Prag Från 31€: 101 Topprankade Men Billiga Hotell För Två Personer I Centrum!

Du besöker Prag? Vi har plockat ut de bäst rankade ställena för mindre än 70 € per natt.

Billiga hotell i Prag är perfekta för turister som vill uppleva staden på en budget.

Prag - Tjeckiens huvudstad, landets politiska, kulturella och ekonomiska hjärta och en av de mest populära städerna i Europa - är ett resmål för både historieintresserade, konstälskare, ölintresserade och matintresserade.

När du besöker Prag bör du bo i Gamla stan. Men Gamla stan kan vara väldigt turistigt och dyrt. Det finns dock många billiga hotell i Prag. Tyvärr måste du göra en hel del research och jämförelser för att hitta ett som ger bra valuta för pengarna.

Vi har gjort jobbet åt dig och presenterar dig våra handplockade boenden som inte bara är budgetvänliga, utan också har fått de bästa gästomdömena.

Vår lista över 101 billiga och högst rankade hotell i Prag

Vi letade efter billiga men mycket bra mellanklasshotell i staden och hittade några som inte kommer att spränga din budget.

För 19 av de 101 boendena kunde vi till och med hitta ett pris för ett dubbelrum på mindre än 40 € per natt!

Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
Urban Creme

Urban Creme

Na Poříčí 48, Prague, 110 00, Czech Republic

5 / 5 *
1.1 km
ca. 60 €


Urban Creme Hotel ligger i hjärtat av Prags 1-distrikt och erbjuder ett fitnesscenter och en mängd olika rum. Gästerna kan också dra nytta av hotellets utflyktsdisk för att planera sina aktiviteter. Varje rum har en platt-TV, ett eget badrum och toalettartiklar från White Company.

Urban Creme erbjuder enheter med utsikt över staden, och varje rum har en vattenkokare. En kontinental frukost serveras varje morgon. På detta boende finns även en restaurang som serverar italienska rätter. Personalen i receptionen som är öppen dygnet runt kan hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena. Den närmaste flygplatsen ligger 4,2 mil från boendet.

De mest populära funktionerna på dessa hotell är gratis WiFi, parkering, rökfria rum, fitnesscenter, restaurang och kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Urban Creme har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Urban Creme anläggningar motsvarar kvaliteten hos 5 stjärnor.
Hotel NOIR

Hotel NOIR

Legerova 35, Prague, 120 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.8 km
ca. 35 €


Hotel NOIR ligger 10 minuters promenad från nationalmuseet och Wenceslas-torget. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och en mängd alkoholhaltiga och läskedrycker i lobbyn. Detta boende har även en restaurang och en 24-timmarsreception.

Rummen på Urban Creme Hotel är inredda i svart och vitt och har luftkonditionering och olika funktioner. Badrummen är också utrustade med vita armaturer och grått skifferkakel. Endast 350 meter från I.P. Pavlova-stationen finns det gott om spårvagns- och tunnelbaneförbindelser.

Karlsbron ligger 10 minuters spårvagnsresa bort. Andra faciliteter inkluderar en parkeringsplats och gratis WiFi. Hotellet erbjuder även flygplatstransport på begäran. Andra populära tjänster är en restaurang och en bar.


  • En natt kostar omkring 35 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hotel NOIR har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel NOIR anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Augustus et Otto

Hotel Augustus et Otto

Na Celné 3, Prague, 150 00, Czech Republic

4 / 5 *
2.1 km
ca. 40 €


Hotel Augustus et Otto ligger i en renoverad 1800-talsbyggnad, och det är bara 5 minuters spårvagnsresa från Karlsbron. Tack vare dess läge kan gästerna nå olika områden, såsom Wenceslas-torget och Nationalmuseet.

Urban Creme Hotels rum ligger också nära tunnelbanestationen Andel och shoppingcentret. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och en mängd olika funktioner i sina rymliga boenden. Några av funktionerna är ett värdeskåp, satellit-TV och ett badrum med hårtork.

Gästerna kan också använda en cykel för att utforska området under resan. Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Novy Smichov shoppingcenter och Kampa Island. Några av de populära tjänster som erbjuds av detta boende är gratis WiFi, en restaurang och en parkeringsplats.


  • En natt kostar omkring 40 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Augustus et Otto har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Augustus et Otto anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Golden Prague Rooms

Golden Prague Rooms

4 Elišky Krásnohorské, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.3 km
ca. 41 €


Golden Prague Rooms har ett idealiskt läge i hjärtat av Prags 1-distrikt och ligger bara 5 minuters promenad från Astronomiska klockan och torget i Gamla stan. Här finns även en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Rummen har olika funktioner som luftkonditionering och ett badrum med hårtork.

Familjerum finns också tillgängliga på hotellet. Alla rum har en sittgrupp, satellit-TV, ett värdeskåp och ett badrum med dusch. Rummen på Golden Prague Rooms har även en kaffemaskin. Sängkläder och handdukar finns också i alla rum.

Hotellet ligger 1,2 km från Karlsbron och 1,2 km från Pragborgen. Några av de andra populära faciliteter som erbjuds på detta boende är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 41 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Golden Prague Rooms har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Golden Prague Rooms anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Gorgeous Prague Rooms

Gorgeous Prague Rooms

Kostečná 3, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.2 km
ca. 41 €


Gorgeous Prague Rooms ligger 650 meter från torget i Gamla stan och tusen meter från den astronomiska klockan. Alla rum har en platt-TV och ett eget badrum. Gäster kan också njuta av gratis toalettartiklar och hårtork i sina boenden.

Hotellets biljettservice finns vid dörren, och frukost kan levereras på Cathedral Cafe, som ligger 5 minuters promenad bort. Karlsbron ligger bara ett par kilometer från boendet. Vaclav Havel Prags flygplats ligger 6,8 km från hotellet.

Gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum, husdjursvänligt boende och restaurang är några av de andra populära funktionerna som erbjuds på detta boende.


  • En natt kostar omkring 41 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Gorgeous Prague Rooms har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Gorgeous Prague Rooms anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Royal Prague City Apartments

Royal Prague City Apartments

Petřínská 20, Prague, 15000, Czech Republic

4 / 5 *
1.4 km
ca. 41 €


Royal Prague City Apartments ligger i centrala Prag, mellan parken Petnské Sady och floden Vltava. Här erbjuds moderna boenden med gratis WiFi. Det ligger i en historisk byggnad. Royal Prague City Apartments ligger också på gångavstånd från Pragborgen och Karlsbron.

Alla lägenheter med självhushåll på det här boendet har satellit-TV och har ett kök eller ett välutrustat pentry. Varje lägenhet har också ett eget badrum med badkar eller dusch. Städning tillhandahålls kostnadsfritt varje dag.

Royal Prague City Apartments ligger också nära Petn-tornet och Malostransk-torget. Gäster kan lätt nå dessa områden med hotellets läge. Hotellet erbjuder betald privat parkering och flygplatstransfer.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Gamla stan och Pragborgen. Det finns många restauranger och butiker inom 5 minuters promenad. Gästerna kan också använda spårvagnshållplatsen Ujezd. Flygplatstransfer är dessutom tillgänglig från hotellet.


  • En natt kostar omkring 41 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Royal Prague City Apartments har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Royal Prague City Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Emporio Prague Apartments

Emporio Prague Apartments

Soukenicka 6, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.6 km
ca. 41 €


Apartments Emporio Prague ligger i en nyklassisk herrgård, bara 5 minuters promenad från Pulverporten och torget i Gamla stan. Dessa boenden har fullt möblerade enheter som har högt i tak och stora fönster. Interiören i dessa lägenheter har målats i vitt och grått.

Vissa av lägenheterna på Royal Prague City Apartments har ett vardagsrum med dubbelsäng, ett kök och en matplats. Gästerna kan också utnyttja hotellets gratis wi-fi och flygplatstransfer. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 41 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Emporio Prague Apartments har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Emporio Prague Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Lovely Prague Apartments - Truhlářská

Lovely Prague Apartments - Truhlářská

Truhlářská 23, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.8 km
ca. 41 €


Apartments Prague ligger i Gamla stan, 650 meter från tunnelbanestationen Namesti Republiky. Detta boende är omgivet av butiker, gallerier och restauranger. Lägenheterna renoverades 2015 och har en platt-TV.

Detta boende ligger bara 5 minuters promenad från Pulverporten och kommunhuset. Boendet har olika faciliteter, till exempel gratis WiFi, 24-timmarsreception och restaurang. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som erbjuds av hotellet är rökfria rum, hiss och flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 41 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Lovely Prague Apartments - Truhlářská har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Lovely Prague Apartments - Truhlářská anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Deminka Palace

Deminka Palace

Skretova 1, Prague, 12000, Czech Republic

4 / 5 *
1.4 km
ca. 41 €


Deminka Palace är ett lyxhotell i centrala Prag, bara 5 minuters promenad från Vaclavplatsen. Boendet erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter, till exempel gratis WiFi och 24-timmarsreception. Rummen har individuellt utformade sviter i italiensk stil.

Rummen och sviterna på Royal Prague City Apartments är ljudisolerade och har satellit-TV. Gäster kan också njuta av kaffe- och tefaciliteter i köket. Hotellets restaurang serverar tjeckiska rätter. Gästerna kan dessutom njuta av en drink i loungen eller på terrassen.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från tunnelbanestationen I.P. Pavlova och centralstationen. Boendet har olika faciliteter, till exempel gratis wi-fi, 24-timmarsreception och restaurang. Familjerum och rökfria rum är också populära.


  • En natt kostar omkring 41 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Deminka Palace har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Deminka Palace anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel u Martina Praha

Hotel u Martina Praha

Zubatého 289/3, Prague, 15000, Czech Republic

4 / 5 *
1.8 km
ca. 42 €


Hotel U Martina Praha ligger bara 5 minuters promenad från Karlsbron och 4 900 meter från Pragborgen. Detta boende har luftkonditionering och rum med eget badrum som har gratis WiFi. Här erbjuds även kaffe- och tefaciliteter.

Samtliga boenden på hotellet har en platt-TV, ett värdeskåp och ett badrum med hårtork. Hotellet har också två restauranger, Zubajda och Atrium, som serverar tjeckiska rätter. Boendet har en mängd andra faciliteter, bland annat en vinterträdgård och en restaurang som serverar internationella rätter.

U Martina Praha ligger bara 5 minuters promenad från Karlsbron och 4 900 meter från Pragborgen. Det har en restaurang och ligger mellan stadsdelarna Lesser Town och Smichov. Hotellet ligger också 500 meter från spårvagnshållplatsen Arbesovo Namst. I hotellets reception kan du ordna olika tjänster och transporter, inklusive bokning av dagsutflykter och taxiresor till fast pris.

Hotellet har också en mängd olika faciliteter och tjänster, till exempel ett värdeförvaringsskåp, en 24-timmarsreception och gratis wi-fi. Några av de populära funktionerna är restaurang, kassaskåp och badrum med hårtork.


  • En natt kostar omkring 42 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hotel u Martina Praha har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel u Martina Praha anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Praga 1885

Hotel Praga 1885

Plzeňská 560/29, Prague, 15000, Czech Republic

4 / 5 *
2.4 km
ca. 45 €


Det eleganta Hotel Praga 1885 har ett idealiskt läge i Prags centrum, inom 5 minuters promenad från spårvagnshållplatsen Arbesovo Namst och Karlsbron. Detta boende har en restaurang och olika faciliteter. Rummen har gratis WiFi och platt-TV.

Rummen på Hotel Praga 1885 är inredda med detaljer från den gamla världen. De har en minibar, satellit-tv och eget badrum. Hotellets restaurang serverar internationella och traditionella tjeckiska rätter. Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Andl och 1,2 km från utsiktstornet och Petrin Hill.

Hotellet har olika faciliteter och tjänster, till exempel värdeförvaringsskåp, 24-timmarsreception och gratis WiFi. Några av de populära funktionerna är en restaurang, ett kassaskåp och gratis WiFi. Husdjur är också tillåtna.


  • En natt kostar omkring 45 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Praga 1885 har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Praga 1885 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Assenzio Prague

Hotel Assenzio Prague

Wenzigova 3, Prague, 120 00 , Czech Republic

4 / 5 *
1.9 km
ca. 48 €


Hotel Assenzio Prague: Denna historiska byggnad ligger i centrum av Prags nya stad och bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Pavlova och Wenceslas-torget. Hotellet ligger också nära den astronomiska klockan och utsiktstornet.

Alla hotellets luftkonditionerade rum har satellit-TV, värdeskåp och minibar. Gästerna kan njuta av en kontinental frukostbuffé varje morgon. Hotellet ligger bara 20 minuters promenad från Karlsbron och den astronomiska klockan. Ett flertal restauranger och kaféer finns i närheten.


  • En natt kostar omkring 48 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Assenzio Prague har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Assenzio Prague anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Congress & Wellness Hotel Olsanka

Congress & Wellness Hotel Olsanka

Táboritská 23, Prague, 13087, Czech Republic

4 / 5 *
2.7 km
ca. 51 €


Hotel Olsanka ligger i ett lugnt område i ikov, bara 9 minuter från Prags gamla stad och 1,2 km från nationalmuseet och Wenceslas-torget. Gästerna kan också nå dessa områden med spårvagn eller tunnelbana. En spårvagnshållplats direkt framför hotellet ger direkt tillgång till stadens centrum.

Hotellet ligger bara en spårvagnshållplats från en tunnelbanestation och ett stort köpcentrum som heter Palace Flora. Gästerna kan använda hotellets olika faciliteter, till exempel en pool, ett fitnesscenter och tennisbanor. Hotellet erbjuder också en mängd andra tjänster och faciliteter, till exempel en hårstudio och ett massagerum.

Olanka Congress & Sports Hotel har ett idealiskt läge i Prags centrum, inom 5 minuters promenad från spårvagnshållplatsen Arbesovo Namst och Karlsbron. Hotellet har en stor kongresslokal med plats för upp till 450 deltagare. Detta boende ligger också nära tv-tornet ikov, som betraktas som stadens moderna landmärke.

Det finns även en bussparkering på begäran. Hotellet har en pool, ett fitnesscenter och en mängd andra faciliteter.


  • En natt kostar omkring 51 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Congress & Wellness Hotel Olsanka har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Congress & Wellness Hotel Olsanka anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Green Garden Hotel

Green Garden Hotel

Fügnerovo náměstí 1865/4, Prague, 12000, Czech Republic

4 / 5 *
1.9 km
ca. 51 €


Hotel Green Garden ligger i en historisk byggnad i centrala Prag, mindre än 10 minuters promenad från Vaclavplatsen. Detta 4-stjärniga boende erbjuder eleganta rum med luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Gästerna kan också njuta av en mängd olika tjänster och faciliteter i hotellets restaurang.

Green Garden Hotel har en mängd moderna funktioner, till exempel LCD-TV, kassaskåp och kaffe/tebryggare. Hotellets restaurang, som ligger i vinterträdgården, serverar internationella och tjeckiska rätter. Varje badrum har sin egen unika design.

I hotellets lobby finns ett kafé och gratis internet. Gästerna kan också utnyttja hotellets olika tjänster och faciliteter, till exempel ångbad och privat bastu. Dessa tjänster är tillgängliga på begäran.

Hotellet ligger bara en spårvagnshållplats från tunnelbanestationen I.P. Pavlova och spårvagnsstationen. Andra populära faciliteter är en restaurang, en bar och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 51 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Green Garden Hotel har fått 9 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Green Garden Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Galileo

Hotel Galileo

Bruselská 3, Prague, 120 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.9 km
ca. 51 €


Galileo är ett designhotell i centrala Prag, inom 10 minuters promenad från tunnelbanestationen I.P. Pavlova. Här erbjuds luftkonditionerade rum och gratis WiFi. Gästerna kan också utnyttja hotellets olika tjänster och faciliteter, till exempel ett kafé och en restaurang.

Galileo Hotel ligger bara några minuter från statsoperan och Wenceslas-torget. Andra populära områden inom några hundra meter från hotellet är spårvagnshållplatserna och den allmänna parkeringen. Hotellets faciliteter inkluderar gratis WiFi, 24-timmarsreception och olika rumstyper.


  • En natt kostar omkring 51 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Galileo har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Galileo anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Malá Strana

Hotel Malá Strana

Melnická 9, Prague, 150 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.4 km
ca. 51 €


Hotel Mal Strana ligger nära floden Vltava och Karlsbron, 5 minuters promenad från nationalteatern och nationaloperan. Denna historiska byggnad har en mängd olika rum och tjänster. Vissa av dessa har även en sittgrupp.

En platt-TV finns i alla hotellets rum. Hotellet ligger också bara 5 minuters promenad från en mängd olika restauranger och barer. Dessa inrättningar erbjuder internationella och tjeckiska rätter till ett lägre pris än de vanliga hotellen i området. Några av hotellets andra populära faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, flygplatstransfer och husdjur tillåtna.


  • En natt kostar omkring 51 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Malá Strana har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Malá Strana anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Merkur - Czech Leading Hotels

Hotel Merkur - Czech Leading Hotels

Tesnov 1162/9, Prague, 11000, Czech Republic

4 / 5 *
1.1 km
ca. 52 €


Hotel Merkur ligger 650 meters promenad från tunnelbanestationen Florenc och busshållplatsen. Detta boende har en restaurang som serverar internationella och tjeckiska rätter. Gästerna kan också njuta av olika frukostalternativ i hotellets restaurang. Alla hotellets rum har egna badrum med hårtork och platt-TV.

Privat parkering finns också tillgänglig på plats. Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från köpcentret Palladium, som har en mängd olika restauranger och butiker. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, flygplatstransfer och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 52 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Merkur - Czech Leading Hotels har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Hotel Merkur - Czech Leading Hotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Angelis

Angelis

Pivovarská 5, Prague, 150 00, Czech Republic

4 / 5 *
2.4 km
ca. 53 €


Hotel Angelis har ett idealiskt läge nära den historiska stadskärnan och floden Vltava. Boendet ligger bara några minuter från det populära shopping- och nöjescentret som kallas Palladium. Dess läge ger också gästerna utmärkta transportförbindelser.

Angelis Hotel ligger bara ett par kvarter från floden och spårvagnshållplatserna, liksom tågstationen och de olika andra områdena i staden. Det här boendet ligger också bara 10 minuters spårvagnsresa från stadsdelarna Gamla och Nya stan. Detta läge ger dig en fridfull nattsömn.


  • En natt kostar omkring 53 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Angelis har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Angelis anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Praga 1

Hotel Praga 1

Žitná 5, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.1 km
ca. 53 €


Wi-Fi finns tillgängligt i alla rum på Hotel Praga 1. Rummen på detta boende har trämöbler och olika funktioner, såsom kassaskåp, kaffebryggare och te- och kaffekokare. Hotellet har även en reception som är öppen dygnet runt. Du kan njuta av en kontinental frukost varje morgon i hotellets restaurang.

Flera barer och restauranger ligger också inom 5 minuters promenad från hotellet. Karlstorget, som är stadens största torg, ligger bara 650 meter bort. Spårvagnslinje 22 ger direkt tillgång till stadens berömda slott.

Några av hotellets populära faciliteter är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en kaffebryggare. Rökfria rum är också tillgängliga. Familjerum och rökfria rum har en mängd olika faciliteter.


  • En natt kostar omkring 53 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Praga 1 har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Praga 1 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Union Hotel Prague

Union Hotel Prague

Ostrcilovo namesti 4, Prague, 12800, Czech Republic

4 / 5 *
2.6 km
ca. 54 €


Union Hotel ligger intill Vysehrad-slottets murar, som bara ligger 5 minuters promenad från Prags kongresscenter. Det här boendet byggdes i Art Noveau-stil under 1900-talet. Alla dess rum har luftkonditionering. Wi-Fi är också gratis i alla rum.

Hotellets restaurang serverar internationella och italienska rätter. Här erbjuds också en mängd olika öl och andra drycker. Hotellet har ett internetkafé och ligger bara 10 minuters promenad från den historiska stadskärnan. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, flygplatstransfer och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 54 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Union Hotel Prague har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Union Hotel Prague anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Ambiance

Hotel Ambiance

Tyršova 8, Prague, 120 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.8 km
ca. 54 €


Hotel Ambiance ligger i centrala Prag, bara 10 minuters promenad från Wenceslas-torget och Prags nationalmuseum. Alla rum har luftkonditionering och gratis WiFi. Vissa av rummen har även ett värdeförvaringsskåp.

Förutom gratis parkering erbjuder hotellet även bagageförvaring och ett businesscenter. Närmaste kollektivtrafik är tunnelbanan I.P. Pavlova, som ligger bara ett par minuter från hotellet. Kongresscentret och Prags centralstation ligger båda inom 8 minuter.


  • En natt kostar omkring 54 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Ambiance har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Ambiance anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Boutique Hotel Constans

Boutique Hotel Constans

Bretislavova 309, Prague, 11800, Czech Republic

4 / 5 *
1.6 km
ca. 54 €


Hotel Constans är byggt i tre byggnader som renoverades under 1500-talet. Det ligger bara 10 minuters promenad från Karlsbron, Strahovklostret och torget i Gamla stan. Hotellets moderna rum är rymliga och har alla nödvändiga funktioner.

Hotel Constans ligger i Prags centrum och är ett idealiskt val för personer som söker en lugn plats att bo på. Detta boende ligger bara ett par minuter från Sankt Nikolaus-katedralen, Mal Strana och Schwarzenbergpalatset. Du kan njuta av gratis WiFi i allmänna utrymmen på hela hotellet.

Hotellet har ett parkeringsgarage samt gratis WiFi, bagageförvaring och ett businesscenter. Husdjur är också tillåtna. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, flygplatstransfer och gratis kaffe och te i alla rum.


  • En natt kostar omkring 54 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Boutique Hotel Constans har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Boutique Hotel Constans anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Small Luxury Palace Residence

Small Luxury Palace Residence

Nerudova 7, Prague, 118 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.4 km
ca. 56 €


Small Luxury Palace Residence är en byggnad från 1600-talet som ligger i centrala Prag, ett par minuter från Karlsbron och Pragborgen. Detta boende har gratis WiFi och ligger också nära flera andra populära sevärdheter, som St Nicholas-katedralen och Mal Strana. Alla rum har tjeckiska konstverk och originaloljemålningar.

Small Luxury Palace Residence ligger 5 minuters promenad från olika lokala restauranger och kaféer. Det här boendet ligger i stadsdelen Mala Strana, som ligger strax nedanför Pragborgen. Det ligger också på bekvämt gångavstånd från andra stora sevärdheter, såsom slottet.


  • En natt kostar omkring 56 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Small Luxury Palace Residence har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Small Luxury Palace Residence anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Residence Nad Vltavou

Residence Nad Vltavou

2 V Háji, Prague, 170 00, Czech Republic

4 / 5 *
2.9 km
ca. 56 €


Lägenheten Nad Vltavou ligger i hjärtat av Prag, med gratis WiFi och bara 10 minuters promenad från Karlsbron. Lägenheten har en platt-TV och ett kök med mikrovågsugn och kylskåp. Om du vill utforska området kan du också vandra i den omgivande landsbygden.

Lägenheten ligger bara några kilometer från kommunhuset och Prags astronomiska klocka. Gratis parkering, 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum och gratis WiFi är några av de andra tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder.


  • En natt kostar omkring 56 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Residence Nad Vltavou har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Residence Nad Vltavou anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Residence Green Lobster

Hotel Residence Green Lobster

Nerudova 42, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.6 km
ca. 56 €


The Green Lobster erbjuder luftkonditionerade rum med gratis WiFi och tidstypiska möbler. Vissa av rummen har tak med träbjälkar och erbjuder utsikt över staden. Hotellet ligger också nära torget i Gamla stan, Wenceslas-torget och Mal Strana. Gratis parkering, 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum och daglig städning är några av de andra tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder.


  • En natt kostar omkring 56 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Residence Green Lobster har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Hotel Residence Green Lobster anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Residence Bologna

Residence Bologna

Konviktská 5, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.6 km
ca. 57 €


Hotel Residence Bologna ligger ett par kilometer från nationalmuseet och Wenceslas-torget. Alla rum har luftkonditionering och gratis WiFi. Hotellet serverar även en frukostbuffé. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Residence Bologna har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Residence Bologna anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Dolce Vita Suites Boutique

Dolce Vita Suites Boutique

Vejvodova 8, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.3 km
ca. 57 €


Den eleganta och historiska byggnaden Hotel Dolce Vita Suites Boutique har en mängd olika rum som är utformade för att ge en unik och bekväm vistelse. Varje rum har satellit-TV, luftkonditionering och minibar. Det egna badrummet har en hårtork och en dusch.

Hotellets restaurang serverar frukost varje morgon och erbjuder en snackmeny. Andra tjänster och faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum och gratis parkering. Om du vill shoppa kan du köpa matvaror i en närliggande minimarket eller i Tesco supermarket. Karlsbron ligger bara 5 minuters promenad från hotellet.

Gratis parkering, 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum och gratis WiFi är några av de andra tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna är gratis WiFi, 24-timmarsreception och restaurang.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Dolce Vita Suites Boutique har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Dolce Vita Suites Boutique anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
OREA Hotel Angelo Praha

OREA Hotel Angelo Praha

Radlicka 3216/1g, Prague, 150 00, Czech Republic

4 / 5 *
2.4 km
ca. 57 €


OREA Hotel Angelo Praha är känt för sin asiatiskinspirerade design och sina olika tjänster och faciliteter. Hotellet ligger också på gångavstånd från stadsdelen Smchov och de många intressanta sevärdheterna i staden. Dess restaurang, Angel's Hub Café, serverar lokala rätter.

Hotellets luftkonditionerade rum har en platt-TV och gratis WiFi. Gästerna kan börja dagen med en hälsosam och riklig frukostbuffé på restaurangen Sunlight, som serverar lokal och färsk mat. Hotellets andra populära tjänster och faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum och gratis parkering. Personalen på Angel's Hub Café serverar en mängd lokala drycker.

Hotellets terrass är idealisk för avkoppling och för att komma i form under sommarsäsongen. Gästerna kan använda hotellets Synergy fitnesscenter som ligger precis bredvid hotellet. Hotellet ligger också nära olika spårvagns- och busshållplatser, och det finns kaféer och barockmonument i kvarteret Mala Strana.

Hotellet ligger 2,8 km från de två platserna Hotel Sunlight och Spa and Wellness Centre. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på denna anläggning är 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • OREA Hotel Angelo Praha har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • OREA Hotel Angelo Praha anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Metropolitan Old Town Hotel - Czech Leading Hotels

Metropolitan Old Town Hotel - Czech Leading Hotels

Haštalská 731/20, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.5 km
ca. 57 €


Metropolitan Old Town Hotel är en del av den tjeckiska gruppen Leading Hotels och erbjuder olika tjänster och faciliteter. Några av dessa är en restaurang, en asiatisk restaurang och ett spa- och sportcenter. Hotellet har också två traditionella tjeckiska pubar och ett kafé.

De luftkonditionerade rummen på hotellet har ett värdeskåp och en sittgrupp. De har även ett badrum med hårtork och dusch. Du kan parkera i bostadsområdet runt boendet mot en avgift. Andra närliggande sevärdheter är barer, klubbar och restauranger.

Metropolitan Old Town Hotel ligger 650 meter från närmaste spårvagnshållplats, och Prags centralstation ligger bara 13 minuter bort. Några av hotellets andra populära faciliteter och tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi, rökfria rum, husdjursvänliga rum och parkering.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Metropolitan Old Town Hotel - Czech Leading Hotels har fått 9 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Metropolitan Old Town Hotel - Czech Leading Hotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Adler

Hotel Adler

V Jirchárích 13, Prague, 11000, Czech Republic

4 / 5 *
0.8 km
ca. 57 €


Hotel Adler ligger bara ett par minuter från nästa tunnelbanestation, som gör att du kan nå alla stadens stora sevärdheter. Detta hotell ligger i ett vackert läge och erbjuder ett bekvämt läge för att utforska allt som Prag har att erbjuda. Några av hotellets övriga tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi, rökfria rum, husdjursvänliga rum och parkering.


  • En natt kostar omkring 57 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Adler har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Hotel Adler anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
La Boutique

La Boutique

Vltavská 9, Prague, 15000, Czech Republic

4 / 5 *
2.3 km
ca. 59 €


La Boutique Hotel ligger i hjärtat av Prag, 600 meter från tunnelbanestationen Andal och ett avstånd från shoppingcentret Nov Smchov. Denna anläggning har luftkonditionerade rum som har satellit-TV och minibar. Gästerna kan också använda hotellets gratis wi-fi.

Hotellets rum har en mängd olika funktioner, till exempel vitt glasmosaikgolv, mörkläggningsgardiner och ekmöbler. Gästerna kan också utnyttja hotellets kostnadsfria parkering och biluthyrning. Några av stadens mest populära sevärdheter, som Karlsbron och Pragborgen, ligger bara några minuter bort.


  • En natt kostar omkring 59 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • La Boutique har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • La Boutique anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Prague Star

Hotel Prague Star

Ve Smečkách 12, Prague, 11000, Czech Republic

4 / 5 *
1.1 km
ca. 59 €


Hotel Prague Star ligger bara ett par minuter från tunnelbanestationen I.P. Pavlova. Rummen på denna anläggning har en mängd olika funktioner, till exempel ett värdeskåp, en platt-TV och ett badrum med dusch eller badkar. Andra närliggande inrättningar, såsom barer och restauranger, finns också i närheten av hotellet.

Torget i Gamla stan ligger 10 minuters promenad från hotellet, och Karlsbron ligger bara några minuter bort. Gratis parkering finns tillgänglig vid hotellet på begäran. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi, rökfria rum och husdjursvänligt boende.


  • En natt kostar omkring 59 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Prague Star har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Prague Star anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel St George

Hotel St George

Tyršova 2, Prague, 120 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.8 km
ca. 59 €


Hotel Saint George är en historisk byggnad med anor från 1700-talet och ligger bara ett par minuter från Wenceslas-torget. Rummen på denna anläggning har elegant inredning och är utrustade med en mängd olika funktioner, såsom ett värdeskåp och en platt-TV.

I hotellets lobbyn finns en mängd olika utrustning och tjänster, och gästerna kan också använda gratis WiFi i allmänna utrymmen. De närmaste stora sevärdheterna, som nationalmuseet och tunnelbanestationen I.P. Pavlova, ligger bara ett par minuter bort.


  • En natt kostar omkring 59 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hotel St George har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Hotel St George anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Red & Blue Design Hotel Prague

Red & Blue Design Hotel Prague

Holeckova 13, Prague, 15000, Czech Republic

4 / 5 *
1.8 km
ca. 59 €


Red & Blue Design Hotel Prague ligger nära Petrinparken och bara några minuter från Karlsbron och Pragborgen. Du kan njuta av gratis WiFi i alla hotellets rum. Rummen på denna anläggning är tysta och har utsikt över parken.

Hotellets olika faciliteter och tjänster, såsom 24-timmarsreception, kaffe- och tefaciliteter och gratis WiFi, är utformade för att göra resandet bekvämare för gästerna. Några av de mest populära tjänsterna och faciliteterna är: parkering, 24-timmarsreception, rökfria rum och bar.


  • En natt kostar omkring 59 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Red & Blue Design Hotel Prague har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Red & Blue Design Hotel Prague anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Salvator Boutique Hotel

Salvator Boutique Hotel

Žitná 45, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.3 km
ca. 60 €


Restaurangen på plats serverar en mängd olika maträtter och drycker på Salvator Boutique Hotel. Varje luftkonditionerat rum på detta hotell har en platt-TV och ett badrum med dusch. Gästerna kan också använda hotellets gratis toalettartiklar och hårtork.

Salvator Boutique Hotel ligger 0,7 km från Prags astronomiska klocka och 0,8 km från torget i Gamla stan. Gästerna kan också använda sig av en gratis flygplatstransfer. Andra populära tjänster och faciliteter är restaurang, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 60 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Salvator Boutique Hotel har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Salvator Boutique Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Lazenska N°4

Lazenska N°4

Lazenska 4, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.1 km
ca. 61 €


Lazenska N4 ligger i hjärtat av Prag och erbjuder moderna lägenheter som är utrustade med platt-TV och olika funktioner. Vissa av dessa boenden har utsikt över staden och trädgården. Varje badrum har en dusch och ett badkar.

Hotellet erbjuder även matleverans och gratis flygplatstransfer. Det är bara ett par minuter från Karlsbron och torget i Gamla stan, och Wenceslas-torget ligger cirka 2 300 meter bort.

Vaclav Havel-flygplatsen ligger 30 minuters bilresa bort. Hotellet har även en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som detta hotell erbjuder är restaurang, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Lazenska N°4 har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Lazenska N°4 anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Selinor Old Town Apartments

Selinor Old Town Apartments

Masná 20, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.3 km
ca. 61 €


Lägenheterna på Selinor Old Town Apartments är utrustade med ett kök och en matplats. De har också en mängd olika funktioner, till exempel dvd-spelare och hemmabio. Området är fullt av barer, restauranger och butiker. De närmaste etablissemangen ligger cirka 20 till 150 meter bort.

Belägen ett par minuter från lägenheten kan Astronomical Clock ses från boendet. Stadens andra sevärdheter, såsom Wenceslas-torget och Karlsbron, kan nås på cirka 30 minuter. Spårvagnshållplatserna och tunnelbanestationerna Nmst Republiky ligger också inom 7 minuters promenad.

Gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum, parkering, flygplatstransfer, husdjur tillåtna och en mängd andra faciliteter är några av de många funktioner som detta boende erbjuder.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Selinor Old Town Apartments har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Selinor Old Town Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Three Crowns Hotel

Three Crowns Hotel

Cimburkova 28, Prague, 13000, Czech Republic

4 / 5 *
2.3 km
ca. 61 €


Det eleganta Hotel Three Crowns ligger i Zizkov, 1,2 minuters promenad från Wenceslas-torget. Detta boende har en mängd moderna faciliteter och rum som är utrustade med platt-TV och olika funktioner. Du kan njuta av gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen.

Three Crowns Hotel erbjuder en restaurang som serverar internationella och tjeckiska rätter. Det ligger också nära områdets olika barer och restauranger. Gästerna kan använda hotellets gratis internetterminal och ett businesscenter. Boendet har en säker underjordisk parkeringsplats.

Hämtning på flygplatsen är tillgänglig på begäran. Hotellet ligger också inom en spårvagnshållplats från Lipansk spårvagnshållplats, som ger direktförbindelser till Wenceslas-torget och Prags centralstation. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum, parkering, flygplatstransfer, husdjur tillåtna och en mängd andra faciliteter.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Three Crowns Hotel har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Three Crowns Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Garden Court

Hotel Garden Court

17 Spálená, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.0 km
ca. 61 €


Det 4-stjärniga Hotel Garden Court ligger 6 km från Prags astronomiska klocka. Här finns gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Här erbjuds också en mängd olika tjänster och faciliteter, till exempel biljettservice och concierge. Rummen har en platt-TV och ett badrum.

Garden Court har en mängd olika rum som är utrustade med garderob och luftkonditionering. De ligger också nära torget i Gamla stan och Wenceslas-torget. Gästerna kan njuta av en frukostbuffé dagligen på hotellet. Andra populära tjänster och faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum, hiss och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Garden Court har fått 9 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Hotel Garden Court anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Caesar Prague

Hotel Caesar Prague

Myslíkova 15, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.1 km
ca. 61 €


Hotel Caesar Prague ligger bara några minuter från Karlsbron, Wenceslas-torget och nationalteatern. Dess lobbybar serverar en mängd olika drycker och snacks. Gästerna kan också använda hotellets fitnesscenter och parkering. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 61 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Caesar Prague har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Caesar Prague anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Tyl

Hotel Tyl

Tylovo náměstí 5, Prague, 120 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.6 km
ca. 62 €


Hotel Tyl ligger i Prags centrum, bara några minuter från nationalmuseet och Wenceslas-torget. Detta boende har gratis WiFi och en mängd olika faciliteter. De luftkonditionerade rummen har en sittgrupp och ett värdeförvaringsskåp. Några av de andra tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är 24-timmarsreception, rökfria rum, parkering, flygplatstransfer, husdjur tillåtna och en mängd andra faciliteter.

Några av rummen på hotellet har badkar eller dusch, och de har även en hårtork. Gästerna kan börja dagen med en frukostbuffé i restaurangen. Närmaste hållplats för kollektivtrafik är Prags centralstation, som ligger 0,7 km bort.

Flera barer och restauranger ligger inom 5 minuters promenad från Hotel Tyl. Du kan också njuta av gratis WiFi och en 24-timmarsreception på detta boende. Andra populära tjänster och faciliteter är flygplatstransfer, rökfria rum, parkering och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 62 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Tyl har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Tyl anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Cerny Slon

Hotel Cerny Slon

Tynska 629/1, Prague, 11000, Czech Republic

4 / 5 *
563.2 km
ca. 62 €


Hotel Cerny Slon har en restaurang och gratis WiFi. Från sina rum kan du njuta av utsikten över kyrkan Our Lady before Tn och det medeltida Ungelt-området. Alla rum har en mängd olika funktioner och faciliteter, till exempel ett värdeskåp, ett badrum med badkar och en hårtork.

Restaurangen på Hotel Tyl erbjuder internationella och tjeckiska rätter under inflytande av gotiska valv. Dess bandolbar serverar fina viner. Karlsbron ligger bara ett par minuter bort, och Wenceslas-torget ligger cirka 2 500 meter bort. Andra populära faciliteter och tjänster inkluderar 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum, parkering och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 62 €.
  • Det är 563.2 kilometer till centrum.
  • Hotel Cerny Slon har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Hotel Cerny Slon anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Roma Prague

Hotel Roma Prague

Újezd 24, Prague, 118 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.3 km
ca. 62 €


Det eleganta Hotel Roma Prague erbjuder en mängd olika faciliteter och tjänster, till exempel ett gym och gratis Wi-Fi. De luftkonditionerade rummen har satellit-TV och olika funktioner. I hotellets lobbybar serveras en mängd olika drycker och snacks. Andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum, parkering och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 62 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Roma Prague har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Roma Prague anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Charles Bridge Premium Apartments

Charles Bridge Premium Apartments

Karlova 24, Prague, 11000, Czech Republic

4 / 5 *
0.3 km
ca. 63 €


Charles Bridge Premium Apartments ligger i stadens centrum, bara ett par minuter från torget i Gamla stan och Karlsbron. Dessa boenden har originella jugenddetaljer som trägolv och dörrkarmar. Varje lägenhet har också en sittgrupp som kan vara utrustad med en DVD-spelare.

Lägenheterna på det här boendet har tvättmaskin och en mängd olika funktioner, till exempel ett kök med mikrovågsugn och diskmaskin. Gäster kan också besöka St Nicholas Church och Astronomical Clock, som båda ligger cirka 5 minuters promenad bort.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Charles Bridge Premium Apartments har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Charles Bridge Premium Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Golden Crown

Hotel Golden Crown

Vladislavova 26, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.6 km
ca. 63 €


Golden Crown Hotel har gratis WiFi och en 24-timmarsreception. De moderna och luftkonditionerade rummen har en sittgrupp, en platt-TV, ett kylskåp och ett badrum. Hotellet ligger 650 meter från stadens köpcentrum Quadro och tunnelbanestationen Nrodn Tda. Andra faciliteter och tjänster på detta boende är bland annat en 24-timmarsreception, rökfria rum och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 63 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Golden Crown har fått 9.1 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Hotel Golden Crown anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Antik Hotel Prague

Antik Hotel Prague

Dlouha 22, Prague, 11000, Czech Republic

4 / 5 *
0.3 km
ca. 64 €


Hotel Antik Prague ligger 5 minuters promenad från stadens vinterträdgård och har en restaurang, ett kafé och gratis WiFi i hela hotellet. De eleganta rummen har en mängd olika funktioner, till exempel en platt-TV och ett värdeskåp. Badrum med hårtork och exklusiva toalettartiklar finns också tillgängliga.

Restaurangen Anna på Antik Hotel Prague är öppen för middag och lunch. Här serveras internationella och tjeckiska rätter, och det finns en daglig frukostbuffé. Andra faciliteter och tjänster på detta boende är bland annat 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum, parkering och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Antik Hotel Prague har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Antik Hotel Prague anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Liberty

Hotel Liberty

ul. 28. října 11/376, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.5 km
ca. 64 €


Liberty Hotel ligger i stadens hjärta, 5 minuters promenad från Wenceslas-torget och bara 1 500 meter från den astronomiska klockan. Detta boende har även en kaffebar och ett frukostrum. Du kan njuta av gratis Wi-Fi i hela anläggningen.

Även om hotellet inte har någon privat parkering, rekommenderas det att du använder den allmänna parkeringen i grannskapet. Karlsbron ligger bara 10 minuters promenad bort. Gästerna kan också nå hotellet genom att ta tunnelbanestationen Mstek, som ligger nära hotellet. Andra tjänster och faciliteter på det här boendet inkluderar 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum, parkering och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel Liberty har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Hotel Liberty anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ariston & Ariston Patio Hotel

Ariston & Ariston Patio Hotel

Seifertova 65, Prague, 13000, Czech Republic

4 / 5 *
1.9 km
ca. 64 €


Ariston Hotel har ett idealiskt läge nära Vitkov Park och erbjuder rum med eget badrum och gratis Wi-Fi. Det ligger också mittemot två byggnader, och receptionen och frukostrummet ligger i huvudbyggnaden. Andra tjänster och faciliteter på detta boende är bland annat 24-timmarsreception, flygplatstransfer, rökfria rum, parkering och 24-timmarsreception.

Rummen på detta hotell har en mängd olika funktioner, till exempel skrivbord, satellit-TV och badrum med gratis toalettartiklar och dusch. Huvudjärnvägsstationen ligger 5 minuters promenad bort. Ariston Hotel ligger också 2 minuters promenad från spårvagnshållplatsen.

Ariston ligger 5 minuters promenad från stadsdelen Zizkov och har nära till olika lokala sevärdheter, till exempel palatset Akropolis och shoppingcentret Flora. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi och flygplatstransfer dygnet runt. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på detta hotell är parkering, 24-timmarsreception och kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 64 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Ariston & Ariston Patio Hotel har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Ariston & Ariston Patio Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Elite Prague

Hotel Elite Prague

Ostrovni 32, Prague, 11000, Czech Republic

4 / 5 *
0.8 km
ca. 65 €


Hotel Elite Prague ligger 10 minuters promenad från Karlsbron och torget i Gamla stan. Här finns också ett spa och en restaurang. Gästerna kan njuta av olika tjänster och faciliteter, såsom bubbelpool och bastu.

De luftkonditionerade rummen på detta hotell har en mängd olika funktioner, till exempel ett skrivbord, satellit-TV och ett badrum med hårtork. Lobbybaren på det här boendet har olika möbler och ligger på hotellets innergård. Restaurangen på Ariston Hotel serverar ett brett utbud av mat.

Personalen i receptionen som är öppen dygnet runt kan ordna biljetter till några av stadens mest populära sevärdheter, till exempel nationalteatern och Prags statsopera. Andra tjänster och faciliteter på detta hotell är parkering, 24-timmarsreception och kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Elite Prague har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Hotel Elite Prague anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel U Zlateho Stromu

Hotel U Zlateho Stromu

Karlova 6, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.5 km
ca. 65 €


Rummen på Hotel U Zlateho Stromu är utrustade med originalmöbler, och många av dem har ett målat renässanstak. Restaurangen på det här boendet serverar internationella och tjeckiska rätter. I hotellets takförsedda atrium finns ett stort havsakvarium.

Music Club ligger i hotellets källare, och receptionen är tillgänglig dygnet runt. Andra populära tjänster och faciliteter på detta hotell är parkering, 24-timmarsreception och kaffebryggare i varje rum. Gästerna kan också njuta av gratis wi-fi och parkering.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Hotel U Zlateho Stromu har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel U Zlateho Stromu anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
1.Republic Hotel

1.Republic Hotel

V Tunich 1625/8, Prague, 12000, Czech Republic

4 / 5 *
1.3 km
ca. 65 €


Republic Hotel ligger i centrala Prag, några hundra meter från Prags nationalmuseum och Wenceslas-torget. Detta boende har en mängd olika tjänster och faciliteter. Gästerna kan njuta av gratis WiFi i hela hotellet.

Alla rum på Republic Hotel har satellit-TV, kaffebryggare och ett badrum med dusch. Gästerna kan också njuta av privat garageparkering. Andra populära tjänster och faciliteter på detta hotell är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och parkering. First Republic Building, som byggdes 1925, är hotellets läge.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • 1.Republic Hotel har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • 1.Republic Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Mama Shelter Prague

Mama Shelter Prague

Veletržní 20, Prague, 17000, Czech Republic

4 / 5 *
1.8 km
ca. 65 €


Hotel Mama Shelter Praha ligger 5 minuters promenad från de viktigaste sevärdheterna och har även nära till Tjeckiens utställningsområde. Det här boendet har en mängd olika tjänster och faciliteter. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi och filmer på begäran i de välutrustade rummen.

Wi-Fi är gratis i hela hotellet. Du kan parkera på det allmänna parkeringsområdet eller vid Mama Shelter i närheten. Hotellet är också bekvämt beläget nära spårvagnshållplatsen, som ger enkel tillgång till stadens mest populära attraktioner. Andra populära tjänster och faciliteter på detta hotell är parkering, 24-timmarsreception och kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Mama Shelter Prague har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Mama Shelter Prague anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Meteor Plaza Prague

Hotel Meteor Plaza Prague

Hybernská 6, Prague, 11000, Czech Republic

4 / 5 *
0.6 km
ca. 65 €


Hotel Meteor Plaza Prague har gratis Wi-Fi i alla rum. Alla rum har satellit-TV, värdeskåp och en mängd olika bekvämligheter som hårtork och badrum med dusch eller badkar. Hotellet har även en sommarträdgård som kan fungera som en plats för förfriskningar.

Stadshuset och det närliggande köpcentret Palladium ligger båda inom 5 minuters promenad från Meteor Plaza Hotel. Andra populära tjänster och faciliteter på detta hotell är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och parkering.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Meteor Plaza Prague har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Hotel Meteor Plaza Prague anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Prague Boutique Residence

Prague Boutique Residence

Jilská 24, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.2 km
ca. 65 €


Prague Boutique Residence ligger 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Staromstsk. Alla rum är inredda i jordfärger och har platt-TV, kaffe- och tefaciliteter samt eget badrum med dusch. Gästerna kan också njuta av ett värdeförvaringsskåp och ett kylskåp.

Rummen på Meteor Plaza Hotel ligger på tre våningar, och de är tillgängliga via trappor. Hotellet har också ett bekvämt läge nära Karlsbron och Wenceslas-torget. Några av de populära tjänsterna och faciliteterna på detta hotell är gratis WiFi, 24-timmarsreception, bagageförvaring och parkering.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 0.2 kilometer till centrum.
  • Prague Boutique Residence har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Prague Boutique Residence anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The Charles

The Charles

Josefska 1, Prague, 118 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.1 km
ca. 65 €


Charles Hotel erbjuder gratis WiFi i allmänna utrymmen och avgiftsbelagd parkering på gatan. Denna historiska byggnad är från 1857 och har träbjälkar och möbler i barockstil. Alla rum har en mängd olika bekvämligheter, bland annat satellit-TV, värdeskåp och badrum med dusch eller hårtork.

Hotellets restaurang serverar frukost varje morgon, och hotellet ligger också nära tunnelbanestationen Malostransk. Torget i Gamla stan och Wenceslas-torget ligger båda cirka 0,8 km bort. Meteor Plaza Hotel deltar i en kampanj som heter "Prague Unlocked".

Hotellets kampanj gör det möjligt för gästerna att tjäna poäng för varje natt de spenderar på hotellet. De kan sedan använda dessa poäng för att få tillgång till olika områden i staden, till exempel museer, kulturevenemang och rundturer som drivs av licensierade guider. Kupongen är giltig fram till den 30 september 2020 och kan endast användas fram till kampanjens slut. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och parkering.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • The Charles har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • The Charles anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The BEST LOCATION in Prague, Charles Bridge & Old Town Square

The BEST LOCATION in Prague, Charles Bridge & Old Town Square

30 Karlova, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
0.3 km
ca. 65 €


Den här lägenheten ligger alldeles intill Karlsbron och torget i Gamla stan och har en platt-TV samt ett kök med diskmaskin och tvättmaskin. Den har även ett badrum med dusch. Detta boende ligger cirka tusen meter från Prags astronomiska klocka.

Lägenheten har en mängd olika bekvämligheter, till exempel ett värdeskåp, en platt-TV och ett badrum med hårtork. Några av de andra populära sevärdheterna i området är Sankt Vitus-katedralen och Prags historiska byggnad.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • The BEST LOCATION in Prague, Charles Bridge & Old Town Square har fått 10 av 10 poäng. Detta är exceptional.
  • The BEST LOCATION in Prague, Charles Bridge & Old Town Square anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
numa l Root Rooms

numa l Root Rooms

Malá Štěpánská 13, Prague, 12000, Czech Republic

4 / 5 *
1.3 km
ca. 65 €


De numa l Root-rummen är också bekvämt belägna nära Wenceslas-torget. Denna anläggning erbjuder gratis WiFi och ligger bara 7 minuters promenad från områdets olika sevärdheter. Rummen på detta hotell är utrustade med satellit-TV och ett värdeskåp. Tunnelbanestationerna Pavlova och Karlovo namesti ligger några hundra meter bort.

Spårvagnshållplatsen ligger några hundra meter från hotellet. Boendet ligger också nära stadens olika restauranger och butiker. Gästerna kan njuta av gratis wi-fi under hela dagen.


  • En natt kostar omkring 65 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • numa l Root Rooms har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • numa l Root Rooms anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
The Gold Bank

The Gold Bank

40 Opletalova, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.0 km
ca. 66 €


The Gold Bank erbjuder 24-timmarsreception och en mängd olika tjänster och faciliteter. Gästerna kan också parkera sina bilar på hotellets privata parkeringsplats. Detta 4-stjärniga hotell har luftkonditionerade rum som har garderob, kassaskåp, TV och badrum med dusch.

Alla hotellets rum är utrustade med en mängd olika bekvämligheter, till exempel ett värdeskåp, en TV och ett badrum med dusch. Gold Bank erbjuder även en frukostbuffé. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och parkering.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • The Gold Bank har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • The Gold Bank anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Pure White

Pure White

Koubkova 12, Prague, 12000, Czech Republic

4 / 5 *
1.9 km
ca. 66 €


The Pure White är ett modernt och historiskt boende med luftkonditionerade rum. Rummen har en mängd olika bekvämligheter, till exempel ett värdeskåp, en TV och ett badrum med dusch. Inredningsfirman Whiles och Jestico har även skapat en samling eleganta möbler som finns i rummen.

Lägenheten ligger 600 meter från I.P.Pavlova och är också nära den botaniska trädgården och tunnelbanestationen. Alldeles intill hotellet finns en mängd olika restauranger och barer som serverar internationella och tjeckiska rätter. Gästerna kan också besöka parkerna Havlickovy Sady och Folimanka.

Hotellets faciliteter och tjänster inkluderar 24-timmarsreception, gratis WiFi och parkering. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är en restaurang och en bar.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Pure White har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Pure White anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Alveo Suites

Alveo Suites

Na Porici 1066/27, Prague, 110 00, Czech Republic

4 / 5 *
1.0 km
ca. 66 €


Alveo Suites ligger bara några hundra meter från torget i Gamla stan och 1,6 km från Tjeckiens nationalmuseum. Alla rum på denna anläggning har en sittgrupp och satellit-TV. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi under hela dagen.

Alla rum på Alveo Suites har en vattenkokare och en mikrovågsugn. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost på någon av de närliggande partneranläggningarna. Hotellet ligger cirka 500 meter från Karlsbron och Pragborgen.

Hotellet har även en 24-timmarsreception, gratis WiFi och parkering. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är flygplatstransfer dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 66 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Alveo Suites har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Alveo Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Residence Tabor

Residence Tabor

Taboritska 4, Prague, 130 00, Czech Republic

3 / 5 *
2.4 km
ca. 31 €


Residence Hotel i Zizkov har ett idealiskt läge i Zizkov-kvarteret, nära alla sevärdheter och med enkel tillgång till de närliggande spårvagnshållplatserna. Gästerna kan enkelt nå det berömda Wenceslas-torget genom att ta spårvagn nummer 9.

Ett par minuter från hotellet finns en swimmingpool och en spårvagnshållplats som betjänar shoppingcentret Flora och biografkomplexet. Residence Tabor har också en mängd olika funktioner och tjänster, till exempel ett elektroniskt brandlarmsystem.

Hotellet erbjuder olika tjänster och faciliteter, till exempel flygplatstransfer och valutaväxel. Det erbjuder också en flygplatstransfer dygnet runt. Gästerna kan dessutom dra nytta av hotellets kostnadsfria WiFi-uppkoppling.

Hotellets andra populära tjänster och faciliteter är bland annat 24-timmarsparkering, gratis WiFi och flygplatstransfer dygnet runt. Husdjur är också tillåtna. Några av de andra populära rummen är rökfria enheter.


  • En natt kostar omkring 31 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Residence Tabor har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Residence Tabor anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Olga

Hotel Olga

Janovského 50, Prague, 170 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.9 km
ca. 32 €


Hotel Olga ligger bara 350 meter från Tjeckiens nationalgalleri och 1 000 meter från utställningsområdet Pragborgen. Detta rökfria hotell har en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Rummen har eget badrum och en mängd olika funktioner, till exempel satellit-TV och en sittgrupp.

Hotellets andra populära tjänster och faciliteter inkluderar 24-timmarsparkering, gratis WiFi och flygplatstransfer dygnet runt. Spårvagnshållplatsen som ligger 500 meter från hotellet är Vstavit spårvagnshållplats. Gästerna kan också nå Lilla och Gamla stan inom 12 minuter. Närmaste tunnelbanestation är Vltavsk, medan Ndra Holeovice-stationen ligger bara 0,6 km bort.

Paladium shoppingcenter ligger bara 1,2 km från hotellet. Andra faciliteter och tjänster som erbjuds av hotellet är bland annat 24-timmarsreception, tvätt och daglig hushållsservice.


  • En natt kostar omkring 32 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Olga har fått 7.1 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Olga anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Golden City Garni

Hotel Golden City Garni

Táboritská 3, Prague, 130 00, Czech Republic

3 / 5 *
2.4 km
ca. 32 €


Hotel Golden City Garni har ett idealiskt läge i Zizkov, nära stadens centrum och dess olika sevärdheter, såsom Gamla stan och Wenceslas-torget. Denna anläggning ligger också bara några minuter från shoppingcentret Paladium och spårvagnshållplatserna.

Hotellet ligger bara ett par minuter från Prags tågstation och stadens centrala spårvagnshållplats. Gästerna kan också utforska området genom att ta spårvagnen till stadens hjärta. Zizkov är en del av Prag som har en unik atmosfär och är känd för sitt stora antal pubar.

Hotellets gratis WiFi-uppkoppling är allmänt tillgänglig i rummen och i receptionen. Gästerna kan också dra nytta av hotellets 24-timmars flygplatstransfer. Andra populära tjänster och faciliteter är 24-timmarsparkering, gratis WiFi och flygplatstransfer dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 32 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Golden City Garni har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Golden City Garni anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Adeba Hotel

Adeba Hotel

Pernerova 16, Prague, 180 00, Czech Republic

3 / 5 *
2.1 km
ca. 35 €


Adeba Hotel ligger bara 5 minuters promenad från Florencs centralstation och har ett bekvämt läge nära stadens olika sevärdheter. Dess spa-center och gratis Wi-Fi ingår också i hotellets faciliteter. Alla Adebas rum har ett eget badrum och ett kylskåp.

En mängd olika restauranger och barer finns i hotellets omedelbara närhet. Gästerna kan också njuta av en riklig varm och kall frukostbuffé varje morgon. Andra tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsparkering, gratis WiFi och flygplatstransfer dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 35 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Adeba Hotel har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Adeba Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Brixen

Hotel Brixen

Sokolská 1796/44, Prague, 12000, Czech Republic

3 / 5 *
1.6 km
ca. 36 €


Hotel Brixen ligger i hjärtat av New Town, 350 meter från spårvagnshållplatsen Pavlova och tunnelbanestationen I P Pavlova. Detta moderna hotell erbjuder gratis WiFi i alla sina olika utrymmen. Gästerna kan också njuta av en mängd olika frukostalternativ dagligen.

Säker parkering finns på hotellets innergård. Alla hotellets rum har ett eget badrum och satellit-TV. Wi-Fi finns även i restaurangen. Hotellet är omgivet av olika traditionella bohemiska restauranger, barer och gallerier.

Andra tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsparkering, gratis WiFi och flygplatstransfer dygnet runt. Familjerum, rökfria rum och 24-timmarsreception är några av de andra populära egenskaperna hos hotellet.


  • En natt kostar omkring 36 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Brixen har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Brixen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Arbes

Arbes

Viktora Huga 3, Prague, 150 00 , Czech Republic

3 / 5 *
1.9 km
ca. 37 €


Arbes Hotel ligger i centrala Prag, 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Andel och de närliggande Kinksy Gardens. Alla hotellets rum har satellit-TV, DVD-spelare och minibar. Du kan också njuta av kaffe- och tefaciliteter i restaurangen.

Det finns även en säker parkeringsplats på hotellets innergård. Lobbybaren är öppen från 09:00 till 02:00 och serverar ett brett utbud av drycker. Hotellets restaurang serverar ett brett utbud av tjeckiska och internationella rätter.

Hotel Arbes ligger i stadsdelarna Mala Strana och Smichov, nära Pragborgen och Petrinberget. Hotellet ligger nära floden Vltava och på gångavstånd från torget Arbes. Hotellets faciliteter och tjänster inkluderar 24-timmarsparkering, gratis WiFi och flygplatstransfer dygnet runt. Rökfria rum är också tillgängliga. Hotellets restaurang och bar är öppna för frukost och middag.


  • En natt kostar omkring 37 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Arbes har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Arbes anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Tivoli Prague

Hotel Tivoli Prague

Sokolská 48, Prague, 120 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.6 km
ca. 37 €


Hotel Tivoli ligger bredvid tunnelbanestationen I.P. Pavlova och 10 minuters promenad från Wenceslas-torget. Alla rum har luftkonditionering och gratis WiFi. Nationalmuseet och Tjeckiens kongresscenter ligger också inom gångavstånd.

Hotel Tivoli byggdes i början av 1900-talet och är typiskt för denna period. Dess rum är inredda med högt i tak och originella väggmålningar. Andra faciliteter och tjänster inkluderar 24-timmarsparkering, gratis WiFi och flygplatstransfer dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 37 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Tivoli Prague har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Tivoli Prague anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Vincanto Rooms Old Town

Vincanto Rooms Old Town

4 Barvířská old town, Prague, 110 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.0 km
ca. 38 €


Vincanto Rooms Old Town ligger 7 km från centrum och erbjuder luftkonditionerade rum med gratis WiFi och en restaurang. Alla lägenheter har en sittgrupp och ett eget badrum. Du kan också njuta av gratis Wi-Fi på hela hotellet. Andra tjänster och faciliteter, såsom en kaffemaskin och en mikrovågsugn, erbjuds också.

En biluthyrning finns också tillgänglig på hotellet. Vincanto Old Town ligger på kort avstånd från några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Prags astronomiska klocka och Nationalmuseet. Gratis WiFi, flygplatstransfer dygnet runt, rökfria rum och parkering är några av de andra populära egenskaperna hos hotellet.


  • En natt kostar omkring 38 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Vincanto Rooms Old Town har fått 9 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Vincanto Rooms Old Town anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Apart Hotel Susa

Apart Hotel Susa

Jana Masaryka 49, Prague, 12000, Czech Republic

3 / 5 *
2.3 km
ca. 38 €


Apart Hotel Susa ligger i en historisk stadsdel i Prag, bara 10 minuters promenad från Wenceslas-torget. Dess läge ger enkel tillgång till stadens kulturella och historiska sevärdheter. I det närliggande kvarteret finns också en mängd olika restauranger och nattklubbar.

Detta hotell ligger en kort promenad från tunnelbanestationen och spårvagnsstationen och erbjuder modernt boende med gratis WiFi. Gästerna kan också utnyttja hotellets 24-timmarsreception. Rummen på denna anläggning har en mängd olika funktioner och tjänster, till exempel luftkonditionering och eget badrum.


  • En natt kostar omkring 38 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Apart Hotel Susa har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Apart Hotel Susa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Casa Italia

Casa Italia

Křižíkova 73, Prague, 186 00, Czech Republic

3 / 5 *
2.3 km
ca. 39 €


Aparthotel Casa Italia ligger i stadsdelen Karln, bara ett kvarter från tunnelbanestationen Krizikova, och erbjuder självständiga lägenheter med gratis WiFi och individuell inredning. Valutaväxling är också tillgänglig på plats. Varje lägenhet har en sittgrupp och satellit-tv.

Alla lägenheter på hotellet har en matplats och ett kök. De har även en mängd olika funktioner och tjänster, till exempel ett kylskåp och en kaffemaskin. Personalen på hotellet kan ordna sightseeingturer i staden.

Boendet ligger bara några hundra meter från ett kafé och flera restauranger. Hotellet ligger också bara 10 minuters promenad från Wenceslas-torget. Dess läge ger enkel tillgång till stadens kulturella och historiska sevärdheter. Några av hotellets populära faciliteter är 24-timmarsparkering, gratis WiFi och en trädgård.


  • En natt kostar omkring 39 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Casa Italia har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Casa Italia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Bright Studio, 10min Centre, Free Parking

Bright Studio, 10min Centre, Free Parking

Koněvova 37, Prague, 103 00, Czech Republic

3 / 5 *
2.6 km
ca. 39 €


Lägenheten "Bright Studio" ligger i hjärtat av stadens tredje distrikt och har en balkong och gratis parkering. Detta boende ligger bara några hundra meter från den historiska byggnaden för Tjeckiens nationalmuseum och den astronomiska klockan.

Lägenheten har en platt-TV och ett badrum med dusch. Den ligger också nära kommunhuset och O2 Arena Prague. Båda ligger cirka 3,5 km från boendet. Sängkläder och handdukar tillhandahålls i boendet.


  • En natt kostar omkring 39 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Bright Studio, 10min Centre, Free Parking har fått 9.3 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Bright Studio, 10min Centre, Free Parking anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cloister Inn Hotel

Cloister Inn Hotel

Konviktska 14, Prague, 110 00, Czech Republic

3 / 5 *
0.6 km
ca. 39 €


Cloister Inn Hotel erbjuder luftkonditionerade rum med gratis WiFi. Hotellets personal är tillgänglig dygnet runt och kan ordna sightseeingturer. Gästerna kan också parkera på hotellets säkra parkeringsplats.

Cloister Inn ligger 10 minuters promenad från torget i Gamla stan. Till hotellets faciliteter hör bland annat 24-timmarsparkering och gratis flygplatstransfer. Andra populära tjänster är en 24-timmarsreception och en mängd olika matställen.


  • En natt kostar omkring 39 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Cloister Inn Hotel har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Cloister Inn Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Tyrsova design apartments

Tyrsova design apartments

7 Tyršova, Prague, 120 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.8 km
ca. 39 €


Tyrsova Design Apartments ligger nära några av stadens mest populära sevärdheter, såsom Tjeckiens nationalmuseum och kommunhuset, bara några hundra meter från den historiska byggnaden. Dessa boenden har också ett kök och en tvättmaskin.

Hotellet har också en 24-timmarsreception och en mängd olika tjänster och faciliteter. Några av dessa inkluderar kaffemaskin, kylskåp och gratis flygplatstransfer. De närmaste större sevärdheterna är Astronomiska klockan och torget i Gamla stan.


  • En natt kostar omkring 39 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Tyrsova design apartments har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Tyrsova design apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Residence BENE

Residence BENE

Dlouhá 48/721, Prague, 110 00, Czech Republic

3 / 5 *
0.5 km
ca. 40 €


Residence BENE erbjuder modernt boende med trägolv och modern inredning. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi i hela anläggningen. Alla rum på hotellet har ett modernt badrum med dusch och gratis toalettartiklar. Gästerna kan också njuta av en mängd olika bekvämligheter, såsom kylskåp, mikrovågsugn och värdeskåp.

Vissa av hotellets rum har en sittgrupp, och en frukostbuffé serveras i matsalen. Hotellets personal är också behjälplig med att ordna transfer till och från olika sevärdheter. De kan dessutom hjälpa gästerna att boka sightseeingturer och kultur- eller sportevenemang.

Hotellet ligger 250 meter från spårvagnshållplatsen Dlouha Trida. Det ligger också 500 meter från tunnelbanestationen Namesti Republiky. Hotellet har en mängd faciliteter, till exempel en 24-timmarsreception, gratis flygplatstransfer och en kaffebryggare i alla rum.


  • En natt kostar omkring 40 €.
  • Det är 0.5 kilometer till centrum.
  • Residence BENE har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Residence BENE anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Atos

Hotel Atos

Melnicka 13, Prague, 150 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.4 km
ca. 40 €


Hotel Atos ligger i Lesser Town, 10 minuters promenad från stranden. Det ligger också nära nationalteatern och Pragborgen. Hotellet ligger i en charmig historisk byggnad från 1800-talet. Dess moderna rum och faciliteter är utformade för att ge en bekväm och avkopplande vistelse.

Alla hotellets rum har satellit-TV, och en mängd olika matalternativ finns tillgängliga i hotellets restaurang. Meduzzy, som ligger inne på hotellet, serverar ett brett utbud av internationella och tjeckiska rätter. Spårvagnshållplatsen nära hotellet ger bekväm tillgång till olika områden i den gyllene staden.


  • En natt kostar omkring 40 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Atos har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Atos anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Royal Court Legerova

Royal Court Legerova

Tourist Information Center, Legerova 48, Prague, 12000, Czech Republic

3 / 5 *
1.6 km
ca. 40 €


Royal Court Legerova ligger i hjärtat av Prags nya stad, två minuters promenad från I.P.Pavlova och spårvagnshållplatsen. Hotellets lägenheter ligger också bakom den historiska byggnaden och erbjuder gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Gästerna kan också njuta av en mängd olika utländska och inhemska satellit-TV-kanaler genom fönstren.

Hotellets personal är också hjälpsam och erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter. De kan också hjälpa gästerna att byta ut handdukar och sängkläder var tredje dag. Flera restauranger finns också i närheten av hotellet. Andra populära faciliteter är en parkeringsplats och gratis flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 40 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Royal Court Legerova har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Royal Court Legerova anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Legie

Hotel Legie

Sokolská 33, Prague, 12000, Czech Republic

3 / 5 *
1.4 km
ca. 41 €


Hotel Legie ligger nära Wenceslas-torget och tunnelbanestationen I.P. Pavlova, bara hundra meter från olika allmänna utrymmen. Alla rum har satellit-TV och gratis Wi-Fi. Vissa av rummen har även ett badrum med dusch.

Legie Hotel kan även erbjuda flygplatstransport på begäran. Här finns bland annat en 24-timmarsreception, gratis wi-fi och en parkeringsplats. Några av de andra populära tjänsterna är restaurang, rökfria rum och rumsservice dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 41 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Legie har fått 7.3 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Legie anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Anděl Apartments Praha

Anděl Apartments Praha

Nádražní 114, Prague, 15000, Czech Republic

3 / 5 *
2.3 km
ca. 43 €


Detta lägenhetskomplex ligger nära stadens centrum och tunnelbanestationen Andel och erbjuder utmärkta transportförbindelser till olika områden i staden. Gästerna kan njuta av en mängd olika tjänster och faciliteter under hela sin vistelse. Lägenheterna ligger också bredvid varandra, och det finns en spårvagnshållplats i närheten.

Andel Apartments ligger på andra våningen och erbjuder 16 studiolägenheter och lägenheter med ett sovrum. I byggnaden bredvid finns 9 lägenheter som är tillgängliga med hiss. Alla dessa har fullt utrustade kök. Dessa boenden betraktas som självhushåll.

Hotellet ligger bara några minuter från olika områden som banker och butiker. Det finns också många restauranger och kaféer i närheten av hotellet som serverar autentiska tjeckiska rätter till ett överkomligt pris. Gratis WiFi, flygplatstransfer, rökfria rum och restaurang är några av de andra populära tjänsterna som hotellet erbjuder.


  • En natt kostar omkring 43 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Anděl Apartments Praha har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Anděl Apartments Praha anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Klara

Hotel Klara

Šternberkova 20, Prague, 17000, Czech Republic

3 / 5 *
1.8 km
ca. 43 €


Klara Hotel ligger på kort avstånd från parken Stromovka och tunnelbanestationen Vltavska. Detta boende erbjuder gratis Wi-Fi i alla rum. Alla rum har antingen ett eget badrum eller en tv. Hotellet har även en innergård och en lugn gata.

Hotellet ligger bara 350 meter från spårvagnshållplatsen Veletrzni, som erbjuder 7 spårvagnslinjer. Gästerna kan lätt nå Prags hjärta med en 10-minuters resa. Några av de andra faciliteter och tjänster som hotellet erbjuder är bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en parkeringsplats.


  • En natt kostar omkring 43 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Klara har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Klara anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Aaron

Aaron

Krizikova 42, Prague, 18000, Czech Republic

3 / 5 *
2.3 km
ca. 43 €


Aaron Hotel ligger mindre än 500 meter från tunnelbanestationen Kikova och erbjuder gratis Wi-Fi och satellit-TV i alla rum. Dess prisvärda boende ligger också nära Prags stadsmuseum. Hotellets rum har en sittgrupp och ett skrivbord.

Hotellet ligger bara några minuter från tunnelbanestationen Vltavska och Vitkovparken. Det erbjuder också biluthyrning och en 24-timmarsreception. Andra populära tjänster och faciliteter är gratis wi-fi, parkering och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 43 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Aaron har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Aaron anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Koruna Hotel

Koruna Hotel

Opatovicka 16, Prague, 11000, Czech Republic

3 / 5 *
1.0 km
ca. 43 €


Koruna Hotel ligger på kort avstånd från Karlsbron och tunnelbanestationen Narodni Trida. Detta boende ligger också 350 meter från spårvagnshållplatsen Veletzni. De rymliga rummen har antingen ett badrum eller en tv. Andra tjänster och faciliteter inkluderar en 24-timmarsreception och parkering.

Koruna Hotel ligger också nära restaurangen U Fleku, och i det närliggande köpcentret Palladium finns olika restauranger och barer. Andra tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi, parkering och hiss.


  • En natt kostar omkring 43 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Koruna Hotel har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Koruna Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Aparthotel Austria Suites

Aparthotel Austria Suites

Štefánikova 25, Prague, 150 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.9 km
ca. 44 €


Aparthotel Austria Suites ligger bara 650 meter från shoppingcentret Andel och nära Kinsky Garden. Du kan njuta av gratis Wi-Fi och satellit-TV i alla sviter och lägenheter. Alla dess lägenheter har ett diskbänk, kylskåp och vattenkokare.

Vissa av rummen på Austria Suites har en balkong. Gästerna kan njuta av en mängd olika frukostalternativ, till exempel färskt bröd och bakverk som levereras dagligen. Hotellet ligger också på kort avstånd från spårvagnshållplatsen Arbesovo namesti och tunnelbanelinjen B Andel. Detta är ett bra val för dem som planerar att besöka Lesser Town eller Karlsbron.


  • En natt kostar omkring 44 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Aparthotel Austria Suites har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Aparthotel Austria Suites anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Riverside Apartments

Riverside Apartments

19 Janáčkovo nábřeží, Prague, 150 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.6 km
ca. 45 €


Riverside Apartments ligger nära Karlsbron och slottet Vysehrad och erbjuder gratis WiFi. Alla lägenheter har en platt-TV och ett kök. De har även ett eget badrum med hårtork.

Några av de populära sevärdheterna i närheten av boendet är torget i Gamla stan, Pragborgen och Prags nationalmuseum. Andra populära faciliteter är gratis WiFi, en 24-timmarsreception och en hiss.


  • En natt kostar omkring 45 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Riverside Apartments har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Riverside Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hostel One Míru

Hostel One Míru

Slezská 1357/1, Prague, 12000, Czech Republic

3 / 5 *
1.8 km
ca. 45 €


Vandrarhemmet One Mru ligger nära Karlsbron och slottet Vysehrad, 10 minuters promenad från Gamla stan och Vclavské Namesti. Du kan njuta av gratis WiFi och frukost varje morgon. Alla boenden har trägolv och eget badrum.

Vandrarhemmet One Mru ligger nära tunnelbanestationen Mru och en mängd restauranger och butiker, på kort avstånd från dessa områden. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, tvättmöjligheter och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 45 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hostel One Míru har fått 9.2 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Hostel One Míru anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Charles Central

Charles Central

Thamova 26, Prague, 186 00, Czech Republic

3 / 5 *
2.3 km
ca. 45 €


Charles Central ligger bredvid tunnelbanestationen Krizikova och har nära till stadens historiska centrum. Detta hotell erbjuder boende med eget badrum med satellit-TV och en mängd olika frukostalternativ. Du kan även parkera på hotellets privata parkeringsplats.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från Florencs centrala busstation. Här erbjuds även gratis WiFi, 24-timmarsreception, tvättmöjligheter och parkering. Några av de andra populära tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är rökfria rum och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 45 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Charles Central har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Charles Central anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Claris

Hotel Claris

Slezská 26, Prague, 120 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.9 km
ca. 45 €


Hotel Hotel Claris ligger i stadens hjärta, bara några minuter från Wenceslas-torget. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi och frukost i dess matsal. Alla boende har en platt-TV och ett badrum med hårtork.

Under sommarsäsongen kan gästerna njuta av hotellets innergård. Tunnelbanestationen Namesti Miru ligger 650 meter från hotellet, medan spårvagnshållplatsen ligger 150 meter bort. Rieger Park, som är en populär ölträdgård, ligger också 650 meter från hotellet. Andra populära faciliteter är gratis WiFi, en restaurang och en parkeringsplats.


  • En natt kostar omkring 45 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Claris har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Claris anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Marianeum

Hotel Marianeum

Máchova 7, Prague, 120 00, Czech Republic

3 / 5 *
2.3 km
ca. 46 €


Marianeum är ett husdjursvänligt hotell som ligger bara 7 minuters promenad från tunnelbanestationen Mru. Boendet har gratis WiFi och eget badrum. Den närmaste flygplatsen ligger cirka 8,1 km bort. Hotellet har även en restaurang och gratis flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 46 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Marianeum har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Hotel Marianeum anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Gregory House

Gregory House

29 Řehořova Žižkov, Prague, 130 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.6 km
ca. 47 €


Gregory House ligger 1,2 km från Tjeckiens nationalmuseum och 1,4 km från kommunhuset i staden och erbjuder boende med gratis WiFi och platt-TV. Det egna badrummet har en dusch och en hårtork. Detta lägenhetshotell har även en terrass.

Gregory House ligger 2,5 km från Prags astronomiska klocka. Torget i Gamla stan ligger också 2,5 km bort. Hotellet har olika faciliteter, till exempel gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 47 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Gregory House har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Gregory House anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Lunik

Hotel Lunik

Londýnská 50, Prague, 120 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.6 km
ca. 47 €


Hotel Lunik ligger i en lugn del av staden, 350 meter från tunnelbanestationerna I.P.Pavlova och N.M.M. Det ligger bara 8 minuter från Wenceslas-torget och nationalmuseet. Gästerna kan också nå stadens olika nöjesområden och shoppingområden.

Wi-Fi finns i alla rum och kaffe- och tefaciliteterna är gratis. Lunik är ett bekvämt läge för personer som deltar i evenemang på Prags kongresscenter. Detta hotell ligger också cirka 5 minuters promenad från tunnelbanestationen.

Hotellet har en festlokal och en garageparkering. Andra tjänster och faciliteter inkluderar gratis WiFi, en restaurang och en hiss. Gästerna kan enkelt nå olika platser i staden genom att utnyttja de närliggande tunnelbanestationerna.


  • En natt kostar omkring 47 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Lunik har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Lunik anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ibis Praha Mala Strana

Ibis Praha Mala Strana

Plzenska 14, Prague, 15000, Czech Republic

3 / 5 *
2.3 km
ca. 49 €


Ibis Praha Mala Strana ligger i hjärtat av småstaden och bara 5 minuters promenad från shoppingcentret Novy Smichov. Detta hotell erbjuder modernt boende med luftkonditionering och en mängd olika bekvämligheter. Gratis Wi-Fi finns också tillgängligt på hela hotellet.

Ibis Mala Strana har en restaurang och en bar som serverar internationella och tjeckiska rätter. Du kan även beställa frukost i hotellets reception. Hotellet ligger 350 meter från spårvagnsstationen Andel och tunnelbanestationerna. Detta gör det till ett idealiskt val för personer som planerar att besöka stadens främsta sevärdheter.


  • En natt kostar omkring 49 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Ibis Praha Mala Strana har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ibis Praha Mala Strana anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Prague Golden Age

Prague Golden Age

Havelská 18, Prague, 110 00, Czech Republic

3 / 5 *
0.3 km
ca. 49 €


The Golden Age är ett modernt hotell som har en mängd olika rum som är utrustade med originella tidstypiska möbler. De har även en platt-TV, ett värdeskåp och en minibar. Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från stadens olika historiska sevärdheter.

Detta hotell ligger 650 meter från Wenceslas-torget och torget i Gamla stan och är perfekt för personer som planerar att besöka stadens främsta attraktioner. Karlsbron och tunnelbanestationen Mstek ligger också cirka 350 meter bort. Hotellet har olika faciliteter som gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 49 €.
  • Det är 0.3 kilometer till centrum.
  • Prague Golden Age har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • Prague Golden Age anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Ibis Praha Wenceslas Square

Ibis Praha Wenceslas Square

Katerinska 36, Prague, 120 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.4 km
ca. 50 €


Ibis Praha Wenceslas Square ligger i hjärtat av stadens affärsdistrikt, bara 5 minuters promenad från Wenceslas Square. Alla rum har luftkonditionering och satellit-TV. Gästerna kan också använda hotellets fitnesscenter och inomhuspool. Det intilliggande Novotel Praha Wenceslas Square erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter.

En komplett frukost serveras i hotellets reception, och restaurangen serverar en mängd olika drycker. Gästerna kan också njuta av snacks i hotellets 24-timmarsreception. Ibis Praha ligger bara 5 minuters promenad från Wenceslas-torget och transportknutpunkten Pavlova.

Torget i Gamla stan och de judiska kvarteren kan nås med spårvagn. Prags kongresscenter ligger också 1,9 km bort. Hotellet har en 24-timmarsreception och gratis wi-fi. Andra populära tjänster och faciliteter är parkering, flygplatstransfer och tillåtna husdjur.


  • En natt kostar omkring 50 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Ibis Praha Wenceslas Square har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Ibis Praha Wenceslas Square anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Superior Prague

Hotel Superior Prague

Legerova 32, Prague, 120 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.9 km
ca. 50 €


Hotel Superior Prague har ett idealiskt läge nära I.P.Pavlova och transportknutpunkten Pavlova. Detta hotell erbjuder gratis WiFi och en frukostbuffé. Rummen har eget badrum och satellit-TV. Vissa av rummen har även gratis Wi-Fi.

Prague Centre Superior erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter, till exempel en bubbelpool och en trädgård på plats. Gästerna kan också njuta av hotellets restaurang, som serverar internationella och tjeckiska rätter. Gästerna kan även parkera i hotellets underjordiska garage. Det tillkommer även extra avgifter.


  • En natt kostar omkring 50 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Superior Prague har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Superior Prague anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
La Fenice

La Fenice

Vinohradska 83, Prague, 120 00, Czech Republic

3 / 5 *
2.1 km
ca. 50 €


La Fenice ligger 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Jiriho Z Podebrad och 600 meter från bostadsområdet Vinohrady. Detta hotell har även en restaurang och gratis WiFi. Alla rum har satellit-TV och gratis Wi-Fi.

Alla hotellets rum har gratis wi-fi och en hårtork. Några av sviterna och lägenheterna har en balkong. Du kan också njuta av en frukostbuffé i hotellets matsal. Den närmaste spårvagnshållplatsen ligger 650 meter bort.


  • En natt kostar omkring 50 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • La Fenice har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är fabulous.
  • La Fenice anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Anette Hotel

Anette Hotel

Tr. Svornosti 28, Prague, 150 00, Czech Republic

3 / 5 *
1.9 km
ca. 50 €


Anette Hotel ligger några hundra meter från shoppingcentret Andel och tunnelbanestationen. Gäster som bor på detta hotell kan njuta av gratis Wi-Fi och ett eget badrum. Hotellets restaurang och bar ligger också inom 5 minuters promenad från centrum.

Anette Hotel ligger 1,2 km från Prags centrum och är ett perfekt val för resenärer som vill utforska staden med kollektivtrafik. Dess läge gör det också möjligt för gästerna att nå stadens allmänna strand, som ligger 650 meter bort. Andra populära tjänster och faciliteter är en restaurang, en 24-timmarsreception och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 50 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Anette Hotel har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Anette Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel GEO

Hotel GEO

Perunova 16, Prague, 13000, Czech Republic

3 / 5 *
2.6 km
ca. 50 €


Hotel Geo ligger i en historisk byggnad från 1800-talet. Det ligger i centrum av stadsdelen Vinohrady, cirka 15 minuter från Wenceslas-torget. Du kan njuta av gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Alla rum har satellit-tv och eget badrum.

GEO ligger också nära kyrkan Kristi hjärta, som ligger några steg bort. Detta hotell ligger 3 minuters promenad från spårvagns- och tunnelbanestationen Jiriho Z Podebrad. Här finns bland annat en 24-timmarsreception, gratis wi-fi och parkering.


  • En natt kostar omkring 50 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Hotel GEO har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel GEO anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Get Prague Flat Slovenska

Get Prague Flat Slovenska

Slovenská 23, Prague, 120 00, Czech Republic

3 / 5 *
2.4 km
ca. 50 €


Den här lägenheten ligger i en byggnad från 1911 och har gratis WiFi och utsikt över trädgården. Lägenheten ligger också cirka 2,5 km från National Museum of Czech History och 2,7 km från Astronomiska klockan.

Lägenheten har en platt-TV och ett kök med mikrovågsugn och kylskåp. Den ligger också cirka 2,7 km från torget i Gamla stan och 3,1 km från Vysehrad-slottet. Några av de faciliteter som ingår i detta boende är parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 50 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Get Prague Flat Slovenska har fått 9 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Get Prague Flat Slovenska anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Máchova

Máchova

Máchova 11, Prague, 12000, Czech Republic

3 / 5 *
2.3 km
ca. 51 €


Hotel Mchova ligger i centrum av stadsdelen Vinohrady, några hundra meter från Wenceslas-torget. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Alla rum har satellit-TV och eget badrum.

Hotellets 24-timmarsreception kan hjälpa gästerna att ordna transport och sightseeingturer. Gäster som bor på Mchova kan också köpa passerkort för kollektivtrafiken. De närmaste hållplatserna för kollektivtrafik ligger inom 6 minuters promenad från hotellet.

Gratis parkering finns tillgänglig vid detta boende, som ligger 1,2 km bort. De andra populära faciliteterna som erbjuds på detta hotell är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 51 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Máchova har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Máchova anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel U dvou zlatých klíčů

Hotel U dvou zlatých klíčů

Spálená 98/31, Prague, 110 00, Czech Republic

3 / 5 *
0.8 km
ca. 52 €


U dvou zlatých klíčů har gratis WiFi. Alla rum har en sittgrupp, en platt-TV och ett badrum. Det närliggande shoppingcentret My Národní ligger 350 meter bort. Andra populära tjänster och faciliteter är flygplatstransfer, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 52 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Hotel U dvou zlatých klíčů har fått 7.2 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel U dvou zlatých klíčů anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Friendly apartments in Prague

Friendly apartments in Prague

18 Slavíkova , Prague, 130 00, Czech Republic

3 / 5 *
2.1 km
ca. 52 €


Friendly Apartments ligger i Prag, fem minuters promenad från Tjeckiens historiska byggnad och kommunhuset. Varje lägenhet har ett kök och en sittgrupp. Gäster som bor i detta boende kan också njuta av gratis WiFi och ett eget badrum.

Lägenheten är belägen cirka 2,5 km från Astronomiska klockan och torget i Gamla stan. Andra populära faciliteter är en 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 52 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Friendly apartments in Prague har fått 9 av 10 poäng. Detta är superb.
  • Friendly apartments in Prague anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Petr

Hotel Petr

Drtinova 17, Prague, 15000, Czech Republic

3 / 5 *
1.8 km
ca. 52 €


Hotel Petr ligger i Kinskyträdgården, ett stenkast från Gamla stan. Detta boende är också bekvämt beläget nära spårvagns- och tunnelbanestationerna. De som reser till stadens centrum kan nå olika attraktioner genom hotellets närhet till floden Vltava. Några av dessa är bland annat nationalteatern och Karlsbron.

Rummen på hotellet Petr renoverades nyligen i februari 2009. Andra populära faciliteter är en 24-timmarsreception, gratis WiFi och rökfria rum. Gästerna kan också använda sig av flygplatstransfer.


  • En natt kostar omkring 52 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Petr har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Petr anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.