München: 107+ Billiga Och Topprankade Hotell För Två Personer I Centrum

Besöker du München? Vi har plockat ut de bäst rankade ställena för mindre än 150 € per natt.

Billiga hotell i München är perfekta för turister som vill uppleva staden på en budget.

Münchens berömda suenter, museer, festivaler och arkitektur har gett staden ett rykte som "huvudstad för tysk gästfrihet".

Münchens status som ett resmål i världsklass är ingen hemlighet. Staden har varit en viktig europeisk huvudstad i århundraden och började som centrum för det medeltida bayerska furstendömet.

I dag anses den bayerska huvudstaden vara ett av världens mest populära resmål, med mer än 13 miljoner besökare per år.

Men Münchens anläggningar i världsklass är inte den enda anledningen till att dess 1,4 miljoner invånare reser från när och fjärran varje år. Med sin vackra arkitektur och sina fantastiska ölhallar har staden förtjänat sitt rykte som "huvudstad för tysk gästfrihet".

En stor del av Münchens bestående charm kommer från dess arkitektur, som går tillbaka till romartiden. I stadens centrum lockar passionsspelet Oberammergau tusentals människor till en friluftsscen varje sommar.

Det finns dock några relativt billiga hotell direkt i Münchens centrum. Tyvärr måste du göra en hel del efterforskningar och jämförelser för att hitta ett som ger bra valuta för pengarna.

Vi har gjort jobbet åt dig och presenterar dig våra handplockade boenden som inte bara är prisvärda, utan också har fått de bästa gästomdömena.

Vår lista över 107+ billiga och högst rankade hotell i München

Vi letade efter billiga men mycket bra mellanklasshotell i staden och hittade några som inte kommer att spränga din budget.

För 11 av de 107+ boendena kunde vi till och med hitta ett pris för ett dubbelrum på 85€ eller mindre per natt! Här är de:

Du kan sortera vår lista enligt följande kriterier:

bästa pris
bästa egenskaper
bästa betyg
centralt läge
Leonardo Hotel & Residenz Muenchen

Leonardo Hotel & Residenz Muenchen

Heimgartenstr. 14, Obergiesing - Fasangarten, 81539 Munich, Germany

4 / 5 *
2.7 km
ca. 68 €


Leonardo Hotel & Residenz München ligger 5 minuters promenad från Münchens centralstation. Detta lugna hotell i stadsdelen Obergiesing har en restaurang och ett modernt spa. Alla rum på hotellet har kabel-TV och en sittgrupp.

Vissa rum på Leonardo Hotel München har ett kök. Restaurangen La Locanda serverar italienska rätter och vin. Tunnelbanestationen Silberhornstrae ligger bara några hundra meter från hotellet. Andra faciliteter inkluderar ett fitnesscenter och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 68 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Leonardo Hotel & Residenz Muenchen har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Leonardo Hotel & Residenz Muenchen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Leonardo Boutique Hotel Munich

Leonardo Boutique Hotel Munich

Amalienstrasse 25, Maxvorstadt, 80333 Munich, Germany

4 / 5 *
1.1 km
ca. 85 €


Leonardo Hotel ligger i hjärtat av Münchens stadsdel Schwabing och erbjuder moderna rum med olika funktioner. Gratis WiFi finns tillgängligt på hela hotellet. Stadens centrum och parken Englischer Garten ligger bara 10 minuters promenad bort.

Flera barer, restauranger och klubbar ligger inom gångavstånd från hotellet. Gästerna kan också njuta av kaffe och te i hotellets olika utrymmen. Rummen på Leonardo har platt-TV och är utrustade med moderna badrum. Gästerna kan dessutom förvara sina värdesaker i hotellets värdeförvaringsskåp.

En 24-timmarsreception, gratis WiFi och bagageförvaring är några av hotellets populära funktioner. Andra faciliteter inkluderar restaurang, hiss och uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Leonardo Boutique Hotel Munich har fått 7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Leonardo Boutique Hotel Munich anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Deutsches Theater Stadtzentrum

Hotel Deutsches Theater Stadtzentrum

Schwanthalerstr. 15, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.0 km
ca. 100 €


Hotel Deutsches Theater har ett bekvämt läge nära stadens centrum och Münchens centralstation. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och bra transportförbindelser med hotellet. Alla hotellets rum har moderna badrum och är utrustade med platt-TV. Hotellet ligger också 15 minuters promenad från mässcentret Messe och tågstationen. Några av hotellets andra populära tjänster är parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Deutsches Theater Stadtzentrum har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Deutsches Theater Stadtzentrum anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Citadines Arnulfpark Munich

Citadines Arnulfpark Munich

Arnulfstraße 51, Maxvorstadt, 80636 Munich, Germany

4 / 5 *
2.7 km
ca. 91 €


Hotel Citadines Arnulfpark ligger bredvid spårvagnshållplatsen Marsrasse och erbjuder enkel tillgång till stadens centrum. Det här boendet har moderna lägenheter och studior som är utrustade med fullt utrustat kök. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi och en TV med satellitkanaler. Varje lägenhet har en dockningsstation för iPod och en dvd-spelare.

Vissa rum på hotellet har separata sovplatser och separata vardagsrum. Gästerna kan också njuta av hotellets moderna kök. Den närliggande tågstationen Donnersbergerbrcke S-Bahn ligger bara 6 minuter bort. Denna tågstation erbjuder förbindelser till Münchens gamla stadsdel och centralstationen.

Arnulfpark erbjuder en kontinental frukost varje morgon. Hotellet ligger också bara några hundra meter från olika restauranger och kaféer. Andra populära tjänster är parkering och gratis wi-fi.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Citadines Arnulfpark Munich har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Citadines Arnulfpark Munich anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Leonardo Hotel München City Center

Leonardo Hotel München City Center

Senefelderstr. 4, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.1 km
ca. 103 €


Leonardo Hotel München City Center erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen och moderna rum med platt-TV. Hotellet serverar även en daglig frukostbuffé. Rummen på hotellet har moderna badrum som är utrustade med hårtork samt te- och kaffefaciliteter.

Leonardo ligger bara 5 minuters promenad från områdets olika shoppingområden, som Kaufinger Strae och Karlsplatz. Det är också 15 minuters promenad från områdets mest populära turistmål, Theresienwiese. Hotellet erbjuder direkt tillgång till mässcentret Munich Messe och Münchens flygplats.

Några av hotellets andra populära funktioner är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis WiFi. Rökfria rum, 24-timmarsreception och te- och kaffekokare finns också i alla rum.


  • En natt kostar omkring 103 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Leonardo Hotel München City Center har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Leonardo Hotel München City Center anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Boutique Hotel Atrium München

Boutique Hotel Atrium München

Landwehrstraße 59, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.3 km
ca. 104 €


Hotel Boutique Hotel München ligger 5 minuters promenad från områdets olika sevärdheter, till exempel Theresienwiese och Münchens centralstation. Detta boende har moderna rum som är utrustade med satellit-TV och mörka persienner. Gästerna kan också njuta av en mängd olika drycker i hotellets loungedel, som har en grön sommarträdgård.

I lobbyn på Hotel Atrium finns en sittgrupp som är utrustad med en platt-TV. Hotellet ligger också 10 minuters promenad från shoppingområdet Stachus. Marienplatz-torget ligger också mindre än en kilometer bort. Gästerna kan också använda hotellets biljettservice för att planera sin resa till München.

Några av hotellets andra populära funktioner är bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring och gratis WiFi. Rökfria rum, 24-timmarsreception och te- och kaffekokare finns också i alla rum.


  • En natt kostar omkring 104 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Boutique Hotel Atrium München har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Boutique Hotel Atrium München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Living Hotel Prinzessin Elisabeth

Living Hotel Prinzessin Elisabeth

Geyerstr. 52, Ludwigsvorstadt, 80469 Munich, Germany

4 / 5 *
1.8 km
ca. 105 €


Living Hotel Prinzessin Elisabeth är ett modernt hotell som ligger cirka 80 meter från floden Isar. Här erbjuds eleganta rum och ett stort spaområde. Detta boende ligger också 1 km från Münchens Oktoberfestområde. Gäster kan njuta av hotellets gratis minibar och rum med pentry.

Gratis lokalsamtal och mobilsamtal är tillgängliga i Tyskland och 22 andra länder. Gäster som bor på Living Hotel Elisabeth har även tillgång till hotellets dygnetruntöppna gym och finska bastu. Det tyska museet ligger 2 km från boendet. Hotellets ingångshöjd är 1,8 meter. Restaurangen Makassar, som har en sommarterrass, serverar franska rätter med tropiska och kreolska inslag.


  • En natt kostar omkring 105 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Living Hotel Prinzessin Elisabeth har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Living Hotel Prinzessin Elisabeth anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
OneBavariaHomes

OneBavariaHomes

48 Zenettistraße, Ludwigsvorstadt, 80337 Munich, Germany

4 / 5 *
2.1 km
ca. 109 €


One Bavaria Homes är ett boende med självhushåll som ligger 2 100 meter från Theresienwiese och på gångavstånd från Münchens berömda Oktoberfest. Detta boende har moderna boenden som är utrustade med högt i tak och ljusa färger. Gästerna kan också njuta av en mängd olika drycker i hotellets loungeområde.

One Bavaria Homes erbjuder modernt boende med gratis WiFi och en dusch med duschkabin. I november 2018 renoverades byggnaden och flera nya lägenheter öppnades, som ritades av den kända arkitekten och designern Matteo Thun. Det finns även en stormarknad i byggnaden. Andra närliggande sevärdheter är German Theater at Grtner och Karlsplatz.

Münchens flygplats är den närmaste flygplatsen till boendet, som ligger 31 km bort. Det här boendet ligger också 2 minuters promenad från festivalområdet München Oktoberfest. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi och parkering.


  • En natt kostar omkring 109 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • OneBavariaHomes har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • OneBavariaHomes anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Erzgiesserei Europe

Hotel Erzgiesserei Europe

Erzgiessereistrasse 15, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

4 / 5 *
2.3 km
ca. 111 €


Hotel Erzgiesserei Europe ligger i ett lugnt område, bara 1 minuts promenad från Münchens centralstation. Hotellets läge och läge med goda transportförbindelser gör att gästerna lätt kan ta sig runt. Alla rum har modern inredning och är utrustade med gratis WiFi.

Erzgiesserei Europe erbjuder en komplett frukostbuffé varje morgon i sina olika rum. Hotellets restaurang serverar internationella rätter. Gästerna kan också dra nytta av det kostnadsfria Wi-Fi i hotellets allmänna utrymmen.

Gratis WiFi, 24-timmarsreception, rökfria rum och restaurang är några av hotellets populära funktioner. Tack vare dess läge och läge kan gästerna också lätt ta sig runt.


  • En natt kostar omkring 111 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Erzgiesserei Europe har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Erzgiesserei Europe anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Schwabinger Wahrheit by Geisel

Schwabinger Wahrheit by Geisel

Hohenzollernstrasse 5, Schwabing-Freimann, 80801 Munich, Germany

4 / 5 *
2.6 km
ca. 111 €


Hotel Schwarzinger Wahrheit by Geisel är ett modernt hotell som ligger ca 2 400 meter från English Garden. Det har ljudisolerade rum och modern inredning. De rymliga sviterna och rummen är också utrustade med gratis Wi-Fi och Sky-TV.

Rökfria rum erbjuds också på hotellet, som ligger mindre än 10 km från Allianz Arena. Hotellets restaurang serverar en mängd olika frukost- och middagsalternativ varje morgon. Gästerna kan dessutom njuta av en drink i hotellets loungeområde på kvällen.

Det tar cirka 10 minuter att ta sig till områdets mest populära sevärdheter, såsom Theresienwiese och Münchens centralstation. Några av hotellets andra populära tjänster är parkering, gratis WiFi och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 111 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Schwabinger Wahrheit by Geisel har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Schwabinger Wahrheit by Geisel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
King's Hotel First Class

King's Hotel First Class

Dachauer Str. 13, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

4 / 5 *
1.3 km
ca. 112 €


King's Hotel First Class är ett 4-stjärnigt boende som ligger några minuter från Münchens centralstation. Här erbjuds eleganta rum med platt-TV, kaffemaskin och himmelssäng. Du kan också använda hotellets gratis Wi-Fi i spa-området.

King's Hotel har luftkonditionerade rum som är utrustade med högkvalitativa trämöbler och fönster från golv till tak. Dess moderna badrum är också utrustade med uppvärmda handdukstorkar. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, hiss, kaffebryggare och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 112 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • King's Hotel First Class har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • King's Hotel First Class anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Alpen Hotel München

Alpen Hotel München

Adolf Kolping Strasse 14, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.0 km
ca. 113 €


Alpen Hotel München ligger bara några minuter från några av områdets mest populära sevärdheter, som Konigsplatz och Marienplatz. Detta boende har familjerum som är utrustade med en platt-TV och olika funktioner.

Alla rum på Alpen Hotel München har ett värdeförvaringsskåp. Hotellets frukostbuffé är också tillgänglig varje morgon. Några av de närliggande områdena som är populära sevärdheter är Frauenkirche, Sendlinger Tor och Asamkirche. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, hiss, kaffebryggare och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 113 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Alpen Hotel München har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Alpen Hotel München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
H+ Hotel München

H+ Hotel München

Schillerstrasse 28, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.1 km
ca. 116 €


H+ Hotel München är ett modernt hotell som erbjuder gratis WiFi och luftkonditionering. De ljusa rummen är också utrustade med moderna möbler och funktioner. Du kan njuta av en komplett frukostbuffé i hotellets frukostrum. Detta rum har stora fönster och trämöbler. Hotellets andra populära tjänster inkluderar 24-timmarsreception, kaffebryggare och gratis WiFi.

Hotellets restaurang serverar en mängd olika tyska och bayerska rätter och drycker. Gästerna kan också njuta av en drink i hotellets bar. H+ Hotel München ligger 10 minuters promenad från områdets populäraste sevärdheter, såsom Theresienwiese och ölfestivalen Oktoberfest i München. Stadens innerstadsringväg ligger bara 4 minuters bilresa bort.

Münchens centralstation ligger bara några minuter från områdets mest populära attraktioner, till exempel Münchens mässa. Den har också en direkt tågförbindelse till Münchens flygplats. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, kaffebryggare och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 116 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • H+ Hotel München har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • H+ Hotel München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Aparthotel Adagio Muenchen City

Aparthotel Adagio Muenchen City

Schwanthalerstr. 61, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.4 km
ca. 117 €


Hotell Adagio München City erbjuder luftkonditionerade rum som är utrustade med ljudisolerade fönster. Detta boende har även en platt-TV och ett badrum med hårtork. Gästerna kan njuta av en mängd olika tjänster på hotellet.

Hotellets restaurang erbjuder en mängd olika maträtter och drycker. Dess fullt utrustade kök är också tillgängligt för gästerna för att förbereda sina måltider. Denna anläggning innehåller kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och olika andra funktioner.

I hotellets lobby finns olika varuautomater som kan förse gästerna med förfriskningar och snacks. Närliggande områden, såsom Karlsplatz och Stachus shoppingcenter, ligger också inom 5 minuters promenad. Hotellets faciliteter inkluderar en 24-timmarsreception, parkering och ett bra fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 117 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Aparthotel Adagio Muenchen City har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Aparthotel Adagio Muenchen City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
AdvaStay by KING's

AdvaStay by KING's

Dachauer Strasse 12, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

4 / 5 *
1.3 km
ca. 119 €


AdvaStay by King's hotel ligger i hjärtat av München, bara 800 meter från stadens centralstation. Alla dess rum är utrustade med moderna möbler och funktioner. Gästerna kan också njuta av ett privat badrum och en sittgrupp.

Den närmaste flygplatsen är Münchens flygplats, som ligger 29 km från hotellet. Andra närliggande områden är Stachus och Karlsplatz. Hotellets faciliteter inkluderar en 24-timmarsreception, parkering och ett bra fitnesscenter. Rummen har gratis wi-fi och rökfria faciliteter.


  • En natt kostar omkring 119 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • AdvaStay by KING's har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • AdvaStay by KING's anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
relexa hotel München

relexa hotel München

Schwanthalerstrasse 58-60, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.4 km
ca. 122 €


relexa hotel München ligger 5 minuters promenad från stadens centralstation. Detta boende har en 24-timmarsreception och gratis WiFi. De rymliga rummen har luftkonditionering och ljudisolerade fönster. De moderna badrummen är utrustade med hårtork och gratis toalettartiklar.

Hotellets frukost serveras varje morgon på marknaden Viktualienmarkt, som ligger bara några minuter från hotellet. Gästerna kan också njuta av en mängd lokala restauranger och butiker i närheten av hotellet.

De som planerar att besöka staden kan göra det genom att utnyttja hotellets 10 minuters promenad till de eleganta shoppinggatorna. Flygplatsen ligger också cirka 50 minuter bort med kollektivtrafik. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis WiFi, 24-timmarsreception och handikappanpassning.


  • En natt kostar omkring 122 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • relexa hotel München har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • relexa hotel München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Schwan Locke

Schwan Locke

75 Landwehrstraße, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.6 km
ca. 122 €


Condo Hotel Schwan Locke ligger i ett bostadsområde och erbjuder privat parkering. Alla boenden har luftkonditionering, platt-TV och eget badrum med dusch. Gästerna kan också använda hotellets gratis toalettartiklar och hårtork.

En utomhusterrass är också tillgänglig för gästerna att använda. Hotellets läge är idealiskt för dem som planerar att besöka de olika områdena runt staden, till exempel Sendlinger Tor, Karlsplatz och Theresienwiese. Dess läge gör också att gästerna kan njuta av de olika attraktionerna inom 20 minuters promenad.


  • En natt kostar omkring 122 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Schwan Locke har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Schwan Locke anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Europa

Hotel Europa

Dachauer Straße 115, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

4 / 5 *
2.1 km
ca. 127 €


Hotel Europa ligger i hjärtat av München, 10 minuters resa från stadens centralstation. Detta 4-stjärniga hotell erbjuder olika faciliteter och tjänster, såsom en restaurang och en bar. Alla dess boenden har luftkonditionering och ljudisolerade fönster. Rökfria rum är också välkomna.

Hotellets rum har luftkonditionering, kassaskåp, skrivbord och platt-TV. De har även en mängd andra faciliteter, såsom minibar och vattenkokare. Gästerna kan njuta av en mängd olika måltider i form av en frukostbuffé varje morgon om de betalar för rumspriset.

Hotell Europa ligger också nära German Heart Center, som ligger bara 3 100 meter från hotellet. Dess läge är idealiskt för dem som planerar att besöka de olika områdena runt staden, såsom Sendlinger Tor, Karlsplatz och Theresienwiese. Hotellets faciliteter inkluderar en 24-timmarsreception, parkering och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 127 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Europa har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Europa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Marc München

Marc München

Senefelderstrasse 12, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.1 km
ca. 127 €


Marc München ligger en kort promenad från torget Marienplatz. Detta 4-stjärniga hotell erbjuder ljusa och moderna rum med modern inredning. Alla dess luftkonditionerade rum har en platt-TV och ett eget badrum. Dess frukostbuffé serveras även i hotellets moderna rum.

I hotellets lobby finns även en gratis internetterminal. Gästerna kan njuta av förfriskningar i baren eller använda hotellets gratis Wi-Fi. Marc München ligger 10 minuters promenad från Karlsplatz och Theresienwiese, där ölfestivalen Oktoberfest i München hålls. Münchens centralstation ligger dessutom 10 minuters bilresa bort.


  • En natt kostar omkring 127 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Marc München har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Marc München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Munich City

Hotel Munich City

Schwanthalerstr. 112-114, Schwanthalerhöhe, 80339 Munich, Germany

4 / 5 *
2.1 km
ca. 127 €


Det rökfria Hotel Munich City har en trädgårdsterrass, gratis WiFi och ett spa. Samtliga boenden har modern inredning och luftkonditionering. De rökfria rummen har även ett badrum med dusch och ett litet kylskåp.

I hotellets frukostrum serveras en komplett buffé varje morgon. Hotellets läge är också idealiskt för dem som planerar att besöka de olika områdena runt staden, såsom Karlsplatz och Theresienwiese. Münchens centralstation ligger också 10 minuters bilresa bort.


  • En natt kostar omkring 127 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Munich City har fått 7.3 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Munich City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Courtyard by Marriott Munich City East

Courtyard by Marriott Munich City East

Orleansstrasse 81-83, Au-Haidhausen, 81667 Munich, Germany

4 / 5 *
2.6 km
ca. 128 €


Hotellet ligger i stadsdelen Haidhausen i München, och dess läge är idealiskt för dem som planerar att besöka stadens olika sevärdheter. Den dygnetruntöppna receptionen och gratis Wi-Fi finns också i närheten. De luftkonditionerade rummen på hotellet har modern inredning och är utrustade med platt-TV.

Alla hotellets luftkonditionerade boenden har en mängd olika funktioner, såsom ett skrivbord och en vattenkokare. Vissa av rummen är även klimatvänliga. Hotellets restaurang Kitchen & Bar at Courtyard serverar internationella och tyska rätter. Gästerna kan dessutom njuta av en måltid utomhus på hotellets trädgårdsterrass.

Hotellets bar erbjuder ett brett utbud av drycker. Stadens gamla stadsdel och Maximilianeum-palatset ligger båda cirka 15 minuter bort. Marriott Munich City East ligger också 10 minuters bilresa från stadens gamla stadsdel och ligger i trädgårdar. Du kan njuta av gratis WiFi och parkering på hotellet. Andra populära tjänster är en restaurang, ett fitnesscenter och en kaffebryggare i varje rum.


  • En natt kostar omkring 128 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Courtyard by Marriott Munich City East har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Courtyard by Marriott Munich City East anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Drei Loewen

Drei Loewen

Schillerstrasse 8, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.1 km
ca. 128 €


Löwenbar på Hotel Drei Löwen serverar tyska och internationella rätter. Alla hotellets boenden har modern inredning och är utrustade med ljudisolerade dörrar. Du kan också njuta av en frukostbuffé på hotell Drei Löwen München. Denna innehåller olika typer av kött och ostar.

Drei Löwen ligger 5 minuters promenad från både Karlsplatz och Münchens stadshus. Området för stadens berömda ölfestival ligger också 10 minuters promenad bort. Hotellet ligger också nära stadens andra stora sevärdheter, till exempel Münchens utställningscenter Neue Messe.

Gratis WiFi, parkering, husdjursvänligt boende och transfer till Münchens flygplats är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 128 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Drei Loewen har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Drei Loewen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
AWA Hotel

AWA Hotel

Schillerstraße 10, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.1 km
ca. 129 €


AWA Hotel ligger ett par minuter från torget Marienplatz. Alla dess boenden är utrustade med platt-TV och internationella kanaler. Gästerna är också välkomna att ta med sig sina husdjur. Hotellets 24-timmarsreception ligger också i närheten. Andra populära tjänster är en restaurang, en 24-timmarsreception och gratis wi-fi i alla rum.


  • En natt kostar omkring 129 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • AWA Hotel har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • AWA Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel München City Center affiliated by Meliá

Hotel München City Center affiliated by Meliá

Paul-Heyse-Strasse 24, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.4 km
ca. 130 €


Hotel München City Center, som är anslutet till det internationella företaget Meli, är rökfritt. Här finns ett fitnesscenter, en lounge och en gratis bastu. Du kan också njuta av gratis WiFi i hela hotellet. Alla hotellets rum har en hårtork och ett skrivbord.

Hotellets lobbybar, CentralBar, är öppen från 17:00 till01:00. Den närliggande tunnelbanestationen Theresienwiese ligger också inom 3 minuters promenad från hotellet. Hauptbahnhof, som är huvudstationen, erbjuder direktförbindelser till olika områden i hela staden. Några av de andra populära tjänster som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 130 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel München City Center affiliated by Meliá har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel München City Center affiliated by Meliá anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hilton Munich Park

Hilton Munich Park

Am Tucherpark 7, Schwabing-Freimann, 80538 Munich, Germany

4 / 5 *
2.4 km
ca. 131 €


Hilton Munich Park ligger bredvid den engelska trädgården och en spårvagnsresa från Marienplatz. Detta eleganta hotell erbjuder modernt boende med en mängd olika tjänster och faciliteter. De luftkonditionerade rummen har en balkong och en platt-TV. Hotellet har även en inomhuspool.

Rumsservice dygnet runt är tillgänglig hela dagen. Hotellets restaurang, Tivoli Restaurant, serverar internationella rätter. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost eller en frukostbuffé varje morgon. People's Lounge erbjuder snacks och drycker. Efter ett träningspass kan gästerna utnyttja hotellets gratis bastu.

Cyklar kan också hyras i Münchens gamla stadsdel. Spårvagnsstationen som ligger vid Tivolistrae ligger bara ett par hundra meter från Hilton. Den erbjuder goda förbindelser med kollektivtrafiken. Andra populära tjänster är en pool, ett fitnesscenter och en bar.


  • En natt kostar omkring 131 €.
  • Det är 2.4 kilometer till centrum.
  • Hilton Munich Park har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hilton Munich Park anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Eurostars Book Hotel

Eurostars Book Hotel

Schwanthalerstr. 44, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.3 km
ca. 132 €


De eleganta rummen på Hotel Eurostars Book Hotel är utrustade med platt-TV och är kända för sitt litterära tema. Hotellets restaurang serverar internationella rätter och har en mängd kaffe- och tefaciliteter. Gästerna kan också dra nytta av hotellets gratis Wi-Fi och det privata badrummet med hårtork.

Hotellets lobbybar, som har en mängd fönster från golv till tak, är ett utmärkt ställe att samlas på efter en lång dag med sightseeing. Detta boende ligger i hjärtat av Münchens shoppingområde. Det ligger bara ett par hundra meter från platsen för den berömda ölfestivalen Oktoberfest. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 132 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Eurostars Book Hotel har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Eurostars Book Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Eurostars Grand Central

Eurostars Grand Central

Arnulfstr. 35, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

4 / 5 *
2.3 km
ca. 132 €


De eleganta och moderna rummen på Hotel Eurostars Grand Central är utrustade med en mängd olika tjänster och faciliteter. Detta 4-stjärniga hotell ligger bara ett par hundra meter från Münchens centralstation. Alla dess luftkonditionerade rum har en platt-TV. Hotellets restaurang serverar medelhavsrätter och har en mängd kaffe- och tefaciliteter.

Hotellets spaanläggningar är utrustade med en mängd olika tjänster och faciliteter. Gästerna kan också använda hotellets moderna gym och gratis Wi-Fi. Konferensrummen på hotellet är rymliga och utrustade med toppmodern teknik.

Restaurangen på Hotel Eurostars har internationella rätter och serverar traditionella bayerska rätter. Gästerna kan också njuta av drycker och mat i hotellets underjordiska garage. Tågstationen som ligger på Münchens centralstation ligger bara ett par minuter bort.


  • En natt kostar omkring 132 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Eurostars Grand Central har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Eurostars Grand Central anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Holiday Inn Munich City Centre, an IHG Hotel

Holiday Inn Munich City Centre, an IHG Hotel

Hochstr. 3, Au-Haidhausen, 81669 Munich, Germany

4 / 5 *
1.3 km
ca. 133 €


Holiday Inn Munich City Center är ett 5-stjärnigt hotell som ligger bara ett par hundra meter från Deutsches Museum. Detta boende har rökfria rum och ligger nära Rosenheimer Platz Station och Marienplatz. De luftkonditionerade rummen har ljudisolering och en platt-TV.

Executive-rummen på Holiday Inn Munich har utsikt över staden. Hotellets restaurang, som är känd för sina internationella och lokala rätter, serverar ett brett utbud av frukost- och lunchalternativ. Andra tjänster och faciliteter inkluderar ett kafé och en restaurang som serverar olika drycker och snacks.

Holiday Inns reception är öppen dygnet runt. Gästerna kan också använda hotellets gratis Wi-Fi i hela hotellet. Den närmaste tågstationen är Rosenheimer Platz Station, som ligger cirka 10 minuter bort. Münchens flygplats ligger bara 33 minuter bort. De flesta av hotellets faciliteter och tjänster ligger på gångavstånd från tågstationen.


  • En natt kostar omkring 133 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Holiday Inn Munich City Centre, an IHG Hotel har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Holiday Inn Munich City Centre, an IHG Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
HOtello Schwabing

HOtello Schwabing

Hohenzollernstrasse 9, Schwabing-Freimann, 80801 Munich, Germany

4 / 5 *
2.6 km
ca. 135 €


Hotel HOtello Schwabing ligger i hjärtat av Münchens centrum och erbjuder modernt boende med gratis WiFi. Alla rum har queen size-sängar. Från hotellets terrass på 6:e våningen har du utsikt över staden. Tunnelbanestationerna Giselastrae och Mnchner Freiheit ligger 2 100 meter bort, vilket gör det enkelt att nå olika områden i staden.

Hotellet ligger bara ett par minuter från parken Englischer Garten, som ligger en kort promenad från Hoettlhofen Schwabing. Andra populära faciliteter och tjänster på hotellet är gratis parkering och en restaurang.


  • En natt kostar omkring 135 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • HOtello Schwabing har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • HOtello Schwabing anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Munich Deluxe Hotel

Munich Deluxe Hotel

Schwanthalerstraße 116, Schwanthalerhöhe, 80339 Munich, Germany

4 / 5 *
2.1 km
ca. 136 €


Hotel Munich Deluxe ligger 5 minuters promenad från busstationen ZOB och tunnelbanestationerna. De luftkonditionerade rummen har ett värdeskåp, ett kylskåp och en tv med olika program. Frukostbuffén på det närliggande Hotel Munich City serveras dagligen. Andra lokala specialiteter som Obazda-bröd och vitkorv kan också beställas i hotellets restaurang.

Hotellets reception och restaurang finns även i det intilliggande Hotel Munich City. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av drycker och specialkaffe från Segafredos café. Hotellet ligger direkt mittemot ett shoppingcenter som heter Forum Schwanthalerhhe.

Hotellet har över hundra butiker och restauranger inom sitt område. Några av de andra populära tjänsterna och faciliteterna på hotellet är bland annat 24-timmarsreception, hiss och restaurang.


  • En natt kostar omkring 136 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Munich Deluxe Hotel har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Munich Deluxe Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Flemings Hotel München-City

Flemings Hotel München-City

Bayerstrasse 47, Ludwigsvorstadt, 80335 Munich, Germany

4 / 5 *
1.4 km
ca. 138 €


Flemings Hotel München-City erbjuder gratis WiFi i hela hotellet. Alla rum har en mängd olika funktioner, bland annat ett värdeskåp, satellit-TV och ett skrivbord. Gästerna kan också använda hotellets olika faciliteter, såsom bio- och finsk bastu.

Hotellets restaurang, Flemings, serverar ett brett utbud av franska och internationella rätter. Gästerna kan också dra nytta av hotellets gym. Restaurangens personal är dessutom utbildad för att ge sina gäster bästa möjliga service.

Hotellet ligger bara ett par minuter från Marienplatz-torget, som är ett populärt shoppingområde. Andra populära faciliteter och tjänster på hotellet är ett fitnesscenter, en kaffebryggare och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 138 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Flemings Hotel München-City har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Flemings Hotel München-City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Novotel München City

Novotel München City

Hochstraße 11, Au-Haidhausen, 81669 Munich, Germany

4 / 5 *
1.3 km
ca. 139 €


Det 4-stjärniga hotellet Novotel München City renoverades 2018. Det ligger bara ett par minuter från tågstationen vid Marienplatz-torget och Münchens centralstation. Hotellet erbjuder även en pool och gratis WiFi. Dess luftkonditionerade rum har en mängd olika funktioner.

Hotellets rum är inredda med mjuka färger och stora fönster. Hotellets restaurang och bar Flave serverar internationella och lokala rätter. Gästerna kan också använda hotellets kostnadsfria internetterminaler i affärsområdet.

Cykeluthyrning finns också tillgänglig på hotellet. Den närmaste tågstationen ligger vid S-Bahn-stationen Rosenheimer Platz. Andra faciliteter och tjänster på hotellet är bland annat en swimmingpool.


  • En natt kostar omkring 139 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Novotel München City har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Novotel München City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Novotel München City Arnulfpark

Novotel München City Arnulfpark

Arnulfstrasse 57, Neuhausen - Nymphenburg, 80636 Munich, Germany

4 / 5 *
3.1 km
ca. 140 €


Hotellet ligger 2 km från centralstationen München och 2 km från Münchens flygplats. Här erbjuds en 24-timmarsreception och gratis wi-fi. Hotellets frukost serveras varje morgon. Andra närliggande sevärdheter är Karlsplatz och Theresienwiese. Hotellet har även husdjursvänliga rum och parkering. Andra faciliteter och tjänster inkluderar ett fitnesscenter, en kaffebryggare och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 140 €.
  • Det är 3.1 kilometer till centrum.
  • Novotel München City Arnulfpark har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Novotel München City Arnulfpark anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Unsöld's Factory Hotel

Unsöld's Factory Hotel

10 Unsöldstraße, Altstadt - Lehel, 80538 Munich, Germany

4 / 5 *
1.0 km
ca. 142 €


The Factory Hotel har en resedisk och gratis WiFi i hela hotellet. Denna anläggning ligger bara några minuter från Hofbräuhaus München och Viktualienmarkt. Rummen på detta hotell har ett eget badrum och ett skrivbord. Gästerna kan också njuta av hotellets olika tjänster och faciliteter.

Rummen på Factory Hotel har platt-TV och hårtork. Andra närliggande sevärdheter är Frauenkirche München, Bavarian State Opera och Munich Residence. Den närmaste flygplatsen ligger 32 km från hotellet. Hotellets frukostbuffé serveras varje morgon.


  • En natt kostar omkring 142 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Unsöld's Factory Hotel har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Unsöld's Factory Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Boutique Hotel Germania

Boutique Hotel Germania

28 Schwanthalerstraße, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.1 km
ca. 144 €


Hotel Germania ligger inom 5 minuters promenad från några av områdets mest populära sevärdheter, till exempel Theresienwiese och Lenbachhaus. Gästerna på detta boende kan njuta av 24-timmars reception och bagageförvaring. Alla rum på hotellet har en platt-TV och gratis WiFi.

Gratis WiFi och ett värdeförvaringsskåp är några av de funktioner som ingår i rummen på Boutique Hotel Germania. Hotellet ligger nära olika sevärdheter, till exempel Königsplatz, Sendlinger Tor och Asamkirche. Andra faciliteter och tjänster inkluderar en 24-timmarsreception och en kaffekokare.


  • En natt kostar omkring 144 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Boutique Hotel Germania har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Boutique Hotel Germania anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Ruby Lilly Hotel Munich

Ruby Lilly Hotel Munich

Dachauer Straße 37, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

4 / 5 *
1.6 km
ca. 146 €


Ruby Lilly Hotel Munich har ett idealiskt läge på Stiglmaierplatz, ett par kilometer från stadens centralstation. Detta designhotell erbjuder luftkonditionerade rum och gratis WiFi i hela anläggningen. Baren och restaurangen Ruby Lilly ligger också inne på hotellet. År 2018 utsågs hotellet till Europas vackraste hotell av läsarna av den tyska resetidningen Saison.

Rummen på Ruby Lily Hotel Munich har träpanel och är utrustade med en platt-TV. Hotellets dygnet runt öppna restaurang och bar är också öppna. Frukostbuffén serveras varje morgon på hotellet. Badrummet har en hårtork och gratis toalettartiklar. Baren, som är en del av hotellets restaurang, är utformad för att återspegla 1970-talets livsstil i München.

Hotellets bar Ruby är utrustad med olika möbler och soffor. Hotellet har också en egen stadsguide som ger gästerna lokala rekommendationer om evenemang och aktiviteter. Gästerna kan också hyra elgitarrer via hotellets webbplats.

Hotellet ligger bara ett par minuter från spårvagns- och tunnelbanestationen. Det ligger också nära olika museer, till exempel Knigsplatz och Karlsplatz. Den närmaste flygplatsen ligger 29 km bort.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi, 24-timmarsreception och rökfria rum. Gästerna kan också utnyttja hotellets faciliteter och tjänster för funktionshindrade.


  • En natt kostar omkring 146 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Ruby Lilly Hotel Munich har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ruby Lilly Hotel Munich anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Maritim Hotel München

Maritim Hotel München

Goethestr. 7, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

4 / 5 *
1.3 km
ca. 147 €


Maritim Hotel München serverar dagligen internationella rätter i sin restaurang Rtisserie. På kvällen serverar hotellets pianobar tyska öl och livemusik. Alla hotellets rum har gratis WiFi. Badrummet på hotellet har också en modern design.

Maritim Hotel München har ett idealiskt läge vid Stiglmaierplatz, ett par kilometer från stadens centralstation. Det ligger också nära olika sevärdheter som Theresienwiese och Lenbachhaus. Gästerna kan använda hotellets faciliteter och tjänster för funktionshindrade. Andra populära funktioner är gratis WiFi och en 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 147 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Maritim Hotel München har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Maritim Hotel München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Adina Apartment Hotel Munich

Adina Apartment Hotel Munich

Atelierstrasse 22, Berg am Laim, 81671 Munich, Germany

4 / 5 *
2.7 km
ca. 147 €


Adina Apartment Hotel Munich ligger 2 km från Deutsches Museum och erbjuder ett fitnesscenter och utsikt över staden. Detta hotell i München har även en restaurang och rumsservice. Tack vare sitt läge kan gästerna njuta av hotellets olika faciliteter och tjänster.

Rummen på Adina Apartment Hotel Munich har luftkonditionering och är utrustade med skrivbord, platt-TV och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost på hotellet. Hotellets kök har diskmaskin, tvättmaskin och en mängd annan utrustning.

De närmaste större sevärdheterna är det bayerska nationalmuseet och Hofbruhaus. Adina Apartment Hotel Munich ligger cirka 2 km från dessa sevärdheter. Andra närliggande sevärdheter är Münchens flygplats och Hofbruhaus. Till hotellets faciliteter och tjänster hör en pool, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 147 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Adina Apartment Hotel Munich har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Adina Apartment Hotel Munich anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Holiday Inn Munich - Leuchtenbergring, an IHG Hotel

Holiday Inn Munich - Leuchtenbergring, an IHG Hotel

Leuchtenbergring 20, Au-Haidhausen, 81677 Munich, Germany

4 / 5 *
2.9 km
ca. 148 €


Holiday Inn Munich - Leuchtenburgring ligger i stadsdelen Haidhausen i Bayerns huvudstad. Detta hotell från IHG erbjuder moderna rum med gratis WiFi och en mängd andra funktioner. Rummen på denna anläggning har inretts med en modern färgskala.

Rummen på Adina Apartment Hotel Munich har luftkonditionering och är utrustade med en platt-TV. Du kan också njuta av en kontinental frukost i hotellets eleganta matsal. Hotellets öppna lobby fungerar som hotellets centrala knutpunkt. På kvällen kan gästerna njuta av en cocktail eller ett glas vin.

Ett urval av lättare snacks finns också tillgängligt på hotellet. Ungefär 1 300 meter från hotellet ligger tågstationen S-Bahn, som ligger 30 minuters resa från flygplatsen och mässområdet Messe. Torget Marienplatz ligger 10 minuters bilresa bort.

Adina Apartment Hotel Münchens mest populära egenskaper är bland annat parkeringsplats, gratis WiFi och husdjursvänliga rum. Andra tjänster och faciliteter som hotellet erbjuder är en restaurang och en kaffebryggare.


  • En natt kostar omkring 148 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Holiday Inn Munich - Leuchtenbergring, an IHG Hotel har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Holiday Inn Munich - Leuchtenbergring, an IHG Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 4 stjärnor.
Hotel Amba

Hotel Amba

Arnulfstraße 20, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

3 / 5 *
1.4 km
ca. 78 €


De moderna rummen på Hotel Hotel Amba är utrustade med eget badrum, och de kan nås via hotellets trådlösa internetuppkoppling. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost i hotellets frukostrum. Denna anläggning kan användas för att förbereda en mängd olika maträtter inför en hektisk dag.

På 5 minuters promenad avstånd finns hotellets partnerrestaurang, som serverar lokala maträtter och drycker. Gästerna kan också njuta av en drink i hotellets vardagsrum. Hotellets läge, som ligger mittemot stadens spårvagns-, tåg- och tunnelbanelinjer, gör det till en idealisk bas för att utforska området.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Amba har fått 7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Amba anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
1st Creatif Hotel Elephant

1st Creatif Hotel Elephant

Laemmerstrasse 6, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

3 / 5 *
1.3 km
ca. 78 €


  1. Creatif Hotel Elephant ligger 800 meter från centralstationen och 3 500 meter från gågatan Karlsplatz. Dess frukostbuffé serveras varje morgon i hotellets restaurang.

Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Hauptbahnhof, som erbjuder kollektivtrafik till olika delar av München. Bryggeriet Hofbruhaus och torget Marienplatz ligger också i närheten. Området för den berömda Oktoberfesten i München ligger mindre än 20 minuters promenad bort.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • 1st Creatif Hotel Elephant har fått 7.2 av 10 poäng. Detta är bra.
  • 1st Creatif Hotel Elephant anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Demas City

Hotel Demas City

Landwehrstr. 19, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.0 km
ca. 80 €


De eleganta och moderna rummen på Hotel Hotel Deas City är utrustade med platt-TV och gratis WiFi. Hotellet erbjuder också en mängd olika tjänster och faciliteter. Gästerna kan njuta av en varm och kall frukostbuffé varje morgon.

Hotellets matsal har stora fönster och speglar. Hotellet ligger 600 meter från Deutscher Theater och 7 minuters promenad från tunnelbanestationen Stachus och torget Karlsplatz/St. Marienplatz. Münchens centralstation ligger 10 minuters promenad bort.

Den underjordiska parkeringen på Hotel Demas City är endast tillgänglig under vissa tider. Gästerna kan också använda flygplatsen som ligger 100 km bort. Andra populära faciliteter är en 24-timmarsreception och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 80 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Demas City har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Demas City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Seibel

Hotel Seibel

Theresienhöhe 9, Schwanthalerhöhe, 80339 Munich, Germany

3 / 5 *
2.1 km
ca. 81 €


Hotel Seibel ligger mittemot Theresienwieszentrums område och erbjuder ljusa och moderna rum med gratis Wi-Fi och högt i tak. Alla de renoverade rummen har en platt-TV med kabelkanaler. Hotellet ligger också 2 100 meter från tunnelbanestationen Theresienwieszentrum.

Vissa av hotellets rum har elegant inredning och är utrustade med kristalltoppade speglar. Hotellets restaurang serverar en mängd olika frukost- och middagsrätter. Gäster kan också nå Marienplatz-torget på 10 minuter med kollektivtrafik.


  • En natt kostar omkring 81 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Seibel har fått 7.2 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Seibel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Pension Margit

Pension Margit

Hermann - Linggstr. 1, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.8 km
ca. 82 €


De moderna och rymliga rummen på Pension Margit är utrustade med moderna möbler och har eget badrum. Hotellet ligger 20 minuters promenad från torget Marienplatz och 10 minuters promenad från gågatan Karlsplatz. Du kan också njuta av en frukostbuffé i restaurangen.

Münchens centralstation ligger bara 10 minuters promenad från hotellet. Gästerna kan dra nytta av gratis WiFi och andra tjänster som erbjuds av hotellet. Andra populära faciliteter är restaurang, hiss och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 82 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Pension Margit har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Pension Margit anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Brunnenhof City Center

Brunnenhof City Center

Schillerstrasse 36, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.1 km
ca. 84 €


De moderna rummen på Brunnenhof City Center Hotel är utrustade med gratis WiFi. Alla har en privat innergård med en fontän. Hotellet erbjuder även en daglig frukostbuffé. Du kan njuta av hemlagad sylt och laxdipp i restaurangen.

Frukost kan tillagas i Brunnenhofs restaurang, som serverar kalla och varma drycker. Hotellet ligger 10 minuters promenad från både Theresienwiese och Stachus-torget. Ett begränsat antal parkeringsplatser finns på Brunnenhof City Centers innergård. Ett närliggande parkeringsgarage är också tillgängligt mot en rabatterad avgift.

Några av hotellets andra populära faciliteter är en 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi. Rökfria rum, husdjursvänliga rum och en restaurang är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 84 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Brunnenhof City Center har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Brunnenhof City Center anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Sure Hotel by Best Western Muenchen Hauptbahnhof

Sure Hotel by Best Western Muenchen Hauptbahnhof

Arnulfstrasse 12, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

3 / 5 *
1.3 km
ca. 85 €


Best Western München Hauptbahnhof erbjuder gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Här erbjuds även en frukostbuffé varje morgon. Alla rum är utrustade med platt-TV och eget badrum. Hotellets tysta rum är utformade med en enkel men bekväm design.

Hotellets restaurang serverar en mängd olika maträtter och drycker. Hotellet ligger också 3 minuters promenad från Münchens största shoppingområde och gågata. Sure Hotel by Best Western ligger i München Hauptbahnhof, som du kan nå till fots på cirka 10 minuter.

Hotellets reception är också tillgänglig för att hjälpa gästerna att ordna sina dagsutflykter och tillhandahålla andra tjänster under vistelsen i München. Andra populära faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 85 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Sure Hotel by Best Western Muenchen Hauptbahnhof har fått 7.2 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Sure Hotel by Best Western Muenchen Hauptbahnhof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
gambino hotel WERKSVIERTEL

gambino hotel WERKSVIERTEL

7 Atelierstraße, Berg am Laim, 81671 Munich, Germany

3 / 5 *
2.6 km
ca. 86 €


Gandini-hotellet WERKSVIERTEL, som ligger i området Berg am Laim i München, ligger bara några hundra meter från Deutsches Museum. Här finns också en 24-timmarsreception och gratis WiFi i hela hotellet.

Det finns även familjevänliga rum på hotellet, som har en sittgrupp och platt-TV. Andra funktioner är ett värdeskåp, ett badrum med dusch och en elektrisk tekanna. Gambino Hotel WERKSVIERTEL erbjuder enheter med utsikt över staden.

Alla hotellets rum har gratis WiFi och är även utrustade med handdukar och sängkläder. Det närmaste större området ligger 3 km från hotellet. Andra populära faciliteter är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi. Den bayerska statsoperan ligger också inom 3 km .


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • gambino hotel WERKSVIERTEL har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • gambino hotel WERKSVIERTEL anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Centro Hotel Mondial

Centro Hotel Mondial

Pettenkoferstrasse 2, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
0.8 km
ca. 86 €


De moderna rummen på Hotel Mondial har platt-TV och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av en daglig frukostbuffé. Hotellets frukostrum ligger i centrum av fastigheten, och det finns många restauranger och kaféer i närheten.

Det närmaste större området till hotellet är Münchens centralstation och Marienplatz-torget. Hotellet har en mängd olika faciliteter och tjänster, bland annat 24-timmarsreception, parkering och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Centro Hotel Mondial har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Centro Hotel Mondial anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Pension Mona Lisa

Pension Mona Lisa

Robert-Koch-Str. 4, Altstadt - Lehel, 80538 Munich, Germany

3 / 5 *
1.1 km
ca. 87 €


Hotellet har en mängd olika faciliteter och tjänster, bland annat 24-timmarsreception, parkering och husdjursvänliga rum. Mona Lisa ligger också nära Bayerns nationalmuseum och Hofbruhaus. Gästerna kan njuta av en frukostbuffé dagligen i restaurangen, och Münchens flygplats ligger cirka 27 km bort. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela fastigheten.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Pension Mona Lisa har fått 7.1 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Pension Mona Lisa anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Pension Belo Sono

Pension Belo Sono

Gollierstr. 36, Schwanthalerhöhe, 80339 Munich, Germany

3 / 5 *
2.6 km
ca. 89 €


Lägenheterna i Theresienwiese ligger 10 minuters promenad från platsen för Münchens berömda ölfestival Oktoberfest. Stadens centralstation ligger också i närheten. Gäster som bor på boendet kan njuta av gratis WiFi i hela hotellet. Alla rum har ett skrivbord och en platt-TV.

Alla rum på hotellet har en garderob, en kaffemaskin och en hårtork. Pension Belo Sono ligger 1 minuts promenad från olika restauranger och kaféer. Andra närliggande områden är bland annat tunnelbanestationen Schwanthalerhhe och stormarknader.

Hotellet har ett bekvämt läge nära shoppingområdena Karlsplatz och Stachus. Det ligger också cirka 20 minuter från Allianz Arena och 25 minuter från Münchens utställningscenter. Några av hotellets populära funktioner är gratis WiFi, husdjursvänliga rum och uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 89 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Pension Belo Sono har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Pension Belo Sono anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Deutsches Theater

Hotel Deutsches Theater

Landwehrstrasse 18, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.0 km
ca. 90 €


Hotel Deutsches Theater ligger 10 minuters promenad från områdets berömda Theresienwiese's Oktoberfest-område. Gäster som bor på det här boendet kan njuta av en mängd olika faciliteter och tjänster. Rummen på hotellet är klassiskt inredda och har kabel-TV och eget badrum. Hotellet erbjuder också en daglig frukostbuffé.

Hotellets restaurang är ett utmärkt ställe att träffas på efter en hektisk dag. De närliggande teatrarna erbjuder olika underhållning under kvällen. Gästerna kan också promenera till stadens centrum genom att ta tåget från Münchens centralstation. Riem Messe kongresscenter är dessutom cirka 17 minuter bort.


  • En natt kostar omkring 90 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Deutsches Theater har fått 7.2 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Deutsches Theater anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Aurbacher Hof GmbH

Hotel Aurbacher Hof GmbH

Aurbacher Strasse 5, Au-Haidhausen, 81541 Munich, Germany

3 / 5 *
1.9 km
ca. 91 €


Det eleganta frukostrummet och gratis Wi-Fi är några av de funktioner som gästerna kan njuta av på Hotel Aurbacher Hof. Det här boendet ligger i stadsdelen Haidhausen, som ligger cirka en mil från Münchens centrum. Hotellets rum är också utrustade med trämöbler.

Rummen på hotellet har minibar, TV och badrum med hårtork. Frukostbuffén serveras i rummet, som har välvda dörrar, speglar och ljuskronor. Hotellets restaurang är också öppen dygnet runt.

Ytterligare parkering finns tillgänglig vid hotellet. Närmaste spårvagnshållplats är Regerplatz. S-banestationen Rosenheimer Platz ligger cirka 10 minuter bort. Gratis WiFi, 24-timmarsreception och rökfria rum är några av hotellets funktioner. Gästerna kan också dra nytta av hotellets gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 91 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Aurbacher Hof GmbH har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Aurbacher Hof GmbH anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
das kleine Hotel in München

das kleine Hotel in München

Sandstraße 21, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

3 / 5 *
1.9 km
ca. 94 €


Hotel Das Kleine ligger i Münchens stadsdel Pinakothek der Moderne, på 13 minuters promenadavstånd. Här finns en trädgård och gratis wi-fi. Alla rum har satellit-TV.

Det privata badrummet på hotellet har badkar eller dusch och gratis toalettartiklar. Du kan också njuta av en frukostbuffé på hotellet. Flygplatsen Münchens flygplats ligger i närheten. Karlsplatz ligger 1 km bort och Old and New Pinakotheck ligger cirka 14 minuter bort.


  • En natt kostar omkring 94 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • das kleine Hotel in München har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • das kleine Hotel in München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
mk | hotel münchen city

mk | hotel münchen city

Schillerstraße 23, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.1 km
ca. 95 €


Hotel MK ligger i Münchens stadsdel Konigsplatz och erbjuder utflyktsdisk och rumsbetjäning. Det här 3-stjärniga boendet ligger nära olika populära sevärdheter, såsom Frauenkirche, Konigsplatz och Nya stadshuset. Varje rum har en platt-TV, ett skrivbord och ett eget badrum.

Rummen på hotellet har ett värdeförvaringsskåp. Kontinental frukost serveras dagligen på hotellet. Gästerna kan också dra nytta av hotellets gratis parkering. Några av de områden som är populära bland lokalbefolkningen är Asamkirche, Sendlinger Tor och Theresienwiese.

Den närmaste flygplatsen till hotellet är Münchens flygplats, som ligger cirka 39 km bort. Några av hotellets andra populära tjänster är gratis WiFi, 24-timmarsreception och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • mk | hotel münchen city har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • mk | hotel münchen city anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Buddy Hotel

Buddy Hotel

Sonnenstrasse 2, Ludwigsvorstadt, 80331 Munich, Germany

3 / 5 *
0.8 km
ca. 95 €


Hotel Buddy är ett koncepthotell som kombinerar den smarta tekniken och de slimmade tjänsterna på ett traditionellt hotell. Alla rum har platt-TV och ett arbetsbord. Gästerna kan också njuta av en kaffemaskin på rummet. De privata badrummen på hotellet har en regndusch.

Buddy serverar ingen frukost, men erbjuder gratis snacks under hela morgonen. Gästerna kan också utnyttja hotellets varuautomater, som har snacks och drycker. Det närmaste området till hotellet är Karlsplatz, som ligger cirka 1 600 meter bort. Andra populära tjänster inkluderar 24-timmarsreception, rökfria rum och luftkonditionering.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 0.8 kilometer till centrum.
  • Buddy Hotel har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Buddy Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cocoon Stachus

Cocoon Stachus

Adolf-Kolping-Str. 11, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.0 km
ca. 95 €


Hotel Cocoon Stachus är ett rökfritt hotell som erbjuder gratis Wi-Fi och en mängd andra tjänster. Dess rum i retrostil har regndusch och unika möbler. Gästerna kan också njuta av en dvd-spelare på rummet.

Frukostbuffé erbjuds i hotellets restaurang, som ligger i ett lugnt område mellan Stachus och centralstationen. Hotellet ligger 10 minuters promenad från Theresienwiese, där Münchens berömda ölfestival äger rum.

Det närmaste offentliga området är Marienplatz, och det är bara 15 minuter till Münchens stadshus. Hotellet ligger också på gångavstånd från Münchens centralstation och mässan. Dess faciliteter inkluderar 24-timmarsreception, rökfria rum och en bar.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Cocoon Stachus har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Cocoon Stachus anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Mariahilf München

Hotel Mariahilf München

Lilienstr. 83, Au-Haidhausen, 81669 Munich, Germany

3 / 5 *
1.3 km
ca. 96 €


Mariahilf München ligger 10 minuters promenad från stranden. Detta hotell har rum med individuellt tema och ligger i ett lugnt område nära Marienplatz och stadens kollektivtrafik. Gästerna kan också använda gratis Wi-Fi på sina rum.

Mariahilf München är ett familjeägt hotell som erbjuder attraktiva rum och en mängd olika tjänster. Dess restaurang serverar en kontinental frukostbuffé. Gästerna kan också njuta av kaffe och förfriskningar i hotellets trädgård.

Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från Mariahilf Platz, där en bondemarknad hålls två gånger i veckan. Det ligger också nära folkfestivalen Auerdult, som äger rum varje år. Några av hotellets andra populära tjänster är gratis WiFi, rökfria rum och en terrass.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Mariahilf München har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Mariahilf München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Mirabell by Maier Privathotels

Hotel Mirabell by Maier Privathotels

Landwehrstr. 42, Eingang Goethestr., Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.3 km
ca. 99 €


Mirabell by Maier erbjuder luftkonditionering och gratis WiFi i alla rum. Rummen har platt-tv och surfplattor. Gästerna kan också njuta av en mängd olika gratis tjänster, såsom hårtork och duschgel.

Mirabell's 24-timmarsbar serverar alkoholhaltiga och alkoholfria drycker samt kaffe och te. Den närmaste tågstationen ligger cirka 2 100 meter bort. Gästerna kan ta stadens kollektivtrafiksystem, såsom S-Bahn, spårvagn och tunnelbana.

Gratis WiFi, rökfria rum, luftkonditionering och bar är några av de andra populära tjänster som erbjuds av hotellet. Gästerna kan också parkera sina bilar på plats mot en avgift.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Mirabell by Maier Privathotels har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Mirabell by Maier Privathotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Senator München

Hotel Senator München

Martin-Greif-Str. 11, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.9 km
ca. 99 €


Senator Hotel München har ljusa och moderna rum med gratis WiFi och skrivbord. Vissa av rummen har även en egen balkong eller terrass. Hotellets lobbybar kan nås via den allmänna internetterminalen. Alldeles intill tågstationen ligger torget Marienplatz, som bara ligger några minuter bort.

Senator München ligger 10 minuters promenad från Krone Circus. Gästerna kan parkera sina bilar i hotellets underjordiska parkering. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, rökfria rum och bar.


  • En natt kostar omkring 99 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Senator München har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Senator München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cocoon Hauptbahnhof

Cocoon Hauptbahnhof

Mittererstraße 9, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.3 km
ca. 95 €


Familjevänliga rum finns också på Hotel Cocoon Hauptbahnhof, som har en terrass. Rummen har gratis wi-fi och satellit-tv. Andra bekvämligheter är ett eget badrum och ett värdeförvaringsskåp.

En kontinental frukostbuffé erbjuds i hotellets restaurang, och personalen i receptionen som är öppen dygnet runt kan hjälpa gästerna att navigera i området. Några av de andra populära områdena i närheten av hotellet är Sendlinger Tor, Konigsplatz och Lenbachhaus.

Den närmaste flygplatsen till Senator Hotel är Münchens flygplats, som ligger cirka 39 km bort. Andra populära tjänster är gratis WiFi, 24-timmarsreception och bar. Familjerum, rökfria rum, bar och handikappanpassning finns också på hotellet.


  • En natt kostar omkring 95 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Cocoon Hauptbahnhof har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Cocoon Hauptbahnhof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Living Hotel am Deutschen Museum

Living Hotel am Deutschen Museum

Rablstr. 10, Au-Haidhausen, 81669 Munich, Germany

3 / 5 *
1.4 km
ca. 100 €


Living Hotel am Deutschen Museum ligger intill floden Isar och bara några minuter från S-Bahn-stationen. Detta 3-stjärniga hotell har också rymliga lägenheter och rum. Alla dess boenden har gratis drycker från en minibar.

Med gratis samtal och sms inom Tyskland och till 22 andra länder samt tillgång till hotellets moderna gym kan gästerna vara säkra på att de kan hålla kontakten med sina nära och kära. Receptionen på Living Hotel är öppen dygnet runt.

Innan du går in på hotellet bör gästerna ha ett nyckelkort. Anläggningens andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och fitnesscenter.


  • En natt kostar omkring 100 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Living Hotel am Deutschen Museum har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Living Hotel am Deutschen Museum anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Moxy Munich Ostbahnhof

Moxy Munich Ostbahnhof

Grafinger Strasse 7, Berg am Laim, 81671 Munich, Germany

3 / 5 *
3.1 km
ca. 101 €


Moxy Munich är ett 5-stjärnigt hotell som har en trädgård, en bar och gratis WiFi. Det ligger nära olika områden, till exempel Bavarian National Museum och Viktualienmarkt. Boendet ligger 4 km från den bayerska statsoperan och 3 km från Deutsches Museum.

Hotellet har även en bankomat och bagageförvaring. Gäster som bor på Moxy Munich Ostbahnhof kan njuta av kontinental frukost. Boendet ligger 4 km från Rathaus-Glockenspiel, medan Nya stadshuset ligger cirka 4 km bort. Hotellets snackbar på plats är dessutom tillgänglig.

Den närmaste flygplatsen till Senator Hotel är Münchens flygplats, som ligger cirka 39 km bort. Andra populära tjänster är gratis wi-fi, 24-timmarsreception och bar. Familjerum, rökfria rum, bar och handikappanpassning finns också tillgängliga på hotellet.


  • En natt kostar omkring 101 €.
  • Det är 3.1 kilometer till centrum.
  • Moxy Munich Ostbahnhof har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Moxy Munich Ostbahnhof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Helvetia Hotel Munich City Center

Helvetia Hotel Munich City Center

Schillerstraße 6, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.1 km
ca. 101 €


Hotel Helvetia Munich City Center ligger mindre än 600 meter från stadens centralstation och 2 100 meter från St.achus-torget. Alla dess moderna rum har satellit-tv och ett ljust badrum. Gästerna kan också använda hotellets gratis internetuppkoppling.

Receptionen som är öppen dygnet runt kan hjälpa gästerna att hitta lokala restauranger inom gångavstånd från hotellet. Den närliggande tunnelbanestationen Hauptbahnhof erbjuder snabba förbindelser till stadens främsta attraktioner, såsom Theresienwiese och Marienplatz-torget. Det finns även allmänna parkeringsplatser i närheten av Helvetia City Center.

Till de mest populära faciliteterna hör en 24-timmarsreception, gratis WiFi, en bar och en tvättstuga. Rökfria rum och sviter har en mängd olika funktioner.


  • En natt kostar omkring 101 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Helvetia Hotel Munich City Center har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Helvetia Hotel Munich City Center anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Motel One München-East Side

Motel One München-East Side

Orleansstrasse 87, Au-Haidhausen, 81667 Munich, Germany

3 / 5 *
2.6 km
ca. 101 €


Hotel Motel One München East Side ligger i stadsdelen Haidhausen, 5 minuters promenad från järnvägsstationen med samma namn. Här erbjuds moderna rum med platt-TV och gratis Wi-Fi. Rummen på hotellet har även luftkonditionering och ett badrum med en bänkskiva i granit.

Hotellets snackbar och lounge på plats är också tillgängliga dygnet runt. Du kan också njuta av en mängd olika drycker och snacks i hotellets restaurang på plats. Den närmaste spårvagnshållplatsen ligger 500 meter bort. Marienplatz-torget kan nås med kollektivtrafik inom fem minuter från Ostbahnhof-stationen. Gäster som bor på München City Ost har också tillgång till hotellets underjordiska garage.

Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi, bar och tvättstuga. Rökfria rum och sviter har en mängd olika funktioner. Gäster som bor på hotellet kan också njuta av gratis parkering nära stadens centralstation och tunnelbanestationen Hauptbahnhof.


  • En natt kostar omkring 101 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Motel One München-East Side har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Motel One München-East Side anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Jedermann

Hotel Jedermann

Bayerstrasse 95, Ludwigsvorstadt, 80335 Munich, Germany

3 / 5 *
1.8 km
ca. 101 €


På kvällen kan gästerna njuta av ett glas vin eller en traditionell bayersk öl i hotellets restaurang på plats. Gästerna kan också använda hotellets gratis WiFi i loungen och baren. Andra populära tjänster är en 24-timmarsreception, gratis parkering och en husdjursvänlig restaurang.


  • En natt kostar omkring 101 €.
  • Det är 1.8 kilometer till centrum.
  • Hotel Jedermann har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Jedermann anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Bayernland

Hotel Bayernland

Bayerstrasse 77, Ludwigsvorstadt, 80335 Munich, Germany

3 / 5 *
1.6 km
ca. 101 €


De välutrustade och bekväma rummen på Hotel Bayernland ligger i ett lugnt område. Gratis WiFi finns också tillgängligt i de allmänna utrymmena. En gratis frukost serveras varje morgon i hotellets restaurang på plats. Andra tjänster, som 24-timmarsreception och en välfylld buffé, erbjuds också för att gästerna ska få en bra start på dagen.

Bayernland ligger 5 minuters promenad från stadens centralstation och tunnelbanestationerna S-Bahn och Hauptbahnhof. Gästerna kan också nå torget Marienplatz med kollektivtrafik. Hotellets husdjursvänliga rum och sviter har gratis WiFi. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering och tvättstuga.


  • En natt kostar omkring 101 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Bayernland har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Bayernland anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
VI VADI HOTEL downtown munich

VI VADI HOTEL downtown munich

Marsstr. 6-10, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

3 / 5 *
1.4 km
ca. 103 €


Vi Vadi Hotel i centrala München ligger 5 minuters promenad från stadens olika sevärdheter. Här erbjuds ljudisolerade rum med gratis WiFi och en italiensk restaurang. Alla de eleganta rummen har platt-tv och gratis toalettartiklar.

Vissa rum på hotellet har en balkong. Du kan njuta av 24-timmars rumsbetjäning och gratis WiFi. Alla rum har en minibar och en vattenkokare. Hotellets restaurang Vi Vadi serverar italienska rätter varje morgon. På kvällarna serverar restaurangen en mängd olika italienska rätter.

Dessutom kan gästerna använda hotellets tvättstuga och tvättmaskin i källaren. Gratis WiFi, 24-timmarsreception, gratis parkering, rökfria rum, restaurang och husdjursvänligt badrum är några av hotellets andra populära tjänster. Theresienwiese Oberhof ligger cirka 1 km från hotellet.


  • En natt kostar omkring 103 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • VI VADI HOTEL downtown munich har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • VI VADI HOTEL downtown munich anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Bold Hotel München Zentrum

Bold Hotel München Zentrum

Lindwurmstraße 70a, Ludwigsvorstadt, 80337 Munich, Germany

3 / 5 *
2.1 km
ca. 103 €


Gratis WiFi och en 24-timmarsreception finns också på hotellet, som ligger i stadsdelen Ludwigsvorstadt i München. Detta boende ligger 5 minuters promenad från Münchens Theresienwiese. Rummen och lägenheterna på hotellet har en mängd olika funktioner, bland annat kabel-TV. Rummen och lägenheterna ligger i två intilliggande byggnader.

Vissa rum på hotellet har en balkong eller ett pentry. En kontinental frukost serveras varje morgon i frukostrummet, och du kan njuta av drycker och snacks i hotellets restaurang på plats. Flera restauranger och butiker ligger också inom 5 minuters promenad.

Hotellet ligger bara några minuter från Münchens stadshus. Det ligger vid torget Marienplatz, och motorvägen A99 ligger cirka 12 minuter bort. Gratis parkering finns också tillgänglig vid hotellet. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering och en mängd olika funktioner.


  • En natt kostar omkring 103 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Bold Hotel München Zentrum har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Bold Hotel München Zentrum anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel MIO by AMANO

Hotel MIO by AMANO

Sendlinger Straße 46, Altstadt - Lehel, 80331 Munich, Germany

3 / 5 *
0.6 km
ca. 103 €


Hotel MIO by AMANO ligger bara 5 minuters promenad från Karlsplatz. Detta 3-stjärniga hotell ligger nära olika områden, såsom Frauenkirche, Mariensule och Viktualienmarkt. Alla dess luftkonditionerade rum har gratis WiFi och satellit-TV. Gästerna kan också njuta av tillgång till hotellets restaurang dygnet runt.

Alla hotellets rum har gratis WiFi och en mängd olika funktioner. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukost eller en vegetarisk eller la carte-frukost. Personalen i den dygnetruntöppna receptionen är dessutom tillgänglig för att hjälpa till. Några av de andra populära områdena inom 5 minuters promenad från hotellet är Nya stadshuset och Marienplatz.

Münchens flygplats ligger 37 km bort. Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi, receptionspersonal dygnet runt och husdjursvänliga rum. Gästerna kan också använda hotellets faciliteter för funktionshindrade.


  • En natt kostar omkring 103 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel MIO by AMANO har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel MIO by AMANO anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Stachus

Hotel Stachus

Bayerstr. 7, Ludwigsvorstadt, 80335 Munich, Germany

3 / 5 *
1.0 km
ca. 106 €


Hotel Stachus ligger bara 5 minuters promenad från Marienplatz och bryggeriet Hofbruhaus. Gästerna kan njuta av 24-timmarsreceptionen och gratis WiFi i alla rum. Alla hotellets rum har eget badrum och kabel-TV.

Stachus Hotels eleganta matsal erbjuder ett brett utbud av frukostalternativ varje morgon. Du kan njuta av en rejäl frukostbuffé varje morgon i denna anläggning, som ligger bara 4 minuters promenad från hotellet. Stadens spårvagn, spårvagnsstation och Hauptbahnhof tunnelbana ligger också inom 5 minuters promenad. Festligheterna kring den årliga Oktoberfest ligger bara 6 minuters bilresa bort.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis WiFi, personal i receptionen som är öppen dygnet runt och husdjursvänliga rum. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis parkering och hiss.


  • En natt kostar omkring 106 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Stachus har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Stachus anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
King's Hotel Center Superior

King's Hotel Center Superior

Marsstr. 15, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

3 / 5 *
1.4 km
ca. 107 €


King's Hotel Center Superior har eleganta rum som är utrustade med traditionella möbler och gratis WiFi. Dess personal i receptionen som är öppen dygnet runt och gratis WiFi är också till hjälp. Gästerna kan också njuta av en mängd olika frukostalternativ på denna anläggning. The King's Hotel Center erbjuder även ett eget badrum och satellit-TV.

King's Hotel Center ligger 15 minuters promenad från Münchens gamla stadsdel och stadens gågata med shoppingområde. Münchens centralstation ligger också 5 minuters promenad bort. Andra populära funktioner på hotellet är bland annat 24-timmarsreceptionspersonal och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 107 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • King's Hotel Center Superior har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • King's Hotel Center Superior anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Metropol by Maier Privathotels

Hotel Metropol by Maier Privathotels

Mittererstr. 7, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.3 km
ca. 108 €


Metropol by Maier Privathotels erbjuder luftkonditionerade rum som är utrustade med gratis WiFi och platt-TV. Gästerna kan också njuta av en mängd olika frukostalternativ på denna anläggning. Hotellets restaurang serverar alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Dessutom serveras kaffe, te och alkoholfria drycker i Metropol's bar.

Metropol by Maier Privathotel ligger bara 10 minuters promenad från området där den årliga Oktoberfest äger rum. Hotellet har även en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Andra populära tjänster är hiss, uppvärmning och gratis parkering.


  • En natt kostar omkring 108 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Metropol by Maier Privathotels har fått 8.9 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Metropol by Maier Privathotels anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Motel One München - Deutsches Museum

Motel One München - Deutsches Museum

Rablstrasse 2, Au-Haidhausen, 81669 Munich, Germany

3 / 5 *
1.4 km
ca. 112 €


Några minuter från Tyska museet ligger Hotel Motel One München - Deutsches Museum, som har en 24-timmarsbar och gratis Wi-Fi. Denna anläggning ligger också nära områdets underjordiska parkering. Rummen på detta hotell har luftkonditionering.

One Lounge at the Deutsches Museum Hotel har gratis WiFi. Denna anläggning ligger bara 5 minuters promenad från tågstationen München Rosenheimer Platz. Gästerna kan också njuta av en mängd olika drycker och matalternativ på denna anläggning. Närmaste shoppingområde ligger vid Kaufinger Strae och Marienplatz-torget.

De mest populära tjänsterna är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi. Rökfria rum, husdjursvänligt boende och handikappanpassning är också några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 112 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Motel One München - Deutsches Museum har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Motel One München - Deutsches Museum anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Motel One München-Haidhausen

Motel One München-Haidhausen

110 Rosenheimer Straße, Au-Haidhausen, 81669 Munich, Germany

3 / 5 *
2.3 km
ca. 112 €


Hotel Motel One München-Haidhausen ligger i München, 15 minuters promenad från stranden, och har en terrass och en bar. Gästerna kan också njuta av gratis WiFi i hela hotellet. Denna anläggning har även bagageförvaring och en 24-timmarsreception.

De närmaste allmänna utrymmena är Bavarian State Opera och Marienplatz & New Town Hall. Motellet ligger 3 km från båda områdena. Alla rum på hotellet har ett värdeförvaringsskåp. Gästerna kan också välja mellan en mängd olika frukost- och kontinentala alternativ dagligen.

Deutsches Museum och Viktualienmarkt ligger båda 2 km från boendet. Münchens flygplats ligger bara 39 km från hotellet. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi. Hotellet har även en dygnet runt-öppen bar och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 112 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Motel One München-Haidhausen har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Motel One München-Haidhausen anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Motel One München-Westend

Motel One München-Westend

Landsberger Str. 79, Schwanthalerhöhe, 80339 Munich, Germany

3 / 5 *
2.9 km
ca. 112 €


Hotel Motel One München-Westend ligger nära Münchens centralstation, en kort promenad från områdets olika sevärdheter. Detta eleganta hotell har luftkonditionerade rum och gratis Wi-Fi. Hotellets One Lounge fungerar som hotellets lobby, frukostrum och bar. Dess ljusa, rymliga och designade möbler finns i hela anläggningen.

Det är lätt att ta sig runt i München med lätthet med närliggande kollektivtrafik. Dessa gör att du kan nå alla stadens attraktioner, oavsett om du är i stan för den årliga Oktoberfesten eller för att shoppa. Några av de andra populära tjänsterna är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 112 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Motel One München-Westend har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Motel One München-Westend anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel GIO

Hotel GIO

Häberlstr. 9, Ludwigsvorstadt, 80337 Munich, Germany

3 / 5 *
1.6 km
ca. 112 €


Det eleganta Hotel GIO ligger i centrala München, direkt vid torget Goetheplatz. Här finns gratis WiFi och platt-TV. De eleganta rummen är helt nyrenoverade. Gästerna kan njuta av privata badrum med hårtork och regndusch.

Vissa av rummen på hotellet har balkongutsikt. Du kan njuta av en rejäl frukostbuffé i hotellets italienskinspirerade restaurang, eller så kan du njuta av en drink i Gio's Orange Lounge Bar. De närmaste allmänna utrymmena är torget Marienplatz och tunnelbanestationen Goethestrasse. Allianz Arena ligger bara 20 minuter bort med kollektivtrafik.

Parkering på plats är också tillgänglig. Gratis WiFi, 24-timmarsreception och husdjursvänligt boende är några av hotellets andra populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 112 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • Hotel GIO har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel GIO anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel ADRIA München

Hotel ADRIA München

Liebigstrasse 8a, Altstadt - Lehel, 80538 Munich, Germany

3 / 5 *
1.0 km
ca. 112 €


Det eleganta Hotel ADRIA München har ljusröda väggar och en platt-TV. Detta boende har även ett modernt badrum och gratis Wi-Fi. Alla rum har ett modernt badrum och är utrustade med platt-TV.

Frukostbuffén är tillgänglig i Hotel ADRIA Münchens rum varje morgon. Du kan också välja att äta frukost i hotellets rumsservice. Närmaste tågstation är tunnelbanestationen Lehel, som ligger 3 minuters promenad bort.

Hotellet har även en gratis internetterminal i lobbyn. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 112 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel ADRIA München har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel ADRIA München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Augusten Hotel München

Augusten Hotel München

Augustenstraße 2, Maxvorstadt, 80333 Munich, Germany

3 / 5 *
1.4 km
ca. 114 €


Augusten Hotel München ligger i Münchens gamla stadsdel, 5 minuters promenad från tågstationen. Detta boende har gratis WiFi och platt-TV. Alla rum är inredda i retro 60- eller 70-talsstil. De privata badrummen har ett skrivbord och en sittgrupp.

Augusten Hotel München ligger bara 10 minuters promenad från olika områden, till exempel den gamla botaniska trädgården och tunnelbanestationen Knigsplatz. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis wi-fi. Familjerum och rökfria rum är också tillgängliga.


  • En natt kostar omkring 114 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Augusten Hotel München har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Augusten Hotel München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
das HOTEL in München

das HOTEL in München

Türkenstr. 35, Maxvorstadt, 80799 Munich, Germany

3 / 5 *
1.3 km
ca. 115 €


Det charmiga hotellet Das Hotel i München ligger i stadsdelen Maxvorstadt i München. Här erbjuds gratis Wi-Fi och en frukostbuffé varje dag. Dess Basic-rum har bekväma sängar och är utrustade med platt-TV.

Hotellets Comfort-rum är utrustade med trägolv och unika möbler. Dess Premium-rum har modernt badrum och balkong. Frukostbuffén ingår också i rumspriset. Börja dagen på hotellet med att besöka frukostrummet, där du kan ta för dig av en utsökt måltid.

Münchens centrala läge är perfekt för både affärs- och fritidsresenärer. Spårvagns- och U-Bahnstationer ligger bara några minuter bort, och du kan enkelt nå olika områden, som flygplatsen, tågstationen och mässområdet. Några av de mest populära tjänsterna som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 115 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • das HOTEL in München har fått 7.5 av 10 poäng. Detta är bra.
  • das HOTEL in München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
myMINGA13 - Hotel & serviced Apartments

myMINGA13 - Hotel & serviced Apartments

Lindwurmstraße 13, Ludwigsvorstadt, 80337 Munich, Germany

3 / 5 *
1.0 km
ca. 119 €


Hotellet och servicelägenheterna myMINGA13 ligger i hjärtat av Münchens gamla stadsdel, bara 10 minuters promenad från det historiska torget Marienplatz och Münchens centralstation. De moderna rummen och sviterna har gratis wi-fi och är utrustade med platt-TV. De privata badrummen har även en hårtork och lyxiga toalettartiklar.

Rummen på Carat Hotel ligger nära parken och den fridfulla innergården. Hotellets frukostbuffé serverar en mängd varma och kalla rätter samt bakverk och brödrullar. Hotellets restaurang ligger 1 000 meter från tunnelbanestationen Sendlinger Tor, som erbjuder utmärkta kollektivtrafikförbindelser i München.


  • En natt kostar omkring 119 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • myMINGA13 - Hotel & serviced Apartments har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • myMINGA13 - Hotel & serviced Apartments anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Brack

Hotel Brack

Lindwurmstrasse 153, Ludwigsvorstadt, 80337 Munich, Germany

3 / 5 *
2.3 km
ca. 122 €


Hotel Brack ligger i hjärtat av Münchens gamla stadsdel, 5 minuters promenad från Theresienwiesen, där den berömda ölfestivalen Oktoberfest äger rum. Alla rum har gratis Wi-Fi och är utrustade med platt-TV. Hotellets restaurang serverar amerikansk frukost varje dag.

Hotel Brack ligger ett stenkast från tunnelbanestationen Poccistrae. Marienplatz-torget, som ligger i Münchens centrum, ligger också några hållplatser bort. Gästerna kan njuta av 24-timmarsreception, parkering och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 122 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Brack har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Brack anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Ars Vivendi München

Hotel Ars Vivendi München

Anglerstr. 19, Schwanthalerhöhe, 80339 Munich, Germany

3 / 5 *
2.9 km
ca. 122 €


Hotel Ars Vivendi ligger i hjärtat av Münchens stadsdel Schwanthalerhhe, 5 minuters promenad från närmaste tunnelbanestation och 15 minuter från Theresienwiesen. De moderna rummen och sviterna har gratis Wi-Fi.

Hotellets frukostbuffé serverar en mängd hälsosamma och rejäla maträtter varje morgon. Den är också tillgänglig under dagen och på kvällarna. Barloungen kan användas för olika drycker och lättare snacks.


  • En natt kostar omkring 122 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Ars Vivendi München har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Ars Vivendi München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Carlton Astoria

Carlton Astoria

Fürstenstrasse 12, Maxvorstadt, 80333 Munich, Germany

3 / 5 *
1.1 km
ca. 122 €


Carlton Astoria är ett familjeägt hotell som har ett idealiskt läge i stadsdelen Maxvorstadt i München. Här erbjuds moderna rum och en riklig frukostbuffé. Dess rökfria rum har en platt-TV och ett eget badrum. Denna fastighet har erbjudit boende av hög kvalitet i över hundra år.

Carlton Astoria ligger 5 minuters promenad från Münchens tunnelbanestation. Det är också en bekväm hållplats för turister som vill utforska stadens olika områden. Några av dessa är Hofbruhaus, Riefenstahl-museerna och parken Englischer Garten. Andra närliggande sevärdheter som Münchens centralstation ligger också inom gångavstånd.

Det finns också olika parkeringsplatser i närheten av Carlton Astoria. Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception och rökfria rum är några av hotellets populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 122 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Carlton Astoria har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Carlton Astoria anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Wallis

Hotel Wallis

Schwanthalerstrasse 8, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.0 km
ca. 123 €


Hotel Wallis ligger några steg från Münchens centralstation och Marienplatz-torget och är ett bekvämt stopp för turister som vill utforska stadens olika sevärdheter. De ljudisolerade rummen har gratis toalettartiklar och minibar.

Gratis Wi-Fi, 24-timmarsreception och rökfria rum är några av hotellets populära funktioner. Frukostbuffén på Wallis är också tillgänglig dagligen. Gästerna kan dessutom njuta av en drink i hotellets bar under kvällen. Theresienwiese, där den berömda Oktoberfest äger rum, ligger på 10 minuters promenad bort.

Münchens centralstation är också en bekväm hållplats för turister som vill nå olika områden i staden. Den erbjuder direktförbindelser till Münchens flygplats och mässan i München. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 123 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Wallis har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Wallis anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Andra München

Hotel Andra München

Goethestr. 38, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.3 km
ca. 123 €


Hotel Andra München ligger i hjärtat av München, 5 minuters promenad från tågstationen och platsen för den berömda Oktoberfest. Detta boende renoverades 2009. De moderna rummen har platt-TV och moderna badrum.

Hotel Andra ligger i hjärtat av Münchens stadsdel Maxvorstadt och erbjuder gratis Wi-Fi i alla utrymmen. Dess frukostbuffé är också tillgänglig dagligen. Gästerna kan dessutom njuta av en drink i hotellets bar eller på den soliga terrassen.

Hotellet ligger bara 20 minuters promenad från Olympiastadion och utställningscentret Messe. Här erbjuds även gratis wi-fi och parkering. Dess husdjursvänliga rum och 24-timmarsreception är dessutom populära funktioner.


  • En natt kostar omkring 123 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Hotel Andra München har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Andra München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Boutique Hotel Krone München

Boutique Hotel Krone München

Theresienhöhe 8, Schwanthalerhöhe, 80339 Munich, Germany

3 / 5 *
2.1 km
ca. 125 €


Hotel Boutique Hotel Krone München ligger 1 300 meter från platsen för den berömda Oktoberfest, och är ett bekvämt stopp för turister som vill utforska stadens olika attraktioner. Detta boende har husdjursvänliga rum och en gemensam lounge. Det ligger också på kort avstånd från Konigsplatz och Lenbachhaus.

Alla rum på hotellet har ett skrivbord, en platt-TV och ett eget badrum. Hotellets frukostbuffé serveras dagligen. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi. Flera butiker, restauranger och ölträdgårdar ligger också i närheten.

Den närmaste flygplatsen till Boutique Hotel Krone München är Münchens flygplats. Andra populära sevärdheter inom 20 minuters promenad från boendet är Asamkirche, Sendlinger Tor och Karlsplatz.


  • En natt kostar omkring 125 €.
  • Det är 2.1 kilometer till centrum.
  • Boutique Hotel Krone München har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Boutique Hotel Krone München anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Altmünchen by Blattl

Hotel Altmünchen by Blattl

An der Hauptfeuerwache 14, Altstadt - Lehel, 80331 Munich, Germany

3 / 5 *
0.6 km
ca. 127 €


Hotel Altmünchen by Blattl ligger i Münchens hjärta, 5 minuters promenad från Sendlinger Tor och ett stenkast från flygplatsen. Detta boende har rökfria rum och gratis WiFi i alla dess olika utrymmen. Dess familjerum har även en terrass.

  1. timmarsreception, bagageförvaring och rumsbetjäning är några av hotellets andra populära funktioner. Alla rum på hotellet har ett skrivbord, en platt-TV och ett eget badrum. Gästerna kan också njuta av en mängd olika aktiviteter i närheten av München, till exempel cykling och vandring.

Andra populära områden i närheten av Hotel Altmünchen by Blattl är Asamkirche, Marienplatz & New Town Hall och Viktualienmarkt. Den närmaste flygplatsen till boendet är Münchens flygplats, som ligger cirka 39 km bort. Till hotellets faciliteter hör bland annat en 24-timmarsreception, gratis WiFi och en bar.


  • En natt kostar omkring 127 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Altmünchen by Blattl har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Altmünchen by Blattl anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Condor

Hotel Condor

Zweigstr. 6, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.0 km
ca. 127 €


Hotel Condor ligger 1 000 meter från huvudstationen och inom 10 minuters promenad från stadens centrum. Alla rum har satellit-TV och gratis WiFi. Gästerna kan också njuta av en mängd olika aktiviteter i området genom att besöka de olika attraktionerna.

Hotellets frukostrum har en vägg målad med lantliga scener, och hotellet serverar även drycker på terrassen under sommarsäsongen. Utställningsområdet ligger bara 20 minuters promenad bort.


  • En natt kostar omkring 127 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Condor har fått 7.2 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Condor anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
ARABEST Aparthotel & Boardinghouse

ARABEST Aparthotel & Boardinghouse

Schwanthalerstraße 47, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.3 km
ca. 129 €


Aboarder Hotel ARABEST har lägenheter som har en sittgrupp, satellit-TV, kök, kassaskåp och badrum med hårtork. Gästerna kan också njuta av en mängd andra faciliteter, till exempel en elektrisk tekanna och en kaffemaskin.

Hotellets läge nära områdets populära sevärdheter, såsom Asamkirche, Lenbachhaus och Konigsplatz, är idealiskt för affärs- och fritidsresenärer. Gästerna kan också dra nytta av hotellets flygplatstransfer. Några av hotellets andra populära funktioner är gratis WiFi i allmänna utrymmen, hiss och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 129 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • ARABEST Aparthotel & Boardinghouse har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • ARABEST Aparthotel & Boardinghouse anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
BATU Apart Hotel

BATU Apart Hotel

Dachauerstrasse 2, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

3 / 5 *
1.3 km
ca. 129 €


Det familjeägda BATU Apart Hotel ligger 5 minuters promenad från Theresienwiese Oktoberfest. Alla dess lägenheter har ett eget badrum, och vissa har även en diskmaskin. Gästerna kan också använda hotellets gratis WiFi för att laga olika maträtter och snacks.

Alla rum på BATU Apart Hotel har mikrovågsugn och kaffemaskin, och det finns också olika restauranger cirka 600 meter bort. Gamla stan och den gamla botaniska trädgården ligger båda bara några minuter bort.

Den närmaste större motorvägen är A96, som ligger 10 minuters bilresa från BATU Apart Hotel. Några av hotellets andra populära faciliteter är parkering, hiss och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 129 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • BATU Apart Hotel har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • BATU Apart Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Marias Platzl

Marias Platzl

Mariahilfplatz 4, Au-Haidhausen, 81541 Munich, Germany

3 / 5 *
1.4 km
ca. 130 €


Marias Platzl ligger bredvid tyska museet och torget Mariahilfplatz och är ett modernt hotell i bayersk stil som erbjuder gratis WiFi och satellit-TV. Det ligger också cirka 1 900 meter från spårvagnshållplatsen.

Rummen på hotellet har utsikt över Mariahilfkirche, och de kan även nås via hotellets innergård. Wirtshaus Ayinger är en traditionell tysk pub som serverar traditionella bayerska rätter och öl. Dess design har en kopparpläterad bar med olika träpaneler och väggar målade med traditionella mönster.

Till hotellets mest populära funktioner hör gratis wi-fi, 24-timmarsreception och parkering. Några av de andra faciliteter som hotellet erbjuder är restaurang och hiss.


  • En natt kostar omkring 130 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Marias Platzl har fått 8.6 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Marias Platzl anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
B&B Hotel München-Hbf

B&B Hotel München-Hbf

Landwehrstraße 77, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.6 km
ca. 131 €


B&B Hotel München-Hbf har ett idealiskt läge nära områdets populära sevärdheter, såsom Asamkirche, Konigsplatz och Lenbachhaus. Alla rum på hotellet har skrivbord, platt-TV och eget badrum. Gästerna kan också njuta av en frukostbuffé.

Andra populära intresseområden i närheten av hotellet är Sendlinger Tor, Theresienwiese och Karlsplatz. Närmaste flygplats är Münchens internationella flygplats, som ligger 31 km från B&B Hotel München-Hbf. Till hotellets andra populära funktioner hör också gratis WiFi, parkering och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 131 €.
  • Det är 1.6 kilometer till centrum.
  • B&B Hotel München-Hbf har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • B&B Hotel München-Hbf anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Am Nockherberg

Hotel Am Nockherberg

Nockherstraße 38 A, Au-Haidhausen, 81541 Munich, Germany

3 / 5 *
1.9 km
ca. 132 €


Hotel Am Nockherberg ligger i hjärtat av Münchens Au-distrikt, 9 minuters bussresa från torget Marienplatz. Detta 3-stjärniga hotell har en mängd moderna faciliteter och rum. Gästerna kan använda hotellets gratis internetterminal i lobbyn.

Närliggande sevärdheter som tyska museet, Gasteig och floden Isar ligger inom gångavstånd från hotellet. Några av de andra faciliteter som hotellet erbjuder är bland annat 24-timmarsreception, parkering och hiss.


  • En natt kostar omkring 132 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • Hotel Am Nockherberg har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Am Nockherberg anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Cocoon Sendlinger Tor

Cocoon Sendlinger Tor

Lindwurmstr. 35, Ludwigsvorstadt, 80337 Munich, Germany

3 / 5 *
1.3 km
ca. 132 €


Hotel Cocoon ligger i hjärtat av stadsdelen Sendlinger Tor i München, 15 minuters promenad från stadens centralstation. Denna anläggning har moderna rum med gratis Wi-Fi, mediaunderhållningssystem och smart-TV. Vissa av rummen har även utsikt över Alperna.

Hotel Cocoons 24-timmarsreception kompletteras av hotellets moderna lobbybar, som har en öppen eld. Gästerna kan också nå tunnelbanestationen Sendlinger Tor med spårvagn eller tunnelbana. Hotellets andra populära funktioner inkluderar gratis WiFi, parkering och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 132 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Cocoon Sendlinger Tor har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Cocoon Sendlinger Tor anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Bayer's Boardinghouse und Hotel

Bayer's Boardinghouse und Hotel

Schwanthalerstraße 45, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.3 km
ca. 133 €


De eleganta och moderna lägenheterna på Bayers Boardinghouse und Hotel är utrustade med kök och matplats. De har även en säng och en tv med internetuppkoppling. Dessa boenden är idealiska för grupper på 2 eller 3 personer.

Lägenheterna på B&B Hotel München-Hbf har ett fullt utrustat kök. Du kan också njuta av gratis flaskvatten och varma drycker i hotellets reception. Hotellets kafé serverar en mängd varma och kalla drycker.

De närmaste stora sevärdheterna, såsom Olympiaparken och Theresienwiese, ligger bara 10 minuters promenad från hotellet. Andra närliggande sevärdheter är Marienplatz och Tyska museet. Hotellet erbjuder även gratis wi-fi och rökfria rum. Dess läge nära flygplatsen gör det idealiskt för affärs- och fritidsresenärer.


  • En natt kostar omkring 133 €.
  • Det är 1.3 kilometer till centrum.
  • Bayer's Boardinghouse und Hotel har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Bayer's Boardinghouse und Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
MUNICH FINEST APARTMENTS

MUNICH FINEST APARTMENTS

30 Schillerstraße Erste Obergeschoss, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.1 km
ca. 134 €


Dessa rymliga lägenheter är utrustade med kök, matplats och värdeskåp. De har även satellit-TV, garderob och olika faciliteter. Gästerna kan dessutom njuta av privata badrum med gratis toalettartiklar och hårtork.

Den närmaste flygplatsen till Munich Finest Apartments är Münchens flygplats, som ligger 29 km från boendet. Hotellet har även en tvättstuga och en hiss. Andra populära tjänster är gratis wi-fi och rökfria rum.


  • En natt kostar omkring 134 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • MUNICH FINEST APARTMENTS har fått 8.3 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • MUNICH FINEST APARTMENTS anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Superior Hotel Präsident

Superior Hotel Präsident

Schwanthalerstr. 20, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.1 km
ca. 135 €


Den närmaste tågstationen till hotellet är Münchens flygplats. Alla rum på hotellet har stora fönster och är utrustade med platt-TV. Gästerna kan också använda internet gratis en gång.

Vissa av hotellets rum har luftkonditionering. De som vetter mot innergården eller huvudgatan har fönster som går att öppna. Dubbelrummen och lyxrummen har inte luftkonditionering. Gästerna kan också ordna med lunchpaket.

Hotellets bar serverar förfriskningar efter en lång dag. Präsident ligger 5 minuters promenad från Münchens olika sevärdheter, till exempel Theresienwiese och Marienplatz-torget. Den dygnetruntöppna receptionen och gratis WiFi är också populära inslag på denna anläggning.


  • En natt kostar omkring 135 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Superior Hotel Präsident har fått 7.9 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Superior Hotel Präsident anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Europäischer Hof

Europäischer Hof

Bayerstrasse 31, Ludwigsvorstadt, 80335 Munich, Germany

3 / 5 *
1.1 km
ca. 137 €


Marienplatz-torget ligger bara några minuter med tåg från Europäischer Hof. Alla hotellets rum har fax, trådlös internetuppkoppling och ett eget badrum med hårtork. Wi-Fi finns också tillgängligt i allmänna utrymmen och i vissa av hotellets rum.

Europäischer Hof kan tillgodose önskemål om frukost från 5:30 till 6:30 på morgonen. Dess läge nära gågatan och Karlsplatz gör det till ett idealiskt val för både fritids- och affärsresenärer. Gästerna kan också njuta av hotellets dagliga frukostbuffé.

Att ta sig till olika sevärdheter i området, såsom Starnbergsjön och Ammersee, kan du göra på bara 30 minuter med bil. Andra populära tjänster som erbjuds av hotellet är parkering och 24-timmarsreception.


  • En natt kostar omkring 137 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Europäischer Hof har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Europäischer Hof anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hôtel du Train

Hôtel du Train

Herzog-Wilhelm-Str. 23, Altstadt - Lehel, 80331 Munich, Germany

3 / 5 *
0.6 km
ca. 137 €


Hôtel du Train ligger 600 meter från tunnelbanestationen Sendlinger Tor. Alla dess rum har renoverats i stil med tågkupéer. Gästerna kan njuta av en liten frukost varje dag på detta hotell. Sendlinger Tor Station ligger också 25 minuter från Messe Neue Exhibition Center.

Närmaste tågstation är SBahn-stationen Marienplatz, som ligger 7 minuters promenad bort. Münchens centralstation ligger 15 minuters promenad bort. Hotellets andra populära tjänster inkluderar 24-timmarsreception, hiss och uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 137 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hôtel du Train har fått 8.5 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hôtel du Train anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Bayer's City Hotel

Bayer's City Hotel

Schillerstraße 17, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.1 km
ca. 138 €


City Hotel of Bayer har rymliga rum som är utrustade med gratis Wi-Fi och platt-TV. Rummen är också inredda i olika färger och material. Hotellets personal tar stor hänsyn till sina gäster, som kommer att uppskatta hotellets varma och unika atmosfär.

Hotellets läge och olika tjänster gör det till ett idealiskt val för både affärs- och fritidsresenärer. Den närbelägna stationen Munich Station ligger bara 10 minuters promenad bort och erbjuder direktförbindelser till flygplatsen och mässan i München. Gratis WiFi, rökfria rum, hiss och kaffebryggare är några av de andra populära egenskaperna hos denna anläggning.


  • En natt kostar omkring 138 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Bayer's City Hotel har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Bayer's City Hotel anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Italia

Hotel Italia

Schillerstr. 19, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.1 km
ca. 142 €


Hotel Italia har ljusa rum som är utrustade med satellit-TV och gratis Wi-Fi. Gästerna kan också njuta av en mängd olika måltider i form av en frukostbuffé. Alla hotellets rum är rökfria. Personalen på det här hotellet tar stor hänsyn till sina gäster, och alla lokaler är rökfria.

I området finns ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer. Italia Hotel är ett bra val för dem som vill utforska München. En tågstation ligger bara ett par minuter bort, och Hofgarten Gardens ligger på 5 minuters promenad bort.

Det närliggande mässcentret Neue Messe ligger bara 20 minuters promenad bort. Gratis WiFi, husdjursvänliga rum, 24-timmarsreception och parkering är några av hotellets andra populära tjänster.


  • En natt kostar omkring 142 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Italia har fått 7.1 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Italia anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Kraft

Hotel Kraft

Schillerstrasse 49, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

3 / 5 *
1.1 km
ca. 144 €


Hotel Kraft ligger en kort promenad från Münchens Theresienwiese Oktoberfest och tågstationen. Alla rum har modern inredning och gratis Wi-Fi. Gästerna kan också njuta av privata badrum.

Hotel Kraft är en utmärkt utgångspunkt för sightseeing i München. Gästerna kan njuta av en mängd olika måltider i form av en frukostbuffé på denna anläggning. Andra populära sevärdheter, såsom Residenz-palatset och Marienplatz-torget, kan nås med kollektivtrafik.

Hotel Krafts säkra parkeringsplats är ett bekvämt alternativ för bilister. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 144 €.
  • Det är 1.1 kilometer till centrum.
  • Hotel Kraft har fått 8.8 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Kraft anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
Hotel Hauser an der Universität

Hotel Hauser an der Universität

Schellingstr. 11, Maxvorstadt, 80799 Munich, Germany

3 / 5 *
1.4 km
ca. 149 €


Hotel Hauser an der Universitt ligger en kort promenad från parken Englischer Garten och mittemot Münchens universitet. Detta familjeägda hotell har moderna rum och en spa-avdelning. Gästerna kan också njuta av en mängd olika frukostbuffémåltider i dess rum i lantlig stil.

Det finns många restauranger i området, och Hotel Hauser är ett 3-stjärnigt hotell som erbjuder luftkonditionering och ljudisolerade fönster. Rummen har även satellit-TV och gratis Wi-Fi. Andra populära sevärdheter som Hofgarten och torget Odeonplatz ligger 15 minuters promenad bort.

Universitetet i München ligger bara tusen meter bort, och denna kollektivtrafikknutpunkt erbjuder snabba tjänster till olika delar av München. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, gratis WiFi och parkering.


  • En natt kostar omkring 149 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • Hotel Hauser an der Universität har fått 8.7 av 10 poäng. Detta är utmärkt.
  • Hotel Hauser an der Universität anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
numa I Stark Rooms

numa I Stark Rooms

Rosenheimer Straße 145K, Ramersdorf - Perlach, 81671 Munich, Germany

3 / 5 *
3.1 km
ca. 150 €


Hotel Numa I Stark rooms ligger i stadsdelen Ramersdorf-Perlach i München, 3 km från Hofbruhaus München och 2 km från Deutsches Museum. Här erbjuds gratis WiFi och platt-TV. Du kan också använda privat parkering på platsen.

Vissa rum på numa I Stark Rooms har ett kök som kan utrustas med mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin. En kontinental frukost serveras också dagligen på denna anläggning. Münchens flygplats ligger bara 24 minuters bilresa bort.


  • En natt kostar omkring 150 €.
  • Det är 3.1 kilometer till centrum.
  • numa I Stark Rooms har fått 8.2 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • numa I Stark Rooms anläggningar motsvarar kvaliteten hos 3 stjärnor.
ibis München City Süd

ibis München City Süd

Raintaler Straße 47, Obergiesing - Fasangarten, 81539 Munich, Germany

2 / 5 *
2.9 km
ca. 70 €


Ibis München City Sd ligger 1 000 meter från spårvagnshållplatsen Tegernseer Landstrae och erbjuder modernt boende nära Münchens centrum. Alla rum har modern inredning och gratis Wi-Fi. De rökfria rummen har även platt-TV och luftkonditionering.

En kontinental frukost serveras också dagligen på hotellet. Dess 24-timmarsbar serverar drycker och snacks. Du kan även köpa snacks och andra matvaror i ibis München City Sd:s varuautomater. Hotellet ligger 15 minuters promenad från Bayern Münchens träningsplan.

Motorvägen A995 ligger bara 2 km bort. Hotellet har även gratis WiFi och en 24-timmarsreception. Några av de andra populära tjänsterna är 24-timmarsreception, parkering och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 70 €.
  • Det är 2.9 kilometer till centrum.
  • ibis München City Süd har fått 8.1 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • ibis München City Süd anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Smart Stay Hotel Station

Smart Stay Hotel Station

Schützenstraße 7, Ludwigsvorstadt, 80335 Munich, Germany

2 / 5 *
1.0 km
ca. 72 €


Smart Stay Hotel Station ligger på torget Marienplatz, som bara ligger några minuter från stadens kollektivtrafik. Denna anläggning erbjuder moderna rum med eget badrum. Wi-Fi är också tillgängligt i allmänna utrymmen. Gästerna kan njuta av en kontinental frukost i hotellets frukostrum.

Under hela dagen serverar Owl 7 lounge snacks och andra matvaror. Gästerna kan också njuta av en drink i hotellets dygnet runt öppna bar. Hofbruhaus bryggeri kan nås på bara fem minuter med kollektivtrafik. Andra populära tjänster är 24-timmarsreception, parkering och husdjursvänliga rum.


  • En natt kostar omkring 72 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Smart Stay Hotel Station har fått 7.1 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Smart Stay Hotel Station anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
THE 4YOU Hostel & Hotel Munich

THE 4YOU Hostel & Hotel Munich

Hirtenstraße 18, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

2 / 5 *
1.4 km
ca. 78 €


  1. u Hotel & Hostel Munich har ljusa rum med trägolv och eget badrum. Denna anläggning kan ordna olika fritidsaktiviteter och sightseeingturer i och omkring München. Karlsplatz ligger bara 10 minuters promenad bort. Gästerna kan också besöka den berömda Oktoberfest-festivalen med kollektivtrafik.

Gratis WiFi, 24-timmarsreception, husdjursvänliga rum och parkering är några av de andra populära tjänster som erbjuds av detta hotell.


  • En natt kostar omkring 78 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • THE 4YOU Hostel & Hotel Munich har fått 7.8 av 10 poäng. Detta är bra.
  • THE 4YOU Hostel & Hotel Munich anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
mk hotel münchen max-weber-platz

mk hotel münchen max-weber-platz

Einsteinstr. 34, Au-Haidhausen, 81675 Munich, Germany

2 / 5 *
1.9 km
ca. 84 €


Hotel MK hotel i Münchens stadsdel Max-Weber-Platz ligger bara 600 meter från stadens kollektivtrafik. Denna anläggning erbjuder moderna rum med platt-TV och gratis WiFi. Dess dagliga frukostbuffé är också tillgänglig i detta rum.

MK hotel Munich Max-Weber-Platz ligger bara 5 minuters promenad från den engelska trädgården och 20 minuter från shoppingområdet Maximilianstrae. Andra populära tjänster är 24-timmarsreception, parkering, husdjursvänliga rum, gratis WiFi och uppvärmning.


  • En natt kostar omkring 84 €.
  • Det är 1.9 kilometer till centrum.
  • mk hotel münchen max-weber-platz har fått 7.3 av 10 poäng. Detta är bra.
  • mk hotel münchen max-weber-platz anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Hotel Eder

Hotel Eder

Zweigstraße 8, Ludwigsvorstadt, 80336 Munich, Germany

2 / 5 *
1.0 km
ca. 87 €


De moderna rummen på Eder Hotel har gratis WiFi, ett skrivbord och en TV. Gästerna kan också njuta av en kontinental frukostbuffé i etablissemangets traditionella frukostrum. Det här rummet har träpanel och ett eget badrum. Under sommaren erbjuder Eder hotel en terrass med trädgård.

Flera barer och restauranger ligger inom två minuters promenad från hotellet. Münchens gamla stadsdel ligger också bara fem minuter bort. Med stadens kollektivtrafik, till exempel S-Bahn och tunnelbanetåg, kan du nå olika delar av staden. Receptionen på Eder är öppen dygnet runt.


  • En natt kostar omkring 87 €.
  • Det är 1.0 kilometer till centrum.
  • Hotel Eder har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Eder anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
MEININGER Hotel München City Center

MEININGER Hotel München City Center

Landsberger Strasse 20, Schwanthalerhöhe, 80339 Munich, Germany

2 / 5 *
2.3 km
ca. 96 €


Meininger Hotel i stadens centrum ligger bara 10 minuters promenad från Münchens centralstation och ölfestivalplatsen Owlwiese. Detta budgethotell har ljusa och moderna rum med gratis WiFi.

Alla rum på hotellet har ett eget badrum och en tv. M-Bar, som ligger inne på hotellet, serverar dagligen en kontinental frukostbuffé. Augustiner-Bru, som också ligger mitt emot, är dessutom känd för sina traditionella öl. Gästerna kan också använda hotellets gratis kök. Meininger München City Center har ett förråd och ett spelrum.

Hotellets läge och den närliggande spårvagnshållplatsen Holzapfelstrae är också praktiska för gästerna. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, parkering, husdjursvänliga rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 96 €.
  • Det är 2.3 kilometer till centrum.
  • MEININGER Hotel München City Center har fått 7.6 av 10 poäng. Detta är bra.
  • MEININGER Hotel München City Center anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
ibis Hotel München City

ibis Hotel München City

Dachauer Str. 21, Maxvorstadt, 80335 Munich, Germany

2 / 5 *
1.4 km
ca. 101 €


Ibis Hotel München City ligger 5 minuters promenad från Münchens centralstation och en spårvagnshållplats från spårvagnshållplatsen Karlstrae. Alla rum har gratis WiFi och platt-TV. I närheten finns även en 24-timmarsbar och gratis internet.

Ibis München City ligger bara 20 minuters promenad från Marienplatz och Theresienwiese, där festivalen för öl som kallas Oktoberfest äger rum. Gästerna kan också använda hotellets dygnet runt öppna restaurang och snackbar.


  • En natt kostar omkring 101 €.
  • Det är 1.4 kilometer till centrum.
  • ibis Hotel München City har fått 7.7 av 10 poäng. Detta är bra.
  • ibis Hotel München City anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Hotel Der Tannenbaum

Hotel Der Tannenbaum

Kreuzstraße 18, Altstadt - Lehel, 80331 Munich, Germany

2 / 5 *
0.6 km
ca. 112 €


Alla hotellets rum har ett eget badrum och en platt-TV. Andra populära tjänster är gratis WiFi och en hårtork. Hotellet ligger cirka 2 1 000 meter från Frauenkirche och 1 300 meter från Marienplatz & Town Hall. Münchens flygplats ligger också cirka 40 km bort.


  • En natt kostar omkring 112 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Der Tannenbaum har fått 8 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Hotel Der Tannenbaum anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Ibis München City Arnulfpark

Ibis München City Arnulfpark

Arnulfstrasse 55, Neuhausen - Nymphenburg, 80636 Munich, Germany

2 / 5 *
2.7 km
ca. 120 €


Ibis Hotel München City Arnulfpark ligger 5 minuters promenad från Münchens centralstation och en spårvagnshållplats från spårvagnshållplatsen Karlstrae. Detta budgethotell ligger också 3 km från Pinakothek der Moderne och 2 km från Karlsplatz. Några av hotellets andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, parkering, husdjursvänliga rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 120 €.
  • Det är 2.7 kilometer till centrum.
  • Ibis München City Arnulfpark har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.
  • Ibis München City Arnulfpark anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Hotel Atlanta

Hotel Atlanta

Sendlingerstr. 58, Altstadt - Lehel, 80331 Munich, Germany

2 / 5 *
0.6 km
ca. 120 €


Atlanta är ett privatägt hotell som ligger 600 meter från tunnelbanestationen Sendlinger Tor. Detta boende erbjuder bekväm tillgång till olika områden, såsom Münchens centralstation och Münchens utställningscenter. Atlanta har rum med attraktiva trämöbler, och frukostbuffén är ett måste för alla tillfällen. Andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, parkering, husdjursvänliga rum och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 120 €.
  • Det är 0.6 kilometer till centrum.
  • Hotel Atlanta har fått 7.4 av 10 poäng. Detta är bra.
  • Hotel Atlanta anläggningar motsvarar kvaliteten hos 2 stjärnor.
Wombat's City Hostel Munich Werksviertel

Wombat's City Hostel Munich Werksviertel

Atelierstraße 20, Berg am Laim, 81671 Munich, Germany

8.4 / 10
2.6 km
ca. 86 €


Wombat's City Hostel i München erbjuder boende endast för vuxna i närheten av Deutsches Museum och Bavarian National Museum. Detta boende ligger också 2 km från Münchens nationalmuseum. Du kan njuta av en 24-timmarsreception och gratis WiFi på detta vandrarhem.

Wombat's City Hostel Munich erbjuder en 24-timmarsreception och gratis WiFi. Här finns en mängd olika rum och ett värdeskåp. En kontinental frukost serveras dagligen på detta vandrarhem. Andra närliggande inrättningar, såsom Hofbruhaus München och Viktualienmarkt, ligger 2 km från vandrarhemmet.

Den närmaste flygplatsen till vandrarhemmet är Münchens flygplats, som ligger 29 km bort. Några av hotellets andra populära tjänster är bland annat 24-timmarsreception, parkering och gratis WiFi.


  • En natt kostar omkring 86 €.
  • Det är 2.6 kilometer till centrum.
  • Wombat's City Hostel Munich Werksviertel har fått 8.4 av 10 poäng. Detta är mycket bra.