gratis WiFi och tvättmöjligheter.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Silk Lisbon har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Silk Lisbon anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Rossio Apartments

Rossio Apartments

Rua dos Sapateiros 231, Santa Maria Maior, 1100-199 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
563.2 km
ca. 70 €


Lägenheterna på Rossio Apartments ligger i hjärtat av Lissabon, bara 5 minuters promenad från Chiado och 7 minuter från Commerce Square. Alla lägenheter har luftkonditionering och satellit-TV. Alla har ett eget badrum och inkluderar gratis toalettartiklar och ett komplett kök.

Turim ligger bara 5 minuters promenad från olika områden, till exempel Chiado och Bairro Alto. Båda områdena är kända för sina traditionella butiker och barer. I det förstnämnda finns också några av stadens mest populära nattlivsområden.

Portela internationella flygplats ligger 72 km från hotellet. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är flygplatstransfer dygnet runt, gratis WiFi och tvättmöjligheter.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 563.2 kilometer till centrum.
  • Rossio Apartments har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Rossio Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Beautiful & Unique Alfama

Beautiful & Unique Alfama

Beco de Penabuquel 18, Santa Maria Maior, 1100-405 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.1 km
ca. 70 €


George's Castle, Beautiful and Unique ligger i hjärtat av Alfama och erbjuder gratis WiFi och en tvättmaskin i ett privat rum. Det ligger 15 minuters promenad från Commerce och 15 km från Senhora do Monte. Denna luftkonditionerade lägenhet har ett separat sovrum och ett badrum med gratis badprodukter och hårtork.

Lägenheten har en matplats och ett kök med mikrovågsugn, kylskåp och ugn. Lägenheten ligger också 19 km från torget Rossio och nationalteatern Dona Maria II. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är flygplatstransfer dygnet runt, gratis WiFi och tvättmöjligheter.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Beautiful & Unique Alfama har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Beautiful & Unique Alfama anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Casa Oliver Boutique B&B - Principe Real

Casa Oliver Boutique B&B - Principe Real

Praça do Principe Real 25, Santo Antonio, 1250-184 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.8 km
ca. 72 €


Casa Oliver ligger i Principe Real och erbjuder en mängd olika rum med trägolv och retroinredning. Gästerna kan också njuta av en platt-TV och ett eget badrum. Några av de andra faciliteter och tjänster som erbjuds på hotellet är bland annat värdeförvaringsskåp och bagageförvaring.

Hotellets personal kan ordna olika tjänster, till exempel biluthyrning, middagsbokningar och tvätt. Belvedere of So Pedro de Alcntara ligger bara 10 minuters promenad från boendet. Ett annat populärt område är Chiado, som ligger 12 minuters promenad bort.

Lissabons internationella flygplats ligger bara 76 km från hotellet. Andra populära tjänster och faciliteter inkluderar flygplatstransfer dygnet runt, rumsservice, tvätt och daglig hushållning.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Casa Oliver Boutique B&B - Principe Real har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Casa Oliver Boutique B&B - Principe Real anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Casa Encantada - Elias

Casa Encantada - Elias

Avenida Elias Garcia, Nº 162 - 7, Avenidas Novas, 1050-102 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.9 km
ca. 73 €


Den här lägenheten ligger bara 4 300 meter från köpcentret El Corte Inglés och 26 km från stadens centrum och har ett eget badrum och en platt-TV. Den har även moderna möbler och luftkonditionering.

Du kan njuta av gratis WiFi i hela lägenheten. Gästerna kan också laga sina egna måltider i köket. Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Lissabons centrum, som erbjuder ett brett utbud av restauranger och barer. Det närmaste området är Chiado, som ligger 5 km bort. Hotellet ligger också 50 km från flygplatsen Portela.


  • En natt kostar omkring 73 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Casa Encantada - Elias har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Casa Encantada - Elias anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Seven Dreams Suites

Seven Dreams Suites

Avenida António Augusto de Aguiar 118 Cave, Avenidas Novas, 1050-019 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.4 km
ca. 75 €


Seven Dreams Suites är ett familjevänligt hotell som erbjuder allergivänligt boende och gratis WiFi i hela anläggningen. Det ligger framför shoppingcentret El Corte Ingles. Gästerna har även tillgång till hotellets terrass och gemensamma lounge.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Lissabons centrum och 3,1 minuters promenad från Commerce Square. Alla rum på hotellet har luftkonditionering och platt-TV. De har även ett eget badrum och en garderob.

Vissa av rummen på hotellet har kupong för frukost, och den kan levereras till ett portugisiskt bageri, som ligger cirka 200 meter bort. Andra närliggande områden är Ribeira Market och St George's Castle. Den närmaste flygplatsen är belägen på Principe Delgado Airport, och hotellet ligger bara 3,1 minuters promenad från Chiado.

De mest populära funktionerna på detta hotell är gratis WiFi, rökfria rum och ett anvisat rökområde.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Seven Dreams Suites har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Seven Dreams Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Czar Lisbon Hotel

Czar Lisbon Hotel

Av. Almirante Reis, 103, Arroios, 1150-020 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.8 km
ca. 76 €


De eleganta och moderna rummen på Hotel Czar Lisbon är utrustade med trämöbler och ligger nära Lissabons flygplats Portela. Gästerna kan börja dagen med en kontinental frukostbuffé. Hotellet erbjuder även ett skrivbord och en minibar.

Hotellets la carte-restaurang serverar portugisiska rätter, medan baren erbjuder lätta och traditionella rätter. Gästerna kan också besöka några av de närliggande sevärdheterna, såsom Jeronimos kloster och Belem-tornet. Andra populära tjänster och faciliteter är flygplatstransfer dygnet runt, parkering och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Czar Lisbon Hotel har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Czar Lisbon Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Alfama 34

Alfama 34

34 Rua de Guilherme Braga, Santa Maria Maior, 1100-274 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.0 km
ca. 76 €


Apartment Alfama 34 ligger 18 km från nationalteatern Dona Maria II och 26 km från Ribeira-marknaden och erbjuder gratis WiFi och en tvättmaskin. Detta luftkonditionerade boende har även en sittgrupp och ett badrum med gratis toalettartiklar och hårtork.

Denna lägenhet har en matplats och ett kök med mikrovågsugn, kylskåp och ugn. Den ligger nära Miradouro da Senhora do Monte, Rossio-torget och Commerce Square. Andra populära tjänster och faciliteter inkluderar flygplatstransfer dygnet runt, rumsbetjäning, tvätt och daglig hushållning.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Alfama 34 har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Alfama 34 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Páteo Saudade Lofts

Páteo Saudade Lofts

Rua do Crucifixo 31, Santa Maria Maior, 1100-182 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.5 km
ca. 77 €


Lägenheterna på Páteo Saudade Lofts ligger i hjärtat av Lissabon och har trägolv och en mängd olika funktioner. Några av dessa inkluderar satellit-TV, värdeförvaringsskåp och ett kök med mikrovågsugn.

Andra populära sevärdheter inom 5 minuters promenad från lägenheten är St George's Castle, Dona Maria II National Theater och Ribeira Market. Gratis WiFi, flygplatstransfer dygnet runt, tvätt och daglig hushållning är några av de andra tjänster och faciliteter som erbjuds av detta boende.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Páteo Saudade Lofts har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Páteo Saudade Lofts anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Smy Lisboa

Smy Lisboa

Rua da Artilharia 1, 112, Avenidas Novas, 1070-015 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.4 km
ca. 77 €


Smy Lisboa ligger 11 km från Principe da Liberdade och 4 700 meter från Pombal-torget och är ett modernt hotell som erbjuder rymliga sviter och rum. Det har också ett dygnet runt-öppet fitnesscenter och en loungebar. Alla hotellets rum och sviter har gratis wi-fi, värdeskåp och platt-tv med kabel-tv.

Vissa enheter har en balkong, medan andra har ett fullt utrustat badrum. Restaurangen Smy Lisboa, som ligger i hjärtat av Lissabon, serverar traditionella portugisiska och internationella rätter. Dess öppna kök gör att gästerna kan njuta av en mängd olika matalternativ.

Lokala restauranger ligger också inom 10 minuters promenad från hotellet. Hotellets loungebar ligger på 6:e våningen och har en inomhusdel och ett säsongsöppet däck. Detta boende har dessutom mötesrum och affärsområden.

Hotellet ligger 10 minuters promenad från tunnelbanestationen och 5 minuters promenad från den historiska spårvagnshållplatsen 24. Amoreiras shoppingcenter och El Corte Inglés ligger 4 300 meter bort. Lissabons historiska centrum ligger på 8 minuters bilresa. Andra populära områden inom 10 minuters promenad från hotellet är Chiado, Rossio och Bairro Alto.

Smy Lisboa ligger 93 km från Portela internationella flygplats och har några av de mest populära faciliteterna och tjänsterna. Några av dessa är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Smy Lisboa har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Smy Lisboa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Rua Monte Olivete

Rua Monte Olivete

Rua Monte Olivete 61, Santo Antonio, 1200-424 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.1 km
ca. 77 €


Lägenheten Monte Olivete ligger 23 km från nationalteatern Dona Maria II och 5 km från Ribeira-marknaden och erbjuder gratis WiFi och en matplats. Den har även ett kök och en terrass. Detta boende har 2 sovrum och 1 badrum. Den har även en balkong med utsikt över staden.

En biluthyrning finns också tillgänglig på Smy Lisboa. Andra populära tjänster och faciliteter är flygplatstransfer dygnet runt, gratis WiFi och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 77 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Rua Monte Olivete har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Rua Monte Olivete anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Casa Boma Lisboa - Modern and Stylish Apartment with Private Terrace - Lapa IV

Casa Boma Lisboa - Modern and Stylish Apartment with Private Terrace - Lapa IV

77 Rua do Meio à Lapa CAVE, Estrela, 1200-860 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.8 km
ca. 79 €


Detta boende ligger i Lissabon, 14 minuters bilresa från Ribeira-marknaden, och har en privat terrass. Här finns även gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Ett annat boende som ligger nära området är Casa Boma Lisboa. Denna moderna lägenhet har en privat terrass.

Den här lägenheten ligger några hundra meter från handelstorget och Dona Maria II nationalteatern och har ett vardagsrum med platt-TV och en matplats. Den har även ett badrum och ett kök. Några andra populära områden i närheten av detta boende är Rossio-torget och Dona Maria II nationalteatern.


  • En natt kostar omkring 79 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Casa Boma Lisboa - Modern and Stylish Apartment with Private Terrace - Lapa IV har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Casa Boma Lisboa - Modern and Stylish Apartment with Private Terrace - Lapa IV anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The Lift Boutique Hotel by RIDAN Hotels

The Lift Boutique Hotel by RIDAN Hotels

Rua Áurea, 265, Santa Maria Maior, 1150-272 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.2 km
ca. 80 €


Lift Boutique Hotel, som ligger inom 5 minuters promenad från Commerce Square, har olika rum och erbjuder utsikt över Tagusfloden och Augusta Street Arch. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av gratis WiFi och kaffemaskiner i varje rum.

Alla rum på Hotel Elevator Boutique har ett eget badrum med gratis toalettartiklar och hårtork. Boendet har även gratis wi-fi. En daglig frukost serveras i hotellets frukostrum, som har utsikt över Urea Street. Ett brett utbud av lokala restauranger och konditorier ligger också en kort promenad bort.

Hotellet ligger 900 meter från tunnelbanestationen Baixa/Chiado. Det ligger också 5 minuters promenad från Rossio-torget och butikerna och restaurangerna på Avenida da Liberdade. Närmaste flygplats är Lissabon Delgado Airport, som ligger 90 km bort.

Flygplatstransfer är också tillgänglig mot en extra avgift. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på det här boendet är bland annat 24-timmarsreception och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • The Lift Boutique Hotel by RIDAN Hotels har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • The Lift Boutique Hotel by RIDAN Hotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Rossio Boutique Hotel

Rossio Boutique Hotel

Rua Barros Queirós 31, Santa Maria Maior, 1100-076 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
804.5 km
ca. 81 €


Hotel Rossio Boutique Hotel ligger 11 km från nationalteatern Dona Maria II och 21 km från slottet St George. Detta 4-stjärniga boende erbjuder 24-timmarsreception, flygplatstransport och gratis WiFi i hela huset. Gäster som bor på detta hotell kan njuta av luftkonditionerade rum som har skrivbord, kylskåp och värdeförvaringsskåp. Det finns även privata badrum med dusch.

Alla rum på Rossio Boutique Hotel har en platt-TV och gratis WiFi. Du kan också njuta av en kontinental frukost eller en frukostbuffé. Boendet ligger cirka 23 km från Miradouro da Senhora do Monte och 26 km från Ribeira Market. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på det här boendet är bland annat 24-timmarsreception och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 804.5 kilometer till centrum.
  • Rossio Boutique Hotel har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Rossio Boutique Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Apartments in Central Lisbon

Apartments in Central Lisbon

Travessa Salgadeiras, 16 1º, Arroios, 1150-285 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.8 km
ca. 81 €


Denna lägenhet ligger i centrala Lissabon, 5 minuters promenad från Liberty Avenue och 15 km från Rossio, och har ett kök och en balkong. Lägenheten ligger också 18 km från Miradouro da Senhora do Monte och 2 km från Dona Maria II nationalteatern. Detta boende har en platt-TV och ett eget badrum.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Apartments in Central Lisbon har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Apartments in Central Lisbon anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Castilho House

Castilho House

Rua Castilho 67, 5th floor, Santo Antonio, 1269-073 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.6 km
ca. 81 €


House Castilho har luftkonditionerade rum som är utrustade med en platt-TV och gratis WiFi. Du kan också njuta av en kontinental frukostbuffé varje dag. Ytterligare tjänster och faciliteter inkluderar en 24-timmarsreception och bagageförvaring.

Detta hotell ligger 1 000 meter från tunnelbanestationen Pombal, nära stadens olika sevärdheter. Några av de faciliteter och tjänster som detta boende erbjuder är gratis WiFi, 24-timmarsreception och daglig hushållning.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Castilho House har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Castilho House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Real Residência - Apartamentos Turísticos

Real Residência - Apartamentos Turísticos

Rua Ramalho Ortigão, 41, Avenidas Novas, 1070-228 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.9 km
ca. 81 €


Det eleganta och moderna Apartamentos Tursticos ligger 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Praa de Espritoria. Gästerna kan njuta av gratis WiFi i hela fastigheten. Rummen har bekväma soffor och stolar, och varje rum har ett matbord och ett vardagsrum med en sittgrupp. Andra populära tjänster och faciliteter på det här boendet är flygplatstransfer, rökfria rum och tvättmöjligheter för funktionshindrade.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Real Residência - Apartamentos Turísticos har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Real Residência - Apartamentos Turísticos anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
TURIM Lisboa Hotel

TURIM Lisboa Hotel

Rua Filipe Folque, 20, Avenidas Novas, 1050-113 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.3 km
ca. 81 €


Wi-Fi är gratis på hela hotellet. Turim Lisboa har 56 luftkonditionerade rum som har ett eget badrum och en platt-TV. Du kan också njuta av en kontinental frukostbuffé varje dag i hotellets restaurang.

Turim Lisboa ligger i stadens centrum, och det är inom 10 minuters promenad från den historiska stadskärnan. Detta hotell ligger också nära Lissabons internationella flygplats. Restaurangen serverar internationella och portugisiska rätter, och det finns ett urval lokala viner tillgängliga från den egna vinkällaren.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum och restaurang. Gäster som bor på det här boendet kan också dra nytta av tvättmöjligheter och flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • TURIM Lisboa Hotel har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • TURIM Lisboa Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Bica FLH Suites

Bica FLH Suites

Travessa do Sequeiro 4, Misericordia, 1200-441 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.6 km
ca. 82 €


Bica FLH Suites är en renoverad byggnad som tidigare var ett konstgalleri. Detta boende har en mängd olika rum som har gratis wi-fi, skrivbord och regndusch. Trädgården är också ett utmärkt val för dem som vill ha en varm kväll.

Vissa av rummen på det här boendet har utsikt över trädgården, och det här boendet erbjuder även en kontinental frukost varje morgon. Detta bed and breakfast ligger mellan Bairro Alto och Chiado, och det är inom 10 minuters promenad från tunnelbanestationen Baixa-Chiado.

Bica FLH Suites ligger nära tågstationerna Cais do Sodré och Rossio, bara 10 minuters promenad från båda sevärdheterna. Närmaste flygplats är Lissabons Humberto Delgado Airport. Andra populära tjänster och faciliteter som det här boendet erbjuder är gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum och restaurang.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Bica FLH Suites har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Bica FLH Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
City Retreat

City Retreat

99 Rua Marques da Silva, Arroios, 1170-223 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.8 km
ca. 82 €


Apartment City Retreat ligger 26 km från Ribeira Market och 24 km från Commerce Square och erbjuder en modern lägenhet med kök och vardagsrum. Lägenheten har även ett badrum och en platt-TV. Några av de populära sevärdheterna inom 10 minuters promenad från detta boende är St George's Castle, nationalteatern Dona Maria II och Rossio-torget.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • City Retreat har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • City Retreat anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Alfama - Lisbon Lounge Suites

Alfama - Lisbon Lounge Suites

Escolas Gerais 38, Alfama, Santa Maria Maior, 1100-213 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.0 km
ca. 83 €


Lisbon Lounge Suites ligger mindre än 10 minuters promenad från So Jorge-slottet och erbjuder modernt boende med kök och vardagsrum. Gäster som bor på det här boendet kan också njuta av gratis WiFi. Rummen och lägenheterna på det här boendet har eget badrum.

Lägenheterna på Apartment City Retreat ligger i ett populärt område som är fyllt av barer och restauranger. Det här boendet har också en lobby som har en mängd bekväma möbler. Gästerna kan dessutom använda bagageförvaringen i rummet.

Loungesvitens reception kan ordna transfer till Lissabons flygplats, som ligger 4,5 km bort. En spårvagn stannar framför hotellet och gästerna kan utnyttja anläggningens 24-timmarsreception. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som detta boende erbjuder är gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum och restaurang.


  • En natt kostar omkring 83 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Alfama - Lisbon Lounge Suites har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Alfama - Lisbon Lounge Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Apartment 92 · Your home in Lisbon

Apartment 92 · Your home in Lisbon

92 Rua da Verónica, Sao Vicente, 1170-353 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.0 km
ca. 61 €


Apartment 92 ligger i Lissabon, erbjuder gratis WiFi och ligger 10 minuters promenad från St George's Castle. Det ligger också cirka 1,15 km från Ribeira-marknaden och 19 km från Rossio-torget. Denna lägenhet har även en privat parkeringsplats.

Lägenheten ligger i Lissabons stadsdel Dona Maria och har ett vardagsrum med platt-TV och en matplats. Den ligger 21 km från nationalteatern Dona Maria II. Andra populära sevärdheter, såsom Handelstorget, ligger också inom 24 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Apartment 92 · Your home in Lisbon har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Apartment 92 · Your home in Lisbon anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Silk Lisbon

Silk Lisbon

Rua Tomás Ribeiro, Nº 40. 2º Esq, Avenidas Novas, 1050-230 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.3 km
ca. 65 €


Silk B&B ligger på andra våningen i en över hundra år gammal byggnad och är ett perfekt val för dem som söker ett traditionellt portugisiskt B&B. Alla dess rum har luftkonditionering och är utrustade med en platt-TV. Gästerna kan också nå anläggningen via trappor.

Lägenheten har en gemensam lounge och en mängd olika restauranger inom 2 minuters promenad från boendet. Andra populära sevärdheter, såsom Marqus do Pombal-torget, ligger också inom 5 minuters promenad. Silk Lissabon ligger 10 km från det här boendet. Avenida da Liberdade ligger dessutom 0,11 km bort.

Lägenheten ligger också nära Lissabons internationella flygplats, som ligger 55 km från boendet. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som detta boende erbjuder är gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum och restaurang.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Silk Lisbon har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Silk Lisbon anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The Lisbonaire Apartments

The Lisbonaire Apartments

Rua da Glória, 16, Santo Antonio, 1250-166 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.5 km
ca. 86 €


Lisbonaire Apartments ligger 600 meter från tunnelbanestationen Restauradores. Alla lägenheter har 32-tums LCD-tv och gratis tidningar. Väggarna i dessa lägenheter är dekorerade med färgglada teckningar och skriftliga material. Biblioteksrummet har också en sittgrupp som kan fungera som mötesrum.

Lisbonaire har ett biljardbord och tillgång till anläggningen dygnet runt. Gästerna kan också parkera på den privata parkeringen. Den närmaste flygplatsen är Portela, som ligger 8 km från boendet. Andra populära faciliteter och tjänster inkluderar flygplatstransfer dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • The Lisbonaire Apartments har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • The Lisbonaire Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Dear Lisbon - Gallery House

Dear Lisbon - Gallery House

Rua de São Bento, 31, Misericordia, 1200-815 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.3 km
ca. 86 €


Gallery House ligger 1 000 meter från Bairro Alto och är ett B&B i Lissabon som ligger nära Estrela Garden och Portugals parlament. Det ligger också 10 minuters promenad från järnvägsstationen och flodstranden.

Dear Lisbon - Gallery House ligger i hjärtat av Lissabon och erbjuder gratis WiFi i hela huset. Vissa av rummen har en platt-TV och gratis toalettartiklar. Alla enheter har även luftkonditionering.

En frukostbuffé serveras på Lisbonaire Apartments. Området runt boendet är också fullt av alternativ för middagar. Några av dessa ligger inom 5 minuters promenad från boendet. Personalen i receptionen kan tala med engelska, franska och italienska dialekter för att hjälpa gästerna att navigera i området.

So Pedro de Acantara Belvedere ligger i Lissabons hjärta, 5 minuters promenad från stadsdelen Cais do Sodré, som är känd för sitt livliga nattliv. Liberty Avenue ligger 20 minuters promenad bort. Närmaste flygplats är Lissabon Delgado Airport, som ligger 4,5 km från boendet.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Dear Lisbon - Gallery House har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Dear Lisbon - Gallery House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Beautiful apartment downtown Lisbon

Beautiful apartment downtown Lisbon

Rua do Poço dos Negros 68º 1º, Misericordia, 1200-109 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.1 km
ca. 86 €


Beautiful apartment Downtown Lisbon ligger i hjärtat av Lissabon, 10 minuters promenad från Ribeira-marknaden. Här finns en gemensam lounge och gratis WiFi. Detta boende har även ett kök och en bankomat. Denna lägenhet har 3 sovrum och ett badrum med dusch.

Lägenheten har en matplats och ett kök som kan utrustas med mikrovågsugn, kylskåp och ugn. Andra populära faciliteter och tjänster inkluderar flygplatstransfer dygnet runt och ett särskilt rökområde.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Beautiful apartment downtown Lisbon har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Beautiful apartment downtown Lisbon anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Casa Boma Lisboa - Typical and Spacious Apartment - Lapa II

Casa Boma Lisboa - Typical and Spacious Apartment - Lapa II

59 Rua da Bela Vista à Lapa 2 Andar, Estrela, 1200-750 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.8 km
ca. 86 €


Apartment Casa Boma Lisboa ligger i hjärtat av Lissabon, 5 minuters promenad från Ribeira-marknaden. Detta boende har även en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Boendet ligger 24 km från Senhora do Monte och 23 km från St George's Castle.

Denna lägenhet har 2 sovrum och ett badrum med dusch och badkar. Den ligger 10 minuters promenad från olika områden, till exempel Rossio-torget och nationalteatern Dona Maria II. Detta boende har även gratis sänglinne och handdukar.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Casa Boma Lisboa - Typical and Spacious Apartment - Lapa II har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Casa Boma Lisboa - Typical and Spacious Apartment - Lapa II anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Casa do Mercado Lisboa

Casa do Mercado Lisboa

Calç Salvador Correia de Sá, 1 , Misericordia, 1200-397 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.0 km
ca. 86 €


Casa do Mercado Lisboa ligger 13 km från Commerce Square och erbjuder luftkonditionerade boenden med gratis WiFi och platt-TV. Du kan också njuta av en kontinental frukost. Detta boende har även ett eget badrum med hårtork och gratis toalettartiklar.

Hotellet ligger 21 km från torget Rossio och nationalteatern Dona Maria II. Några av de populära tjänster och bekvämligheter som det här boendet erbjuder är gratis WiFi, flygplatstransfer dygnet runt och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Casa do Mercado Lisboa har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Casa do Mercado Lisboa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Casa Boma Lisboa - Spacious and Contemporary Apartment - Campo II

Casa Boma Lisboa - Spacious and Contemporary Apartment - Campo II

19 Rua Sampaio Bruno 1 andar esquerdo, Campo de Ourique, 1350-149 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.6 km
ca. 87 €


Apartment Casa Boma Lisboa ligger i hjärtat av Lissabon och erbjuder rymliga och moderna rum. Det ligger 10 minuters promenad från Senhora do Monte och 24 km från Ribeira-marknaden. Det här boendet har också en 24-timmarsreception.

Denna lägenhet ligger 34 km från St George's Castle och 1,15 km från Commerce Square och har ett kök och ett vardagsrum med TV. Sängkläder och handdukar tillhandahålls också i detta boende.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Casa Boma Lisboa - Spacious and Contemporary Apartment - Campo II har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Casa Boma Lisboa - Spacious and Contemporary Apartment - Campo II anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Residencial Florescente

Residencial Florescente

Rua Portas De Santo Antão 99, Santa Maria Maior, 1150-266 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.3 km
ca. 87 €


Residencial Florescente har en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi. Alla rum har ett eget badrum och satellit-TV. Du kan också njuta av en frukostbuffé som serveras i restaurangen. Restaurangen serverar lokala rätter till middag och lunch.

Residencial har olika faciliteter, till exempel en presentbutik, en restaurang och ett affärscenter. Hotellet ligger också nära Lissabons barer, restauranger och butiker. Några av de andra populära tjänster och bekvämligheter som det här boendet erbjuder är gratis WiFi, flygplatstransfer dygnet runt och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Residencial Florescente har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Residencial Florescente anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Comtesse Lisbonne Apartments

Comtesse Lisbonne Apartments

Rua da Condessa 22-30, Santa Maria Maior, 1200-120 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.2 km
ca. 88 €


Apartments Comtesse Lisbonne ligger i Lissabon och erbjuder luftkonditionerade rum med kök och eget badrum. Andra faciliteter inkluderar en kaffemaskin och en elektrisk tekanna. Närliggande sevärdheter som St George's Castle och Commerce Square ligger cirka 18 km bort.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Comtesse Lisbonne Apartments har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Comtesse Lisbonne Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The Star of Olival City Retreat

The Star of Olival City Retreat

116 Rua do Olival, Estrela, 1200-616 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.3 km
ca. 88 €


The Star of Olival City Retreat ligger i stadsdelen Estrela i Lissabon och erbjuder gratis WiFi och en tvättmaskin. Lägenheten har en platt-TV och ligger cirka 23 km från nationalteatern Dona Maria II och torget Rossio. Några av de andra populära tjänster och bekvämligheter som detta boende erbjuder är gratis WiFi och flygplatstransfer dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • The Star of Olival City Retreat har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • The Star of Olival City Retreat anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The Rose of Bairro Alto

The Rose of Bairro Alto

Rua da Rosa 108, Misericordia, 1200-190 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.5 km
ca. 88 €


Apartment The Rose of Bairro Alto ligger cirka 5 km från torget Rossio och erbjuder gratis WiFi och conciergetjänster. Här finns en matplats och en platt-TV. Denna lägenhet har även ett kök och en terrass med utsikt över staden.

Denna lägenhet har även en sittgrupp, en tvättmaskin och ett badrum med dusch. Andra populära faciliteter är gratis WiFi, flygplatstransfer dygnet runt och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 88 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • The Rose of Bairro Alto har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • The Rose of Bairro Alto anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Eurostars Lisboa Parque

Eurostars Lisboa Parque

Largo Andaluz 13B, Arroios, 1050-121 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.8 km
ca. 90 €


Hotel Eurostars Lisboa Parque ligger i hjärtat av Lissabon och har ett gym och ett välutrustat kök. Rummen har stora sängar och olika funktioner som kabel-tv-kanaler och ett skrivbord. För affärsresenärer erbjuder hotellet även två mötesrum.

Hotellets fitnesscenter ligger också i närheten av anläggningen. Eurostars Lisboa Parque ligger i Baixa-distriktet, 7 minuters promenad från tunnelbanestationen Pombal. Från stationen kan gästerna nå det centrala Rossio-torget och Baixa-distriktet.

Hotellet har också en 24-timmarsreception och gratis parkering. Några av de andra populära tjänster och bekvämligheter som det här boendet erbjuder är gratis WiFi och flygplatstransfer dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Eurostars Lisboa Parque har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Eurostars Lisboa Parque anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Lisbon Five Stars Apartments Bica

Lisbon Five Stars Apartments Bica

Rua de São Paulo, Misericordia, 1200-430 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.8 km
ca. 90 €


Five Stars Apartments Bica ligger i hjärtat av Lissabon, 10 minuters promenad från Chiado och Cais do Sodré. Alla dessa boenden har ett vardagsrum med en platt-TV. Gästerna kan också njuta av de olika tjänster och faciliteter som erbjuds av hotellet.

Det här boendet har även ett eget badrum och en platt-TV. Gästerna kan också prova på att laga portugisisk mat i hotellets kök. Andra närliggande inrättningar, såsom kaféer och restauranger, ligger också inom 5 minuters promenad.

Det här området ligger nära Ribeira-marknaden och är fyllt av olika restauranger och stånd. Santa Catarina Belvedere ligger bara 5 minuters promenad bort och erbjuder fantastisk utsikt över staden. Bairro Alto, å andra sidan, ligger på 10 minuters promenadavstånd. Detta nattlivskvarter har många butiker och restauranger.

Den närmaste flygplatsen ligger 6,13 km från hotellet. Five Stars Apartments Bica ligger också inom 5 minuters promenad från Commerce Square och Rossio. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi och flygplatstransfer dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Lisbon Five Stars Apartments Bica har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Lisbon Five Stars Apartments Bica anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Casas de São Bento

Casas de São Bento

Rua Correia Garção, 3, Misericordia, 1200-640 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.3 km
ca. 91 €


Hotel Casas de Sao Bento ligger i hjärtat av Lissabon, 10 minuters promenad från Bairro Alto och 10 km från Chiado. Detta boende har även luftkonditionerade rum. Personalen kan ordna flygplatstransport.

Rummen på hotellet har gratis wi-fi och eget badrum. Gäster som bor på boendet kommer också att kunna utnyttja hotellets matplats och kök. Andra närliggande områden, såsom Liberty Avenue och Rossio, ligger 0,11 km från hotellet.

Den närmaste flygplatsen är belägen 4,5 km från hotellet. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, flygplatstransfer dygnet runt och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Casas de São Bento har fått 9.5 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Casas de São Bento anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Stay In Alfama

Stay In Alfama

Travessa do Meio nº 3, 1º Dto, Lisbon, Portugal, Sao Vicente, 1100-344 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.3 km
ca. 91 €


Den här lägenheten ligger 15 minuters promenad från St George's Castle och erbjuder gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Denna lägenhet med ett sovrum har ett badrum och en sittgrupp. Den har även ett kök med mikrovågsugn, ugn och kylskåp.

Om du planerar att besöka området, till exempel vandring, dykning och vindsurfing, ligger det här boendet bara 17 minuters promenad bort. Commerce Square ligger också cirka en mil bort. Lägenhetens andra populära faciliteter inkluderar en 24-timmarsreception och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Stay In Alfama har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Stay In Alfama anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
TURIM Marques Hotel

TURIM Marques Hotel

Rua Mouzinho da Silveira 26, Santo Antonio, 1250-167 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.4 km
ca. 93 €


Rummen på Hotel Turim Marques är rymliga och utrustade med platt-TV och satellitkanaler. Gäster som bor på det här boendet kommer också att kunna njuta av gratis toalettartiklar och en hårtork. Den närmaste flygplatsen ligger 68 km bort. Amoreiras ligger 10 km bort.

Den närmaste flygplatsen är belägen 3,11 km från hotellet. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, flygplatstransfer dygnet runt och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 93 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • TURIM Marques Hotel har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • TURIM Marques Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Charming Apartment in Private Condominium at Graça

Charming Apartment in Private Condominium at Graça

Rua da Penha de França 138, 20, 1º Esq., Penha de Franca, 1170-307 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.4 km
ca. 94 €


Detta boende ligger i en privat bostadsrätt i stadsdelen Penha De Franca i Lissabon och har gratis WiFi. Här finns även en tvättmaskin och en matplats. Denna lägenhet har 2 separata sovrum och ett kök med diskmaskin och matplats. I vardagsrummet finns en platt-TV.

Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, flygplatstransfer dygnet runt och rökfria rum. Lägenheten ligger inom 5 minuters promenad från Rossio-torget, Sankt Georgs slott och Dona Maria II nationalteatern.


  • En natt kostar omkring 94 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Charming Apartment in Private Condominium at Graça har fått 9.6 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • Charming Apartment in Private Condominium at Graça anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Heart of Lisbon- Comfort and Style

Heart of Lisbon- Comfort and Style

42 Rua Artilharia 1, Santo Antonio, 1250-096 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.8 km
ca. 95 €


Lägenheten Heart of Lisbon ligger 0,7 minuters promenad från Liberty Avenue. Den har ett vardagsrum och satellit-TV. Denna lägenhet har även ett kök och en matplats. Dona Maria II nationalteatern och Rossio-torget ligger inom några kilometer från boendet. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, flygplatstransfer dygnet runt och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Heart of Lisbon- Comfort and Style har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Heart of Lisbon- Comfort and Style anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
HF Fenix Urban

HF Fenix Urban

Avenida Antonio Augusto De Aguiar,14, Avenidas Novas, 1050-016 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.9 km
ca. 95 €


Hotellets restaurang, som är känd som Parque Restaurant, serverar internationella rätter. Gästerna kan också njuta av en drink i hotellets lounge, som också har en minibar. Rummen på hotellet har även gratis Wi-Fi. Personalen på hotellet är också dedikerad till att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

Parque Eduardo VII ligger några minuters promenad från HF Fénix Urban och är ett måste för lokalbefolkningen att besöka. Stadens historiska centrum och Avenida de Liberdade ligger också en kort bilresa bort. Gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och restaurang är några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • HF Fenix Urban har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • HF Fenix Urban anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Dear Lisbon - Charming House

Dear Lisbon - Charming House

Rua de Marcos Marreiros, 13, Misericordia, 1200-254 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.0 km
ca. 95 €


Det charmiga Bed and Breakfast, känt som Charming House, ligger i Lissabon, några minuters promenad från Ribeira-marknaden och några kilometer från Rossio, och erbjuder gratis WiFi samt en mängd olika tjänster och faciliteter. Detta boende har även en bar och en gemensam lounge.

Vissa av rummen på hotellet har en balkong eller en sittgrupp. Personalen på hotellet är dedikerad till att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Anläggningen har även en trädgård och en pool. Populära sevärdheter inom 5 minuters promenad från hotellet är Dona Maria II National Theater och Commerce Square.

Hotellet ligger nära transportknutpunkten Cais do Sodré, bara några minuters promenad från Ribeira-marknaden och Rossio. Några av hotellets populära tjänster och faciliteter är flygplatstransfer dygnet runt, gratis parkering och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Dear Lisbon - Charming House har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Dear Lisbon - Charming House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Augusta Boutique House

Augusta Boutique House

Rua Augusta 275, Santa Maria Maior, 1100-052 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
804.5 km
ca. 95 €


Augusta Boutique House har en mängd olika rum som är fullt utrustade med platt-TV, skrivbord och eget badrum. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi i alla utrymmen. Frukost serveras på rummet beroende på deras val.

På hotellets översta våning finns ett bibliotek och en terrass, som ger gästerna en fantastisk utsikt över staden. Det här boendet ligger nära Chiado och Alfama, och ligger också bara några minuters promenad från olika områden. Några av höjdpunkterna i detta område är So Jorge-slottet och Dona Maria II nationalteatern.

En av de närmaste tunnelbanestationerna ligger i Rossio, som bara ligger en minut från hotellet och Lissabons internationella flygplats. Några av hotellets andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, flygplatstransfer och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 804.5 kilometer till centrum.
  • Augusta Boutique House har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Augusta Boutique House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Lisbon Five Stars Apartments Combro 77

Lisbon Five Stars Apartments Combro 77

Beco do Carrasco, Apartamentos 1A e 2D , Misericordia, 1200-096 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.1 km
ca. 84 €


Det 5-stjärniga Apartments Lisbon Five Stars Combro 77 ligger nära Bairro Alto, bara några steg från områdets olika attraktioner. Santa Catarina Belvedere ligger 2 400 meter bort. Chiado ligger också 6 minuters promenad bort.

Detta boende ligger i hjärtat av Lissabon och erbjuder moderna studior och lägenheter med gratis WiFi och platt-TV. Varje lägenhet har även ett kök med diskmaskin, mikrovågsugn och kaffemaskin. Varje badrum har ett eget badkar eller en egen dusch.

Gästerna kan laga sina egna måltider i hotellets fullt utrustade kök. Anläggningens läge ger enkel tillgång till olika områden, inklusive Rossio och Cais do Sodré. Den närmaste flygplatsen är belägen 90 km bort.


  • En natt kostar omkring 84 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Lisbon Five Stars Apartments Combro 77 har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Lisbon Five Stars Apartments Combro 77 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Janelas Verdes - Peaceful Views

Janelas Verdes - Peaceful Views

242 Rua do Olival, Estrela, 1200-642 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.6 km
ca. 85 €


Lägenheten Janelas Verdes ligger i stadsdelen Estrela i Lissabon och erbjuder en balkong och gratis WiFi. Den har ett kök och ett badrum med ett separat sovrum. Denna lägenhet har även ett vardagsrum och en matplats.

Lägenheten ligger 26 km från torget Rossio och nationalteatern Dona Maria II ligger på ett avstånd av cirka 26 km . Några av de andra populära faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är gratis parkering och flygplatstransfer dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Janelas Verdes - Peaceful Views har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Janelas Verdes - Peaceful Views anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Lisbon Serviced Apartments - Madalena

Lisbon Serviced Apartments - Madalena

Rua da Madalena, nº 36, Santa Maria Maior, 1149-032 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.6 km
ca. 85 €


Madalena är en lägenhet med särskild service som ligger i Ribeira-marknaden, George's Castle och Rossio-torget. Gästerna kan njuta av gratis WiFi i hela lägenheten. Alla boenden har luftkonditionering och en platt-TV. Gästerna kan också använda ett eget badrum med dusch.

Vissa av lägenheterna har en matplats eller en sittgrupp. Det närmaste offentliga området är Dona Maria II nationalteatern, som ligger bara 20 minuters promenad bort. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis parkering, hiss och daglig hushållning.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Lisbon Serviced Apartments - Madalena har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Lisbon Serviced Apartments - Madalena anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Casas da Baixa - Lighthouse Apartments

Casas da Baixa - Lighthouse Apartments

Rua da Padaria 9, Santa Maria Maior, 1100-388 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.6 km
ca. 86 €


Lighthouse Apartments ligger i stadsdelen Baixa, och det är bara 3 100 meter från Rossio. Alla dess lägenheter har en platt-TV och satellitkanaler. Gästerna kan också använda anläggningens kaffebryggare och brödrost.

Alla enheter har ett eget badrum och gratis toalettartiklar. Sängkläder tillhandahålls också. Den närmaste flygplatsen ligger 68 km bort. Lägenheten ligger nära Lighthouse Apartments och Chiado. Gäster kan också njuta av kontinental frukost på boendet.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Casas da Baixa - Lighthouse Apartments har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Casas da Baixa - Lighthouse Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Zenit Lisboa

Zenit Lisboa

Avenida 5 De Outubro 11, Avenidas Novas, 1050-047 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.3 km
ca. 86 €


Zenit Lisboa ligger i Baixa och erbjuder direkt tillgång till området genom tunnelbanestationen Saldana. Hotellet har även ett välutrustat gym och gratis Wi-Fi. Alla rum har en platt-TV och ett skrivbord. Anläggningens restaurang, Marqus de Pombal, serverar internationella rätter.

Hotellets lobbybar på plats serverar lokala spritdrycker och portugisiska viner till sent på kvällen. Några av de närliggande sevärdheterna är Calouste Gulbenkian-museet och Parque Eduardo VII. Zenit Lisboa ligger 10 minuters promenad från Parque Eduardo VII.

Hotellets olika bekvämligheter inkluderar gratis parkering, flygplatstransfer dygnet runt och fitnesscenter. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som erbjuds är kaffebryggare och gratis WiFi i alla rum.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Zenit Lisboa har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Zenit Lisboa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
VIP Executive Picoas Hotel

VIP Executive Picoas Hotel

Rua Filipe Folque nº12, Avenidas Novas, 1069-191 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.3 km
ca. 96 €


VIP Executive Picoas Hotel ligger 11 km från Senhora do Monte och erbjuder rumsservice dygnet runt och olika tjänster. Detta boende har även ett businesscenter och gratis WiFi i alla dess olika utrymmen.

VIP Executive Picoas Hotel har luftkonditionerade rum som har ett skrivbord, ett värdeskåp, en elektrisk tekanna och en platt-TV. Gästerna kan också njuta av en frukostbuffé varje dag. Alla hotellets rum har gratis handdukar och lakan.

Hotellet ligger 1,13 km från Rossio-torget, och Dona Maria II nationalteatern ligger på ett avstånd av cirka 1,13 km. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis parkering, hiss och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • VIP Executive Picoas Hotel har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • VIP Executive Picoas Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Pestana Lisboa Vintage City Center Suites

Pestana Lisboa Vintage City Center Suites

Rua Braamcamp 7, Santo Antonio, 1250-048 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.4 km
ca. 97 €


Pestana Lisboa ligger ett par kilometer från torget Rossio och erbjuder utsikt över staden och gratis WiFi. Detta hotell har även en restaurang och en 24-timmarsreception. Gästerna kan också utnyttja hotellets olika tjänster och faciliteter, till exempel gratis parkering och hiss. Alla dess luftkonditionerade boenden har ett skrivbord, ett värdeskåp, en elektrisk tekanna och en platt-TV.

Vissa rum på Pestana Lisboa Vintage City Suites har mikrovågsugn, kylskåp och spishäll. Kontinental frukost finns också tillgänglig på detta boende varje morgon. Andra närliggande sevärdheter, såsom Dona Maria II nationalteatern, ligger 21 km bort.


  • En natt kostar omkring 97 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Pestana Lisboa Vintage City Center Suites har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Pestana Lisboa Vintage City Center Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Casas na Portuguesa - Bica Chiado

Casas na Portuguesa - Bica Chiado

15 Travessa da Portuguesa, Misericordia, 1200-056 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.8 km
ca. 100 €


Lägenheterna på Casas na Portuguesa ligger i Bica Chiado och har ett kök, en matplats och en sittgrupp med soffa. De har även ett eget badrum med dusch och gratis toalettartiklar. De mest populära funktionerna på detta boende är gratis WiFi, daglig hushållning och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Casas na Portuguesa - Bica Chiado har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Casas na Portuguesa - Bica Chiado anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
TURIM Saldanha Hotel

TURIM Saldanha Hotel

Rua Pedro Nunes 16, Avenidas Novas, 1050-107 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.3 km
ca. 100 €


Hotel Turim Saldanha ligger nära områdena Saldanha och Eduardo VII-parken, 5 minuters promenad från tunnelbanestationerna Saldanha och Principe. Alla dess boenden har en platt-TV och ett eget badrum. Gästerna kan också använda hotellets gratis toalettartiklar och hårtork.

Hotellets restaurang serverar portugisiska rätter, och gästerna kan också njuta av japansk mat på Tsubaki Restaurante. Stadens Liberty Avenue ligger några hundra meter bort. Tu Rim Saldanha Hotel ligger 15 minuters bilresa från både Chiado och Rossio.

Boendet ligger 2,8 km från slottet So Jorge och har gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Andra närliggande sevärdheter, såsom Portela flygplats, ligger bara 72 km bort.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • TURIM Saldanha Hotel har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • TURIM Saldanha Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Dream Chiado Apartments

Dream Chiado Apartments

Rua Nova do Almada 64, 2Dto, Santa Maria Maior, 1100-548 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.5 km
ca. 100 €


Lägenheterna på Dream Chiado ligger i Chiado och har trägolv samt kök och matplats. De har även ett eget badrum med hårtork och dusch. Andra funktioner inkluderar en kaffemaskin och en elektrisk tekanna.

Lägenheten har ett idealiskt läge nära stadens olika sevärdheter, till exempel handelstorget, nationalteatern Dona Maria II och Ribeira-marknaden. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är gratis parkering, hiss och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Dream Chiado Apartments har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Dream Chiado Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Lis Apartments

Lis Apartments

Travessa Cruz do Desterro 19-21, Arroios, 1150-241 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.8 km
ca. 100 €


Lägenheterna på Lis Apartments är utrustade med kök och mikrovågsugn. De har även en matplats och en sittgrupp med soffa. Du kan njuta av en kontinental frukost varje dag. Varje lägenhet har ett eget badrum med dusch och gratis toalettartiklar.

Närliggande sevärdheter, såsom Dona Maria II nationalteatern och Miradouro da Senhora do Monte, ligger bara 20 minuters promenad från Lis Apartments. Gratis wi-fi, 24-timmarsreception och tvättmöjligheter är också några av hotellets andra funktioner.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Lis Apartments har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Lis Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Cosmopolis

Cosmopolis

Avenida Elias Garcia, 76 piso 5, Avenidas Novas, 1050-053 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.9 km
ca. 100 €


Apartment Cosmopolis ligger 3 km från Miradouro da Senhora do Monte och erbjuder gratis WiFi och luftkonditionering. Det ligger också nära Luz fotbollsstadion och Ribeira-marknaden. Denna lägenhet har även ett kök och en balkong. Gäster som bor i detta boende kan också njuta av gratis Wi-Fi i hela området.

Lägenheten ligger cirka 2,8 km från torget Rossio och nationalteatern Dona Maria II. Andra populära faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, tvättmöjligheter och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Cosmopolis har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Cosmopolis anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Renovated Apart with Private Courtyard, By TimeCooler

Renovated Apart with Private Courtyard, By TimeCooler

6 Rua Cidade de Manchester, Arroios, 1170-100 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.8 km
ca. 100 €


By TimeCooler ligger 19 km från Miradouro da Senhora do Monte och 19 km från nationalteatern Dona Maria II, och erbjuder renoverade lägenheter med egen innergård. Gäster som bor på detta boende kan njuta av gratis WiFi och en privat matplats.

Denna lägenhet ligger cirka 5 km från Commerce Square och 66 km från Luz fotbollsstadion och har ett kök och ett vardagsrum med platt-TV. Den har också två separata sovrum och två badrum. Andra närliggande sevärdheter, såsom St George's Castle och Ribeira Market, ligger bara 3 km bort.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Renovated Apart with Private Courtyard, By TimeCooler har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Renovated Apart with Private Courtyard, By TimeCooler anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Little Alfama Town

Little Alfama Town

Rua do Salvador nr 7 - 1 Esq, Sao Vicente, 1100-463 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.8 km
ca. 40 €


George's Castle ligger i Little Alfama Town och erbjuder gratis WiFi och en tvättmaskin. Det ligger bara 19 minuters promenad från Ribeira Market och Commerce Square. Denna lägenhet har även ett kök och ett vardagsrum. Den har ett sovrum och ett badrum.

Sängkläder och handdukar finns också tillgängliga i detta boende. Lägenhetens läge är idealiskt för dem som besöker stadens olika sevärdheter, till exempel Miradouro da Senhora do Monte och Dona Maria II National Theater. Andra populära faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, tvättmöjligheter och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 40 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Little Alfama Town har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Little Alfama Town anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Lisbon City Apartments & Suites by City Hotels

Lisbon City Apartments & Suites by City Hotels

Av. Almirante Reis 43, Arroios, 1150-010 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.1 km
ca. 52 €


City Hotels Lisbon City Apartments and Suites har ett idealiskt läge nära tunnelbanestationerna Anjos och Intendente. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av alla faciliteter och boenden som erbjuds, till exempel gratis WiFi, kassaskåp och platt-TV.

Dessa boenden har även ett vardagsrum och ett kök. Gästerna kan laga sina egna måltider i det fullt utrustade köket. Flera lokala restauranger och konditorier ligger bara 5 minuters promenad bort.

Bairro Alto ligger nära tunnelbanan och Lissabons ikoniska So Jorge-slottet, och Bairro Alto ligger på 13 minuters bilresa. Detta boende har även gratis WiFi och en restaurang. Lisbon City Suites by City Hotels ligger 55 km från den internationella flygplatsen Portela. Några av hotellets populära bekvämligheter är gratis parkering, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 52 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Lisbon City Apartments & Suites by City Hotels har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Lisbon City Apartments & Suites by City Hotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Estrela de Arganil - Luis Simões & Conceição, Lda

Estrela de Arganil - Luis Simões & Conceição, Lda

Av Almirante Reis, 88 - 1º, Arroios, 1150-021 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.8 km
ca. 55 €


Hotellets 24-timmarsreception erbjuder biluthyrning. Alla rum på detta pensionat är utrustade med en platt-TV och ett skrivbord. Det finns även privata badrum med hårtork.

Hotellets 24-timmarsreception och varuautomater är också tillgängliga. Estrela de Arganil ligger mindre än 3 km från Estrela de Arganil, och slottet So Jorge ligger 5 minuters promenad bort. Andra närliggande sevärdheter som Coliseu dos Recreios och Luis Simes & Co ligger också inom 20 minuters promenad. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och daglig hushållning.


  • En natt kostar omkring 55 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Estrela de Arganil - Luis Simões & Conceição, Lda har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Estrela de Arganil - Luis Simões & Conceição, Lda anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Atalaia Place - Bairro Alto, Lisbon City Center

Atalaia Place - Bairro Alto, Lisbon City Center

221 Rua da Atalaia, Misericordia, 1200-040 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.5 km
ca. 55 €


Atalaia Place - Bairro Alto ligger i centrala Lissabon och erbjuder boende med kök och vardagsrum. Boendet ligger 18 km från Rossio och nära nationalteatern Dona Maria II. Denna lägenhet har en platt-TV och ett badrum med dusch.


  • En natt kostar omkring 55 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Atalaia Place - Bairro Alto, Lisbon City Center har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Atalaia Place - Bairro Alto, Lisbon City Center anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Charming Apartment II Historical Center

Charming Apartment II Historical Center

Travessa do Alcaide 4B, Misericordia, 1200-013 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.0 km
ca. 55 €


Lägenheten ligger i Lissabon, 5 minuters promenad från Ribeira-marknaden, och har gratis WiFi och ett kök. Den ligger också 1,13 km från St George's Castle. Denna historiska byggnad är från 1800-talet och ligger i en byggnad som för närvarande är bebodd.

Denna lägenhet har en platt-TV och ett badrum med dusch. Den ligger också nära nationalteatern Dona Maria II och Rossio. Det här boendet har en cykeluthyrning i närheten.


  • En natt kostar omkring 55 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Charming Apartment II Historical Center har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Charming Apartment II Historical Center anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa Belmonte

Casa Belmonte

Av. Duque de Loulé, number 95 - floor 5, Santo Antonio, 1050-092 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.6 km
ca. 56 €


Belmonte ligger i hjärtat av Lissabon och erbjuder ljudisolerade rum bara 1 000 meter från torget Marqus do Pombal. Alla rum har gratis WiFi och en platt-TV. Vissa av rummen har även en balkong.

Gäster kan njuta av lokala rätter på en av de många restaurangerna inom en radie av 1 600 meter från boendet. Köpcentren Amoreiras och El Corte Inglés ligger också inom 3 minuters bilresa.

Bairro Alto är idealiskt beläget för resenärer som söker en sen kvällsflykt i Lissabon. Gäster kan njuta av ett brett utbud av lokala restauranger och barer inom 8 minuter. De historiska områdena Chiado och Rossio ligger också inom 4 minuters bilresa.

Några av hotellets andra populära funktioner är gratis parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och daglig hushållning.


  • En natt kostar omkring 56 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Casa Belmonte har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Casa Belmonte anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cativos - Alfama Center District

Cativos - Alfama Center District

Beco dos Cativos n3, 1º esq, Santa Maria Maior, 1100-007 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.0 km
ca. 58 €


Denna lägenhet ligger i Cativos historiska stadsdel och har en terrass och gratis WiFi. Den har även en matplats och ett kök. Detta boende med anor från 1800-talet ligger 0,13 km från Commerce Square. Lägenheter med ett sovrum har ett badrum och en platt-TV.

En biluthyrning finns också tillgänglig vid lägenheten. Några av de sevärdheter som ligger i närheten av boendet är Miradouro da Senhora do Monte, Rossio-torget och Ribeira-marknaden. Gratis WiFi, 24-timmarsreception och rökfria rum är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 58 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Cativos - Alfama Center District har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Cativos - Alfama Center District anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Estudio T34

Estudio T34

Rua das Taipas Nº 34 - RC - E, Santo Antonio, 1250-266 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.6 km
ca. 58 €


Den här lägenheten ligger 3,5 km från Luz fotbollsstadion och har ett kök och en platt-TV. Den har även ett badrum med dusch. Några av de andra populära områdena i närheten av detta boende är Miradouro Da Senhora do Monte, Commerce Square och St George's Castle.


  • En natt kostar omkring 58 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Estudio T34 har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Estudio T34 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Agulheiros - Alfama Center District

Agulheiros - Alfama Center District

Beco dos Agulheiros,10, 1, Sao Vicente, 1100-013 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.8 km
ca. 59 €


Denna lägenhet ligger i Alfama Center District, 10 km från Miradouro da Senhora do Monte. Den har även gratis WiFi och luftkonditionering. Denna byggnad från 1950 ligger 24 km från Ribeira Market.

Den här lägenheten har ett sovrum med ett badrum och en platt-TV. Den har även ett kök och en matplats. Det finns en lekplats. Agulheiros - Alfama Center District ligger inom 5 minuters promenad från nationalteatern Dona Maria II och Handelstorget.


  • En natt kostar omkring 59 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Agulheiros - Alfama Center District har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Agulheiros - Alfama Center District anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Nice View Apartment Bairro Alto

Nice View Apartment Bairro Alto

Travessa do Terreiro a Santa Catarina 23º 3ºandar, Misericordia, 1200-109 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.0 km
ca. 60 €


Bairro Alto är ett boende inom 19 km från Commerce Square och 24 km från Rossio-torget. Det är bekvämt beläget nära Ribeira Market och ligger på 8 minuters promenad från stadens centrum. Denna lägenhet har ett kök, en matplats, en balkong och en TV med kabelkanaler. Sängkläder och handdukar ingår också.

Agulheiros - Alfama Center District ligger inom 5 minuters promenad från nationalteatern Dona Maria II och Commerce Square. Den här byggnaden är från 1950 och ligger 24 km från Ribeira Market. Vandring är också möjligt i närheten.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Nice View Apartment Bairro Alto har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Nice View Apartment Bairro Alto anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
LISBON WINE HOUSE- Rooms & Suites

LISBON WINE HOUSE- Rooms & Suites

45 Rua dos Anjos, Arroios, 1150-040 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.1 km
ca. 60 €


Lisbon Wine House erbjuder en mängd olika boenden, bland annat bed and breakfast och sviter. Dessa boenden har en platt-TV och ett badrum med hårtork. Gratis WiFi och en kontinental frukost är några av hotellets mest populära funktioner. Närliggande sevärdheter, som St George's Castle och Dona Maria II National Theater, ligger också inom 5 minuters promenad.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • LISBON WINE HOUSE- Rooms & Suites har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • LISBON WINE HOUSE- Rooms & Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Estudio T41

Estudio T41

Rua das Taipas nº41- 1º Esq, Santo Antonio, 1250-264 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.6 km
ca. 60 €


Denna lägenhet ligger i en byggnad från 1800-talet, 3,5 km från Luz fotbollsstadion. Den har ett vardagsrum, en matplats och ett kök med olika vitvaror.

Lägenheten har en parkeringsplats och ligger inom 5 minuters promenad från några av stadens mest populära sevärdheter, som St George's Castle och Miradouro da Senhora do Monte. Andra populära faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, luftkonditionering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Estudio T41 har fått 9.4 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Estudio T41 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Jupiter Lisboa Hotel

Jupiter Lisboa Hotel

Avenida da Republica, 46, Avenidas Novas, 1050-195 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.9 km
ca. 96 €


Jupiter Lisboa Hotel ligger i hjärtat av Lissabon och erbjuder en mängd olika boenden som är utformade för att ge ett varmt och välkomnande välkomnande. Gästerna kan njuta av gratis wi-fi och en platt-TV. Varje rum har ett badrum med dusch och gratis toalettartiklar.

Hotellets restaurang på plats, Lisboa Amada, serverar en mängd olika portugisiska och internationella rätter. Du kan också njuta av en mängd olika drycker och snacks i hotellets lobbybar. Under sommarsäsongen har hotellet en bar på taket som serverar drycker och snacks.

Jupiter Lisboa Hotel har en 24-timmarsreception och kan erbjuda olika tjänster, till exempel biluthyrning, bagageförvaring och conciergetjänster. Hotellet har även 3 mötesrum och gratis parkering. Andra faciliteter på detta hotell är ett dygnet runt-öppet fitnesscenter och cykeluthyrning.

Hotellets spa, som kallas Jupiter Lisboa Hotel's BluSpa, har en inomhuspool, ett ångbad och en mängd olika behandlingar. Närliggande sevärdheter som shoppingområdena Chiado och Baixa Pombalina ligger bara 15 minuters promenad bort. Lissabons internationella flygplats ligger också cirka 2,8 km bort.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Jupiter Lisboa Hotel har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Jupiter Lisboa Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Alif Avenidas

Hotel Alif Avenidas

Av. Duque De Ávila 189, Avenidas Novas, 1050-082 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
2.6 km
ca. 96 €


Alif Avenidas erbjuder luftkonditionerade rum med en platt-TV. Här finns också en 24-timmarsreception. Gästerna kan njuta av en mängd olika tjänster, till exempel biluthyrning, bagageförvaring och conciergetjänster. Rummen har trägolv och olika funktioner, till exempel minibar och värdeskåp för laptop.

Alif Avenidas ligger i Lissabons hjärta, mindre än en minut från stadens centrum. Hotellet har även en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som erbjuds på detta hotell är bland annat 24-timmars rumsbetjäning, hiss och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Alif Avenidas har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Alif Avenidas anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Mãe de Água Apartment

Mãe de Água Apartment

Rua da Mãe de Água 15 4B, Santo Antonio, 1250-096 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.8 km
ca. 96 €


Denna lägenhet ligger nära Ribeira-marknaden och Rossio-torget och har en platt-TV och gratis WiFi. Lägenheten ligger också cirka 23 km från Dona Maria II nationalteatern och 24 km från Commerce Square.

Denna lägenhet har 1 sovrum och ett fullt utrustat kök. Den har även ett badrum med hårtork och dusch. Andra närliggande sevärdheter, som St George's Castle och Miradouro da Senhora do Monte, ligger cirka två mil härifrån.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Mãe de Água Apartment har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Mãe de Água Apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
LV Premier AM2

LV Premier AM2

Travessa da Fabrica das Sedas 24, Santo Antonio, 1250-020 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
1.8 km
ca. 96 €


Denna lägenhet ligger 10 km från Ribeira Market och har gratis WiFi och luftkonditionering. Den har även en matplats och ett kök. Boendet ligger 1,11 km från torget Rossio. Denna lägenhet har även en terrass med utsikt över poolen. Gäster som bor i det här boendet kan njuta av en mängd olika tjänster, såsom diskmaskin och elektrisk tekanna.

Lägenheten ligger 1,11 km från nationalteatern Dona Maria II. Commerce Square ligger 34 km bort. Andra närliggande sevärdheter är St George's Castle och Miradouro da Senhora do Monte. Gratis WiFi, 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum och parkering är några av hotellets populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • LV Premier AM2 har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • LV Premier AM2 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
GS Chiado Boutique Studios & Suites

GS Chiado Boutique Studios & Suites

Rua Ivens 49, 3.º Andar, Santa Maria Maior, 1200-226 Lisbon, Portugal

4 / 5 *
0.3 km
ca. 96 €


GS Chiado Boutique Studios and Suites ligger 2 100 meter från torget Rossio och erbjuder gratis WiFi. Gäster kan njuta av en mängd olika tjänster och faciliteter på detta boende. Vissa av lägenheterna har en matplats och en platt-TV. Det finns även ett kök och en mikrovågsugn.

Bairro Alto har ett eget badrum med dusch. Det ligger nästan 4 800 meter från GS Chiado Boutique Studios & Suites. Lissabons flygplats Portela ligger 69 km från boendet. Några av de andra populära faciliteterna som erbjuds av hotellet är 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • GS Chiado Boutique Studios & Suites har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • GS Chiado Boutique Studios & Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The 8 - Downtown Suites

The 8 - Downtown Suites

Rua da Vitoria, 8, Santa Maria Maior, 1100-228 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.3 km
ca. 64 €


  1. owntown Suites ligger i närheten av Sao Jorge-slottet, 10 minuters promenad bort. De moderna rummen på det här boendet har unika inredningsdetaljer, såsom konstverk och portugisisk keramik. Alla luftkonditionerade enheter har ett eget badrum. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi och 24-timmarsreception.

Rummen på Bairro Alto har platt-TV, gratis WiFi, minibar och olika andra faciliteter. Gäster som bor på det här boendet är cirka 3 700 meter från Bairro Alto och kan njuta av en mängd olika restauranger och barer. Personalen på 8 - Downtown Suites kan ordna utflykter och bil- och cykeluthyrning.

  1. owntown Suites ligger nära So Jorge-slottet och inom 5 minuters promenad från tågstationen Rossio. Gäster kan också nå Bairro Alto från hotellet. Chiado ligger 5 minuters promenad bort, medan nattlivet i Bairro Alto ligger 8 minuters promenad bort.

  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • The 8 - Downtown Suites har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • The 8 - Downtown Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
RA PARAISO

RA PARAISO

Rua do Paraíso nr.15 - 3º, Sao Vicente, 1100-396 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.3 km
ca. 64 €


RA Paraiso ligger i hjärtat av George's Castle och erbjuder en mängd olika boenden, bland annat en bar, ett gemensamt kök och en gemensam lounge. Gästerna kan njuta av gratis WiFi i hela anläggningen. Bed and breakfast erbjuder även en kontinental frukost samt ett eget badrum med hårtork och dusch. Några av de andra populära områdena inom 5 minuters promenad från hotellet är Commerce Square och Miradouro da Senhora do Monte.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • RA PARAISO har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • RA PARAISO anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Lisbon Calling Rooms & Studio

Lisbon Calling Rooms & Studio

Rua da Fé, nº23, 2º Andar, Santo Antonio, 1150-149 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.8 km
ca. 64 €


Rummen på pensionatet har privata badrum. Studio Loft på övervåningen har ett rymligt rum med en stor dusch och ett kök. Gratis wi-fi finns också tillgängligt i hela boendet. Rummen har privata badrum.

Hotel Lisbon Calling ligger nära Chiado-torget och tågstationen Rossio och erbjuder boende med gratis WiFi och bagageförvaring. Andra populära faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, daglig hushållning och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Lisbon Calling Rooms & Studio har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Lisbon Calling Rooms & Studio anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Principe Lisboa

Hotel Principe Lisboa

Av. Duque de Avila 201, Avenidas Novas, 1050-082 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
2.6 km
ca. 65 €


Principe Lisboa ligger i centrum av tunnelbanestationen So Sebastio och erbjuder gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Hotellets kontinentala frukost serveras dagligen. Gästerna kan också njuta av kontinental frukost på hotellets restaurang. De moderna rummen på Hotel Prncipe har platt-TV med satellitkanaler.

Rummen på Prncipe Lisboa har gratis WiFi och eget badrum. Det här boendet ligger i ett bekvämt område nära stadens centrum och ligger 15 minuter från tunnelbanan. Gäster kan också nå Park Edward VII med bil eller kollektivtrafik.

Hotellet har också en mängd faciliteter och tjänster, till exempel en 24-timmarsreception och tvättservice. Några av de andra populära funktionerna är gratis WiFi, 24-timmarsreception och rumsbetjäning.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Principe Lisboa har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Principe Lisboa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Luena

Hotel Luena

Rua Pascoal de Melo 9, Arroios, 1000-230 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.9 km
ca. 66 €


Den dagliga frukostbuffén erbjuds på Hotel Luena. Alla hotellets rum har luftkonditionering, platt-TV och gratis WiFi. Varje badrum har ett badkar och en hårtork. Du kan också koppla av i hotellets gemensamma lounge.

Hotel Luena ligger i hjärtat av Pombal-torget, inom 20 minuters promenad från trädgårdarna i Eduardo VII-parken och butikerna på Avenida da Liberdade. Lissabons historiska stadsdel ligger också inom 25 minuters promenad från hotellet.

Hotellets olika faciliteter och tjänster inkluderar 24-timmarsreception, tvättservice och rumsbetjäning. Några av de andra populära funktionerna är gratis WiFi och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Luena har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Luena anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apartamento Bairro Alto

Apartamento Bairro Alto

Travessa do Terreiro a Santa Catarina nº23 2º, Misericordia, 1200-109 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.0 km
ca. 66 €


Apartamento Bairro-Alto ligger i hjärtat av stadsdelen Misericordia, 5 minuters promenad från Ribeira-marknaden och nära restauranger, och har en balkong och gratis WiFi. Denna lägenhet har även ett kök och en platt-TV.

Lägenheten ligger 19 km från handelstorget och 24 km från torget Rossio. Gästerna kan också utforska området genom att vandra. Hotellet har en flygplatstransfer dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Apartamento Bairro Alto har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Apartamento Bairro Alto anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa do Meio

Casa do Meio

Rua dos Mastros 22 - 3º andar, Misericordia, 1200-264 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.3 km
ca. 66 €


Den här lägenheten ligger i stadsdelen Misericordia och har ett kök och gratis WiFi. Den ligger 1,11 km från nationalteatern Dona Maria II och 26 km från torget Rossio. Detta boende har även en tvättmaskin och sängkläder. De tre sovrummen har ett badrum och en balkong.

Detta boende ligger i hjärtat av staden, 24 km från St George's Castle och 18 km från Commerce Square. Några av de andra populära funktionerna i den här lägenheten är gratis WiFi och en platt-TV.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Casa do Meio har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Casa do Meio anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ritz & Freud Guest House

Ritz & Freud Guest House

Rua da Paz 1, Misericordia, 1200-319 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.1 km
ca. 66 €


Ritz & Freud Hotel ligger i Lissabon, 15 minuters promenad från Ribeira-marknaden och 23 km från Commerce Square, och erbjuder gratis WiFi i hela lägenheten. Gästerna kan också njuta av hotellets olika tjänster och faciliteter, till exempel en 24-timmarsreception.

De närmaste lokala sevärdheterna, såsom Luz fotbollsstadion och Lissabons oceanarium, ligger bara 7 och 72 km bort. Gäster som bor på pensionatet kan njuta av gratis WiFi och ett eget badrum. Hotellets gäster kan också utnyttja faciliteterna i det närliggande Miradouro da Senhora do Monte och Jeronimos-klostret.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Ritz & Freud Guest House har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ritz & Freud Guest House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ibis Styles Lisboa Centro Marquês de Pombal

Ibis Styles Lisboa Centro Marquês de Pombal

Av.Fontes Pereira de Melo, 5, Avenidas Novas, 1069-114 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.8 km
ca. 68 €


Ibis Styles Lisboa Centro Marqus de Pombal har gratis WiFi och parkering. Hotellet renoverades i december 2018. Alla dess rum har luftkonditionering och eget badrum. Gäster med nedsatt rörlighet är också välkomna att använda hotellets 24-timmarsreception.

Ibis Styles Lisboa Marqus De Pombal ligger i Pombal, 2 minuters promenad från buss- och tunnelbanestationen. Detta hotell har en modern restaurang som serverar internationella och portugisiska rätter. Gästerna kan också njuta av en mängd olika drycker i baren på plats.

Detta boende ligger bara 5 minuters promenad från shoppingcentret El Corte Ingles och 10 minuters promenad från den ikoniska Avenida da Liberdade. Hotellets andra populära funktioner inkluderar gratis WiFi, en restaurang och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Ibis Styles Lisboa Centro Marquês de Pombal har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ibis Styles Lisboa Centro Marquês de Pombal anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Mama Shelter Lisboa

Mama Shelter Lisboa

Rua Vale do Pereiro 19, Santo Antonio, 1250-009 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.4 km
ca. 68 €


Mama Shelter Lisboa ligger 15 km från torget Rossio och erbjuder boende med restaurang och terrass. De närmaste lokala attraktionerna, såsom Luz fotbollsstadion och Commerce Square, ligger bara 1,3 och 2,13 km bort.

Rummen på detta hotell har luftkonditionering och är utrustade med skrivbord, kassaskåp och platt-TV. Gästerna kan också njuta av hotellets frukostbuffé eller kontinentala frukost. Några av de andra populära områdena inom 10 minuters promenad från boendet är St George's Castle och Ribeira Market.

Hotellets mest populära funktioner är bland annat 24-timmarsreception, restaurang och rökfria rum. Gäster med nedsatt rörlighet är också välkomna att använda anläggningens faciliteter.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Mama Shelter Lisboa har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Mama Shelter Lisboa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Exe Saldanha

Exe Saldanha

Avenida Defensores de Chaves 5-9, Arroios, 1000-091 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
2.3 km
ca. 69 €


Hotel Exe Saldanha ligger 6 km från Miradouro da Senhora do Monte och erbjuder gratis WiFi samt en mängd olika tjänster och faciliteter. Gästerna kan också njuta av hotellets gemensamma lounge och privat parkering. Alla rum på detta hotell har luftkonditionering och har ett värdeskåp.

Exe Saldanha ligger 1,15 km från Rossio-torget och 3 km från Commerce-torget och erbjuder boende med kontinental frukost eller frukostbuffé. Gästerna kan också utnyttja hotellets 24-timmarsreception, rumsbetjäning och hiss.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Exe Saldanha har fått 9 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Exe Saldanha anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Typical Bairro Alto Apartment Lisbon

Typical Bairro Alto Apartment Lisbon

Travessa da Queimada Nº50, 1º, Misericordia, 1200-365 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.5 km
ca. 69 €


Den här lägenheten ligger 1,15 km från Rossio-torget och 21 km från Commerce-torget och har ett vardagsrum och utsikt över staden. Den har även ett kök med mikrovågsugn och diskmaskin. Denna luftkonditionerade lägenhet har ett enkelrum och ett badrum.

Den typiska lägenheten Bairro Alto Lisbon Apartment har en biluthyrning. Den ligger bara 1,4 minuters promenad från nationalteatern Dona Maria II och 24 km från St George's Castle. Gratis WiFi, rökfria rum, luftkonditionering och värdeförvaringsskåp är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Typical Bairro Alto Apartment Lisbon har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Typical Bairro Alto Apartment Lisbon anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Grande Pensao Residencial Alcobia

Grande Pensao Residencial Alcobia

Poco Do Borratem 15, Santa Maria Maior, 1100-408 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.2 km
ca. 69 €


Grande Pensao Residencial Alcobia ligger i Jorge Castle och erbjuder cykel- och biluthyrning. Alla dess luftkonditionerade rum har en platt-TV och är utrustade med ett eget badrum.

Grande Residencial Alcobia erbjuder rumsservice dygnet runt och en kontinental frukost varje morgon. Gästerna kan också ordna lokala turer via den dygnetruntöppna receptionen. Hotellet ligger 1 400 meter från tunnelbanestationen Rossio, och Lissabons katedral ligger mindre än en mil bort.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Grande Pensao Residencial Alcobia har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Grande Pensao Residencial Alcobia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Lisbon Heart Santa Marta Apartment

Lisbon Heart Santa Marta Apartment

Travessa das Parreiras no 49 R/C Dto 1150-250 lisboa, Santo Antonio, 1150-250 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.1 km
ca. 69 €


Lisbon Heart Santa Marta Apartment ligger 11 km från nationalteatern Dona Maria II och har en matplats och ett kök med ugn och diskmaskin. Gästerna kan också njuta av anläggningens gratis WiFi och tvättmöjligheter. Andra populära faciliteter är en 24-timmarsreception och gratis sängkläder.


  • En natt kostar omkring 69 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Lisbon Heart Santa Marta Apartment har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Lisbon Heart Santa Marta Apartment anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Rossio Garden Hotel

Rossio Garden Hotel

Rua Jardim do Regedor, 24, Santa Maria Maior, 1150-194 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.2 km
ca. 71 €


Hotel Rossio Garden Hotel har designats av João Rôlo, en portugisisk modedesigner. Alla rum har en platt-TV och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av hotellets gratis privata badrum. Tack vare det här boendets läge kan de lätt nå de olika matställena i Chiado, Alfama och Rossio.

Bairro Alto ligger 12 minuters promenad från hotellet och erbjuder en sommarterrass. Boendet ligger också 15 minuters promenad från São Jorge-slottet. Närmaste kollektivtrafik är tunnelbanestationen Restauradores, som ligger bara 1 minuts promenad bort.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Rossio Garden Hotel har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Rossio Garden Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
O Jardim da Tessa

O Jardim da Tessa

Avenida Almirante Reis, n°46, Arroios, 1150-019 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.3 km
ca. 71 €


Bed and Breakfast O Jardim da Tessa ligger 15 km från den populära Avenida da Liberdade och erbjuder gratis WiFi och en trädgård. Alla boenden har kabel-TV och eget badrum. Enheten har också två typer av rum, som är dubbelrum och ett större rum.

Hotellet erbjuder en gemensam lounge och frukost serveras varje morgon. Gästerna kan också utforska de närliggande områdena, såsom Chiado, som ligger 19 km bort. Det finns många lokala restauranger inom gångavstånd.

Det historiska slottet So Jorge ligger 19 km från Jardim da Tessa och erbjuder gratis WiFi och en trädgård. Hotellet har även en parkeringsplats och rökfria rum. Några av de andra populära faciliteterna på anläggningen är en trädgård och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • O Jardim da Tessa har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • O Jardim da Tessa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
GoodTime Marquês Suites

GoodTime Marquês Suites

Rua Castilho 75, R/C dto, Santo Antonio, 1250-190 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.8 km
ca. 71 €


GoodTime Marqêus Suites ligger cirka 5 km från Jardim da Tessa och 23 km från nationalteatern Dona Maria II. Det ligger också 1,15 km från Ribeira Market och 2,3 km från Commerce Square. Detta boende har ett kök och gratis WiFi i hela huset.

Alla rum på GoodTime Marqêus Suites har ett skrivbord och gratis WiFi. Lägenheterna har även ett eget badrum och är utrustade med luftkonditionering. Närliggande sevärdheter, såsom Luz fotbollsstadion, ligger 3,8 km bort.


  • En natt kostar omkring 71 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • GoodTime Marquês Suites har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • GoodTime Marquês Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
LX SoHo Boutique Hotel by RIDAN Hotels

LX SoHo Boutique Hotel by RIDAN Hotels

Avenida Almirante Reis 62E, Arroios, 1150-020 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.4 km
ca. 72 €


Hotel LX Soho Boutique Hotel ligger nära St George's Castle och 1,13 km från Rossio-torget, nationalteatern Dona Maria II och Ribeira-marknaden. Detta boende har även en 24-timmarsreception och är utrustat med en mängd olika tjänster.

De luftkonditionerade rummen på Hotel Principe do Monte är utrustade med platt-TV och värdeskåp. På RIDAN Hotels Soho Boutique Hotel kan du njuta av en frukostbuffé. Alla rum har ett eget badrum och är utrustade med handdukar och sängkläder.

RIDAN Hotels' LX SoHo Boutique Hotel ligger 55 km från Commerce Square. Lissabons oceanarium ligger 68 km bort. Hotellet har även en 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • LX SoHo Boutique Hotel by RIDAN Hotels har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • LX SoHo Boutique Hotel by RIDAN Hotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Xavier - Alfama Apartment River View

Xavier - Alfama Apartment River View

Beco do Belo N 22 4 Dtr, Santa Maria Maior, 1100-083 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.1 km
ca. 72 €


Alfama Apartment River View ligger 15 km från Commerce Square och har en trädgård och gratis WiFi. Detta boende ligger också nära Miradouro da Senhora do Monte. Du kan njuta av utsikt över floden och trädgården från ditt rum.

En lägenhet i Lissabons stadsdel Alfama har ett vardagsrum, en matplats och ett kök som är utrustat med olika slags utrustning. Den ligger 21 km från Rossio-torget och Dona Maria II nationalteatern. En biluthyrning finns också tillgänglig på det här boendet.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Xavier - Alfama Apartment River View har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Xavier - Alfama Apartment River View anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
FreeLisbonStudio

FreeLisbonStudio

207A Calçada Dos Barbadinhos, Sao Vicente, 1170-048 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.6 km
ca. 72 €


FreeLisbonStudio ligger i Lissabon och erbjuder boende med gratis WiFi och platt-TV. Det ligger 16 minuters promenad från Mira Douro da Senhora do Monte och 24 km från St. George's Castle. Denna lägenhet har även en sittgrupp och ett badrum med hårtork. Detta luftkonditionerade boende har totalt 1 sovrum och 1 badrum.

Lägenheten har även ett kök som är utrustat med mikrovågsugn, kylskåp och ugn. Den ligger 1,15 km från nationalteatern Dona Maria II och 1,13 km från torget Rossio. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på det här boendet är gratis WiFi, husdjursvänligt och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • FreeLisbonStudio har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • FreeLisbonStudio anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Fonte Luminosa

Fonte Luminosa

Alameda D.Afonso Henriques,70-6º Esq., Areeiro, 1000-124 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
2.7 km
ca. 60 €


Det här pensionatet ligger bredvid en tunnelbanestation och nära stora grönområden, och är ett idealiskt val för personer som letar efter en plats att bo på i Lissabon. De luftkonditionerade rummen har trämöbler och en TV. Wi-Fi är också tillgängligt i allmänna utrymmen.

Receptionen på detta boende kan hjälpa gästerna med olika tjänster och faciliteter, såsom biluthyrning, tvätt och bagageförvaring. Boendet ligger i samma byggnad som ett bageri och ligger bara 10 minuters bilresa från Lissabons internationella flygplats.

Hotellet har även en 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som erbjuds av det här boendet är hiss.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Fonte Luminosa har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Fonte Luminosa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casas do Bairro Alto

Casas do Bairro Alto

Different locations in Lisbon - Bairro Alto, Misericordia, 1200-256 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.5 km
ca. 60 €


Det här boendet ligger 200 meter från tunnelbanestationen Baixa Chiado och har två lägenheter med trägolv. De har även tillgång till internet och cd-spelare. Gästerna kan laga sina måltider i köket, som har en mängd olika utrustning. Andra närliggande områden där det här boendet ligger inkluderar restauranger.

Under dagen erbjuder Bairro Alto olika platser att samlas och njuta av drycker. Gäster kan parkera på hotellets parkeringsplats, som ligger 200 meter bort. Den närmaste kollektivtrafiken är spårvagn 28, som ligger 5 minuters promenad bort. Om gästerna är sugna på att shoppa ligger Chiado på 12 minuters promenad bort.

Elevador da Gloria ligger 3 minuters promenad från hotellet och erbjuder utsikt över staden. Lissabons internationella flygplats ligger 19 minuter bort. Andra populära tjänster och faciliteter är parkering, husdjursvänliga, rökfria rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Casas do Bairro Alto har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Casas do Bairro Alto anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa da Marcos de Portugal

Casa da Marcos de Portugal

Rua Marcos de Portugal, nº89 - 2º, Misericordia, 1200-256 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.1 km
ca. 60 €


Apartment Casa da Marcos de Portugal är ett husdjursvänligt boende i Lissabons centrala stadsdel, som ligger inom 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Rato. Denna lägenhet har ett vardagsrum med en tv och en bäddsoffa. Den har även en dvd-spelare och diverse annan utrustning.

Utrustad med ett privat badrum och en hårtork, har detta rum ett kök som kan förbereda olika måltider. Casa da Marcos de Portugal ligger i nöjesdistriktet Bairro Alto och ligger 10 minuters promenad bort.

Chiado, som har många unika butiker och restauranger, ligger 20 minuters promenad bort. Rossio tågstation ligger också 22 minuters promenad bort. Marcos de Portugal Apartment har de mest populära bekvämligheterna, inklusive gratis WiFi och parkering.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Casa da Marcos de Portugal har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Casa da Marcos de Portugal anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa De Baixo

Casa De Baixo

Rua Dos Mastros, 22 - 1º, Misericordia, 1200-263 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.3 km
ca. 60 €


Apartment Casa De Baixo ligger i stadsdelen Baixa Chiado i Lissabon, 5 minuters promenad från Ribeira-marknaden och 1,11 km från nationalteatern Dona Maria II. Detta boende har även en matplats och en balkong med utsikt över staden. Du kan njuta av gratis WiFi och tvättmöjligheter på hela boendet.

Commerce Square ligger 18 km från lägenheten och 20 minuters promenad bort. Å andra sidan ligger Rossio-torget 26 km bort. Några av de andra faciliteter och tjänster som erbjuds av boendet är gratis WiFi, parkering och uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Casa De Baixo har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Casa De Baixo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Travel Park Lisboa

Hotel Travel Park Lisboa

Avenida Almirante Reis 64, Arroios, 1150-020 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.6 km
ca. 63 €


Hotel Travel Park Lisboa har en restaurang och en terrass. Alla de luftkonditionerade rummen har trämöbler och ett eget badrum. Hotellet erbjuder även en mängd olika frukostar och lättare måltider i sin bar.

Under den varma årstiden kan gästerna njuta av en måltid på hotellets rymliga terrass. Andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, biluthyrning och parkering.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Travel Park Lisboa har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Travel Park Lisboa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa em Alfama

Casa em Alfama

Rua de Guilherme Braga 30, Santa Maria Maior, 1100-274 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.0 km
ca. 75 €


Apartment Casa da Alfama ligger i stadsdelen George's Castle i Lissabon, med gratis WiFi, 1 minuts promenad från nationalteatern Dona Maria II. Detta boende har även en tvättmaskin och en sittgrupp. Denna lägenhet har ett separat sovrum och ett badrum med gratis toalettartiklar och hårtork.

Denna lägenhet har en matplats och ett kök som kan utrustas med mikrovågsugn, ugn och kylskåp. Lägenheten ligger också fem minuters promenad från Miradouro da Senhora do Monte och Commerce Square. Andra populära faciliteter och tjänster inkluderar 24-timmarsreception, biluthyrning och parkering.


  • En natt kostar omkring 75 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Casa em Alfama har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är underbar.
  • Casa em Alfama anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Empire Lisbon Hotel

Empire Lisbon Hotel

Avenida Almirante Reis, 130, Arroios, 1150-023 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
2.1 km
ca. 76 €


Hotel Empire Lisbon är ett 4-stjärnigt hotell som ligger inom 10 minuters tunnelbaneresa från Pombal-torget och 15 minuters resa från boutiquerna och de exklusiva butikerna på Avenida da Liberdade. Alla dess luftkonditionerade rum har en platt-TV och ett eget badrum.

Gratis WiFi och en mängd olika tjänster erbjuds i hela Empire Lisbon Hotel. I hotellets frukostrum serveras kontinental frukost varje morgon. Ett brett utbud av restauranger och barer ligger också inom 10 minuters promenad. I hotellets bar serveras drycker och lättare måltider.

Empire Hotel ligger i Lissabons hjärta, 5 minuters promenad från Saldanha, och har en 24-timmarsreception. Andra närliggande områden är Chiado och Rossio. Bairro Alto ligger också 3,1 minuters promenad från hotellet. Lissabons flygplats ligger 2,11 km bort.

Hotellet har också en 24-timmarsreception, hiss och rökfria rum. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och biluthyrning.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Empire Lisbon Hotel har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Empire Lisbon Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Masa Hotel Almirante

Masa Hotel Almirante

Av. Almirante Reis 68, Arroios, 1150-020 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
1.6 km
ca. 76 €


Masa Hotel Almirante har en lounge och en bar, där gästerna kan njuta av alkoholfria drycker och snacks. Alla de luftkonditionerade rummen har platt-TV, och alla har ett eget badrum med hårtork och olika bekvämligheter. Hotellets rum är också inredda på olika sätt, och varje rum har sitt eget unika tema.

Det finns en 24-timmarsreception på Almirante Hotel, som ligger 10 minuters bilresa från Lissabons internationella flygplats. Gästerna kan njuta av olika tjänster och matalternativ i hotellets restaurang, som är öppen för frukost och middag varje morgon.

Hotellets andra populära tjänster och faciliteter inkluderar gratis WiFi, 24-timmarsreception och biluthyrning. Rökfria rum, 24-timmarsreception och bar.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Masa Hotel Almirante har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Masa Hotel Almirante anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hall Chiado

Hall Chiado

Rua do Alecrim, 45, Misericordia, 1200-014 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.8 km
ca. 76 €


Pensionatssalen Chiado ligger bara några hundra meter från färjehamnen, som erbjuder tillgång till South Bank. Alla dess rum har moderna bekvämligheter och är inredda med olika lokala material. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi under hela dagen.

Rummen på Chiado Hall har en mängd olika funktioner, till exempel kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare. Det finns också en mängd olika restauranger och barer inom 5 minuters promenad. Busshållplatsen vid ingången till pensionatet och spårvagnshållplatsen vid hållplats 28 ligger också i närheten.

Den närmaste tågstationen ligger cirka 5 minuter bort. Hotellets faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, parkering och rökfria rum. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis WiFi, daglig hushållning och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hall Chiado har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hall Chiado anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Santa Bica Eat Drink & Sleep

Santa Bica Eat Drink & Sleep

Travessa do Cabral 39, Misericordia, 1200-074 Lisbon, Portugal

3 / 5 *
0.8 km
ca. 76 €


Santa Bica Eat Drink & Sleep ligger i Lissabons historiska centrum, bara några steg från Bica Funicular. Detta boende har luftkonditionerade rum som har gratis toalettartiklar och platt-TV. Rummen är också utrustade med ett eget badrum. Den här byggnaden har tidigare varit ett bageri.

Santa Bica ligger 5 minuters promenad från järnvägsstationen och har en restaurang som serverar traditionella portugisiska rätter. Gästerna kan också njuta av middagar utomhus på hotellets terrass. En annan 5 minuters promenad är Bairro Alto, som har en mängd barer, restauranger och kaféer. Santa Catarina Belvedere ligger också 2 minuters promenad bort.

So Jorge's Castle ligger 1,13 km bort, medan Chiado ligger cirka 1 1 000 meter bort. Hotellet ligger 90 km från Lissabons flygplats Portela. Anläggningen har olika funktioner och tjänster, till exempel gratis WiFi, en restaurang och en bar.


  • En natt kostar omkring 76 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Santa Bica Eat Drink & Sleep har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Santa Bica Eat Drink & Sleep anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.